Ten Hag: 'Als Bayern belt? Dan sluit ik niets uit'

BartVeenstra, 21-10-2019 om 10:28, 14752 views, Kicker |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Erik ten Hag sluit niet uit in de toekomst trainer te zijn van Bayern München. In het verleden was de huidig trainer van Ajax al werkzaam bij het tweede elftal van de Duitse topclub en misschien keert de oefenmeester in de komende jaren terug naar Bayern München.

In gesprek met Kicker laat Ten Hag weten dat hij 'niet op jacht' is naar een nieuwe club. Toch bestaat er een kans dat Bayern München vandaag of morgen Ten Hag belt met de vraag of hij trainer wordt van de club. 'En dan sluit ik niets uit', zegt Ten Hag.

'Ik ben nu bijna vijftig en ik ben geen dromer. Het komt of het komt niet. Ik ben totaal gelukkig en blij met Ajax, ook al weet ik dat ik hier niet voor tien jaar trainer zal blijven. Er komt een dag aan dat we uit elkaar gaan.'

Ten Hag is sinds januari 2018 trainer bij Ajax en in zijn eerste volledige seizoen pakte hij met de Amsterdamse club de dubbel. Daarnaast werd de halve finale van de Champions League bereikt. Dit jaar staat Ten Hag met Ajax bovenaan in de Eredivisie en wist hij in de groepsfase van de Champions League zes punten te pakken uit twee groepsduels.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Toeschouwer
ppff Ten Hag heeft uitstraling van die 2 op het balkon
van de Muppet show.
Die kan toch geen top club trainen met zo een verschijning.
Kan amper normaal uit zijn woorden komen op de
persconferentie.
1 -3
wendoo9
Dit is een vooroordeel pik. Je moet deze man op zijn prestaties oordelen en niet op zijn uiterlijk en zijn spraak. Ik vind dat deze man geweldige prestaties heeft geleverd met Ajax en ons na lange tijd weer heeft laten genieten sinds hij trainer is van Ajax. Ben jij perfect ??????? Gelukkig toeschouwer !!!!!
0 0
FrankBeton
Dan mag Van der Gaag de opvolger worden.

Ik zou namelijk geen realistische, andere en betere optie weten. Roger Schmidt is vrij, dat wel. Samen met Maurice Steijn als tweede assistent?
0 -1
BrandjeXL
De telegraaf kopt, nee geen geintje. Open sollicitatie Ten Hag bij Bayern.
0 0
Bky
Als dat zo is direct Schreuder terughalen, samen met Poulsen (sleutel tot huidige succes) kan dat niet anders dan de CL winst opleveren.
0 -1
FrankBeton
Roger Schmidt met Maurice Steijn als assistent.
0 0
Labrador
En de telegraaf heeft de titel weer verdraaid: Open sollicitatie ten Hag bij Bayern...
3 0
Sterspeler
KUTKRANT. EN ANDERS NIKS.
0 0
JariHeijden
Ja, ik zag het. Zo ongelooflijk triest...
Een Duits medium vraagt aan Ten Hag of hij zou openstaan voor Bayern mochten ze hem bellen. En De Telegraaf heeft het over een open sollicitatie. Dit is toch echt het zoveelste voorbeeld van extreme riooljournalistiek. Zo zielig.
3 0
aniet
Ja als
0 0
Spitz
Breed uitgemeten door Duitse media omdat ten Hag dit zei. Maar welke trainer wil nou niet naar Bayern Munchen. Ik denk eerder dat als Jurgen Klopp het wil, dat Bayern aan zijn voeten ligt en hem smeekt te komen.
2 0
trainerdv
Hehe, van Wim Jonk (twijfelachtig bij Volendam) tot Guardiola (beste trainer ooit) worden ze hier beneden al genoemd. Prachtig.... Ik denk niet dat Bayern voor Ten Hag komt, maar het is sowieso goed om al een beetje met een opvolger bezig te zijn natuurlijk.
0 0
ajaxdordtt
BeStE tRaInEr OoIt
0 -3
Schip
Verdienstelijke trainer met super materiaal.
1 0
mvdk
Met het beste materiaal ooit.
2 -3
Good Luck
Dus zijn materiaal en trainer een goede combi!
2 0
ajaxdordtt
Dat zeg ik
0 -3
Dennis1964
Eerst 3x op rij kampioen worden en telkens overwinteren in de CL. Dan hebben we een goede financiële basis om elke trainer die we willen aan te trekken. En wie weet winnen we nog eens de CL???????
1 0
FrankBeton
Elke trainer ,.. oke. Doe dan Pep maar.
0 0
BrandjeXL
Ok
0 -4
3sterren
In mijn ogen geen verstandig antwoord zo vlak voor een belangrijke CL-wedstrijd. Wellicht een antwoord van een hele goede trainer, wiens ego is gestreeld, maar volgens mij geen goed antwoord van een coach. Hij had simpelweg kunnen antwoorden met: ” Is nu totaal niet aan de orde, dus niet relevant. Nog andere vragen? ” Dan kun je tenminste terecht van je spelers vragen, ja zelfs eisen dat zij zich voor de volle 100% dienen te focussen op de wedstrijd van aanstaande woensdag ...
0 -2
koppensneller
Hoezo Bosz ? Zodat hij bij de eerste keer dat hij elders 10 Euro meer kan verdienen er als een haas vandoor gaat ??
1 -1
BrandjeXL
Daarom is Bosz niet vetrokken en dat weet jij ook. Overmars heeft achteraf het gelijk van Bosz toe geveven door Bergkamp en Spijkerman eruit te werken.
3 -3
FrankBeton
Ik vind dat jij gelijk hebt.
Maar veel mensen hier hebben het niet op Bosz. Die geloven alles wat halfgod Bergkamp heeft te melden. Buiten Dennis als geweldige voetballer, heeft hij bij AJAX alleen maar ellende en oproer veroorzaakt.
Maar ja Bosz heeft bij Feyenoord gewerkt heh,.. dan ben je forever een kakkerlak of zoiets.
0 0
Web
Halfgod Bergkamp?
0 0
Knalpot
Jij weet net zo min als koppensneller of Bosz daarom vertrokken is. Bosz zal dat nooit toegeven iig. Iets met treinen die langskomen aldus Koeman.
0 0
RusselWestbrook
Guardiola polsen, in dat geval.

Bloedje serieus trouwens. Menno Geelen verzint maar een leuk verkooppraatje.
0 0
mvdk
Hij pakt nu 25 miljoen per jaar bij City...
0 0
Lazell
Serieus? Tering zeg.
0 0
RusselWestbrook
Gewoon elk jaar een speler verkopen tbv het salaris van Guardiola :p
0 0
aniet
Is tegenwoordig niks:)
0 0
MelleAfca
Onmogelijk is het ook niet, hij heeft de topploegen in Duitsland, Engeland en Spanje gehad, als ie op dezelfde wijze doorgaat dan komen wij ook ooit aan de beurt. Al liggen Juventus, PSG , een terugkeer naar Barcelona en bondscoach Spanje meer voor de hand. Maargoed, de link naar Cruijff is snel gelegd.
0 0
RusselWestbrook
Dat bedoel ik met verkooppraatje.

Ook nog even wat lullen over oud ploeggenoot Koeman ofzo, ik verzin maar wat. Maar Menno en van der Sar kunnen ook soccer verkopen in de VS, dus niets is onmogelijk ;)
0 0
glob
Schreuder is zijn logische opvolger.
0 -3
JariHeijden
Lijkt mij niet. Hem is veel teveel credits gegeven door Falentijn. Bovendien is het ook waarschijnlijk dat Schreuder het een en ander heeft gelekt aan dezelfde Falentijn. Dat lijkt mij niet iemand die hoofdtrainer moet worden van Ajax.

Ik verwacht overgens dat Ten Hag nog wel enkele jaren bij Ajax blijft. Ik zie Bayern niet komen voor hem. Niet op korte termijn.
0 0
FreddyAX
Wat zou hij anders moeten zeggen?
Nog even en hij heeft al heimelijke contacten met Bayern ,kan Valentijn morgen al iets meer over vertellen denk ik.
0 0
036AFCA97
Guardiola zal inmiddels wel een keer toe zijn aan verandering. Andere competitie, nieuwe club. De roots van Johan.

Pff, het zou maar gebeuren.
1 0
Puurvoetbal
Die verdient nu 20-25 mio euro per jaar. Die gaat alleen in je dromen komen.
0 0
BRAMHOUTEN
Ja, die man is tevens ook gewoon liefhebber. als het niet vraagt weet je het ook niet
1 0
ajaxdordtt
Een liefhebber zit niet te wachten op potjes op kunstgras tegen Pec.
0 0
BRAMHOUTEN
klopt maar als het klopt hebben die clubs volgend jaar ook gewoon gras. dus motto blijft, niet geschoten is altijd mis
1 0
FrankBeton
Marc zou hem best een kunnen bellen. ..

Komt wellicht een keer moment in de loopbaan van Pep dat hij denkt "ik heb geld als water, waarom niet een paar jaartjes bij AJAX werken" … who knows.. dromen mag
0 0
Markmarkmark1
Ik lees nu van der Gaag, Xavi, Iniesta. Dat kan toch niet serieus zijn?

Persoonlijk zou ik denk ik voor een ervaren trainer gaan, desnoods uit het buitenland, zo lang hij maar begrijpt en accepteerd waar ajax voor staat, en hier niet (te veel) van afwijkt. Misschien een grote naam waardoor het misschien makkelijker word om bepaalde spelers binnen te hengelen. Aangezien ik een grote leegloop verwacht van de zomer.

Ik had niet verwacht dat ik dit ooit zou zeggen, misschien moeten we gewoon hopen dat ten Hag de komende jaren voor de groep blijft staan?
2 0
wieweet
Van der Gaag zou net zo’n domme keuze als Keizer destijds zijn.
1 -1
3*stars*3
Hoop dat Jonk een goed gesprek aangaat met Marc en vd Sar.
Nu lekker in de luwte in Volendam doorontwikkelen en daarna overstappen naar Ajax.
0 -2
BRAMHOUTEN
Jonk laat op dit moment ook niet heel veel zien bij Volendam. denk niet dat we er dan op vooruit zullen gaan. zou mooi zijn als pep komt. waarom niet eens een visje uitgooien. nee heb je, ja kan je krijgen
0 0
wieweet
Jonk en Bosz samen zou perfect zijn denk ik maar dat zal nooit gebeuren.
1 -3
Sterspeler
Jonk heeft een hoop bewezen als het gaat om inrichten van de jeugdopleiding, maar helemaal niks in tactische keuzes. Zou zeer onlogisch zijn.
0 0
ajaxxcied4life
Of Schreuder
0 -2
jaripettersson
Want Ten Hag was die ervaren buitenlandse trainer waar jij nu om roept? Als ajax ergens bij gebaat was was het wel dat er geen ervaren trainer is aangesteld destijds, maar een modern denkende coach.
0 0
Markmarkmark1
Je hebt gelijk, ik was destijds helemaal niet blij met de aanstelling van ten Hag. Ik ben nog steeds geen fan van hem om eerlijk te zijn. Maar hij doet het wel goed. Al ben ik van mening dat de Boer en Bosz het met dit materiaal ook beter gedaan zouden hebben als toendertijd. Wat ik bedoel te zeggen is dat mocht Bayern bijvoorbeeld komen voor ten Hag en hij gaat weg, ik niet zou weten wie dan zijn opvolger zou moeten zijn. Ik ben zelf fan van Bosz, maar die lijkt mij niet haalbaar. In dit geval zou ik voor een ervaren buitenlandse trainer gaan. In de hoop de stijgende lijn die Ajax heeft door te trekken. En omdat ik anders geen andere naam heb en het nu goed gaat, is het voor Ajax misschien goed als ten Hag gewoon aanblijft ook al ben ik nog steeds geen fan van hem. Daarom in mijn eerste reactie de vraag, wie zou ten Hag moeten opvolgen op dit moment als ten Hag wel weg zou gaan?
0 0
Lazell
Mwah, dat De Boer het beter zou hebben gedaan met hetzelfde materiaal is niet waar denk ik. Bosz en TH zijn tactisch Europees vaak beter dan de tegenstander, waar De Boer nog wel eens tactisch volledig door de mand viel (Salzburg).

Persoonlijk ben ik wel fan van TH. Weet tegen de allerbeste ploegen de zwakke punten te vinden en uit te buiten (Juve, Real). Scoort daarnaast bijzonder veel, maar krijgt ook bijzonder weinig tegen itt Bosz, terwijl we alsnog dominant aanvallend voetbal spelen.
0 0
Danos
Gewoon Pep onder de noemer wat neerzetten bij de club van Johan, je bent hem nog wat verschuldigd ;-)
1 0
jaripettersson
Misschien is vd Gaag gepland als opvolger.
0 -2
JariHeijden
Dan zou Reiziger logischer zijn, als je uit gaat van een planning binnen Ajax. Eerst jong Ajax, dan assistent en dan doorschuiven als hoofdtrainer. Ik weet helemaal niet of Reiziger het in zich heeft. Maar Vd Gaag geloof ik echt niet.
0 0
Markmarkmark1
Op Peter Bosz na, zou ik zo 1,2,3 geen goed alternatief weten. Ondanks ten Hag het goed doet ben ik nog steeds geen fan van hem. Mijn droom is om Rijkaard nog eens voor de groep te hebben, maar dat gaat niet meer gebeuren helaas. Bosz lijkt ook goed te zitten in Duitsland. Stel dat Bayern wel ineens komt voor ten Hag, wie zou hem dan moeten opvolgen?
0 0
wieweet
Peter Bosz zal het wel niet worden gezien hij ten tijde van het ontslag van Keizer geen club had en toen ook niet terug is gekomen. Nu is hij met Leverkusen, wat gewoon een goede clubs is, aan het onderhandelen over een nieuw contract.
0 0
Mokumnorth
Fred Grim
1 -1
ajaxxcied4life
Xavi en Iniesta
0 -1
AFCA4L
Als het zo ver is hoop ik dat Peter Bos terug komt
2 -2
3sterren
Pieter Bosz zou ook best kunnen ...
; )
0 0