Blind: 'Zijn gewoon heel goed weggekomen'

NielsOpdam, 19-10-2019 om 20:55, 5467 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Daley Blind vindt dat Ajax zaterdagavond een van de slechtste wedstrijden speelde sinds zijn terugkeer in Amsterdam. Dat vertelt de Ajacied in gesprek met FOX SportsBlind zag dat zijn ploeg niet goed stond in de organisatie.

'Dit was een van onze slechtste wedstrijden in de afgelopen twee jaar', opent Blind. 'Ik denk dat we gewoon heel goed zijn weggekomen, laat dat duidelijk zijn. Soms zitten die er ook tussen in zo'n kampioenschap.' Blind zag dat het organisatorisch niet goed stond bij Ajax. 'Zij deden het op een gegeven moment heel goed, maar maakten de kansen niet af. Het klopte bij ons niet, dat zag je ook, want we wonnen geen enkele tweede bal in de eerste helft.'

Blind en zijn teamgenoten weten dat het 'veel beter moet en kan' bij Ajax. 'Ik zeg net dat dit soort dagen er soms tussen zitten en dan moet je zorgen dat je wint, dat hebben we gedaan.' De Ajacied grapt ook nog in aanloop naar het treffen met Chelsea van aankomende woensdag. 'Beetje zand in de ogen strooien voor Chelsea.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PJK54
Gelukkig blijft Daley hoe dan ook zichzelf en wijst niet naar van alles maar naar hunzelf zoals dat hoort.
Ik hoop echt dat er woensdag een compleet anders ingesteld team staat want met deze inzet zal het een 6-0 worden en dan mag je nog blij zijn. Natuurlijk zijn Europese wedstrijden altijd anders dus gaan we daar maar van uit.
0 0
JariKanu
Tweede helft bij ADO was ook al zo slecht. Ze lijken zich nog maar moeilijk op te kunnen laden voor dit soort wedstrijden. Kan een keer gebeuren, maar nu moeten ze toch maar weer normaal gaan doen. Al was het maar omdat dit niet goed blijft gaan.
3 0
louis60
We hebben nog geen wedstrijd gewonnen/gespeeld tegen de top 8. Even wachten of we winnen tegen: AZ, Utrecht, Rotje Knor, Heerenveen en Willem 2.
2 0
Boer Gijs
Blind, de enige die nog beetje zijn normale niveau benaderde, met de eerlijke reactie die je wilt.
2 0
Web
Nu winnen ze dat potje gelukkig nog. Het is van alle tijden, elk seizoen kom je dat eens tegen, zelf toen Cruijff nog speelde
1 0
ETM
In principe heb je helemaal gelijk. En Ajax zal heus anders voor de dag komen tegen Chelsea. Maar dat neemt niet weg dat er issues zijn waar momenteel geen ontwikkeling in zit. Terugkerende problematiek is er namelijk weldegelijk. Tegen Valencia kreeg Ajax ook nauwelijks grip op de tegenstander. Dat mag hoor tegen een ploeg van dat kaliber, maar er moet natuurlijk wel ontwikkeling in komen.
Ajax was verrassend sterk na de moeizame kwalificatie, maar nu zit Ajax wel al een tijdje te klooien vind ik. Er is veel mogelijk met de huidige ploeg, maar ze zullen echt stappen moeten zetten.
1 0
ArthurG
Dat kun je wel zeggen ja, maar goed 3 punten zijn 3 punten. Gauw vergeten deze wedstrijd en woensdag weer knallen!
1 -3
MichelBoerebach
Nee, NIET gauw vergeten. Dan gebeurt het volgende week weer.
4 0
Boer Gijs
Precies D
1 0
grannig mokum1
Precies D
1 0
Dennish
Gelukkig is Tagliafico er binnenkort weer bij. Hij is blijkbaar een van onze belangrijkste krachten.
1 0
Labrador
Ook zonder Nico moet je hier dik winnen. Het was gewoon ruk met een hoofdletter R. Snel vergeten en door naar Woensdag
1 0