Meer dan miljoen mensen keek PSV - Ajax

SJvanveen, 23-09-2019 om 08:34, 2781 views, NU.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Meer dan een miljoen mensen heeft zondagmiddag de topper tussen PSV en Ajax bekeken. In Eindhoven werd het 1-1 door doelpunten van Quincy Promes en ex-Ajacied Donyell Malen. De Amsterdammers staan momenteel bovenaan in de Eredivisie, PSV heeft evenveel punten, maar een minder doelsaldo. 

FOX Sports zendt alle Eredivisie-wedstrijden live uit, zo ook PSV - Ajax. De wedstrijd begon om 16.45 uur en trok via de betaalzender meer dan een miljoen kijkers, 1,06 miljoen om precies te zijn. Zondagavond kwam de samenvatting van de wedstrijd vanzelfsprekend ook op Studio Sport, dit programma trok 1,7 miljoen kijkers. 

NU.nl heeft berekend dat de topper niet het best bekeken 'programma' was op de zondag. Het journaal was met 2 miljoen kijkers zowel Ajax als PSV net te slim af. Of Ajax woensdag weer zoveel kijkers trekt is de vraag, dan komt Fortuna Sittard op bezoek in Amsterdam. Aftrap is om 20.45 uur. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bocarra
Wordt tijd dat FOX eens wat meer gaat betalen voor de eredivisierechten. Inmiddels is het aantal abo’s meer dan verdubbelt.
0 0
Venta
Hoe kan je nou PSV - Ajax (achter de decoder) vergelijken met het gratis nieuws?
0 0
Sterspeler
Was op het open kanaal.
0 0
MennoJerry
Bovendien is het percentage kijkers gebaseerd op 1000 mensen in Nederland die een meet box hebben thuis. Dat betekend dat als die 1000 mensen allemaal naar het nieuws hadden gekeken en de rest van Nederland allemaal naar PSV-Ajax, dat volgens de tel computer heel Nederland naar het nieuws zou hebben gekeken.
0 0