Ten Hag wijzigt opstelling niet, Van de Beek op de bank

ThijsZwagerman, 22-09-2019 om 15:35, 13998 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft zijn opstelling voor de topper tegen PSV niet gewijzigd ten opzichte van het Champions League-duel met Lille. Donny van de Beek keert na zijn hamstringblessure terug in de wedstrijdselectie, maar zit dus nog wel op de bank.

Dat betekent dat Quincy Promes weer als aanvallende middenvelder staat opgesteld. De Amsterdammer weet zich omringd door flankspelers Hakim Ziyech en David Neres en spits Dusan Tadić. Het controlerende middenveld wordt opnieuw gevormd door Edson Álvarez en Lisandro Martínez.

André Onana staat als vanzelfsprekend op doel. Jongeling Sergiño Dest heeft als rechtsachter opnieuw een basisplaats, terwijl Nicolás Tagliafico als linksachter staat opgesteld. In het centrum van de verdediging spelen de ervaren Joël Veltman en Daley Blind. 

Opstelling Ajax:

Onana; Dest, Veltman, Blind, Tagliafico; Álvarez, Martínez; Ziyech, Promes, Neres; Tadić.

Wissels Ajax:

Varela, Scherpen, Schuurs, Van de Beek, Huntelaar, De Jong, Marin, Labyad.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joodhannus73
Promes is beter op 10 dan Donny. Ik blijf hem een mindere versie van Klaassen vinden. Totaal overgewaardeerd. Bracht vanmiddag ook weer 0,0. Alleen omdat Swart hem hypt is Ten Hag bang. Want anders gaat hij amok maken en heeft hij ook de supporters mee. Hij scoort toevallig tegen Juve en opeens is hij de man. Onbegrijpelijk. Tegen Bayern uit en thuis heeft hij de winnende op de schoen, maar faalt hij opzichtig. Niemand die je daarover hoort. Niet gek dat Real niet voor hem kwam. Tege PAOK en Apoel was hij dramatisch slecht. Zoals zo vaak. Maar dat lijkt continu vergeten te worden. Van de Beek is absoluut een goede voetballer, maar totaal niet wat hem wordt toegeschreven. Zeker verdedigend vind ik hem uitermate zwak. Verdedigt nooit op de bal. Hij loopt er wel heen, maar houdt dan in. Ga er maar op letten. Dan word je helemaal gek op een gegeven moment. Echt slecht gewoon. Zie ook waar de goal vandaag uit kwam...
1 -1
Joseph
Prima, Donny niet meteen overbelasten. Moet ook weer op een andere plek staan, ben heel benieuwd hoe hij het naast Martinez gaan doen. Lijkt me een mooi duo met kwaliteiten die op elkaar aansluiten.
0 0
ajax4ever01
Prima opstelling, Donny de 2e helft laten invallen.
0 0
Aad82
Siem de Jong op de bank, verschrikkelijk.
0 -5
diamanti
Dani de Wit out Siem de Jong in man man man
0 -5
Babayaka
Pfff me hart breekt bij het zien van piet schrijvers
0 0
Suarez16_
Waar is Lang?
0 0
diamanti
Mag toch hopen dat hij geblesseerd is. 2
Keepers en De Jong.
0 0
ram
Logisch. Prima!
Geen risico met Donny. Misschien handig om even te brengen als het echt nodig is.

Ik vind de bank verder wel wat dun. Je mag er 12 meenemen. Waarom doe je dat dan niet? Voor iedere jonge speler mooi om erbij te zijn. Daar leren ze van. En je hebt meer opties.
4 0