Blind: 'Waar wacht Overmars eigenlijk op, hè?'

BartVeenstra, 20-09-2019 om 15:45, 38454 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het lijkt erop dat Daley Blind openstaat voor een langer dienstverband bij Ajax. De verdediger annex middenvelder keerde een jaar geleden terug bij de Amsterdamse club, waar hij een contract heeft tot medio 2022.

In de afgelopen maanden werden de contracten van onder meer André Onana, Hakim Ziyech, Dusan Tadić, Nicolás Tagliafico en Noussair Mazraoui verlengd. Blind is nog niet aan de beurt geweest. 'Waar wacht die Overmars eigenlijk op, hè?', grapt Blind in gesprek met FOX Sports. 'Ik wacht het gewoon af, heb het naar mijn zin. Ik sta altijd open voor Ajax.'

De verdediger krijgt de vraag of hij na dit seizoen mogelijk makkelijk de club kan verlaten. 'Over die zaken laat ik mij niet uit, maar dat zou zomaar kunnen', beantwoordt Blind de vraag met een knipoog. 'Ik loop zeker niet zomaar weg bij Ajax. Ik voel me op mijn plek, we hebben een heerlijk team en spelen in de Champions League. Deze stad en club ruil ik niet zomaar in', aldus Blind, die tot slot de vraag krijgt 'of er wat bij kan'. 'Er kan altijd wat bij hè, maar dat is aan Overmars', lacht hij. 

Denk jij dat Ajax met 1-2 wint op bezoek bij PSV? Zet in en krijg 8,55 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MPAjax
volgende week contract verlengt van daley marc praten we nergens meer over
0 0
Ajax27
Contract voor het leven geven!
1 0
Jariiii
Tweede keer toch al dat hij hierover begint? Wil hij meer geld?
Ik vind Blind sympathiek en zie hem graag zo lang mogelijk blijven, maar dit schuurt een beetje voor mij.
0 -7
Tinus
Kom op hey, denk even na over het vraag en antwoord scenario hier. Zo’n verslaggever stelt een vraag en hij geeft antwoord op een ludieke manier. Als dit al schuurt....
7 0
Jariiii
Nogmaals, het iis niet de eerste keer. Schuurt zei ik niet, niet bijt. Maar reken maar dat hij al een van de grootverdieners is.
1 -6
AFCAjax
jij hebt het interview niet bekeken of wel? gewoon op linkje klikken.
1 0
RusselWestbrook
Ja , begint Blind er over?

Volgens mij snap jij niet helemaal hoe een interview werkt.
5 -1
Jariiii
Valt mee hoor. Je kunt er ook een beetje omheen lullen.
Enfin, van mij mag hij een verbeterd contract krijgen hoor, daar gaat het niet om. Ik vind alleen dat Ajax al behoorlijk ver is gegaan om hem te halen.
0 -3
JariHeijden
Dat ontkent ook niemand...
0 0
Joodhannus73
Maar je mag niets over onze TD zeggen. Het plannen van gesprekken over contracten is gewoon een zooitje. Zie ook hoe Malen is weggegaan. Gewoon te laat het voorstel gedaan. En vraag het ook even na bij Kluivert en Younes. Die zullen hetzelfde zeggen. Veel eerder contracten openbreken en verlengen. En niet steeds wachten als het over 1 of 2 jaar afloopt. Dan ben je te laat en gaan ze niet meer verlengen. Blind maakt er nu een grapje over, maar het is toch schreinend. En elk jaar krijgt onze TD weer een bonus en opslag. Maar laat hem eerst dit goed regelen! Blind wel graag verlengen, dus nu toe happen! Dit moet binnen een maand geregeld kunnen zijn...
2 -15
The
Haha, kloothannus!
1 0
MisterAFCA
Ze zijn alleen al bij Kluivertje 18 maanden bezig geweest koekie. Wanneer hadden ze dan moeten beginnen? Toen hij nog op de commode lag...?
2 0
Sterspeler
Ehm. Even 1 ding. Lees even de onderstaande reacties en realiseer je dat je jezelf compleet voor lul zet door Younes en Kluivert aan te halen.
0 0
Oeroeboeroe
Malen moet zich nog bewijzen, Kluivert is niet echt een successtory zoals hij zelf had gewild en Younes? Voetbalt die nog? Misschien toch (bijba) allemaal juist gezien
2 0
AlexIbarra
Sommige spelers willen nou eenmaal weg, snap je?
Als Kluivert 2 of 3 keer weigert bij te tekenen, wat wil je dan dat Overmars doet?

Mensen die het 'daar mag je niets over zeggen' riedeltje afsteken zijn sowieso vermoeiend maar kom dan met iets nuttigs. Niet met Younes.

Magallan is een echte miskoop gebleken. Schöne voor (bijna) niets laten gaan blijkt ook niet zo handig, misschien teveel vertrouwen gehad in Eiting / Marin.
We hadden volledig verantwoord 2 middenvelders van 25 mln kunnen halen.
Daar had Marc anders in kunnen handelen.

Blind kwam binnen als grootverdiener met een 4 jarig contract. Ik zie niet in waarom Overmars dat in het eerste jaar al open moet breken. Eerstvolgende transferperiode is in december dus de komende maanden zou je kunnen verlengen. Maar als er goed wordt gepresteerd gaat hij toch niet weg in de winter dus ik zou zelf tot Maart wachten.
4 0
RusselWestbrook
Leuk verhaal, klopt alleen vrijwel niks van. Dat zal ook wel de reden zijn dat je alle details weg laat, want dan blijf er niks van over.
5 0
Fairsquare
Echt he. Tegen alle verwachtingen in een team dat halve finale CL heeft gehaald grotendeels bij elkaar houden. Paar goede spelers erbij gehaald. Wat een zooitje.
21 -1
daancruijff14
Even offtopic hoor maar was jij niet diegene die een tijdje geleden iemand op dit forum deed geloven dat je nick viergever was? Hahahaha goud was dat
0 0
ArthurG
Volstrekt belachelijk ja
3 0
Mokum_32
Ja Veltman zat in zin laatste contractjaar maar, Veltman wel verlengen en blind niet. Beetje raar
1 -7
trodat4030
Ja, want een doorlopend contract van 3 jaar met een salaris van 3-4 milj per jaar moet je zsm verlengen en een aflopend contract wat nog onder het oude plafond van 1 milj zit heeft geen prioriteit. Toch? Of zou het toch iets anders in elkaar zitten in de echte wereld?
6 0
Noxin
Blind heeft al een heel lucratief contract, o.a. waarvoor het salarisplafond toendertijd is opgeheven. Dat zal bij Veltman anders zijn.
4 0
Ajaxbrl
Donny/Daley jaartje er bij Marcie!
1 0
talent020
geen twijfel over mogelijk, heel gauw verlengen,! hopelijk dat Donny ook zijn contract verlengt
2 0
Jornnn
Kwam toch al binnen als grootverdiener? Hoezo moet er dan nog meer bij?
0 -6
Shardo
Zelfde reden dat jij ook elk jaar een correctie verwacht!!
3 0
Ajax#1900
Om dezelfde reden als bij Tadic en Ziyech
2 0
Schip
Hoppatee Marc. Und schnell ein bischen. En graag Ihattaren tegelijk wegkopen bij die eierschaaltjes.
2 0
JordyAjacied
Waar wacht je op Marc!!!
1 0
reaguurder
Verlengen die hap, hatsikidee!
2 0