Tadic blij én kritisch: 'Niet onze beste wedstrijd'

JesseTH, 17-09-2019 om 23:10, 6307 views, Veronica |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Dusan Tadić is blij, maar tegelijkertijd kritisch na de 3-0 overwinning van dinsdagavond op Lille OSC. De Amsterdammers mochten dan met overtuigende cijfers winnen van de Fransen, maar de captain ziet veel ruimte voor verbetering.

Wel is Tadić zich ervan bewust dat Ajax dinsdag een 'mooie overwinning' boekte, zo blijkt voor de camera van Veronica. 'Maar het was niet onze beste wedstrijd. We moeten dingen beter doen, maar het is altijd lekker als je met 3-0 wint. Wij moeten kijken en proberen beter te worden.'

De Serviër probeert concreet te zoeken naar wat er beter kan in het spel van Ajax. 'Soms moeten we beter drukzetten en een betere restverdediging hebben. In de counter moeten wij soms een overtreding maken.' Tot slot blikt Tadić alvast vooruit. 'Wij moeten kijken naar de volgende wedstrijd, die is het belangrijkst voor ons.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Oempaloempa
Ik heb me zeer vermaakt, heb prachtige acties gezien, mooie doelpunten, spelers die de azijnzeikers de mond snoerden. Natuurlijk nog fouten en onwennigheid, maar toch het gevoel dat hier iets moois groeit en geloof in de toekomst.
0 -1
Aspers73
Slechtste man op het veld, kun je nagaan als ook hij goed is.
0 -1
Tecmessa
Maar van Dusan pikken we t, als hij Kasper had geheten, had iedereen m afgefikt.
1 -1
Sterspeler
Dusan raakt ook al een seizoen lang elke bal goed.
0 0
Cello
Bij Dusan merk en zie je aan alles dat ie zich volledig geeft voor de ploeg als ie zelf wat minder in de wedstrijd zit. Dat ziet iedereen en dus wordt ie niet, om het maar zo te noemen, afgefikt. Als Dusan niet in vorm is werkt ie zich een slag in de rondte (doet ie trouwens ook als ie wel in vorm is) en is ie volledig bezig ondergeschikt te zijn aan het team. Dat wordt dan alsnog, en terecht, gewaardeerd.
0 0
BokkieBokstra
Prima vermaakt maar Ajax inderdaaad heel kwetsbaar. Had ook 3 3 kunnen zijn en het in de eerste minuut ontsnapt aan een penalty. Moet zondag beter.
1 0
Cello
Ik denk zelfs, dat bij Ajax, na de 3-0 in de tweede helft, het gas er vanaf ging en dat men misschien al wel met de gedachte was bij komen weekend. Immers, normaal gesproken si bij een 3-0 voorsprong de wedstrijd wel gespeeld. Ik denk dus echt dat bewust of onbewust er de handrem op ging.
0 0
trooop
De handrem ging er inderdaad op, maar meer uit arrogantie dan uit zelfbewustzijn. 3-0 is een gespeelde wedstrijd; ik had het gevoel dat ze dik tevreden waren met die uitslag, in plaats van zich te realiseren dat het flink geflatteerd was.

Het huidige brouwsel van ten hag valt in twee delen uiteen. Ik vind het persoonlijk -"hoe boeiend is dat!", nou; hier komt het:- ik vind het persoonlijk niet om aan te zien, onze huidige stijl van voetballen. Je hebt verdedigen, je hebt aanvallen, maar middenveldspel is er niet bij. Wat wij op de mat leggen is resultaatvoetbal van de allerbovenste plank, met een 'verplichte' aanvallende intentie.

Maar we hebben we 3-0 gewonnen in de CL. Ik betrap mezelf toch op tevredenheid. Je bent nou eenmaal Ajacied of je bent het niet.
0 0
Jariiii
Sorry beste Tadic, maar ik ben het niet met je eens.
Dit was by far de beste wedstrijd van het seizoen. Ik heb genoten en het smaakt naar heel veel meer.

En dank voor de lach na 'Het is lekker dat jij winnen met 3-0'.
3 0
Rentokill
Dat slordige moet er uit. Ze stapten op een gegeven moment net iets eerder in. Dan moet je iets meer geduld bewaren.
1 -1
3*stars*3
Maakt Ajax toch wel de mooiste club.
Belangrijke overwinning na een CL start en er zat toch druk op deze pot.
Maar toch kritisch blijven kijken.
Maar bij mij overheerst goed gevoel, prima avond.
0 0
Rhythim
Fok it....3 punten plus prima pot naar juiste vermogen, klaar!
0 0