Neres moest knoop doorhakken: 'Was concrete interesse'

BartVeenstra, 14-09-2019 om 09:25, 9720 views, AT5 |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

David Neres heeft in de afgelopen zomer een moeilijke keuze moeten maken wat betreft zijn toekomst. De Braziliaanse aanvaller stond in de belangstelling van meerdere buitenlandse clubs, maar uiteindelijk besloot hij toch bij Ajax te blijven en zijn contract in Amsterdam te verlengen.

In de buitenlandse kranten werd Neres gelinkt aan Arsenal, Everton, Atlético Madrid en Paris Saint-Germain. Zelf noemt hij in een interview met AT5 geen namen van clubs, maar hij geeft wel toe dat er nadrukkelijke belangstelling voor hem was. 'Er waren er een paar concreet, maar het waren ook veel speculaties en geruchten. Ik moest echt een knoop doorhakken of ik zou blijven of niet. Een keuze maken over je toekomst is altijd moeilijk. Het is een keuze die je leven zal veranderen. Het was nog geen tijd om bij Ajax weg te gaan.'

In de winterse transferperiode was er ook al interesse voor Neres. Destijds deed een Chinese club een gigantisch bod op de Braziliaanse dribbelaar. 'Op dat moment speelde ik weinig. Net als elke andere speler wilde ik op het veld staan. Er kwam een heel groot bod. Veel geld, het was een groot aanbod. Ik twijfelde wel even, maar ik ben blij dat ik ben gebleven.'

Denk jij dat David Neres scoort en Ajax wint van sc Heerenveen? Zet in en krijg 2,15 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
brullie
Signaal is uitstekend dat spelers als Neres en anderen nu juist wel blijven! Als dit de nieuwe trend wordt zitten we goed.
0 0
markk
Heel blij dat hij is gebleven maar hoop dat hij snel met zijn hoofd uit de wolken komt en weer snel de oude is.
0 0
ajax4lifebaby
Neres heeft wat ruimte nodig en dat heb je niet echt in de Eredivisie. In de CL zullen andere teams ons ook proberen aan te vallen en zullen we de echte Neres weer zien denk ik.
0 0
MPAjax
gelukkig blijft hij nog even want iets anders op de vleugels met dezelfde kwaliteiten hebben we nog niet
0 0