Verweij: 'Voorzichtig optimisme bij Ajax'

FinnDekker, 10-09-2019 om 13:45, 17039 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Er zal spoedig meer nieuws zijn over de blessure van Noussair Mazraoui. De Ajacied raakte geblesseerd aan zijn knie in een duel van Marokko O23 met Mali O23. Er wordt voorzichtig gehoopt op een kleine kwetsuur, zo stelt Mike Verweij van De Telegraaf op Twitter.

'Vanmiddag (dinsdagmiddag, red.) volgt een scan van de knie van Mazraoui, maar er is voorzichtig optimisme bij Ajax. Het was een knie-op-knie-contact met de tegenstander van Mali. Daarna voelde Mazraoui pijn bij het passen van de bal. Hij is daarna direct uit het veld gegaan', aldus de Ajax-watcher over de situatie. 

Mazraoui zal niet spelen in het duel van dinsdagavond, als er opnieuw wordt gespeeld tegen Mali in het kader van de Afrika Cup O23. Naar verwachting komt het duel van Ajax met sc Heerenveen van aankomende zaterdag ook te vroeg. 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxbrl
Ach ja is onze reserve back..
0 -1
Joseph
Was toch al niet fit, kan daar nu nog iets rustiger naartoe werken. Dest is hem op dit moment voorbij en wat mij betreft krijgt Alvarez daar ook een kans als Donny zijn plek overneemt.
1 0
AFCAjax
Álvarez centraal ipv Veltman neem ik aan. Wat mij betreft staat Veltman überhaupt niet basis, maar vrees dat we het met Veltman gaan moeten doen de komende tijd.
3 -2
Superman
pfff, daar ben je klaar mee.
2 0
Murtagh
dest is toch beter
3 0
Ajax#1900
Beetje opportunistisch natuurlijk, maar dat gevoel heb ik ook. Ik twijfel of mazroui nog in de basis komt op de lange termijn. Voor het middenveld eigenlijk net niet goed genoeg en Dest is een echte Ajax back.
3 0
jutter
Geen probleem lijkt mij tegen Heerenveen, want we hebben Dest. Een speler die m.i. alles in zich heeft om een topverdediger te gaan worden , een moderne back zowel verdedigend als aanvallend, en dat is dus heel belangrijk in het huidige voetbal. Tegen Lille zal hij, indien hij op die positie geposteerd wordt, stevig getest gaan worden door de lepe aanvallers van die Franse club. Want Dest is natuurlijk nog jong en zal nog veel ervaring op moeten doen om die mogelijke topverdediger status te kunnen bereiken. Maar de voortekenen wijzen vooralsnog dus in die richting!
4 0