Mazraoui valt uit bij gelijkspel Marokko O23

ArthurV, 07-09-2019 om 23:20, 17446 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Noussair Mazraoui heeft tijdens het duel tussen Marokko O23 en Mali O23 geblesseerd het veld moeten verlaten. Dat meldt FOX Sports zaterdagavond.

Volgens de zender gaat het om een 'nog onbekende blessure'. Het Olympisch elftal van Marokko speelde tegen Mali de eerste wedstrijd van het tweeluik voor kwalificatie om de Afrika Cup O23, welke in 1-1 eindigde. Over de ernst van de kwetsuur van Mazraoui, die aan de aftrap verscheen, is nog niks bekend.

Het is tot dusver geen al te best seizoen voor Mazraoui. De Marokkaans international kwam mede door blessureleed pas tot drie Eredivisieduels en lijkt op de rechtsbackpositie te zijn voorbijgestreefd door Sergiño Dest.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
louis60
Blessures of een schorsing. Conclusie is toch dat we op sommige functies geen of een matige vervanging hebben. Voor de rechtsback positie zitten we gelukkig goed met Dest, Veltman en sinds Oranje zelfs Promes. Maar voor CV, middenveld en plan B spits is het nog magertjes.
0 -2
Ajaxbrl
En plek kwyt by ajax..
0 -1
Cello
Vervelend voor Nous. Maar op dit moment lijkt Dest hem in de basis voorbij en dus is het niet rechtstreeks een aderlating voor Ajax. Hopelijk goed en snel herstellen en dan weer de strijd aangaan met Dest. We gaan Nous nog heel hard nodig hebben als het een lang en zwaar seizoen wordt.
1 -1
Fnatic
Nous heeft vorig seizoen roofbouw op zichzelf gepleegd, zwaar seizoen, veel gespeeld en te korte vakantie. Hoop echt dat het weer goed komt want hij is met name in de CL heel belangrijk voor ons geweest.
2 -1
DeBaarsjes
Nu maar hopen dat Dest zich staande kan houden in de toppers in de CL en niet na mindere wedstrijden word uitgekotst hiero
0 -1
AnsB
Ik heb mij Mazraoui steeds het idee dat hij fysiek veel meer moeite heeft met het niveau dan andere spelers. Vorig seizoen maakte hij meermaals de indruk volledig gesloopt te zijn, waar andere spelers nog vol gas kunnen geven.
Als die indruk klopt, dan verklaart het vele spelen (vorig jaar een héél lang seizoen, in de zomer de Africa Cup), mede tegen de achtergrond dat hij relatief weinig speelde in de jeugdelftallen, zijn moeite om dit seizoen weer aan te haken aan zijn oude vorm. Hij is echt aan het kwakkelen en deze blessure past daar helaas naadloos in.

Gezien de doorbraak van Dest en de zoektocht naar het ideale middenveld van Ajax - waarin hij vanwege zijn kwakkelende vorm sowieso niet direct een basisplek mocht verwachten, en nu mogelijk weer af moet haken vanwege deze blessure - ben ik bang dat Mazraoui een uiterst moeilijk en moeizaam seizoen tegemoet gaat. Nog even afgezien van de ernst van de blessure, want dat is nog even koffiedik kijken.
6 -1
Web
Ik vind wel weer heel bijzonder de commentaren hier op
Ik vind hem ook niet best spelen, al sinds Feyenoord uit vorig jaar
Maar dat doet hij niet expres, hij kan de concentratie niet vast houden
Ik vind het jammer dat hij geblesseerd is, doet niets ten zake dat ik Dest, en zelfs Veltman daar liever zie
En dat is de zoveelste rechts back, die het niveaue niet kan vasthouden
vd Wiel, van Rhijn en Tete gingen hem voor
4 -1
GvanderK
Denk dat dit sowieso einde verhaal is voor Mazraoui als rechtsback, want Dest ontwikkeld zich als kool en gaat op deze manier een vaste basisplaats krijgen.
3 -2
Bocarra
Dit geeft Dest alle ruimte om zich verder te ontwikkelen.
7 -1
Vlieske
En die vieze lampies melden zich weer overal voor af met zogenaamde blessure of ze zijn ziek.
4 -2
Red Devil
Heeft hij mooi de tijd om na te denken over de domme overtredingen die hij maar blijft maken en daardoor zijn team dupeert met de gele en rode kaarten die dat oplevert.
Er zijn een aantal spelers bij Ajax die hun kleine beetje hersens dat ze hebben eens moeten gaan gebruiken zodat ze slimmer een duel ingaan.
5 -5
Dennis1964
Ga jij even nadenken om je domme commentaar waardoor je negatieviteit verspreid onder AJAX supporters. Elke blessure is er een te veel. Ik hoop dat het meevalt. Talent van het jaar vorig seizoen en hij was van grote waarde zowel in CL, beker en competitie. Elke speler heeft zijn verbeterpunt maar waarom sommige supporters dat elke keer onder een vergrootglas moeten plaatsen is mij een raadsel.
3 -4
strafschop
"en lijkt op de rechtsbackpositie te zijn voorbijgestreefd door Sergino Dest."

Dest heeft welgeteld één wedstrijd op rechtsback in de basis gestaan met Mazraoui op de bank.
4 -5
Luie
Maar het lijkt er wel op. Hij zegt niet dat het gebeurt is maar dat het er op lijkt.
1 -1
strafschop
Knap zo'n conclusie op basis van één wedstrijd.

Dest heeft ook pas 3x basis gestaan op rechtsback.

De eerste wedstrijd stond Mazraoui op het middenveld.
De tweede wedstrijd was Mazraoui geblesseerd aan de knie.

Waarom mocht Dest tegen Sparta maar een uur spelen?
2 -1
Luie
ik zeg niet dat Mazra ze basis plaats kwijt is, maar omdat hij moest banken lijkt het er wel op. maar we kunnen dat pas in de toekomst zeggen als hij weer fit is
0 -1
Bky
Hij kwakkelt ook vooral even met zichzelf. Misschien is het voor hem wel even goed om er even naast te staan. Straks krijg je weer het verhaal zoals met Vd Wiel, Van Rhijn, Tete. Zijn opeens geen schim meer van hunzelf.
4 -1
Ajaxbrl
Dest in inderdaad gewoon de 1e rechtsback op dit moment..
3 -1
AlexIbarra
Liep vanaf het begin al te kwakkelen dus misschien een geluk bij een ongeluk. Was volgens mij gewoon niet uitgerust na een lang seizoen en korte vakantie.

We hebben nu een rustig programma, Dest is in vorm en Veltman heeft wedstrijdritme.
Hopelijk is hij over een paar weken weer topfit terug.

Dat sommige mensen hier nu alweer doen alsof die jongen er niets van kan en zijn bijdrage aan vorig seizoen als onbelangrijk afdoen, is gewoon treurig.
2 -2
Huntelaar020
023 hij zat toch bij Marokko 1?
0 0
Sanalologo
Zat
0 0
Caparzo
Mssn moet hij straks in JA een paar wedstrijden gaan spelen om zich om te vormen naar een TH/Ajax-middenvelder en in ritme te komen.

Goede oefening baart kunst, en bij Ajax 1 gaat dat (steeds) lastig(er) worden. Hopelijk valt de blessure mee, beterschap gewenst iig!
1 -1
Antafca
hopelijk zet dest nu een paar goeie wedstrijden neer zodat hij niet meer uit de basis gaat. Nous verpatsen in de zomer
3 -3
Dennis129
een jochie van 18 speelt 3 leuke potjes tegen matige tegenstanders en jij wilt gelijk een speler die al heeft aangetoond op het allerhoogste niveau mee te kunnen verkopen?
Het opportunisme viert echt weer hoogtij hier. Mazraoui is matig begonnen, ook door de korte vakantie met de Afrika cup en het heen en weer geschuif tussen twee posities, maar hij kan hier ook sterker uit komen. Net zoals Dest een terugval kan gaan krijgen.
Daarbij zal Veltman na dit seizoen ook vertrekken dus Mazraoui zeker erbij houden.
5 -2
Mocrodammerr
volkomen gelijk ouwe. sommige gasten hier gebruiken hun koppie niet. Dest speelt 2 leuke potjes.. uit opportunisme wordt hij man of the match terwijl ziyech uedereen gek speelde.. mazraoui heeft het op hoogste nivo laten zien tegen de beste spelers ter wereld
1 -1
Ajax27
Nous heeft een redelijk sterke 1e seizoenshelft gespeeld vorig seizoen. Daarna heeft ie in de CL nog een paar leuke acties laten zien, maar hij heeft vooral laten zien wat een matige back het is en hoe ontzettend veel duels hij verliest. Als back komt ie tekort, als middenvelder is het niet de klasse waar Ajax naar streeft. Ik he vorig seizoen al meerdere malen gezegd hier dat ie vooral moet genieten van het jaar, want veel dingen zaten ongelofelijk mee. Ajax heeft een prachtig seizoen gehad waarin hij een bijdrage had, maar als ik van de basiself 1 persoon moest wisselen met een nieuwe voetballer, dan was het zijn positie. Nous moet hopen dat ie dit seizoen nog wat minuten her en der maakt en daarna moet ie fijn voor het buitenland gaan (België, Turkije, ...) of een stapje terug doen in de eigen competitie, dat is waar zn plek is.
1 -2
Antafca
we zullen zien.. maar nous zat niet voor niks als enigste zonder contract in jong ajax. het heeft hem gewoon meegezeten met die 2 CL goals vorig seizoen
4 0
Venta
‘Pas’ tot 3 eredivisieduels.. Ajax speelde er ook pas 4, dus 3 is nog best ok. Los daarvan is hij voorlopig natuurlijk wel voorbij gestreefd door Dest.
5 0
Lewis Hamilton
Vreselijk jammer voor hem, maar het hoeft niet altijd slecht uit te pakken. Je kan ook sterker terugkomen uit een periode van rust.
3 0
markk
De een zijn brochette is de ander zijn dood.
1 0
Ginoajax1
Mazraoui hebben we hard nodig. Ervaren jongen met cl ervaring. Snel beter worden man.
3 -5
Mocrodammerr
ik had al in ander topic vermeld. gaat om een bovenbeenblessure, rechterbeen. ernst onbekend. ik ben betrouwbaarder dan Fox.. jeweetzellufff
1 -4
KlasseLasse
aiight oke dan topper!
0 0
Gonzo
Doorgaans betrouwbaar
0 0