Overmars verwacht volgend jaar lastigere transferzomer

JesseTH, 06-09-2019 om 19:10, 20519 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Marc Overmars verwacht volgend jaar een lastigere transferzomer dan dat hij dit jaar heeft beleefd. Waar velen uitgingen van een grote leegloop bij Ajax, bleef het aantal uitgaande transfers beperkt. Tegelijkertijd wist de directeur voetbalzaken enkele nieuwe spelers aan te trekken en wordt er ook al vooruit gekeken naar volgend seizoen.

'We moeten kijken naar ná dit jaar, dus hoe het elftal er volgend jaar uitziet', spreekt Overmars voor de camera van Ajax TV. 'Misschien zijn er dan spelers die zeggen dat ze een buitenlands avontuur aan willen gaan. Ik denk dat het volgend jaar best spannend gaat worden. We moeten de boel weer goed op orde hebben om daarop in te spelen. Wij zijn als organisatie flink vooruit aan het werken.'

Zoals gezegd verschenen er ook enkele nieuwelingen in het Ajax-kamp, waarbij het volgens Overmars altijd maar afwachten is hoe zij zich presenteren. 'Sommigen hebben moeite om zich aan te passen aan het voetbal in Nederland of aan Ajax in het algemeen. Je moet bij Ajax altijd winnen, het spel maken en de tegenstander wil altijd van je winnen. Dat is misschien een hele andere rol dan ze bij hun oude club hadden.'

Mede om die reden denkt Overmars dat de torenhoge verwachtingen enigszins getemperd moeten worden. 'Het is onmogelijk om eens in de zoveel jaar te realiseren wat we vorig jaar bereikten. We moeten de voetjes op de grond houden, maar het is wel een must voor ons en voor de spelers (om in de Champions League te spelen, red.) Deze groep wil dat zó graag weer. De kans om dat met Ajax te realiseren is best aannemelijk. Daarom verruilen ze Ajax ook niet zo snel voor een top drie of vier club in een ander land. Wat dat betreft hebben we een inhaalslag gemaakt.'

Denk jij dat Matthijs de Ligt met een kopbal scoort tegen Duitsland? Zet in en krijg 13 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Henkjanklaas
De handelwijze van Marc laat een wisselend beeld zien. Enerzijds heeft hij contracten met een aantal sterkhouders weten te verlengen en voor aanzienlijke bedrag een aantal spelers verkocht maar daar staat toch een aanzienlijk rijtje misperen tegenover.
Als ik Frenkie gisteren weer in het Ned. elftal zie opereren dan doet t nog steeds pijn dat hij onze club al weer zo snel heeft verlaten. Wat een uniek talent is deze jongen!
1 -1
ajaxrulesz
Inderdaad, 100den miljoenen hebben we op de bank en bij welke spelers komen we uit? Magallan, Promes, Marin, Kristensen, Bande. Als je dan toch iedere keer op koopjestoer wilt gaan, houd dan liever het geld in de portomonnee en geef jeugd de kans. Dit is ook minachting naar de eigen jeugd door spelers als Marin en magallan te gaan kopen voor veel miljoenen. Ik wordt er hier regelmatig persoonlijk op aanvallen hier op ast als ik kritiek uit op het aankoopbeleid van overmars maar ik blijf het gewoon herhalen. Overmars kan veeeel beter verkopen als dat de man kan aankopen dat is al jaren bekend. En dat hij wordt tegengehouden door de rvc dat riedeltje kan ook de prullenbak in door ze recente aankopen. Psv doet het wat dat betreft stukken beter, en zelfs Feyenoord lijkt met Senesi nog beter aan te kopen voor minder geld dan Ajax, blijft onbegrijpelijk.
0 0
ajaxrulesz
Al hebben we 2,5 miljard op de bank, dan zal Overmars nog niet verder kijken dan spelers als Promes, Magallan, Marin en Cassiera.
0 -1
IkJijHijWijJullieZijnAjax
tja, manchester heeft de helft, maar wat hebben die grote namen opgeleverd?

het heeft zijn charmes, met oud ajacieden, gemixt met talent en internationale aanvulling de halve van de cl halen. hoe kan je anders willen.
0 0
ajaxrulesz
Daarom pleit ik ook voor een betere scouting. Haal die td en scouting van Genk maar daar hoor je alleen maar lovende verhalen over. en Doe die steen olsen maar weg, die man kan beter ermee stoppen, die ziet het niet meer goed, is geen op maat gemaakte bril meer tegen bestand. Nieuwe scouting. Maar ook dat deel heeft Overmars volledig in zijn bewind. Ik vraag mij af of een Overmars niet gewoon teveel macht heeft bij ajax momenteel op het technische vlak?. Volgens mij heeft die man 0 tegenwind binnen ajax.
0 0
PJSM
Zal vast wel goedkomen. Tagliafico, Neres, Donny en Onana zullen zeker 250 a 300 mln opbrengen. Daar moet je toch weer een waardig team mee kunnen smeden.
0 0
ajaxrulesz
Ja maar als je dan steeds de hand op de knip houd zoals overmars dat zo graag doet en in de koopjeshoek blijft jagen schiet je er nog geen hout mee op. Ajax moet gewoon eens 25 miljoen uitgeven voor een hele goede middenvelder. maar het is niet eens altijd prijsgebonden dat ik vind dat ajax in de categorie 30 miljoen spelers moet kopen. Ajax haalt namelijk ook gewoon voor 10 miljoen miskopen of spelers voor 16 miljoen die middelmatig zijn. De scouting en het aankoopbeleid blijft matig. Ik vind dat we onder het bewind van overmars beter wel in de 25 miljoen tot 30 miljoen categorie moeten kijken, die spelers zijn de kans op een miskoop namelijk kleiner. We moeten gewoon die scouting van Feyenoord opkopen zelfs die doet het met minder geld beter dan ajax met Senesi.
0 0
Hollister
Ajax moet de scouting van Feyenoord opkopen.... werkelijk? Doe jij maar even niet meer reageren. BTW heeft die jongen al een minuut gespeeld in Nederland?
0 -1
ajaxrulesz
Scouting van genk zeker.
0 0
ajaxrulesz
Bij ajax denken ze nog steeds dat ze van een Fiat een Ferrari kunnen maken, spelers hypen en onnodig druk opleggen kunnen ze als de beste bij Ajax. Helaas voor ze kun je nu eenmaal niet van een fiat een ferrari maken.
0 -1
mcjc
Er loopt in iedergeval genoeg talent rond in Jong Ajax. Ik hoop dat ze beseffen dat Ajax zijn beste spelers altijd zelf moet opleiden. Spelers als Gravenberch, Jenssen, Ekkelenkamp, Eiting, Timber, Noa Lang en Taylor zijn de toekomst.
0 0
Steeph
Tja, als je maar voor een tiende terugkoopt aan waarde waarvoor je verkoopt houd je het altijd lastig. Het is nu hopen dat dit team ten minste de tweede ronde haalt in de CL, dan moet je volgend jaar gewoon veel meer geld uitgeven aan zekerheidjes i.p.v. hopen op een speler van Luik.
1 -1
AFCAfan93
Barkas Castillo blind alvarez dest Martinez tadic mazraoui promes traore lang.
0 -2
3*stars*3
Tagliafico, Neres, Donny en Onana zullen zeker vertrekken.
Ziyech is een ander verhaal want wacht op een droomclub.
Maar overmars heeft genoeg tijd om nu al aan de slag te gaan.
0 -1
b.hulshof
Varela, Dest, Veronghen, Alderweireld, Martinez, Unavar, Tadic, Blind, Promes,Suarez, Stengs.
2 -5
Sterspeler
Lamprou;
Van Rhijn, Wielaert, Kuffour, Atouba;
Sno, Delorges, Kinkladze
Kennedy, Gabrich, Luque
0 0
bdsngsfs
Ronaldo, Messi, Pele, Cruijff
1 -1
Rentokill
Lang
0 -1
Bocarra
Ajax moet eigenlijk in de winterstop weer toeslaan. Spelers kunnen kunnen dan een halfjaartje wennen en staan er weer als het seizoen begint. Er lopen een paar contracten af van oud Ajacieden ik zou er daar zeker wat proberen.
3 0
SUPERJODEN1900
Wisten jullie nog toen we met zn allen massaal cool liepen te doen dat Ajax 100 miljorn had? Nu hebben we al minstens 350 milj!
6 -3
goajaxgo
WZAWZDR
0 0
MennoJerry
Als je vijf spelers haalt voor 8m per stuk. Dus 40m totaal. En er is er daar 1 van die echt doorbreekt en die verkoop je voor 30m. De rest wordt als miskoop bestempeld en mogen weer weg voor 5m per stuk. Heb je toch nog steeds 20m winst? Dan heb je het financieel toch gewoon prima gedaan?
2 -2
Steeph
Financieel - ja. Maar in de tussentijd verspelen die 4 anderen wel punten. Sportief word je hier echt niet beter van.
1 0
MennoJerry
En dan heb ik het maar over 1 speler. Vaker zijn het er twee of drie die dat rendement pakken.
1 0
Rentokill
Onana, Tagliafico, Neres, vdBeek, Ziyech ben je waarschijnlijk volgend jaar kwijt.
1 0
FrankBeton
Ik denk Blind ook
0 0
Whatever
Volgend jaar maar al dat geld wat er binnenkomt opsparen en de nieuwe lichting talenten mixen met spelers als Vertonghen, Suarez, Alderweireld, en een enkele international?
1 -1
ajaxrulesz
Geef toe er zit niet 1 naam bij in al die jaren bij ajax waar je een gevoel direct bij had, noch na een aanlooptijd van wauw dat ajax die heeft binnengehaalt. zijn aankoopbeleid is toch gewoon hoogstens middelmatig te noemen na al die jaren!?.
1 -14
IkJijHijWijJullieZijnAjax
@ajaxrulesz
moet je dan maar uit gaan van zinloze grote namen, ajax heeft precies gekocht wat het nodig had, zo hoor je ook te kopen, niet kopen om het kopen.
je lijkt wel een suporter uit de premier league met dat geschreeuw.
0 0
3*stars*3
Jij bent echt aan het trollen, althans dat hoop ik voor je.
Anders ben je echt te dom om te poepen...
2 0
Rentokill
Idiote discussie dit. Alsof je vantevoren weet of een speler het gaat waarmaken. Als Marc een glazen bol had hadden we de CL met wisselspelers gewonnen.
1 0
ETM
Ehm..deze man heeft een selectie samen gesteld met Europees gezien 'haast geen geld' dat de CL geheel op zn kop heeft gezet, van Ajax DE sensatie in de wereld heeft gemaakt. Dus wat bedoel je?
11 0
ajaxrulesz
zijn aankopen. hij haalt nog steeds teveel middelmaat binnen terwijl we zwemmen in het geld. Het geld bijv. voor de jong en de ligt had beter geherinvesteerd dienen te worden.
1 -13
IkJijHijWijJullieZijnAjax
middelmaat speelt bayern niet weg in het allianz stadion, ook geen real en juve.

jouw oppervlakkige voetbal blik, kijkt alleen naar grote namen, daar baseer je goed voetbal op.
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
het gaat erom hoe je samensteld, niet om voor de hand liggende poppetjes, anders had city al 6x de cl gewonnen.

persoonlijkheden, teamspelers assisten en goals, als je die haalt heb je geen peperdure aankopen nodig
0 0
ETM
Recent is klagen over aankoopbeleid gewoon ridicuul als je de prestaties bekijkt en Ajax in internationaal perspectief plaatst. Magallan, Siem de Jong, Kristensen zijn voorbeelden van dubieuze aankopen.
Labyad al minder want die had al wel wat bewezen en kwam met de trainer mee.
Onana, Frenkie, Ziyech, Neres, Tadic, Blind, Tagliafico, Huntelaar heeft hij allemaal gehaald he. Allemaal Europese topspelers gebleken. (Daarvoor Sanchez en Milik) Veel aankopen die het toch niet redden zijn niet meteen slechte aankopen te noemen. Je koopt altijd potentie.
Geld herinvesteren, daar maakt Ajax een afweging in waarbij men ook naar de selectie en de jeugd kijkt.
Tadic kun je met zijn stats in de PL een kanon noemen. Maar gevestigde namen in het Europese voetbal halen is echt niet zo reeel als je in de Eredivisie speelt. Door het enorme succes (Europaleague finale, Halve finale CL) groeien de mogelijkheden wel.
Je kunt best kritisch zijn, hoor. Maar middelmatig is het woord niet. De wereld vraagt zich nogtsteeds af hoe Ajax het geflikt heeft. Jij niet?
11 0
ajaxrulesz
neres heeft van der zee gehaalt. Tadic en ook tagliafico heeft veldmate gehaalt en overgehaald. labyad komt van ten hag. en kristensen komt van steen olsen. huntelaar is maybe overmars zijn aakoop. net als milik. Sanchez is ook puur scouting en nul overmars. Het verandert niks aan mijn conclusie dat ajax het binnengekomen beter had moeten herinvesteren. Er is teveel middelmaat binnengehaalt voor het zoveelste jaar op rij.
1 -15
Ajax27
Jij snapt het echt niet he.... kakkerlak... of lampje... denk je dat er ook maar 1 technisch directeur op de wereld is die dagelijks de wereld rond reist om spelers keer op keer te zien voetballen? Haha je bent nog lomper dan al je nutteloze berichten om Overmars te bashen. Ieder team heeft een team van scouts die wereldwijd kijken naar talenten, rapporten opmaken en spelers aanbevelen. Op basis van dat en waarschijnlijk tal van andere zaken besluit Overmars wel/niet concrete interesse te tonen. Reageert de club positief dan kunnen de onderhandelingen starten. Iedere Europese club heeft miskopen, ieder jaar weer. Geen 1 club waar ieder jaar alle spelers slagen die je haalt. Maar gelukkig dat door de sterke aankopen en het beleid van Ajax er wel veel geslaagd zijn en we financieel de komende 10 jaar oppermachtig zijn in NL. En nee dat ligt niet alleen aan Overmars, maar hij heeft er wel degelijk een groot aandeel in.
4 0
Ferd
Ooooooooh dus goede spelers worden door scouts gehaald en slechte spelers door overmars? Jij bent er zo eentje. Zo’n figuur met een dubbele moraal.
11 0
ETM
Overmars is verantwoordelijk. Daar gaat het om. Die scout niet zelf spelers. Dat is niet zijn beroep idd.
7 0
ajaxrulesz
\nee en daarom zou hij extra stellig moeten opereren en kijken. En heeft hij tevaak te vlug het volmacht gegeven om spelers te halen. En ik ga er dan als fan ook vanuit dat hij er volledig acterstaat als hij een volmacht tekent om een speler te halen. Overmars is ook verantwoordeljk daarom houd ik ook hem verantwoordelijk.
0 -9
ETM
Ten Hag wint of verliest geen wedstrijden zelf, maar is wel verantwoordelijk. Overmars komt niet zelf met spelers, maar is wel verantwoordelijk.
Als mijn personeel al mijn klanten wegjaagt dan ben ik verantwoordelijk.

Maar voor het huidige enorme succes van Ajax (want zo mag je het zeker noemen) zijn deze heren dus ook verantwoordelijk.

Dan kun je alsnog kritiek hebben natuurlijk. Maar ik vind wel, tegen ook die achtergrond.
7 0
ajaxrulesz
Hij moet eens een keer aankomen met een echt kanon. geen categorie marin en magallan meer.!. zeker met die miljoenen die gaan binnenstromen verwacht ik volgende transferperiode namen als antony sao paulo en dani olmo!. Dat is overmars zijn kritiekpuntje, verkopen doet hij zeer goed, zelfs de bankzitters heeft ajax veel geld opgeleverd maar het binnenhalen van enkele zeer goede spelers wil maar niet vlotten bij hem, blijft toch zijn zwakke punt als td nu na 6 ,5 jaar ajax. Ik wil een keer als fan een echt goede speler zien bij ajax!. Niet een aardige degelijke speler als promes of alvarez waar hij jaar in jaar uit mee aankomt, verras de ajax fans eens een keer!!.
2 -10
FrankBeton
Jij bent geen echte fan
1 0
Vak M
Nou... met Blind en Tadic heeft hij mij verrast. Had ik nooit verwacht nl. Omdat ze zo groot zijn
1 0
Ferd
Ziyech, Neres, Tadic, Blind, Sanchez, Nico, Alvarez, Martinez.... nee je hebt gelijk, Overmars haalt nooit kanonnen
7 0
MarLuuk76
In zijn beleving zijn alleen bekende namen kanonnen. Ik snap niet hoe je in hemels naam kan denken. Dat ieder mens, lees voetballer die je koopt automatisch gaat slagen. Het zijn geen robots. Maar wellicht kunnen we daar in de toekomst mee gaan spelen.
2 0
ETM
Martinez wordt een schot in de roos. (mag je me aan houden) Frenkie is een van de meest begeerde middenvelders van de wereld. Over Alvarez en Marin weiger ik al conclusies te trekken..
De transfermarkt is geen supermarkt. De spelers die jij noemt zijn niet van een andere categorie dan een Neres, of Richarlison. Die kunnen ineens onbetaalbaar zijn of je verliest het van een andere club. Ook zijn het niet gegarandeerd kanonnen. 
Als jij geen echt goede spelers nu bij Ajax ziet dan weet ik niet waar je naar aan het kijken bent.
2 0
ajaxrulesz
en daarom moet je ook niet lukraaak maar spelers aankopen. We zitten ook een Neres Te overschatten hier ben ik bang. Neres is een heel ander kailber talent als richarlison al wil ajax graag anders doen geloven. ajax is een meester in het hypen van spelers maar echt goede scouts prikken daar dwars doorheen. richarlison schar ik ook onder een gemiste kans van ajax ja net als lainez en ga zo maar door. Nogmaals overmars is tot op heden en goede verkoper maar alles behalve een goede inkoper voor ajax. hij faalt bij elke belangrijke onderhandeling.
0 -7
ETM
Ik vind dat je je claims weinig onderbouwd. Ajax koopt lukraak? 
Ik denk dat jij Neres onderschat. De meest complete aanvaller van de afgelopen 10 jaar, op Tadic na. Ajax hyped spelers niet. Spelers worden gehyped. Net als zo'n Lainez.
Ik zeg dat Overmars verantwoordelijk is voor een selectie die Ajax terug op de kaart heeft gebracht. Daar ga je eigenlijk niet op in..
6 0
ajax4lifebaby
Deze man weet zelfs de mislukkingen met weinig verlies of geen verlies te verkopen. Daarnaast nog spelers als de Jong voor 1 euro en Sanches voor 5 miljoen.
1 0
louis60
Volgend jaar is nog ver. Ik denk aan 1995. Laatste CL cup. Jaar daarop halve finale. 1997 6e in de eredivisie. Zonder sterke aankopen zak je snel weg. Echte toppers uit de jeugd komen om de vijf jaar. Als je geluk hebt. Ik blijf het vreemd vinden dat Ajax met zoveel geld niet de grote talenten wegkoopt bij de Nederlandse top vier. Stengs, Malen, Badou, Gakpo, Bizot, Weghorst en Bergwijn.
0 0
Vak M
1996 ook finale remember? 1997 halve finale
0 0
Ferd
Kom op zeg, met die namen wordt je inderdaad 6de in de competitie
0 -1
Simpelishetmoeilijkst
Denk dat je beter onzeceigen talenten kan nemen.
0 0
MennoJerry
Omdat als Ajax komt shoppen bij clubs in NL de prijs ineens verdubbeld.
0 0
Tinus
Verdubbeld is een groot woord. Wij verwachten als Ajax zijnde dat clubs met ons meedenken als er wedstrijden moeten worden verplaatst, dus ik heb er helemaal geen moeite mee dat Ajax als gevolg van goede Europese jaren wat meer betaalt. We roepen niet voor niets dat iedereen ervan profiteert. Het moet natuurlijk wel een beetje normaal blijven.
0 0
MennoJerry
Ik vind het ook geen probleem als Ajax voor een speler van 7m nu 9m moeten betalen. Maar Ajax is juist in het buitenland gaan shoppen omdat er ineens bedragen van 12m gevraagd werden. Beetje hetzelfde als wat er bij PSV gebeurde met Doan. Al snap ik als die Eindhovenaren komen dat je de hoofdprijs vraagt ;-) :-P.
Ik kan me nog herinneren dat Ajax Mertens wilde binnen halen en dat Utrecht daar volgens mij 10m voor vroeg. En even later betaalde PSV 13m voor Mertens én Strootman.
0 0
Schwalbino
Weghorst?
0 0
FrankBeton
Timber broers
Frei ?
Salah Eddine
Gravenberch
Unuvar
Mendez ?
Traore
Brobbey
Lang

Dit rijtje zal toch de basis moeten leggen om as zomer alle vertrekkers op te vangen

Je kunt niet alles maar gaan kopen denk ik.

Boadu en Stengs wel
3 -2
ajaxrulesz
veelste jeugdig.
0 0
Schwalbino
Twee onbenullen geven je minnetjes!
1 -1
Simpelishetmoeilijkst
Krijg jij er eentje voor die foto van Dollietje!
0 0
Ajaxxxisdebeste
Dat is hun taak, ik ga eerst nog hopelijk veel genieten van deze selectie
0 0
aniet
De meest gelezen-gehoorde zin vorig seizoen
0 0
Toeschouwer
Ja als je iedereen verlengd en zegt volgend
jaar werken we mee met transfer.
Dan gaan er zeker 4 weg volgend jaar.
0 -1
eros
Onana, Veltman, Tagliafico, Van de Beek, Neres, Ziyech, zie ik volgende zomer allemaal wel vertrekken. Maar hier zal ook flink voor gecasht worden.
Huntelaar wordt ouder.

De overige moet je zien te behouden.

Vertonghen, Alderweireld en Suarez polsen voor een terug keer.
Eigen jeugdige spelers als Katorski, Ekelenkamp, Eiting, Schuurs, Pierie, Traore,... doorschuiven.
En weer 2 ´grotere´ aankopen
1 -1
Henkjanklaas
Ik had gisteren ook al aangeven: waar blijft de verantwoording van Marc Overmars omtrent al die miskopen ? Geen vraag daarover...
Hij heeft onmiskenbaar goede zaken gedaan door sterkhouders te verlengen en voor veer geld spelers te verkopen maar dit laat onverlet dat er de laatste jaren erg veel miskopen zijn geweest.
Waar blijven de vragen daarover ?
2 -3
Ferd
Het aantal miskopen wordt schromelijk overdreven. Procentueel ligt het lager dan voor de komst van Overmars en op de miskopen wordt over het algemeen weinig verlies geleden
1 0
Schwalbino
Het is Ajax TV. Wat verwacht je? Dat die Overmars over de knie leggen?
0 0
JSF
Hou toch eens op met dat gezeik. T is gewoon een bedrijf. Ben jij tevreden met al je collega’s? Heb je dan ook deze teksten tegen je directeur?
2 -2
Saanchez
Vind te wel meevallen. Sommigen zijn voor de breedte gehaald en hebben daarin voldoende gediend, en sommigen zijn inderdaad simpelweg gefaald> Maar newsflash: dat gebeurd bij letterlijk iedere club dus hoezo moet daar per se naar gevraagd worden? Het antwoord kun je zelf ook wel invullen
1 -1
Minsc
gebeurt
0 0
Soccerskins
Van de Beek, Neres, Ziyech, Tagliafico en Onana zie ik volgende zomer allemaal wel vertrekken
2 0
Patje kluivert
marin ook
0 -5
Daniii
Wat ik nu wel mis zoals het voorheen wel vaker ging, is dat de opvolgers niet kort achter de gene zitten die op punt staan voor een transfer te maken, zoals bijvoorbeeld met Klaassen stond al klaar toen Eriksen vetrok, Van de Beek toen Klaassen weg ging, en nu is dat toch minder.

Want als Van de Beek weg gaat zou de logische vervanger Eiting/Ekkelenkamp/Gravenbergh moeten zijn lijkt mij toch? Maar die maken amper minuten in het 1e zoals Van de Beek voorheen vaker deed als invaller.
1 0
Leprechaun
Ben je vergeten dat Duarte werd gehaald als opvolger van Eriksen? Klaassen stond toen nog niet klaar en is ook nog eens een totaal ander type speler. Eriksen liet echt een gapend gat achter.

Met de komst van Ziyech hadden we eindelijk weer de creativiteit in huis die werd gemist sinds het vertrek van Eriksen.
1 0
Schwalbino
Het is niet minder maar ze spelen zich niet meer zo snel in het eerste omdat resultaten prioriteit krijgen. TH kiest bijvoorbeeld op dit moment nog voor Veltman omdat die wat minder wisselvallig is dan Schuurs. Jammer want Schuurs is natuurlijk een groot talent. Ook Lang had normaal gesproken al meer wedstrijden in de benen moeten hebben maar er is met Marin en Promes voor oudere spelers gekozen.
1 -1
Cello
True, Resultaten hebben prio, maar vergeet ook niet dat gewoon overall gezien het niveau een stukkie hoger ligt, waarbij het voor een talent moeilijker is om het niveau gelijk te evenaren van de huidige basisspeler. Destijds was het wat dat betreft iets makkelijker voor Klaassen om Eriksen te vervangen en op zijn beurt ook dat Vd Beek iets makkelijker kon instromen in de plaats van Klaassen.

En daar ligt ook gelijk het verschil tegenwoordig wat we zien als supertalent en een heel goed talent. Het supertalent zal bijna geruisloos instromen en een goed talent zal wat meer moeite hebben met aanhaken als ie de kans krijgt!.
0 0
Schwalbino
Ik zie dat verschil niet zo tussen supertalent en een heel goed talent. Ik neem aan dat je het verschil tussen beide qua voetbal bedoelt? Een supertalent kan bijvoorbeeld meer tijd nodig hebben om in de discipline te spelen dan een heel goed talent. Of meer last van druk hebben dan een heel goed talent. Dat soort niet-voetbal kwaliteiten spelen een heel grote rol. Dolberg was voetballend een supertalent maar had volgens mij last van de druk.
0 0
Web
Nergens een kritische vraag over Magallan?
0 -2
Schwalbino
Ajax TV, die brengen alleen een boodschap over.
0 0
Bky
Wat wil je wat ie zegt dan wat je niet al weet?
1 0
Patje kluivert
dat het een goeie aankoop was?
0 -1
Cupmetgroteoren
Het wordt lastiger vanwege het opnemen van bonussen voor spelers bij verkoop, dus percentage van de transferwaarde. Dit is bij tagliafico, onana en neres gedaan en zal waarschijnlijk ook bij van de beek worden gedaan. Daar kun je vervolgens niet tegen opbieden met extra salaris. Daarom moet Overmars al in de winterstop kijken voor versterking.
0 0
Web
Ajax is nu subtop
Ga je spelen voor een middenmoter in de grote voetbal landen, speel je geen CL
En Ajax heeft een inhaalslag gemaakt met de salarissen.
Eigelijk best fijn dat Ziyech te veel balverlies heeft.
Daarom speelt hij nu nog hier
1 0
Bjorn
Van een aantal jongens weten we dat ze zullen gaan bij een juiste aanbieding. Met name Ziyech, Neres, Onana, Nico en Donny.

Inderdaad een heet zomertje waarin de scouting weer getest gaat worden op hun kwaliteiten en jeugdspelers hun kans moeten grijpen.
0 0
Web
Donny zeker
Volgens mij is zijn contract ook niet opgebroken, wat wel de bedoeling was
0 0
Bjorn
Dat zou in theorie nog kunnen in de winterstop of binnen enkele weken, maar dan wordt het denk ik puur een ophoging zonder verlenging. Een extra jaar met een fikse verhoging in de winter zou mooi zijn.
0 0