Magallán: 'Maanden bij Ajax zijn mooi geweest'

BartVeenstra, 05-09-2019 om 15:40, 15123 views, El Intransigente |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Lisandro Magallán ziet zijn transfer van Ajax naar Deportivo Alavés niet als een stap terug. Dat heeft de Argentijnse verdediger kenbaar gemaakt tijdens een persconferentie, zo meldt El Intransigente donderdagmiddag.

Magallán kwam in januari van dit kalenderjaar naar Ajax, maar een basisplaats wist hij niet te veroveren in Amsterdam. Ook dit seizoen leek hij niet op veel minuten te hoeven rekenen en om die reden bood een transfer op huurbasis naar Deportivo Alavés uitkomst. Als een stap terug ziet hij dat niet. 'Toen ze mij belden, werd ik verleid door hun voorstel om hier verder te groeien als voetballer. Daarom ben ik hier. Het is geen stap terug in mijn carrière.'

De transfer van Boca Juniors naar Ajax zorgde voor een grote ommekeer in het leven van de Argentijn. 'Het was een enorme verandering in mijn loopbaan. Van het spelen van de finale van de Copa Libertadores met Boca Juniors naar Europa om te spelen voor Ajax. Nu ga ik spelen voor een team dat uitkomt in een van de grootste competities van de wereld.'

Dat het Europese voetbal anders is dan in Argentinië weet Magallán inmiddels ook. 'Er zijn veel verschillen', aldus de Argentijn, die onder meer doelt op de andere taal. 'Maar ik heb nergens spijt van. De zes maanden bij Ajax zijn erg mooi geweest. We zijn kampioen geworden en we hebben de halve finales van de Champions League gehaald. Ze hebben mij geholpen in mijn ontwikkeling als voetballer.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
louis60
Zoals die reclame van dat uitzendbureau:" het waren twee geweldige dag". Die andere vier miskopen zijn ook heel blij met die heerlijke maanden bij ons.
0 0
trainerdv
Soms is een speler in het ene team enorm waardevol en komt het er bij een andere groep gewoon niet uit. Je kan scouten, maar de voorspellende waarde is nooit 100%. Als de Ligt een flop bij Juventus blijkt te zijn is dat toch ook geen slecht scouten? Er spelen altijd enorm veel factoren om een succes te worden en soms blijven die uit.
0 0
Web
Maar ze hadden wel kunnen zien dat hij niet met ruimte in de rug kan verdedigen
Daar ben je scout van Ajax voor
Vind ik ook al met Wober, deze twee in alles geen Ajax materiaal
0 0
Daneman
Dat was toch deze speler, waar sowieso drie scouts van ajax naar hadden gekeken? Twee scouts hadden twijfels en een scout had het volste vertrouwen in Magallan. Wie was eigenlijk die scout die zo veel vertrouwen in Magallan had? Toch geen Veldmate? Die heeft iig vele vele goede dingen gedaan. Ik vind Magallan naar ajax best triest verhaal.
0 0
FreddyAX
Ik denk dat Magallan een te statische verdediger is voor ons spel, het zou best kunnen zijn dat hij in het buitenland wel aanhaakt.
0 0
PetrusKeizer
ach ja Magallan arme man. Die kan je toch niks kwalijk nemen. OK, n koekenbakker. Maar had-ie dan tegen Ajax moeten zeggen: 'sorry mensen, jullie willen me nou wel hebben maar ik schat in dat ik jullie nivo toch niet echt aankan?"
1 -1
Markopantelic007
Tsja je kan niet altijd zes gooien. Zoals er nog vele miskopen geweest zijn zullen er nog vele volgen. Ik koop ook wel eens iets waar ik later spijt van heb. Ok dat gaat niet om miljoenen, maar voor Ajax is 9 miljoen hetzelfde als € 50 voor ons.
0 -3
Gecko
Marin is de volgende
Kan er ook geen pepernoot van

Zijn balaanname gezien
Wat een droefenis
5 -17
ST
Ik moet het nog zien. 50/50 kans dat ie het haalt voor mijn gevoel.
2 -2
Schwalbino
Eindelijk iemand met een nuchtere kijk.
0 -2
Rinus M.
Grappig, dat dacht ik net bij jouw reactie.
7 -4
ajaxfan83
dan heb jij hem nooit bij het roemeens elftal en bij standaar gezien .
5 -3
Gecko
Heb jij ijn balaanname wel eens gezien
0 -3
3*stars*3
Benieuwd hoe hij het dalijk gaat doen tegen Spanje.

Verder die gekke gecko lekker negeren joh...
3 -2
altijdwelwat
Erik erg tevreden .......zucht ...
4 -5
Gecko
Finale cl vernageld
Nooit meer terug
4 -6
FTS95
Dat heeft Ten Hag gedaan door 3x defensief te wisselen en Magallan in te brengen..
7 -3
Gecko
Diep triest
1 -7
grannig mokum1
Magallan moet progressie boeken met het zone dekken en dat heeft hij moeite mee....
2 0
altijdwelwat
Niet alleen met zone dekken hoor , de waslijst is oneindig ...
1 -6
Bky
Soms schrik ik 's nachts wakker en zie ik hem weer uitglijden in de blessure tijd tegen Tottenham.
7 -4
ajaxdordtt
Is bij ons al zo vaak verkeerd uitgepakt, ff een extra verdediger de laatste minuten. Zo'n hekel aan.
4 0
Schwalbino
Tsja een speler beoordelen is lastig.

Iedereen voorspelde dat Dolberg een goudhaantje zou worden. Niemand werd enthousiast toen Schone binnenkwam.

Schuurs? Gaat die het redden? Eiting? Lang? Mazraoui? Zeg het maar. Allemaal zo veel makkelijkere vragen omdat iedereen ze vrij regelmatig kan zien spelen.
1 -1
AjaxDordt
Onbegrijpelijke aankoop achteraf. Was eerlijk gezegd best blij met zijn komst, een sterke verdediger gepokt en gemazzeld in het Zuid-Amerikaanse voetbal. In de bekerwedstrijd tegen Heerenveen ging het ook nog allemaal wel. Maar al snel bleek dat deze aankoop paste in het rijtje Atouba, Colin, Delorge, Urzaiz en ga zo nog maar even door....
6 -2
ajaxdordtt
Duurder dan die 4 bij elkaar volgens mij
0 -1
Bky
Duurder ja, maar er is één verschil. Toen der tijd kon Ajax zich dergelijke miskopen en hoge salarissen financieel helemaal niet veroorloven. Een miskoop van 9 miljoen nu is jammer, maar niet meer dan dat.
3 -2
ajaxdordtt
Zeker waar. Heb het ff gechecked, alleen voor Colin is 150 duizend betaald, rest transfervrij. Blijven belachelijke aankopen uiteraard.
1 0
gi0vanni
Sana was ook niet zo duur.
0 0
Ajaxbrl
Vooral in de wedstrijden tegen feyenooit en spurs was ik vreselijk blij dat je er bij was!
2 -4
MPAjax
een speler de grond in boren die niet of nauwelijks heeft gespeeld, blijft vreemd om te zien
9 -5
altijdwelwat
Zijn 6 maanden waren schandalig en lachwekkend , en dan vooral vanuit de scouting en dat kantoor van Lerby.
1 -3
PJSM
Succes kerel.
2 -1
Henkjanklaas
Ik ken nergens in de media of elders ontdekken dat het technisch hart van onze club eens ruim verantwoording aflegt voor de aankoop van zoveel misperen. Ze hebben, en terecht, alle credits gekregen voor het behoud van onze sterkhouders binnen het team maar de redenen waarom bepaalde spelers waaronder Magallan zijn gescout en goed bevonden, zijn nooit kenbaar gemaakt.
Incidenteel is het altijd mogelijk dat een bepaalde speler het niet waarmaakt, maar iedereen kan zo een heel rijtje opnoemen van spelers die het niet waargemaakt hebben. Wanneer gaat Marc daar eens uitleg over geven ? Wellicht gaan we dan meer begrip krijgen voor zijn positie en zijn handelen. Doordat bepaalde spelers enorme transferbedragen hebben opgeleverd, mag toch ook duidelijkheid komen waarom bepaalde spelers ooit zijn aangetrokken met Magallan als exponent van deze groep?
6 -2
Bocarra
Jammer, voor hem en voor Ajax. Ik weet niet wat er mis is gegaan maar ik denk dat we zijn volle potentie nooit hebben gezien. Zou mij niet verbazen als het in Spanje wel lukt. Maar het niveau van Ajax nu ligt natuurlijk veel hoger als op het moment van Scouten en aantrekken. Als ik het goed heb dan heeft het bijna een jaar geduurd voordat Ajax hem binnen had en sinds dat moment is er ook al weer een flinke tijd verstreken. Hij heeft zich niet aan kunnen passen aan het hogere niveau.
1 0
oudzuid2
netjes van em om zo te reageren. zijn er genoeg die achteraf gaan lopen zeiken over nooit een kans gehad etc
4 0
Bjorn
Een prima positieve jongen, maar in niets een Ajax-speler. Ik hoop dat hij het goed doet in Spanje zodat ze hem kunnen overnemen.
3 0
MankeNelis
Gabrich 2.0 dvd scouting.
0 -2
Hagmag
Wat een blunder om deze logge en trage Argentijn naar A'dam te halen. Degene die hier verantwoordelijk voor is, moet zich echt kapot schamen.
5 -2
Ar
Ja, het is inderdaad mooi geweest.
1 -2
Web
Kan niet met ruimte in de rug spelen
1 -1
ajaxdordtt
Deze man heeft in de halve finale CL gespeeld. Net zoiets als Braafheid die een Wk finale heeft gespeeld. Onvoorstelbaar.
3 -5
Murtagh
Komt helaas te kort succes in spanje!
2 -2
BrandjeXL
Wij vinden het ook 64 mooie minuten.
3 -3
MPAjax
liever had erik de domme wissel niet gedaan want tottenham kon nog steeds de winnende scoren, hij zette hem, een speler die nog ingespeeld moest zijn in een CL halve finale dan ben je de weg kwijt als je het mij vraagt
4 -1
EricAjax1
Meer minuten dan jij ooit zal spelen op respectabel niveau
4 -5
ram
Hey! We hebben de eerste Magallan fan gevonden. Gezellig.
3 -2
ajaxdordtt
Geweldig beargumenteerd.
1 -7
EricAjax1
Net als jouw zielige haatcomments over elke speler die niet aan jouw eisen voldoet
2 0
ajaxdordtt
Noem er eens 1?
0 -1