CL-selectie Ajax bekend: Veel jeugd present

FinnDekker, 04-09-2019 om 17:05, 33645 views, UEFA |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De selectie van Ajax voor de Champions League is woensdag bekendgemaakt door de UEFA. De Amsterdammers hebben 37 namen ingeschreven voor de poulefase. Naast de gebruikelijke namen van de A-selectie zijn er ook een paar jeugdspelers ingeschreven.

Zo heeft Erik ten Hag ook de beschikking over onder meer Brian Brobbey, Kenneth Taylor en de gebroeders Jurriën en Quinten Timber. Danilo Pereira en Nicolas Kühn zijn, in tegenstelling tot veel jongens van Jong Ajax, niet geselecteerd door de technische staf.

Alle nieuwe aanwinsten van de afgelopen transferwindow zitten ook bij de selectie, zoals Kik Pierie, Edson Álvarez en Lisandro Martínez, maar ook Alexis Méndez. Alleen Juan Castillo ontbreekt kijkend naar de nieuwelingen. Ook de van blessures herstellende Carel Eiting en Hassane Bandé zitten bij de selectie.

Volledige selectie:

Bruno Varela (1)
André Onana (24)
Dominik Kotarski (33)*
Kjell Scherpen (35)
Issam El Maach (52)*

Perr Schuurs (2)
Joël Veltman (3)
Kik Pierie (5)
Noussair Mazraoui (12)
Daley Blind (17)
Lisandro Martinez (21)
Sergiño Dest (28)*
Nicolás Tagliafico (31)
Boy Kemper (45)*
Jasper Ter Heide (46)*
Jurriën Timber (41)*

Edson Álvarez (4)
Donny van de Beek (6)
Carel Eiting (8)*
Siem de Jong (15)
Răzvan Marin (18)
Zakaria Labyad (19)
Hakim Ziyech (22)
Jurgen Ekkelenkamp (26)*
Noa Lang (27)*
Ryan Gravenberch (29)*
Alexis Méndez (38)
Quinten Timber (42)*
Victor Jensen (43)*
Kenneth Taylor (49)*

David Neres (7)
Klaas-Jan Huntelaar (9)
Dušan Tadić (10)
Quincy Promes (11)
Lassina Traoré (23)
Hassane Bandé (32)
Brian Brobbey (39)*

* deze spelers staan op de B-lijst.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
geDaante
Bandé, die pas terugkomt van een blessure, onbekend is of hij daar wel oké uitkomt, en of hij uberhaupt goed kan voetballen wel, en iemand als Kühn niet?

Met Brobbey en Traoré heb je ook al twee fysieke spitsen, ook niet nodig, had Kühn ook voor bij kunnen zitten.

Hele fijne voetballer die blijkbaar niet op waarde wordt geschat.
0 0
trooop
Ben ook fan van kuhn, dat is nou het type speler dat je graag in het eerste zou willen zien. Toch zou het me licht verbazen als hij het gaat maken. Vind het een beetje een 'eeuwige' jeugdspeler. Het ziet er allemaal heel fijn uit inderdaad, maar er komt naar mijn mening nog altijd bar weinig bijzonders uit voort. Ondertussen blijft hij wel z'n armen de lucht in steken bij een zoveelste keer balverlies, ipv meteen om te schakelen. Zo kom je dus nooit in het eerste, dat zou hij nu wel een keer door mogen hebben.
0 0
geDaante
Dit hoor je vaker, Ozymandias had ook dit soort argumenten over andere beloftevolle talenten, zaken die ontbraken, maar trainbaar zijn of aan te leren zijn.

Dan ga je je hard afvragen of spelers nog wel echt individueel getraind en begeleid worden. Het lijkt wel of ze speeltijd krijgen, en daar zonder verdere aanwijzingen of sturing het moeten laten zien.
0 -1
trooop
Ik ben juist niet van de school 'taken eerst'. Taakbewustheid kan me in principe gestolen worden, althans bij jeugdspelers. Maar jij weet ook dat ze vanaf jong-Ajax nergens anders meer mee bezig zijn, bij wijze van spreken. Dat blijkt in mijn ogen ook uit de aanstelling van de trainers de laatste jaren. En nog belangrijker: taakbewustheid is hét stokpaardje van ten hag. Vandaar dat ik zeg: als je dat na zo'n (betrekkelijk) lange tijd nog steeds niet in de gaten hebt, dan kom je dus nooit in het eerste.

Welbeschouwd is dat (hoe jammer ook) in het algemeen een verandering in het voetbal: tenzij je uitzonderlijk goed bent moet je qua omschakelen meebikkelen met de rest. Degenen die dat niet doen halen het simpelweg niet meer. En uitzonderlijk, dat is kuhn niet. Hij mist in mijn ogen ook eigenschappen die moeilijk of niet aan te leren zijn. Wat er fijn uitziet hoeft nog niet van hoog niveau te zijn. Wat dat betreft vind ik het een beetje een vlakke speler, met name vanaf rechts.

Je laatste alinea, dat zou eigenlijk te gek voor woorden zijn, maar die indruk heb ik eerlijk gezegd ook nogal vaak. Toch zou ik zeggen: dan kán bijna niet.
0 0
de_pitbull
Waarom niet een keeper minder en Kuhn wel erbij?
Je zou toch maar 5 keepers nodig hebben he..
0 -1
robinozzi
De Wit is weg dus weer plekje vrij
0 0
Radie125
Kaarten op valenciacf.com gekocht lekker tussen de spanjaarden.
4 0
Radikaal
test reactie bewerken

Ja, dat werkt tnx AFX Ajax hier onder
1 0
AFCAjax
Schijnbaar zijn ze er bij AS niet blij mee aangezien mijn post is verwijdert.

Mogen ze van mij wel uitleggen waarom, want kennelijk hebben ze niet uitgeschakeld dat je posts kunt bewerken aan de server kant (aangezien je ze gewoon kunt bewerken) maar de link staat er niet, maar de stip links van verwijder suggereert dat die er wel hoort te staan.
Maar heb sowieso het idee dat achter de schermen er bij AS alleen artikel tikkers zijn en geen programmeurs of iemand met ook maar een beetje verstand van dit soort dingen.
1 0
trodat4030
Morgen neemt iemand contact met je op, tot dan is je account tijdelijk geblokkeerd.
0 -2
AFCAjax
hehe ben er weer.. nou heb ik dus een mailtje gekregen waarin staat aub niet meer plaatsen account is gedeblokkeert. ipv dat jij dat gewoon tegen mij gezegd had.
0 0
trooop
Serieus? What the fuck is dit voor kleutergedrag joh. Voelen jullie soms nattigheid? Iedereen vraag zich hier af waarom je je eigen reacties ineens niet meer kunt bewerken. Vist iemand er iets over uit, blokkeren jullie hem? Dat is zwakzinnig.
Leg liever uit wat jullie motivatie voor die stupide aanpassing is.
2 0
trodat4030
Wat ik nog wil toevoegen is dat er gewerkt wordt aan het probleem van het bewerken van reacties, zodra dat is opgelost komt deze functie vanzelf weer beschikbaar. Het is iets tijdelijks, niet iets definitiefs.
0 -1
trooop
Dat is fijn. Al was er aan 'onze' kant helemaal geen probleem, totdat jullie ingrepen.
Waar het mij vooral om ging is dat jullie in feite iemand blokkeren als gevolg jullie eigen gepruts. Dat deugt niet imo.

Blokkeren, bannen en reacties verwijderen is überhaupt een enorm zwaktebod. Een laffe daad zelfs, in veel gevallen. Dat soort eenzijdige machtsuitoefening zou alleen in het uiterste geval moeten worden toegestaan.
1 0
RusselWestbrook
Ah, dit hebben we eerder gehoord.

Prive berichten: wordt aan gewerkt jongens. We zijn jaren verder.
Profiel met alle functies: wordt aan gewerkt. Jaren verder inmiddels.
Een apart forum: zijn ze zogenaamd al meer dan 5 jaar mee bezig. 5 jaar, bwahaha.

Face it, deze site wordt geleid door incapabelen die een slechte site in elkaar gezet hebben die zo lek is als een mandje. Ze hebben geen idee hoe ze dit moeten fixen, dus slopen ze alles waar een lek inzit uit de site.

En we krijgen er wat extra reclame voor terug om het goed te maken. Joepie.
0 0
trodat4030
In principe hoef ik me niet te verantwoorden, maar ik ben best bereid om mijn beweegredenen uiteen te zetten als je dat een goed gevoel geeft.

Het is een achterdeur naar een functie die bewust is uitgeschakeld met een goede reden. Ik ontbeer de technische kennis om uit te leggen waarom, hoe en wat, daarom laat ik onze technische man vandaag contact met hem opnemen om dit als nette mensen op te lossen. Om te voorkomen dat hij zijn achterdeur in de tussentijd overal en nergens verspreid, hebben we zijn account tijdelijk(!) even geblokkeerd. Als het contact goed verloopt met wederzijds begrip, zal zijn account weer vrijgegeven worden.

Ik hoop je hiermee meer dan voldoende te hebben geïnformeerd.

Mvg namens het moderators team.
0 -1
Cello
Achter de schermen is men bezig problemen uit het verleden en heden op te lossen. Heb je ideeën en wil je oplossingen aandragen dan deel je die met AS (via email bijv.) en ga je niet dergelijke dingen hier op het forum posten.

P.S. Je woordgebruik en attitude kan wel een tikkeltje minder s.v.p.
2 -2
trooop
Had je dit niet ook gewoon aan hem uit kunnen leggen? Het is zeer frustrerend dat de Almachtige Moderator kennelijk doet en laat wat hij wil met onwelgevallige reacties.
Ik heb wel een idee: gebruik iemand blokkeren pas als normaal communiceren niet meer mogelijk blijkt.
2 0
Cello
Ik weet niet hoe of de communicatie gegaan is met 'hem'. Ik lees wel, dat er dus vanuit AS contact opgenomen zal gaan worden. En dat tijdelijk het account geblokkeerd is. Wat wel duidelijk is is dat zijn actie niet is toegestaan!. En dat de moderator in dit geval juist heeft gehandeld.
0 -1
RusselWestbrook
Haha, Cello, toe nou even. Is het bij AS nog steeds niet duidelijk dat deze site echt strontirritant wordt?

Zo'n beetje alle functionaliteit is in de loop der jaren uit de site gesloopt, van profielen tot privé berichten en zelfs de mogelijkheid om je eigen posts aan te passen. Het enige wat we daarvoor terug gekregen hebben is reclame in elk hoekje en gaatje wat Sjoerd kan vinden en een moderator team wat op geen enkele manier communiceert met de leden, compleet willekeurig posts verwijdert en op persoonlijke wens mensen gaat bannen.

En dat allemaal omdat deze site geprogrammeerd wordt door personen die er de ballen verstand van hebben en de site maar niet normaal beveiligd kunnen krijgen, ondanks dat meerdere leden gratis (!) aangeboden hebben om te helpen.

What the fuck, man.

Veel plezier met het verwijderen van mijn post en het geven van een ban.

edit: tikfoutje.
3 0
ajaxdordtt
Amen.
0 0
Cello
Nou nee hoor, jouw post wordt niet verwijderd. Maar al je punten die je hierboven opnoemt, waar jij (maar ook anderen) problemen mee hebt en/of ernstige hinder van ondervindt kun je melden via e-mail.

Moderatoren op dit forum verwijderen niet willekeurig posts en bannen al helemaal niet op persoonlijke wens mensen. Daarvan ben ik persoonlijk overtuigd.

Verder kan ik je alleen maar aanraden om contact op te nemen via email met AS.
0 -1
ajaxdordtt
Dan ben je erg naief Cello. Complete willekeur.
0 0
geDaante
Er is soms duidelijk sprake van censuur, als een moderator een reactie persoonlijk niet bevalt. En een persoon bannen omdat ie een aanblijvende, technische hinder bespreekt met een ander lid, is zeer kinderachtig en slaat werkelijk helemaal nergens op.

Als dit soort bullshit aanhoudt, ben ik hier weg, en zullen anderen volgen.
1 0
MosesD
Je kan je reactie niet meer wijzigen, zie ik. Op zich prima, maar ik zag soms een typefoutje, wat ik dan graag aanpaste. Er is idd een bepaalde censuur hier. Wat ik ook geen verbetering vond, is dat als iemand op jouw post reageerde deze niet meer bovenaan kwam te staan. Zo bleef het voor jou namelijk altijd makkelijk vindbaar en dat maakte dat het leuker en sneller was. Ik heb dit meermaals aangekaart, tevergeefs helaas. Ik vind het er allemaal niet beter op geworden. Vooral het niveau van de posts. Zelden inhoudelijk en altijd meteen vrij plat. Ook heb ik voorgesteld om de minnetje af te schaffen. Ik let daar nooit zo op, maar het dwingt mensen meer om ergens inhoudelijk op in te gaan, als ze het niet eens zijn. Een minnetje is zo makkelijk. En je hebt gelijk, ik ben hier ook weg als e.e.a niet gaat verbeteren.
1 0
ram
Laat ik beginnen met te zeggen dat ik AS heel vaak bezoek om het Ajax-nieuws te volgen en om af en toe mijn mening te geven. Hartstikke leuk!

Wel vind ik dat het niveau van de reaguurders - zo moet je ze helaas noemen - nogal achteruit gaat. Daar kan AS niet veel aan doen. Maar het IQ daalt met de maand volgens mij. Jammer.

Ik denk dat ik één van de mensen ben die vanaf het allereerste begin op deze site zit. Vrijwel alle sites dit ik ken, ondergaan een ontwikkeling en verbeteren. Helaas is dat bij AS niet het geval. Grafisch is e.e.a. uiteraard beter geworden maar de functionaliteit worden uit de site gesloopt en volgens mij is het al jaren geleden dat er iets is toegevoegd. Begrijp me niet verkeerd: ik gebruik AS gratis en heb dus niet écht recht om te zeiken. Maar ik vind het wel jammer. Ik denk dat AS véél beter kan zijn, dan het nu is.

De, voor mij, belangrijkste punten:

-Vroegah kreeg je een mailtje als er een reactie was op een post. Dat was heel relaxed. Misschien is dat een dure grap; weet ik eigenlijk niet. Maar AS, jullie moeten toch ten minste in staat zijn om ieder member een persoonlijk profiel te geven waarin hij/zij al zijn/haar reacties kan terugvinden? In dat profiel zou je dan ook direct kunnen zien waar je reacties op hebt, en met één klik kun je dan naar die reactie navigeren zodat je er eventueel op kunt reageren.

-Zorg please dat het duimpjessysteem blijft! Ik ben het totaal niet eens met MosesD dat het verwijderen van deze functionaliteit discussie zou bevorderen. Ik weet uit ervaring dat een dergelijk rankingsysteem juist zorgt voor engagement. Mensen willen positieve beoordelingen en geven mede daarom hun mening. Ook komt men terug om te kijken het staat met hun 'score'. Ik vind de duimpjes persoonlijk top omdat ik niet de tijd/zin heb om overal op te reageren. Als ik overal op moet reageren, ben ik letterlijk 24/7 zoet. Ik reageer als ik dat echt nodig/leuk vind. Maar daarnaast is het prettig om wartaal te kunnen 'afstraffen' en een goede post te waarderen. Dat is deels de lol van de site, vind ik.

-Zorg dat je je post kunt aanpassen. Daarmee loop je het risico dat mensen rare dingen toevoegen/verwijderen waardoor je discussies verneukt. Maar er zijn weinig mensen die dat doen.

-Zorg dat posts, waar al een reactie op is, niet verwijderd kunnen worden. Het is best irritant als je een reactie op een post hebt geplaatst en degene waarop je reageert, verwijdert zijn/haar post. Dan is jouw verhaal (wat blijkbaar zo sterk was dat je de poster had uitgeluld) weg is.

Eigenlijk 'vraag' ik hele simpele dingen. Geen toeters en bellen maar gewoon zaken die je van een simpele site/forum mag verwachten.
En dit zijn allemaal dingen waar leden van AS al jaren om vragen... En omdat het hele simpele dingen zijn, vraagt iedereen zich af waarom het voor AS zo on-ge-loof-lijk moeilijk is om e.e.a. te verbeteren..

@AS: misschien kunnen jullie een keer een artikel schrijven waarin jullie vertellen wat problemen zijn, waar jullie mee bezig zijn, wat de plannen zijn en wat de tijdsplanning is?
Ik denk dat je daar veel mensen een plezier mee zou doen én jezelf gezeik zou besparen.
0 0
trooop
Vooral je laatste alinea, dat lijkt mij ook een goed idee. En dan wel met de mogelijkheid om eronder gewoon te reageren. Je ziet tegenwoordig dat platforms en instanties die goed communiceren met hun achterban er het best op staan en het langst relevant blijven. 'Vroeger' moest je het doen met wat er was, kreeg je gewoon helemaal niets te horen. Daarna kwam het woordvoerderschap, met de gestuurde boodschap. Tegenwoordig is er vaak een direct vraag/antwoord-lijntje via bv social media.

Wat dat betreft is AS nog van de oude stempel: ze reageren amper openlijk op klachten en je hoort of ziet ze eigenlijk zelden (totdat je reactie verwijderd wordt). Dat duidt wat mij betreft op een gebrek aan zelfvertrouwen bij de leiding.
Treed ons gewoon openlijk tegemoet, daar wordt de site alleen maar beter van.
0 0
ram
Ja, ik verbaas me er ook over. Het zijn toch jonge mensen bij AS. Maar of ze over dit soort handigheidje beschikken kan ik niet beoordelen.

Of misschien is wat er te vertellen valt te pijnlijk. Of het boeit ze geen reet. Misschien zijn er zo voldoende inkomsten en vinden ze het wel gezegend. Geen idee. .
0 0
Joodhannus73
Je ziet gelijk het probleem van de disbalans. Een overschot aan verdedigers en middenvelders en te weinig aanvallers...
1 -2
Ajax27
Helemaal geen probleem. We spelen vaak met middenvelders in de voorhoede met als effect dat deze gewend zijn om naar binnen te knijpen en verder terug te zakken. Heel irritant om te verdedigen want ondertussen dendert er bij Ajax dan continu ook nog links of rechts een verdediger overheen. Dus nee, het is juist erg goed dat we zoveel aanvallend ingestelde middenvelders hebben.
1 -2
Sterspeler
Maar dat is het probleem. We hebben voor het middenveld behalve Ziyech en van de Beek geen echte aanvallende middenvelders. Als we ze hebben staan ze op de flanken.

Blind Alvarez Marin Martinez Gravenberch versus Ziyech en Donny.
0 0
zlatan505
Zijn Lang en Unuvar gestopt met voetballen dan? Dat maakt toch echt 4 man voor één positie. Lijkt me ook in de filosofie van Ajax dat de nummer 3 en 4 voor een positie gewoon uit de opleiding worden getrokken.
0 0
Sterspeler
Unuvar is veel te jong om nu al mee te tellen. Lang is multi functioneel. Die was ik inderdaad ff vergeten.
0 0
Eriksen10
Van Leer is dus 6e keeper
0 0
MankeNelis
AS ik denk dat deze lijst klopt:

https://m.fcupdate.nl/voetbalnieuws/355564/ajax-schrijft-liefst-38-spelers-in-voor-champions-league/
0 0
amthree
Nou dan unuvar inplaats van de wit?
1 0
Bky
Unuvar mag altijd spelen omdat hij jeugd is, die mag je een dag van te voren nog aanmelden.
2 0
ajax4ever01
Als je van die lijst de verdediging ziet moet ik toch best schrikken qua kwaliteit wat we hebben buiten de huidige verdedigende basisspelers
1 0
LANS
Ajax - SC Heerenveen
14/09, 20:45 uur.
Eredivisie, Amsterdam.

Beste AS,

Waarom past U dit tijdstip niet aan ?
0 0
ST
Dani de Wit? Deze lijst hebben ze weken geleden al ingeleverd.
0 0
trodat4030
In de lijst van AZ staat Dani ook nog niet trouwens, al weet ik niet of die reeds definitief is.
0 -1
trodat4030
Daar stonden Maggalan en Dolberg nog op, die staan er nu niet tussen..
0 -1
MankeNelis
Klakkeloos gekopieerd van de Uefa site.
0 0
ST
Dest als b-keuze en Pierie als a-keuze. Iets gaat hier mis.
0 -6
Ajax1969
De Ligt stond vorig jaar ook op de B-lijst als eigen jeugd.
0 0
afcas
Ooit van regelgeving gehoord?
2 -1
tyzinho
Tis een lijst, niet de opstelling...
1 0
ajaxdordtt
Nee hoor. B lijst is eigen jeugd.
1 -1
gi0vanni
Opvallend dat Ziyech die meestal de RV bezet in het rijtje middenvelders staat.
1 0
ajaxdordtt
Omdat zo de indruk wordt gewekt dat het middenveld prima bezet is.
1 -3
HilversumNoord
Amen
0 0
ajax4ever01
omdat hij dat van origine is
0 0
AjaxDaniel
Castillo kan overigens wel opgeroepen worden dacht ik. Heeft in de jeugd gezeten en is jonger dan 21 jaar.
1 0
trodat4030
Maar die 2 jaar dat je in de jeugd moet zitten om toegevoegd te kunnen worden, moeten wel tussen je 15e en 21e zijn en hij vertrok op zn 16e.
0 -1
RusselWestbrook
De telling begint in het seizoen dat iemand 15 wordt, dus hij heeft er 2 seizoenen opzitten bij Ajax en mag op de B-lijst.

https://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Regulations/uefaorg/Regulations/02/60/37/12/2603712_DOWNLOAD.pdf

Artikel 44.04 en 44.05
1 0
AjaxDaniel
Waarom niet Castillo ipv De Wit? Die kan geen eens meedoen.
1 0
MPAjax
dani de wit op de lijst maar geen familia castillo, weet dat het al gezegd is maar wilde t ook even zeggen :) vind het maar vreemd
1 0
eto020
Hoe gaat het eigenlijk met Kuhn? Scheen een groot Duits talent te zien maar zelfs dit jaar zit die niet eens bij de selectie. Hetgeen wat ik er van gezien heb vond ik er best veel dreiging van uitkomen.
0 0
MosesD
Vraag ik me ook af. Onlangs nog uitgeroepen tot grootste Duitse talent onder de 19. Paar keer zien spelen en is een fijne intuïtieve voetballer. Waarom krijgt hij zo weinig kansen?
0 0
Sterspeler
Omdat ie niet wordt gebruikt voor de positie waar die hoort te spelen. Daardoor rendeert ie nu niet en wordt ie blijkbaar niet geselecteerd.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Dani de Wit moet wel komen opdraven voor CL?
0 0
ram
Ik snap nooit een ene reet van deze lijsten. Iedereen staat erop en jonge spelers die er niet op staan, kun je er gewoon last minute bijzetten. Ofzo.
1 0
AjaciedRK
Siem de Jong en Alex Mendez op de A-lijst vind ik ook bijzonder. Geen Kuhn of Danilo bijvoorbeeld. Bandé ook erbij!

B-lijst is altijd vol met jeugd spelers. Kemper dan toch wel opmerkelijk.
0 0
Sterspeler
Die Mendez laat wel zien te kunnen ballen. Siem snap ik niks van. Blijkbaar is daar toch een minimale kans dat die ooit zijn oude niveau nog gaat halen.
0 0
RusselWestbrook
Die kunnen alleen op de A lijst. De A lijst is niet eens vol gemaakt, dus het inschrijven van deze spelers heeft geen nadelen.
0 0
AjaciedRK
Dan had je Danilo en Kuhn toch ook op de A lijst kunnen zetten, mocht je een enorme blessure/schorsinggolf krijgen.

Bedoelde meer dat er blijkbaar voldoende vertrouwen is in Mendez. Verrast me positief.
0 0
RusselWestbrook
Die mogen beide op de B lijst.
2 0
blessure
Dest op B lijst?
0 0
Danos
Ja dat heeft meer te maken dat je dan meer spelers kan inschrijven omdat hij eigen jeugd is.
1 0
Steeph
Jammer, ik had graag Unuvar hier bij gezien.
0 -1
RusselWestbrook
Die kan tot 24 uur voor de wedstrijd ingeschreven worden op de B lijst.

De A lijst staat vast tot het einde van de groepsfase, maar die B lijst is zo vloeibaar als wat.
0 0
afcas
Unuvar kan gewoon meedoen hoor.
3 -1
EersteAanname
Dit snap ik niet. Daarvoor moet hij toch op deze lijst staan of?
0 -1
afcas
Spelers die jonger dan 21 zijn en minimaal 3 seizoenen in de jeugdopleiding hebben gespeeld zijn altijd beschikbaar. Die moet je alleen zoals russelwestbrook aangaf 24 uur van tevoren aanmelden. Het betekent wel dat de kans klein is dat hij minuten gaat maken, maar hij kan wel altijd nog aangemeld worden.
1 -1
RusselWestbrook
2 seizoenen.

3 seizoenen is om te bepalen of een speler door een club of land opgeleid is.
0 0
AjaciedRK
of Salah Eddine.

Maar wel Kemper en Ter Heide...
1 -1
atalantanio
Wel Dani de Wit maar geen Familia Castillo? Welke gek heeft dit ingediend?
2 -1
Sterspeler
Laat die zich eerst maar bewijzen. Wilde destijds heel graag weg.
0 0
Soccerskins
Mis Castillo inderdaad, zou dat later nog kunnen komen?
0 0
WouterBerg83
Die heeft toch wel 3 jaar in de eigen jeugd gespeeld? Dan kan hij altijd nog worden toegevoegd...
1 0
MrMartinez
Dani de Wit? Die was toch naar AZ?
0 0
FC Scoorgasme
Dani de Wit ja? Haha
0 0
Radie125
Ja heeeeel raaaaar of hadden we er 2
1 0