[Update] Ajax bevestigt verhuur Magallán

BVeenstra, 02-09-2019 om 18:10, 35013 views, De Telegraaf |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Ajax heeft Lisandro Magallán op huurbasis laten vertrekken naar Deportivo Aláves, zo meldt De Telegraaf maandagmiddag. De Amsterdamse club zet nog geen definitieve streep door de Argentijnse aankoop van eerder dit jaar.

Magallán werd in januari van dit jaar nog voor een bedrag van ongeveer negen miljoen euro overgenomen van Boca Juniors. De verdediger wist in Amsterdam echter geen basisplaats te veroveren.

Bij Ajax heeft Magallán nu te maken met behoorlijke concurrentie. Op 'zijn' positie - rechts centraal achterin - heeft hij concurrentie va Joël Veltman, Edson Álvarez en Perr Schuurs. De Telegraaf schrijft tot slot: 'Ajax schrijft zet nog geen definitieve streep door zijn speler en hoopt Magallán na één jaar ervaring in Spanje weer in Amsterdam te verwelkomen.'

Update - 18.05 uur (2 september 2019) - Ajax bevestigt verhuur Magallán

Lisandro Magallán maakt officieel op huurbasis de overstap van Ajax naar Deportivo Aláves, zo laten de Amsterdammers weten via de officiële kanalen. De verhuur is per direct en loopt door tot en met 30 juni 2020. Daarnaast heeft de Spaanse club een optie tot koop weten af te dingen voor de Argentijn, van wie het contract in Amsterdam doorloopt tot de zomer van 2023.

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
michaellaudrup
Leg mij eens uit hoe het kan, dat ze deze speler al 2 a 3 seizoenen op de radar hebben, met dit als resultaat? Ben je dan blind of niet?
0 0
MankeNelis
Los daarvan, dat niveau kan je makkelijk zelf opleiden. Hij zal toch wel iets kunnen 9 M is geen kattenpis.
0 0
BrandjeXL
De Ajaxsupporters tegenwoordig zijn meer boekhouders dan supporters. Lachwekkend. Overmars heeft dramatisch ingekocht. Niet perse slechte spelers maar wel de verkeerde type spelers en dan gaan we op TH lopen zeiken als hij Martinez en Alvarez op het middenveld zet. De beste man kan niet anders en Overmars wordt gered want Martinez, de beoogde opvolger van Nico, wordt een sensatie op het middenveld. Marin is in niks de vervanger van Frenkie maar eerder van Donny. We mogen verder het hele seizoen gaan genieten van Veltman als RCV waar Alvarez daarvoor gehaald is maar die jongen is weer nodig op het middenveld. Er is dus lukraak gekocht zonder een idee erachter.
7 -2
michaellaudrup
prima post
0 0
Zuiderling
HEAR HEAR !!
0 0
AFCA1961
Volkomen met jou eens.....goede post
0 -1
Pure
We hadden net zo goed Botman de kans kunnen geven die had het waarschijnlijk niet slechter gedaan dan Magallan.
1 0
MankeNelis
Dat bedoel ik dat niveau kan je zelf opleiden ipv 9 M over de balk.
0 0
Toeschouwer
Gewoon een vrienden dienst , hebben in Zuid Amerika en in Amsterdam met deze transfer tonnen verdiend. Wisten al bij voorbaat dat het niks was
1 -4
MosesD
We zullen het wel nooit precies te weten komen, maar ik zou heel graag willen weten door wie, waarom en waarop Magallan is gescout. Natuurlijk, je weet nooit zeker of een speler gaat slagen of niet. Daar spelen ook andere factoren. Wel kan je beoordelen bij het scouten of een speler het Ajax DNA heeft of niet. Magallan heeft dat werkelijk geenszins. Dat zie je binnen 5 minuten. Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat die jongen gekocht is? Je gaat bijna denken aan allerlei duistere geldstromen. Hoe dan ook, dit moet wel besproken worden, want dit is een blunder in de orde van Gabrich, maar die was alleen bekeken op een videoband, Magallan is een jaar lang uitgebreid bekeken. Werkelijk onbestaanbaar!
9 0
ram
Ik ben ook erg benieuwd wat men in hem gezien heeft.

Maar je moet je ook een beetje verplaatsen in gevolgen van de cluboverstap. Een supporter van Juve die De Ligt niet goed kent, zal ook wel denken: wat hebben wij voor een debiel binnengehaald. Nu weet ik vrij zeker dat dat wel weer goedkomt, want De Ligt is gewoon één van de beste verdedigers ter wereld. Maar misschien had Magallan nog veel meer moeite zich hier aan te passen. En daarbij heeft hij nooit een reeks basisplaatsen gehad om zich te herpakken. Dat is eigenlijk best sneu.

Maar ik ben het natuurlijk heel erg met je eens dat hij op het eerste gezicht weinig heeft van een Ajax-speler. Wij spelen altijd hoog en daar is hij echt te traag voor. Dat is iets wat een scout écht moet opmerken en waar hij conclusies uit moet trekken. Dat zijn passing en verdedigende werk niet optimaal is, kan ik dus wel verklaren (zie De Ligt).

Ik vind dus wel dat we kritisch mogen zijn op scouting en Overmars. Maar ik geloof niet zo in jouw complottheorie. Magallan was verdedigend natuurlijk best een 'force' bij Boca.

Hiermee wil ik niet zeggen dat ik niet geloof dat dit soort dingen gebeuren in het voetbal. Ik denk dat Martin Jol er een soort openlijk mafiagebeuren van gemaakt heeft bij ons door overduidelijk dramatische spelers binnen te halen via zijn vriendjes. Dat is voor mij een stuk meer luguber dan de aankoop van Magallan. Dat past meer onder de noemen "ongelukkig".
1 0
MosesD
Nou, Martin Jol haalde wel een stuk of 2 wonderlijke spelers, maar die kosten geen cent en dus geen 9 mio. Je vergelijking met de Ligt vind ik niet helemaal opgaan. De Ligt moet bij Juve dingen afleren (soberder verdedigen en alleen dat doen), terwijl Magallan op z'n 25e allerlei dingen zou moeten leren die een speler met Ajax DNA al op z'n 17e beheerst. Een verbijsterende aankoop. Ik ben echt zo benieuwd of en hoe zoiets geëvalueerd wordt binnen Ajax.
1 -1
BrandjeXL
Een supporter van Juve die de Ligt niet goed kent? Je verzint het niet he!!
2 -1
ram
Waar heb jij het nu weer over... je snapt m'n punt toch man. En zo niet: ook prima. Maar in dat geval ben je gewoon dom.
0 0
ETM
Ik deel je wantrouwen in dit geval, maar als het een transfer was om een agent te paaien ofzo, dan had hij toch niet vervolgens ook hoeven spelen? Een slecht begin kan met van alles te maken hebben, maar in niets lijkt hij de eigenschappen te hebben van een cv voor Ajax. Ten Hag stelde hem wel in grote duels op. (of liet hem invallen) Dus niet alleen- wat zagen de scouts? - wat zag Overmars? Maar ook, wat zag Ten Hag?

Gaan we het ooit weten? Hebben we nu Martinez omdat we eerst Magallan haalde? ;) Met de gang van zaken tegenwoordig niet eens ondenkbaar.
0 0
Ajax114
Ja he , kan daar ook met mijn verstand niet bij.
2 0
Santiago
Als jullie dit zo zien wat denken jullie dan?

Out:

Matthijs de Ligt (Juventus) for 85,5 million
Frenkie de Jong (Barcelona) for 75 million
Kasper Dolberg (OGC Nice) for 20,5 million
Daley Sinkgraven (Bayer Leverkusen) for 5 million
Rasmus Kristensen (Salzburg) for 5 million
Dani de Wit (AZ) for 2 million
Lasse Schöne (Genoa) for 1,5 million
Vaclav Cerny (FC Utrecht) for 750 thousand
Kostas Lamprou (Vitesse) on a free transfer
Mateo Cassiera (Belenenses) for ?
Lisandro Magallan (Alaves) on loan
Total: 195,25 million

In:

Quincy Promes (from Sevilla) for 15,7 million
Edson Alvarez (from Club America) for 15 million
Razvan Marin (from Standard Liege) for 12,5 million
Lisandro Martinez (from Defensa y Justicia) for 7 million
Kik Pierie (from Heerenveen) for 5 million
Kjell Scherpen (from FC Emmen) for 1,5 million
Bruno Varela (from Benfica) on loan for 1 million
Juan Familia-Castillo (from Chelsea) on loan
Total: 57,7 million
2 0
Knalpot
Dan denk ik trek er eerst maar minimaal 130M vanaf, want dat zijn transfergelden die pas in de komende jaren binnen gaan komen (De Ligt, De Jong en waarschijnlijk Dolberg ook nog wel). Die 57M is echter wel gewoon uitgegeven want Ajax betaald dat wel gewoon als nette meneer in 1x.
0 0
JariJari
Denk jij dat? lol

Natuurlijk betalen wij ook in termijnen. Dat doet iedereen ...
0 0
ram
PS. En ik denk:

Jammer dat Van Leer, Van Bladeren, Kotarski (loan), Orejuela, Labyad, Siem en wat mij betreft ook Veltman, juist niet op dit lijstje staan.
1 -1
ram
Wat ik dan denk? "Hoe kom je aan zo'n mooi lijstje?!"

Maar je kunt concluderen dat we weer 150 miljoen verdiend hebben terwijl de selectie er, in mijn ogen, niet véél slechter op is geworden. Dat is natuurlijk best goed.

Wat je niet ziet aan dit lijstje maar wat ik wel vind, met de kennis die we allemaal hebben, is dat ik er graag een extra creatieve middenvelder bij had gehad. Ik denk dat het middenveld wat kwantiteit en creativiteit mist.

Maar aan de andere kant misschien wel mooi en des-Ajax om zo'n speler niet te halen en wat ruimte te laten voor bijvoorbeeld Lang en Gravenberch. En eigenlijk blijft er ook ruimte voor Marin én Promes want als je een dure speler a la Olmo had gehaald, zou hun perspectief óók veel minder worden.
1 0
Duif63
Dat we een dramatische transferperiode achter de rug hebben. De rekening krijgen we later in het seizoen keihard gepresenteerd.
3 -1
Vertonghen
Zou het niet dramatisch willen noemen...
Maar er zat veel meer in, vooral aankooptechnisch.
Voorhoede kan ik mee leven, achterhoede is wel ok maar erg druk.
Middenveld is om te huilen... dat we verdedigers daar neer zetten zegt alles.
Donny is top, en dan? Schöne vervanger? Frenkie vervanger?
Marin is een hele rare aankoop, echt 0 vertrouwen in dat hij nog iets gaat betekenen voor ons.

We zijn zoveel voetbal kwijt geraakt met Frenkie & Schone dat is echt niet goed genoeg opgevangen.
Wat Ajax doet is 2 CV’s neerzetten op deze plekken en hopen op wat moois.
Met zo extreem veel geld lagen er betere opties.
2 0
ram
Waarom?
0 0
Joseph
Ik denk dat er hoger ingezet had kunnen worden met de aankopen. Ik had liever Vertonghen gezien dan Alvarez en ik ben benieuwd hoe onhaalbaar Odegaard was tov Marin.

Promes vind ik een goede speler voor Ajax en is natuurlijk aangekocht met het oog op het vertrek van bepaalde spelers, maar die zijn gebleven en nu staat Promes eigenlijk Lang in de weg.

Kortom, verkopen redelijk gedaan, aankopen voor dit seizoen niet in balans.
0 0
BayernvanNederland
Als je De Jong ook meerekent dan vergeet je Magallan dus dat komt op 66,7 miljoen uit.

Ik vind het jammer dat er geen echt kanon is gehaald zoals Olmo of Antony. Had gekund door middelmaat als Pierie Scherpen Marin niet aan te trekken.
5 -2
AjaxHoorn
Je hebt Antony nog nooit zien spelen en wellicht Olmo ook 2x.
2 -1
Santiago
Klopt. Heb het lijstje eigenlijk samengesteld qua de spelers die ook daadwerkelijk tijdens de zomer zijn weggegaan of erbij gekomen zijn. Anders had ik bv. een Wöber er ook tussen gezet.
2 0
AFCAU
Blauwe plekken voor Marc. Plons zal niet al te zacht zijn. Tenzij het allemaal biljetten zijn.
1 -1
Matabroski
Er komt niks meer bij boys
1 0
BayernvanNederland
En Labyad (contract tot 2022!!!!!) en Siem gaan niet meer weg....
Diep trieste miskopen in de geschiedenis van Marc net als Cassiera Oreguela Kristensen Magallan Bande Duarte Zivkovic Westermann Zimling Sana Bande, Lamprou Van Leer Sanogo etc etc.

Wat een gepruts.
8 -9
ram
Hou op man. Een groot deel van de aankopen was vrij logisch én daarbij maak je soms een gokje.

En je moet je sowieso schamen dat je Bande hiertussen zet. En twee keer zelfs! Man man man...
1 -1
Ajax1969
Vermoeiend hoor, die rijtjes.
4 -4
Ajax114
Maar wel de waarheid daarom waarschijnlijk vermoeiend
3 -5
Sterspeler
Labyad was een volkomen logische aankoop totdat spelers als Blind en Tadic haalbaar bleken. Want toen hoefde Ziyech niet meer weg. Tuurlijk is hij nu allang niet meer goed genoeg maar voordat die jongens kwamen was Ajax ook weer niet zo goed en we hadden echt een kut jaar achter de rug met Nouri en exit Keizer.
4 -3
BrandjeXL
Praat het maar goed. De Overmars-sekte kan slecht tegen de feiten en stoppen dan hun kop in het zand.
5 -7
Sterspeler
Oh nee hoor want er zitten ook zat miskopen tussen. Maar doen alsof elke miskoop op voorhand te voorzien was is volslagen onzin. Dat een Magallan,
Of Zimling te slecht zouden zijn wisten we allemaal. Maar Labyad als miskoop bestempelen of bijv. Bande slaat nergens op. Want we hebben in 2 maanden een enorme slag geslagen als het gaat om kwaliteit.
0 0
A'dam Oud-West
De feiten kan ik prima aanschouwen hoor. We zijn kampioen geworden, hebben een brede selectie, veel eigen jeugd, een aantal uitstekende aankopen, competitief in Europa en basisspelers die voor langere tijd onder contract staan. Nu jij weer... ("Markie heeft vet veullll slegte aankopuhhh gedaan!!")
1 -1
Tomajax1990
Bandé in dit rijtje noemen? Marc kon niet raden dat hij zo geblesseerd zou raken, en wie weet wordt het nog wat.
5 -4
ReinBurg
Wanneer ten minste de achtste finales CL worden bereikt en de titel wordt behouden dan kan t er per saldo mee door. Kijken of Overmars iets leert van dit jaar richting het volgende, ik betwijfel dat.
1 -5
Tomajax1990
Jawel, Overmars en Sar presenteren straks live op het podium luis Suarez en Jan Vertonghen.
0 -6
ram
Ik word gek van mensen die Jan nodig achten. Bizar! Dan snap je er echt niks van.
3 -1
ajaxwestland09
Skrtel zit zonder club niks voor ons om achter de hand te hebben ?
0 -4
ram
Dit moet een grap zijn, toch? Ik weet het soms gewoon niet meer hier. Zo ongelooflijk veel gestoorde suggesties.. bizar.
4 0
Santiago
Deze gast is letterlijk na amper 20 (!) dagen vertrokken bij Atalanta vanwege een ruzie n.a.v. te weinig speeltijd. Nee bedankt dus
2 0
ram
Ja, maar nog belangrijker: we hebben absoluut geen centrale verdediger nodig. Deze suggestie is bijna net zo bizar als aandringen op nóg een keeper voor Jong Ajax. Crazy...
1 0
vincent_DV
Nu zie ik dat bijvoorbeeld Mario Lemina naar Galatasaray gaat voor 1 miljoen huur en een optie tot koop van 16 miljoen. Dat was nou bij uitstek een buitenkansje voor Ajax om je middenveld te versterken. Ook Paredes van PSG zou weg mogen waarbij PSG het merendeel van zijn salaris zou blijven betalen. Ik snap niet dat Ajax voor beide spelers geen poging heeft gewaagt.
2 0
De Stift
Nu nog even Siem de Jong en Labyad verhuren en de selectie is op orde. Siem gun je een mooie Nederlandse club. Misschien wel Twente of zelfs De Graafschap. Lekker wekelijks voetballen lijkt me voor hem het belangrijkste. En Labyad zie ik ook nog wel bij Utrecht, AZ of Vitesse van meerwaarde zijn.
2 0
grannig mokum1
Dus er komt geen speler meer bij ons Ajax?
0 0
Ajaciedforaltijd
We hebben nog een paar uur. Lijkt me heel sterk.
0 0
AFCAU
Volgens mij komt het heel zelden voor dat Ajax een paar uur voor sluiten, nog iemand aantrekt. Kan me alleen Zimling herinneren.
1 -1
Ajaciedforaltijd
Jammer, spelers slijten op de laatste dag voor een schijntje zijn we een kei in, maar goede spelers aantrekken zit er nooit in
1 0
Fredschuit1
De Jong, De Ligt, Schöne, Dolberg, Kristensen, De Wit, Maggalan, Cerny zijn weg. Er had best wel wat meer bij gemogen als je het mij vraagt. In ieder geval een RCV..
2 -1
ram
Oeps, plusje moest uiteraard minnetje zijn.
0 0
JariHeijden
Rechter centrale verdediger erbij?
Alvarez, Schuurs en Veltman. Drie spelers die daar kunnen spelen. Lijkt mij toch wel voldoende.
1 -1
Knalpot
Mag niet van de RVC
0 0
Duif63
Plus Sinkgraven.
2 0
AFCAU
Haha, was misschien een prima optie geweest naast Martinez nu.
1 -1
ReinBurg
- select
- Copy past
- Overmars@directieajax.nl
- send
1 -3
Bky
Schuurs/Alvarez vind ik een prima bezetting voor Ajax voor de RCV. Jeugd en een veelbelovende aankoop. Niets mis mee.
4 -5
Ajaciedforaltijd
We spelen met Veltman.
4 0
ReinBurg
Arsenal speelt met David Luiz, dus het kan rotter
1 -1
AFCAU
Was op de leeftijd van Veltman echt wel paar klassen beter. Misschien nu zelfs nog.
2 -4
ReinBurg
Dan snap jij niks van voetbal. David Luiz kan er geen hout van. Nooit gekund ook, net als die andere drol die ze hadden...Mertensacker
2 -2
AFCAU
Maak jezelf ajb niet zo belachelijk. Veltman is 3x niks en zal never nooit het niveau aan tikken wat een David Luiz heeft gehad, vooral niet zijn eerste periode bij Chelsea en daarna zijn periode bij PSG, al was hij daar wel een stuk minder al.
3 -3
ReinBurg
David Luiz is niveau Mitchell Dijks....als je dat niet snapt en mij daarmee belachelijk wilt maken dan houdt echt alles op voor je.
1 -4
AFCAU
Houd*

Maar jij hebt geen kijk op voetbal, daar was ik al achter.
1 -1
ReinBurg
Ben blij dat iemand van jou denkniveau dat vind dan kan ik jouw bevindingen makkelijk van me af schudden. Je snapt echt niks van voetbal.
0 0
AFCAU
Tuurlijk kerel. Helder licht jij hè.
0 0
ReinBurg
Dat is ten opzichte van jouw niveau lang niet nodig
0 0
AFCAU
Op je pikkie getrapt, omdat ik je verbeterde op je grammatica hè :’) je kunt niet stoppen over mijn ‘niveau’
2 -2
Klaasforever
Stelletje kleuters, vecht jullie onderlinge vete ergens anders uit en kom pas terug op dit forum als jullie beiden uit de luiers zijn.
1 0
ReinBurg
Klaas ik snap je. Ik moet me niet zo uit de tent laten lokken door puberale betweters maar ik laat me niet graag de les lezen door iemand die mijn inhoudelijke standpunten verdraaid vanwege denkende onkunde. Ik zal op hem niet meer antwoorden van nu af aan.
0 0
AFCAU
Iets dieper nog!
0 0
AFCAU
Hahahahahahhahahahahah, niet vergeten de politie te bellen als ze morgen voor op het pleintje aan het voetballen zijn. Rare vent :’)
0 0
AFCAU
Kleuters? Geef alleen aan dat meneer er weinig kijk op heeft, kan er vrij weinig aan doen dat hij zo de verdediging in schiet. Wazige gasten hier, maar dat heb ik al vaker gezegd.
0 -2
davidgravemaker
En ik vrees dat hij daar net zo lang aan vast gaat houden tot het niet meer houdbaar is omdat we een paar keer verliezen door Veltman.
0 0
Bky
Ja, maar ik noem hem ook niet, want dat we met Veltman spelen slaat nergens op. Zeker tegen Sparta had ik verwacht dat Schuurs zou spelen.
1 0
Ajax1969
Ik ook.
Ik hou het er op dat TH bezig is om een team neer te zetten, zonder tegen onnodige verliespartijen op te lopen. Als Schuurs bij de winterstop niet meer dan 5 wedstrijden heeft gespeeld, had ik het mis.
0 0
Ajaciedforaltijd
Ten Hag kiest voor Veltman.

Er zijn hier 2 verklaringen voor

1: Hij overschat de kwaliteiten van Veltman en heeft er minder kijk op dan supporters

2: Veltman is de beste optie omdat Alvarez (vooralsnog) niet op RCV kan spelen (ivm communicatieproblemen?) en Schuurs is er niet klaar voor.

Welke verklaring er ook voor is, in beide gevallen heb je dus een extra RCV nodig.
0 -2
Ajax1969
Schuurs maakte fouten, maar tegen PAOK en APOEL liep het in eerste instantie voor geen meter met Veltman. Niet alleen de schuld van Veltman. Pas toen Martinez en Alvarez er als slot op de deur voor gingen spelen, begon het een beetje te lopen. Al had ik na de eerste 20 minuten tegen Sparta de vraag: gaat het ook goed tegen een beter team? Ik zeg niet op voorhand nee. Eind september weten we meer.
1 0
robinozzi
Prima dat de reserves weggaan. Selectie van ongeveer 20 man is voldoende, bij blessures lekker de jeugd voor de leeuwen gooien. Er loopt voldoende talent rond hoor. Je moet alleen ruwe diamanten slijpen
0 0
davidgravemaker
Alleen krijg je op die manier geen aansluiting met de Europese top.
2 0
Ajax1969
Dat is zoiezo een illusie. Ajax speelt in een te kleine competitie. Subtop, ja. Top, nee.
0 -2
ReinBurg
Serie A is niet beter dan onze competitie....Wat zijn er weinig mensen die dat met eigen ogen kunnen ontdekken. Laat die corrupte UEFA coef lijst links liggen want met hun startpunten in de CL is het überhaupt onmogelijk om hun nog in te halen met die belachelijke vier teams in de groepsfase. In Italië heb je ook Crotone, SPAL, Brescia en Frosinone etc....
0 -3
AFCAU
Met heel sporadisch een uitschieter. Imo zou je Europa league jaarlijks halve finale of zelfs de finale moeten halen, maar dat is niet het podium waar we ons op willen laten zien, dus moet je adequaat inkopen voor de CL en dat gebeurd ook niet.
0 -1
DT10
De Jong en De Ligt werden voor recordbedragen verkocht.

Schöne kreeg na jarenlange trouw de transfer die hij zelf wilde.

Er werd afscheid genomen van overbodige spelers als Lamprou, Magallan en Sinkgraven.

Onana, Tagliafico, Blind, Donny, Neres, Ziyech en Tadic werden binnenboord gehouden.

Martinez, Alvarez, Marin en Promes werden aan de selectie toegevoegd voor de breedte.

Schuurs, Dest en Lang werden doorgestroomd vanuit Jong Ajax.

En dan zijn er nog mensen die teleurgesteld zijn in de afgelopen transferperiode.

Ik hoop wel dat er in de komende uren nog een oplossing word gevonden voor Van Leer, Labyad en Siem...
4 -1
JariHeijden
Eindelijk eens zinnig commentaar.
0 0
ReinBurg
Ajax hoort elk jaar tenminste het niveau te behouden en niet spelers met een doorlopend contract verpatsen voordat je 1op1 een adequate vervanger hebt die dat al bewezen heeft. En dat is niet gebeurd. Dus het baantje van Overmars zal gezien de poule afhangen van overwintering in de CL en het kampioenschap. Als dat gebeurt komt hij er mee weg en heeft hij recht op nog een transferzomer in dienst van Ajax. Eens kijken of hij wat geleerd heeft van zijn fouten maar ik vrees dat hij vd Beek alweer beloftes vanwege medewerking aan een transfer heeft gedaan. Over een aantal jaar kunnen we een wereldelftal maken van spelers die tussen 2019 en 2022 bij onze club onder contract STONDEN.
1 -5
DonQ
Jij hebt echte een hele vreemde gedachtengang. Totaal niet realistisch zoals een aantal mensen hebben gezegd. En jongens tegen hun zin aan hun contract houden, werkt alleen maar averechts. Er zijn een flink aantal basisspelers langer gebleven juist omdat Ajax zich coulant opstelt en meedenkt met zijn spelers.
1 -1
Jan Doedel
Jij snap t! En daar is niks mis mee. Is zelfs best slim want toekomstige toppers zullen mss hierdoor wel komen. Ajax is nou eenmaal geen internationale top maar af en toe een uitschieter met een goeie ploeg is geen onmogelijkheid meer. Dankzij Overmars staat er een hele behoorlijke selectie pkus heel veel centjes op de bank.
0 0
ReinBurg
Die basisspelers met langlopende contracten die hebben niks te willen als je ze wettelijk aan hun contract houdt. Ajax moet juist van de naam "opleidingsclub" (in dat opzicht) af. Heel Europa weet dat en dat maakt je onderhandelingspositie er bepaald niet sterker op. Gewoon aan het contract houden als er geen 1op1 navenante vervanger is. En het exvuus tegen je zin in bij een Europese suptopclub spelen is waanzin. Die enkeling die toch dwars zou gaan liggen zet je op de tribune onder het mom van "wij niks, jij niks". Moet je eens kijken hoe vlot ze bakzeil halen en je stelt meteen een keihard voorbeeld waar alle grote makelaars meteen weet van vatten. Topsport is keihard zaken doen en dat geld voor twee partijen.
0 0
AFCAU
Wettelijk aan een contract houden, bestaat niet. Alleen jou bijbaantje in de supermarkt misschien.
2 0
Ajax1969
Onmogelijk.
0 0
Bky
Je snapt dat je Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt niet 1 op 1 adequaat kan vervangen? Je kan als Ajax halen wie je wil, maar je kan geen absolute topspelers als die twee vervangen. Je kan hooguit spelers halen (Promes, Martinez, Alvarez en Marin) en hopen dat deze het ongeveer op dezelfde manier of op een adequate manier gaan invullen, maar het valt ALTIJD tegen, want elke aankoop kan dat niveau niet aantikken. Wat jij wil is totaal onrealistisch.
3 -2
AjaxHoorn
Kunnen de kinders hier stoppen met hun fifa fabtasie en hun Olmo fettisj? Ja ik zou er ook graag nog iemand bij willen maar gaat niet gebeuren.

Zullen we ook stoppen met het afschrijven van Marin en Promes en eens na de winter een oordeel vellen? Tafliafico en Neres waren ook al bijna afgeschreven na een eerste seizoenshelft. Denk je dat de Juve fans al De Ligt afgeschreven hebben? Denk je dat De Ligt te kort komt voor Juventus? Kijk even realistisch en geef gasten eens een kans.
1 -2
godenzonenssuper
Ik kan het gemist hebben maar wie noemde Neres een miskoop dan? Bij Neres zag je meteen klasse, hij dribbelde alleen te vaak met zijn hoofd naar beneden.
4 0
Bky
Ik heb een comment kunnen terugvinden:

hallo1, wo 31 mei 2017 om 13:48
Voor dat bedrag een miskoop.

Neres is 2 jaar ouder dan Kluivert, maar ik vind Kluivert veelbelovender. Neres kan best slagen bij Ajax, maar het bedrag wat betaald is is inderdaad te hoog.

https://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/105274/overmars-eerlijk-te-veel-betaald-voor-neres
2 0
Bky
Promes heeft gister gescoord, kan geen miskoop meer zijn dus.
1 -1
AjaxHoorn
Kan alle kanten op maar feit blijft dat het idioot is om hem al tijdens een oefencampagne af te schrijven.
1 0
Joodhannus73
We kunnen nu wel de conclusie trekken dat de aan- en verkopen ondermaats zijn. Verkoopbedragen zijn structureel te laag en de kwaliteit van aankopen nog te pover. Deze transfer window zijn Alvarez en Martinez top. Marin is een miskoop en Promes zit daar wat tussen. Van de miskopen van vorig jaar heb je Labyad nog en Magalian in principle verkocht. Ben benieuwd hoeveel de optie tot koop is. Ben bang dat Bandé ook een miskoop is, maar dat zal de tijd uitwijzen. Het blijft voor mij en velen hier onbegrijpelijk dat je met zoveel geld in kas niet tot een uitgebalanceerde selectie kunt komen. We hebben een overschot aan defensieve spelers en een tekort aan offensieve spelers. Pluspunt is het behouden van de meeste topspelers en het opwaarderen van de salarissen. Jammer dat het niet voor De Ligt en De Jong is gelukt. Mede in het licht van hun huidige start. Ik voorspelde al dat De Ligt ging banken en dat De Jong het heel zwaar zou krijgen. Als Messi fit is gaat hij ook banken. Toch doodzonde allebei en zeker voor de ontwikkeling van De Ligt erg schadelijk.
6 -8
Knalpot
Nee jij wil die conclusie trekken ga nu ff niet voor allemaal praten.
1 0
Bky
Dus jij vindt dat Barca en Juve meer hadden moeten betalen voor de door jou voorspelde bankspelers?
3 0
3*stars*3
Elk club heeft een rijtje miskopen ertussen zitten.
Eerlijk gezegd had ik wel vertrouwen in scouting mbt Magallan.
Want ze gingen in zomer van 2018 vol voor hem en in de winter weer.

Dat Ajax te weinig krijgt voor spelers, ben ik niet mee eens.
Als je in voorbereiding van 18/19 zou zeggen dat Ajax minimaal 150mil krijgt voor Frenkie en De Ligt, hadden veel mensen jou voor gek verklaard.
Frenkie haalde trouwens na de winterstop nog een hoger niveau.
Rond zijn transfer, was iedereen onder de indruk van het bedrag.
Mensen kijken ook teveel naar bedrag wat Benfica kreeg voor Joao Felix.

Trouwens eens over Labyad maar Bandé moeten we nog tijd gunnen.
Zo’n kut entree gun je niemand.
3 -1
DT10
Dus we krijgen 160 miljoen voor 2 spelers die volgens jou gaan banken en dan zeg je dat de verkoopbedragen te laag zijn..
6 0
ReinBurg
Ze hadden niet verkocht moeten worden
1 -3
Bky
Inderdaad, spelers moeten hun hele leven in de Mickey Mouse league ballen zonder enige ambitie, want de echte wereld werkt net als FIFA waar je bij spelers gewoon aan kan klikken bij contractonderhandelingen dat ze super belangrijk worden, dan tekenen ze altijd bij. #NettoOut.
3 -2
ReinBurg
De serie A is een geweldige competitie nou goed?

De serie A waar Strootman, Hateboer en Dijks geweldenaren zijn terwijl we in onze "Mickey Mouse league" zagen dat ze door de mand vielen. Wat een verbetering on dáár heen te gaan zeg!
1 -4
Knalpot
Beste jongen alleen onze top 6 zou hooguit mee kunnen komen in serie A waarvan er 4 waarschijnlijk nog aan de onderkant zullen bungelen ook. De serie A is een veel betere competitie dan de onze idd.
1 0
AjaxHoorn
Wat een niveau.
1 0
Schwalbino
Grapjas. De Ligt verdient nu ongeveer 9 miljoen per jaar meer dan bij Ajax en jij denkt dat hij zich dat door de neus laat boren? En voor De Jong geldt zo ongeveer hetzelfde.
1 -1
ReinBurg
De Ligt heeft niks te willen....Ajax had een doorlopend contract in handen. Daar hadden ze hem wettelijk aan moeten houden. En voor De Jong geldt zo ongeveer hetzelfde.
1 -2
FrankBeton
Hahaha hahaha je bent hilarisch met jouw beeld van de werkelijkheid
1 0
ReinBurg
Je komt over als een kleuter. Die spiegeling van jouw broze manier van inhoudelijk discussie voeren.
0 -1
Bky
Slavenhandel, nu ook bij uw plaatselijke topclub!
1 -1
ReinBurg
Zie jij Barcelona Messi verkopen?
Zie jij Juventus Ronaldo verkopen?
Zie jij City Aguero en Sterling verkopen?
Zie jij Bayern Lewandowski en Hummels verkopen?
Zie jij Real Bale en Benzema verkopen?
Of moet ik nog even dóórgaan?
1 -2
Knalpot
Nee maar ze kunnen bijna ook nergens beter gaan verdienen en dan nog als je bij zo'n club zit weet je dat bij de top zit...Ajax is nog lang die top niet!
0 0
ram
Ik zie Bayern Hummels wel verkopen hoor!
0 0
Hans Kraay Jr.
Dat komt om dat al die spelers daar zelf gewoon willen blijven omdat ze bij de beste clubs ter wereld spelen en daarnaast ieder jaar in de CL uitkomen en exorbitante salarissen ontvangen.

Dan moet Ajax spelers een hoop meer gaan/kunnen betalen en structureel overwinteren in de CL, dan blijven ze wel.

Maar op het moment is dat niet realistisch.
0 0
Bky
Zie jij Real Madrid Ronaldo verkopen?
Zie jij Barcelona Neymar verkopen?
Zie jij Atletico Madrid Griezmann verkopen?
Zie jij Dortmund Dembele verkopen?
Zie jij Chelsea Hazard verkopen?
Zie jij Juventus Pogba verkopen?
Zie jij United Lukaku verkopen?
Zie jij Leicester Mahrez verkopen?
Zie jij Jong Ajax Acolatsie verkopen?
3 -1
ram
Haha, nice.

Ik moest vooral hard lachen toen ie het over Hummels had. Hij is lekker op de hoogte in ieder geval, hahaha!
0 0
ReinBurg
De Jong en de Ligt zijn geen "accolatsie's" dus ik weet niet wat je zit te brabbelen maar het is bullshit iig
0 -2
Bky
Oke en de andere 7 voorbeelden?
1 0
ReinBurg
Dus dat is ook slavenhandel
0 -1
ReinBurg
Als die spelers die jij noemt verkocht worden dan zijn ze al 25 jaar of ouder en hebben ze al een jaar of 5 voor de club iets in t eerste betekent en zijn ze niet bij de allereerste halve finale CL meteen vetrokken terwijl je nog aan het bouwen bent.
0 -1
Bky
De Ligt heeft ook totaal nog geen EL finale gespeeld met Ajax natuurlijk alvorens hij de halve finale van de CL haalde ofzo.
1 0
ReinBurg
De Ligt is 19 en zo'n talent laat je niet gaan vóórdat je zelf wat geoogst hebt. Noem jij anders maar eens een Europese topclub die een internationaal talent al op jonge leeftijd verkoopt. Ben benieuwd.
0 -1
Hans Kraay Jr.
Kampioen, beker, halve final CL bedoel je iets in die trend?
0 0
AFCAU
Helaas zijn wij geen Europese top club en het afgelopen seizoen + het EL seizoen, zullen eerder incidenteel zijn dan dat we jaarlijks hoge ogen gooien Europees. Zou kunnen, mits er geen half beleid wordt gevoerd zoals nu.
1 0
ReinBurg
Dus dan moet je je beste spelers met meerjarige overeenkomsten al ZEKER niet verkopen.
0 -1
AFCAU
En jij lijdt aan grootheidswaanzin. Beter ga je in een hoekje discussiëren met jezelf, hebben wij er iig geen last van.
1 0
ReinBurg
Vervang wij door ik en speld jezelf geen brevet van woordvoerder namens de hele site op want je stelt niks voor gezien je domme reacties.
0 -1
AFCAU
Hahahahahaha, fucking kneus dat je er bent. Lach jou zwaar uit.
1 0
AFCAU
Dat gebeurd tot op zekere hoogte ook niet, kijkend naar een Ziyech, Neres, Donny en Tadic. Alleen de spelers waar jij het over hebt, waren gewoon onhoudbaar. Niet alleen omdat ze erg gewild waren door Europese topclubs.
1 0
Bky
Uh...

Dortmund Dembele?
United Pogba toen hij 19 was?
1 0
ReinBurg
Dortmund haalt direct toppers terug en wat is onze beste aankoop? Eentje die 20% van één verkoop gekost heeft die nog nergens iets op Europees topniveau gepresteerd heeft. Alvarez....die had nog een jaar mee moeten draaien vóórdat ie de plek van de Ligt óf de Jong overneemt. Geld óók voor Martinez en Marin. Dat risico nemen ze daar niet en dat zie je ook aan de prestaties op de lange termijn. Doen het altijd goed in de CL. Bovendien is het in de vier hoogst genoteerde landen op de UEFA lijst veel makkelijker is om een vervanger te lokken dan naar onze eredivisie. Als je je onze talenten dus niet langer bedhoudt dan is bij ons het risico op slechts een éénmalige mooie CL-campagne vele malen groter. En daar moeten we van af. Alleen verkopen als er 1op1 adequate vervanging is. Alleen dan kun je de subtop structureel bijhalen (plek 7-16 Europa)
0 -2
Bky
Top 4 landen zoals de Serie A? De serie A is een geweldige competitie nou goed?

De serie A waar Strootman, Hateboer en Dijks geweldenaren zijn terwijl we in onze "Mickey Mouse league" zagen dat ze door de mand vielen. Wat een verbetering on dáár heen te gaan zeg!
0 0
AFCAU
Je spreekt jezelf zwaar tegen en geeft het zelf al aan ‘onze Eredivisie’ diezelfde Eredivisie waar de Jong en de Ligt geen uitdaging meer in zagen en dat is te begrijpen, buiten het feit om dat ze nu Miljoenen meer verdienen, zich beter kunnen ontwikkelen tegen betere tegenstanders en met betere medespelers. Behouden van zo’n grote talenten is voor ons niet realistisch. Over het beter invoegen/wennen van vervangers heb je wel weer gelijk, veel te laat ingekocht. Vervangers hadden in de winter transferperiode al gehaald moeten worden, maar Ajax laat zich veel te lang aan het lijntje houden door verkopende clubs.
1 -1
ReinBurg
Dan moet je ze aan hun contracten houden. En bovendien is onze competitie niet zo slecht maar hebben we het op commercieel gebied wel het aanzien daarvan. Even begrijpend lezen voordat je mij "mezelf tegenspreken" verwijt.
0 -1
Knalpot
Rein: baas ik bij de concurrent 1000 eu meer gaan verdienen. Tevens hebben ze daar betere koffie en de werkkleding vind ik leuker staan.
Baas: Jammer Rein ik laat je niet gaan ik ben hier wat moois aan het opbouwen dat zie je toch. Als jij nog een stapje harder gaat lopen dan gaat dat wel lukken.
Rein: Okay baas als jij het zegt.
0 0
AFCAU
Laat maar zitten, je hebt er echt geen kijk op.

Beter van de postzegeltjes afblijven!
0 -1
ReinBurg
Je onderstreept je denkniveau hier andermaal. Het is ook allang bedtijd voor je geweest. Inhoudelijk discussiëren is niks voor jou en mocht je al ouder zijn dan is er al helemáál geen hoop meer voor je. Niks mis mee hoor fijn leven.
0 0
AFCAU
Ik laat jou links liggen vanaf nu. Je probeert weer alles recht te praten, wat je krom hebt gepraat. Je hebt er geen kijk op, dus discussie voeren met jou, is niet mogelijk. Fijne avond!
0 0
ReinBurg
Nee met jou wel met je eenzijdige 'self proclaimed conclusions' .

Wat maak je jezelf belachelijk knul al heb je dat zelf niet door. Je bent zeer wss het jongetje in de klas wie altijd uitgelachen werd.
0 -1
grannig mokum1
Precies, HAHAHAHA
0 0
Dexy
Haha, Wimmetje "ik word er moe van" Kieft heeft een column in de Telegraaf. Tja...

Objectiviteit weer ver te zoeken.
0 -3
DeMeervanweleer
God, wat zakt mister authenticiteit door de mand, de rekeningen moeten worden betaald dat is duidelijk.
0 -1
036AFCA97
Coke is niet goedkoop he..
1 -2
AjaxHoorn
Jouw opmerking anders wel.
2 0
ghouleseddik
Hebben we weer eens een trainer die een ploeg twee keer op rij door de voorrondes van de CL loodst, en zelfs nipt de finale maar misloopt, gaat de media aan zijn stoelpoten zitten zagen. Gevolg is dat 'ie straks pleite is uit dit land.
2 0
036AFCA97
Wilfred neemt het wel aardig voor Ten Hag op iedere keer, maar gaat de discussie met Derksen niet écht aan. Jammer..
7 0
DT10
Kieft in dienst van Telegraaf: ‘De Telegraaf is een hele goeie krant’

Toch te lachwekkend voor woorden dit!
2 -2
afcasven1995
Bij VI hebben ze het weer over dat Ten Hag niet naar het gala gaat omdat hij kritiek krijgt en daar niet tegen kan. Het gaag niet over de kritiek, het gaat over de keiharde leugens die verspreidt worden om onrust te stoken.

Fucking leugens zijn het.
2 -2
ReinBurg
Zo jongens het zagen is meteen begonnen bij VI. Ten Hag wordt door Kieft en die twee klungels naast hem gefileerd en de Telegraaf is werkelijk een uitstekende krant met Valentijn Driessen als geweldig uithangbord. Zo is het....en daar hebben wij maar naar te luisteren.
0 -3
Petterson1964
Dat Genee en Van der Gijp het voor Pep Ten Hag opnamen komt je verhaaltje niet ten goede natuurlijk.
1 -1
afcasven1995
De leugens in de krant worden weer niet genoemd in dat kut programma.
0 -3
036AFCA97
Echt he. Krijg toch medelijden met Ten Hag.
0 0
Ajaxgek1980
Meer van verwachtt ook, jammer, maar kan niet altijd jackpot zijn. Beter spelen bij een Spaanse club, mooi weer, spreken zijn taal, misschien dat het helpt voor hem.
1 0
davidgravemaker
Siem de Jong wordt niet meer verkocht. Kan me niet voorstellen dat een club hem nog wilt hebben. Als het te hard waait raakt hij geblesseerd en heeft een draaicirkel van een olietanker.
1 0
Hagmag
Magallan een trage logge grijze muis.
Degene die hem heeft gescout en zo vastberaden bleef volhouden dat hij naar Ajax moest overstappen, moeten ze per direct een schop onder z'n hol geven.
Dan heb je toch stront in je ogen en verstand van een fruitvlieg.
2 -2
JPM
Nice, we raken zo steeds meer verlost van de miskopen. Nu Siem en Labyad nog en dan is het een top zomertje geweest. Alvarez op de plek van Veltman wanneer Donny fit is, Donny een linie terug. Prima teampje heb je dan weer staan.
1 -1
tmvde
Van Leer?
0 -1
Ajax#1900
Precies, uiteindelijk staat er weer een prima elftal. Het moet gewoon even in elkaar vallen.
0 -1
MPAjax
jammer dacht dat hij als mandekker goed genoeg zou zijn
0 0
DT10
Neres ———— Promes
———— Tadic ————
— Donny —— Ziyech —
——— Martinez ———-
Nico ——————- Dest
—— Blind — Alvarez —-
———— Onana ———-
3 0
louis60
Maar nu de bank? Tuurlijk KJH, Schuurs, Lang, Nous en Veltman. Maar ik mis toch nog extra spits en middenvelder.
1 -2
ram
Je schrijft "KJH"... je weet dat dat een spits is? En dat Traore een enorm talent is? Die kun je echt gewoon inzetten hoor.

Middenvelder a la Olmo bent ik het wel mee eens. Maar ja... ik zie het niet meer gebeuren.
0 -1
DT10
Varela, Schuurs, Veltman, Nous, Eiting, Marin, Lang, Huntelaar..
0 -1
ajaxdordtt
Dus met 1 blessure zijn we de lul. Laat staan 2 of 3.
1 -3
Knalpot
Ach in 95 hadden we ook gasten als Wooter en Musampa etc, om dan in te vallen, als je alle blessures wil kunnen opvangen met andere spelers behoudens jeugd dan komt er nooit een kansje voor ze. Ajax heeft altijd talent voor de leeuwen gegooid in dat soort situaties en zo hoort het ook!
0 0
DT10
Scherpen, Pierie, Ekkelenkamp, Gravenberch, Traore..
0 -1
ajaxdordtt
Kijk, al een stuk beter dan de vorige.
1 -2
ajax4ever01
offtopic: AZ speelt tot de winterstop al zijn thuiswedstrijden bij Ado, daarbij is wel een punt.. Ajax is niet welkom als het tegen AZ moet opnemen, dit is toch werkelijk belachelijk voor woorden he
0 0
mgtow
Dat wordt een kort geding dus.

Überhaupt belachelijk dat ze op kunstgras gaan spelen terwijl we met zijn allen ons hard moeten maken om juist zo min mogelijk potjes op die fake shit af te werken.
0 0
Koningtoto
https://www.voetbalultras.nl/az-blijft-voorlopig-in-het-cars-jeans-stadion-spelen/?fbclid=IwAR2P9M0BjSANA0USpFSeQJiRyYCvEZHlx_kgSgXndlHft5cA9QRPwWM1RrQ
0 0
GrandMasterFlex
Tis onvoorstelbaar idd en dat veld is bagger om 1 x spelen per jaar.
1 0
ajaxdordtt
Begint te neigen naar competitie vervalsing ja. 3 wedstrijden(?) Zonder uitsuppprters.
0 -1
jollie18
Denk dat Ajax hier wel een stokje voor steekt
0 0
Koningtoto
Die wedstrijd mag niet in den Haag gespeeld worden volgens mij.
1 0
Ar
Wat overblijft:
Onana, Varela;
Dest, Mazraoui, Veltman, Schuurs, Blind, Pierie, Tagliafico;
Alvarez, Marin, Van de Beek, De Jong, Martinez, Ekkelenkamp;
Ziyech, Neres, Promes, Tadic, Labyad, Huntelaar
21 man
Plus: Lang, Traoré, Gravenberch

Haal van de eerste 21 Pierie en Ekkelenkamp weg (zij spelen hun meeste minuten in Jong), en je hebt 19 man, waarvan alleen Dest en Schuurs jonger zijn dan 20.
Dat is een geweldige stap.
Jeugd is prima, maar het eerste is geen speeltuin.
0 -2
ajaxdordtt
Haal Labyad en Ekkelenkamp er ook maar van af hoor.
3 -2
louis60
En krijgen we Traore nog een keer 1e te zien?
0 0
GrandMasterFlex
Op basis waarvan denk je dat Traore goed genoeg is?
0 0
ajaxdordtt
Hep op sjoowtime gestaan.
0 -2
TimAFCA
Ik vind dat Ekkelenkamp zich erg goed aan het ontwikkelen is. Hij heeft ook niet stilgezeten in de gym, het is geen wandelende stok meer.
0 -2
ajaxxcied4life
Klopt Ekkelenkamp gaan we nog tegenkomen
0 -1
ajaxdordtt
Ja, bij Almere.
1 -4
ajax4ever01
Ronaldo is hem al eens tegengekomen ;)
3 0
Yeshyeshyall
Eiting
0 0
Yeshyeshyall
Castillo
1 0
AFCA-B93
Prima oplossing zo. Succes daar Licha!
0 0
JOHANisGOD
Kale en Kokkie over Derksen en Driessen.


https://youtu.be/6S4kt-VRgbU
0 0
ajaxdordtt
Kale en Kokkie zelf over ten Hag.

https://youtu.be/aOzLCkbLBzQ
0 -3
Jelephi
Magallan verhuren maar Veltman basis. Ik snap echt bijzonder weinig van deze keuzes. Beiden van hetzelfde niveau. Krijgen Nederlanders voorkeur vanwege taalbarriere? Dat magallan er geen snars van kan ziet iedereen maar ook veltman is gewoon drie keer drama. Iedereen loopt de polonaise na gisteren maar het was op sommige momenten weer drie keer kut met inspeelpassen op KKD-niveau.
2 -5
ajaxdordtt
Veltman is iig nog bruikbaar als rb. En een soort cultuurbewaker. Snap deze keuze wel heel goed. Al is het een keuze tussen weinig en niks.
1 -3
BrandjeXL
Sssttt Mag je niet zeggen want Veltman is Ajax altijd lekker trouw gebleven, zeurde nooit en daarom een echte Ajacied. Dat hij er niet zoveel van kan maakt dan niks uit.
0 -6
ajax4ever01
Is Vertongen of Suarez al op de toekomst gearriveerd? Kom op Marc kom maar met een verrassing. :)
2 -1
fc Barcelona_ke
Transfermarkt opent tot 00.00? Las ergens tot 20.00?
0 -1
AFCAU
Volgens mij is het dicht..
0 0
mgtow
Nope tot 12 uur.
0 0
AFCAU
Oke, want op tranfermarkt kon ik het niet meer terug vinden.
0 0
Nosky
Goede keuze denk ik.

Maar iedereen gaat wel erg makkelijk met de term ‘miskoop’ om. Ik denk dat je een en ander wel in perspectief moet zien.
Het elftal van vorig seizoen, en dan met name na de winter, probeer je daar maar eens in de basis te spelen. Dat had zelfs voor een aankoop van 50 miljoen een moeilijke opgave geweest, me dunkt.
4 -1
ajaxdordtt
Me dunkt dat het nu wel een ander verhaal is, nu Veltman op zijn plekkie speelt. Echt 1 van de slechtste spelers die we hebben gehad.
1 -6
donpedroh
Ik had die magallan gewoon rcv neergezet naast blind. Dan leert hij vanzelf...
0 0
ajaxdordtt
Motoriek, snelheid en beweeglijkheid leer je niet meer op die leeftijd hoor.
0 -2
Knalpot
Snelheid niet of nauwelijks, die andere aspecten is nog best veel aan te verbouwen. Maar daar moet je veel extra specifieke training voor doen. Er zijn logge boksers die zich toch nog wel aardig ontwikkelen in goede allround MMA vechters op latere leeftijden. Misschien moeten ze Magallan ook gewoon een jaartje de dojo insturen ipv naar Alaves.
0 0
Zlataninho
Voor mij onbegrijpelijk dat voor magallan jaren scoutingswerk aan vooraf is gegaan.
Ik had gehoopt dat we type jaap stam in huis hadden gehaald, maar het was eerder een type Rob wieleart
5 -1
Bocarra
Die bijna 9meuro is incl bonussen die nu dus niet meer uitgekeerd gaan worden. Daarnaast levert hij waarschijnlijk nog een transferbedrag op want het is geen slechte speler alleen bij Ajax lukte het niet.
3 -1
ajaxwestland09
Ik las dat Wesley hoedt weg mag bij Southampton naar alle waarschijnlijkheid naar Antwerp vertrekt ook een lekkere carrière maar niet heus
0 -2
ajaxwestland09
Nu van leer en siem de jong nog
2 0
HZMKK
Miljoenen in de prullenmand, best bizar. Welke gek heeft deze houthakker gescout?
7 -4
Bky
Miskopen en voltreffers kun je bijna 1 op 1 tegen elkaar wegstrepen en uiteindelijk blijft er na de streep gewoon kneiter veel geld in de plus staan.
1 -2
ajaxdordtt
Eens, maar een misser als Orejuele of Cassiera vind ik minder erg dan dit. Echt overduidelijk niet goed genoeg maar vooral omdat hij al 25/26 was. Nooit in aanmerking gekomen voor het Argentijnse elftal. Gok dan op jeugdinternationals.
2 -3
xstaniox
Tagliafico was ook ongeveer zo oud toen hij naar Ajax kwam, daar hoor je nu niemand meer over.
3 0
AFCAU
Was een directe versterking, heel ander verhaal.
0 0
xstaniox
Dat had Magallan ook moeten zijn. Van zowel Tagliafico als Magallan werd gezegd dat ze niet goed genoeg waren. Tagliafico bleek dat wel te zijn, Magallan niet.
3 0
BrandjeXL
Magallan is nooit gehaald als directe versterking want die wilden ze laten wennen en dan de plek van MDL in laten nemen.
0 0
ajaxdordtt
Was wel al international. Lezen.
1 -2
xstaniox
Ook maar eenmalig, in een oefeninterland als ik me niet vergis. Is pas na zn komst bij Ajax vaste international geworden.
0 0
ajaxdordtt
Eenmalig. Dus hij was al international. En al helemaal, zoals ik zei, "in aanmerking gekomen"
0 -1
Bky
Met deze redenering is een Hateboer dus ook een verdedigbare aankoop want heeft op een paar verloren zondagen bij gebrek aan beter wat wedstrijdjes op een back positie mogen voetballen op zijn 24ste.
0 -2
ajaxdordtt
Heb je hem weer. Jij interpreteert ook alles hoe het je uitkomt he? Hateboer is al in aanmerking gekomen. Moet je voorstellen hoe slecht diegenen zijn die niet in aanmerking kwamen. Capisce?

Daarnaast is Hateboer een wereldspeler vergeleken met Magallan, maar dat doet er niet toe.
0 -2
Bky
Precies ja, dat zelfde kon je destijds zeggen over Tagliafico. Als de back van Independiente al de linksback is van het Argentijnse elftal, hoe slecht is de rest dan wel niet?

Je redeneert terug en hangt daar je argumentatie aan. Wat gewoon niet klopt.
1 0
ajaxdordtt
Indepediente is gewoon een grote club in Argentinie, waar hij ook nog aanvoerder was en op handen gedragen werd.

En dat had ook een miskoop kunnen zijn uiteraard. Maar een voor mij beter te begrijpen miskoop. Risico beperking.
0 -2
xstaniox
Ik snap je punt.
Maar neem als voorbeeld Guus Til.
Ik zou hem nu ook geen international noemen, omdat hij ooit een interland gespeeld heeft voor Oranje.
En Miquel Nelom bijvoorbeeld ook niet.
1 0
ajaxdordtt
Guus tik is wel gewoon een goede speler, dat je ooit geselecteerd bent zegt wel wat. Het zegt niet per se dat je heel goed bent, maar als je nooit bent opgevallen zegt dat wel wat.
0 -2
de_pitbull
Ik was al helemaal vergeten dat we die ook nog hadden.. best erg.
Maar wel een heel tegenstrijdig artikel; ze zetten geen Streep door hem maar verhuren hem wel met optie tot koop? Dan hebben ze dus wel een Streep door hem gezet, want als hij het daar goed doet is hij weg.
2 0
ajaxdordtt
Die is volgend jaar gewoon weer terug hoor.
0 -2
oudzuid2
9 miljoen, da's toch wel n flinke mispeer geweest zeg ...

maar goed, tegenover dit soort fouten staan ook weer een Sanchez of Tagliafico
1 -1
donpedroh
Jammer van die koop optie. Ik denk namelijk dat er echt een keiharde verdediger in hem schuilt.
0 -1
DT10
Neres - Tadic - Ziyech
——— Donny ———
- Martinez - Alvarez -
Nico ————— Dest
— Blind - Schuurs —
——— Onana ———

Alvarez, Veltman, Nous, Eiting, Marin, Lang, Promes, Huntelaar

Hopelijk word er vandaag nog een oplossing gevonden voor Van Leer, Labyad en De Jong..
2 -1
HZMKK
Hahaha en hiermee wil jij de CL in? Dan vertel ik je nu dat je daarmee de Europa Leaque niet eens haalt.
1 -8
Ajacied33
Waarom ga jij niet gewoon weg van hier? Kun je je niet beter richten tot je eigen laffe kut clubje wat gisteren met alle moeite RKC verslagen heeft??? Man, jij kan nooit Ajacied zijn, bestaat gewoon niet. Altijd Ajax aan het afdekken, dat is geen kritiek meer, maar gewoon een hater. Zielige gast
4 -2
ajaxdordtt
Laat die haterz maar praten jwz.

Hij heeft gewoon een andere mening. Als je daar niet tegen kunt, is een forum misschien niet jouw ding.
0 -4
DT10
Haterz?
0 0
ajaxdordtt
Ik citeer Ajacied33. Ben zelf geen 12 meer.
0 -2
Patrick78
Alvarez op de bank is Varela.
1 0
ram
Goed zo.

Nu nu ff snel Van Leer, Van Bladeren, Labyad en Siem.
En Kotarski ook verhuren.

Ik hoop nog altijd dat Veltman ook gaat want die voegt he-le-maal niks toe en staat jeugd in de weg. Maar goed... die zal niet vertrekken.
1 -1
Bky
"Na de Ligt, de Jong, Sinkgraven, Schone, De Wit, Dolberg, Kristensen, Cerny en Lamprou is Magallan de volgende speler die weggepest is door Ten Hag" - V. Driessen.
3 -3
PetrusKeizer
tja, en t ergste voor Ajax is nog dat het ten Hag niet gelukt is om Ziyech en Tadic weg te pesten. Die hebben bijgetekend. Om m terug te pesten :)
3 0
AFCAU
Was grappig, voor een aantal keer. Nu geef je die rat iets te veel aandacht.
0 0
Sterspeler
Hou is op die droeftoeter aandacht te geven.
2 -1
Bky
Wil je Ten Hag geen droeftoeter noemen Valentijn?
1 -3
Sterspeler
Ik heb het over Valentijn Driessen. Waarom maak je je in godsnaam zo druk over zo'n kneus die letterlijk al z'n bronnen binnen Ajax kwijt is en tegenwoordig om aandacht schreeuwt zodat er nog een enkele Nederlander z'n trieste katern leest. Lekker laten gaan man
0 0
ram
"is"?
1 -1
PetrusKeizer
zou Jordi Cruijff hier toevallig n rolletje in gespeeld hebben? ex-Alaves. Hoe t ook zij, beter voor die jongen. Bij Ajax komt hij van zn levens niet aan spelen toe.
1 0
fc Barcelona_ke
Magallan is laatst speler die gaat weg!
0 -2
Ajaxamsterdam0485
Hoeveel zou die optie tot koop zijn? Miljoentje of 5?
0 0
Pierre Heno
Schöne is verkocht voor 5 miljoen.
0 -3
Toon meer reacties