Schreuder: 'Weet niet waar dit vandaan komt'

BVeenstra, 30-08-2019 om 18:25, 26649 views, Ajax Showtime |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Alfred Schreuder ontkent een lek te zijn naar de media. Over de voormalig assistent-trainer van Ajax werd in de afgelopen dagen gesteld dat hij zou lekken naar de pers, maar volgens de huidig hoofdtrainer van TSG 1899 Hoffenheim is daar niets van waar.

'Ik weet niet waar dit vandaan komt', zegt Schreuder op het moment dat Ajax Showtime contact opneemt met de trainer. 'Ik kan en wil alleen maar zeggen dat ik een geweldige tijd heb gehad bij Ajax met de spelers, staf en medewerkers. Verder kan ik hier niets mee. Het is de verantwoordelijkheid van de mensen die iets zeggen en verder wil ik mij focussen op Hoffenheim.'

Afgelopen maandag gaf Johan Derksen bij Veronica Inside aan dat Erik ten Hag geen goede relatie zou hebben met spelers als Hakim Ziyech, hetgeen werd 'bevestigd' door Valentijn Driessen op Radio Veronica. Deze berichten werden op de persconferentie ontkend door Hakim Ziyech: 'Het is maar wat je ervan wilt geloven. De trainer, ik en de rest van de selectie hebben een prima relatie.'

Daarnaast gaf Hans Kraay jr. aan dat Schreuder zou lekken naar de media, waarna hij bijval kreeg van Dick Advocaat en journalisten van TC/Tubantia. Volgens Schreuder is dit onzin. 'Volgens mij is het al sinds jaar en dag zo én nog steeds zo dat veel bij Ajax op straat komt te liggen. Dus ook voor mijn komst en na mijn vertrek. Verder wil ik er geen woorden aan vuil maken.'

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FreddyAX
Ons aller Valentijn heeft bij VI verteld dat Schreuder helemaal zijn lek niet is of was,hij vind Ten Hag ook een aardige kerel hoor.
Daarbij komt dat hij zich natuurlijk helemaal niets aantrekt van die paar Ajax supporters die hem,om onduidelijke redenen,geheel ten onrechte afschilderen als een miezerig,achterbaks mannetje.

Valentijn trekt zich daar niets van aan, het is Ten Hag die niet wil luisteren en dat is het probleem!
Een ieder weldenkend mens had kunnen bedenken dat Moura nooit scoort, dat Real Madrid uit een kansloze wedstrijd is,dat Ziyech een pesthekel heeft aan Ten Hag en Tadic ook.
Ja kijk, als dan Valentijn daar, volkomen terecht, iets over opmerkt, in al zijn bescheidenheid ,dan blijkt hoe autistisch die Ten Hag is; die lijkt zich er helemaal niets van aan te trekken.Schande !!!

Een meewarige Derksen onttrok zich maar aan de discussie. Tsja.. als mensen over hem een meninkje hebben dan moet dat kunnen,blijft staan dat degenen die zijn narcisme verwarren met kwade opzet er helemaal naast zitten.

Ook ik kan niet begrijpen dat deze twee iconen van de sportjournalistiek met scheve ogen bezien worden.En dat omdat ze volkomen terecht een trainer op de korrel nemen die dan toevallig vorig jaar de dubbel won en de halve finale van de CL bereikte,en zo'n minkukel heeft dan ineens recht van spreken.

Persoonlijk heb ik nog nooit kunnen merken dat Valentijn en St. Johannus elke gelegenheid aangrijpen om onrust te stoken,het gaat altijd om zeer relevante zaken:rugnummers bijvoorbeeld!
Dat we dan een enkele keer geforceerd schijtlolligheid proberen te veinzen door lekker over parenclubs of vreemdgaande vrouwen van trainers terloops iets op te merken, moeten we los zien van hun Pullitzerprijs waardige capaciteiten.

Dus nog 1 keer; LAAT DEZE MENSEN IN HUN WAARDE!!!
0 0
je
Heerlijk artikel van Johan Fretz.
Johan Fretz ji zult nooit 1 van hen worden.
Heerlijk
Alsof ze bij Veronica Inside het voetbal evangelie hebben uitgevonden.
0 0
Cello
Valentijn doet veelal interessant, zoals laatst bij VI, waar hij schermde met zelfs meerdere lekken binnen Ajax.
Tsjah. Ik weet nog de tijd van vóór de Fluwelen Revolutie van Cruijff & Co. In de periode daar voorafgaand lag het nieuws soms zo snel op straat (media) dat menigeen binnen de organisatie er nog niet eens van op de hoogte was. Soms zelfs al binnen enkele minuten tot een uur.
Opvallend was, nadat tal van personen de club uit gebonjourd waren het ineens veel en veel stiller werd. Journalisten waren hun lijntjes binnen de club grotendeels kwijt. Dit tot zwaar ongenoegen van die media met Valentijn voorop.

Even leken ze weer greep te hebben ten tijde van de problemen binnen het Technisch Hart, maar ook daarna was het weer kommer en kwel voor de heren uit de media.

En dat is vrijwel tot nu toe het geval. Veel wordt niet prijsgegeven binnen Ajax en dus moet men het doen met summiere info en het trekken van conclusie's op basis van het weinige wat naar buiten komt. Veel conclusie's zijn dan ook uit de wel bekende duim gekomen. Van Valentijn.

Keer op keer komt ie met zgn. aantijgingen, vooral aan het adres van EtH, waarna even zovele keren door de bewuste personen de aantijgingen worden ontkent cq tegengesproken.
Het enige verweer wat Valentijn er tegenover kan zetten: ja, had je dan verwacht dat ze het zouden toegeven??. Oftewel, langs de andere kant probeert hij zijn gelijk alsnog te halen.

Voor mij was Valentijn allang ongeloofwaardig, zelfs onbetrouwbaar te noemen. Maar inmiddels zie je meer mensen die tegen hem in verweer komen. Niet alleen supporters van Ajax, maar zelfs collega journalisten beginnen zich tegen hem te roeren...iedereen raakt er meer en meer van bewust dat hij een hetze voert tegen Ten Hag en niet iedereen houdt zijn mond meer.....
0 0
Denees
Goed artikel in het Parool van Johan Fretz met de uitleg waarom Falentijn continu ten Hag probeert onder uit te halen: Mocht het de Tukker, geheel tegen alle verwachtingen in, lukken om aan het einde van dit seizoen de cup met de grote oren alsnog omhoog te houden, dan zal Valentijn Driessen dat toeschrijven aan de derde keeperstrainer, of desnoods aan een gouden wissel die telefonisch vanuit Hoffenheim werd ingefluisterd door Alfred Schreuder. Althans, volgens de anonieme bron (Alfred Schreuder). Waarom? Ten Hag is niet een van hen. Dat zal hij ook nooit worden. En dat klopt: Erik Ten Hag, toonbeeld van bedachtzaamheid, bescheidenheid, geduld, klasse, kennis en inhoud, zal inderdaad nooit een van hen worden.
0 0
Pierre Heno
Ik ken de feiten niet maar wanneer zo'n 'roddel'verhaal ineens van meerdere kanten bevestigd wordt zal er toch wel iets van waar zijn ben ik bang. De reactie van Alfred Schreuder himself klinkt ook niet bepaald overtuigend eerlijk gezegd. Zijn gang naar Hoffenheim. komt nu ook wel enigszins in een ander daglicht te staan. Enfin...ze zoeken het ook maar uit allemaal.
0 0
PetrusKeizer
ik zal maar niet linkjes neer blijven plempen, want op Voetbalpimeur verschijnen nu zo'n beetje om t half uur weergaven van voortbrengselen van Valentijn's verdorven brein. Nu weer over Daley Blind.
0 0
PetrusKeizer
lekker cynisch stukkie van Johan Fretz in t Parool, laat geen spaan heel van Valentijn en Alfred

https://www.parool.nl/columns-opinie/er-brak-iets-in-valentijn-driessen~b14384385/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F
1 0
AnsB
Dank voor de tip. Mooi stukje inderdaad.
0 0
AnsB
Als je naar de beelden van Tubantia kijkt, dan klinkt dit niet goed voor Schreuder. Ik weet niet of de link hierboven werkt, maar de geposte link die hieronder (even scrollen) staat, werkt wel.
Laat ik het daar maar bij houden, voor ik iets vervelends zeg.
0 0
Warrior
Waardeloos stel...met als opperboerelul Valentijn Driessen. Die is al zo lang Ten Hag bij Ajax zit, aan het proberen hem onderuit te halen. Dat ontkent hij dan wel telkens, maar het een rioolrat. Derksen is ook zo'n oud wijf. Vorige week beweerde hij nog dat een trainer bijna geen invloed heeft op de prestaties van spelers, maar als het dan ff niet gaat zoals die Snor wil, krijgt Ten Hag wel de schuld.
1 0
RSM
Lekker boeiend allemaal
0 0
PetrusKeizer
allereerst: komt zoiets van Valenslijm, dan is de reactie vd meesten van ons, ook van mij: zal wel weer n lulverhaal c.q. leugen zijn.
Bij de reacties van zowel Ziyech als Schreuder valt me echter t taalgebruik op:
Ziyech:"het is maar wat je ervan wilt geloven". Interpretatie: wie pro-ten Hag is zal meteen zeggen:'lulverhaal', wie anti-ten Hag is zal zeggen: 'zie je wel?'. Ziyech spreekt zich dus niet duidelijk uit, wel met: 'de relatie is prima'.
Hoewel ik t niet 100% duidelijk vindt heeft Ziyech met deze 2 uitspraken wel t voordeel vd twijfel.
Schreuder: lees je zn reactie goed, dan ontkent hij niets. Vanzelfsprekend geeft hij ook niets toe.

Dat iemand als Dick Advocaat - bepaald niet t type 'stoker' - wel duidelijk is over Schreuder's rol betekent all1 maar dat hj zijn bronnen vertrouwt. Want uit de 1e hand zal hij dit niet hebben, tenzij.
Hoe je t ook wendt of keert, de schade is eigenlijk al aangericht, los van wat waarheid is. Dat is altijd zo met dit soort aanhoudende, negatieve berichtgeving.
2 -1
Lazell
Je zou maar op elk verhaal van 2 roddelnichten in moeten gaan. Ziyech heeft al zo veel schijt over zich heen gehad van deze zogenaamde journalisten en analisten (zijn ze niet), dat het hem gewoon niks meer interesseert. En Schreuder zegt letterlijk dat het onzin is.

En wie gelooft deze mensen nog als ze wat zeggen? Het zijn bewezen leugenaars. Schade is er niet, imo. Of wat zou de schade moeten zijn volgens jou?
0 0
JPM
Haha en ondertussen ging koning Erik verder en loodste hij ons wederom de CL in, nadat we als beloning voor een historisch seizoen nog eens een paar kut voorrondes mochten spelen. Die kneuzen van VI mogen bitchen wat ze willen; mijn respect voor TH groeit juist. Laat ze lekker lullen als een stel oude wijven daar.
9 -4
ajaxinho
Het lekken valt juist wel mee onder TH.

Voorheen wist De Telegraaf de opstelling
een dag van tevoren bekend te maken.

Nu is het elke keer een verrassing.
Dat maakt het zoveel leuker.
2 0
Ajaxtrouw
We weten toch nooit hoe zoiets echt zit. Speculeren heeft geen zin...
2 0
PetrusKeizer
je kent t gezegde: al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel.
0 0
Juichtoon
Ze hebben geen enkel bewijs. Riooljournalistiek noemen we dat. Ze noemen geen bron omdat deze er niet is.
0 0
Aad82
Onze zogenaamde harde kern was wel bereid om Hakim Ziyech tegen een busje aan te gooien, maar niet om Valentijn Driessen aan te spreken op zijn verschrikkelijke stookgedrag.

Rare harde kern hoor.
8 -6
JPM
Tja, hier heb je echt volledig gelijk, beste Aad.
1 0
Schip
Nou nee, het oproepen tot geweld tegen een journalist is wel het domste en schadelijkste dat je kunt doen.
0 0
Jaridebeste
Nou dat is dan ook voor het eerst.
2 0
JPM
Lol - klopt
0 0
Cupmetgroteoren
Imago van de harde kern is allang beschadigd door het incident met Ziyech. Dat is een zwarte vlek op het blazoen, maar dat weten ze zelf ook. Het is al een tijdje stil rond de F-side sinds die gast die de verslaggever van de Telegraaf heeft geslagen was opgepakt. Misschien ook beter ook, want zodra de hormoontjes weer gaan opspelen en men opgefokt gaat raken moeten er weer klappen vallen.
4 -1
DeWijsneus
Rustiger? Even later stond meneertje weer vooraan bij de ongeregeldheden tussen de jeugdteams van Ajax en Feijenoord. Bizar dat dat ventje niet gewoon geweerd wordt.
0 0
stefanwillem
Hans kraay, Johan Derksen en Valentijn Driessen. Das toch wel een mooie verzameling vreselijke mensen zeg.
6 -1
Ajacied33
Mwah, Hans Kraay kan ik wel hebben. Die andere twee ben ik met je eens
8 -1
arigold
Aan de felheid van Valentijn te zien, is Schreuder inderdaad het lek
4 -6
ReinBurg
Die Valentijn Driessen liegt nog dat ie barst ook
9 -1
Dexy
Wat heeft hij zojuist gezegd bij VI?
2 -2
ReinBurg
Dat het nooit naar hem gelekt wordt....echt nooit
2 -2
Juichtoon
En dat hij Ten Hag zelfs een aardige man vindt...
0 0
bdsngsfs
Hoe kan zo'n Schreuder zich ooit verdedigen tegen dit soort aantijgingen. Als het al zo is, zeg het dan wanneer hij er nog is. Maar dat doen ze niet omdat ze dan hun nieuwsbron misschien kwijt zijn? Dus hoe hypocriet kan je zijn?
2 -3
roodwit007
Valentijn Driessen over de ’hetze’: ’Ten Hag was in paniek’ , die tik niet goed , hoorde het net maar heeft hij wel verstand van het voetbal feyenerd pisvee az met een enorm top toptalent je moet die gek eens horen en Ajax speelde tegen de zwakste ploeg die er was maar de rest leverde een top presentatie hoe duw je een club de stront in in nou zo en ja over de ajacieden had hij ook wat te melken dus ons supporters zijn wel niet zo lief tegen hem wat een h*mo die lul
5 -3
bdsngsfs
Ben het op zich met je eens, maar hou dat anti homo gelul gewoon achterwege joh. Nergens voor nodig toch?
9 -1
Libero
Doe eens wat punten en komma's. Dit is echt niet te lezen.
11 0
Heiko
Off topic: Chef voetbal Valentijn Driessen krijgt in andere media kritiek op zijn analyse van de wedstrijd Ajax-APOEL Nicosia. Hij reageert daarop in Kick Off en bespreekt met Pim Sedee het Eredivisie-weekend.
1 -4
Juichtoon
Als ik Valentijn lees stop ik met lezen.
3 0
roodwit007
Het lijkt net groen slinks in Amsterdam , waar de burgemeester in een rap tempo de stad over te willen aan het rapaille , het enige wat nog deugd is Ajax de rest kan je maar beter afbreken
1 -8
Ajaxvooraltijd
Ik wel! Van jou!
0 -2
Cupmetgroteoren
Het blijkt dus toch wel waar te zijn: https://www.tubantia.nl/sport/johan-derksen-heeft-geen-enkele-bron-meer-in-het-voetbal~vaddfb3d4/
7 -1
Jaridebeste
Het lijkt er inderdaad op. En daarbij, die opmerkingen van Dick Advocaat bij VI vind ik treffend. Dat vind ik geen persoon om daarover te liegen. Hij zegt gewoon dat Ten Hag Schreuder er al lang uit had moeten gooien. Het valt me toch wel behoorlijk tegen van Schreuder.
3 -1
Aad82
Tadic en Ziyech verkiezen Ten Hag boven Schreuder. Hebben allebei verlengd NADAT Schreuder was opgetyft.

Het was dus een cholera rat.
0 -6
talent020
eerlijk gezegd boeit het me totaal niet dit nieuws, , we hadden met Schreuder als assistent een top Seizoen, resultaten waren goed, de spelers liepen met hem weg en ik denk dat hij ook tactisch gezien zijn meerwaarde heeft gehad als assistent,
3 -4
fanforeffer
Het wordt tijd dat we de telegraaf opzeggen en niet meer naar vi kijken.
9 -2
Sterspeler
Alsof ik betaal voor een kutkrant als de Telegraaf lol
0 0
Ruff Rhythim
VI kijk ik al jaren niet meer naar, en ze bewijzen keer op keer dat ik daarin de juiste keuze heb gemaakt
9 -2
Juichtoon
Precies gewoon niet meer naar kijken. Is Fnoord tv, van Fnoorders voor Fnoorders.
4 -3
Denees
Het heeft ook geen inhoudelijk nieuwswaarde, het is roddel en achterklap. Stelletje ondeskundige sukkels.
9 -1
Juichtoon
Dat is precies wat ik al een paar jaar doe.
4 -2
diamanti
Who cares? Hij is trainer van Hoffenheim toch?
2 -4
Libero
En wat als het klopt dat die verhalen over ten Hag en de relatie met de selectie uit zijn duim komen? Het is niet alsof dat niet nog steeds wordt beweerd.
Ach, who gives a shit dat TH nog steeds als een enorme sukkel en tactisch onbenul en Schreuder als de people manager en het brein achter het succes van vorig jaar wordt gezien? Schreuder is toch weg. Toch?
3 -2
voorkennis
stemmingmakerij meer niet
4 -1
Web
Denk je dat hij ja zegt.
2 0
FreddyAX
Natuurlijk is er helemaal geen sprake van keihard bewijs, toch meent men ook bij Twente te weten dat dit lekken naar buiten toe bij hem vandaan kwam.
Ik ben geneigd daar geloof aan te hechten . misschien maar beter dat hij nu elders werkt.
9 -2
Juichtoon
Niet in meegaan svp. Nu men Ajax sportief niet kapot kan schrijven gooit men het over deze boeg. Ten Hag en Schreuder waren vorig jaar 4 handen op één buik. Dat is wat ik gezien heb.
3 -4
Libero
Wat mensen voor de camera laten zien kan een heel vertekenend of zelfs vals beeld geven.
2 -2
Juichtoon
Ja vast tijdens ruim 50 w maal 90 minuten niets van gemerkt. Maar het zijn kennelijk ook hele goede toneelspelers.
1 -1
Libero
Ja man, jij hebt 50x 90 minuten op hun zitten letten.
1 -3
Juichtoon
Er staat altijd een camera op de bank gericht. Die had echt animositeit geregistreerd als deze er was. Maar dat was er niet anders hadden we dat echt wel gezien.
0 0
NotForSale
Derksen en Driessen zijn op sensatie beluste kwallen.
15 -3
Eastwood
Derksen en Driessen hebben al meer dan een jaar de pik op Ten Hag. iedere gelegenheid wordt aangewend om Ten Hag onderuit te halen. Het kampioenschap en de Champions League campagne hebben de heren even de mond gesnoerd. Maar het begint alweer blijkbaar.
13 -4
Cupmetgroteoren
Het is meer dat ten hag een makkelijk slachtoffer is. Hij kijkt wat raar, praat raar en beweegt zich houterig en raar voort. Hij voldoet qua uiterlijk en uitstraling niet aan de 'norm' van een toptrainer. Dan word je gepest, zoals dat vroeger ook gebeurde bij kinderen die buiten de norm vielen. Wat je zegt en doet, doet er dan niet meer toe. Er zit geen specifieke reden achter, het is pestgedrag. Het houdt ook nooit op, zoals pesten niet ophoudt. Men gaat ermee door totdat iemand gebroken is.
6 -1
fanforeffer
en hij praat geen amsterdams dialect.
2 -1
Web
Dan ga jij mij eens uitleggen dat alle spelers die onder Ten Hag hebben gewerkt enthousiast zijn en hem de beste trainer vinden
Tadic, Ziyech, Onana, Tagiafigo, Neres willen nog graag door bij Ajax
En lees nu je post nog eens?
Man volwassen mensen
2 -3
Cupmetgroteoren
Daar heb ik het niet over. Lees mijn post eens zelf. Hij wordt gepest door de media, met name door Derksen en Driessen.
4 0
Web
Dat boeit voor geen meter bij mij, café praat
Gaat er om wat de mensen vinden die dagelijks met hem werken
Driessen wil uit hangen dat hij charisma heeft, nou dat heeft hij echt niet. Derksen een beetje na doen
0 0
Juichtoon
Dus steunen wij Ten Hag.
8 -1
Cupmetgroteoren
In principe zou je om deze reden de underdog een keer moeten steunen ja. Ten hag is niet uitgkookt en geen rat. Dat apprecieer ik wel aan 'm.
8 -1
Vlieske
Dit gaat toch niet over ten hag?
1 -1
NUL20
En als het wel zo zou zijn dan had hij ook ontkent, dus vrij zinloos om dat aan Schreuder zelf te vragen lijkt me...
4 0
alvin01
Wat een gezever en nu weer door.Goh.
1 -3
AjaciedNB
Waar rook is, is vaak vuur. Maar Driessen is echt niet meer serieus te nemen.
1 0
NegentigMinutenLang
"zegt Schreuder op het moment dat Ajax Showtime contact opneemt met de trainer." - goed dat jullie dit specificeren ;)
0 0
Schwalbino
Gaan we nu oordelen op basis van geruchten?
1 -1
FWAjacied
Als een iemand het had gezegd, was het wat onnodig geweest om het meteen te geloven. Ik heb het echter nu al minimaal 4 mensen horen zeggen; ook uit verschillende hoeken. Dan ga je toch voor het ergste vrezen.
3 -1
Ajax#1900
Het lijkt me sterk dat al die mensen zomaar iets verzinnen hoor. Er lopen natuurlijk zat enge mensen rond in het voetbal.
2 -1
Superjan
Driessen heeft al zoveel uit zijn duim lopen zuigen de afgelopen jaren.
2 0
Ajax#1900
Het gaat mij er om wat Advocaat zegt natuurlijk.
2 -1
Ajacied33
Advocaat had zich er buiten moeten laten. Zo openhartig ken ik hem niet eens. Beter geen antwoord geven als zoiets je gevraagd wordt, het is niet zijn pakkie an. Voor de rest weiger ik eigenlijk Driessen en/of Derksen te geloven.
2 -1
Ajax#1900
Vind het juist sterk dat hij zich gewoon uitspreekt.
2 0
Libero
Die heeft juist zijn mond gehouden tot de geest toch al uit de fles was. Je kan je ook afvragen wat erger is. Wijselijk je mond houden en ten Hag ondergezeken zien worden of de slechte intenties van iemand die die verhalen de wereld inhielp aan het licht brengen.
Ik zou het wel weten ... áls ik zeker wist hoe het werkelijk zat.
1 -1
Ajacied33
Dat is het juist. Advocaat heeft het zelf van horen zeggen, dat zei hij zelf in de uitzending. Je weet het als Dick zijnde dus niet met 100%.....En dan kun je beter zwijgen vind ik
1 0
Superjan
En Valentijn Driessen en Johan Derksen zijn er daar twee van.
1 0
Ferd
Als schreuder het lek zou zijn, waarom komt de info dat Ziyech een slechte band met Ten Hag zou hebben dan nu pas naar buiten? Schreuder is al weer even weg.
4 -1
FreddyAX
Dat was een jaar geleden ook al in het nieuws hoor.
4 -1
Babayaka
Assistenten zijn overhyped en overrated.
Of zijn het nu de huidige assistenten die cl hebben gehaald?
1 -1
Dexy
Pfff, heb dit niet zien aankomen. Dit stelt me erg teleur van Schreuder. Hij heeft de boel feitelijk een jaar lang lopen flessen. Alle puzzelstukjes vallen nu ineens op zijn plaats. Schreuder was de mol en Driessen en Derksen waren de doorgeefluiken.

Verklaart ook meteen waarom het heel logisch is dat hij zo snel bij Ajax is vertrokken. Met lekkende/mollende medewerkers ga je als club de vernieling in, groot gelijk van Ajax dat de club totaal niet moeilijk deed toen Hoffenheim aanklopte.
3 -3
Superjan
Je hebt de conclusie al getrokken dat dit klopt? Niet dat het onmogelijk is hoor, maar waarom Derksen en Driessen op hun woord geloven? Ik zie daar echt geen enkele reden toe.
4 -3
Vlieske
Misschien wou die het hoofdtrainer schap door dit naar buiten te brengen. Hij wist dat hij er goed opstond bij Ajax en ten hag minder in het begin.
3 -1
AsensioWillemsen
Denk ook niet dat hij lekte (als je het al zo kan noemen) met de intentie om Ten Hag te pakken, maar eerder zodat meer bekend werd dat hij ook credits had aan het succes. Staat beter op zijn cv voor zijn carrière als trainer dan bijvoorbeeld iemand als Kruzen die goed was als people manager
1 -3
Dexy
Zelfs als dat het motief van Schreuder is, blijft het een smerig spel van hem. Het aanwenden van succes/falen van anderen voor persoonlijk gewin - ook al gaat het slechts om het opkrikken van je C.V. - is en blijft verderfelijk wat mij betreft.
1 -2
AsensioWillemsen
Opschreef*
0 0
AsensioWillemsen
Is maar de vraag hoe Schreuder het zei tegen Driessen voordat die opschroeft dat hij het meesterbrein was. Als Schreuder daadwerkelijk die woorden gebruikte dan is het kwalijk. Als ie zei dat hij een belangrijke rol had in de tactiek en Driessen schrijft het op zodat het makkelijk verkoop is dat minder smerig
0 -1
Cupmetgroteoren
Ach, je weet toch hoe dat gaat. Schreuder zegt een keer off the record: 'Ten hag is een trainer die zijn assistenten verantwoordelijkheid geeft, en dat geldt ook voor mij. Ik voel me bij Ajax meer dan een assistent'. Valentijn: 'het tactisch brein bij Ajax is Schreuder'.
Schreuder: 'Er zijn bij een club altijd fricties of problemen die je probeert op te lossen. Spelers hebben daar ook een stem in. Zo hebben Tadic en Ziyech dit seizoen gesprekken gevoerd met de trainer over bepaalde tactische invullingen. Daarin zijn veranderingen doorgevoerd'. Valentijn: Tadic en Ziyech nemen ten hag niet serieus'.
5 0
Cupmetgroteoren
Als dit hele akkefietje waar is, dan legt het goed bloot hoe de voetbalwereld werkt: Schreuder speelt informatie door aan Driessen, in ruil daarvoor krijgt ie positieve reclame ('het echte brein is Schreuder') en komt ie bij Wolfsburg terecht. Driessen speelt zijn bron door aan Derksen, Derksen komt met een zogenaamd 'nieuwtje', Valentijn mag wat vaker aanschuiven bij VI. Het is allemaal transactie.
4 -1
bossalinie
mmm zit wat in
1 -1
Dexy
Inderdaad. Heel smerig spelletje is er gespeeld.

Rest echter mijn vraag nog steeds: vinden Dusan en Hakim T.H. nou echt een tactisch onbenul? Of is dit ook gewoon weer fakenews wat Schreuder de media in heeft gegooid?
0 -1
Cupmetgroteoren
Je kan tegenwoordig bijna niets meer geloven als supporter. Allerlei belangetjes spelen een rol. Het is echt een wirwar aan lijntjes tussen journalisten, clubbestuurders, trainers en zaakwaarnemers, vriendjespolitiek en coalitievorming. Voor je het weet wordt er een mes in je rug gestoken of een stoelpoot afgezaagd. Bah, wat een nare mensen lopen er rond.
2 0
Cupmetgroteoren
De zogenaamde betrouwbare bron van Derksen en Kraaij is Valentijn. Valentijn is een beroepsleugenaar, en als ie niet liegt, dan is het wel iemand die zwaar overdrijft. Driessen geniet ervan om te stoken en te poken.
5 -3
Westerpark1982
Zou ik ook zeggen. Hij is door de mand gevallen...dan kun je maar beter ontkennen.
2 -2
DrD3k
Hij ontkent het niet.
1 -1
ajaxdordtt
Waarom zou je onzin ontkennen? Dat zegt niks.
1 -2
CarelE15
Waarom zou je op onzin reageren? Als je dan toch wat zegt...
2 0
Jarl1989
Nou als het niet waar is, ontken je het toch gewoon als je de waarheid zegt? Dus dat hij niet ontkent zegt al genoeg.
1 -1
CarelE15
Hij ontkent niets in dit stukje...
3 -1
VanDeMolen
Driessen en Derksen beweerden begin vorig seizoen precies hetzelfde. Dus laat ze dat nu maar herhalen, halen we weer de halve finale.
4 0
Gecko
Wat moet je geloven ?
1 -1
Knalpot
Ik zou niet mn geld durven zetten op J.D en V.D.
2 0
insectenverdelg
Als stoel kortere stoelpoten nodig heeft, kan je die wel in goed vertrouwen aan hun geven...
2 0