Jong Ajax grijpt de winst na hectische slotfase

JesseTH, 30-08-2019 om 21:55, 37984 views, AS |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Jong Ajax heeft vrijdagavond ternauwernood weten te winnen van Almere City. Tot tweemaal toe kwam de ploeg van Mitchell van der Gaag op achterstand op De Toekomst, maar na een bijzonder hectische slotfase bleven de drie punten dan tóch in Amsterdam.

De wedstrijd begon met een poging van Jong Ajax. Het was Noa Lang die het doel onder vuur nam, maar zijn poging miste richting. Even later kon Lang bijna weer gevaarlijk worden, maar de kans verging doordat de aanvaller geen controle over de bal kreeg in het strafschopgebied. Hierna braken ook de bezoekers voor het eerst gevaarlijk uit. Er lag veel ruimte, maar die werd niet voldoende benut. Het uiteindelijke schot vloog over het doel van Dominik Kotarski.

De fase van de wedstrijd die vervolgens aanbrak, was voor Almere City. Ricardo Kip kreeg de grootste kans van de wedstrijd. Voor het doel kon hij in alle vrijheid afdrukken, maar hij raakte de bal totaal verkeerd. Kort hierna was het alsnog 0-1. Shayon Harrison speelde zich knap vrij en haalde even zo goed uit. Kotarski was kansloos. Verder ontstonden er geen echte kansen meer voor rust en dus was 0-1 de ruststand.

Al binnen vijf minuten in de tweede helft kreeg Almere City alweer een grote kans. Een voorzet van Torino Hunte dwarrelde bijna in het doel, maar Kotarski hield de bal nog net uit het doel. Hierna werden de Amsterdammers weer eens gevaarlijk, via schoten van Nicolas Kühn en Jurgen Ekkelenkamp. Doelman Joshua Smits kon ternauwernood keren. In het vervolg ging Ajax verder met het proberen te ontregelen van de defensie van Almere City, maar een compact verdediging maakte het de Amsterdammers bijzonder lastig.

Terwijl Jong Ajax bleef puzzelen, werd Almere City aan de andere kant wel gevaarlijk. Eerst moest er een bal van de lijn gehaald worden, daarna werd de lat geraakt door de uitploeg. Een minuut of tien later werd Boy Kemper vol in het gezicht geraakt met de bal, waarna hij noodgedwongen naar de kant moest. De wisselmogelijkheden waren toen al op en dus moesten de beloften verder met tien man. Slechts twee minuten hierna werd het dan ook al bijna 0-2. Ryan Gravenberch ging in de fout, waarna Kotarski knap wist te redden.

Tien minuten voor tijd was er dan eindelijk weer eens een kans voor Jong Ajax te noteren. Kenneth Taylor, invaller vrijdagavond, stak spits Lassina Traoré weg. Hij probeerde de bal langs de uitgekomen keeper te plaatsen, maar hij slaagde daar niet in. Vrijwel meteen hierna scoorde de Burkinees wel. Uit het niets kwam de spits vrij voor de doelman uit en hij faalde niet: 1-1. In het restant van de wedstrijd ontstonden er kansen aan beide kanten. Kotarski hield zijn ploeg nog eenmaal op de been, maar in de negentigste minuut werd het alsnog 1-2. Nick Venema scoorde na een counter.

Waar een ieder dacht dat het daarmee gedaan was, kwamen zij bedrogen uit. Lang, een week eerder ook al uitblinkend bij Jong Ajax, nam de gelijkmaker voor zijn rekening. Hij was verantwoordelijk voor een hard schot in de verre linkerhoek. De bizarre slotfase ging hierna nog even door, want Almere City zou de wedstrijd ook met tien man eindigen. Venema ontving de rode prent na een harde overtreding. Jong Ajax nam het voordeel ervan en maakte zelfs nog de 3-2 in de absolute slotfase. Jurgen Ekkelenkamp joeg de bal in het dak van het doel en tekende daarmee voor de eindstand.

Opstelling Jong Ajax:

Kotarski; Ter Heide (Q. Timber 72’), J. Timber, Pierie, Kemper; Ekkelenkamp, Gravenberch, Jensen (Mendez 59’); Lang, Traoré, Kühn (Taylor 72’).

Wissels Jong Ajax:

Solomons, Q. Timber, Méndez, Taylor, El Maach.

Opstelling Almere City:

Smits; Van Hilten, Mirani, Balker, Blackson; Kip, Vossebelt, Loen; Goselink, Harrison (Venema 78’), Hunte (Kaandorp 71’).

Wissels Almere City:

Hammouti, Keller, Krant, Kaandorp, Plattel, Venema, Meijers, Aninkora, Bensabouh.

Doelpunten:

0-1 Harrison (29’)
1-1 Traoré (87’)
1-2 Venema (93’)
2-2 Lang (94’)
3-2 Ekkelenkamp (97’)

Denk jij dat Ajax met 1-3 wint van Sparta? Zet in en krijg 8,75 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
VoorAltijdNummer14
Genieten van die heerlijk oprechte reacties na de goals!! Noa wil ik zo graag in Ajax 1 zien. Prachtige speler!!
2 0
Toeschouwer
Zo lang ( haha ) Ten Hag en Overmars het voor het zeggen hebben gaat Noa Lang nooit bassis
speler worden. mTen Hag zet nog liever 3 verdedigers op middenveld dan Noa in de bassis.
1 0
Tweebenigelinke
Almere deed een Antwerpje
0 0
Schip
Zou inderdaad veel vaker Lang willen zien in het eerste, zeker nu het niet briljant loopt en niet iedereen de vorm heeft. Vraag me zelfs af of je niet een van deze jongens naast martinez moet zeggen. Je moet iets van voetballend vermogen ernaast zetten.
0 0
MaximilianRosse
Noa Lang verdient een kans bij Ajax 1. Jammer dat de concurrentie gigantisch is. Ik zou hem verhuren aan een eredivisieclub als Willem II zodat hij vlieguren kan maken. Hij is op termijn de opvolger van Ziyech. Heeft een fabelachtige techniek.
2 -1
blessure
Niet verhuren.
Zet hem op de plaats van Donny, als Donny geblesseerd is b.v.
3 0
MosesD
Hoe speelde Mendez? Benieuwd naar die jongen.
2 0
MPAjax
wat een veerkracht, had m na de 1-2 uitgezet om wat anders te doen maar kon beter nog even kijke
1 -3
Ron75
Effe een negatief puntje: kan iemand mij vertellen waarom je je shirt uittrekt tijden het juichen na een doelpunt (los van dat het blijdschap is)? Je weet dat je dan geel krijgt. Dan is Lang zo "dom" om het te doen en een paar minuten later doet Ekkelenkamp het ook. Ik zou als trainer pislink worden om dit soort gele kaarten.
8 -10
altijdwelwat
Kijk de beelden nou nog eens terug , die jongens spelen met 10 man , maken in de 86ste minuut de 1-1 dan zie je Lang al direct na de goal als een idioot de bal uit het doel halen , met maar 1 doel en dat is de winnende goal maken. Dat noemen ze gedreven zijn een winnaarsmentaliteit hebben. Dan krijgen ze in de 91ste minuut de 1-2 om de oren , op dat moment nog steeds met 10 man tegen 11. Als je dan met 2 Wereldgoals diep in blessuretijd de 2-2 en de 3-2 maakt is er toch wel ruimte voor passie en ontlading. Ik weet niet welke stadions jij allemaal heeft plat gespeeld , maar ik kan daar wel van genieten.
1 0
Noxin
Shirt uittrekken en onnodig geel pakken is iets wat je bij de F-jes nog wel kan doen, maar als zo dicht tegen het hoogste niveau aan zit, moet een dergelijke reflex er toch wel uit zijn gehaald (ik snap trouwens ook niet echt de gedachte achter het uitrekken van je shirt, maar dat terzijde).

Overigens wel jammer dat een op zich normale discussie hier uitmondt in kinderachtig gedrag over en weer. Je hoeft het niet met elkaar eens te zijn, maar met opmerkingen als "Jij bent lekker volwassen" en "Jij snapt er geen ruk van" kan je net zo goed niks zeggen.
5 0
ETM
Shirt uittrekken als doelpuntviering is traditie. Vooral als t om een bevrijdende treffer gaat. Die jongens hebben al hun idolen het zien doen.

Waar komt t vandaan? Ik denk dat t als een gebaar voelt zovan 'zo het is klaar, we kunnen naar de kleedkamer'
Ook maakt de speler er iets persoonlijks van. 'Kijk mij!' Dat laatste kun je negatief uitleggen, maar ik begrijp het wel.

Dat gezegd hebbende, tuurlijk moet je het niet doen, gelet op de regels. Ik vind de regels echter niet goed.
0 -3
ajaxpat
Dat shirtje uittrekken zouden ze beter bij de hockeydames invoeren ;-)
0 0
ETM
Volledig mee eens. En sportbh's zouden verboden moeten worden :)
0 0
ram
Als club zijnde zou ik ook gewoon in ieders contract opnemen dat je een bepaalde boete krijgt als je het doet.

En die mag héél hoog zijn wat mij betreft. Een maandloon bijvoorbeeld. Als je er ff goed over nadenkt is het pakken van een gele kaart die manier gelijk aan het opzettelijk benadelen van je werkgever. Dat moet een van ons niet flikken bij de baas.
Een gele kaart kan schorsing betekenen, schorsing kan een minder goede ploeg betekenen. En dat kan weer een verliespartij met enorme gevolgen betekenen.
1 -2
altijdwelwat
Goh wat een prof ben jij , bij Nice speelt nu een speler die jij zeker kan waarderen.
0 -1
ram
Waar slaat dit op...
0 0
ram
@AS: niet zo handig dat ik/we taalfoutjes nu niet meer kunnen aanpassen.
0 0
ETM
Ja het niet kunnen bewerken is echt heel jammer. Ik heb dat zeker nodig, want maak heel veel fouten. Zelfs met bewerking, maar zonder uiteraard nog veel meer.
0 0
Koningtoto
Ja, de veranderingen worden er alleen maar slechter op.
2 -2
Koningtoto
Kom op man, het zijn mensen, kinderen nog eigenlijk. Laat die lekker gek doen.
0 -4
ram
Meen je dit serieus? Nee toch hoop ik..?
1 0
Koningtoto
Zeker wel. Dit is puur spelplezier man, heerlijk. Dom? Ja, begrijpelijk in deze situatie, ook ja.
1 -3
ram
Ik vind het nogal een bizarre kronkel dan.

Zelfs kinderen van 16 die vakkenvullen in een supermarkt, hebben bepaalde verantwoordelijkheden.
En van een dikbetaalde prof mag je dan niet verwachten dat hij iets zéér onnatuurlijks als een shirt uittrekken (hoe verzin je het...) nalaat? Hij mag vrijwel alles doen na het maken van een goal, behalve dat ene kleine rare ding.

Denk je even in: het uittrekken van een shirt is écht hetzelfde als expres je werkgever benadelen. Iedere keer dat een Ajacied zijn shirt uittrekt, roept hij eigenlijk heel hard FUCK YOU in het gezicht van Van der Sar.
Dat kan een verschil uitmaken van 40 miljoen verdienen of helemaal niks verdienen.

Ik vind het echt heel raar dat er geen extreme boetes opstaan.
0 0
KingJames23
Ik irriteer me daar ook mateloos aan. Laat ze dan voor de wedstrijd naakt langs het veld lopen om hun lichaam te showen. Ben je meteen van die gele kaarten af.
3 -1
Joseph
Hoop negativiteit op dit bericht, maar ik vind het ook maar niks, heeft ook niks met blijdschap te maken.

Denk dat als ik bij mijn volgende salarisverhoging mijn shirt uit trek, ik direct op straat sta.
3 -1
Koningtoto
Ik moet hier wel om lachen, als je dit inderdaad doortrekt naar je eigen werk is het belachelijk. Moet wel bekennen dat ze het op mijn werk wel zouden waarderen. Maar verplaats je eens in die jochies. Die lezen ook mee hier. Die worden ook misselijk van al het gehuil op AS. Zeker na het vorige debacle in blessuretijd. Dan kom je zo kort voor tijd achter en maak je in blessuretijd twee goals en nog mooie ook, dan zou ik ook uit mijn pan gaan hoor. En ik ben twee keer zo oud als die jochies. Laat lekker gaan joh.
1 -3
ReinBurg
Tja de jeugd van tegenwoordig is alleen maar met zichzelf bezig zonder dat hun omgeving ze corrigeert....daar komt dat gedrag uit voort.
7 -8
diamanti
Zo jij bent lekker volwassen, heerlijk!
3 -7
MPAjax
geen woord van gelogen
7 -4
Koningtoto
Hahahaha, wauw.
3 -4
Koningtoto
Ik ben vooral blij, dat die jongens weer emotie tonen. Dan maar een kaart pakken, dom, maar er spat spelvreugde van af. Dat is belangrijker dan die gele kaart.
9 -5
ReinBurg
Jij snapt er dus ook al geen ruk van
4 -17
Mikee
Sympathieke reactie, welkom ReinBurg! Heb je al lang een account of is dit onlangs vanuit een opwelling ontstaan?

Je past in ieder geval goed tussen de AS figuren, want we denken namelijk allemaal de wijsheid in pacht te hebben. Echter brengen we dat veelal iets milder dan jij nu doet, los van een uitspatting hier en daar. Daarnaast tracht een enkeling de reacties ook te onderbouwen, maar dat zijn vaak de toppertjes onder de AS-ers. Succes met je volgende reactie(s)!
3 -4
ajaxdordtt
Die zit hier al een poosje hoor Mikee(?)
2 0
Mikee
Heb echt geen idee, vandaar de vraag haha.
0 0
Koningtoto
Met dat ook, doel je vooral op jezelf neem ik aan?
9 -3
ReinBurg
Je bent zelfs nog stommer dan ik al dacht
0 -13
Koningtoto
Ik kan prima geluid maken.
6 -3
ReinBurg
Wat is dat toch een "ziekte" vandaagterdag....je shirt uittrekken na een goal (ook al is die nog zo belangrijk), vanavond Lang en Ekkelenkamp. Tja alléén maar met zichzelf bezig en totaal niet nadenken over de gevolgen van een kaart met het oog op de "nuttige" kaarten die je nog moet pakken later in het seizoen. Dat kan je een schorsing opleveren op het moment dat er een week na je schorsingskaart een belangrijke pot op de rol staat voor je team waarin ze je keihard nodig hebben.....erg jammer dat domme gedrag.
2 -16
Koningtoto
Wat is een vandaagterdag?
1 -4
MosesD
Ik vermoed dat hij 'vandaag de dag' bedoelt.
0 0
Koningtoto
Ik ook. Maar misschien heeft hij een nieuw woord ontwikkeld en is dat over tien jaar, het meest gebruikte woord en krijgt dat een plekje in de dikke van Dale.
0 -3
ReinBurg
Je bent op de kleuterschool al "uitgestapt", dat bevestig je hier weer eens te meer
0 -4
Koningtoto
Je gebruikt de aanhalingstekens verkeerd :')
3 -3
Koningtoto
Zie net Andries Jonker. Wat een heerlijkheid, zo'n figuur die het met jeugd wil doen en ook keihard plat Amsterdams voor de camera staat te pronken.
2 -4
MaxBorggreve
Mogen we concluderen dar Brobbey dit seizoen zijn minuten gaat maken bij de U19? Toch jammer, had op meer gehoopt.
1 -4
NouriVandeBeek
Heeft een blessure
6 -1
Koningtoto
Waarom is Top Oss-ik hoop dat ze degraderen nog bezig?
0 -5
IboAFCA
Lichtmasten vielen uit
0 -1
Koningtoto
Dank je. Staat er niet bij op het aloude teletekst.
0 -3
Redrum
Altijd toch een tikkeltje triest als clubs moeite hebben om de energierekening te betalen.
0 -1
Koningtoto
Daarom is het een beetje gek dat feyenoord spelers kan kopen :')
4 -3
Redrum
Ja dat is zeker gek, maar ook vooral hilarisch. Ze moesten letterlijk wachten tot het veiligstellen van de Europa League om een speler van 7,5 miljoen te kunnen kopen. Nog mooier is dat er een kans is dat ze mis gaan grijpen. Aandoenlijk is het eigenlijk wel.
1 -1
Redrum
Noa Lang, de uitstraling van een Rotterdamse street thug, de branie en het voetballend vermogen van een Ajacied. Een vreemde combinatie, maar toch werkt het waarschijnlijk wel. Hoop dat hij wat kansen gaat krijgen dit jaar in Ajax 1.
6 -4
ajaxdordtt
Vind hem meer op Gordon lijken dan op een street thug. Maar gaat genoeg kansen krijgen joh, en dik verdiend.
11 -2
Redrum
Haha, hij lijkt inderdaad wel op Gordon nu je het zegt ja. Hij probeert in ieder geval wel heel krampachtig een mannetje van de straat te portretteren. Dat hij totaal niet in die missie slaagt is wel duidelijk ja.
8 -8
Sanalologo
Triest mannetje ben jij zeg
6 -11
Noxin
Wat een geweldige bijdrage.
0 0
Redrum
En waarom dan precies?
5 -4
ajaxdordtt
Haha perfect verwoord.
2 -2
Nick
Is Lang niet gewoon de creativiteit waar het middenveld om schreeuwt? Hij is inmiddels ook 'al' 20.
Moet langzaam wel gaan gebeuren voor hem nu.
7 -3
ajaxdordtt
Ja want als ze 21 zijn worden ze hier al afgebrand als het even niet loopt. Zie geen plek voor lang in een middenveld met de punt naar voren. Wie wil je op de bank zetten dan?
3 -3
Nick
Ja door de opportunisten..

Lang- Tadic- Neres
-------- Ziyech
Martinez--Donny

Dit zou kunnen.
6 -2
ajaxdordtt
Maar in de gemiddelde eredivisiewedstrijd prima opstelling.
3 0
ajaxdordtt
Jaa niks mis mee. Vind het alleen zonde Ziyech en Donny van de plekken te halen waar ze vorig jaar excelleerden. En Ziyech ol het middenveld tegen Chelsea etc kan ook echt niet.
2 0
AjaxCitizen
Waarom roepen velen dat Ziyech niet op het middenveld kan tegen clubs van een hoger kaliber? Vind hem op het middenveld genoeg brengen, zowel verdedigend als aanvallend. Onder Bosz deed hij het daar gewoon goed.
2 0
Knalpot
Omdat balverlies tegen dat soort clubjes wel gewoon een tegendoelpunt is.
0 0
ajaxdordtt
Omdat hij gemiddeld meer dan 2tx balverlies per wedsteijd heeft. Brengt aanvallend zeker genoeg, maar dat is gewoon zelfmoord op hoog niveau.
0 0
Koningtoto
Bij Twente ook.
0 -1
KingJames23
Dat kan niet want bij Twente stond hij rechts buiten
1 0
Web
Speelt heel goed
1 -1
altijdwelwat
Die actie van Lang verraad toch pure klasse , in alles een typische Ajax voetballer. Mooi die ontlading ook na de 2-2 en 3-2 .
5 -1
RayJordaan
Belachelijk dat hij nooit de kans krijgt in het eerste
4 -6
Heiko
Hij heeft toch al een aantal inval beurten gehad in het 1e?
1 -3
diamanti
Hij zit dit seizoen amper bij de selectie.
4 -2
Ajacied33
De 2-2 van Lang was echt mooi
4 0
Pimpie
mag je hier niet zeggen maar het is hier wel jantje huilt jantje lacht, op het ene moment kunnen ze er niks van en zodra ze voor staan zijn ze hele maal geweldig
12 -1
ReinBurg
Nee het probleem hier is dat andermans meningen maar uiterst selectief wordt gerespecteerd vanwege minderjarige leeftijd (of iig het gedrag daarvan)
1 -11
Koningtoto
Jantje huilt gaat gewoon over jou. Deal with it.
7 -2
afcasven1995
Scorebord journalistiek hier altijd.
2 -1
ajaxdordtt
Opportunisme Showtime.
3 -1
Pimpie
of azijn showtime
0 -1
ajaxdordtt
Liever iemand die altijd zuur is en bij zijn mening blijft dan iemand die de ene dag de polonaise loopt en de volgende dag op de rand van een flatgebouw staat.
1 -5
Knalpot
Die laatste is een AS-er met schizofrenie, zullen er ongetwijfeld ook zijn.
0 0
Vlieske
Wat laat die kuhn eigenlijk toch ook maar weinig zien.
6 -2
Gonzo
Hij stond vandaag op verkeerde plek. Rechhts is ie minder dan links.
0 -2
fc Barcelona_ke
Hoelaat komt een samenvattingen van jong ajax en jupiler league? En welke?
0 0
Aad82
Waarom the fuck Razvan Marin halen, terwijl je al jongens als Ekkelenkamp en Lang, die in mijn ogen vele malen beter zijn dan die Roemeen, jarenlang aan het opleiden bent?

Ik kan er nog steeds met mijn pet niet bij.
7 -11
mcjc
Goed gezien. In principe zou een middenveld Met vdBeek, Ekkelenkamp en Lang gewoon moeten kunnen. Dat zou ook echt volgens de visie van Cruijff zijn.
2 -14
Knalpot
Als we de visie van Cruijff volledig hadden gevolgd dan hadden we vorig seizoen ook geen halve finale CL gehaald.Denk maar niet dat je met deze mannetjes een vuistje kan maken tegen de Chelsea's en Tottenham's van deze aarde.
0 0
Sirius666
Lang met Marin vergelijken slaat hélemaal nergens op.
3 -1
Koningtoto
Een jaar geleden liep iedereen hier te janken dat Lang teveel gangster trekjes had. Ekkelenkamp kan er nog steeds niks van, volgens velen hier.
4 -9
ajaxdordtt
Ekkelenkamp kan er ook niks van. Lang kan heerlijk voetballen, maar zou hem geen interviews laten geven. Doe je niemand een plezier mee.
10 -8
Koningtoto
Ronaldo een ippon geven is toch wel degelijk iets :@
1 -3
ajaxdordtt
Dat was grote klasse ja. En "niks" is natuurlijk gechargeerd, maar komt wel tekort voor Ajax 1.
3 -3
Koningtoto
Het is nu geen eerste elftal materiaal, klopt, wie weet gaat hij zich nog ontwikkelen, hij heeft wel Ajax instinct. Ziet de ruimte en kan mensen bedienen in de kleine ruimte. Al zegt dat niet veel in de KKD.
3 -2
ajaxdordtt
Heb nou ff geduld Aad en denk aan je bloeddruk.
1 -3
036AFCA97
Hoe zouden jullie een opstelling maken van Ajax 1 met Lang?
En hoort Lang volgens jullie boven Promes in de pikorde?
2 -1
godenzonenssuper
Lang --- Tadic --- Neres
Ziyech---Donny
Martinez
Nico--Blind--Schuurs-- Mazraoui
Onana

Dest ipv Nous / Alvarez ipv Schuurs kan ook
4 0
Dexy
Op dit moment laat Lang het absoluut meer zien dan Promes. Ik zou hem graag een keer minuten zien maken in het eerste, op het middenveld dan wel hangend linksbuiten.
2 -3
ajaxdordtt
Vragen naar de bekende weg. Maar Lang speelt fantastisch de laatste tijd.
3 -1
036AFCA97
Heb niet gekeken man. Kijk maar heel af en toe naar Jong.
2 0
ajaxdordtt
Ik vandaag ook schakel. Was ook de laatste x, wat een ellende is dat. Maar je weet dat de populisten hier massaal Lang gaan roepen. Geef Quincy nou ff wat tijd we zijn nog geen maandje bezig.
2 -1
altijdwelwat
Lang is sinds januari al geweldig bezig hoor !

Wie van Ajax 1 kan zo voetballen :

https://youtu.be/i3_sAKO1aP0

Ik wacht wel even op je antwoord , maar Promes is het zeker niet.
0 -1
ajaxdordtt
Ik zeg toch ook nergens dat hij niet goed is? Komt vanzelf.
0 0
036AFCA97
Promes maar een keertje in de spits? Daar was die in Rusland toch zo goed?

Onana
Dest Alvarez Blind Nico
Martinez
Donny Tadic
Ziyech Promes Neres

Zoiets?
2 0
ajaxdordtt
Ja waarom niet. Huntelaar kan geen 90 minuten. Alleen die punt naar achter gaat Erik niet doen, helaas.
1 0
036AFCA97
Ach dan Donny een plekje naar achter en Tadic op 10 toch?
0 0
ajaxdordtt
Dat zou prima kunnen ja. Wel een beetje zonde van Donny. Ik had persoonlijk gewoon een vervanger gekocht voor Frenkie, Schone en de Ligt en de rest lekker hetzelfde gelaten.
0 0
036AFCA97
Ik ook man, maarja.. Marin is als vervanger voor een van de twee gehaald. Was Gravenberch maar wat verder..

Onana
Dest Alvarez Blind Nico
Gravenberch Martinez
Donny
Ziyech Tadic Promes/Neres
0 0
Ajax_33
Laten de rode kaart niet eens zien in het schakelprogramma, sjonge jonge.
1 0
amthree
Ten hag kan echt gewoon niet meer om lang heen..
1 -2
Knalpot
Zo breed is ie ook weer niet.
0 0
Koningtoto
Die goal van Lang is er wel eentje om in te lijsten hoor. Die doet even op de deur kloppen.
1 -1
afcasven1995
Lang GOAT
2 -1
Gonzo
Mooi man, zege voor onze talenten. Ze gingen ervoor het laatste kwartier
4 0
Dexy
Die Venema is ook flink afgegleden, zeg. Kan me nog herinneren dat hij vorig jaar rond deze tijd regelmatig minuten maakte bij de hoofdmacht van Utrecht en ook regelmatig scoorde. Maar nu duikt hij ineens bij Almere City op.
1 -1
Koningtoto
Fout van utrecht, niet van hem. Doelpuntenmachine die je gewoon even verhuurt.
4 -1
036AFCA97
Wie waren de uitblinkers bij Jong?
Ik zat VI te kijken. Kan niet wachten op de samenvatting.
1 0
Tomido
Wat een slot is dit dan haha, Lang en Ekkelenkamp met een gele kaart die ze met liefde in ontvangst nemen
4 -1
Gonzo
3-2
1 0
Ajax_33
Wat is dit voor wedstrijd???!?!??
1 0
Dexy
Jaaaaa haha gekkenwerk dit
1 0
Ajax_33
GOAAAAAALLLLLLL
1 0
Soccerskins
Dat schakelprogramma van Fox is echt dramatisch slecht.
5 0
ditisdebeslissing
vi moet voortaan fi genoemd worden. wout burger is fantastisch..volgens Johan. tegen een clubje uit? hopelijk wint Willem 2 dan is dat ook weer klaar.
2 -1
amthree
Zegt genoeg over derksen en VI.
2 -1
Tomido
Nick Venema, ik kan maar niet begrijpen dat Utrecht hem gewoon geen kans geeft en hem nu zelfs verhuurt aan Almere City.
6 0
Knalpot
Bahebeck, Dalmau, Makienok beetje teveel concurrentie
0 0
wolterx
Hoppa rood en eraf
3 0
Dexy
Mooi zo, oprotten met die gek!
1 0
wolterx
Wereldgoaltje van Lang dit.
2 0
Gonzo
2-2
0 0
Ajax_33
2-2!
0 0
Dexy
2-2!!!
0 0
Koningtoto
Godverdomme. Blessuretijd maar afschaffen? Of gewoon attent blijven na 90 minuten, de tering.
1 -1
AsensioWillemsen
U zei?
0 0
Koningtoto
Ja lol. Zo is het erg fijn om ongelijk te krijgen :D
0 -1
AsensioWillemsen
Haha wat een slotfase. Eerste keer dat het eens mee zit in blessure tijd
0 0
Koningtoto
Dat bedoel ik. Voor het eerst volgens mij.
0 0
Gonzo
Pfff 1-2
0 -1
Suarez16_
Pfff 3-2.
0 0
Suarez16_
Pfff 2-2.
2 0
AsensioWillemsen
2-2!
0 0
wolterx
Wat is dit dan.
2 0
Dexy
Ontzettend veel individuele fouten vanavond. Restverdediging ook weer (niet voor het eerst) dramatisch.
2 0
Dexy
Dat was geen handige zet van Timber...
0 0
Ajax_33
Manmanmanman
0 -1
Wesl
https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/893195/-hetze-jegens-ten-hag-derksen-heeft-geen-enkele-bron-meer-in-de-voetballerij-.html
5 -4
ajaxdordtt
Ah voetbalprimeur. Die heb ik heel hoog zitten.
3 -1
wolterx
Kotarski paar goede reddingen al nu. Maar wat een fouten. Nu van Traoré
2 -1
ReinBurg
Narrow escape
0 -4
Gonzo
Ja hoor mooi doelpunt, zeg je net dat Traore geen bal krijgt en nu scoort ie
1 -1
Ajax_33
Gooaalllll
0 -1
Toon meer reacties