Ten Hag: 'Iedereen kan van elkaar winnen'

FinnDekker, 29-08-2019 om 20:20, 8177 views, AD |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Erik ten Hag denkt dat Groep H een interessante poule wordt in de Champions League. De trainer van Ajax zag de Amsterdammers donderdag gekoppeld worden aan Chelsea, Valencia CF en Lille OSC tijdens de loting. De ploegen doen weinig voor elkaar onder, vindt Ten Hag.

'Vorig jaar hadden we met Bayern München een uitgesproken favoriet en was AEK Athene een zwakkere ploeg. Nu lijken de verhoudingen heel gelijk. Iedereen kan van elkaar winnen', citeert het Algemeen Dagblad de oefenmeester. De voorspellingen kwamen destijds uit. AEK Athene werd laatste, Bayern München werd eerste. Ajax ging door als tweede, terwijl Benfica naar de Europa League ging.

Toch is er volgens Ten Hag een kleine favoriet, namelijk Chelsea. De ploeg uit Londen zat als Europa League-winnaar in de eerste pot. 'De intensiteit in de Premier League is zo hoog. Maar in Spanje kunnen ze goed voetballen en Lille eindigt ook gewoon tweede in een fysiek heel sterke competitie. Wij zullen een fantastische campagne moeten draaien als we willen overwinteren.'

'Een voordeel is dat we niet ver hoeven te reizen. Ik reken op veel support van onze fans. We gaan ook naar mooie stadions. We gaan naar Mestalla en Stamford Bridge. En Lille heeft een nieuw stadion. Het zijn echt stuk voor stuk mooie affiches', besluit de trainer.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
7172AFCA7395
Ik val in herhaling. Uitstekende prestatie weer van ETH, Sar en Overmars.
0 0
PetrusKeizer
Lille is leuk voor de ajax-fans (aannemend dat je aan kaarten kan komen). Valencia is n mooie club, t had mij niet verbaasd als ze Ziyech gehaald hadden maar laten we vooral blij zijn dat dat niet is gebeurd. Chelsea vind ik t PSG van Engeland, poenclub, ben er niet kapot van. Wel de gevaarlijkste tegenstander. Ik denk dat de duels met Valencia de sleutelduels worden, zoals dat vorig jaar tegen Benfica t geval was.
2 0
Jackattack
Ik bel Gaultier, de croissantkruimel
0 0
Jackattack
Parkeerkaart billeterie Losc is eenvoudig, nu nog binnen..Ik bel
0 0
Jackattack
Mooie stadions. Fijne reisjes. Boterhammen mee.
0 0
De_Realist
Chelsea is misschien niet wat het ooit geweest was, maar als iemand die eerste helft tegen Man U had gezien dan zie je hoe belachelijk snel ze kunnen counteren. En Ajax is om de omschakeling vooruit of achteruit over het algemeen niet de snelste.
3 0
Lewis Hamilton
Heb je ze ook tegen Norwich gezien? Was open huis tegenover een promovendus die 4(!) miljoen had uitgegeven aan versterkingen.
0 0
Flipper33
Zo dat is nog eens een wijze uitspraak pfff
1 -6
Hagmag
Ten Hagmag zich het volgende even de revue laten passeren.
Hij spreekt over controleren, domineren en niets weggeven en spelen in de dicipline etc. etc.
Vraag aan ons tactisch "meesterbrein".
Edson Alvarez is een lange kopsterke Mexicaan. Hij had gisterenavond kennelijk de opdracht zich bij het nemen van een Ajaxcorner direct aan de zijlijn nabij Ziyech te melden. Wat de zin daarvan is weet ik nog steeds niet maar met zijn lengte hoort hij toch voor het vijandelijke doel te worden gepositioneerd ?
Of.....ligt dat nou aan mij.
Was geen incident maar regelmaat, zowel links als rechts.
8 -10
Van Reenen
Duimpje omhoog want die 4 naar beneden begrijp ik niet. Het was mij ook al opgevallen, maar schonk er verder geen aandacht aan, totdat Hagmag dit stukje proza schreef.
0 -3
MichelBoerebach
Deed Ajax vorig seizoen ook al. Toen met Ziyech en Schone. Ik heb werkelijk geen idee wat daar de bedoeling van is. En als je het met een kopsterke speler doet (zoals Alvarez), slaat het inderdaad helemaal nergens op!
0 0
Schwalbino
Je laat de mogelijkheid open dat je de bal aflegt. Een van de verdedigers moet dan zo gaan staan dat hij die variant kan ontregelen. Dus die dekt zijn man wat minder scherp. Of het wat brengt? Geen idee. Zijn van die coach snufjes.
4 -1
Sterspeler
Ik zou persoonlijk een kleinere speler erbij zetten dan Alvarez. Maar dat zal wel verschil van inzicht zijn.
0 0
Wimmel
Dat woord"grapje" is nooit grappig geweest. Lekker on topic bericht ook....

Wat de loting betreft, leuke poule waar van alles mogelijk is. Zin in!
7 0
ajaxfan83
een leuke poule om naar uit te kijken.
en dan die poule van city die kennen met hun c elftal de poule winnen .
en de poule van barca is ook wel een interessante met inter en dortmund
3 0
Lewis Hamilton
Chelsea hebben we echt niks van te vrezen, die zijn helemaal opnieuw begonnen onder Lampard. Leuk, aanvallend voetbal, maar de verdediging is erg zwak. Valencia en Lille weet ik te weinig van.
0 -4
goajaxgo
Niks van te vrezen zelfs.
4 0
Flipper33
En bij ons is het Middenveld zwak
1 -3
Petervandersluis
Ziyech
Martinez-van de Beek
Is alles behalve van zwak. Als een tegenstander van ajax dit middenveld had gehad, hadden we allemaal gezegd dat ze een goed middenveld hadden.
5 0
Onpartijdig
Eens met de titel, vooral omdat Chelsea nog in opbouw is onder Lampard. Vind het oprecht wel een leuke loting! Wel een pittige onderdaad, Lille lijkt me ook gewoon een lastige ploeg
3 0