Ziyech veegt geruchten over onvrede van tafel

JesseTH, 27-08-2019 om 17:55, 27396 views, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Er is geen probleem in de verstandhouding tussen Erik ten Hag en Hakim Ziyech, zo blijkt uit de persconferentie van dinsdagmiddag. Johan Derksen vertelde maandag tijdens Veronica Inside uit betrouwbare bron gehoord te hebben van onvrede vanuit Ziyech en Dusan Tadic richting Ten Hag, maar daar is de Marokkaans international duidelijk in. 'Het is maar wat je ervan wilt geloven. De trainer, ik en de rest van de selectie hebben een prima relatie.'

En dus willen beide partijen vol positieve energie verder gaan met de kwalificatie voor de Champions League. Opvallend genoeg vindt Ten Hag het seizoen niet mislukt wanneer kwalificatie misgelopen wordt. 'Nee, natuurlijk niet. Dat het een belangrijke wedstrijd is, dat is duidelijk. Voor het team, alle spelers, Ajax en het Nederlands voetbal. Maar dat is een open deur intrappen.'

'We leggen onszelf de druk op', vervolgt de trainer. 'We moeten de Champions League in, we zijn ambitieus. We weten hoe mooi het is, maar ook hoe moeilijk het is. Het is niet vaak voorgekomen dat een Nederlandse club zich kwalificeert via de voorrondes. Vorig jaar is het ons gelukt en dit jaar willen we weer. We hebben geproefd van de Champions League en dat is fantastisch. Het is belangrijk voor de teamontwikkeling en voor ieders individuele ontwikkeling.'

Gezien het niveau dat Ajax op Cyprus op de mat legde, is er in sommige hoeken vrees voor een slecht resultaat in de return. Ten Hag doet een poging om het vertrouwen op te krikken. '0-0 is een gevaarlijk resultaat, maar ook een goed resultaat in een uitwedstrijd. Wij hebben het in handen en moeten het hier thuis gaan afmaken. We hebben geloof in onszelf en de spelers in elkaar. We weten voor welke opdracht we staan en dat we alles moeten geven. Dan hebben we er vertrouwen in dat het goedkomt.'

Denk jij dat Dusan Tadic scoort en Ajax wint van APOEL? Zet in en krijg 1,70 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bean
Holy shit! Die driessen en derksen zijn totaal ongeloofwaardig na de verklaring van ziyech! 100% duidelijk dat de heren het verhaal uit hun duim hebben gezogen, driessen en derksen hebben helemaal geen bron binnen ajax! Ze zitten daar alleen voor de kijkcijfers... ik zit nu ff te kijken naar vi
0 0
PetrusKeizer
ik heb uit onbetrouwbare bron vernomen dat Derksen regelmatig ruzie heeft met zn vrouw en dan vaak uithuilt bij zn hond.
0 0
WinstonWeed
Z'n hond heeft gelekt.
0 0
PetrusKeizer
wat is die betrouwbare bron? Spa?
0 0
SnifferClarke
Dus er wordt op de persconferentie van Ajax verwezen naar wat Derksen - iemand die zichzelf niet eens meer serieus neemt - over de relatie tussen Ziyech en Ten Hag heeft gezegd? Dat krijg je als je 24/7 voetbalnieuws wilt. Iemand praat onzin, iemand anders moet antwoorden op dat onzin en dan krijgt iets wat onzin is opeens een bepaalde status. Door zulke verhalen hier te plaatsen, doet Ajax Showtime hier vrolijk aan mee. Jammer.
0 0
Danos
Vind het juist goed dat het hier ook op AS word vermeld, anders kan het zijn dat mensen alleen maar denken dat Derksen gelijk heeft of het enige wat hun bij blijft zonder tegengeluid.
Tja en dat Hakim die vraag moet beantwoorden dat is door een journalist die toch een hoor en wederhoor wil laten plaatsvinden.

Los daarvan had ik gelijk al van BS, waarom zou iedereen dan verlengen? Ze hebben zich al vaker positief uitgelaten over TH.
En het is daarnaast alleen maar goed als de '' toppers'' zich intern in gesprek gaan met TH en eventueel hun onvreden uiten, dan kan je er mee aan de slag en dat toont ook topsport mentaliteit aan.
0 0
PJK54
Zolang onze "kenners" geen andere clubs hebben om op te zeiken doen ze dat op Ajax want die steekt met kop en schouder boven de rest uit. Deze "kenners" kunnen beter positieve kritiek uitten daar hebben spelers en staf meer aan.
1 0
Ajax27
En wat dan nog als er een aantal bepalende spelers schuren met de trainer? Bij Guardiola hebben bij al z'n ploegen waar ie getraind heeft tig spelers rondgelopen die niet blij met 'm waren omdat ie zo ontzettend perfectionistisch is en spelers ontzettend weinig vrijheid krijgen/kregen. Tjah boeie... het is je baas... vaak 20+ jaar ouder dan je. Het hoeft niet je vriend te zijn, je hoeft er niet mee op vakantie. Als je je taken maar uitvoert en 110% voor je team geeft. Zelf 25+ jaren gevoetbald, soms heb je een trainer die je meer ligt dan een andere, maar uiteindelijk gaat het om het team om je heen. Wil je voor je medespelers door het vuur of niet? En die klik met het team is er zeer zeker!!
4 0
Oempaloempa
Kan die Derksen geen baantje zoeken, of gaan golven op de zuidpool?
2 0
GvanderK
Ik ben nu echt benieuwd wie toch zijn zeer betrouwbare bron is. Valentijn?
0 -1
suske
Mike
0 0
ETM
Ik vind het echt idioot dat mensen als Derksen dit soort dingen maar kunnen roepen. Er zit zo duidelijk geen gedegen bron achter. Je hoeft maar te kijken naar hoe hij het brengt om er doorheen te prikken. Ook zo'n Kraay die dan weer beweert dat Schreuder vorig seizoen lekte naar de pers. Dat is gewoon het zwart maken van mensen. Een betrouwbare bron die niet genoemd kan worden. Dat maakt Derksen en Kraay als 'bron' iig onbetrouwbaar.
En natuurlijk zaait dat twijfel. Andere journalisten gaan het vervolgens doodleuk meenemen naar de persconferentie. Zegt genoeg over de kwaliteit van die journalisten. Journalisme is verslaan op basis van gedegen onderzoek. Verhalen verzinnen is geen journalisme. Maar men vindt het inmiddels de gewoonste zaak van de wereld.

Gestuurde beeldvorming. Die andere flapdrol die het trainen met Martinez op het middenveld in wat bijzinnen zo draait dat het allemaal van de spelers en niet de trainer komt. Derksen die Ten Hag achteloos 'tactisch simpel' noemt, zonder dit ook maar enigzins sterk te kunnen onderbouwen. Diezelfde Ten Hag die toen hij kwam door heel de media werd neergezet als tactisch sterke coach. Toen moest men hem echter afbreken op zn overkomen..

Maar Derksen is satire. Wat is de Telegraaf dan? Want die maken aan 1 stuk door 12tjes..
5 0
trooop
Het is absoluut niet idioot dat ze dit kúnnen roepen. Daarmee mag je juist heel blij zijn. Dat zou jij je toch extra goed moeten realiseren.

Het probleem zit 'm erin dat ze het ook daadwerkelijk doen. Er heerst een klimaat waarin het ze niet alleen geen reet uitmaakt, maar waarin het zelfs loont om onbeschoft te zijn en uit je nek te kletsen. Kijkcijfers, clicks, aandacht, peseta's.

Maar wie wil je daarvoor aanklagen? In mijn ogen krijgt een volk de opiniemakers die het verdient. Als we die bagger niet zouden consumeren als warme frikandellen, dan zouden fenomenen als kraay en derksen helemaal niet bestaan. Als je daar iets in wil veranderen, dan zal dat van onderop moeten. Bijvoorbeeld door andere waarden na te streven in onderwijs en opvoeding. Maar niet door van bovenaf extra regels op te gaan leggen en dingen te gaan verbieden.

Afgezien daarvan is het niet gezegd dat ze het allemaal maar gewoon verzinnen. Dat iemand zijn bron niet wil onthullen is volkomen logisch. Dat maakt hem niet minder betrouwbaar. Dat dat de mogelijkheid opent om bronnen te verzinnen is vervelend, maar een fatsoenlijk medium checkt zoiets zorgvuldig. Van schooiers als een rtl7 (of waar die troep ook uitgezonden wordt) hoef je dat niet te verwachten. Daardoor weet je wél gelijk hoeveel waarde je aan de beweringen van diens 'journalisten' zou moeten hechten: geen.

Dat ziyech op een persconferentie ontkent dat er frictie is, dat zegt natuurlijk helemaal niets. Dat weet jij ook.
Dan is er ook nog de mogelijkheid dat de bronnen van derksen en kraay het ook verzonnen hebben. Of hún bronnen. Zolang je dat soort dingen niet weet en je beschuldigt ze toch van liegen, dan doe je zelf op de keper beschouwd niet veel anders dan zij.

Verder zou sportjournalistiek eigenlijk niet onder het kopje journalistiek moeten vallen, daar het niets meer dan puur entertainment is.
0 0
ETM
Jij neemt die eerste zin net als ajaxdordtt te letterlijk. Ik bedoel natuurlijk niet dat ik vind dat hem die vrijheid moet worden ontnomen.
Ik bedoel dat de televisiemakers inhoudelijk een dergelijk programma willen. En dat er niemand zich tegen uitspreekt..
Je hebt deels gelijk qua dat de markt het product krijgt dat de markt wil. Maar er ligt ook een verantwoordelijkheid bij 'media' zelf. Bovendien is er deels een kip en ei verhaal gaande.
Voetbalentertainment en voetbaljournalistiek kunnen prima gescheiden worden. Juist daarom haal ik aan dat VI en Telegraaf onder 1 hoedje spelen.
Tot zover vind ik de waarheid van de roddel niet niet interessant.
Wat die waarheid betreft, ja die kan ik niet toetsen, en ik beschuldig ze als je goed leest niet van liegen, maar spreek mn wantrouwen uit.
Maar ik wil wel verder gaan; ik vind het zwakke niveau van de Nederlandse voetbalmedia haast een zaak van Nederlands voetbal-belang worden. Zij creeeren een negatief klimaat, waarbinnen ook onze nieuwe voetballers opgroeien...

Ps. Martinez!! Houd m in de gaten trooop..
1 0
trooop
Wat is volgens jou het verschil tussen voetbaljournalistiek en voetbalentertainment? Volgens mij is dat hetzelfde.
Er ligt enerzijds wel een verantwoordelijkheid bij de media, omdat je als medium een speciale positie hebt. Maar media bestaan ook maar uit gewone mensen, die net zo zijn geschoold en opgevoed als de rest. Ik vraag me af hoeveel je er uiteindelijk aan kunt doen dat je geworden bent zoals je bent. En dus hoe verantwoordelijk je de media kunt houden voor hun eigen niveau.
Je beschuldigt trouwens inderdaad niemand van liegen.

Martinez vanavond hopelijk op het middenveld! Krijg je uiteindelijk ook daarin gelijk. Ik heb wel 1 kleine bedenking bij hem: volgens mij treedt er af en toe heel kort een soort kortsluiting op, waardoor hij een hele rare beslissing maakt of vreemde pass geeft. Kan het verkeerd hebben gezien, maar volgens mij is hij zo'n type. Als dat heel beperkt blijft hoeft dat overigens geen groot probleem te zijn. Verder lijkt het er sterk op dat hij alles heeft wat jij hem al een tijdje toedicht.
0 0
WinstonWeed
Voetbal entertainment lijkt mij; over de vriendinnen van spelers, hun nieuwe huis, kledinglijn, kapsel, etc..
0 0
AFCAsphere
Je slaat hiermee een aantal spijkers op de kop. Het is inderdaad jammer dat er geen prominent iemand iets van dat belachelijke gedrag van Derksen en co zegt. Ik denk voornamelijk omdat men bang is op de korrel te worden genomen in zijn programma, maar dat zou eigenlijk een slechte reden zijn, aangezien Voetbal Inside geen ruk voorstelt.

Het is gewoon heel erg vervelend dat zo'n cynisch iemand blijft wegkomen met dit gedrag. Hij onderbouwt het meeste van zijn gebral vrijwel nooit met feiten of degelijke argumenten en daarnaast helpt hij naast zijn oeverloze gezwets over wat er allemaal kut is in de wereld ook nog een aantal zielige geruchten de wereld in die er puur er alleen op kunnen duiden dat hij erop uit is om onrust te veroorzaken en kijkers te trekken.
1 0
ETM
Heel apart dat een man die ooit grotendeels verantwoordelijk was voor een kwalitatief zeer aardig voetbal blad zo is afgegleden..
Maarja money and fame :)
1 0
AFCAsphere
''Apart'' is een understatement haha. Hij heeft natuurlijk niet alles zelf geschreven, maar gaf wel leiding aan die mensen. Ben benieuwd of hij zijn werknemers ook zo bekritiseerde zoals hij dat in zijn show doet...

Ik hoop in ieder geval dat er snel iemand opstaat om een voetbalprogramma van goede kwaliteit te maken.
0 0
ajaxdordtt
Ach, dit verhaal is zo vaak gebracht dat er heus wel een kern van waarheid in zal zitten. Maakt toch ook niet uit, je hoeft niet met al je collega's, en zeker niet met je baas, beste vrienden te zijn.

Daarnaast bestaat er gelukkig zoiets als journalistieke vrijheid.
0 -6
RusselWestbrook
Dus als een leugen vaak genoeg verteld wordt, dan zit er ineens een kern van waarheid in?

Echt joh? Echt?
2 0
ajaxdordtt
Vind het vrij naief om te denken dat het een leugen is, omdat de betrokkenen het ontkennen. Wellicht is het behoorlijk opgeblazen.
0 -2
Good Luck
Idd, maar dan wel op basis van bronnen. Anders is het proberen een voorschot nemen mocht Ajax zich niet plaatsen voor de CL. Afgelopen jaar gebeurde dit volgens hetzelfde scenario, alleen viel toen bij de TG en VI tegen dat de resultaten zo goed waren.
Onlangs bij de JCSchaal moest ETH winnen omdat er zoveel in de selectie was geïnvesteerd alleen werd er niet bij gezegd dat er voor ruim drie keer meer aan geld was verkocht.
1 0
ETM
Zovaak gebracht door dezelfde kliek..

Er bestaat iets als journalistieke vrijheid, en iets als het beoordelen van de kwaliteit van journalistiek.
Of er iets van waar is lijkt me verder niet zo relevant.
Maar ik bedoel idd niet dat Derksen de gevangennis in moet ;)
2 0
Klasseman
TEN HAG is onze toptrainer die faalt echt niet Hakim gaat echt niet tegen zoveel klasse in
3 -4
DaHool
ETH gaat door het ijs zakken zonder Schreuder!
1 -5
Klasseman
Zal hij toch eerst ijs moeten vinden met deze hitte
2 0
AFCAsphere
Haha, kan eerlijk gezegd altijd wel lachen om jouw opmerkingen. Vind het prima dat iemand EtH zo overdreven (met een knipoog) op loopt te hemelen. Is weer eens wat anders, aangezien de helft hier hem loopt af te zeiken om het minste of geringste.
0 0
fanforeffer
Jongens ,mannen ,we gaan toch niet reageren op de onzin die Derksen uitkraamt ? Hij noemt het zelf onzin en satire en wij gaan er serieus op in ? Ik noem het stoken en aandacht/klikjes trekken.
5 -2
HilversumNoord
Wat een kutploeg dat Rode Ster. Die moet je niet loten. Geen van die Oostbloklanden. Rare lui man.
2 0
MichelBoerebach
Inderdaad, malle gasten.
0 0
AFCAsphere
Ik keek toevallig eerder vandaag een vlog van een Liverpool supporter, gemaakt op de dag dat ze tegen RSB moesten aantreden. Voor de wedstrijd werden ze bespuugd door een supporter, omdat er geen glazen wand tussen de vakken zitten, alleen hekken met gaten erin. Sowieso maken die Delije al een enorme lawaai in het stadion, zowel thuis als uit, maar toen ze scoorden ging het helemaal los. Had me echt niet verbaasd als ze het hek van het uitvak omver hadden geduwd. Zo zullen ze in Belgrado niet allemaal zijn, maar er zitten er daar een paar tussen die echt helemaal geschift zijn.

En ja bij die ploeg lijken vreemde krachten los te komen wanneer ze tegen grote tegenstander aantreden. Dus indien we ons kwalificeren moeten we ze inderdaad maar ontlopen.
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
https://www.barcasource.nl/live-de-opening-van-estadi-johan-cruijff/


0-1 ajax 019 *rust*
0 0
WZAWZDB14
Europa league winnen naast de dubbel is ook prima
3 -4
Klasseman
Europa league is voor Ten Hag beneden zijn niveau
1 -1
Spuit11
Ik zou er gelijk voor tekenen, maar zie ze persoonlijk liever weer schitteren in de CL.
0 -1
Caparzo
Er hoeft maar een veronderstelde rimpel in de Ajax vijver te zijn en het hele journaille duikt erop om te schreeuwen dat er een tsunami was. Dat krijg je als je de grootste bent. Al dan niet veronderstelde onrust in zuid en in Brabant is zijkaternennieuws.
2 -2
Spuit11
Omdat wij onze schouders ophalen en bezig zijn met onze club.

De rest van Nederland, zo lijkt het soms, is meer bezig met onze club dan hun eigen club te supporten.
2 0
Wesl
Onrust bij Ajax verkoopt het aller beste voor nederlandse sportmedia. Ieder gelijkspelletje is aanleiding tot geruchten, onruststokerij. Wij als supporters moeten daar niet te veel in mee gaan. Juist geduld hebben, in de plaats van meegaan in ongegronde verhalen. Toch zie je dat wij supporters heel erg mee gaan in het oppertunisme. Marin en Promes zijn al afgeschreven en het is helemaal mis met het huidige Ajax.. Laten we juist dit soort spelers het voordeel van de twijfel geven voor we ze al na 1 of 2 wedstrijden met de grond gelijk maken. Van afbraak zullen ze echt niet beter gaan voetballen.
Misschien scheelt het dat ik er ongelofelijk veel vertrouwen in heb, in het huidige Ajax.
3 -1
niquedegraaff
Toch heb ik altijd de indruk gehad dat het wel schuurt hier en daar.
1 -13
AFCAsphere
Ja, die indruk heb jij blijkbaar al gauw. Doen we dus helemaal niets mee.
4 0
Gooseman
Klopt inderdaad. Vooral met warm weer schuurt het wel eens aan de binnenkant van mijn bovenbenen.
5 0
milan-jantje
Kan me vinden in beide verhalen waarheid zal vast ergens in het midden liggen. Ik bedoel ETH zat er vlak naast dan ga je als Ziyech zijnde echt niet bevestigen mocht het wel zo zijn. Beetje domme vorm van journalistiek
1 -2
oud-west
Buiten deze roddels die Derksen de wereld in helpt, weet iemand hoe de kwaliteiten van reiziger, witschge en polsen zijn als assistent? Het kan me voorstellen dat je als ervaren speler niet zit te wachten op drie onervaren krachten die een beetje mogen snuffelen aan het grote ajax.
1 -3
ajaxdordtt
Denk dat oud spelers van Ajax, Barca, Milan, Liverpool en Juve serieuzer worden genomen dan Erik ten Hag en Alfred schreuder.
0 -4
AjaxRobEnschede
Ja vraag ik me ook af. Denk dat Schreuder echt een aderlating is. Poulsen begint net en weet van hem en ook Reiziger niet of het zulke tactische geniën zijn.
0 -2
Klasseman
Schreuder had alleen een gigantisch groot hoofd. Ten Hag kan alles nu beter zien
1 0
RedFeather
Dat ze goed met elkaar kunnen sluit niet uit dat er onvrede is
En dat Ziyech dit zegt sluit niet uit dat er toch iets speelt, dat hij liever intern oplost
Ik kan me goed voorstellen dat spelers tegen zaken aanlopen. Poulsen, Reiziger en Witschge? Dat is echt niet oke hoor.
1 -7
Spuit11
Wat is er dan niet okey aan Poulsen, Reiziger en Witschge?

Het is een hoop gezwets in de ruimte, erin geslingerd door ene Derksen onder de mom van "ik heb mijn goede bron".

Focus je op de feite, morgen is een absurd belangrijke wedstrijd aanstaande, het team moet zijn draai nog vinden en in plaats van de mensen te steunen, gaan we zagen aan de poten. Lekker bemoedigend.

Gadver.
4 -1
AFCAsphere
Dit dus. RedFeather is heel erg druk op zoek naar negativiteit, in een ander topic ook al. Ik snap niet waarom sommige Ajacieden zo bezig zijn om het negatieve te benadrukken. We speelden een waardeloze wedstrijd in Cyprus, maar we hebben morgen de kans om ons te herpakken. Ga gewoon achter je club staan en stop met het luisteren naar dat oeverloze gezwets van de aandachtsgeile Derksen.
2 0
DT10
Off-topic: ik zit de herhaling van Rondo te kijken, maar die worden ook steeds meer anti-Ajax, met Amsterdammer Gullit voorop! En bij PSV en Feyenoord is het allemaal geweldig..
2 -6
HilversumNoord
Prima toch? Laat ze Ajax allemaal maar haten!
0 0
AFCAsphere
Ik las vrijdag de Telesport en ik heb er echt flink om moeten lachen. PSV en Feyenoord wonnen verdomme één degelijk potje van een team dat uit vorm is (Hapoel) en een ander team dat kwalitatief gewoon weinig voorstelt t.o.v. PSV. Er stond dat ze beiden allebei hartstikke trots mochten zijn op hun prestatie en dat ze het Nederlandse voetbal een goede dienst hadden bewezen. Dat mag ook wel na al die kansloze pogingen voorheen.

Ondertussen werd op dezelfde pagina Ajax afgemaakt omdat ze sinds februari weer een keer een off-day hadden.
0 0
3*stars*3
Die Derksen lult maar wat.
Sinds hij weg is bij VI, is hij al zijn bronnen kwijt.
Zijn nieuwe “betrouwbare bron”, is gewoon die engnek Valentijn, die daar ook zijn stoeltje heeft gekregen.
Dat Derksen dit voor zo’n belangrijke duel roept, is helemaal triest.

Al ga ik niet zo ver om Derksen een Ajax hater te noemen.
Hij is kritisch op alles en iedereen en ook vaak positief geweest over Ajax.
Maar wat hij gister riep slaat echt nergens op.
Waarom zouden die gasten verlengen als ze ontevreden zijn?
Voor het geld zeker niet want ze kunnen ergens anders ook dik cashen.
6 -4
AFCAjax
met alle respect, of wat derksen zei nou waar is of niet, wat zou Ziyech anders moeten zeggen tijdens zo'n persconferentie?
Ikzelf ben ook niet tevreden over de "tactische simpelheid" van ten Hag. Vorig jaar zei ik dat alles wat we gingen bereiken ondanks ten Hag zou zijn en niet dankzij, in de loop van het seizoen ben ik meer fan van ten Hag geworden omdat het goed ging, niet perse dankzij hem.
Ik neig weer terug te krabbelen naar mijn positie van vorig jaar, maar ik hoop dat alles goed valt, dan moeten we ook onder ten Hag weer een prestatie neer kunnen leggen, alleen heb ik niet het idee dat ten Hag de slimste keuzes maakt om de puzzelstukjes neer te leggen, hij probeert verkeerde stukjes op de verkeerde plaats te rammen en uiteindelijk met wat geluk valt de puzzel toch nog in elkaar.
Laten we hopen dat de puzzel morgen goed zat ligt om apoel op te rollen.
Wat wel positief is is dat hij naar de mening van de spelers luistert.
5 -2
BRAMHOUTEN
hoe zielig dit weer. wat een stel triest " supporters " lopen hier rond, vorig jaar toen het goed ging zie je ze hier niet maar na 1 slechte wedstrijd....en ze duiken weer allemaal op. Ik hoop als wel supporter dat ten hag ze weer keihard de mond snoeit. Hopelijk gaat Talpa en de telegraaf de conclusie trekken en andere journalisten aantrekken.
5 0
AFCAsphere
Ik hoop dat als we onder ten Hag weer succes gaan boeken, er dan een flink spandoek word gemaakt door de supporters om hem daarmee het respect te geven dat hij verdiend.
0 0
Cupmetgroteoren
Het is niet dat ze allemaal opduiken, ze veranderen gewoon van mening naar gelang de resultaten en het spel. En jij ook, daar ben ik van overtuigd.
0 0
maikelklaassen
Ok, lang verhaal. doen we niks mee
1 -3
Dennis1964
Zagen aan Ten Hags poten is al vanaf het begin. Als supporter sta ik altijd achter het team en de trainer.
Journalisten hebben een ander doel.
5 0
RedFeather
Nee hoor
Vind vragen vaak positief
TG en soms Fox wat zeikerig hier en daar
0 -1
Denees
Beide Falentijn en Derksen verdienen hun geld over de ruggen van anderen. Dat is zoals je noemt hun business model. Hebben jullie gezien hoe Kraay volkomen onverwachts werd aangevallen door Derksen door het betoog van deze dat hij Kraay er eigenlijk niet bij het programma wilde hebben. De sluwheid zit in het feit dat Derksen een punt heeft maar de schofterigheid is omdat in ineens voor de TV te melden. Kraay was natuurlijk volkomen onvoorbereid. Derksen is a piece of shit maar ik hoop dat het dementie is. Dat Falentijn wordt geïnterviewd begrijp ik nog steeds niet. Hij moet toch interviewen als journalist. Snapt ook niet trouwens waarom hij om zijn mening wordt gevraagd na zijn zeperds om niet af te reizen naar Madrid, heeft geen zin Ajax verliest toch en de spits van de Spurs die geen knikker kon raken maar er toch 3 inschoot. Ik kijk niet meer naar VI, geen moreel kompas deze leiden.
2 0
Dennis1964
Morgen 12 tegen 11 als het aan mij ligt. Dus bij deze rope ik iedereen op om vol gas te geven. Zing lekker mee met de F-Side. We hebben vorig jaar gezien wat voor chemie dat kan geven. XXX
3 0
DT10
Voetbal Inside is gewoon ‘een kutprogramma’!
6 -1
AFCA1961
Gisteren was de allerslechtse aflevering die ik ooit heb gezien met die smerige Genee en zijn Lingo imitaties.....het altijd weer afzeiken van andere voetbalprogrammas en natuurlijk de achterbakse opruiende roddels van Derksen, een vent die als voetballer een ordinaire houthakker was en er niks van kon en dat weet ik want ik hem vroeger nog zien voetballen. En maar lullen over Ziyech en Tadic.....maar ja hij lult zich overal uit want dan zegt ie gewoon "ja dat gaat Ziyech natuurlijk voor de camera niet toegeven" ......zo komt hij met al die onzin weg.
2 -1
Henkjanklaas
Het zou trouwens goed zijn indien iemand deze derksen eens goed de les leest.
1 -1
Henkjanklaas
Dat VI geilt alleen op engels en spaans voetbal. Dat is allemaal zo geweldig. Die derksen komt altijd met dezelfde prevelementen ! Die Guinee zegt daar wat van maar derksen gaat gewoon door.
De lol is er nu wel af bij dat Veronica Inside.
2 0
AlexIbarra
Gijp zou het wel zien zitten denk ik, aan tafel met Wilfried Guinee.. ;)
0 0
AFCA1961
Gijp krijgt alleen een harde als het uit Catelonie komt.....kakkerlak
0 0
Cupmetgroteoren
Schreuder was dus het lek naar Valentijn volgens Kraaij. In ruil daarvoor werd deze pionnenlegger neergezet als tactisch brein en verdiende hij een transfer naar Wolfsburg.
2 0
Matzet
Een waanzinnig goed lek dan! Die Valentijn heeft de afgelopen twee jaar geen enkel nieuwtje gebracht en alleen maar onzin geruchten.

Wat een lulkoek bij VI.
2 0
AjaxRobEnschede
Ja en dat daar dan tijdens de uitzending niets van gezegd wordt. Geen journalistiek maar lekker roddel en praat programma is het Meer niet
1 0
DT10
Hoffenheim..
2 0
JSF
Tijd om collectief VI te negerend. Ik doe het al een tijdje en het bevalt me prima, ook gezien deze hetze
3 0
BRAMHOUTEN
volgens mij kijken er niet veel mensen naar. lopen elke keer concurrentie af te zeiken, onmacht, ze krijgen veel betaald voor onzin. Ik snap John de mol niet, die weet echt niet meer wat hij met zijn geld moet doen
1 0
AlexIbarra
Het beste wat je kunt doen.

Als je wel kijkt en dan overal gaat vertellen wat een onzin je het vond, hebben ze hun doel bereikt.
1 0
Gronkjaer
Ik heb de laatste winter vernomen dat Ten Hag en Schreuder elkaar helemaal niet goed lagen en dat er toen al sprake was dat Schreuder trainer bij RB Leipzig zou gaan worden. Dat is toen niet gebeurd, maar toen bekend werd dat Schreuder richting Hoffenheim ging zou het kunnen dat er enige kern van waarheid in zit.. Schreuder ligt ontzettend goed in de groep en werd gewoon gezien als het brein achter het succes.

Het zou in ieder geval wel een hele hoop verklaren dat Daley Blind op een hele andere positie wordt neergezet dit jaar. En dat er achterin maar geschoven wordt met mensen, is dat toch de verdienste van Schreuder geweest?
2 -4
AFCAsphere
Schreuder werd gezien als het brein achter het succes? Hou toch op met me hoor, dat is puur en alleen een verzinsel van de Telegraaf dat nergens op is gebaseerd.
1 -1
Cupmetgroteoren
Schreuder is een simpele pionnenlegger. Hou toch op met 'tactisch brein'. Misschien omdat ie zo'n grote schedel heeft?
3 -2
Schip
Kansloos.
0 -1
Rhythim
Dus het klopte allemaal niet?
Wat moeten de media en de kuddedieren die dat alles maar blind geloofden dan nu napapegaaien?

Ok...terug naar de kaart: Schreuder!
1 0
MankeNelis
Hansi Hansi zei iets en ontkrachtte de betrouwbare bron van Derksen. Ben ff kwijt wat hij precies zei, maar Derksen werd erg stil.
2 0
Stroeve
Je bedoelt dat Schreuder het lek was naar de media?
2 0
MankeNelis
Jep thx!
0 0
Ajax412
Offtopic: Iemand enig idee of we ergens Barça O19 - Ajax O19 kunnen kijken? Ik las straks ergens op het YouTube kanaal van Barça, maar daar kan ik hem nog niet vinden, op die van Ajax ook niet. Barça heeft wel een livestream gepland staan van de opening van het stadion, maar die is om 20.30 en ik dacht dat de wedstrijd om 19.00 begint.
0 0
Bocarra
Sinds wanneer moet een trainer goed bevriend zijn met zijn selectie???? Los hiervan is het wel interessant om te weten wie toch steeds weer naar de media lekt. Waar of niet waar. Is het vijfde colonne Sjaakie Swart die steeds weer lekt of is het Richard Witschge?
1 -1
Schip
Ah, je hebt naast Sjaak een andere oer ajacied gevonden om 'swart' te maken? En dan snel terug naar Rotjeknor of zo?
2 0
Bjorn
Ook al was het waar geweest, dan hadden ze het nog niet erkend en gezegd dat de relatie geweldig was.

Los daarvan, ik geloof niet dat er problemen zijn omdat het al in april bekend was dat Schreuder weg zou gaan en daarna alle contractverlengingen gevolgd zijn. Als ze klaar waren met Ten Hag, hadden ze geen nieuw contract getekend en z.s.m. vertrokken. Zowel dat het vertrek van Schreuder een probleem zou zijn als al het andere is dus gelul.
4 0
Schip
Dat eerste is een feit. Dus ook alle brulapen die direct al in de ontkenning schieten kunnen hier niets mee. Niemand kan hier wat mee.

Je moet de groep op functioneren beoordelen. Pas als een groep niet vooruit te branden is en er geen grip op lijkt te zijn, is dat vaak een teken dat de trainer niet lekker ligt.

Eerst maar eens de poppetjes juist neerzetten, wat niet zo makkelijk is met het ontstane gat. En als CL niet wordt gehaald, zijn de poppen natuurlijk direct aan het dansen.

Maar ik ga er vanuit dat de ploeg laat zien dat ook dit jaar er een serieus elftal staat. Dit is gewoon een ander elftal, dat zich opnieuw dient te bewijzen.
1 0
insectenverdelg
Ziyech zou t in t midden laten, maar niet expliciet ontkennen. Heeft hij nog nooit gedaan.
0 0
ajaxfan83
maar er is geen club gekomen voor ziyech dus heeft hij bijgetekend want geld doet veel wonderen en bij tadic stond al in zn contract dat ze na twee seizoenen mee zouden helpen met een eventuele transfer
de spelers hebben afgelopen seizoen ook met ten hag gepraat na pisvee uit over hoe ze het willen doen omdat ze het er toen ook al niet mee eens waren.
er zal wel iets van waarheid inzitten maar dat zullen ze altijd ontkennen
0 -2
Bjorn
Hij had nu bij Sevilla kunnen spelen als hij echt klaar was geweest met Ten Hag.
1 0
RaynoFischer
Er is geen club gekomen waar hij Ajax voor wilt inruilen, dat is iets anders.
Als hij het hier niet goed had was hij wel op het vliegtuig naar Sevilla gestapt denk ik.

Nou en het liep toch goed na een gesprek als dat klopt en dat laat Ten Hag ook toe, het is juist goed als je elkaar de waarheid kan vertellen en samen tot oplossingen komt ;)
3 0
aniet
precies
0 0
aniet
Gerommel in Amsterdam.... wat is het toch iedere x dat wij reageren op onzin van Derksen de telegraaf en meer van die crap
Het is toch duidelijk dat ze tweespalt willen, dat verkoopt blijkbaar beter of ze vinden zichzelf interessant zoals j.d .

P.s welk medium bericht al weken met primeurs over transfer Donny vd Beek
ha
3 0
Knalpot
Laat me raden. Derksen heeft dit uit het kokertje van Valentijn?
8 0
insectenverdelg
Ziyech likt niet.Is t niet het type voor. Precies hetzelfde als wat we vorig jaar aan t begin bleven horen. Ook toen steeds ontkracht.

Maar Derksen zal welblijven doen of hij t beter weet....
4 0
JanTa
De Telegraaf moet het hebben van alleen maar nepnieuws en word ook nog eens uitvergroot.
6 0
Soccerskins
Tadic en Ziyech zouden het ongetwijfeld jammer vinden dat Schreuder is vertrokken, maar wat de Telegraaf ervan maakt is natuurlijk onzin.
6 0
RaynoFischer
Precies, ze kunnen ook gewoon zowel Ten Hag als Schreuder goeie trainers vinden.
Als ze er zo kapot van zouden zijn zoals De Telegraaf en Derksen willen doen lijken, dan hadden ze niet bijgetekend en gingen ze desnoods Schreuder achterna naar Hoffenheim :P
4 0
RaynoFischer
Sorry voor de driedubbele reactie, laptop spacede even
0 0
RaynoFischer
Precies, ze kunnen ook gewoon beide goeie trainers vinden.
Als ze er zo kapot van zouden zijn zoals De Telegraaf en Derksen willen doen lijken, dan hadden ze niet bijgetekend en gingen ze desnoods Schreuder achterna naar Hoffenheim :P
1 0
blessure
Als er al onvrede zou zijn geweest, had Ziyech en Tadic niet bijgetekend.
9 0
Wimmel
Thanks, eindelijk gezond verstand ipv al die mini valentijntjes en mike's die al dagen hier lopen te roeptoeteren hoe waardeloos EtH is, dat de nieuwe aankopen er niets van kunnen en dat Lasse de Messias in Ajax shirt was.

Ja het loopt nog niet, we zijn nog zoekende en Lasse had wederom de ideale nr 12, 13 of 15 kunnen zijn maar tevens kan het alleen maar beter en zijn we nog volop in elke race.

Steun je Cluppie, inclusief de technische staf.
4 0
Leviathan
En als er onvrede zou zijn is het misschien na morgen als er verloren zou worden. Als er morgen gewonnen wordt is iedereen weer blij. Misschien nog een speler erbij en ff alle spelers op de juiste plek opstellen en het kan weer leuk worden.
2 0
ajax4ever01
Amen
1 0