Ten Hag kiest voor Veltman en Mazraoui in basis

GinoHaverkamp, 20-08-2019 om 19:50, 11266 views, Ajax |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Joël Veltman en Noussair Mazraoui keren terug in de basiself van Ajax voor het duel met APOEL Nicosia. Het tweetal zat zaterdag tegen VVV-Venlo nog op de bank. Hakim Ziyech, die tegen de Venlonaren geblesseerd uitviel, is fit genoeg om te starten.

Veltman vormt samen met Lisandro Martínez het centrale duo van de Amsterdammers, terwijl Mazraoui gaat fungeren als rechtsback. Buiten dat houdt trainer Erik ten Hag vast aan de vertrouwde namen. Dat houdt in dat Razvan Marin en Daley Blind weer op het middenveld staan, terwijl Dusan Tadic dinsdagavond de spits van Ajax is.

Opstelling Ajax:

Onana; Mazraoui, Veltman, Martínez, Tagliafico; Marin, Blind, Van de Beek; Neres, Ziyech; Tadic

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
niquedegraaff
Halve finale CL. 200 miljoen omzet. En dan weer het nieuwe seizoen terug vallen op veltman. Lekker bezig
1 0
Lagasj
Het Ten Hag trucje is uitgewerkt tel daar de bar slechte scouting bij op en zelfs Marc kan niets meer doen. Hij moet tenslotte kunnen rekenen op zijn scouting apparaat.
Marin is de zoveelste miskoop tel daar Magallan, Promes, eva bij op en de verkoop van Frenkie en de Ligt is niet op te vangen. Ten Hag blijft zwakke spelers opstellen als Veltman en Mazraoui en weg is de goodwill van vorig jaar. Dest is nog lang niet klaar voor het eerste.
Het elftal strooit met foute passes. Oogt vermoeid.
En het gelul dat het elftal net als vorig seizoen nog niet is ingespeeld moet ook maar eens stoppen.
Kortom dit elftal stelt teleur op alle fronten incl Donnie die met z'n hoofd al in een warm land zit.
De trainer laat Mazraoui met geel nog staan ook, hij moet toch weten dat dat niet kan!
Ten Hag's krediet slinkt op deze manier als sneeuw voor de zon want ook de conditie van de spelers houdt niet over.
Snel de transfermarkt op en investeren in voetballers. Anders gaat dit een rampzalig seizoen worden
Want ook de bank is nml slecht.
1 0
Joodhannus73
Daar kan zelfs Marc niets aan doen? Hij is de hoofdverantwoordelijke van deze ellende! Moet niet gekker worden! Ben jij ook zo'n type die een standbeeld voor hem wilde bouwen? Hij doet iedereen voor een fooi weg en koopt daar niets voor terug, met Martinez als voorlopig enige uitzondering. Je zegt zelf dat je moet kopen. Dat heeft hij gedaan. Zwaar onvoldoende! Wie wil je met nog 10 dagen te gaan nu nog kopen? Niemand! We hebben geen spits (al twee jaar niet), geen buitenspeler (behoudens Neres) en geen creatieve middenvelder. Heel veel middelmaat en club icoon Schöne doe je weg. De laatste is ook niet het niveau van Frenkie, maar in de kleedkamer ontzettend belangrijk, snapt het Ajax spel en is nog altijd beter dan Marin en Mazraoui op het middenveld. Tel daar zijn vrije trap bij op en dan is het toch een blubber van Marc dat hij hem verkoopt?! Of ga je daar de scouting ook de schuld van geven? Wanbeleid begint bij de RvC en directie...
1 0
DS84
Nog ff doorzeiken en schijten op onze speler allemaal , misschien wilt Nice dan ook mazraoui ook wel van ons kopen
1 0
MaximilianRosse
Mazraoui nooit meer opstellen. Erik je ziet het aankomen. Nous met geel is een enorm risico. 2e helft rood. Wat heb je dan weinig inzicht.
3 0
Bjorn2321
Mazraoui is altijd een f*cking domme speler en kan niet verdedigen.
2 0
ST
Marin out aub!
2 0
ST
@stefanwillem: Ondertussen:
Veltman is 47 keer betrokken geweest bij een actie waarvan er 36 risicoloos waren.
8 keer waren de acties slecht (onnodige overtredingen, verkeerde passes en verkeerd positioneren) en had hij ook 3 goede acties, 2 diepte passes en 1 balafname (al was het feitelijk een verkeerde actie omdat hij niet naar de bal bewoog, de bal sprong van de voet van de aanvaller).
Voor de rest onttrekt hij zich een beetje aan het spel of wordt hij overgeslagen in de opbouw.

In een van zijn acties wist hij ook nog eens een overbodige gele kaart te scoren, wat de conclusie in zou moeten houden dat hij gewisseld wordt. EtH wil hem echter zo graag, dat het maar de vraag is of deze voor de hand liggende wissel aanstaande is.
0 0
DiAngelo
Ik kan me voorstellen dat t niet makkelijk spelen is, maar we maken t ons wel erg moeilijk. Veltman en Blind komen offensief wat handelingssnelheid tekort...zoals Hapoel nu staat loopt Blind vooral in de weg...moet meer de diepte zoeken, er over heen....Neres moet eens gewoon n voorzet geven ....ik zeg Huntelaar er in...Blind terug in de verdediging..Veltman er uit ...Marin nog even de kans geven en anders maar Alvarez...die heeft tenminste lengte..het is veels te druk..dan maar n spits extra....of je moet op 0 -0 willen spelen, maar dat is vooral eng en niet des Ajax....
1 0
milan-jantje
Dit is echt zo kut ploeg waar als je er 1 tegen maakt er zo een paar achter elkaar invallen alleen die 1e maken is enorm lastig verdedigende kut ploeg. 1-0 achter komen is alleen iets wat zeker niet moet gebeuren
0 0
ST
Stefanwillem, nog steeds zo blij met Veltman achterin?
0 0
Redrum
Wat een gore laffe kutploeg dat Apoel
0 0
louis60
Lekkere ballen van Blind en Tadic
0 0
louis60
Donny kom op!
0 0
louis60
Dat wordt 0-3 voor Ajax. We zijn gretig en met iets meer geluk met de laatste bal, komen de goals vanzelf.
0 0
tonny
jammer horen er beide niet in
0 0
fc Barcelona_ke
Ten hag wil veltman tot 1 september vast veel spelen daarna kan hij blijven tot winterstop op back of bank...
1 -1
Santiago
Nee ik denk gewoon dat hij oprecht iets ziet in Veltman. Wen er maar aan dat hij zal spelen
1 0
stefanwillem
Hoe is het mogelijk dat er zoveel mensen zijn hier die ten Hag af lopen te branden. Je staat op de drempel van wederom plaatsing voor de CL, hebt de halve finale CL gehaald, bent kampioen geworden en hebt de KNVB beker gepakt. De sfeer binnen Ajax is nog nooit zo goed geweest en jongens als Tadic en Ziyech blijven graag bij Ajax. Mijn God.
4 -6
ST
Omdat wat jij doet scorebordjournalistiek is. Wij kijken daar door het resultaat heen. Het is gewoon niet uit te leggen dat Veltman centraal in de verdediging start. Zeker niet als je PAOK uit hebt gezien.
2 -2
stefanwillem
Blablablabla was het vorig jaar tegen Standard zo goed? En het begin van de competitie? Schuurs tegen vvv was ook niet geweldig, rushes zonder enig idee en een draaicirkel die 2 x groter is dan die van Veltman. En dat “wij kijken door het resultaat heen” klinkt echt heel treurig.
0 -3
ST
Wat heeft vorig jaar hier mee te maken? Niks. Schuurs wint tenminste een kopduel. Veltman verliest ze vrijwel altijd en is bij de meeste tegentreffers betrokken. Hoe iets voor jou klinkt interesseert me geen reet.
1 0
stefanwillem
Sterke en zeer volwassen reactie. Maar heel veel plezier gewenst.
0 0
ST
Je krijgt wat je verdient. Jij ook!
0 0
ST
Jammer dat Veltman weer in het centrum mag spelen. Ik begrijp daar echt niets van. Op basis van wat dan? Als hij dan zonodig moet spelen laat hem dan RB staan. Kennelijk heeft Erik niet geleerd van Paok uit. Waarom Blind en Marin op het middenveld als je ziet dat die twee niet geschikt zijn voor die posities achter Donny?
0 0
Illegaal
hij hoeft niet te leren van paok... hij moet leren van zijn voorgangers die veltman heel vlug uit de cv hebben weggehaald omdat dit zelfmoord is.

en ook niet rechtsback zetten want mazraoui is daar veel beter als veltman

kut ten hag wilde veltman perse houden en daardoor geeft hij die prutser nu iedere keer een basisplaats

ik heb achter ten hag gestaan toen het slecht ging vorig seizoen.... maar nu moeten ze hem voor mij ontslaan als we ons niet plaatsen voor de groepsfase
0 -2
stefanwillem
hoe zuur kun je zijn
0 -1
ST
Ontslaan vind ik wat te ver gaan. Maar wel een enorme draai om zijn oren geven. Waarom koop je 3 potentiele opvolgers van De Ligt en gebruik je ze vervolgens niet? Als ik Overmars was geweest was ik hier allerminst blij mee geweest.
1 0
Illegaal
ja hij is een goede trainer qua fysiek is ajax aanzienlijk sterker geworden onder hem met zijn duitse trainingsstijl.... maar opstellingen maakt hij in de regel waardeloos en ook zijn wisselbeleid slaat vaak nergens op.. dat ziet hij niet
1 -1
Prethoofd123
Veltman weer centraal... Is Ten Hag achterlijk of zijn wij hier ALLEMAAL achterlijk?
4 -5
Illegaal
Voor mag Ten hg weggeschopt worden als we ons niet plaatsen voor de groepsfase.... Veltman cv zetten is zelfmoord, veltman heeft al te vaak laten zien dat hij daar niet kan spelen... veltman is door de boer en ook door bosz afgeserveerd als cv en achterlijke ten hag komt weer met die trage kabouter die ook in de lucht niks voorstelt weer aan


mijn god we hebben een cv van 1.82 en 1.78 dat is onmogelijk en daar speelt GEEN enkele europese club mee in de eu competities... alleen ten hag en ajax hebben weer eens een overvloed aan nutteloze kabouters
1 -2
Prethoofd123
Inderdaad! Een centrum met 1,82 en 1,78 kan gewoon niet. Vanavond zal het allemaal niet veel uitmaken maar tegen een gemiddelde Europese subtop club kan dat simpelweg niet.
1 0
Illegaal
Ik hoop dat het vanavond niks uitmaakt, ik weet de lengte en ook snelheid niet van de cypriotische aanvallers en middenvelders
0 0
Rdk1983
Doe eens normaal man. ETH heeft afgelopen seizoen zo ong beste voetbal/resultaten met Ajax behaald in afgelopen 10-20 jaar. En vind jij Veltman niet leuk, moet ie meteen weg. Slaat echt nergens op.
2 -2
ST
Dat lag meer aan Overmars, Tadic, Neres, De Ligt, Ziyech en De Jong dan aan ETH.
1 0
Prethoofd123
Afgelopen seizoen hebben wij vooral te danken aan de kwaliteit dat op het veld stond, niet aan ETH.
1 -3
Illegaal
ja zo simpel is het zonder frenkie en de ligt had ten hag niks bereikt
0 -2
Rentokill
Randdebiel.
1 -2
ajaxdordtt
Mods????
1 -1
ajaxdordtt
Frenkie*
1 0
RuffRhythim
Willen de doperwten die hier al lopen te kankeren nog voordat er een bal is aangeraakt vanavond lekker naar Ellie Op Patrouille kijken?

Voetbal is een sport voor liefhebbers....niet voor jankbekken...
0 -3
ST
Liefhebbers mogen hun mening niet geven? Liefhebbers zetten geen Blind en Marin op het middenveld en al helemaal geen Veltman in het centrum van de verdediging als daar ook Schuurs of Alvarez kan staan.
0 0
RuffRhythim
Liefhebbers snappen dat dit fysiek gesproken het best denkbare basiselftal is op dit moment van het seizoen. Jankbekken snappen dat dus niet snap je wel?
0 0
ajaxdordtt
Ja want de echte liefhebbers zien Veltman graag spelen. Hou op hoor.
4 -3
Noxin
Ik zie 'm graag spelen... als rechtsback.
1 0
RuffRhythim
Goed dat je je aangesproken voelt. Ik had niet anders verwacht...
0 -4
Illegaal
Als Ajax zich toevallig plaats voor de groepsfase cl en Veltman staat dan nog CV dan verlies je alle 6 duels.

Is Ten Hag achterlijk?... kan niemand binnen Ajax hem zeggen dat Ajax in de laatste 7 jaar toen hij cv stond verdedigend afging als een gieter

Veltman als Cv... is niveau Emmen
3 -2
Kuningast
Alvarez zal er wel snel in komen en dan is Veltman zijn plek kwijt.
0 0
Illegaal
Daar hebben we vanavond niks aan, deze wedstrijd is cruciaal er is tijd zat geweest om een lange rcv aan te trekken toen de Ligt vertrok
1 0
Kuningast
Klopt daarom zou met Martinez en Blind spelen tot Alvarez topfit is.
0 0
Leviathan
Gaan we weer. Heeft Veltman nou nog steeds een contract? Had al jaren weg moeten zijn die brengt het niveau altijd omlaag in de selectie. Aardige jongen, maar daar win je de oorlog niet mee
3 -1
Redrum
Als ik een euro zou krijgen voor elke wedstrijd van Veltman zonder blunder kon ik nu een six-pack kopen.
1 0
ajaxdordtt
Schultenbrau ja.
0 0
Kuningast
Nu heb je weer 2 dwergen als centraal duo met 2 slakken ervoor. Echt onbegrijpelijk!

Blind wisselen met Martinez zou al veel beter zijn.
4 -2
ST
Ik begrijp daar ook echt niks van. Alsof hij graag op achterstand wilt komen.
0 0
Schip
Lekker voor Schuurs dit. Die heeft uitsteeeeekend gespeeld tegen VVV - ik vond het al zo geforceerd overkomen - en als het om de knikker gaat, mag hij banken. Voor Veltman. Die weer aan de noodrem gaat trekken, let maar op.
6 -3
Illegaal
noodrem trekken zit er wel in maar hij verliest ook alles door de lucht samen met martinez en over de grond bij counters van de cyprioten verliest hij ook alles..........

Voor mij mag ten hag weggeschopt worden als we ons niet plaatsen egaal wat hij vorig seizoen bereikt heeft, door aan prutser Veltman vast te houden als cv laat hij zijn onkunde zien..... een geen gezeik van Schuurs of Alvarez kan je daar niet neerzetten, dat gaat er bij mij niet in er is tijd genoeg tijd geweest om een cv met lengte en snelheid te kopen in de tijd dat de ligt al weg is
0 0
TOOL
Tegen vvv inderdaad. De club zonder enige aanvallende inspiratie. Ik gun het Schuurs allemaal wel maar ook in de voorbereiding werd hij er een aantal keer volkomen voorbij gelopen en hij is ook nog niet getest. Wat dat betreft vind ik Veltman best wel een normale keuze.
0 0
ajaxdordtt
En dan als Perr straks onzeker is iedereen hier massaal roepen dat hij kansen zat heeft gehad. Zo maak je jonge talenten kapot.
1 -1
Schip
Je maakt ze pas onzeker als je heel erg het signaal geeft dat fouten maken niet mag. Bijvoorbeeld door ze op de bank te zetten voor een speler die overduidelijk tekort komt in een centrum naast Martinez.

Ik hou het erop dat TH meer coaching wil van Martinez. Maar twee van dwergen achterin is alleen mogelijk als je zoveel druk op de bal zet, dat er amper voorzetten uitkomen.

Heb jij dat dat gezien?
0 0
ajaxdordtt
Je begrijpt me denk ik niet. Ik was het helemaal met je eens.
0 0
Illegaal
Als we het niet halen geef ten hag de schuld... bijna was het al mis gegaan tegen paok door de blunder van ten hag.

Veltman kan niet... en zeker niet samen met kabouter Martinez... ze stellen beide niks voor in de lucht.....

Hoe kan Ajax weer liggen zo blunderen met deze kabouter verdediging.
3 -6
AFCA1961
Ten Hag is niet zo`n geweldige trainer als iedereen beweert hoor, maar dat mag je niet meer hardop zeggen. Die keuze voor Veltman steeds snap ik totaal niet.....
2 -2
ST
Goede veldtrainer. Maar slecht qua opstellingen en wissels.
0 0
Joseph
Wat een angst bij ten Hag, erg jammer dat hij niet durft te kiezen voor Dest en Schuurs, die op dit moment gewoon beter presteren.
2 -3
10Sneijder10
Ik zie hem alweer met zijn handen op zijn rug staan. Alibi-verdediger.
3 -1
RedFeather
Hij kiest voor vastigheid en ervaring
Snap dat je dan voor Joel kiest
Al is het pure armoede, geeft toch aan dat er wat bij moet
Maaar.. Marin.. kap met die gast..
3 -2
blava
Arme TH. Hij begint de Boer trekjes te krijgen. Geen lef. Zo komt Ajax nooit verder.
4 -4
ajaxdordtt
Dat CL succes kwam puur door Frenkie. Al wil iedereen hier graag geloven dat dat allemaal door ten Hag kwam.
2 -2
AFCA1961
Nou ik heb nooit gelooft in Ten Hag hoor....met de selctie van vorig seizoen was iedereen kampioen geworden.....sterker nog; door de foute wissels van diezelfde Ten Hag haalde je de finale niet......onvergeeflijk en de zoveelste slechte wissel. Nu is Schreuder ook nog weg en we gaan het zien.
0 0
f.m.d.
Maar niet iedereen had de halve finale van de cl gehaald.
0 0
ajaxdordtt
Met je eens. Maar hij is nog net niet heilig verklaard hier.
0 0
Redrum
Tuurlijk man, gewoon ijskoud Veltman weer centraal zetten. Erik wil het weer spannend maken.
6 -2
AFCA1961
Waarop is dat vertrouwen in Veltman toch gebaseerd??
1 0
Bramble1988
Best wel hilarisch, toen Blind terugkwam bij Ajax was het volgens velen een middenvelder en te zwak voor CV. Na afgelopen seizoen is het 180 graden gedraaid en is het eigenlijk niks op het middenveld en moet hij terug naar CV. Tjah, de voetbalwereld..
8 0
ajaxdordtt
Prima nummer 6, misschien wel beter dan cv. Niet in een systeem met de punt naar voren.
2 -2
Fieldman
Best apart dat elke Ajax-volger Veltman een zwakke CV vindt, maar de trainer van Ajax niet.

Zelfs met een matige Schuurs heb je een betere verdediging staan dan met een Veltman in vorm (als CV).

Gaat EtH overmoedig worden?
7 -3
Mazraoui
Geef die man wat krediet hij heeft Ajax naar halve finale CL geleidt. Als Ajax het verneukt mag je weer bijdehandje komen spelen. Nu gewoon achter Ajax staan
5 -1
Illegaal
ja maar dat was zonder veltman de prul als cv... daar hadden we de ligt staan met zijn lengte...
1 -3
Rentokill
Ja maarrrr
0 0
Mazraoui
Geef die man wat krediet in het maken van tactische keuzes hij heeft Ajax naar halve finale CL geleidt. Als Ajax het verneukt mag je weer bijdehandje komen spelen. Nu gewoon achter Ajax staan
2 -2
JariJari
TH heeft gewoon gelijk en jullie niet.
5 -4
ajaxdordtt
Liefde maakt blind
0 -1
willycicci
Blind heeft misschien wel de beste seizoen uit zijn carriere achter de rug als LCV. Waarom zou je die vastigheid uit je elftal halen als er toch al zoveel veranderingen zijn. Hij heeft veel meer overzicht en rust op die positie.

Een basisplaats moet ook verdiend worden, Marin heefft dat in mijn optiek nog niet gedaan terwijl Lang al een poosje op de deur klopt.
0 0
JariJari
Blind is nog beter als middenvelder EN we hebben hem daar nog harder nodig na de transfer van Frenkie.

Martinez doet het geweldig LCB!
2 0
ajaxdordtt
Lang kan niet op die plek joh. Verder wel met je eens. Verdediging gewoon laten als vorig jaar, alleen de Ligt vervangen.
0 0
diamanti
Draufgänger is er iig bij, kan niet mis gaan!
1 -1
Rentokill
Iedereen weer zeiken op Veltman. Schuurs is gewoon nog niet stabiel genoeg. Blind is nodig op middenveld. Veltman doet het ok de laatste tijd. Ook centraal.
9 -3
JariJari
Dit! Prima opstelling.
2 -3
ajaxdordtt
Nee, Veltman is lekker stabiel.
7 -3
JariJari
Ja dat is hij
2 -7
Illegaal
heb jij de laatse 7 jaar niet gekeken toen hij stond te stuntelen als cv.. toen hij ieder kopduel verloor, toen hij ieder sprintduel verloor... nee dus dat heb je niet gedaan


een slechtere cv dan veltman bestaat bijna niet... Schuurs is beter zelfs de afgedankte doekhi is beter
3 -1
Joseph
Je bedoelt die handjes op de rug, in plaats van voor een blok gaan?

Heerlijk stabiel, doe mij maar Schuurs, iemand die vooruit durft te verdedigen en waar toekomst in zit.
2 -1
Illegaal
niet alleen dat maar ook de lengte bij kopduels en de snelheid die bij Schuurs duidelijk beter is.... Veltman is een ramp hij kan er geen klote van
0 0
ajaxdordtt
Houdt hij dan al een jaar of 8 verborgen.
2 -4
JariJari
Alleen voor mensen met geen verstand van voetbal.
0 -3
ajaxdordtt
Zoals Koeman, Danny Blind, Van Marwijk enzo?
0 -1
JariJari
Bosz en TH (en Frank) zien het wel.

Veel meer voetbalverstand dan jouw rijtje namen.
0 -1
ajaxdordtt
Frank en Bosz hadden geen enkele keus. TH wel.

Bosz gebruikte hem trouwens ook alleen als back. Dat kan hij best aardig.
0 0
JariJari
Bosz koos Joel boven Tete.
0 0
ajaxdordtt
En terecht
0 0
JariJari
Ja dat vind (en vond) ik ook, maar de consesus op showtime was toch anders destijds
0 0
ajaxdordtt
Aardige back, hele matige Cv.
1 0
Flipper33
Vind Blind het niet echt goed doen als Middenvelder
1 -2
JariJari
Je vindt de beste middenvelder van de eredivisie niet goed ......... ok I guess lol
1 -1
ajaxdordtt
Kelly??
1 0
JariJari
Bundy?
0 0
Tscheu
Veltman man man.
Prima als backup voor rechtsback, heeft hik vorig en dit jaar geweldig gedaan. Maar weer centraal.......? Ten Hag speelt met vuur.
2 -5
Multi
Veltman als rechtsback had ik begrepen, maar als RCV niet. Had dan Schuurs de kans gegeven, want die is op die positie zeker niet minder. En Blind weer op het middenveld vind ik persoonlijk jammer, vindt hem zoveel meer rust uitstralen achterin, wat direct overslaat op het team.

Nouja we moeten het ermee doen, come on boys! Zorgen dat je de CL haalt, want dan geeft je weer flink wat cash en daarnaast een paar mooie wedstrijden voor jongelingen om zich te ontwikkelen!
2 -3
Caelintroy
Als Veltman vandaag weer kut speelt, dan hoop ik dat TH eindelijk inziet dat hij als CV geen serieuze optie is. Kan echt niet dit. Weer met de billen tegen elkaar aan vanavond .....sjonge jonge
2 -5
Godenzoon24
Mis een x een elftal wat vertrouwen geven Erik??? Het is iedere x wat anders!
2 -6
JariJari
Dit is hetzelfde elftal als vorige week.

In het weekend zijn wat mensen gespaard voor deze (belangrijke) pot!
0 -1
ajaxdordtt
Erik denkt dat dit vertrouwen geven is. Beetje rouleren. Zie Dolberg.
0 -3
JariJari
Verwachtte deze opstelling al. Prima opstelling.
6 -3
Johan1
Tsja, Ten Hag is blijkbaar nogal hardleers. Naast Martinez lijkt Schuurs een betere optie.
3 -4
mcjc
Martinez is een goede speler, maar toch is een centrum Met Blind en Schuurs de beste optie.
1 -2
Johan1
Mee eens, maar als Martinez toch centraal achterin staat, dan liever met Schuurs dan met Veltman.
Ik zou ook graag Blind weer naar achteren en martinez op de plaats van Blind willen.
0 0
Rentokill
Lekker arrogant. Wie ben jij dan?
2 -1
ajaxdordtt
Johan. Lezen pik.
3 -3
AjaciedRK
Veltman zal wel goed in pijpen zijn. Waarom weer die vent centraal achterin. Die kan hooguit als back up voor de rechtsbackpositie dienen. Alvarez of schuurs hoort daar gewoon te staan.
1 -12
stefanwillem
Rk staat niet voor rooms katholiek denk ik?
2 0
AjaciedRK
Nee in dit geval niet. Maar kleine jongetjes, pijpen en rooms katholieke kerk is wel een pijnlijke combinatie
1 -3
ajaxdordtt
Hij heeft wel die IPH.
1 0
Mi-leak
Wow!
0 0
SkilledAtSoccer
Dit is wéér vragen om problemen, mijn hemel...
3 -2