Ajax past programma aan voor APOEL-uit

SJvanveen, 19-08-2019 om 19:38, 12747 views, Persconferentie |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax heeft haar dagprogramma aangepast om zich optimaal voor te bereiden op de uitwedstrijd bij APOEL Nicosia van dinsdagavond. Het treffen met de Cyprioten begint om 22.00 uur plaatselijke tijd en dat is later dan normaal. Reden genoeg voor Erik ten Hag en zijn staf om de volgorde van activiteiten iets om te gooien. 

Normaliter houdt Ajax de wedstrijdbespreking op de dag van aankomst, maar dat is deze keer niet het geval. Het dagprogramma is aangepast, omdat Ajax maandagavond laat traint en dinsdagavond laat speelt. 'We hebben wat bedacht om de dag te killen, zodat we de focus hebben en met de juiste mentaliteit aan de wedstrijd beginnen', legt Ten Hag uit op de persconferentie.

'Normaal gesproken doen we dat voor een wedstrijd met een meeting die gaat over het plan voor de wedstrijd, maar dat gaan we morgen op de dag zelf doen', vervolgt de trainer, die waakt voor onderschatting. 'Ik loop al een tijdje mee, maar het wordt nooit een appeltje eitje. In professioneel voetbal krijg je niets voor niets. Je moet altijd vechten en dan kun je wat bereiken.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
trainerdv
Gewoon extra lange siesta van 13 tot 17 uur tijdens de 35 graden hitte. Even douchen, lekker eten rond half 7 met zijn allen. Wedstrijdbespreking met een kopje koffie erbij en dan rond 8en naar het stadion :)
1 0
Superman
Eric is een toppertje.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Ten Hag is bezeten van het vak en zit nooit achterover. Dat misschien wel zijn grootste kwaliteit.
6 -2