Overmars: 'Ga ervan uit dat Van de Beek blijft'

GinoHaverkamp, 13-08-2019 om 20:20, 9373 views, Ziggo Sport |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Ondanks de vermeende interesse van Real Madrid, verwacht Marc Overmars, verantwoordelijk voor de contracten en transfers bij Ajax, dat Donny van de Beek bij Ajax blijft. 'Ik ga ervan uit dat hij blijft', luiden zijn woorden tegenover Ziggo Sport.

De oud-prof verwacht dat duidelijkheid over Van de Beeks toekomst niet lang op zich laat wachten. 'Je maakt afspraken', zegt hij. 'Voor een bepaalde datum wil ik duidelijkheid en dat ziet er op zich goed uit.' Die datum wil Overmars overigens niet prijsgeven. 'Dat weten wij wel. Die datum staat en dan denk ik dat we de zaakjes goed op orde hebben.'

Alhoewel Overmars er goede hoop in heeft dat Van de Beek ook deze jaargang het wit-rood-wit blijft dragen, erkent hij dat er concrete interesse is in de middenvelder. 'Absoluut', luidt zijn antwoord wanneer hem gevraagd wordt naar die interesse.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
lm
Vind dat achterin en voor in ook nog wel wat bij mag komen want zag der slecht uit en we scoren ook weinig uit gewone aanvallen
1 0
FerdiZ
alvares is nog niet aan spelen toe gekomen en er moet alweer iemand bij?
0 0
Rentokill
VdBeek tekent morgen bij. Anders is Overmars niet zo scheutig met deze info.

En Dolberg gaat naar Duitsland.
0 0
Jornnn
Prima. En dan snel Vertonghen terug halen.
1 0
Sterspeler
We hebben 3 verdedigers gekocht en Schuurs uit de jeugd. Laten we eerst een team smeden. Vorig jaar was het rond deze tijd niet beter dan dit. Bovendien heeft Vertinghen al aangegeven dit jaar niet te komen.
0 0
Flipper33
Komt dus niks meer bij ! Die Antony was dus ook een broodje aap verhaal
0 -1
FrankBeton
Zeg Flikker33, wat is er met jou aan de hand.
Hand in hand kameraden misschien??
0 0
Jariiii
Viel me tijdens het interview op dat hij spontaan over 'we' bleef praten toen het het over het vervolg van dit seizoen ging. ZOu heerlijk zijn als hij bleef. Ook vandaag was hij weer zo sterk, zo goed, had hij die geniale momenten die een ploeg soms nodig heeft om over het dode punt heen te komen.
0 0
FreddyAX
Donny speelde vandaag niet in zijn kracht; hij stond waar hij normaal komt, gevolg van inzakkende PAOK maar ik vermoed dat de transferperikelen ook meespelen.
Hopelijk blijft hij, is een spelversneller en een slimme voetballer.
Duidelijk is wel dat PAOK geen prutsers zijn, zoals ik vorige week al aangaf had Biseswar weer een belangrijke rol .
Organisatie is nog niet op orde, maar het is een voordeel dat we begonnen zijn tegen een serieuze tegenstander en ook getest zijn dat scherpt de geest.

Ik las vorige week nogal wat afkeurende kreten over Martinez,die heeft wat mij betreft laten zien dat hij wel degelijk een aanwinst is.
Mazraoui vond ik ronduit tegenvallen, niet scherp en doortastend genoeg.
Veltman deed het best aardig maar lijkt me niet de RCV waar we sterker van worden, Blind wisselde aardige momenten af met slordige,Nico was weer OK,Marin onzichtbaar en te slordig .
Tadic een voldoende voor zijn veldspel maar wel klasse dat hij de verantwoording neemt bij de penalty's na zijn gemiste strafschop( had overgenomen moeten worden trouwens).
Ziyech was weer eens onberekenbaar in zowel positieve alsook af en toe in negatieve zin, toch komt er veel van hem af , dat onpeilbare is ook een deel van zijn kracht.
Neres duidelijk op de weg terug,had een beetje pech in de afwerking.
Dest heeft zich weer laten zien ,op termijn zeker basiswaardig.
Onana ging de fout in bij de 3-2 vind ik maar had weinig zicht op de bal, dat tijdrekken moet hij wel gaan afleren gaat hem nog meer geel kosten anders.

Huntelaar liet zich ook weer gelden, ik vind hem echt een supersub heeft een enorme drive en uitstraling.
1 -1
Ajaxvooraltijd
Hij is goed maar er moet echt een technische middenvelder bij.
1 0
Hans Kraay Jr.
Donny is zo belangrijk, moet blijven wat een baas op het middenveld!
1 -1
Rdk1983
Zou zo blij zijn als Donny blijft.
1 -1
Simpelishetmoeilijkst
Hopelijk krijgt Marc gelijk, en dan applaus van de fans voor zijn fantastisch werk deze transfer periode!
2 -2