Ten Hag wil dolgraag door met Veltman

SJvanveen, 10-08-2019 om 22:31, 19892 views, Persconferentie |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Erik ten Hag hoopt van ganser harte dat Donny van de Beek en Joël Veltman aan Ajax verbonden blijven. De coach wil het duo niet kwijt, maar weet wat voor een bizarre maand augustus kan zijn. Op de persconferentie na afloop van Ajax - FC Emmen sprak hij erover. 

Hakim Ziyech en David Neres verlengden al en Ten Hag hoopt dat Van de Beek hetzelfde doet. 'We hopen dat hij nog een jaar blijft, want hij is een belangrijke spil in de speelwijze. De dynamiek die hij brengt, daarin speelt hij een belangrijke rol. Ik ben er vrij onverstoorbaar onder, maar wij als Ajax zullen er alles aan doen dat hij blijft. De ontwikkeling die hij heeft ingezet, daarmee heeft hij zich zó in de kijker gespeeld, dat alle clubs in Europa achter hem aan zitten.' 

Joël Veltman

Veltman is toe aan een nieuwe uitdaging als deze op zijn pad komt en momenteel in gesprek met de club over een mogelijke transfer. Ten Hag wil de verdediger, die tegen Emmen weer eens centraal stond, absoluut niet kwijt. 'Ik heb hem gezegd dat hij niet weg mag. Met Matthijs de Ligt zijn we een belangrijke kracht kwijtgeraakt. Hij kent de speelwijze en daarin hebben we Veltman nodig.' Een verlenging behoort tot de opties. 'Daar zijn we over in gesprek, maar dat is aan hem. Ik snap hem heel goed, maar we moeten in het belang van Ajax denken.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pierre Heno
In Veltman zijn geen Europese ( sub)topclubs geïnteresseerd. Dat weet Veltman en dat weet Ajax. Dan zeg je als Veltman natuurlijk graag dat je Ajax wel een dienst wilt bewijzen door open te staan voor een nieuwe overeenkomst. Alleen als stand-in voor de RB positie. That's it. Het is al èrg genoeg dat we Schöne aan Genua hebben weggegeven.
0 0
Sterspeler
De strijd wordt altijd op het middenveld gewonnen. Om die reden vind ik Veltman een prettige back om erbij te hebben tegen ploegen die hoog spelen. Ontlast het middenveld in verdedigend opzicht waardoor ze beter aan het spelmaken kunnen deelnemen. Verdedigend meer een zekerheid dan Mazraoui en Dest. Deed het vorig jaar uitstekend in de Champions League. Opmerkelijk dat iedereen het heeft over het Veltmannetje. Ik heb Mazraoui afgelopen jaar regelmatig het eerste kwartier slapend zien beginnen en daar hoor ik niemand over. Neemt niet weg dat Mazraoui tegen verdedigendere ploegen altijd moet spelen. Je kan Mazraoui niet alles laten spelen en Dest wil je ook niet 30 laten maken. Zeer getalenteerd maar nog wat te grillig.
0 -1
Willamys
Hallo jongens, ik kom hier altijd op de site. Ik ben een Braziliaanse Ajax-fan, Ajax is mijn enige team! Ik begin in de kunst van realistische ontwerpen. Ik teken nu Danilo Pereira en David Neres. Danilo is bijna klaar. Ik wil beide foto's naar Nederland sturen! Kunnen jullie me helpen? Help me als je kunt, alsjeblieft! Je kunt de voortgang van dit werk volgen op mijn Instagram! @will_willamys


https://instagram.com/stories/will_willamys/2108546439042265054?utm_source=ig_story_item_share
1 0
Soccerskins
Ik hoop dat ze hem volgend jaar transfervrij laten vertrekken. Vind hem als rechtsback aanvallend niet goed genoeg en als CV vind ik hem weer iets te licht.
1 -1
JCr14
Gisteren had hij ook weer een simpele terugspeelbal op de keeper. Die er 20 meter langs zit.
Ook loopt hij teveel terug waardoor tegenstanders de kans krijgen een actie te maken.
Hij is gewoon net niet goed genoeg voor waar we naartoe willen.
Maar elke trainer gunt hem een basisplaats waar ik niets van begrijp
5 -1
JohnTB
Zo is het. Twijfel ook aan Ten Hag dat ie dit niet ziet. Hou me hart vast voor as dinsdag tegen PAOK met Veltman...
2 -1
Sterspeler
PAOK speelt hoog. Dan is een back als Veltman die goed vlak voor de 16 verdedigt wel prettig om erbij te hebben. Daar heb je dan meer aan dan een Mazraoui.
1 -1
JCr14
Juist niet. Je moet ze juist bij de strot pakken
0 0
Sterspeler
Dat kan Veltman ook hoor. Die zet beter druk dan Mazraoui. Moet alleen gelijk de bal inleveren omdat die voetballend minder is.
0 0
Web
Ik weet niet goed wat ik er van moet vinden?
Doet het verrassend goed naar zijn blessure, aan de andere kant loopt hij Des voor de voeten?
Vind hem persoonlijk te klein voor het centrum. ( tegen Emmen kan dit )
Zou hij zelf ook niet liever een transfer willen?
Ik vind niet dat Ajax hem een vorstelijk salaris moet bieden zoals Tadic, Neres en Ziyech.
Daar is hij in mijn ogen te gewoon voor.
2 -1
PJSM
PSV gaat Schwaab terug halen, whahahahahaha.
2 -1
De_Realist
En wij willen verlengen met Veltman...
6 0
Ajax-Amsterdam
Wtf hij is zo slecht, rare club blijft het ook
0 0
Klasseman
Hahahahhääaaaaa hahahaha
0 0
JCr14
Oh nee toch. Dan zijn we als Ajax echt kansloos voor de titel. Hahaha
0 0
Pierre Heno
Maar wij hebben Veltman als Joker
0 0
Ar
Speelde uitermate soeverein gisteren. Het is weliswaar maar Emmen, maar ik denk dat ie voorlopig als laatste man een stapje verder is dan Schuurs.
1 -8
JohnTB
Op basis van wat ?? Morgen weer
dode spelsituaties en dan komt ie tekort met zijn lengte met kopballen
1 0
Toeschouwer
Veltman is zo goed geen club wilt hem hebben nu.
6 -2
vdhaas
Ik zou veltman proberen te behouden. Ondanks dat hij niet de onbetwiste eerste keus op rechtsback is.

Zijn voornaamste concurrent (mazraoui) kan nodig zijn op het middenveld. Daarnaast kan ook hij weleens geschorst of geblesseerd zijn. Reken erop dat ajax ook dit seizoen een wedstrijd of 50 speelt.

Hij heeft vorig jaar bewezen er te staan als je hem nodig hebt. Ook op het hoogste niveau.

Onnodig vertrek van selectiespelers komt de continuiteit niet ten goede. Er zijn al drie basisspelers weg deze periode.
1 -4
IkJijHijWijJullieZijnAjax
los van het feit dat je een voor of tegenstander bent van joey, is het wel een geweldig clubmens. nooit zanikken, hard werken, gewoon een fijne persoonlijkheid.
je kan hem als ajaxsuporter dan ook nooit keihard met de grond gelijk maken, hij blijft een jongen van de club.

trouwens, mocht veltman ooit ajax verlaten, bij welke club zou hij dan goed passen?
5 0
JanTa
Het probleem met Veltman is, er lopen veel nepsupporters rond die elkaar zitten te papagaaien.
0 -3
JanTa
Door sommige nog steeds ondergewaardeerd maar heeft in de CL laten zien dat hij zijn mannetje staat. Nog steeds hebben Elia en Lozano nachtmerries als ze aan Veltman denken.
7 -7
IkJijHijWijJullieZijnAjax
vind en blijf ajax gewoon kwetsbaarder vinden met veltman, er is niet veel veranderd. het probleem is echter dat je naast veltman niemand hebt die het beter doet met ervaring en leeftijd.

je kan daar dest neerzetten, maar ik vind persoonlijk dat daar een te grote drive naar voren in schuilt, goed kunnen verdedigen blijft de essentie van een back.
het is afwachten hoe dat uit gaat pakken in de vcl.
denk dat je tegen paok niet teveel moet veranderen, sowieso moet zelfs na emmen het positiespel verbeterd worden de aankomende dagen

ik vond het los van ons flitsend aanval spel waar ik van heb genoten, nog steeds positioneel achterin fragiel ogen kwa ruimtes en individuele duels.
je wilt niet dat straks paok de rust haalt met een 0-0, en dat er een vlak voor tikd invliegt, omdat de verdediging er doorheen zit of ajax risicos moet nemen
4 -1
noahdepoah
Eens, Veltman heeft altijd wel een momentje, en volgens mij kies je met Veltman voor het verleden en niet voor de toekomst.
1 0
louis60
Achterin zijn we kwetsbaar bij een goede tegenstander. Zonder de lengte van een Schuurs of een 'soort de Ligt' loop je onder druk grote risico's bij vrije trappen en corners. Je zal dan veel uitslagen zien va twee tegengoals en krappe uitslagen. En waarom hebben we die Edson nog niet gezien? Stel dat ie toch tegenvalt heb je echt een groot probleem achterin.
2 0
Libero
Waarom we Edson nog niet gezien hebben is dat hij nog maar net zijn werkvergunning heeft en meetraint. Hij zat gisteren voor het eerst bij de selectie en zou ingevallen zijn, ware het niet dat Nous uitviel. Ten Hag gaf voor de wedstrijd aan dat hij niet voor niets op de bank zat en hij hem zou brengen als de stand het toe zou staan.
0 0
daniajax1
Veltman wordt hier weer lekker onderschat. Gewoon een ideale speler om erbij te hebben. Kan zowel RCV en als RB. Kent het Ajax-spel door en door. Een topclub heeft 15 a 16 basisspelers nodig. Kijk naar een City, Barca, Juventus. Als je mee wil doen voor Eredivisie, beker én weer een mooi Europees seizoen dan heb je gewoon een brede selectie nodig. Dest heeft een paar aardige wedstrijden gespeeld, maar is nog niks over te zeggen. Alvarez kan niet rechts. Mazraoui misschien vaker op het middenveld en kan ook geen 50 wedstrijden per jaar spelen. Magallan durft niemand het mee aan. En Schuurs moeten we ook gewoon afwachten en kan sowieso geen 40/50 wedstrijden topniveau aan nog. Tel daarbij blessures en schorsingen op. Veltman is een echte Ajacied en een ideale speler. Heeft de publieke opinie tegen, maar hoe hij terug is gekomen. Gewoon grote klasse en verdient naar mijn mening wel iets meer respect hier.
4 -4
b.hulshof
Met het centrum van gisteren is het risico op een penalty tegen en rode kaarten wel erg groot tegen tegenstanders die je onder druk zetten.
4 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
mee eens, het moet echt veel beter achterin en op het middenveld.
met name de individuele duels.
je zag veel te vaak balverlies zelf de bal heriveren was een hele kluif, en dan doken er gewoon 3 man geheel uit positie bovenop, zo speel je geen champions league voetbal dat kan ik je verzekeren.
1 0
GerardAjax26
Ik vind Veltman een goede speler maar zou hem toch verkopen. Op beide posities waar hij kan spelen zijn meerdere betere alternatieven. Het lijkt me overbodig om zoveel spelers te hebben achterin. Overigens vind ik het wel lullig voor die Magallan. Ajax wou hem zo graag hebben en een half later heb je 3 spelers voor je.
10 0
OuweDibbes
Gun Veltman in de winterstop zijn transfer. Heeft zich altijd 100 procent ingezet voor Ajax en heeft nooit gemuit. Kan hij nu helpen dat Ajax niet achterop raakt in de titelstrijd en zich plaatst voor de Champions League.
0 -3
Babangida83
Het belang van Ajax is ook om mee te denken met spelers die hun strepen verdiend hebben. En Veltman is er zo een. Altijd een voorbeeldig prof geweest en is lang bij Ajax gebleven. Met Mazraoui, Alvarez, Schuurs, Dest en eventueel Timber heeft Ajax genoeg voor die plekken.

Ten Hag is aardig, maar mag niet t technisch beleid gaan bepalen. Daar lijkt t nu sterk op. Overmars dient hier in te grijpen.
4 -1
Pure
Mag de trainer ook al niet meer zeggen dat hij hoopt dat een speler blijft.... een beetje zoeken naar dingen van je
2 -1
AsensioWillemsen
We hoeven niet iedereen te verlengen. Volgende zomer is ern natuurlijk moment om Veltman te kunnen vervangen door jeugdspelers
1 -1
MarcelvTol1971
Veltman wil spelen en voelt zelf ook wel aan dat dat lastig gaat worden als de concurrentie op die posities fit zijn.
Maar als er blessures zijn is het een hele goede back up.
Veltman weet ook dat als ie naar een club van zijn niveau vertrekt hij waarschijnlijk van de radar verdwijnt van Koeman.
Als ie blijft dan mag ie transfervrij vertrekken. Daar heb je als speler alleen financieel baat bij want als je voor een prikkie gehaald wordt zetten ze je ook makkelijker op het bankie.
Lastige keuze voor Joel maar ik denk toch dat het voor beide partijen beter is als ie nog een jaartje zou blijven, maar ik denk dat als ie de kans krijgt dat ie toch vertrekt.
1 -2
AnsB
Op den duur is Veltman niet goed genoeg voor de basis, mits Alvarez en/of Schuurs zich goed (naar verwachting) ontwikkelen als CV en Dest zo door gaat als RB.
Maar dat weten we in dit stadium nog niet, en op dit moment is Veltman heel belangrijk, omdat hij precies weet waar hij zich moet positioneren en verdedigend sterk is. In de huidige fase dat m.n. de achterhoede en het middenveld, zowel onderling als in samenwerking nog niet stabiel op elkaar zijn afgestemd is dat van 'levensbelang' , zo zagen we in fases tegen zowel PSV, Vitesse als Paok.

Dus ja, voor hem helaas, maar van mij zou hij inderdaad ook niet weg mogen nu.
Ik ben onder de indruk van Dest en Schuurs, maar het inpassen van een onervaren verdediger is veel lastiger of beter gezegd risicovoller dan het inpassen van een aanvaller. Een foutje is snel gemaakt en kan je de kop kosten. In de Eredivisie is dat niet zo'n probleem, maar in de CL kan dat beslissende zijn voor winst of verlies.
Tegen Emmen was de afstemming al veel beter met Veltman als CV en Mazraoui als RB.
1 0
Rentokill
Als ie echt graag wil moet ie maar gaan. Naar Kayserispor, Basel, Bordeaux, Bilbao, Sampdoria etc.
Als ie nog een jaartje blijft en fit is kom je misschien meer in de range van Sevilla, West Ham, Lyon, Napoli... Lijkt me n stuk leuker.

Voor Ajax geldt dat t n ervaren kracht is die geen hoogvlieger is maar uiterst bruikbaar in deze periode. Als het gaat lopen en iedereen zn niveau gaat halen verandert de situatie.
1 0
Ozymandias
De spelersgroep is in mijn ogen nu eigenlijk te groot en ik vind dat Ajax ruimte moet maken voor de ontwikkeling van bepaalde talenten (zoals Lang, Dest en Gravenberch). Daarom zou ik afscheid nemen van De Jong, Veltman, Van Leer, Labyad, Magallán en De Wit. Ook zou ik Dolberg voor een seizoen verhuren omdat ik Tadic vast in de spits zou zetten en Ajax met Huntelaar een goede back-up spits in huis heeft.
13 -4
DT10
Helemaal mee eens. Met Nous en Dest heb je de rechtsbackpositie prima bezet. Ook voor de rechter centrale verdediger, heb je met Alvarez, Magallan en Schuurs al 3 spelers. Wanneer Veltman blijft, staat hij de ontwikkeling van, zowel Dest, als Schuurs in de weg en daar vind ik Veltman niet belangrijk genoeg voor.

Daarnaast blijft hij zelf ook telkens aangeven en, dat hij open staat voor een vertrek en heeft hij een aflopend contract. Dus ik zou hem persoonlijk verkopen, nu je er nog een paar miljoen voor kan krijgen. Maar wie ben ik, als Overmars en Ten Hag hem erbij willen houden...
3 -1
Hagmag
Tegen Emmen speelt hij goed.
Maar zodra hij onder druk komt te staan, dan loopt hij op het randje van GEEL, altijd....
Reden: Hij komt net iets te kort.
Gewoon lekker laten gaan.
7 -7
migilo
Je bedoelt zodra hij tegen iemand van het kaliber Ronaldo speelt?
2 -1
Koekepeer
Zoals iedereen die tegen Ronaldo speelt inderdaad
1 0
PetrusKeizer
"de dynamiek die hij brengt, daarin speelt hij een belangrijke rol".

tja, wie anders.
3 -2
Schip
Haha, ja TH vlucht maar al te graag vage en grammaticaal nietszeggende management termen. Maar op zich is het duidelijk. Ziyech is een onmisbare aanjager. Zonder heem geen gif en creativiteit. VdBeek zorgt op links weer voor drive en beweging, en scoort veel meer en makkelijker, maar heeft die creativiteit dan weer niet.

Als beiden blijven en Ajax vind de oplossing voor een goede opbouw en een functionerend middenveld, zijn we in goede vorm.
4 -1
ETM
Vanuit Ajax gezien volstrekt logisch dat ze Veltman willen behouden. Ook als dat voor de breedte blijkt. Ten Hag zoekt met Mazraoui naar een plek op middenveld. Dest komt als een speer, maar is wel erg groen en wie heb je dan nog meer?

Daarbij als persoon, idd iemand die Ajax door en door kent. Sanchez liet in 16/17 bijv ook weten veel aan Veltman te hebben. Lijkt een jongen die anderen graag helpt.

Ik zelf was voor aanvang van 18/19 van mening dat Veltman beter kon gaan. En was ook niet heel gehecht aan hem. Maar ben daar toch wat van teruggekomen. Idialiter niet voor de basis, maar een zeer nuttige speler om erbij te hebben. Ik vond hem ook sterk toen hij er plots in de CL moest staan.

Vanuit Veltman echter, die heeft door afgelopen seizoen wel wat meer mogenlijkheden dan na een 'normaal' seizoen... En de kans is groot dat hij als back-up zal worden gebruikt.
3 -1
Dexy
Ik gun Joël een mooie transfer!

Voor rechtsback hebben we betere alternatieven op dit moment (Mazraoui en Dest) en voor RCV hebben we dat ook (Alvarez en Schuurs). Veltman is te verdedigend als rechtsback voor het spelletje dat Ajax nu speelt. In het centrum vind ik hem positioneel redelijk, maar fysiek behoorlijk zwak. Tegenover sterke spitsen legt Joël het altijd af. Martinez is ondanks zijn kleinere lengte een aanzienlijk betere kopper dan Veltman en houdt zich ook beter staande in de fysieke duels.

Eigenlijk vind ik Joël overbodig geworden in vergelijking met wat onze selectie nu te bieden heeft. Volgens mij heeft hij zelf ook duidelijk een wens om te vertrekken. Ik zou zeggen: gun die jongen zijn welverdiende transfer.
2 -3
daniajax1
Hoe kan je nu al zeggen dan Dest beter is. Die heeft nog geen 1,5 officiele wedstrijden gespeeld. Alvarez heeft nog 0 minuten gemaakt. En Schuurs tegenover sterke spitsen? Ik hou m’n hart vast.

Totaal niet overbodig.
2 0
Flipper33
Ik had liever op het middenveld en in de aanval wat meer concurrentie gezien we hebben nu wel bar veel verdedigers pff
1 -2
ram
Bizar...

Je hebt een fenomenale Dest achter Mazraoui. En je hebt Alvarez en Schuurs voor rechts centraal.

Die jongen wil een avontuur. Pak een paar miljoen en gun hem dat! Daarbij maak je ruimte voor bovengenoemde spelers en dus voor hun ontwikkeling. Win, win, win, enzovoorts.
10 -1
daniajax1
Fenomenaal zelfs. Laat ‘m eerst eens meer dan 1 wedstrijd tegen een tegenstander van niveau spelen. Schuurs geeft mij nog geen vertrouwen dat hij Europees z’n mannetje staat. En Mazraoui zal vaker op het middenveld te vinden zijn. Als je iemand weg doet, dan is dat Magallan. Veltman is zeer nuttig voor dit Ajax.
2 -3
ram
Ja... lekker makkelijk "weg doet". Denk je dat Marc geen pogingen doet om Magallan te dumpen? Er is gewoon geen interesse.

En ja, ik vind Dest best een fenomeen. Ik heb veel liever dat hij minuten maakt, dan dat Veltman dat doet.
0 0
talent020
Ik snap eigenlijk niet waarom Veltman zo graag weg wilt, Ajax is voor hem ideaal, en voor Ajax is Veltman gewoon een prima speler om erbij te hebben
7 0
Aeter
Idd, Veltman zou zijn hele leven bij Ajax kunnen spelen. Dat Ziyech blijft vind ik klasse van Ziyech, want hij vind Ajax gewoon top. En zegt gewoon als de absolute top niet komt, blijf ik. Terwijl anderen al weggaan als QPR aanklopt.
1 0
Ajax4life16
Als je het bij die laatste zin over Schone hebt verdien je gewoon een tik
1 0
SjaakWolfs
Wil*
0 -1
Cupmetgroteoren
Omdat Overmars zijn contract weigerde op te waarderen tot nu toe.
1 0
FiberPaste
Ben benieuwd naar Alvarez, samen met Blind en Martinez op 6
5 -1
ram
Precies. Momenteel kan dit wel eens het beste zijn:

Onana; Mazraoui, Alvarez, Blind, Tagliafico; Marin, Martinez; Ziyech, Van de Beek, Neres; Tadic.
0 0
RedFeather
Blind is uitmuntend achterin
Op het middenveld gemiddeld
2 -4
Cupmetgroteoren
Het is ook duidelijk dat Blind zich niet prettig voelt op het middenveld. Tegen paok ging ie ook terug richting de verdediging en nu wisselde hij van plek met martinez. Blind wil gewoon achterin spelen en mist het loopvermogen op het middenveld. Martinez kan gewoon naar het middenveld en dat pakte opvallend goed uit. Naast martinez moet er echter een intelligente technische spelverdeler komen. Marin komt nog altijd niet uit de verf en daarnaast mis je leiderschap op het middenveld na het vertrek van schöne.
1 -4
Flipper33
Moest die van Ten hag
1 0
Rommy
Veltman kunnnen we aan de straatstenen niet kwijt..,
4 -7
Oliveira
Maar goed ook. Hij zit prima bij Ajax!
5 -2
jeppas
Lekker om Veltman erbij te hebben. Zie toch het liefst een centraal duo met Alvarez en Blind op termijn.
5 0
Ajax114
Dat mag ik ook hopen
0 0
Godenzoon24
Prima zaak. Speeld al tijd prima als tv. En vandaag erg goed als cv. Prima 12e man met ervaring in je selectie. Maar tis aan hem. Als hij weg wil moet je m dat volgend jaar gunnen!
1 -2
Libero
Speelt prima als tv? Ja, je moet inderdaad wel een breedbeeld selectie hebben. ;)
0 0
fc Barcelona_ke
Mag niet weg van drukke augustus. Oh dus op 31 augustus mag hij de club verlaten?
1 -3
Patrick78
Dus Alvarez op de bank? Waarom Ajax deze gozer heeft gekocht als Veltman staat in de basis...15 miljoen voor een bank speler?
1 -7
Aeter
Ten Hag is nog vol op aan het rouleren. Zowel middenveld als verdediging. Hij is gewoon aan het uittesten wat de beste mix van spelers is en wie waar het best tot zijn recht komt. 15 miljoen wil niet zeggen dat je automatisch een basisplaats hebt, want dan kun je Veltman en Schuurs meteen dumpen en dat zou ik toch niet doen.
2 0
Patrick78
Als Erik wil dolgraag door met Veltman we hebben drie spelers voor een plaats als rechtsback en 4 spelers voor een plaats als RCV.....lijkt me onlogisch dat Veltman blijft bij Ajax als hij wil vertrekken.
0 -1
Oliveira
Alvarez heeft net een aantal dagen al zijn administratie geregeld om in Nederland en Europa te mogen spelen(werken). Gun hem in elk geval minimaal 1 week om zich te mengen in de groep zodat hij zich kan onderscheiden.
2 0
JariHeijden
Alvarez is er net bij. Heeft nog nauwelijks getraind. Geef hem een Ten Hag de tijd...
4 0
fc Barcelona_ke
Ten hag gaf eerder aan. Bedrag maak hij niet uit, maar je moet gewoon je plek aanvechten... alvarez komt vast wel in !
5 0
Cupmetgroteoren
Niemand weet nog hoe goed alvarez is in het team van Ajax. Je hebt daarnaast achterin alleen nog dest, schuurs en mazraoui achter de hand. Pierie en andere jeugdspelers zijn er nog niet klaar voor.
2 0
Raydo
Ten Hag geeft toch aan waarom Veltman er staat? Hij kent de speelwijze. Lijkt me duidelijk.
4 -1
CoolRunnings
Veltman verlengen is mismanagement. Je geeft nu aan dat de gekochte cv's nu niet voldoen en eigenlijk ook niet in de toekomst.
1 -3
frankvandeschepop@outlook.com
Veltman is echt heel goed en er wordt gefaan of hij voor zijn blessure niets was. Totale onzin. Alke trainers kozen voor hem. Zonder uitzondering. Was zelfs discissie dat Tete beter zou zijn. Echt flauwekul. Ook Nu wordt gezegd dat Dest beter zou. Dest is zeer talentvol. Maar moet nog veel leren. Martinez is trouwens echt verschrikkelijk goed.
6 -1
makaveli
in al die jaren zijn er genoeg spelers geweest wie een transfer gegund werd. ik vind dat als Veltman een nieuw avontuur wil ze hem ook nu die kans moeten gunnen. hadden ze beter de ligt aan z'n contract kunnen houden..
1 0
Cesc87
Lekker verlengen met Veltman, ideale nummer 15 in de selectie.
2 -1
Vertonghen
Ja ideale backup, top prof.
Ondertussen staat hij basis en wilt Ajax zelfs verlengen... dat gaat me wat ver.
Dat Ten hag hem slachtofferde i.v.m zijn niveau had hij gewoon gelijk in.
Wat mij betreft backup of transfer wat hem zeker gegund zou zijn.
0 0
Marcw1972
Toch apart dat TH Veltman niet kwijt wíl. Begin 2018 werd Veltman als eerste door TH geslachtofferd omdat de lat omhoog moest.
0 -3
MK77
Was dat niet de periode waar hij aan revalideren was van een zware knieblessure?
3 -3
CoolRunnings
Nee was voor zijn blessure
1 0
MK77
Nou ik heb het nog even nagekeken. Van de eerste 15 wedstrijden van 2018 speelde hij er 12 daarna raakte hij gebleseerd. 1 daarvan was hij geschorst zover ik kon zien.
Toen was TH ook al met hem aan het schuiven tussen RB en CV dus ik weet echt niet precies wat je bedoelt
2 -1