Neres verlengt contract bij Ajax tot medio 2023

FinnDekker, 07-08-2019 om 18:05, 35147 views, Ajax.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

David Neres heeft zijn contract bij Ajax verlengd tot de zomer van 2023. De Braziliaanse aanvaller stond in de belangstelling van meerdere clubs, maar verkiest een langer verblijf in Amsterdam boven een transfer. Voorheen lag Neres nog vast tot medio 2022 en dus is zijn contract met één jaar verlengd.

Ajax bracht het heuglijke nieuws woensdagmiddag naar buiten via de officiële kanalen. De buitenspeler is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen in Amsterdam, na zijn komst in de winter van het seizoen 2016-2017. De nummer 7 van Ajax kwam tot dusver tot 101 officiële duels voor Ajax. In die duels was Neres in totaal goed voor 29 goals en 32 assists.

Het huidige seizoen kwam de aanvaller twee keer in actie, namelijk in de competitie tegen Vitesse en in de Champions League-voorronde tegen PAOK Saloniki. In beide wedstrijden viel Neres in. Dit gezien zijn late rentree in Amsterdam, vanwege zijn deelname op de Copa América deze zomer. Beide wedstrijden werd er met 2-2 gelijkgespeeld door Ajax.

Combineer jouw alledaagse leven met het supporten van Ajax: ga nu naar de officiële shop van Ajax en bekijk de casual kledingcollectie voor jong en oud. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Willamys
Hallo jongens, ik kom hier altijd op de site. Ik ben een Braziliaanse Ajax-fan, Ajax is mijn enige team! Ik begin in de kunst van realistische ontwerpen. Ik teken nu Danilo Pereira en David Neres. Danilo is bijna klaar. Ik wil beide foto's naar Nederland sturen! Kunnen jullie me helpen? Help me als je kunt, alsjeblieft! Ik heb geen geld om te verzenden, ik ben werkloos hier in Brazilië. Je kunt de voortgang van dit werk volgen op mijn Instagram! @will_willamys

https://instagram.com/stories/will_willamys/2108484095645603973?utm_source=ig_story_item_share&igshid=kkjivq9uw0r7
0 0
MosesD
Ik lees nu dat Ajax het doorverkoop percentage van 23% heeft afgekocht voor 9 mio. Goeie deal. Nu vraag ik mij af, hoe men gaat rekenen, want incl het (afgekochte) doorverkoop percentage heeft Neres Ajax in totaal 21 mio gekost en is daarmee de duurste aankoop aller tijden. Ik vind het wel zo overzichtelijk en eerlijk om het totale transferbedrag zo te bekijken/berekenen.
0 0
sjeetje
Contractverlenging was een week geleden al rond, Ajax had al een filmpje online gezet waarin het opnemen van het lift-filmpje werd laten zien:

https://twitter.com/afcajax/status/1156978613587271682?s=21

Toen wisten we alleen nog niet dat het daarmee te maken had!
0 -4
Hagmag
HELD !!
0 -1
ETM
Als Neres dan idd blijft (fantastisch!!) en Vd Beek vertrekt, dan denk ik dat Neres de vervanger van Donny wordt.

Ik denk dat Tadic veel op 9 komt te staan en Promes dan de kans krijgt op links. Of Huntelaar (afhankelijk van hoe lang het Dolberg-project nog duurt) en dan Tadic op links. Neres speelde al eens onder Erik op 10 en dat kon Erik bekoren. Mij ook wel. Neres moet dan iets minder lopen met de bal, maar heeft t zeker in zich. Sterker, qua dynamiek liep het imo beter dan met Donny-- voordat Tadic definitief de 9 werd. In de praktijk komt Tadic dan vaak op 10 en Neres op 9.

Ik vermoed dat Erik doorgaat met de punt naar voren. Daarin lijkt Erik zn ei t best kwijt te kunnen ;) Ziyech op rechts was onbetwist vorig seizoen, dat zie ik m niet snel veranderen.
0 0
Joseph
Neres op 10 kon mij alleen bekoren toen het om clubs uit het rechter rijtje ging. Neres kan uitstekend voetballen, maar op hoog niveau niet brengen wat je van een 10 verwacht.

Ik zou eerder Tadic op 10 zetten, maar het beste blijft Donny, die Ajax niet moet laten gaan.
0 0
ETM
Blonk Neres niet juist uit tegen Bayern op 10?
Maar het gaat mij meer om wat ik vermoed dat er gebeurd als Donny weg is.
Ik vind Tadic in theorie ook de beste 10, maar ook de beste 9.

Ben niet eens met je qua Neres. Al prefereer ik Neres op de flank. Donny heeft zich wmb vooral in de staart van vorig seizoen echt bewezen op 10, en ook echt stappen gezet wat dat betreft.
De voorhoede zonder Donny was aanvankelijk veel bewegelijker. Het in de basis komen van Donny en uit de basis raken van Neres vond ik dan ook geen goede zaak.
Wel heeft de keuze voor Donny op 10 zich uiteindelijk uitbetaald. De belangrijkste zet was echter Tadic op 9.

Donny en Neres zijn natuurlijk wel heel verschillend. Ten Hag kiest met Donny voor een minimalistische 10 en dat moet tot op zekere hoogte ook met deze speelwijze. Daarom zal een Neres op 10 zich wel meer moeten aanpassen. Toch ligt die optie het meest voor de hand. Of Ten Hag gooit t systeem om, maar zoals gezegd zie k m dat niet doen. Om Tadic op 9 kan hij imo niet echt heen.
0 -1
ArthurG
Tegen Bayern speelde Donny gewoon op 10 hoor, en Neres op links (wat vrij kwam omdat Tadic als spits ging spelen). Ik zou als Donny vertrekt toch eerder met Tadic als 10 spelen en Neres op links. En dan gewoon Klaas of Dolberg in de spits, afhankelijk van hoe veel vertrouwen je hebt in Dolberg.
0 0
ETM
Kan. Dan Neres op links idd. Tegen Bayern wel highlights van Neres door de as.
0 0
JOHANisGOD
Je kent Ten Hag persoonlijk?
0 -5
ETM
Nee, ik volg z 'n uitlatingen en keuzes wel aandachtig, en oa op basis daarvan vermoed ik dingen. Een Ajaxforum lijkt een goed podium voor het delen van die vermoedens met mede Ajax supporters ;)
1 0
JOHANisGOD
Ik bedoel Erik, Erik, Erik, Erik, .......
0 0
Santiago
Jongen in jouw username staat toch ook Johan
0 0
ETM
Ah op die manier.
0 0
RedFeather
Ok gaan al die analisten die het woord broodvoetballer in de mond namen dat even rectificeren?
0 0
Jan Doedel
Inderdaad want hij droomde al als kind al van Ajax in het verre Nederland. En hij speelt ook nog es voor een kilometervergoeding ipv een miljoenensalaris.

Wat maakt het trouwens uit of hij een broodvoetballer is? Dat zijn ze allemaal. Clubliefde bij profvoetballers bestaat niet!

En begin nou niet over voetballers die hun hele leven bij 1 club hebben gespeeld want die zitten of bij een hele rijke club of hebben simpelweg nooit de kans gehad op een mooie transfer omdat ze niet goed genoeg zijn.

Clubliefde bestaat alleen onder supporters, helaas maar waar.
0 -3
Cello
Ik zou niet willen beweren, dat Neres droomde van Ajax....maar het komt heel af en toe wel voor, dat iemand van ver weg idd droomt van Ajax.

Zo kan ik me ene Leonardo herinneren, die gescout werd als straatvoetballertje in de straten van Rio de Janeiro, daar ook gefilmd werd en voetbalde in een Ajax-shirt, ik meen het uit-shirt van seizoen 1991-92.

Dat hij dan de eerste de beste gelegenheid pakt om de Favela achter zich te laten en bij Feyenoord begint....okay. Uiteindelijk heeft ie wel Ajax gehaald, waarvan hij destijds waarschijnlijk wel van droomde en zal ik nooit de onvergetelijke avond tegen Fiorentina vergeten met zijn winnende treffer!.
0 0
Finidi en Nwanko
Ik snap de kern van je verhaal. Maar jij gaat ook ergens anders werken als je bij een even zo leuke/gezellige/uitdagende werkgever meer kan verdienen. Daarnaast willen sommige mensen een stap maken in hun carriere ontwikkeling en maken daarom die stap. 'Liefde' voor de werkgever is van vroeger, toen mensen bij de PTT gingen werken, bij de krijgsmacht, Philips, DAF of een ander gerenomeerd bedrijf. Overigens had dat volgens mij meer met behoud van zekerheid (brood/inkomen) te maken dan liefde voor de werkgever. Ergo, iedereen werkt voor zijn brood, waarbij het hebben van werkgenot/plezier/uitdaging (ook) een hele belangrijke rol speelt.
0 0
MosesD
Wat een geweldig en onverwacht nieuws!
3 -1
Finidi en Nwanko
Yess, en bij continuering van zijn ontwikkeling een gouden koe voor Ajax :-)
0 -1
stopperspil
Tegen Emmen maar eens in de PAOK opstelling voor komende dinsdag spelen
1 0
T to the M
Ervan uitgaande dat Donny vertrekt en er niemand voor terugkomt zou ik zo gaan spelen:

Promes - Tadic - Neres

Marin - Ziyech
Blind

Tagliafico - Martinez - Alvarez - Mazraoui

Onana

Wat denken jullie?
7 -2
Dennizzz
Sowieso Tadic in de spits. Even afwachten hoe dit werkt. Eventueel Promes op 10.
0 0
FrankBeton
Ajax gaat voor een Noorse middenvelder
0 0
NouridolbergNeres34
Kijk dat is het betere nieuws! Nu ziyech nog.
1 -1
Maarten79
Nu op AD
https://www.ad.nl/transfer-talk/ajax-wil-na-neres-ook-ziyech-langer-binden~a73d2fdb/
1 0
MSwertz92
Haha "Neres wil echt weg" werd er weer door de analisten geroepen en meneer tekent gewoon bij. Serieus journalisme tegenwoordig is gewoon maar wat roepen en hopen dat het uit komt. Hoezo onderzoek doen als je zo ook je centjes kan verdienen...
4 0
Ajax114
Geweldig gedaan van Ajax, dat mag ook weleens gezegd worden : -). Wel bijzonder dat Onana, Tagliafico, Tadic, Neres en Ziyech het blijkbaar wel een eer vinden om voor Ajax te mogen spelen en niet zeuren over de eredivisie. Er zullen vast veel meer topspelers zijn in het buitenland die ook zijn te porren om bij een grote club als Ajax te komen voetballen.
4 -2
stopperspil
Naast eer staat er een riante vergoeding (2miljoen per jaar?) tegenover
0 0
3*stars*3
Mooie reactie 114.
Mag ook wel een gezegd worden. ;-)
2 0
ajaxiscruijff
Dit is wel heel goed nieuws. Neres is zeker een sterkhouder. Ik vond dat hij ook weer erg goed inviel tegen PAOK. Hij is snel, behendig en heeft scorend vermogen, maakt ook regelmatig belangrijke doelpunten. Bijvoorbeeld thuis tegen Juventus.
2 0
036AFCA97
Mensen serieus negatief over Ziyech? Heeft 2 potjes matig gespeeld en volgens mensen hier mag die vertrekken.

Ziyech zouden we het ergst missen van alle spelers die er nu nog zijn.
10 -3
Sterspeler
Ziyech is erg goed maar eerlijk is eerlijk: Tadic, Neres, De Jong, De Ligt waren beter. Dat komt niet omdat ze meer kwaliteit hebben, maar vanwege dat eindeloze geforceerd van Ziyech waardoor hij soms wel 7x gevaarlijk balverlies leed in een helft. Ziyech heeft ook zat slechte potjes gespeeld waar hij niet z'n man voorbij kwam en kansloze afstandschoten loste
1 -1
AjaciedMike
Helemaal mee eens! Ik vind Ajax totaal geen creatieve mensen op het middenveld hebben na Hakim.(echte middenvelders en geen aanvallers die op het middenveld worden gezet)
2 0
ajaxx123
Tja eens, de Jong was creatief. Nu heb je vooral passende spelers.
0 0
HenryVakH1972
Goed nieuws!!!!
0 0
Pheadrus
Ik hoop dat Neres nu op rechts buiten mag spelen. Ik vind dat hij een hoger rendement heeft dan Ziyech.
3 0
stopperspil
Ziyech centraal
0 0
RobbertB
Maakt mij eigenlijk niet uit waar ie staat. Zo lang het maar in het veld is.

Als Donny weggaat, mag Neres van mij ook op zijn plek spelen.
0 -1
Flipper33
Denk dat ze alleen het contract van Neres hebben verlengd dat ze dan nog meer kunnen vragen.. kan zomaar wezen dat die alsnog vertrekt deze transferperiode. Spelers zijn zo onverspelbaar.
0 -3
nielsVAK410
Nu Ziyech nog!
Ook blijf ik hopen op het onverwachtse nieuws dat Pogba naar Madrid verkast, zo niet dan snel een geschikte vervanger voor Donnie halen en de selectie is compleet.
Verder Dolber verhuren aan een club waar hij zeker is van een basisplaats en hopen dat hij weer de oude wordt. Op dit moment vind ik Tadic en Huntelaar betere opties in de spits.
0 0
Cello
Er worden bij Real nog veel meer namen genoemd als alleen die van Pogba. De naam van Eriksen valt ook weer en nu schijnt die president Perez er een ultiem doel van te hebben gemaakt om Neymar op te gaan halen in Parijs.....
Dus het is allemaal nog maar de vraag of ze wel aan de aankoop van Donny toekomen, als dat überhaupt wel allemaal serieus genoeg was.....
Kan ook zo zijn, dat ze de interesse via de media hebben gebruikt om andere transfergesprekken een beetje te manipuleren en om bedragen naar beneden te krijgen.

Morgen is deadline-day in Engeland. Gaat de transfermarkt dicht en zal wel weer wat meer duidelijk worden.
0 0
RobbertB
YESSSS!!!!!

Neres binnenboord gehouden. Top gewerkt. Nu Hakim nog.
2 0
RedFeather
Dit is toch weer netjes van Marc zeg
3 0
de_pitbull
Zeker. Ik vraag me wel af wat voor salaris hij nu krijgt. Hij kon bij ManU waarschijnlijk veeeel meer verdienen.
0 0
RedFeather
Ja.
Bod van 60 miljoen afgeslagen.
Kortom: speler van 60 miljoen jaartje 'aangetrokken'.
Mag wat kosten
0 -1
DT10
Als Ziyech nou ook nog blijft, hebben we het prima voor elkaar:

Neres - Tadic - Promes
Blind - Ziyech - Marin
Nico - Lisa - Schuurs - Nous
Onana

Huntelaar, Dolberg, Traore, Lang, Bande,
Eiting, De Wit, Ekkelenkamp, Gravenberch
Alvarez, Magallan, Pierie, Dest, Timber
Varela, Scherpen, Kotarski

Nu alleen Van Leer, Veltman, Labyad en Siem nog zien te verkopen...
1 -8
Flipper33
Vind Eiting en de wit en Ekkelenkamp eigenlijk geen Ajax materiaal Pierie ook niet echt en scherpen ook niet
2 -4
FernandoRedondo
Top nieuws, via een betrouwbare bron binnen ajax heb ik zojuist vernomen dat morgen Ziyech gaat bijtekenen voor 1 jaar. Het gaat weer een top seizoen worden ajaxcieden.
3 -12
TheTruth
Lol hoe dan
0 0
eto020
Nieuwe bron van Ajax voortaan pik?? THNX!!!
0 0
DT10
Haha JariPetterson heeft snel zijn reactie verwijderd, toen jouw primeur ook op andere media gemeld werd...
0 -1
jaripettersson
Ik heb niks verwijderd hoor. Degene waar ik op reageerde misschien. Het was ook een vrij onbeduidende opmerking. Beetje gefixeerd?
0 -1
Rentokill
Jij krijgt van mij het voordeel van de twijfel. Ik hoor zelf (heel soms) ook wel eens iets van iemand die ik ken die lid is... dus het kan. Zou wel gaaf zijn he?
0 0
DeWijsneus
En we hebben er weer 1! Een hele echte insider!
3 -1
kevinski94
Wel toevallig, deze gozer zegt het.. en vlak daarna ook een gerucht..
1 -2
FernandoRedondo
Gaat ook gebeuren, er is al bijgetekend maar morgen komt het in de kranten.
3 -2
Jeugd
Als jij het weet stond het nu al online. Er is geen medium meer dat wacht op de krant van morgen.
Hoop dat je gelijk hebt.
1 0
Wieno
Calciomercato heeft het al overgenomen, net als AS. Ik moet toegeven hij is wel goed die FR.
4 -2
DT10
Het staat online.
2 -1
DT10
Ik vertrouw ook meteen op jouw woord!
1 -1
Voetbalverstand
Dat zou echt geweldig zijn. Ben benieuwd of je loopt te bazelen of dat het waar is.
0 -1
Wieno
Al zie ik nu FR in je naam en ajacieden verkeerd, duuuuusss laat maar.....
3 -2
swing
*busted
0 -3
3*stars*3
Nu je het zegt...
Heb hem hier nooit eerder gezien maar Redondo was wel een geweldige voetballer. ;-)
Ach, elk transferperiode zitten er hier wel een paar dingen te roepen.
1 zat nog in zelfde vliegtuig met Lainez en Richarlison werd ook op Schiphol gezien, etc.

Eerst ff wachten wat Mike gaat tweeten.
Maar die slaat zichzelf nu wel voor de kop want ze openden met groot nieuws over Napoli maar hebben dit niet zien aankomen. ;-)
1 -1
Wieno
Net zoals de gast die de auto van Eto'O zag staan of dat Ballotelli naast m stond op de toekomst. Altijd mooi die verhalen...
1 -1
3*stars*3
Hahaha elk window komen er weer grapjassen langs ja.

Zat jaren geleden wel een gozer op Ajax netwerk met zo’n mythologische naam, die vaak wel met nieuwtjes kwam.
Had vaak ook nog eens gelijk.
Toevallig was het wel tijdperk Jol/vd Boog en lekte er aardig wat uit.
0 0
Wieno
Los van het feit dat hier stikt van gasten met een betrouwbare bron, zou het TOP-nieuws zijn. Rust in de tent en lekker toewerken naar de komende wedstrijden.
0 0
Schwalbino
Slimme zet van Overmars. Gaat dus in de winterstop. Tegen een prijs die dichtbij de prijs ligt die nu werd geboden. Koper zal intern nu ook wel al bekend zijn.

Voor minder dan 1 miljoen (salarisverhoging) heeft Marc dus een topspeler een half seizoen weten te behouden. Geeft Ten Hag wat meer tijd.
0 -3
LammertAlbertus
Neres hoort altijd in de basis te staan en wel op links
het hele vorige seizoen speelde Neres linksbuiten/linksvoor.
Dat was mien idee
"Blind terughalen
linkspoten op links 5 linkspoten 5 rechtspoten
Neres naar links halen
corners vanaf links /vrije trappen door linkspoot dus door Ziyech / voorzetten van linkerkant vanaf links met links
corners vanaf rechts/vrije trappen vanaf rechterkant door rechtspoot Schöne/ voorzetten vanaf rechts met rechts

want juiste poot juiste kant corners vrije trappen / voorzetten draaien naar de mede-aanvaller toe weg van de keeper en verdedigers van de tegenpartij
verkeerde poot indraaiende corners vrije trappen/voorzetten draaien naar de keeper naar de verdedigers van de tegenstander toe

want

een mislukte juiste poot juiste kant corner /voorzet vrije trap vanaf de zijkant blijft gevaarlijk want of naar 1e of naar 2e paal of naar de 11 of naar de 16 of waait over naar andere vleugel naar buitenspeler middenvelder opkomende back aan de overkant

een mislukte indraaiende voorzet gaat over de achterlijn ."

Deze forgotten voetbal ABC-tjes heb ik Ajax staffers spelers anderhalf-1 jaar geleden attent opgemaakt.

Check maar even hoeveel juiste poot corners/vooretten tot directe scores hebben geleid .

Check anders ook mijn facebook pagina .

Dit is mien Cruijffiaanse Ajax 343 opstelling
5 lefties 5 righties
lefties op links righties op rechts zorgt ideale veldbezetting
maximale breedte maximale diepte .

Vanaken past veel beter bij Dolberg dan Donny
Donny komt constant in Dolberg's 9 positie
Vanaken die ik heul goed vind zeer veel klasse
kan heel goed steken dat past Dolberg veel beter .
Nooit vergeten he, Dolberg was onder Bosz de ideale beste Ajax 9 sinds Kluivert .
Kotraski vind ik bij Ajax de meest geschikte 343 keeper .

Ekkelenkamp is mijn ideale opvolger van De Ligt, heeft daar vroeger jarenlang gespeeld , is daarna allround middenvelder geworden met een opmerkelijk goed gevoel voor time
1 -4
swing
hedde ge drugs op?
0 0
Minsc
Zou je het nog even wat willen toelichten allemaal? Alvast bedankt.
3 -1
Wieno
Haha nice!
0 -1
DT10
Kom jij uit Friesland ofzo?
0 -1
DT10
Tegenover het vertrek van De Jong, De Ligt en Schöne, staan contractverlengingen/upgrades van Onana, Nico, Tadic en Neres. Voorlopig verloopt deze transferwindow nog niet eens zo slecht als van tevore verwacht. Hopelijk staat tegenover het aanstaande vertrek van Donny, een langer verblijf van Ziyech!
1 0
DS
Heerlijk, nu Ziyech nog!
2 0
eros
De beste 'Transfers' van Overmars deze zomer:
Tadic, Neres, Tagliafico en Onana verlengen.

Hopelijk volgen Ziyech en vdBeek ook nog.
4 -1
petwes
Een klein wonder dit, erg welkom. Nu nog een groter wonder nodig, dat Donny van de Beek blijft. ZIyech mag weg voor mij, dat levert veel mogelijkheden op in de formatie, en ik erger me aan alle kansen die hij om zeep helpt.
0 -2
Rommy
Blijft raar dat de eigen jongens zo snel wil willen en de buitenlanders bijtekenen.
5 0
ajax4ever01
Sommige spelers denken dat ze al top zijn terwijl ze beter eerst nog kunnen doorgroeien maar anderzijds zijn veel spelers ook makkelijker over te halen dan de ander
0 0
kaashaas
Om.Neres kan Erik nu niet meer heen en gaat gewoon basis worden.
1 -1
Rentokill
uhhh, hij was al basis...
2 0
PetrusKeizer
heerlijk 1 van mn grote favorieten , David blijft in elke geval komend seizoen bij ons. Wat zal ik lekker slapen, vannacht :)
1 0
pablofranka
Prima nieuws!! nu Dolberg op de bank, gezien Neres altijd geslachtofferd word voor Dolberg dan creëren we nog meer kansen en hebben we meer beweeglijkheid en diepgang, heeerlijk. :)
1 -2
Luie
Neres was de afgelopen wedstrijden nog niet fit genoeg.
4 -1
Spuit11
Huh? Dit kan niet waar zijn toch? Valentijn Driessen zei dat Neres naar Manchester United of Atletico Madrid zou gaan.
3 -3
sucre
en dat hij niet met TH door 1 deur kan...
5 -1
Bocarra
Het blijft toch een raadsel waarom wij onze zelf opgeleide spelers niet kunnen verleiden tot een langer verblijf. Het komt waarschijnlijk omdat ze als ze ook maar een beetje tegen een bal kunnen trapppen door de media en zaakwaarnemers wordt wijsgemaakt dat alleen het buitenland heilig is en Ajax daar geen uitzondering op is. Mooi voorbeeld was Tadic. Hij begreep niet waarom de media niet begreep waarom hij voor een langer verblijf bij Ajax had gekozen. In zij ogen 1 van de beste clubs ter wereld. Nu na Nico, Onana, Tadic en waarschijnlijk ook nog Ziyech voor een langer verblijf kiezen hoop ik dat dit de perceptie van jeugdspelers en zaakwaarnemers veranderd. Maar veel vertrouwen heb ik niet in de Riola’s van deze wereld. Er valt immers niets te verdienen aan een jeugdspeler die heeft bijgetekend.
3 -3
Cruyffie
Omdat onze zelfopgeleide spelers van zeker zijn van een basisplaats bij (absolute) topclubs. En onze aankopen niet. Dat is ook logisch: zelf opgeleide jonge spelers hebben meer potentie dan de doorgaans oudere aankopen (want als Ajax ze kan kopen betekent het doorgaans - helaas - dat ze niet topclub-waardig zijn).
4 -2
afcas
Precies dat, in Nederland wordt gepraat alsof ajax normaal is en 1 van de clubs is binnen het Nederlandse voetbal. In het buitenland is ajax nog steeds speciaal en heeft men door dat het Nederlandse voetbal alles aan ajax te danken heeft.
3 -1
DeMeervanweleer
Mooi signaal naar de rest. Denk toch ook dat Donny niet naar RM gaat, het publiek zit daar alleen maar op namen te wachten echt niet op Donny v.d Beek, het bestuur zal aan die vraag willen voldoen, is alleen maar een spelletje om de markt in beweging te houden. Ziyech heb ik ook goede hoop op dat hij blijft.
7 -1
Jan60
Fantastisch nieuws.
2 0
MrPink
Prime, nu Ziyech en Donny.
2 0
Joodhannus73
Dat is geweldig nieuws! Super!!! Ben alleen benieuwd onder welke condities hij blijft. Toch niet weer een gelimiteerde afkoopsom?!
0 0
ajax4lifebaby
Dat doet Ajax nooit, de Ligt was ook geen gelimiteerde afkoopsom maar gewoon afspraken om een klein beetje mee te werken.
0 0
NUL20
Ziyech toch wel, 30 Mio?
0 -3
JariJari
Nope. Wel afspraak om mee te werken
1 0
Luie
ook volgens Valentijn
1 0
fc Barcelona_ke
vd Beek gaat dus vrijwel zeker weg?
wie moet hem als de opvolger worde? Vanakan? nee joh?
1 -1
JariJari
Promes of Marin verwacht ik.
1 0
ajaxwestland09
Lachwekkend dat filmpje van PSV met malen en die Lammers, de communicatie afdeling van Ajax maakt mooiere filmpjes
4 -2
3*stars*3
Smaken verschillen maar ik vond het echt niks aan, erg geforceerd.
Die van Baumgartl was wel top! ;-)
0 0
Cello
Ach ja....grappig filmpje. Niet byzonder eigenlijk.

Vroeg me wel af na de bekendmaking dat Malen tot 2024 bijtekent òf Mino Raiola soms in de ziektewet zit?.
Want hoe kan het, dat onze dikke vriend Donyell niet even wegzet in Italie en tegelijkertijd een flink aantal miljoenen aan zijn fortuin laat bijschrijven. Is ie ziek of zo?. Of kan hij het alleen als er voor de speler overgrote belangstelling is en hij clubs tegen elkaar kan uitspelen?. En is het zelf leuren met een speler om hem ergens onder te brengen net iets te moeilijk en te veel werk?.
Dus al met al een opvallende zaak, dat Malen verlengt bij PSV èn dat met Raiola als zaakwaarnemer.
5 0
3*stars*3
Ook Berghuis heeft hij geholpen aan een topdeal.
Met Marc kan hij niet spelen maar die Troost en De Jong, domineert hij gewoon ff.
Allebei ook rookies natuurlijk, nou dan ben je bij Mino de lul.
0 0
ratje
Denk dat Malen geleerd heeft van zijn vorige te vroege stap naar het buitenland. Zal Mino niet leuk vinden inderdaad..
0 0
Cupmetgroteoren
Raiola is ook de zaakwaarnemer van Van Bommel. Die gaat hem geen loer draaien. Raiola en Overmars hebben een hekel aan elkaar.
0 0
ajaxwestland09
Ik had ook verwacht dat mino hem weg zou brengen naar een italiaanse club
0 0
Kuningast
Alles wat die Lammers doet is lachwekkend. Met zn achterlijke accent
3 0
AFCA1961
Grootste bron van ergernis die domme sukkel. Zag hem ooit een keer bij de betweters met dat walgelijke Pisvee wijf, had die stakker een app op zijn telefoon waarop ie kon zien hoe lang Ajax al niet bovenaan had gestaan.
Dan ben je echt de grootste Calimero aller tijden, net voor Harry v Raaij en die 2 josti`s van vd Kerkhoff.
1 0
NUL20
en z'n plofkop...
1 0
ajaxwestland09
Mister jumbo
0 0
Wieno
Nou ik heb een hekel aan die pokkenclub, maar vond dit wel best goed gevonden. Al denk ik dat het meer vanuit Lammers komt dan vanuit het mediateam van de Lampjes.
0 0
DeWijsneus
Eens en vond 'm ook leuk gedaan.
2 0
Wieno
Media-team van de lampjes komt niet verder dan het filmpje van het verwelkomen van die Duitser haha. Dus dit moet van Lammers komen.... Media-team van Ajax zal er vast en zeker nog wel even overheen knallen met Neres. Ook op dit gebied even laten zien dat we de beste zijn!
0 0
DeWijsneus
Dat zonder twijfel!
0 0
sdds
Feyenoord verkoopt een speler en hop ze kunnen het weer uitgeven. verkoop je juste en haal karsdorp zelfde laken en pak. En die van Liverpool u23 tja opvulling. Ben ik blij met Ajax gewoon in een hoger segment shoppen.
1 -1
ajaxwestland09
Hoe hebben die juste kunnen slijten aan mainz
1 -1
Rdk1983
Jaaaaa!!! Goed nieuws! Vrees dat dit wel betekend dat Donny gaat, maar blij dat Neres blijft. Nu Tadic op 10, en vleugels met Neres en Promes?
2 -1
DeWijsneus
Eh en Ziyech dan!?
1 0
RayJordaan
Tadic spits, Neres links en Ziyech rechts.

Middenveld wordt wel ff puzzelen want ik heb het idee dat Marin op 10 wel eens een sensatie zou kunnen gaan worden.
2 0
Rentokill
Ajax slaat dus een bod van meer dan 60 miljoen af van Manchester. Dat kunnen ze dus ook bij Donny doen. Heerlijk dit. Ook grappig om te merken met hoeveel scheppen zout we al die kranten met transfergeruchten moeten nemen.
7 -1
RaynoFischer
Verschil is dat Neres al langer aangaf te willen blijven, Donny vertrekt duidelijk liever heeft een nieuwe aanbieding al geweigerd...
0 -1
Cello
Donny geeft aan open te staan voor een vertrek.....maar dat is denk ik nog net iets anders dan liever te willen vertrekken. Daar doet het weigeren van ene contractaanbieding (om te verlengen) niets aan af. Hij heeft een nog 3-jarig contract en weet ook dat als je verlengt, dat je kwa transfersom een stukkie duurder wordt....voor sommige clubs misschien te duur. En hij gaat zichzelf natuurlijk niet op die manier uit de markt prijzen.
0 0
zlatan505
Wat nou duidelijk? Op basis van wat? Dezelfde berichten die Neres al bij Atletico hadden gestuurd zeker....
0 -1
RaynoFischer
Nouja vooral ook op basis van interviews van hemzelf..
2 0
Ajax68
Nu ZIYECH nog asjeblieft .
8 -3
Klasseman
Opdonderen met die verwaande kwast. Achterlijke gladiool
3 -40
AFCA1961
Wie is deze nerd?
0 0
GladiOol
Nou zeg...
4 0
ajaxwestland09
Ik denk dat dit een echte is
4 0
Gonzo
Heb je weer gedronken?
3 0
AjaciedMike
Ga snel je hok in.!
5 0
Bjorn
Waarom zeg je dit dan weer in godsnaam? We zien al maanden op rij weer de Ziyech die we kennen uit het seizoen 2016/2017 en je knalt dit eruit..
8 0
DeWijsneus
Wat mankeer jij joh pannenkoek.
5 0
Ron403
Ben jij niet helemaal lekker joh halve tamme
4 0
KennethVermeer69
Kakkerlakken hebben Karsdorp gehuurd, dat was zeker iets voor ons geweest. Ja kom maar met die minnetjes, gewoon een goede speler en ajax kan het betalen ook
3 -40
RayJordaan
Net als Marsman
0 0
AFCA1996
Altijd geblesseerd en wanneer die fit is speelt hij amper. en is gewoon een beperkte verdediger man. Kan goed opkomen maar bakt er voorderest helemaal niks van. Waarom zou je 'm überhaupt bij ons willen als Mazraoui/Veltman/Dest alledrie beter zijn.
1 0
trodat4030
We hebben 3 rechtsbacks... Allen net zo goed of beter en vaker fit.
5 0
RobbertB
Allen beter
0 0
ajaxwestland09
Ja naam doet je eer aan
2 0
eros
Precies! Iemand moet voor Qpark werken
2 0
Cupmetgroteoren
Tattoos tot aan z'n nek/harde werker/tokkiehoofd/draver. Past niet bij Ajax.
6 -1
sebastiaan1900
Karsdorp heeft een proletenkop. Het is maar goed dat de medische test bij Feyenoord niet een IQ-test bevat. Oliedomme voetballer. Een harde draver.
4 -2
Web
Heeft twee jaar niet gespeeld
Ajax heeft Dest en Mazraoui
Minnetjes gaat nergens over, totaal niet belangrijk
3 0
Frank1978
Je krijgt geen minnetje van mij, maar eens met de mensen hieronder. Lijkt me niet dat we voor zijn positie iemand nodig hebben op dit moment.
1 0
MaximilianRosse
Wtf moeten wij met karsdorp als wij Nous, Veltman, Dest en Alvarez hebben als optie voor die positie? Hebben hem helemaal niet nodig en ook geen speler die Ajax zou moeten kopen/huren.
1 0
de-Ajacied
Ja precies, en wat moeten we hier op een topic over de verlenging van het contract van een Braziliaans international met een bericht over een uitgekakte kakkerlak?
1 0
3*stars*3
Karsdorp lag daar voornamelijk in de lappenmand en tattooshop.
Geef dan maar Dest de kans, ipv miljoenen uitgeven aan zo’n blessuregevoelige kakkie.
7 0
Rentokill
Minnetjes vragen is minnetjes krijgen. Het zou je niet uit moeten maken man.
0 0
noppenkoning
Huren sowieso niets voor ons plus we hebben Mazraoui, Veltman en Dest voor rechtsback. En Alvarez schijnt ook nog eens rechtsback te kunnen spelen.
1 0
KennethVermeer69
Nee huren is niks idd, dat bedoelde ik met dat we het kunnen betalen. AS Roma heeft er toentertijds iets van 15 miljoen voor betaald geloof ik. Doen ze hem vast weg voor rond de 10
0 -2
Benijax
Je bent knettergek.
1 0
GC
Wel grappig dat ik hier eerder heb gelezen dat Brazilianen broodspelers zijn, we hebben dit jaar gezien wie dat zijn.
11 -4
Red Devil
Heel mooi.
1 0
Ajaxxxisdebeste
Bergwijn komt dus niet, NERES!
3 -1
Toon meer reacties