Ziyech: 'Niet vertrekken om het vertrekken'

SJvanveen, 27-07-2019 om 20:43, 27077 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Volgens Hakim Ziyech is de ideale vervolgclub voor hem nog niet voorbij gekomen. Dat de Marokkaan mogelijk een mooie stap zou willen maken is nog steeds zo, maar vooralsnog is het nog wachten op de juiste aanbieding, zo meldt hij tegenover FOX Sports

'Het moet wel een club zijn waar ik Ajax voor wil inruilen', aldus Ziyech, die stelt dat de juiste club nog niet is langsgekomen. Onder meer Sevilla toonde serieuze interesse, maar die wimpelde de international van zich af. 'Tot die tijd speel ik lekker voor Ajax en doe ik mijn best. Ik voel mij thuis en speel veel.' 

Dat Ziyech mogelijk nog een seizoen in Amsterdam blijft, heeft ook met de positieve groepsdynamiek te maken. 'Iedereen kan hier goed met elkaar opschieten, het is een leuk team. We hebben plezier, dan moet je niet vertrekken om het vertrekken. Het moet iets zijn waar je helemaal achter staat en waar het plaatje compleet is. Zolang ik dat gevoel niet heb, ga ik niet weg.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FreddyAX
Het zou weleens uit kunnen maken of we wel of niet voor de CL plaatsen.
0 0
WimAnderiesen
Het is geen Marokkaan het is een Nederlander. Prent dat nu eens in je bolle hoofd. Dat hij (slecht) voor Marokko voetbalt is alleen voor de romantiek. Die zogenaamde topclubs willen alleen spelers zonder risico en dat is Hakim nu net niet: een romanticus!
0 0
WillemHolleeder
Helemaal de man
0 0
4xEC1
Ik hou van deze kerel man, dát zijn nog eens teksten. Bewijst wel dat het een pure liefhebber is en niet zwicht voor de miljoenen van de eerste de beste club die langskomt. Blijf nog maar lekker lang bij Ajax Hakim!
2 0
Suarez01
Je zag Hakim gisteren ook glunderen,genieten. Van applaus bij warmlopen t/m schitterende acties in t veld. Een gevoelsjongen pur sang die goud waard is voor het huidige collectief. Gaat niet weg omdat er misschien een hele grote club met een heel lucratief contract zich bij hem meldt. Gaat eerst afwegen of zijn gevoel nog beter is dan het totale plaatje nu bij Ajax, en dat is puur zoals we dat zo graag vaker zouden zien. Donny en Neres kunnen ook zo maar blijven. Wordt alweer een heerlijk seizoen Ajacieden!
3 0
RSM
Ajax ziet er goed uit. ondanks dat spelers niet goed zijn ingespeeld. het tactiek klopt en enkele spelers zullen wat meer uit hun zelf moeten halen.
0 0
Spitz
Ik lach smakelijk. Een grote leegloop zou er gaan volgen bij Ajax. Persoonlijk ga ik ervan uit dat als het juiste bod niet komt voor Neres dat iedereen blijft. Plezier op het veld. Met de vrienden Promes, Ziyech en Tadic is er ineens het besef dat dit ook super is. Heel veel mensen kijken het liefst de spelers weg naar het buitenland. Maar men vergeet Overmars en van der Sar. Vooral van der Sar zei vorig seizoen al. We zijn nu op de goede weg met Ajax en daar willen we op voort borduren en we willen vooral bij de top 20 horen van Europa. Het komt allemaal goed.
0 0
mickey2602
Vorig seizoen heb ik het al gezegd,weliswaar niet hier maar toch. Als Ziyech gaat,dan gaan we hem meer missen als de Ligt. Hakim is zo belangrijk voor ons team met zijn creativiteit.
In de studio hadden ze het erover dat Bayern interesse had maar daar was Hakim wel pas de derde optie. En ik denk niet dat hij het dan zou doen.
Verder lees ik hier mensen die schrijven dat ze hopen dat ie nog een jaar blijft. Ik hoop dat hij langer blijft als een jaar,zal wel een utopie zijn maar ik hoop dat hij inderdaad net zoiets gaat doen als Tadic heeft gedaan.
Mocht hij dat niet doen,dan zou ik hem niet transfervrij laten vertrekken.
0 0
PetrusKeizer
heb ik t nou goed begrepen dat hij Sevilla afgewezen heeft? Als dat klopt verbaast me dat. Zelf heb ik n tijd terug geroepen dat hij juist naar Sevilla toe zou moeten als hij de kans kreeg. Om meerdere redenen. De club zelf, t klimaat, vlakbij Marokko en zo.
0 -1
WimAnderiesen
Ja, leuk voor de vakantie, voor de Euroleague en voor de sinaasappelen. Alsjeblieft zeg, je vergelijkt een (gouden) appel (Ajax) met een halve peer.
0 0
Cupmetgroteoren
Voor de zoveelste keer: hij heeft Sevila afgewezen omdat Monchi hem vorig jaar bij Roma een loer heeft gedraaid door niks meer van zich te laten horen nadat er een akkoord was.
0 0
Aad82
Ik denk dat Real Madrid op het allerlaatste moment nog zal aankloppen. Die hebben zoveel problemen met hun vleugelaanvallers. Brahim 8 weken uit de running en Asensio zeker een jaar. Vinicius kan maar niet overtuigen en Vazquez is dramatisch slecht en daarnaast staat Bale op het punt om naar China te verkassen.
0 0
31xAjax
Clubs van het niveau RM komen niet voor Ziyech.....
0 0
WimAnderiesen
Dat heeft niets met niveau te maken, dat heeft te maken met bedrijfsbeheer. Real moet elke CL winnen, en Ziyech is een onzekere factor. Liever altijd een 8 dan vaak een 9 en soms een 6. F@#$ bedrijfsvoetbal!
0 0
Sterspeler
Nou veel keus hebben ze niet. Bovendien draaide Ziyech ze dol laatste jaar. Dat zal ze niet ontgaan zijn.
0 0
soewares
Je zag gister ook dat het direct weer begon te lopen toen hij erin kwam, met name combinerend met tadic, donny en veltman. R de boer zei het al, een speler met exceptionele kwaliteiten die zo zo zo erg belangrijk is voor ajax. Ik gun hem een club als arsenal of bayern maar zo niet mag hij een contract voor 10 jaar krijgen
3 0
Ajax27
Blijf maar lekker Ziyech. Hier ben je helemaal de man, speel je wekelijks, ieder jaar voor het kampioenschap, met deze middelen hopelijk ook ieder jaar CL, je matties en familie dicht bij je, vorstelijk salaris... wat wil je nog meer?
3 0
Leviathan
Meer weerstand in de competitie op echt gras spelen wekelijks voor 40 a 80.000 man spelen en nog meer geld.
0 0
Ajax68
BLIJF ASJEBLIEFT HAKIM.
Overmars geef hem een niet te weigeren nieuw contract, en leg hem enkele jaren vast, want dit is altijd goedkoper dan een nieuwe halen, die ook weer moet wennen.
Kijk zijn lach op zijn gezicht eens, die jongen is gelukkig bij Ajax, dus waar wacht je nog op, hij is goud waard voor ons.
Hij is nog NOOIT zo blij geweest, en dan die ontvangst door het publiek, dat heeft hem erg goed gedaan.
Gun en geef hem een contract als Tadic en Blind.
Hij is een GENOT om naar te kijken, en in je team te hebben.
Zijn BESEF om bij Ajax te kunnen spelen is gegroeid, laat hem niet lopen.
Deze vriendenclub moet je bij elkaar houden.
2 0
louis60
Klinkt als een nuchtere kaaskop. Hij heeft natuurlijk groot gelijk. Ajax zit nog steeds in de goede flow. Je zal maar bij Roma(Kluivert) moeten spelen en al dat plezier bij Ajax missen. Frenkie begrijp ik en de Ligt ook nog. Hoewel hij bij Juve nog niet echt zijn draai heeft gevonden. Maar Donny, Zyech, Onana en Nico willen gewoon nog een seizoen voetbalplezier meemaken. Neres lijkt op het eerste gezicht een broodvoetballer. Ik zou in zijn geval ook voor het grote geld gaan. Al zal ik hem wel enorm missen. Vooral in CL.
1 0
Rhythim
Hoop niet dat hij dit als argument gebruikt omdat er toch wat aan zit te komen qua transfer, maar zo niet dan zou ik maar wat blij zijn als hij er nog een seizoen aan vastplakt...
0 0
Stroeve
Wat een held.
1 0
Robbie en de Kock
Die stralende kinderogen van hem! Schitterend was dat. Zo heb ik hem nog nooit gezien.
Hij voelt gewoon dat wat hij nu heeft eigenlijk zo mooi is en ook zo goed. Hij is bijna bang om dat in te ruilen voor een andere situatie.
2 0
Lazell
Is een gevoelig mannetje, ookal probeert hij altijd zo non chalant over te komen. Hoop dat je bij ons zijn carriere afsluit, contract a la Tadic.
1 0
CrazyJew
Blijf het raar vinden dat mensen die hier iets positiefs over Ziyech zeggen een - minnetje krijgen haha. Misschien moeten diegene gewoon hun seizoenskaart inleveren. Als je niet ziet hoe belangrijk is als ie nog een jaar blijft is geen Ajacied :D
3 0
3*stars*3
De minners zijn ook geen Ajacieden maar van die valse boertjes of kakkies...

Beetje egoïstisch maar ik ben natuurlijk Ajacied en ik hoop toch dat de EU topclubs wegblijven voor Ziyech.
Minimaal een jaar.
1 0
DeMeervanweleer
Witte raaf die Ziyech, ik heb nog nooit een speler de sfeer in een team als reden zien geven om niet op de verlokkingen van het grote geld in te gaan, en hij meent het ook nog...
9 0
Ginoajax1
Inderdaad. Die Hans Kraay is een hele enge interviewer. Donder die vent van het scherm af. Net zoals trouwens die van Gangelen waar we vandaag overigens geen last van hadden. Blij toe.
7 -4
Web
Kraay bepaald zelf wat hij zegt ( gelukkig mag dat hier )
Ik heb van niemand last, want er zit een knop op de TV
Vind jij jou reactie normaal
Donder die vent van he scherm af ,zat hij daar op?
Vele maler erger dan al die analisten
1 0
BRAMHOUTEN
maar hij heeft wel gelijk. Kraay vindt vooral zichzelf leuk. Hij is zo nep. Ik hoop.nog steeds dat iemand hem zo goed op zijn plek zet dat hij niet meer op tv durft te komen
1 -1
Robbie en de Kock
Hi kreeg toch maar van Bommel in no time over de rooie.
Die tuinde er heerlijk in. Vind dat wel vermakelijk. Er is al zo veel cliché gelul op de tv.
1 0
JOHANisGOD
Ik vind Hansie geweldig.
4 -7
Bjorn
Voelt zich oprecht als een vis in het water bij Ajax, nu hij en het team de waardering krijgen. Die gaat echt alleen weg als er een topclub komt.
2 0
Markopantelic007
Zul je zien dat op het laatste moment die kutspurs ofzo weer aankloppen.
1 -1
Vlieske
Ben ik de einge die zich echt mateloos irriteert aan hans kraay.? Dit is met afstand de slechtse interviewer ooit. Alleen maar door drammen om dingen waar spelers als antwoord op heeft gegeven. Het gaat totaal niet om de wedstrijd. Aub flikker deze man zo snel mogelijk buiten.
11 -2
Web
Niet zo snel ergeren als ze iets van Ajax vinden ( zeggen )
0 0
mickey2602
Ik erger me echt niet snel. Lees hier altijd commentaren als,die commentator kan echt niet hoor(zet het geluid dan af of ga een andere zender kijken,ik stoor me dáár niet aan)en een JJ van Gangelen erger ik me ook niet zo aan. Maar hans Kraaij is het gelukt,ik ergerde me gister kapot aan zijn intervieuws.
0 0
JOHANisGOD
Ik hou van Hansie.
2 -5
10Sneijder10
Je bent zeker niet de enige. De "interviews" zijn tenenkrommend. Vooral als deze in het engels zijn. Plaatsvervangende schaamte.
5 0
Cupmetgroteoren
Nee, Hans kraaij brengt juist spanning in een interview. Hij maakt het leuk. Prima interviewer.
2 -7
Simpelishetmoeilijkst
Hakim zien hetbcorrect. Ga Allen weg voor iets, dat veel beter is, en dan is er weinig keuze.
0 0
ajax4perez
Ziyech blijft wel!
Ik maak me meer zorgen om Neres en vd Beek.
Na de zepert van Real Madrid tegen Atletico gaan alle alarmbellen af bij Real en wordt Donny gehaald ben ik bang. Jammer want denk dat Donny onvoldoende minuten daar gaat maken.

Verder zal Neres wel verkocht worden. Maar sta niet raar te kijken als Bergwijn de week erna al gepresenteerd wordt.
Heb geen bron maar wel een onderbuik gevoel
0 0
mickey2602
Las al ergens,geloof soccer,dat Real nu volop voor Pogba zal gaan na die zeperd en dat dat dus goed nieuws is voor Ajax.
0 0
Mocrodammerr
Ziyech is altijd direct en eerlijk geweest. samenleving leert dat dat altijd te laat wordt gewaardeerd. Die blijft bij Ajax
11 -9
Tinus
Dat supporters in het verleden weinig op hadden met ziyech lag in mijn ogen niet aan het feit dat hij eerlijk en direct was. Meer aan de wijze waarop hij zich presenteerde in het veld. Hij gedroeg zich regelrecht onsympathiek, verwend en kon niet met kritiek omgaan. Hij koppelde dat enkele seizoenen geleden ook niet aan geweldige prestaties. Intussen strijdt hij voor elke meter en straalt hij heel veel plezier uit. Niet zo raar dus dat hij nu wel in de armen wordt gesloten.
Hopelijk blijft bij nog een jaar want hij is heel belangrijk voor Ajax.
7 0
10Sneijder10
Waarom haal je de samenleving erbij?
10 0
Lane 8
Echte ajacied
5 0
EricAjax1
Zou het zo heerlijk vinden als hij blijft
8 0
Spuit11
Ik hoop zo dat Hakim blijft.
5 -1
3*stars*3
Mooiste was dat hij 2 á 3x herhaalde dat hij zich hier thuisvoelt.
Ook een mooie signaal naar de rest.
7 -1
AlexIbarra
Hopelijk wordt dit weer de norm de komende jaren.
Lekker een paar jaar presteren met Ajax, prijzen pakken en jezelf in Europa laten zien.

Dan vertrekken als je echt uitgeleerd bent en een EU top-8 club een smak geld neerlegt.
De Romas, Schalkes, Sevillas en Evertons lekker overslaan.
3 0
KlasseLasse
wat zou het fantastisch zijn als ziyech blijft! 1e serieuze wedstreid van dit seizoen en wat heb ik genoten
3 0
Esthas
Dikke middelvinger naar Mathijs de Ligt als je het mij vraagt, 19 jaar kom op zeg
2 -13
JOHANisGOD
Nu al de domste opmerking van 2019.

GEFELICITEERD.
0 0
Ferd
Meer dan de helft van het jaar is voorbij, om dan te zeggen "nu al" is echt by far de domste opmerking. GEFELICITEERD, je ligt in pole-position.
1 0
Lazell
Je komt niet slimmer over met deze opmerking. Nu al is gewoon correct als 40-50% van het jaar nog open ligt...
0 0
Leviathan
Vertrekken om te vertrekken. Als je voor 75 mil naar Juve gaat en onder andere Ronaldo zegt kom naar Juve ga je niet zomaar weg... De Ligt is daar heen als 1 van DE spelers van de toekomst. Een absolute topclub die zomaar de CL kan winnen aankomend seizoen
0 0
WimAnderiesen
Ik ken er nog een: Ajax. Wat is dit voor zelfkleinerend gelul? Amechtig staren naar die corrupte Fiatshit.
0 0
Ozymandias
De Ligt heeft Ajax toch ook niet voor een club als Sevilla verlaten?
4 -2
BrandjeXL
Eens!!
0 -1
ajax4lifebaby
Geef deze jongen nog 500k erbij please!
1 0
de-Ajacied
Super Ziyech
1 0
Frank1978
Blijven SVP! Zou in mijn ogen de belangrijkste "transfer" zijn...
3 0
Ozymandias
Ik zou hem een contract waarbij hij tot en met 2024 vast komt te liggen met een clausule dat hij altijd één euro meer zal verdienen dan de op hem na hoogst betaalde speler van Ajax. Hij is in mijn ogen de beste en meest belangrijke speler van Ajax. Vorig seizoen heeft zijn creativiteit Ajax een periode over vele dode punten geholpen toen het even wat minder ging.
5 -1
3*stars*3
Blijf erbij dat Ajax de thuispot tegen Utrecht won, door signaal dat Ziyech afgaf.
Wat stopte hij veel energie erin zeg...

Over contractverlenging.
Denk dat Ajax ook wel tevreden zou zijn als hij gewoon die 5 jaar volmaakt en hem een transfervrije status gunt in 2021.
Geld is belangrijk maar goed omgaan met je spelers is ook goed voor toekomstige aankopen.
3 -1
Ronaldinho020
Hij stopt in elke wedstrijd enorm veel energie, vabdaag ook.
0 0
FrankBeton
Eens. Bijna eens
0 -2
Ziyech22
vanaf dag 1 fan van deze man! held!
3 0
Frank1978
Mijn favoriete Ajacied van de afgelopen jaren...
4 0
AFCAMM
Prachtig om te horen dat hij zich thuis voelt. Dat straalt hij inmiddels ook uit.
8 0
xstaniox
Ik zie hem inmiddels z'n carrière hier wel afsluiten. Of hij moet ineens per se een buitenlands avontuur aan willen gaan en dus ook een Sevilla accepteren.
Maar Ziyech heeft het hier echt naar z'n zin, zit hier goed, wordt gewaardeerd en speelt goed. Dan zie ik het wel gebeuren dat hij hier tot het einde blijft, hij wordt er namelijk ook niet jonger op.
2 0
Wereld
Ik denk ook dat hij niet zo maar weg wilt van zijn vrienden hier in Nederland, waarmee hij altijd Insta verhalen etc. maakt. Hij heeft het nu in zijn voetbal- en privéleven naar zijn zin, dat geef je niet zo maar op. Al had zelfs ik, een echte Ajacied, Sevilla wel in overweging genomen. Mooie stad, mooi land, lekker weer, goed salaris, wedstrijdjes tegen Barça, Real en Atletico meepakken en een EL winnen.

Daarentegen komt Sevilla wel op een slecht moment, als ze een jaar eerder kwamen, was hij misschien wel gegaan (we hadden geen Europees voetbal gespeeld en geen prijzen gepakt). Nu heeft hij net de dubbel gewonnen, de halve finale CL gehaald, gescoord in Madrid, Real en Juve uitgeschakeld. En al zijn familieleden en vrienden wonen hier. Ook is zijn salaris volgens mij een keer omhoog bijgesteld.
0 0
Ronaldinho020
Triple*
0 0
Cupmetgroteoren
Hij is niet naar Sevilla gegaan omdat Monchi hem genaaid heeft toen ie bij Roma zat. Plots helemaal niets meer van zich laten horen terwijl er een akkoord was.
0 0
Mocrodammerr
jullie kiezen verkeerde titel.. had moeten zijn "Ziyech: ik voel me hier thuis"
22 0
DS84
100% on point
2 0
GvanderK
Hopelijk kan hij Vd Beek en Neres ook overtuigen...
2 0
Civilengineer
Goede voetballer, mooi persoon en een voorbeeld voor vele voetballers.
2 0
TheTruth
Mooi hoe hij zichzelf over die periode heeft heengezet waarin hij zo erg werd afgezeken.
1 0
Wereld
Tja dat is ook in zijn eigen belang natuurlijk.
Je ziet dat het publiek eigenlijk positief op hem reageert als hij zich op een positieve manier uit op het veld en dat het publiek negatief reageerde toen hij bijv. na balverlies met de kop omlaag liep waar een tegendoelpunt uit volgde. Daar reageerde hij weer negatief op. Uiteindelijk heeft hij de knop omgezet en je ziet waar het toe geleid heeft.
1 0
WimAnderiesen
Dat was wel in het seizoen na Appie. Ik zag iemand in de rouw. Soms zijn mensen blind, en "supporters" zeker.
0 0
Cupmetgroteoren
Het is puur treiteren, pestgedrag wat men doet. Nu is Promes weer de klos, omdat men gewoon wil treiteren.
2 -1
Wereld
Ik denk toch niet dat mensen per se een zwakke schakel willen zoeken, maar dat ze gewoon een zwakke schakel zien. Kijk maar naar vorig seizoen en het jaar van de EL finale. Toen werd iedereen als 'goed' bestempeld, zelfs Viergever werd een held. Supporters willen gewoon qua spelers het beste voor (de basis van) onze club. Een Lang is in deze vorm echt niet minder dan Promes.
1 -1
Cupmetgroteoren
Nee, men zoekt gewoon weer een zwart schaap. Ziyech was ook in zijn tweede seizoen de beste speler en werd ook opnieuw als beste speler van de eredivisie gekozen. In een groep gaan mensen gewoon pestgedrag vertonen. Ik vind het pestgedrag als mensen 'Ziyech rot op' gaan roepen en ook nog eens fysiek gaan bejegenen, en daarnaast ook nog eens z'n afkomst erbij gaan halen. Nu ook weer met promes, wordt verweten een attitude te hebben, er worden zaken bijgehaald die niet kloppen. Promes is één van de aardigste spelers in de voetballerij. Ik ben ook geen fan van hem, maar hij speelde vandaag redelijk.
2 0
31xAjax
Wat een onzin! Ziyech heeft zich door zijn gedrag een periode onmogelijk gemaakt bij veel supporters ( en ook in de groep). Dat heeft hij op een gegeven moment iingezien en dat is daarna genormaliseerd. Persoonlijk ben ik geen fan van hem omdat ik geen fan kan zijn van spelers die iedere wedstrijd opnieuw zoveel onnodig balverlies lijden.. Dat mag toch, of niet? En dat mag ik toch schrijven? En ik mag toch ook schrijven dat Promes tot nu toe zwaar tegenvalt en dat ik wel eens zou willen vernemen op basis waarvan hij gekocht is? Of niet?????
0 0
Jari_held
Dat mag je idd allemaal schrijven... en dan lachen wij je uit en schrijven dat je geen verstand van voetbal hebt als je niet kan zien hoe belangrijk ziyech afgelopem jaren is geweest voor ajax! En promes: nl international, het erg goed gedaan bij twente (in hun toptijd) en spartak, komt uit de eigen jeugd, is amsterdammer... aanvallend kan hij gewoon veel brengen! Maar goed ik hoor je volgend jaar wel weer miemelen over balverlies van hem als ie 15 goals en 10 assists heeft!
0 0
31xAjax
Ik schrijf ook nergens dat Ziyech niet belangrijk voor Ajax is geweest, met name nationaal. Maar als jij me uit wilt lachen omdat ik geen fan van hem ben, be my guest. En vwb Promes, ik schrijf alleen over wat ik tot nu toe van hem heb gezien bij Ajax en dan is hij momenteel een dissonant. Ik hoop van harte dat hij dat beeld bij kan stellen maar dan moet hij wel opschieten want Neres sluit ook snel weer aan....
0 0
Ronaldinho020
dat hij redelijk speelde ben ik niet met je eens, hij kan veel meer brengen en had dat ook zeker mogen doen.

Dat terzijde ben ik het met je post eens.
0 0
AFCA-B93
Het afgelopen seizoen met Ten Hag heeft Ziyech goed gedaan. Na het eerste half jaar onder Ten Hag liep het kut en was hij er klaar mee, maar nu gaat ‘ie denk ik door het vuur voor de trainer! Klasse Hakim, ik hoop dat je nog lang bij ons blijft!
2 0