Blind: 'Ook deze wil je op je CV zetten'

FinnDekker, 25-07-2019 om 17:15, 8207 views, Ajax.nl |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Daley Blind wil graag de Johan Cruijff Schaal winnen. Dat zegt de verdediger donderdag bij Ajax TV. Ajax neemt het zaterdag in eigen huis op tegen PSV. Van een troostprijs wil Blind niet spreken. De Amsterdammer is gretig en heeft er zin in. 

'Ik ben blij dat ik hem al gewonnen heb, maar de honger is niet minder groot. Als speler wil je elke prijs winnen, zeker als je in de finale staat. Een heel seizoen vecht je om ook deze prijs te winnen. Ook deze wil je op je CV zetten. Je wilt op dat bordes staan en die prijs omhoog houden, niet een erehaag maken voor de tegenstander. Dat hoef je geen speler bij te brengen', aldus Blind.

Deze week sloten veel internationals als Hakim Ziyech en Nico Tagliafico weer aan bij de groep. 'Iedereen maakt een gretige indruk. Dat kan elke groep gebruiken.' Blind weet wel dat ook PSV graag de prijs zal willen winnen, ondanks hun drukke schema in Europa. De linkspoot verwacht dus een moeilijk duel. 'Het wordt een mooie start van het jaar.'

Hete wedstrijd

Los van rivaliteit en de prijs die op het spel staat, zal ook de hitte een rol gaan spelen. 'De ArenA zal koken, denk ik. Het zal warm zijn. Het zijn dingen waar je mee om moet gaan. De tegenstander heeft er ook last van. Het mag geen excuus zijn. Maar het zal een pittige wedstrijd worden, zeker.'

Combineer jouw alledaagse leven met het supporten van Ajax: ga nu naar de officiële shop van Ajax en bekijk de casual kledingcollectie voor jong en oud. 

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MarLuuk76
Is die vloek al van die prijs af? Winnaar wordt nog steeds praktisch nooit kampioen. Geloof maar 2x in 15 jaar of zo. Ben niet bijgelovig maar hele rare statistiek is het wel.
0 -1
3sterren
Iedere prijs die je kan pakken met PSV als tegenstanders is wat mij betreft een hoofdprijs ...
0 0
Truth
Dan maak je psv wel erg groot
2 0
zivkabrimovic
We willen jou op CV zetten
2 0
RobbertB
Een CV is voor vertrekkers.

De JC Schaal / Super Cup op je Palmares of Erelijst zou ik liever horen uit zijn mond.
0 -2
JariHeijden
Afdeling Spijkers op laag water....
Pfffff......
1 0
Kuningast
Zo warm wordt het zaterdag niet.. maar 26 graden.
0 0
Koningtoto
Dat voelt in de Arena als 430 graden man.
2 0
036AFCA97
Vorig jaar was er ook één wedstrijd dat het zo tering heet was. Moest toen de trap op op de tweede ring en toen zat ik ook nog in de zon. Het zweet stroomde uit al mn poriën hahaha ;)
0 0
Ajaxbrl
Sturm Graz was ook niet normaal hot
0 0
036AFCA97
Ohja letterlijk dat was de wedstrijd waar ik het over heb. Wist het ff niet meer. Ben toen nog bij de Burger King uit de rij gelopen omdat het zo bloedheet was daarbinnen
0 0
Schwalbino
Daar is de manager van dat filiaal voor ontslagen. Was nooit eerder voorgekomen. Hij is voor de ogen van zijn personeel vernederd door de regiomanager Amsterdam. De arme man is sindsdien al 3 keer opgepakt wegens rijden onder invloed. Of toch niet?
0 0
Ar
Veltman, Schuurs, Blind;
Van de Beek, Schöne, Eitingh, Lang;
Promes, Dolberg, Tadic

Lang eigenlijk in plaats van een linksback, in een duo met Tadic. Eitingh, Blind moeten de zone dicht houden. Vandaar ook de dubbele ‘controleur’ met Schöne en Eitingh.

Spoiler: er zijn een aantal spelers nog niet bij zaterdag.
0 0
036AFCA97
Iedereen kan spelen behalve Alvarez en Neres toch? Tuurlijk zullen Onana, Nous en Ziyech niet starten, maar kunnen wel op de bank zitten.
0 0
insectenverdelg
nico ook nog niet denk ik.
0 0
036AFCA97
Ohja die vergeet ik helemaal! Iemand hier die een verwachting heeft van wie PSV gaat sparen?
Ik hoop dat wij zo starten:

Varela
Veltman Schuurs Blind Martinez
Marin Schöne
Donny
Tadic Huntelaar Promes

Met Noa Lang als invaller en misschien Dolberg als het niet werkt met Huntelaar.
0 0
036AFCA97
Of Blind voor Marin, Dest linksback en Martinez centraal.
0 0