Ziyech: 'Heb volledig mijn rust gepakt'

BartVeenstra, 22-07-2019 om 12:05, 17114 views, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Hakim Ziyech is heerlijk tot rust gekomen tijdens zijn vakantie. De Marokkaans international meldde zich maandag weer op Sportpark de Toekomst waar hij medische checks onderging.

'Mijn vakantie was goed, ik ben lekker tot rust gekomen. We kunnen er weer tegenaan', aldus Ziyech tegenover Ajax TV. De middenvelder vierde zijn vakantie in Marokko. 'Lekker elf dagen. Nu is het tijd om te beginnen. Je wilt niet te lang stil zitten. Het kriebelt zeker weer om te beginnen.'

Tijdens zijn vakantie is Ziyech niet heel veel bezig geweest met voetbal. 'Ik sluit me echt helemaal af. In de groepsapp is er wel contact en ook met de trainer. Zodoende was ik wel een beetje op de hoogte, maar qua wedstrijden en dat soort dingen was ik wel volledig afgesloten.'

Het is de bedoeling dat Ziyech zich deze week gaat aansluiten bij de groep. 'Ik heb twee weken niets gedaan. Ik heb volledig mijn rust gepakt, al ben niet al te veel kwijt, maar ik ben ook nog niet helemaal fit. Wel ben ik fris in het hoofd, dat is het allerbelangrijkste.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Toeschouwer
Slapen jullie maar lekker hij heeft Nakli
0 0
Cupmetgroteoren
De zoveelste opmerking over zijn zaakwaarnemer. Je snapt er echt niks van. Ziyech heeft zelf de opdracht gegeven aan zijn zaakwaarnemer: als een club concreet is, laat je het me weten, anders hoef ik niks te weten (heeft ie vorig jaar in een interview gezegd). Hij heeft dus niet gezegd: ga op zoek naar een andere club en ga bij verschillende clubs langs.
0 0
Jan Doedel
Prijs de heer dat Mino zijn zaken niet doet halleluja!
1 0
Ajax27
Mino is zijn zaakwaarnemer niet
0 -1
Cupmetgroteoren
Is onmisbaar
1 0
trainerdv
Wel erg korte rustperiode hoor.... Tadic pakte vorig seizoen bewust 3 weken voordat hij de gekte weer inging en dat deed hem hel goed. Aankomende dagen 35 graden etc. Laat hem nog maar even lekker ontspannen.
1 0
Sterspeler
Fijn. Hopelijk is ie wel fitter dan de afgelopen 2 voorbereidingen. Toen moest daar wel erg veel werk in gestoken worden. Daar tegenover staat natuurlijk dat Hakim zich helemaal de pleuris loopt als ie eenmaal fit is.

Ik hoop dat we nog een jaartje mogen genieten van deze kerel.
1 0
OntlastendeMiddenvelder
Komt ontspannen over. Meer ontspannen dan vorig jaar.
3 0
DT10
Blijf bij Ajax, Hakim!
6 0
Schip
Verstandig, zeker zo'n tegenvallend toernooi hakt er in. Hopelijk is zijn dynamo weer helemaal opgeladen, want hij is op zijn beurt weer de dynamo van Ajax.

Nog een jaartje knallen en dan een lange neus trekken naar alles clubs die je hebben laten liggen!
1 0
Joseph
Hoop dat hij er nog een seizoen aan wilt plakken, deze jongen heeft het absoluut in zich om een rol te spelen in een grotere competitie.

Dit jaar moet hij kritisch kijken naar zijn balverlies en dit niet goed praten met het risico dat hij in zijn passing legt. Voor de volgende stap is het en/en!
0 -1
Chesterson93
Als je dit boven zijn hoofd gaat hangen, hoop ik dat ie weggaat. Want de kritiek over het verspelen van de bal gaat toch echt niet de boventoon moeten voeren rondom Ziyech.
0 0
chloorbestendig
Deze jongen blijft gewoon nog lekker een jaartje CL spelen bij ons!
2 0
Davidovski
Als je die telefoon ook nog even t/m 31 Aug verstopt en je je zaakwaarnemer negeert zou dat zeer wenselijk zijn..
11 0
MosesD
Valt me op dat Ziyech een stuk leuker en relaxeder is dan een paar jaar terug. Mooi om te zien! Heeft het naar zijn bij ons, dus gewoon heel goed contract aanbieden én verlengen (clausule 30 mio er wel uit dan).
11 0
Cupmetgroteoren
Men zegt dat zijn zaakwaarnemer niet goed is, maar volgens mij heeft ie een erg goede invloed op Ziyech. Je krijgt heel veel prikkels binnen en dan moet je soms iemand hebben die je tot rust kan brengen in je hoofd.
4 0
mvdk
5 jaar met 5 miljoen per jaar. Kan ons het schelen? Betalen!
2 -4
Felix Gassenlicht
svp nieuw verhoogd contract aanbieden met jaar erbij.
10 0
WZAWZDB14
maak er maar 5 jaar van
2 0
ST
Ajax loot Paok. Erg jammer. Hebben we al zo vaak geloot en hebben we het elke keer lastig tegen. Wel elke keer gewonnen overigens. We hadden gunstiger kunnen loten. Aan de andere kant moet PAOK verslagen kunnen worden, wil je enige rol van betekenis in de CL kunnen spelen.
10 0
Aspers73
Ach, dan zitten we er meteen lekker in. Volgens mij is bijv Standaard vorig seizoen van hoger niveau dan PAOK.
2 0
waayop
Ajax was vorig seizoen ook van hoger niveau.
0 0
JariJari
Maar het is een beetje vroeg in het seizoen.

Wel appart dat als PSV hun (relatief zware) 2 voorronde doorkomen ze in de 3de voorronde een veel eenvoudigere tegenstander dan wij krijgen.

Goed voor de punten zeggen we dan maar ...
0 0
MosesD
Precies, laten we nou gewoon hopen dat andere clubs het nu ook goed doen in Europa. Zo belangrijk voor onze competitie en dus voor Ajax!
2 -1
Joseph
Liever PSV in de EL, daar kunnen ze misschien nog wat punten pakken.
0 0
Noxin
En pakken wij de volle buit qua tv-gelden.
0 0
D4nny
Liever PSV in de CL (ivm de bonuspunten) en dan als derde met een schappelijk aantal punten door in de EL.
2 0
Koekepeer
Zwembadje gepakt, autootje gekocht..
0 -1