'Álvarez wacht tot alles op groen staat qua papierwerk'

JesseTH, 19-07-2019 om 18:55, 11697 views, Algemeen Dagblad ; Instagram |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het is voor Edson Álvarez momenteel afwachten tot al het papierwerk door Ajax en Club América is geregeld, zo meldt Freek Jansen, journalist van het Algemeen Dagblad. Naar verluidt is er al een akkoord tussen beide clubs en als alles meezit verschijnt de Mexicaan volgende week in Amsterdam.

'Hij is aan het wachten tot alles op groen staat qua papierwerk', spreekt de verslaggever op zijn Instagram. 'De bedoeling is dat hij aan het einde van het weekend naar Nederland kan komen. Als alles meezit, kan hij begin volgende week misschien aansluiten bij de groep.'

Ook qua uitgaande transfers lijkt het bij Ajax nog niet ten einde. Benjamin van Leer bevindt zich in een uitzichtloze situatie en mag vertrekken. 'Die willen ze gewoon kwijt. Je hebt met Onana, Varela, Kotarski en Scherpen vier opties. Van Leer zit daarachter. Hij zal waarschijnlijk verhuurd of verkocht worden.'

Tot slot bespreekt Jansen de situaties van Siem de Jong en Zakaria Labyad. Eerstgenoemde maakte helemaal geen minuten voor Ajax 1 tijdens de voorbereiding, terwijl Labyad dat wel deed. 'Voor Siem de Jong lijkt het een kwestie van tijd voor hij vertrekt bij Ajax. Labyad maakte wel minuten. Voor hem geldt dat hij speelminuten wil en moet maken. Hij zal de komende weken waarschijnlijk aankijken of hij perspectief heeft. Tot op heden is dat beperkt, dus ik sluit niet uit dat hij nog een stap gaat maken.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MosesD
Dat zo'n Alvarez nadrukkelijk zegt dat hij Ajax als 'tussenstapje' ziet, vind ik wel jammer. Ja, als hij echt goed is zal hij niet in de Eredivisie eindigen, maar ik vind het wel een beetje een verkeerd uitgangspunt om zoiets te roepen als je naar je nieuwe club komt. Ik moet eerst maar eens zien of hij in de basis gaat komen. Per Schuurs staat voor mij als een huis als rcv. Dus voordat onze Alvarez zijn mondje roert, eerst maar eens de voeten laten spreken. Ik ben benieuwd.
0 0
Joseph
Moeten we dan ook zo moeilijk doen over al onze jeugdspelers die allemaal het liefste voor Barcelona of Real Madrid willen spelen?

Ajax is geen droom van topspelers, helaas.
0 0
MosesD
Dat is toch wat anders. Je mag dromen hebben maar om nou vlak voor het ondertekenen van een contract bij je eerste buitenlandse club te beginnen over een 'tussenstapje' vind ik weinig respectvol.
0 0
suske
Freek Janssen meld op zijn twitter account dat alle plooien inmiddels zijn glad gestreken en dat hij in het week einde naar Amsterdam komt.
0 0
EricAjax1
Labyad inderdaad liever verkopen. Hij verdient ook gewoon speeltijd bij een andere club. Prima jongen verder, klaagt nooit maar er zijn gewoon beteren.
1 0
AjaxAdam1900
Yeah zojuist officieel gemaakt. Alvarez komt naar Ajax !
2 0
AjaxDaniel
https://twitter.com/AFCAjax/status/1152270848209932289
0 -1
JordyAjacied
De deal is rond! Wat een heerlijk nieuws.
1 0
Eastwood
Heb wel te doen met Siem. Bezorgt ons de 3e ster en nu staat hij bijkans bij het grof vuil. Je gunt die die jongen nog gewoon een mooie transfer.
1 -3
AjaxDaniel
Tja maar Siem begrijpt vast ook wel dat hij gewoon niet goed genoeg (meer) is. Ik gun hem een mooie transfer naar een mooi land met een goed salaris.
2 0
036AFCA97
Alvarez binnenslepen, Ziyech, Neres en Donny verlengen en Siem, Van Leer, Veltman (gun hem de stap) en Labyad verkopen. Misschien nog een leuk buitenkansje om de boel scherp te houden.

Dan is de triple al bijna binnen, joh ;)
5 0
Mokum2018
Een Europees seizoen als het vorige ga je niet voor elkaar krijgen (al hoop ik het wel). We mogen blij zijn als we de groepsfase CL en 2e of 3e worden.
0 0
Gonzo
Zou knap zijn van Marc als hij deze drie ook nog onder weet te brengen. Dan is er flink doorgeselecteerd dit jaar.
En met Alvarez erbij is de selectie compleet. Hopen dat er niemand meer weggaat.
4 0
oudzuid2
super, ben heel benieuwd naar em, en hoe ie het gaat doen t.o.v. Schuurs
3 0