Juve betaalt 75 miljoen verspreid over 5 jaar

BVeenstra, 18-07-2019 om 09:30, 11879 views, Juventus |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Juventus zal de transfersom voor de transfer van Matthijs de Ligt niet in één keer, maar verspreid over vijf jaar gaan betalen. De Italianen maken, net als Ajax, melding van een transfersom van 75 miljoen euro.

Die 75 miljoen euro betaalt Juventus in vijf jaar. De Italiaanse club schrijft daarnaast dat het ook 10,5 miljoen euro aan bijkomende kosten betaalt. De Ligt tekent bij Juventus een contract tot medio 2024.

De verwachting is dat De Ligt vrijdagochtend om 10.00 uur officieel gepresenteerd gaat worden. De verdediger traint donderdag wel al twee keer mee bij De Oude Dame

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ReinBurg
Ik krijg meer en meer gelijk over mijn relaas rondom deze transfer
0 0
Rik428
Geen paniek, dit is heel normaal en geen enkel probleem voor een gezonde club als Ajax. Genoeg geld op de bank en dus nog een appeltje voor de dorst!
0 0
Ajax4xbestevaneuropa
De agnelli familie is de baas van juventus en ook van fiat. Toen ze ronaldo kochten ging het personeel van fiat protesteren, deze mensen hebben al 20 jaar geen loonsverhoging gehad en zien dat hun baas zo even 100 mil. uitgeeft aan 1 speler.
Verspreiden over 5 jaar, wat een armoede zeg. Ajax Amsterdam de mooiste club ter wereld had die 75 zo cash kunnen aftikken, alleen al 100mil. aan CL inkomsten afgelopen seizoen. Ajax had tegen juve moeten zeggen Willen jullie wat van ons lenen tegen 15% rente....
2 0
KlasseLasse
helemaal klote dus! kan je zelf ook niks uitgeven
1 -1
Ronaldinho020
Zo werkt dat niet helemaal, je hoeft niet persé het geld al op je rekening te hebben om iets uittegeven. Zeker gezien de bankgaranties.
0 0
Gonzalez75
Hoeveel auto's moeten ze daar jaarlijks vanuit het Fiat imperium voor verkopen om de Ligt te kunnen financieren? Haha.
0 0
Cello
De meeste clubs betalen een transfer in termjnen, zelfs Ajax betaalt transfersommen in termijnen aan de clubs waarvan ze spelers kopen. Ik denk eerder dat het een uitzondering is dat transfersommen in één keer worden voldaan. Zeker bij grote bedragen.
1 0
Ronaldinho020
Exact, en dat is overal zo. Niet alleen in de voetballerij.
0 0
mvdk
Het is juist gunstig, want nu heb je een zekere omzetverhoging voor de komende 5 jaar, waardoor je dus weer betere salarissen kunt bieden.
0 0
3*stars*3
Daar zit wel wat in.
Maar bij zo’n deal denk je toch aan een hoger bedrag.
Ajax meldt ook geen melding van extra percentages.
Juve en Mino hebben het samen wel slim gespeeld en zijn ogen zullen weer glinsteren, als hij weer eens zijn rekening gaat openen vanavond.
Over eten hoeft hij zich niet druk te maken, dat is on the house...
1 0
mvdk
Natuurlijk maar we zitten helaas in de eredivisie en hij is alsnog de op 2 na duurste verdediger ooit. 2 Nederlandse verdedigers in de top 3 van duurste verdedigers aller tijden, ter wereld!
2 0
ajax4ever01
dat vind ik dan een slechte deal
1 -3
Hollister
Als Ajax de transfersom van Frenkie en Matthijs beiden in 5 jaar laten uitbetalen, dan worden de komende 5 jaar meteen al zwarte cijfers geschreven, al dan geen CL of EL voetbal... Belastingtechnisch ook heel slim, anders hadden ze dit jaar al heel veel geld moeten herinvesteren of belasting betalen. Desondanks verwacht ik dat er na de komende halfjaar cijfers het EV richting of boven de 300 miljoen gaat.... Over 5 jaar zal er ongetwijfeld dan ver boven de 500 miljoen op de rekening staan
0 0
vanVleuten
Het moment van betalen zegt niets over de behaalde resultaten. Het resultaat valt in het jaar van verkoop en dat is nu.
0 0
PJSM
Verspreid over 5 jaar maakt het in mijn ogen een slechte deal. Nooit meer zaken doen met Italianen. Die onkostenvergoeding zal vast de commissie zijn voor die dikke hoop stront. Maar blij dat deze soap is afgerond kunnen we stoppen met De Ligt nieuws.
1 -2
AFCAU
Maw, de Ligt kost Juve niks. Over 4/5 jaar vertrekt hij voor 150+ miljoen. Betalen ze het resterende aan ons af en pakken ze ook nog dikke winst. Heel dom dit.
0 -2
Schwalbino
Vennootschapsbelasting is nu 19% over de eerste 200.000 winst en 24% over het meerdere. Deze percentages dalen in 2020 naar 17,5% en 22,5% en in 2021 naar 16% en 21% (afgesproken in het huidige regeerakkoord).

Verder weet ik er echt de ballen van.
1 0
TijnVan
Deze percentages kloppen niet helemaal.
2019: 19%/25%
2020: 16,5%/22,55%
2021 e.v.: 15%/20,5%
In de praktijk gaat het vooral om het hoge tarief omdat het effect van het opstaptarief bij deze bedragen verwaarloosbaar is.

Ajax heeft overigens een zgn. gebroken boekjaar lopend van 1/7 tm 30/6. De transfer van De Ligt valt in het nieuwe seizoen 2019/2020, waarop het tarief van 2019 van toepassing is. De 'boekwinst' op De Ligt (volgens mij is dat de dus volledige € 75 mio) wordt in zijn geheel aan 2019 toegerekend. Dat er sprake is van gespreide betaling doet hieraan niet af (immers: aflossing van een lening is geen belastbare opbrengst). Met de gespreide betaling wordt dus helaas geen belastingvoordeel behaald.
1 0
DrD3k
Goed geregeld van Marc, vaak zit de fee bij het bedrag inbegrepen. Dus in principe is het geen 75 maar 10.5 + 75 = 85.5 milj.
Miss dat de Football Managers daar wat rustiger van worden..........
Plus, als ik een afspraak maak met mijn baas, dan wil ik uit principe alleen al mijn gelijk halen.
0 0
witchmaster11
Zoals eerder hier reeds vermeld is het wel een belasting voordeel om gespreid te betalen , dit kan wel een miljoen of wat schelen , waar ik me wel zorgen om maakt is de staat van de banken in Italie.
Veel banken hangen aan een zijden draad daar, ook de economie draait voor de zoveelste jaar op rij minimaal en het tekort loopt wel heel erg snel op , dan hoop ik dat Mark wel een goede garantie heeft van niet op tijd betalen .
Dan indirect de speler terug . om eerlijk te zijn ik vertrouw heel italie momenteel niet dit is het 2de Griekenland , ik heb mijn twijfels
0 0
Dominic
Die Italianen staan erom bekend dat ze nooit het hele bedrag gaan betalen, zeker niet in termijnen.
1 -3
mvdk
Marc staat dan met een sloophamer voor de deur.
1 -1
insectenverdelg
Gast echt wel gebeuren, let maar op.
1 0
Fnatic
Blijft toch een wazige deal, waarom op de pof? Ajax wil toch ook weer direct rendement hebben van zijn verkoop?

Bankgaranties van Italiaanse banken kan je ook met een vette korrel zout nemen aangezien de meeste Italiaanse banken diep in de sores zitten. Hopelijk heeft Marc een bankgarantie van een Zwitserse bank bedongen.
1 -4
Jelephi
Hier hebben we weer een Football Manager.
1 -1
Cisco2
Hahaha, hier spreekt onze econoom.

Logisch dat je het wazig vindt, je hebt er geen verstand van.
1 -3
Bky
Er ontstaan wel een beetje grotere problemen als Italiaanse banken om gaan vallen dan dat Ajax zijn geld niet krijgt.
1 -1
Tomajax1990
Ik mag toch aannemen dat raiola dan zijn favoriete landje gaat redden met zijn welverdiende centjes.
0 0
Danos
De Italiaanse overheid en centrale bank zal niet snel een een bank laten omvallen aangezien veel particulier italianen mee participeren voor oa hun oude dag.
1 -1
Bky
Nee, dat zien we, maar je kan maar tot een bepaald punt blijven ingrijpen, op een gegeven moment houdt het op, maar dat is een hele andere discussie.
1 0
HStorm
Als de belastingbetaler htlet niet meer pikt of niet meer kan betalen dan wel ja. Blijkbaar is Iig het eerste punt geen enkel probleem.
0 0
Michels
Voor al die mensen die vinden dat gespreid betalen negatief voor Ajax is: omdat er gedurende 5 jaar, elk jaar relatief lage bedragen binnenkomen, heeft dit belastingtechnisch veel voordelen voor Ajax. Als Juve het hele bedrag in 1x had overgemaakt, zou Ajax ook vrijwel het gehele bedrag weer moeten uitgeven. Doet het dat niet, dan kunnen ze 1/3 tot bijna 1/2 inleveren bij de belastingdienst. Nu komt er minder binnen en zijn die belastingen dus makkelijker hanteerbaar of te omzeilen door het weer uit te geven.
7 -2
TvdH
jezus wat een onzin lees ik hier
0 0
afca95
Eens, Echter vind ik wel dat Juve de centen niet heeft om zulke bedragen te betalen.
Ik vind het persoonlijk competitievervalsing. Stel Ajax haalt Ronaldo voor 100 miljoen en spreid dit over 10 jaar omdat ze geen geld hebben. Zou ik ook competitie vervalsing vinden, omdat vele andere clubs dit niet mogen en kunnen.
1 0
Michels
Ik denk dat je te snel aan vervalsing denkt. Als jij 10 jaar lang mij de garantie geeft dat ik elk jaar 10 miljoen van je krijg, heb ik dat veel liever dan dat je me in 1x 100 miljoen aftelt. Wat de draagkracht van Juve is, heb ik geen idee van. Maar als de bank garant wil staan voor de volledige betaling van de Ligt over 5 jaar, vind ik het allemaal prima. Dat de kleinere clubs niet van dit soort regelingen gebruik kunnen maken komt juist omdat ze klein zijn. Geen bank die (bijvoorbeeld) garant gaat staan voor een PEC Zwolle om een speler aan te trekken van 30M, gespreid over 5 seizoenen. De kans dat PEC ergens in die 5 jaar niet die afgesproken 6M/j kan aftikken is veel te groot. Probeer het te zien als een voordeel dat je voor jezelf hebt opgebouwd juist omdat je een grote club bent, niet als competitievervalsing voor de kleintjes.
1 -1
Caparzo
Gelukkig heeft Ajax bankgaranties. Alhoewel, “garantie” en “Italiaanse bank”, is een niet erg betrouwbare match.. :S Hopen dat het goed gaat, gaat altijd zo bij Italianen helaas.

Hoe dan ook, het is een prima deal in het licht van de tussen Ajax en De Ligt gemaakte afspraken, een jaar te blijven en medewerking bij de transfer. Zonder De Ligt had het vorige seizoen anders gelopen.

Zeer sterk dat Marc zijn poot stijf heeft gehouden en geen cent van de 75mio vraagprijs heeft afgedaan, en niet gezwicht is voor de Italiaanse spelletjes. Zoals ik het van hem verwacht, topdirecteur!
0 -3
flavente
precies, spijker op zijn kop
0 0
MankeNelis
10,5 M voor die pizzadraaier??

En 15M pj op de pof, armoedzaaiers.
1 -8
HenryVakH1972
WTF
1 0
BayernvanNederland
Het grootste talent uit eigen jeugd van de afgelopen 10 jaar. Op zijn 18e aanvoerder. Golden boy. Na zo’n seizoen. Voor een fooi verkopen. 75 miljoen daar gaan ze in Turijn echt om lachen de komende jaren. Voor de helft verkoop je een reservekeeper van Barca.

Schaam je Marc.
6 -21
AlexIbarra
Waar werk jij?

Een fooi van 75 mln lijkt mij ook wel wat..
1 -1
JPM
Troll alert!
0 -3
Jelephi
Dom gezwets.
2 -2
Ajaxbrl
Ajax moet gewoon Raiola en de Serie A bannen, scheeld een hoop grijze haren...
3 -3
MosesD
'scheeld'.... Maar natuurlijk.
1 0
Ajacied0591
Waarom krijgt die Raiola in vredesnaam zoveel geld ? Als ik de zaakwaarnemer van de goldenboy was had ik dit alles ook wel voor hem kunnen regelen, is toch geen prestatie te noemen ?
3 -3
Restored
Dacht je dat het woord arbitragezaak van Matthijs kwam?, die Raoila heeft een draaiboek met vieze spelletjes die hij kan spelen waardoor al zijn spelers hoge salarissen krijgen.

Maar ik vind het ook belachelijk
1 0
Bky
Wat houd je tegen om zaakwaarnemer te worden?
7 0
Bky
Is gewoon normaal.
6 0
Cisco2
Ja, nu komt er dus 15 mil per jaar bij. Volgens mij is dat voor de boekhouding beter omdat je dan een "constant" inkomen heb ipv 1x heel veel. Je bent de komende 5 jaar verzekerd van 15 aan inkomsten.

Pin me er niet op vast, maar dacht dat ik zo iets een keer heb gelezen.
1 0
Ajax#1900
Klopt, dit is gewoon clickbait voor de schreeuwers hier.
0 0
Restored
Niet dat het heel veel uit maakt, het is niet alsof we die hele 75m meteen zouden herinvesteren. Zou barca ook in termijnen betalen?
0 0
WZAWZDB1900
Nouja als ajax er niets mee zou doen zouden ze er nog rente over kunnen krijgen, scheelt toch weer een aantal miljoenen
0 0
Bky
Als Ajax had geëist dat het in één keer betaald zal worden dan valt de transfersom simpelweg lager uit.
2 -1
JariJari
Nog lager? Gewoon slecht onderhandelt. 120M (in termijnen is dan prima)
0 -2
Bky
Hou nou even op man. 75 miljoen is een prima bedrag, zeker in het achterhoofd houdende dat er dus afspraken zijn gemaakt vorig jaar. Dat gejank altijd.
2 0
Danos
Check de rente stand nog nog ff ;-) Grote kans dat Ajax zelfs een negatieve rente heeft dus dan moet je betalen.
Door gespreiden betaling kan je eventueel een lening afsluiten om aan liquide middelen te komen en '' schulden'' kan je vaak ook weer verrekenen met je winst waardoor je minder belasting betaalt.
0 -1
BrandjeXL
Waarom zou Ajax een lening gaan afsluiten om aan liquide middelen te komen?
1 0
Danos
Ik verwacht dat Ajax veel vast zet, volgens mij hebben ze nu ook aardig wat effecten om rendement te maken.
Dan kan er een moment komen dat je even meer moet uitgeven aan liquide middelen dan dat er binnenkomt en sluit je tussentijds een lening af ter overbrugging en dan kan je verrekenen.

Apple doet bijv ook die hebben 150 miljard aan cash liggen maar die sluiten voor Apple usa een lening af om dividend te betalen aan de amerikaanse belegger en kunnen ook zo hun met hun afdrachten spelen
0 0
KleinMiljoen
Volgens mij hebben ze alles in bitcoin gestopt
0 0
Sanalologo
Tegenwoordig krijg je niet zoveel rente hoor. En belastingtechnisch kan het misschien wel weer voordelig zijn..
0 0
insectenverdelg
mss is dit wel hewl hoed voor Ajax. Normaal mag je t.o.v. transfersommen de begroting niet omhoog gooien, omdat het geen structurele inkomsten zijn. Maar nu ben je voor 5 jaar zeker van 15 miljoen. Mss mag je dan wel de begroting omhoog gooien.
1 0
Joseph
Dat is prima, dit jaar was de buit met Frenkie natuurlijk al binnen. Elk jaar 15 miljoen moeten ze bij Feyenoord hard voor werken..
1 0
AjaxCitizen
Nou ja. Feyenoord en hard werken? Als je dat zooitje op het veld ziet, dan kan je dat alles behalve werken noemen.
:')
0 0
afcasven1995
Denk dat de miljoenen van Frenkie ook in termijnen betaald worden. Barca moet ook waken voor FFP.
0 0
arigold
Beste mensen, dit is heel normaal. Transfersommen worden bijna altijd uitgespreid.
3 0
JPM
Al die trolletjes die meteen uit hun hol kruipen om hier iets negatiefs van te kunnen maken, lol.

Als ze hier komen om negatief proberen te doen over een transfersom van 75m, dan weet je dat het echt veel te goed gaat met onze club.
6 -1
Murtagh
Kut juve tyfus club als je niet kan betalen moet je niet kopen
2 -6
johan_afca
Doe nou niet zo ontzettend onnozel zeg.
0 0
D4nny
Wat ik me dan afvraag is of er rente bovenop het uitstaande bedrag komt of dat het bedrag elk jaar geïndexeerd wordt.

Zal toch niet een simpele “elk jaar 15 miljoen” regel zijn? Dan verlies je nogal wat van die 75 miljoen.
0 0
DS
Ik denk dat ze dat bedoelen met de 10,5 miljoen extra kosten.
0 0
D4nny
Die 10.5 is voor Raiola etc.

Ik neem aan dat het te betalen jaarbedrag wordt geïndexeerd. Zo niet dan is de 75mlj die Ajax krijgt verspreid over vijf jaar gewoon bijna 4 mij minder waard (5% v/d transfersom!)

Dit als de jaarlijkse bedragen gelijkmatig zijn (15mlj/jaar) en een inflatie van 2.5% wordt aangenomen.
0 0
WZAWZDB1900
Lijkt me dat die €10.5m naar de ligt en raiola gaan
0 0
Hagmag
Dat wij ons inlaten met die Maffia praktijken.
Begrijp ik nou goed 75 + 10.5 miljoen ?
0 0
Joseph
10.5 voor team de Ligt..
0 0
AltijdGelijk
Wat een klote deal zeg, helemaal als het over 5 jaar verspreid is dan is 75 wel erg karig...
3 -7
Mocrodammerr
Juventus zal wel hun bonuskaart hebben laten zien.. daarbovenop airmiles en een volle spaarkaart.. dan kom je al gauw op 75 miljoen.. wissegeld.
1 -6
BayernvanNederland
Ik ga hem niet volgen. Juve is toch geen fuck aan om in die zakelijke competitie te spelen. Helemaal niet als rasajacied waar spelplezier op 1 staat. Daar komt hij nog wel achter.

Blijkbaar is de drang naar geld groter dan voetballen bij een prachtige club als Barca of in een schitterende competitie als de premier league. Zijn masker is wat dat betreft wel gevallen.

Verklaart ook wel zijn keuze voor het hoogste salaris, en de keuze voor die pizzabakker als zaakwaarnemer.

Natuurlijk wel respect voor hem. Toptalent, leuke jongen verder en een geweldig jaar beleefd afgelopen jaar. Waarvoor bedankt, geldwolf :)
1 -8
Van Reenen
Nee Barca is een leuke club. Willen Matthijs overnemen voor een appel en een ei omdat ze anders Griezman niet konden kopen voor 120 miljoen. Conclusie: Barca is afgezakt naar een bedenkelijk niveau en zonder Messi stelt het ook geen reet voor. Mijn conclusie, Ik kijk effe een paar jaar niet meer naar Barça. Tweede van Ajax.
0 0
Nicoonzeredder
Ik word echt heel erg moe van dat gegeil op Barcelona van alle Nederlanders. Zo’n mooie club is het echt niet
0 0
louis60
Vandaar dat Marc aankopen doet van 15 miljoen.
4 0
Eastwood
Waardeloze constructie. Waarom niet gewoon in één keer aftikken.
0 -3
fritsus
Heb het rekensommetje al eerder gemaakt.
Van die 75M gaat tussen de 25% en 35% naar direct of indirect betrokkenen bij de transfer.
De grootste onzekere factor is de makelaarscommissie van Raiola. Normaliter vraagt en krijgt hij 20% (zoals in het geval Kluivert). In het meest gunstige geval is het minimaal 10% van de bruto transfersom.
Laten we er eens vanuitgaan dat ajax zo'n 70% van de bruto transfersom op haar rekening gestort krijgt, namelijk 52,5M.
Verspreid over 5 termijnen is dat 10,5M per jaar.
Funest voor de jaarlijkse investeringspolitiek in nieuwe spelers. En al helemaal als het om een "cash-cow" gaat.
Om maar niet eens te beginnen over rentederving.

En nog even iets anders. Betaling in termijnen wordt met name afgedwongen in Spanje en Italie. Dus is NIET de norm.
0 -11
AFCAsphere
Hi jancus/fritsus, ben je nou nog steeds zo druk bezig met de grote boze rivaal? Als ik jou was zou ik je eerder druk maken om het beleid wat bij je eigen club gevoerd word. Torenhoog doorverkooppercentage, omdat dhr Lozano eigenlijk niet gekocht kon worden. Dan zien jullie straks maar 60% procent terug van de 50 miljoen, als er überhaupt een club gek genoeg voor is omdat bedrag voor hem neer te leggen.

Zal nog een heel lang seizoen voor jullie worden op deze manier. Leuke wedstrijd trouwens, tegen Wolfsburg gisteren...
0 0
Ozymandias
De kopende club betaald de makelaarskosten en de meeste transactiekosten. Ajax zal dus de komende vijf seizoenen ongeveer 15 miljoen euro per seizoen van Juventus krijgen. Het is voor Ajax waarschijnlijk zelfs beter dat Juventus in termijnen betaald.
0 0
fritsus
Jawel, klok en klepelaar, vanzellfsprekend betaalt de koper makalaars- en spelers fee's plus nog andere direct of indirect betrokkenen bij de transfer (eventueel tussenpersonen - zeer gebruikelijk op de Zuid Amerikaanse markt met lokale zaakwaarnemers-, indien toepasselijk vorige clubs, juridisch adviseurs en in de praktijk ook bestuursbonus).
Ieder krijgt dus van het BRUTO transferbedrag een overengekomen percentage.
Ajax oontvangt dus van dit bedrag tussen de 65% en 75%.
0 -2
Bky
Random words generator Fritsus.
0 0
Bky
Je verwart de praktijken van je favoriete club PSV met hoe Ajax handelt als ik het zo lees.
1 0
Westerpark1982
Gefeliciteerd! Jij hebt vandaag de domste opmerking geplaatst!
0 0
X-RaY
Ben je er weer clown, was pijnlijk he afgelopen seizoen bij die grafclub van je Jancus?!
1 0
BRAMHOUTEN
grappig, je heb gisteren je eigen cluppie zien ploeteren en weet dat het weer niks gaat worden dit seizoen, dus dan maar ff vervelen op de site van de mooiste en grootste club van Nederland. fijne dag nog
1 0
RusselWestbrook
Hier klopt zo weinig van, geen beginnen aan om te verbeteren.
7 0
PetervanAmsterdam
@fritsus: "Van die 75M gaat tussen de 25% en 35% naar direct of indirect betrokkenen bij de transfer."

Ajax krijgt 75 miljoen euro. En volgens de eigen mededeling van Juventus op hun officiële website betaalt de Italiaanse club daarbovenop 10,5 miljoen euro aan additionele kosten - dat is vermoedelijk grotendeels het honorarium voor Raiola.
5 0
fritsus
Nee, dus. Geen Raiola commissie.
Probeer er zelf maar eens achter te komen.
0 -6
JPM
Niet in gaan op deze kneus. Is er alleen om te provoceren, aangezien het veel te goed gaat met onze club en hij de bui alweer voelt hangen voor komend seizoen.
5 0
JPM
Fritsus, bespaar je de moeite. De mensen die hier regelmatig komen weten al lang dat je een PSV trolletje bent. Optyfen graag.
6 0
korem
nog nooit zoveel onzin gezien! Hoezo interessant willen doen
5 0
fritsus
Gooi eens 'n eurotje in de google machine.
Dan komt zelfs een ongelovig pubertje zoals jij achter de grote mensen waarheid.
0 -6
D4nny
Fritsus sorry hoor maar je relaas slaat de plank volledig mis.

Juve meldt notabene zelf dat er nog 10.5 miljoen bovenop komt voor bijkomende kosten (lees Raiola, of denk je dat voor de lunch tijdens de besprekingen was?)
2 0
fritsus
Nee, dat waren de hete bitterballen die nu uit je strot komen...
0 -3
Dubbelvla
succes met psv dit jaar, zal zwaar worden
1 0
Jan Doedel
Zouden ze Real ook in termijnen betalen voor Ronaldo vraag ik mij dan af.
1 0
Dubbelvla
waarschijnlijk wel
0 0
NegentigMinutenLang
Gespreide transfersom is de norm tegenwoordig. Maar is er hier iemand die weet of er normaal gesproken ook rente wordt betaald over deze periode? €15 miljoen nu is niet hetzelfde als €15 miljoen over 5 jaar.
2 0
afcasven1995
Gaat dit tegenwoordig niet zo bij elke grote transfer? Juve meldt het nu maar meestal hoor je hier gewoon niks over.
1 0
Trainer21
Maffiozen. In 1x betalen en anders niks
2 -2
johan_afca
Ja, lekker fiscaal aantrekkelijk ook om in 1 keer te betalen. Kom op zeg, even die hersenpan aan het werk zetten vriend.
0 0
Ajaxamsterdam0485
Bijkomende kosten oftewel Rioolrat
1 0
Liniaal
15 miljoen per jaar, dat worden een paar makkelijke begrotingen voor Marc.
2 0
KleinMiljoen
Prima. 75 miljoen is 75 miljoen.
2 0
Mazraoui
Verspreide betaling komt Ajax tegenwoordig helemaal niet zo verkeerd uit
5 0