De Ligt opgelucht: 'Blij dat ik nu bij Juventus ben'

BVeenstra, 18-07-2019 om 07:30, 7095 views, Juventus |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Matthijs de Ligt is blij dat zijn transfer naar Juventus eindelijk afgerond is. De verdediger werd wekenlang gelinkt aan de Italiaanse topclub, terwijl ook de clubnamen van Paris Saint-Germain, Manchester United en FC Barcelona regelmatig genoemd werden in de nationale en internationale media.

De Ligt baalde ervan dat het zolang duurde, maar hield er vertrouwen in dat het goed zou komen. 'Natuurlijk was het soms wel lastig', zegt de vertrekkend Ajacied bij aankomst tegenover de kanalen van Juventus. De Ligt trainde vorige week zelfs nog mee bij Ajax. 'Ik ben blij dat ik nu hier bij Juventus ben. Juventus is een fantastische club. Mijn ontvangst was geweldig en ik vind het fijn dat ik me eindelijk weer op het voetbal kan richten.'

De verwachting is dat De Ligt donderdag twee keer mee zal trainen bij Juventus en wanneer het laatste papierwerk voltooid is, zal de verdediger vrijdagochtend om 10.00 uur gepresenteerd gaan worden.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DT10
Succes Matthijs! Juve Merda!
2 -1
Aspers73
Ik hoop dat we ze in de groep treffen en ze weer helemaal overhoop spelen.
1 0
Nieuwelichting
Het zal me echt een zorg zijn. Wanneer Ajax tegen Juventus uitkomt, hoop ik op hetzelfde scenario als vorig seizoen. Ajax blijft de mooiste club in de wereld, ook zonder Matthijs.
4 0
Rik428
Wat laten sommige kleingeestigen zich hier toch kennen... ik hoop dat hij het gaat maken daar
8 -1
Sluk
Ik hoop dat hij succesvol is, maar Juventus niet, zo ook goed? ;)
0 0
Bennyben
Ik zou je salaris strookje maar goed in de gaten houden Matthijs bij die oplichters.
4 0
Bounce77
Erg jammer dat hij weg is, gaan we missen, gewoon een boegbeeld geweest van onze club. Ben wel blij dat het nu voorbij is inderdaad kan die kop van die Raiola niet meer zien
4 0
Mocrodammerr
ben ergens ook blij dat deze geldwolf weg is. vorig seizoen prima geacteerd een ajacied te zijn maar schijnt bedriegt.
8 -16
ajacied pp
Als je Ajax minder aan je wil laten verdienen door een veel minder transferbedrag te eisen, ben je inderdaad een geldwolf, ben het helemaal met je eens MOCRODAMMERR!!
0 -4
Mi-leak
Wat zou jij doen als je 20x zoveel kan verdienen? En daarnaast elke dag met de top trainen?
De Ligt is in de ED veruit een van de beste. Tijd om de stap te maken, ondanks zijn leeftijd.
4 -4
Aspers73
Vond Juve de minste tegenstander van ons vorig seizoen. Het was de tegenstander die de minste kansen tegen Ajax wist te creëren. Het was eigenlijk maar een bedroevend team.
2 -3
Mocrodammerr
het gaat mij om de manier waarop. meer verdienen vind ik prima.. maar het is gewoon smerig verlopen. ik vind hem smerige trekjes vertonen van een huichelaar.
6 -9
Cisco2
Leg even uit wat De Ligt precies heeft gedaan dan.

Raiola speelt het smerig / slim ja. Maar De Ligt heeft toch nooit gezegd dat hij zou blijven? Of andere rare dingen geroepen?

Is een prima Ajacied, 3 jaar in de basis gestaan, captain, goed CV opgebouwd. Niks mis mee, behalve dat hij nog wel erg jong is.
4 -3
megaonion
Aanhouden aan 50 miljoen, heel lang laten duren, Barcelona voor een iets minder salaris afzeggen (terwijl het een veel betere club is en de competitie is een stuk zwaarder). Op een Zondagavond onrust stoken bij Ajax want de Ligt heeft vervolgens zelf dingen in de media lopen spuwen.

1000 jaar captain en je flikt dit bij Ajax , al ben je alle top verdedigers van de wereld in 1 gecombineerd met de fysiek van Ronaldo en talent van Messi in de aanval hoef ik je niet bij ons aller Ajax te hebben. Ajax staat bovenalles, maar dat snapt de Ligt onze zogenaamde Ajacied niet. Hij moet meer salaris hebben, al gaat het tenkoste van Ajax so be it denkt hij. Kansloos figuur.
1 -4
Cisco2
Haha, wat een onzin joh.

Denk je echt dat De Ligt heeft gezegd dat hij voor 50 mil weg wil? Dat is zn zaakwaarnemer geweest.

Maar dat je zegt: "Hij moet meer salaris hebben, al gaat het tenkoste van Ajax so be it denkt hij" daar moest ik echt om glimlachen. Jij weet wat hij denkt? Daar zou je wat mee moeten doen, is een bijzondere gave.
1 -1
Nils
Dus omdat jij Barcelona en la liga mooier vind is de ligt een eikel. Duidelijk.

Ja het duurde lang, maar dat ligt aan raiola, die heeft gedurende de vakantie van De Ligt alle opties even uitgespeeld. Uiteindelijk een mooie transfer. Ik verwijt de ligt helemaal niks...
0 -1
megaonion
Het gaat mij niet om dat het een mooier competitie is, zij betalen Ajax een stuk meer geld maar Mathijs een miljoentje of 2 minder. Nou dat vind ik een kwalijke zaak.
0 0
Rik428
Wat heeft hij precies verkeerd gedaan dan? Ja, hij heeft een zaakwaarnemer die het onderste voor hem uit de kan haalt, maar daar heeft hij mijns inziens groot gelijk in.

Ergens vind ik het ook wel lekker dat een Barca bijvoorbeeld een keer niet voor een dubbeltje op de eerste rij zit. Wij hebben een mooie prijs voor hem gekregen, hij heeft zelf een mooie deal gekregen, de enige die er armer van wordt is Juventus, en dat vind ik prima

Bovendien, het heeft lang geduurd omdat Overmars de poot stijf hield. Hem wordt vaak verweten de spelers te goedkoop weg te doen. Onderhandelt hij dan stevig waardoor het allemaal wat langer duurt, is het weer niet goed.
1 -1
insectenverdelg
Ik denk juist dat Juve er beter van wordt. Die vertrekt over 3 jaar voor 150 miljoen ( dat dan ook een koopje is) en Juve heeft 3 jaar gratis gebruik gemaakt van ee Ligt en ook nog is 25 miljoen winst gemaakt.
1 0
behangdelul
Nou he, wat een opluchting. Je had er niet aan moeten denken om geen transfer te maken...
8 -4
Sluk
Dit is nieuws wat je moet lezen vanuit Juventus oogpunt. Wat dat betreft heeft het geen nieuwswaarde voor deze site.

Je wil toch ook niet dat Promes continue zegt dat hij net zo lief bij Sevilla was gebleven.
3 0
Leviathan
Dit zegt elke nieuwe speler. Of zou je het leuk vinden als bv Alvarez straks roept nou wat een kut zooi ben ik in Amsterdam beland...? Het is een nieuwe stap ondanks het iets wat vroeg is mag hij natuurlijk blij zijn dat alles rond is en onbezorgd weer kan ballen. Dat zegt niets over wat hij van Ajax vind
2 0