Overmars hint naar komst van Álvarez

BartVeenstra, 15-07-2019 om 14:20, 19692 views, Algemeen Dagblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Marc Overmars is zeer te spreken over Ajax-target Edson Álvarez. De directeur voetbalzaken vertelt tegenover het Algemeen Dagblad dat de transfer van Matthijs de Ligt naar Juventus bijna definitief is en daarnaast is hij zeer te spreken over Álvarez.

'Het einde van de transfer van Matthijs de Ligt is in zicht', zegt Overmars, die uitlegt wat er nog geregeld moet worden. 'Het gaat nu nog om bankgaranties, daar is Ajax altijd heel strikt in. Ik hoop dat het nu snel gaat, maar daar komen ze wel uit. Het zijn Italianen.'

Al langer wordt Álvarez genoemd als opvolger van De Ligt en Overmars geeft een update over de stand van zaken. 'Dat hangt niet één op één samen met het vertrek van Matthijs de Ligt', stelt Overmars allereerst. 'Edson Álvarez is een speler die er goed bij ons opstaat. Zijn komst zou zomaar kunnen inderdaad. Ik denk dat hij een goede leeftijd heeft, 21 jaar, een vaste international van Mexico is en we kennen hem al langer omdat we hem al een tijdje volgen. Hij heeft een goede ontwikkeling doorgemaakt en kan op meerdere posities uit de voeten.’

Diego Lainez

Het verhaal van Álvarez heeft ergens wel wat weg van de transfersoap rondom Diego Lainez. De landgenoot van Álvarez leek lange tijd richting Ajax te komen, maar vertrok uiteindelijk naar Real Betis. 'Het klopt dat Diego Lainez in de winterstop aangaf dat hij enkel en alleen naar Ajax wilde, zoals je nu ook over Álvarez hoort, maar Álvarez heeft Ajax vorig seizoen in de Champions League zien spelen, terwijl Lainez slechts twaalf minuten speeltijd kreeg bij Real Betis', aldus Overmars tegenover Ajax Life.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RobbertB
HAHAHAHA Lekker hoor.
0 0
Spuit11
Heerlijk die sneer in de laatste zin van Overmars.
0 0
louis60
Misschien was die Lainez gewoon niet goed genoeg? Mallagan is ook een miskoop. Laten we hopen dat Alvarez het wel kan waarmaken. En waarom horen we nog niks over een plan B? De Ligt en Frenkie brengen ruim 150 miljoen in het laatje en Marc zit te prutten over spelers van 15 miljoen. Koop Stengs, Berghwijn, Dumphries en Gakpo en verpletter de concurrentie.
0 -3
ajaxx123
Dumfries? Dumphries? Wauw.
0 0
3*stars*3
Dumfries?!
En die Gakpo is een hype, speelt binnen een paar jaar bij een PEC ofzo.
Zijn vaker talenten gekomen, die ff een leuk momentje hadden maar het niet hebben gered.

Maar kom op, Dumfries....Man, man, man...
0 0
OKP-AFCA
Je bedoeld Stenghs en Gakhpo.
0 0
hallo1
Heerlijk dat sneertje naar Lainez: 12 minuten speeltijd....

Het pakte voor Ajax bijzonder goed uit, want Neres kwam in de 2de seizoenshelft op stoom en heeft het erg goed gedaan.
0 -2
DT10
Alvarez blijkt centraal, rechtsback en verdedigend middenveld te kunnen spelen. Laat dat nou net de 3 posities zijn waar we wel wat versterking kunnen gebruike. Laten we hopen dat hij op zijn minst op 1 van die posities gaat slagen, dan is dit waarschijnlijk weer een prima aankoop, die over een paar seizoenen ook weer met flinke winst naar een topcompetitie gaat.
0 0
Ajax27
Niet alleen van Overmars, die gast heeft half Mexico over zich heen gekregen vanwege z'n slechte keuze. Zeker nadat Ajax een topseizoen draaide. Afgelopen seizoen is pure reclame voor ons geweest en leidt er nu toe dat spelers als Alvarez ons boven tal van andere clubs in top-5 competities laat schieten. Mooi man!
5 0
RaynoFischer
En een paar uur later is het rond, super Marc!! ;)
1 0
JOHANisGOD
BIENVENIDO EDSON ALVAREZ
2 0
Michels
O snap!! Ff een bitchy opmering van Overmars aan het adres van Lainez! Hij heeft duidelijk gebaald van beslissing van die Mexicaan.
7 0
JOHANisGOD
Voor wie iets meer wilt weten over Edson Alvarez.

https://fcvideo.nl/video/edson-alvarez-is-geknipt-voor-ajax~brJGwd9/
2 0
DT10
Heeft iemand deze Alvarez regelmatig zien spelen? Ik namelijk nog nooit en ik hoor alleen maar mensen roepen dat hij zo slecht was tegen de VS op de Gold Cup, maar we kunnen hem ook niet beoordelen op 1 wedstrijd.
0 -1
Santiago
Ken redelijk wat mensen die die competitie en het national elftal religieus volgen en hoor ik ze bijna allemaal zeggen dat dit een geweldige speler is. Wel is zijn beste positie blijkbaar CDM. Wordt niet voor niets gezien als de nieuwe Marquez
0 0
Patrick78
Ik ken Alvarez, ik volg regelmatig Primera Division en Alvarez is echt een top speler. Een type als Vertonghen, kopsterk en met een prima techniek.
1 -3
Santiago
Dat is wel kut. Hij speelt namelijk in de Liga MX.
0 -3
Patrick78
La Primera División de México is de hoogste afdeling van de Mexicaanse voetbalcompetitie. Bron Wikipedia.
2 -1
jollie18
Op deze site kan alles
1 0
atalantanio
Waarom weer een Zuid-Amerikaan? De meesten zijn nog niet bekomen van de miskoop Magallan of Ajax staat al weer klaar om grof geld over de balk te smijten voor een speler die nog niets heeft bewezen buiten Mexico.

Zometeen hebben we met Magallan en Alvarez peperdure spelers op de bank omdat Schuurs toch beter blijkt te zijn.

Ik zie liever Fosu Mensah komen, Nederlander met Premier League ervaring.
1 -4
fujaka
MEXICO LIGT IN NOORD-AMERIKA
4 -2
EersteAanname
rustaaaghh
0 0
koppensneller
NEE , IN MIDDEN-AMERIKA WIJSNEUS.
1 0
Felixvdw
Wel in het werelddeel Noord-Amerika ;)
1 0
ETM
Ik ben juist nog niet bijgekomen van hoe goed Sanchez, Tagliafico en Neres bleken te zijn...

Volgens mij is Alvarez trouwens geen Zuid- Amerikaan..
3 0
Danos
Volgens mij zijn de eerste indrukken van Martinez dan weer erg goed!
2 0
JOHANisGOD
"Niets bewezen buiten Mexico."

Behalve een stuk of 30 interlands..
3 -2
MarcelvTol1971
Juventus en bankgaranties, ik moet het nog zien.
1 0
Dapperestrijders81
Klinkt goed dit! Off-topic : Dikke vinger naar Driessen en zijn vervelende krant dat overmars een interview geeft aan het AD.
2 -2
4xEC1
Hint of geen hint, ik ben pas gerust als hij z'n krabbel heeft gezet. Zie Richarlison en Lainez.
1 0
Patrick78
Dus bienvenido Edson! Een echte versterking voor ons.
2 0