Jong Ajax verslaat FC Twente tijdens oefenduel

JesseTH, 12-07-2019 om 18:15, 22771 views, FC Twente |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Jong Ajax heeft FC Twente vrijdagmiddag weten te verslaan tijdens een oefenduel. Aanvankelijk kwam de ploeg van Mitchell van der Gaag nog op een 1-0 achterstand, maar Nicolas Kühn en Danilo Pereira zetten deze om in een 1-2 overwinning.

Namens de Tukkers was het Haris Vuckic die op het scorebord wist te verschijnen. De treffer van de Duitser Kühn viel een klein kwartier na rust. De eindstand werd krap een kwartier vóór tijd bepaald door de Braziliaan Pereira.

Opstelling FC Twente:

Brondeel, Verhaegh (46’ Wieffer), Bijen, Pleguezuelo (65’ Van der Lely), Schenk (78’ Browning), Roemeratoe (55’ Bosch), Selahi (65’ Van der Heyden), Vuckic (46’ Zekhnini), Aitor (65’ Trotman), Boere (65’ Oosterwijk), Zerrouki (65’ Agca).

Opstelling Jong Ajax:

Scherpen; J. Timber, Solomons, Botman, Kemper; Q. Timber, Ter Heide, Jensen; Kühn, Traoré, Pereira.

Invallers Jong Ajax:

Reiziger, Douglas, Taylor, Thethani.

Doelpunten:

1-0 Haris Vuckic (23')
1-1 Nicolas Kühn (57')
1-2 Danilo Pereira (76')

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
IkJijHijWijJullieZijnAjax
traore en danillo horen in ons eerste, dat worden echt zeer grote voetballers
1 0
Jos1983
Iemand een idee wat er met Gravenberch aan de hand is? Vorige week niet bij wedstrijd tegen Anderlecht ook vandaag weer niet?
0 0
trodat4030
Schoolvakantie is pas vandaag begonnen in Noord-Nederland. Ajax houd voor jeugdspelers (Ryan is pas net 17 en dús leerplichtig) vaak de grote vakantie aan als leidraad omdat ze anders tijdens de vakantie van het voetbal nog naar school moeten en tijdens hun schoolvakantie alweer moeten voetballen/voorbereiden. Dan kan zo'n gezin helemaal niet op vakantie. Ik vermoed dat Gravenberch met o19 heeft meegetraind toen de rest van 1 en Jong op vakantie waren.
1 -2
JopieCruijff
Onzin verhaal! Gravenberch is (was) geblesseerd
2 0
PeterVKV
hoop niet dat het met Raiola te maken heeft
0 0
Liam
Precies. Ook met Ryan zal het gekloot vroeger of later beginnen.
0 0
AfcAjax30
Zet hier, Dest, Schuurs, Pierie, Ekkelenkamp en De Wit bij en Jong kan het ver gaan schoppen dit seizoen. Door verhuizing eindelijk mogelijk live te gaan kijken. Dus hoop vaker Jong te zien en leuk voetbal voorgeschoteld te krijgen.
0 0
PeterVKV
Schuurs en de Wit gaan niet meer bij JA spelen denk ik. Eerder verhuurd. Maar met Dest voor Solomons (Timber naar centrum), Pierie voor Botman of Kemoer en Ekkelenkamp voor ter Heide ziet het er wel goed uit.
1 0
AfcAjax30
De Wit zie ik het liefst ook niet meer voor Jong uitkomen. Ik mis Gravenberch ook nog helemaal. Mocht Ajax een vervanger halen voor De Ligt, wat ik wel verwacht, zal Schuurs zeker nog minuten (moeten) maken bij Jong. Met de nieuwe regels voor Jong teams zie ik dit ook zeker gebeuren. Ik hoop vooral op dit: Scherpen; Dest, Schuurs, Pierie, J.Timber(Kemper); Gravenberch, Jensen(10), Ekkelenkamp; Pereira, Traoré, Kühn. Waar dan jongens als Q. Timber, Unuvar, Brobbey, Taylor en ik vergeet vast ook nog wat jongens hun kans gaan krijgen. Ik hoop wel dat ze Kotarski verhuren, veel vertrouwen in die jongen, helaas met Scherpen nu 2e keeper bij Jong waarschijnlijk...
0 0
trodat4030
Ben niet gecharmeerd van Timber op linksback. Niet zozeer door Jurrien, maar meer omdat ik hem geen back vind en zéker geen línksback (al is hij ietwat klein voor een CV). Daar hebben we genoeg opties met Botman (ja echt, heeft daar vaak zat gespeeld), Martinez, Pierie (met Timber naast Schuurs centraal), Kemper en mettertijd, wie weet, Salah Eddine.
0 0
AfcAjax30
Salah Edine is één van die jongens die ik dus vergat. Ik zie Timber liever ook niet op linksback, maar bij gebrek aan beter... Al denk ik dat Kemper misschien nog wel eens de verrassing van het seizoen zou kunnen worden na zijn contract verlenging. Al denk ik dat hij tekort komt.
0 0
JanTa
Wat wil je ook, jAjax is talentvoller en dan arom nu al meer waard dan heel Twente.
0 0
SilverHaze
Ook niet verkeerd om een paar jongens aan Twente uit te lenen. Ze spelen daar nog steeds met veel druk van buitenaf, dus een goede leerschool. De betere talenten die niet gaan spelen in ajax1 mogen wat mij betreft verhuurd worden.
0 0
ram
Hmm.. qua namen speelde Ajax met een matige achterhoede en middenveld. Dus goed gespeeld! Of Twente is heel zwak. Vind het wel een redelijk opvallende uitslag.
0 0
Mace0107
Hoe is een middenveld met Timber en Jensen matig?
4 0
RayJordaan
Voetballend zoveel beter dan met De Wit en Ekkelenkamp.
0 0
Liam
Ekkelenkamp is beter dan velen hier denken. Heeft een trekstoot steekpass in huis.
0 0
Gijs078
waar kan ik samenvatting zien
2 0
Ajaxbestnl
Op het youtube kanaal van fc twente

https://youtu.be/CZOXK6w6yK0
0 0
de_pitbull
Kom op Twente! Ze moeten er over een maand wel staan tegen PSV he.
3 0
MPAjax
niet voor niks een eerste divisie club geweest
3 0
Dolberg25
Haha, ongelofelijk. Twente mag hard aan de bak om te handhaven.
7 0
FlyingDutchMan
Van de andere kant netjes van Ajax, zeker gezien die amateur achterhoede!
1 -1