Neres stellig: 'Mijn toekomst is bij Ajax'

BartVeenstra, 08-07-2019 om 10:10, 31557 views, Algemeen Dagblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

David Neres lijkt volgend seizoen 'gewoon' bij Ajax te spelen. De Braziliaan wist met zijn land de Copa América te winnen, heeft nu vakantie en keert daarna terug bij Ajax en zal daar waarschijnlijk voorlopig ook blijven, zo laat hij blijken in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Neres, die wordt geïnterviewd terwijl hij met een Braziliaans biertje 'Brahma' in zijn hand staat, vertelt hoe de zaken ervoor staan. 'Een biertje mag als je iets te vieren hebt. Ik moet op 28 juli terug zijn bij Ajax. Ik weet nog niet of ik op vakantie ga', aldus Neres, die de geruchten rondom Atlético Madrid en Manchester United de kop indrukt. 'Mijn toekomst is bij Ajax', is Neres stellig.

Met Brazilië won Neres de Copa América, al verloor hij tijdens het toernooi zijn basisplaats. 'Het was moeilijk dat ik mijn plek kwijtraakte. Ik deed mijn best, maar het was niet genoeg. Uiteindelijk ben ik onderdeel van het team en is het belangrijk dat we winnen. Daarover kan ik alsnog tevreden zijn', aldus Neres, die spreekt over een leerzame ervaring. 'Voor mij was het een goede ervaring om erbij te zijn en met ervaren spelers te spelen. Ik voel me nu ook ouder, meer ervaren. Dat is goed voor mijn groei.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
HStorm
Er gaan er meer volgen. Wordt heel interessant dit...
0 0
Pheadrus
Volgens mij heeft Ajax de uitstroom veel betere onder controle. Het lijkt er op dat ze afspraken maken in de trend van; Als je dit jaar blijft dan mag je volgend jaar voor een "normaal" bedrag weg en doen wij niet moeilijk. Dan is er voor jou ook ruimte voor een mooie tekenbonus bij je nieuwe club. Wil je dit jaar weg dan gaan we de hoofdprijs vragen en wordt het een vechtscheiding. Daarmee haal je iets van het impulsieve gedrag weg.

Het zou mij niet verbazen als Neres en vd Beek dergelijke afspraken hebben voor volgend jaar. Misschien ook Tagliafico. Per jaar een uitstroom van 3 a 4 spelers is goed te doen.
0 0
Willamys
allo, ik ben Willamys, ik ben een Braziliaanse Ajax-fan. Ik heb er een gemaakt Instagram om mijn nieuwste werk te tonen, realistische tekeningen. Vandaag heb ik De Ligt ontworpen. Ik ga binnenkort tekeningen maken van meer Ajax-spelers. Volg me alsjeblieft op Instagram en help me delen!


https://www.instagram.com/p/BzrKS8tFrSD/?igshid=1u1xvar7xnr24

Bedankt!
1 0
Liam
De wereld ziet er heel anders uit als morgen ineens een Spaanse topclub op de stoep staat maar op zich hou ik wel van de attitude van David. Hij is vrij realistisch en loopt niet naast zijn schoenen. Het is voor ons fijn dat hij op een gegeven moment zijn basisplaats kwijtraakte. Hierdoor hebben we een goede kans dat hij nog lekker bij ons blijft dit seizoen.
1 0
Yeshyeshyall
Opvallend wel, zou fantastisch zijn als hij nog een jaar blijft!
0 0
grannig mokum1
Zekers, maar je weet het nooit bij voetballerij het kan zo een club komen met een bedrag waar ajax geen nee kan zeggen......
0 0
PetrusKeizer
ik geloof mn ogen niet! is David echt voornemens te blijven!? Daar word ik heeeel blij van, want is 1 van mn grote favorieten. Als Donny nou ook zou blijven gaat mn flesje bourbon voor superspeciale gelegenheden van de kurk!
4 0
mickey2602
En met het nieuws van de contractverlenging van Tadic erbij misschien ook nog een zakje nootjes erbij openen?;-)
1 0
PetrusKeizer
kaviaar! :)
0 0
Meerkoet
Een jaar shinen bij Ajax zou hem alleen maar gewilder maken.
Ik denk dat het voor hem zelf goed is.
0 0
Ginoajax1
tjonge jonge. Als de voortekenen niet bedriegen houden wij een prima selectie over. Laten we dit toch echt hopen. Als de basis blijft kunnen er weer leuke dingen gebeuren. Als nou ook Dolberg zich weer opricht , Huntelaar blijft. Ik heb er nu al weer zin in.
1 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
deze jongen komt er wel:)
0 0
hakkietjakkie
Rechtsback hebben we nog wat nodig denk ik. Hoewel ik ook wel benieuwd ben of TH het met Dest aan durft.
0 0
Santiago
Geweldig nieuws. Als we nu nog Donny en Hakim weten te houden en Alvarez halen dan kan het zo maar opnieuw een zeer verassend seizoen worden
4 0
Van Reenen
Of nog beter seizoen. Maandje eerder kampioen zou ik ook wel willen.
1 0
mickey2602
Vanaf begin van het seizoen bovenaan staan en die plaats niet meer weggeven.
0 0
MPAjax
zo mag het horen :D
2 0
Schwalbino
Hij gaat zich echt niet met een ketting aan de toegangspoort vastketenen als een buitenlandse topclub zich voor hem meldt en hij 5 keer meer kan verdienen.
0 0
Red Devil
Hopen maar dat het zo is en dat hij blijft maar het is nog een lange weg tot eind augustus.
0 0
..::Rootje::..
Geniet van je welverdiende vakantie, pik!
1 0
SambaNeres
Heeeerlijk nieuws!
0 0
GvanderK
Samba Neres!
1 0
Ajax_33
Fantastisch nieuws!
1 0
NelsonAFCA
Het zou echt fantastisch zijn als alleen De Ligt vertrekt, Ziyech blijft en Álvarez ook nog komt.
2 0
3*stars*3
Realistisch, tijdens Copa zag hij waarschijnlijk dat hij nog niet klaar is voor een volgende stap.
Prima, nog 1 jaar vlammen in Amsterdam.
4 0
RaynoFischer
Mooie is dat hij ook voor de Copa zei dat hij zichzelf wel bij Ajax ziet blijven ;)
Maar het zou mij idd niet verbazen als hij dit als een bevestiging ziet
1 0
3*stars*3
Precies.
Gewoon een nuchtere gozer, die ook inziet dat hij na een maandje Brazilië nu inziet wat hij nodig heeft om een constant niveau te halen en vast te houden.
0 0
Cello
En vergeet niet. Het is niet uitgesloten, dat hij het gewoon heel erg naar zijn zin heeft bij Ajax en in Nederland. En hij weet verdomd goed dat ie geliefd is en dat zijn naam zelfs in liedjes voorkomt....
Het succes van afgelopen jaar helpt daar ook enorm bij. Afgelopen seizoen speelde hij namelijk al bij een Europese topploeg. En bezig zijn met een buitenlands avontuur?....dat beleeft ie al, want hij speelt al in het buitenland.

Hoe was het ook alweer?. Je weet wat je hebt als je blijft en niet wat je krijgt als je verandert.
0 0
Yohan
Saudades Neres!
0 0
AnsB
Ik zit even hardop te denken. Neres komt pas 28 juli terug. Dan heeft Promes, die vandaag begint neem ik aan, er al drie weken training op zitten. Omdat ik best hoge verwachtingen heb van Promes (al weet ik niet of hij iemand is die snel in vorm komt) zou dat kunnen betekenen dat Neres lastiger een basisplek gaat krijgen - tenzij Tadic vaker in de spits gaat spelen (dat verwacht ik niet).
Al zou het ook nog kunnen dat Promes op het middenveld wordt uitgeprobeerd (dat is hij nu eenmaal van origine).

Ben erg benieuwd hoe het team er uit gaat zien, maar ik ben erg hoopvol. Er zijn veel verschillende opties, dat is over het gehele seizoen een geweldig voordeel, maar in het begin kan het ook als nadeel werken als de beste samenstelling nog gevonden moet worden. Zowel voor het team als voor individuele spelers.
1 0
JohnTB
Promes wordt een flop
1 -9
IkJijHijWijJullieZijnAjax
I promes you goals
0 0
Djabber
Ik denk juist dat Promes een heel groot succes wordt.
1 0
JohnTB
Ik hoop dat jij gelijk krijgt.
Maar hij heeft het niet laten zien bij Sevilla en bij het Nederlands elftal,
plus mentaal nog niet volwassen maart nogmaals hoop dat ik er naast zit.
0 0
Santiago
Wanneer gaan jullie nou eens eindelijk snappen dat hij verkeerd gebruikt werd bij Sevilla
2 0
JohnTB
Vertel het eens. Hoe werd die gebruikt bij Sevilla ?
0 0
GvanderK
En we hebben er weer eentje hoor. #jomanda
1 0
MosesD
Promes is vanaf links beter. Tadic in de punt, Neres op rechts.
0 0
JohnTB
Een rechtsbenige op links en een linksbenige op rechts dat is vragen om inefficiëntie en werkt niet hooguit 1 speler die dat doet in de voorhoede (Ziyech op rechts met zijn linkerbeen). Waarom denk je dat Ajax met Tadic in de spits en Neres op links en Zyech op rechts zo een succes was...
0 0
Schip
Neres is tweebenig. Zoveel acties en trappen met rechts gezien. Zie Bayern uit. Is op die flank op zijn sterkst.
0 0
JohnTB
Dan verschillen we van mening. Hij gebruikt zijn rechter wel maar meer dat is meer noodzaak. Tadic die is wel echt tweebenig !
0 0
Cisco2
En Ziyech bankie?
1 0
MosesD
Die zal heus vertrekken.
0 0
Tjpknge
Er gaat nog wel iemand weg. Ajax wordt niet voor niks zo hevig in verband gebracht met aanvallers.
0 0
Yohan
Tadic is gewoon 1e spits met Dolberg als back up en Klaas pinch hitter
1 0
AnsB
Op voorhand is dat niet waarschijnlijk, omdat de Tadic-variant over het algemeen niet in de reguliere wedstrijden werd gebruikt. Bovendien krijgt Dolberg waarschijnlijk gewoon weer zijn kansen. Net als - wellicht - Traoré.
Maar we gaan het zien. Misschien kun jij beter koffiedik kijken als ik. ;)
0 -1
Tjpknge
Ik vond persoonlijk Traore nog niet van het niveau voor Ajax1 (Het duurde naar mijn mening allemaal net iets te lang). Als ik terug kijk op de oefenwedstrijden... Maarr, we gaan het zien.
0 0
Yohan
Tadic in de spits is gewoon de sterkste opstelling en natuurlijk gaat Dolberg kansen en speeltijd krijgen maar momenteel is hij gewoon 2e spits.
1 0
standoodeman
28 juli terug? Na JC schaal?
2 0
Ardoe
Mooi dat ie zich zo uitspreekt. Heb hem veel en veel liever dan Bergwijn, plus hij kan nog lekker een jaar groeien bij ons.
7 0
Danos
Het klinkt maybe raar al zie ik op zich graag dat naast Frenkie nog 2 of 3 basisspelers vertrekken en dat je nu al ''ververst'', als ze allemaal blijven krijg je volgend jaar weer het zelfde probleem dat in eerste instantie lijkt dat je hele basis weg wil.
1 -1
036AFCA97
Ik snap wel wat je zegt, je hebt liever dat De Ligt en bijvoorbeeld Neres ook vertrekken nu en dat dan Bergwijn en Alvarez worden gehaald die er over een jaar compleet bijhoren, dan dat volgende zomer Nico, Onana, Neres, Donny, De Ligt en eventueel Tadic en Nous allemaal zouden vertrekken. Dat bedoel je toch?
0 0
Danos
Ja klopt je snapt precies wat ik bedoel
0 0
Ozymandias
Maar wat als Bergwijn na één seizoen een aanbieding van een Europese topclub krijgt? Dan zal hij misschien ook vertrekken en had je toch echt beter Neres nog een seizoen kunnen houden.
0 0
Ozymandias
Dat klinkt inderdaad raar aangezien het volgens mij ook voor de toekomstige basisspelers beter is als dit seizoen zo min mogelijk spelers vertrekken zodat zij (de toekomstige basisspelers) op zo'n hoog mogelijk niveau kunnen trainen en zich qua niveau kunnen optrekken aan de huidige basisspelers. Daarbij denk ik dat "verversen" niet werkt aangezien sommige spelers (zoals Sánchez en De Jong) tegenwoordig na één volledig seizoen in de basis al vertrekken. Je hebt dus geen garantie dat de nieuwe speler na één seizoen niet al vertrekt en als die speler dat wel doet heb je dus niets aan die "verversing" gehad.
2 -1
Danos
Tja ik denk gewoon nu stel je laat Frenkie ( die is natuurlijk al) Mathijs en Hakim vertrekken, tegen een goed bod natuurlijk en je kan daar nu al nieuwe jongens neerzetten laten we voor het gemak zeggen, Marin, Alvarez en Promes. Je gaat er zeker wel iets op achteruit maar denk dat deze jongens zich dan ook prima kunnen ontwikkelen.

Dan heb je volgend jaar Donny,Nico, Onana, Neres, Tadic die vertrekken en hier kan je dan komend jaar op voor selecteren of met eigen jeugd of scouting.

Het zou vervelend worden als volgend jaar Donny,Nico, Onana, Neres, Tadic, Hakim en Mathijs gaat, dan ben je helemaal al je automatismen en hiërarchie in je kleedkamer kwijt .
0 0
AnsB
That's my man!
0 0
louis60
Het Ajax sprookje leeft zo voort. Wordt het toch nog een topseizoen.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Geloof jij nog in sprookjes dan?! Ajax zal altijd groots blijven
0 0
AlexIbarra
Zo doen we dat..
Onze spelers zo'n tering lang seizoen voorschotelen dat in die 2 weekjes zomervakantie niemand meer zin heeft om aan transfers te denken. ;)

Tot Ziyech en hij weer helamaal terug zijn hebben we Tadic en Promes (+ Lang en Labyad) voor de vleugels, daar moeten we het ook wel een paar weekjes mee kunnen uitzingen.
2 -1
AjaxBaggio
Nu Donnie en Ziyech nog. En we gaan gewoon weer overwinteren in Europa.
0 0
fc Barcelona_ke
Dus alleen de ligt weg en rest blijven? Interessant zeg
1 0
ETM
Kan nog van alles gebeuren.
2 0
MosesD
Dat zou geweldig zijn. In zijn schaduw kan Kühn dan rustig 'rijpen'. Van mij hoeft die Alvarez trouwens niet te komen. Gewoon Schuurs er neer zetten. Oké, verdedigend moet die nog stapjes maken, maar opbouwend is die wellicht zelfs beter dan de Ligt.
1 0
Pauw
Dit soort uitspraken zijn vaker gedaan. Ga er nog altijd niet vanuit dat hij blijft.

Voor EU spelers bij Ajax die nog kans maken op deelname aan het EK zou ik me kunnen voorstellen dat een stap naar een andere club nu als te risicovol wordt ervaren. Je kunt er zomaar naast zitten. De vraag is of Koeman bankzitters zal oproepen.
0 0
grannig mokum1
Ik hoop dat hij echt blijft bij ons Ajax blijft, maar je weet echt niet bij voetballerij,
0 0
Fieldman
Er is een redelijke kans dat hij naar Everton gaat. Maar als dat niet doorgaat is er op dit moment geen club in de running (volgens de wedkantoren).

Dus laten we zeggen 50-50 dat hij blijft.
0 -1
Ozymandias
Is er een redelijke kans dat Neres naar Everton gaat? Ik denk niet dat Everton door Neres als stap vooruit wordt gezien.
1 0
mvdk
Nee hij blijft bij Ajax. Dat zegt hij hierboven.
3 0
Wesl
Potverdikkeme
Onana; Tagliafico, Blind, Alvarez?, Mazraoui; Eiting/Marin, vdBeek, Ziyech; Neres, Tadic, Promes
9 0
Ajaxxxisdebeste
Finger licking selectie
0 0
AFCA.
En ook eindelijk een bank waar je iets mee kan:
Huntelaar, Dolberg, Lang, Eiting, Veltman, Pierie, Martinez, Varela, Bande
2 0
Dennis1964
Niet slecht
2 0
Murph
Zou bijna zeggen dat met deze spelers Fluitend kampioen kunnen worden.
0 0
pettuh
Ik krijg één of andere manier steeds meer het geloof dat alleen nog de Ligt gaat vertrekken. Het blijft vrij rustig rond Neres en Ziyech, dat kan natuurlijk nog veranderen, maar op dit moment ziet het er mooi uit. Als het bij de transfers van de Jong, de Ligt en Sinkgraven blijft heeft Ajax een fantastisch team staan volgend seizoen. Met de komst van Promes, Marin, Martinez, hopelijk Alvarez en de daarnaast talenten, worden wij ook in de breedte sterker!
7 0
ossenaar
Ik heb een beetje hetzelfde. Het zou echt geweldig zijn, en met de versterkingen zijn we er - ondanks dat Frenkie en Tieske exceptionele talenten zijn - niet veel slechter op geworden. De transferwindow is eigenlijk pas net geopend, maar goede hoop dat het goed komt!
0 0
Ozymandias
Neres heeft natuurlijk een ervaring die andere spelers niet hebben. Hij begrijpt dat hij een half jaar geleden bijna was verkocht en dat hij (als die transfer door was gegaan) nu in veel mindere sportieve fase van zijn loopbaan had gezeten dan nu het geval is. Natuurlijk is een transfer naar China anders dan als nu een Europese topclub voor hem komt maar toch heeft Neres uit ervaring geleerd hoe goed hij het bij Ajax heeft en zal dat zeker een rol spelen in zijn beslissing om te blijven.

Ik hoop enorm dat Neres blijft en het gehele seizoen op rechtsbuiten speelt. Volgens mij heeft hij het dan in zich om in één Eredivisie seizoen meer dan 20 keer te scoren en daarnaast meer dan 20 assists te geven. In zijn eerste seizoen als basisspeler was hij al enorm productief en hij is nu een betere speler (maar zijn productie was minder omdat hij voornamelijk vanaf links kwam).
4 -1
Schip
Het was niet keuze om op de transferlijst te staan halverwege vorig seizoen hoor. TH zag het niet in hem zitten, ondanks Bayern uit en het gehele voorgaande seizoen bijvoorbeeld.

En dan kregen we ook vage onzin te horen als rendement niet hoog genoeg, terwijl uit alles bleek dat Neres juist wel een erg hoog rendement had.

Maar wat mij betreft ouwe koeien. TH heeft het licht gezien met het belang van Neres en Neres heeft ondanks dat eerste half jaar de motivatie om zich verder te ontwikkelen en niet per se voor het grote geld te kiezen.

Zeker omdat hij uit Brazilië komt, vind ik dat extreem bijzonder. De levensstandaard is daar lager, het leven moeilijker en de overheid minder betrouwbaar. Om dan de lokroep van het geld te kunnen weerstaan: klasse. Zou een slechte client voor Raiola zijn. Namelijk verstandig.
1 0
AnsB
Ik heb nooit het idee gehad dat TH het niet in hem zag zitten. Waar baseer je dat op? Op het tijdelijk verlies van zijn basisplek?

Het probleem van Neres in die periode was dat TH koos voor Ziyech op rechts omdat hij nóg meer rendement had dan Neres op die plek, terwijl hij voor vdBeek koos op 10, omdat hij iets beter meeverdedigde dan Neres. Het is nooit een keus tégen Neres geweest m.i. maar vóór het team.

Ik ben zowel fan van Neres als vdBeek en had het er heel moeilijk mee dat beiden tijdelijk hun basisplek verloren. Bij vdBeek was het iets makkelijker te accepteren omdat hij ook echt slecht begon aan het seizoen (vanwege die liesblessure wellicht), maar Neres had juist één van zijn allerbeste wedstrijden voor Ajax gespeeld tegen Bayern uit.
Desondanks had ik begrip voor de keuze van TH, al had ik zelf waarschijnlijk wel vastgehouden aan Neres.
2 -1
MosesD
Geheel eens. Tamelijk bijzonder. Ook de manier van spelen trouwens, enorm goed gevoel voor ruimte én medespelers. Bijna on-Braziliaans. Ik begreep ook niet waarom ten Hag hem op een gegeven moment op de bank zette. Had en heeft een enorm rendement. Nou ja, ten Hag leert ook nog elke dag zullen we maar zeggen. Ik hoop trouwens dat hij het voor komend seizoen gewoon gaat doen: Schuurs op de plek van de Ligt.
1 0
Ozymandias
Ik schrijf toch ook niet dat het de keuze van Neres was om op de transferlijst te staan? Ik schrijf dat hij bijna was verkocht en daardoor uit ervaring heeft kunnen inzien dat hij als die transfer door was gegaan nu in een totaal andere sportieve fase van zijn loopbaan had gezeten (en bijvoorbeeld nog geen international was geweest).
0 0
Rentokill
Er was gewoon een heel goed bod. Maar Ajax heeft m niet laten gaan. Verkocht / Niet verkocht. Dus niet bijna verkocht of een beetje niet verkocht. De rest is speculatief.
0 -1
AlexIbarra
Volgens mij heeft Ajax toen aangegeven dat Neres met de Chinezen mocht praten als hij wilde.
Waarmee we als club de deur open hebben gezet.

Maar misschien heb ik het verkeerd geinterpreteerd, zoveel fake news rondom al die transferonzin...
0 0
Ozymandias
Inderdaad, maar het heeft Neres natuurlijk wel een bepaalde ervaring en inzicht gegeven die hij anders niet had gehad. Hij heeft nu de ervaring van "what if". Daar heeft hij het zelf ook over gehad toen hij zei dat als hij naar China was vertrokken hij nu niet voor Brazilië had gespeeld.
0 0
Bocarra
Spelers als de Jong en de Ligt kunnen een voorbeeld nemen aan de buitenlandse spelers. Hun mentaliteit is toch zoveel anders. Er gaat altijd veel respect van uit.
1 -4
RaynoFischer
Frenkie heeft met zijn zaakwaarnemer zich toch altijd gewoon netjes gedragen?
Ja hij gaat weg na maar 1 volledige seizoen in de basis, maar tegen deze aanbieding van Barca konden zowel hij als Ajax geen nee zeggen
2 0
Ozymandias
Welke buitenlandse spelers hebben we het dan over? Dan waarschijnlijk niet over Sánchez die na één seizoen een transfer forceerde door te doen alsof hij een blessure had en niet op trainingen kwam opdagen. Het is volgens mij geen geval van buitenlandse spelers vs. Nederlandse spelers maar het verschilt ter individu. Kijk bijvoorbeeld ook naar Ziyech die niet zomaar de overstap naar een of andere Europese subtopper wil maken.
2 0
MaximilianRosse
Ik hou van Neres. Een speler die nog 1 seizoen wil knallen en daarna een mooie transfer kan maken! Een speler naar mijn hart! Hij is niet iemand die na 1 goed seizoen gelijk weg wil. Liever Neres dan bergwijn.
5 0
DanverAFCA
precies net als tagliafico. Die hoogstwaarschijnlijk ook blijft. samen met tadic, blind, (hopelijk) ziyech en van de beek. Als dit seizoen weer zo wordt met de nieuwe aankopen die we hebben gedaan kan dit echt een revolutie zijn voor ajax. dan blijven ze misschien nog langer. en hebben meer talenten of zelfs al ervaren spelers de neiging om voor Ajax te kiezen. Ik hoop oprecht dat PSV en Feyenoord of zelfs de nederlandse subtop nog sterker wordt. Ik wil de eredivisie zien schijnen. Waarom? zodat het aantrekkelijker wordt voor spelers om naar Ajax te komen.
5 0
Basvann
28 juli is wel laat:o
1 0
ETM
Neres, proost!!!!
2 0
Vreker
Geweldig!!! Lekker CL pot 2 in met Ajax ;) Hoeven nu Bergwijn niet meer te halen toch? Aangezien we tadic, promes en neres op de flanken hebben. En dan nog bande en lang erachter.
5 0
DannTheDon020
Nu van de Beek en Ziyech nog hun woord horen en dan gaat wss alleen de Ligt weg en komt Alvarez erbij, wat een heerlijk team heb je dan weer!
2 0
Joseph
Toch een verschil met een de Ligt die dreigt met een arbitragezaak.

Lijkt alsof er weinig loyaliteit is naar Ajax als de speler uit eigen jeugd komt.
0 -1
Ajacied33
Strijder! Hopelijk houdt hij zich aan zijn woord
0 0
AFCA.
NERES! JALALALALAAAAAAAAAA NERES!!!!!
6 0
RaynoFischer
Topper, David is wel een echte Ajacied ;)
Wel een voordeel dat hij niet zoveel heeft gespeeld tijdens de Copa, anders werd het lasiger om hem te behouden
3 0
Ajax114
Precies, in tegenstelling tot De Ligt. Toneelspeler die Mathijs.
3 -2
EersteAanname
Tooppppp
4 0
MK77
Kus voor David!
4 0
Vertonghen
Kijk zo kan het ook, lekker!
Hopen dat het zo blijft.
7 0
Toon meer reacties