Ten Hag: 'Reiziger heeft het Ajax-DNA'

JesseTH, 01-07-2019 om 17:55, 12206 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Erik ten Hag is blij met de toevoeging van Michael Reiziger aan de technische staf van Ajax 1. De oefenmeester was vorig seizoen nog de hoofdtrainer van Jong Ajax, maar moet vanaf het nieuwe seizoen zijn aandeel gaan hebben in de trainingen en speelwijze van het eerste elftal.

'Michael Reiziger heeft het Ajax-DNA en is aan het bouwen aan zijn trainersloopbaan', begint de trainer te vertellen in een gesprek met Ajax TV. 'Hij is bekend met de manier van hoe we willen voetballen. Jong Ajax en Ajax 1 staan heel dichtbij elkaar. Hij kent de wetten van Ajax en het topvoetbal. Dat gaat hij samen met mij en de andere stafleden overbrengen op de spelers.'

'Je hebt er je trainingen voor, de oefeningen. Die kies je bewust', vervolgt Ten Hag. 'Je hebt ook het middel video. Daar doen we veel mee. In kleine items stellen we de spelers de speelwijze voor. Wat er van hen verwacht wordt in de linie, het team en per positie. Er zullen dingen duidelijk worden vanuit bepaalde principes.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ghouleseddik
Hij heeft wel een mooi gevarieerd groepje assistenten zo, met Reiziger, Poulsen en Witschge. Denk dat het als speler wel fijn werken is met die gasten.
2 0
grannig mokum1
Ook al hebt je AJAX DNA, maar het belangrijkste is kan je het over brengen naar de spelers toe....
1 0
Shardo
Zag het interview voorbij komen het leek wel even of ten Hag was vergeten dat Michael uit de Ajax school kwam en bij Ajax gevoetbald heeft. Lol.
1 -3
Kikke
Godsamme ja, echt die Ten Hag kan ik niet uitstaan. Reiziger heeft in zijn leven meer betekend voor Ajax, dan Ten Hag een seizoen! Hij heeft zijn jeugd doorlopen bij Ajax, ongeveer alle prijzen die je kan winnen gewonnen bij Ajax. En dan zegt zo een Ten Hag die nog steeds niet te verstaan is, dat Reiziger het Ajax DNA heeft! Pffffff sorry hoor, weet dat hier allemaal fans zijn, maar is toch niet te geloven dit! Gun Ten Hag al het succes ter wereld, omdat hij coach is bij Ajax. Maar ik kan het niet uitstaan dat het lijkt, alsof hij wel de vrije hand krijgt en dat Bosz dat niet kreeg! Daarbij was Schreuder groot aandeel in succes Ajax plus spelers, vind dat Reiziger meer charisma heeft, voetbal kennis en Ajacied is. Qua voetbal en ervaring echt Ten Hag wegvaagd. Maar goed, volgens mij is Reiziger redelijk rustig en bescheiden..
0 -1
ajaxxcied4life
Toljan
0 -1
Radie125
Hoe laat tekent de Ligt vandaag?
1 -1
Lazell
19:00 bij Real, 20:00 bij Barca, 21:00 bij Bayern, 21:30 bij PSG en ten slotte om 23:00 bij Juve. Ohja, en Man United om om half 1.
20 0
Rhythim
Zo die wisselt snel van club zeg!!!
0 -1
mickey2602
Je vergeet Ajax,waar hij de eerste handtekening zet en dus die anderen gelden allemaal niet meer;-)
2 0
MPAjax
de ligt doet alsof hij tekent met de achterkant van de pen en blijft vervolgens bij ajax voetballen met een verbetert contract en een afkoop clausule van 150 miljoen =D
5 0
OpaVerteld
Uitzend burau Raiola.
De Ligt is per uur in te huren voor belangstellende clubs.
Maximale uitzend duur 6 weken.
4 0
Mivado
Zie zulke gekke shit nog gebeuren ook in de toekomst
2 0
Sterretje73
Hahahaha.....
0 0