'Varela opnieuw op huurbasis naar Ajax'

BartVeenstra, 21-06-2019 om 11:50, 14169 views, A Bola |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Bruno Varela zal ook in het komende seizoen Ajacied zijn. De Portugese krant A Bola schrijft dat de Amsterdamse club de Portugese keeper nog een seizoen huurt van SL Benfica.

Ajax had de optie om Varela voor een bedrag van vijf miljoen euro definitief over te nemen van Benfica, maar dat bedrag is de Amsterdammers te gortig. De Portugezen gingen vervolgens niet akkoord met een lagere transfersom. De goalie komt echter niet voor in de plannen van Benfica, Ajax wil de doelman wel graag behouden en bovendien wil Varela zelf ook langer in Amsterdam blijven spelen. Om die reden is nu een nieuwe huurovereenkomst gesloten.

Varela werd in de winterse transfermarkt gehaald op het moment dat een keepersprobleem dreigde bij Ajax. Op het moment dat André Onana geblesseerd was, stond Kostas Lamprou op doel. Na de wedstrijd tegen sc Heerenveen (4-4) ontstond er veel kritiek op de keeper van Griekse komaf, waarna Ajax besloot een nieuwe keeper te halen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
milan-jantje
Ik geloof dat fosu mensah nog geblesseerd is behoorlijk geblesseerd. Dus zal er hoogstwaarschijnlijk niet gelijk staan dus lost dat het probleem van de verkoop van de ligt niet op. Ben wel voor het aantrekken van deze speler.
0 0
De Stift
Het echte vuurwerk moet denk ik nog beginnen. Met Varela ben ik niet ontevreden. Ligt wat ik ervan mee krijg ook goed in de groep. Maar dat Varela blijft, wil ook zeggen dat het voor Lamprou beter is om te vertrekken. Sowieso is het een goed moment om door te selecteren. Dus talenten of aankopen in de plaats van de net-niet-goed-genoeg-spelers in de selectie.

Ik heb het dan over: Lamprou, Kristensen, Sinkgraven, Labyad en mogelijk Cerny. Naast deze jongens reken ik ook op een vertrek van De Ligt (80M), Ziyech (40M) en natuurlijk De Jong (80M). Al met al komt er dan meer dan 200 miljoen euro binnen aan transferinkomsten.

Ik hoop nog altijd op diverse grote versterkingen. Concreet zijn dat:

- Odegaard (25M)
- Depay/Bergwijn (40M)
- Fosu Mensah (10M)

Een speler als Hagi beschouw ik als bonus en dat geldt ook bijvoorbeeld voor Propper.

Komend seizoen heb je dan een basis met:

Onana
Mazraoui - Fosu Mensah - Blind - Tagliafico
Marin - Van de Beek - Tadic
Neres - Dolberg - Bergwijn/Depay

Je schaduwelftal bestaat dan uit:
Varela
Veltman - Magallan - Pierie - Martinez
Eiting - Schone - Gravenberg
Bande - Huntelaar - Lang

En de basis van Jong Ajax moet dan gewoon kampioen worden:
Scherpen
Dest - Schuurs - Pierie - Martinez
Gravenberg - Hagi - Ekkelenkamp
Danilo - Traore - Lang
1 -2
TheRiviera
Ben jij wel up to date met alle transfers? Want Frenkie is al verkocht voor 75 miljoen dat kan oplopen tot 86 miljoen aan bonussen. En Sinkgraven is ook al verkocht aan Bayer Leverkussen. En diezelfde club word voor 95% zeker de nieuwe club van Ødegaard. Daarbij heb ik niks concreets gehoord over de andere opties die jij opnoemt. Er schijnt interesse te zijn in Bergwijn maar Ajax heeft zich officieel nog niet gemeld. En ik zie geen reden waarom Depay naar Ajax zou komen. Het zelfde geld voor Fosu Mensah.

Wat betreft het elftal zal Ten Hag denk ik weer proberen het elftal zo te vormen dat Tadic in spits komt te staan. Sowieso zal Dolberg geen basisplaats krijgen zolang hij nog niet zijn oude vorm terug heeft. Dus als Ten Hag met een pure spits gaat spelen dan zal Huntelaar in de basis staan. En ik denk ook niet dat Marin direct een basis plaats krijgt. Dus Schöne zal alsnog hoog in de pikorde staan voor het middenveld.
0 0
Ajax#1900
Lamprou loopt al uit z'n contract hè. Die is weg, geen zorgen
0 0
ram
Perfect Marc! Klasse.

Ik zou ook geen 5 miljoen betalen voor een tweede keeper die nooit voor Ajax heeft gekeept. Nu kun je voor een veel lager bedrag het risico wel nemen.

Fijne deal.
1 0
Bjorn
Ik heb hem nog nooit zien keepen, maar Ten Hag ziet hem iedere dag aan het werk. Heb er vertrouwen in dat hij een aanwinst is.
0 0
Duif63
Waar blijven de kannonen, de categorie Blind en Tadic aankopen?
0 -8
ETM
Ze gaan denk sowieso geen gevestigde namen halen voor de posities van basisspelers die nog niet verkocht zijn.
Aankoop Tadic zie ik niet echt als een categorie. Dat was een ongekend schot in de roos.
0 0
Ajax27
Alleen Frenkie is weg... daar hebben ze een vervanger voor gehaald. En de Ligt is zo goed als weg, daar hebben ze 3 vervangers voor gehaald.

Wellicht weet Ajax meer dan ons en houden ze de rest gewoon intact ;-)
0 0
Ozymandias
Zijn die dan nodig? Tadic en Blind waren nodig om kwalitatieve ervaring aan de selectie toe te voegen. Ajax heeft nu een goed balans tussen talent en ervaring dus lijkt het me niet nodig om nog meer van dat soort spelers te kopen. Als we het hebben over kwalitatief goede spelers (en niet naar ervaring kijken) dan heeft Ajax met Marin al zo'n aankoop gedaan.
1 -3
Duif63
Nu is de balans inderdaad prima, maar dat kan over een week totaal anders zijn. Wat als De Ligt, Zyech, Neres en vd Beek toch vertrekken ? Is het dan nog steeds zo perfect ?
0 0
ram
Nope. Zeker niet.

Er zijn wel degelijk aankopen nodig. Liefst zo snel mogelijk want: voorbereiding en Champions League playoffs.

Liefst zie ik ten minste komen:

-Een beest met enige ervaring voor rechts in het centrum.
-Een creatieve middenvelder a la Propper (of Propper).
-Drie spelers die op de vleugel kunnen. Eentje die er direct staat (Promes of vergelijkbaar. Robben zou ook vet zijn), iemand die regelmatig kan meedoen in het eerste (Hagi?) en een talent voor Jong Ajax.
1 0
Ozymandias
Waarom Hagi (of zo'n talent) kopen als je Lang al hebt?
1 -3
Ozymandias
Overmars heeft al aangegeven maximaal vier basisspelers te laten gaan en ik verwacht eigenlijk dat naast De Jong alleen Ziyech en De Ligt nog zullen vertrekken. In dat geval hoop ik dat Ajax nog één ervaren kwalitatief goede speler aantrekt (waarbij Pröpper mijn voorkeur zou hebben) aangezien Ziyech een ervaren speler is maar verder hoop ik dat jongens als Eiting, Schuurs, Lang en Gravenberch de kans krijgen als selectiespelers. Mocht Ajax geen extra spelers kopen en het seizoen met Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico; Vd Beek, Eiting, Marin; Neres, Dolberg en Tadic beginnen zou ik geheel tevreden zijn. Ajax heeft nog nooit succes gehad wanneer het de balans tussen koopclub en opleidingsclub kwijt raakte en ik zie niet in waarom wij als Ajax supporters ouden moeten hopen op een beleid waarbij dat balans duidelijk zoek is.

Om antwoord te geven op je vraag: als Ajax naast Ziyech, De Jong en De Ligt ook Neres en Vd Beek laat gaan dan vind ik sowieso dat Overmars fouten heeft gemaakt aangezien hij dan twee basisspelers die tot medio 2022 vastliggen (Neres en Vd Beek) heeft verkocht terwijl er al drie sterkhouders (Ziyech, De Jong en De Ligt) vertrekken.
4 -1
Ajax27
True, de balans is nu goed. Wanneer Ziyech zou gaan valt er wel een groot gat qua creativiteit en een heleboel "oehhhss en ohhwwwss" in het stadion.

Ik denk en hoop echter dat Neres blijft. Die kan volgend seizoen in alle glorie shinen op rechts. Als ze voor ervaring gaan, dan zal het iemand zijn die zowel op links als in de spits kan. En dan kom ik toch al vrij snel bij Promes uit.

Dat terzijde, eigenlijk hebben we niet perse een ervaren vervanger nodig. Neres heeft de ervaring, Tadic kan nog steeds op links en Dolberg/Huntelaar in de spits.
0 0
Ozymandias
Promes zou ik ook een goede aankoop vinden mits Neres vertrekt. Als Neres blijft zou ik hem hem op rechts en Tadic op links gaan spelen (met de keuze uit Huntelaar, Dolberg en Traoré voor in de spits).

Als Neres blijft maar Ziyech vertrekt denk ik dat Pröpper meer toe zou voegen dan Promes. Daarbij denk ik dat Pröpper een geweldig middenveld zou vormen met Marin en Vd Beek.
0 0
TheRiviera
IK denk niet dat Marin direct in de basis komt te staan. Qua opties zal Schöne veel hoger in de pikorde staan. Behalve als Marin zichzelf echt onderscheid.
0 -1
ram
Je betaald 12 miljoen voor één van de absolute uitblinkers in de Belgische competitie en start niet met hem... Tsja... Lijkt me overduidelijk dat Marin gewoon begint.
0 0
Ozymandias
Marin is een veel betere speler dan Schöne. Hij heeft de sterke punten van Schöne (zijn pass- en traptechniek) zonder de zwakke punten van Schöne (zijn gebrek aan loopvermogen en lage intensiteit).
2 0
ram
Ik zou hem sowieso halen. Neres of Ziyech zal wel vertrekken en als dat niet zo is... Dan vechten ze met z'n drieën maar om twee plekken. Ik vind het het 'risico ' waard om de selectie op pijl te houden en klaar te hebben voor de playoffs. Daarbij is een sterke bank heel belangrijk.

In een andere post heb je het over Lang en Hagi Ja, Lang is ook prima speler maar die zie ik ook als back-up voor de '10'. En we hebben zowel in het eerste als in Jong weinig spelers.

Propper zou ik sowieso halen om een complementair middenveld te vormen met Donny en Marin.

Ik zou niet veel schuiven (ook met oog op playoffs) en Tadic lekker in de spits laten staan. Waarom een geniale vondst weggooien? Daarbij biedt dat de kans om Dolberg te verhuren. Ik vind dat echt een must en dom als Ajax het biet doet. Je ziet aan alles dat hij op dit moment zekerheid nodig heeft. Tadic, Klaas én Traoré die in zijn nek hijgen...Dat kan hij nu niet aan. Hij heeft veel wedstrijden en goals nodig bij een club met minder druk en waar hij vrijwel zeker is van z'n plekkie. Als Huntelaar stopt, krijg je hem herboren terug. Ideaal!
0 0
Ozymandias
In mijn ogen raakt Ajax dan het balans tussen koopclub en opleidingsclub geheel kwijt en Ajax heeft nog NOOIT goed gefunctioneerd wanneer ze dat balans kwijt waren geraakt. Op termijn zal dat alleen maar negatieve effecten voor de club hebben. Ajax moet niet de eigen cultuur overboord gooien omdat ze incidenteel succes hebben geboekt. Ajax heeft dat incidentele succes namelijk geboekt door vast te houden aan de eigen cultuur.
2 -1
ram
Tsja.. Zo kun je denken maar ik vind het vooral belangrijk om dit succes voort te zetten. Een enorme terugval zou echt vreselijk zijn.

Je kunt er ook voor kiezen om geen vervanger voor De Ligt te halen en te gokken op Magallan (ook geen eigen jongen). Kan. En ik denk dat Ajax dat ook doet.

Gokken op Eiting en Schuurs kan ook maar dat zou ik echt totaal onverantwoord vinden. Ik zou het schandalig vinden zelfs. Dat is gedoemd te mislukken. Als jongens als Eiting, Lang en Gravenberch zó goed blijken te zijn, komen ze vanzelf wel in de ploeg. En dat zou mooi zijn. Maar nu zou het niveau kelderen met deze jongens. Onacceptabel in mijn ogen!
0 -1
Bjorn
Tadic en Blind kwamen pas begin en half juli. Waarom het ongeduld? Het ziet er prima uit tot nu toe.
2 0
Duif63
Ik heb het liefst zo vroeg mogelijk zekerheid. En er is juist nog heel veel onzeker.
0 -2
Bjorn
Dat hebben we allemaal het liefst, maar dat is onmogelijk als Ajax zijnde. Er kan tot en met de laatste dag een heel grote club aankloppen met de absolute hoofdprijs.

Je kunt natuurlijk intetn afspreken vanaf deze datum gaat bij ons de deur dicht, maar zekerheid heb je nooit tot 1 september.
0 0
Ajax114
Goede beslissing . Kunnen we het nog een jaartje aankijken met hem voor niet te veel geld.
1 0
Liam
Varela, Scherpen, Kotarski, Lamprou. Van Leer. Aardig wat reserve-keepers
0 0
ram
En Van Bladeren en El Maach nog.

Ik hoop:
1e: Onana, Varela.
Jong: Scherpen, El Maach.
Verhuur: Kotarski.
Weg: Lamprou, Van Leer, Van Bladeren.
0 0
AjaxDaniel
Lamprou gaat niet verlengd worden lijkt me. Van Leer is ook wel einde verhaal denk ik.
4 0
AFCA-B93
Alleen al voor het teamgevoel leuk dat ‘ie er bij is. Selectie zo weinig mogelijk wijzigen, dikke prima.
1 0
Jelephi
Varela lekker in de beker laten keepen en af en toe eens invallen tegen mindere goden. Zo slecht als kakkerlakje Lamprou kan het niet wezen
1 -7
davidsglory
Lamprou komt uit de Ajax jeugd.
3 0
Ozymandias
Ik begrijp niet helemaal wat Ajax van plan is met Kotarski en Scherpen. In mijn ogen heeft Kotarski meer potentieel maar het lijkt me vreemd als Scherpen voor de bank van Jong Ajax is gehaald. Volgens mij is dit typisch een geval van kopen om te kopen (er is namelijk geen gat wat Scherpen nu op kan vullen) en dat vind ik persoonlijk zeer kwalijk en een grote fout van Overmars.
2 -6
Ferd
Er komt toch ook een nieuwe o21 competitie of is dat pas een jaar later?
0 0
Ozymandias
Ohh ja inderdaad, dat zou een oplossing zijn! Ik denk alleen dat dit pas over een jaar zal gebeuren. Het lijkt me sterk dat de KNVB hun zaakjes zo op orde heeft dat deze competitie volgend seizoen al zal starten.
0 0
Murtagh
zijn nog heel jong keepers zijn pas later echt goed
0 -2
Ozymandias
Maar waarom koop je dan een jonge (talentvolle) keeper terwijl je al andere jonge (talentvolle) keepers van dezelfde leeftijd hebt? Welk gat vult Scherpen op? De aankoop van Pierie kan ik begrijpen omdat Ajax geen talentvolle linkercentrale verdediger had (aangezien Botman qua type totaal niet bij Ajax past) maar Scherpen lijkt mij onnodig gezien het feit dat Ajax naast Kotarski ook El Maach al heeft die beide tot nu toe beter zijn dan Scherpen (iets wat trouwens niet erg veel zegt) en dezelfde leeftijd hebben.
0 -1
AjaxDaniel
Scherpen is gehaald om d.m.v. trainingen beter te maken. Dat is al meerdere keren uitgelegd. Dan zullen hij en Kotarski wel spelen in Jong.

Ik snap Overmars heel goed hoor, moet je je voorstellen dat Onana lang geblesseerd is en Scherpen of Kotarski moeten spelen. Vervolgens laat Ajax dan waarschijnlijk punten liggen, en valt alles en iedereen weer over elkaar heen zoals bij Lamprou gebeurde.

Daarnaast is er niemand gekocht, sterker nog er is niet akkoord gegaan met de transfersom van 5 miljoen, dus wordt hij wederom gehuurd.
1 0
Ozymandias
Dan heb je twee keepers die speeltijd nodig hebben om zich verder te ontwikkelen waarvan er maar één speeltijd kan krijgen (of ze delen de speeltijd waardoor ze zich beide niet optimaal zullen ontwikkelen). Daarbij hebben ze ook El Maach nog die zeker niet minder potentieel heeft dan Scherpen (El Maach is allround completer als keeper).

"Ik snap Overmars heel goed hoor, moet je je voorstellen dat Onana lang geblesseerd is en Scherpen of Kotarski moeten spelen."

Ik heb het toch ook niet over het huren van Varela maar over de aankoop van Scherpen? Ik kan heel goed begrijpen dat Varela wordt gehuurd maar de aankoop van Scherpen vind ik onbegrijpelijk. Ajax had met Kotarski al een talentvolle keeper voor Jong Ajax en met El Maach al een redelijke concurrent voor hem.
4 -2
AjaxDaniel
Tja blijkbaar ziet VD Sar iets in hem. Niet vergeten dat keepers pas later 'goed' horen te zijn he. Een keeper van 23 is te vergelijken met een veldspeler van 19/20.
0 0
Ozymandias
Ik hoop dat Vd Sar als algemeen directeur geen enkele zeggenschap heeft over het transferbeleid. Daar zijn de scouts en de technisch directeur voor. Dat keepers pas later goed zijn begrijp ik maar dat is geen uitleg voor waarom Scherpen is gekocht. Ajax heeft namelijk een aantal keepers van zijn leeftijd (en wat jonger) met talent. Ik had geen mening over Scherpen toen hij aan Ajax werd gelinkt omdat ik hem toen nog nauwelijks had zien spelen maar sinds die tijd heb ik al zijn wedstrijden gezien en hij heeft nauwelijks sterke punten.

Behalve dat hij uitzonderlijk lang is en behoorlijk snel op kan staan wanneer hij op de grond ligt (wat een belangrijke kwaliteit is voor een keeper) heeft hij geen enkele sterke punt. Zijn lengte is eigenlijk niet eens een sterk punt want ondanks zijn lengte komt hij vaak niet snel genoeg naar de hoeken om een goed ingeschote bal te pakken. Kotarski maakt regelmatig een blunder (wel minder vaak dan Scherpen bij FC Emmen deed) maar je kan bij hem veel sterke punten zien: zijn voetenwerk, zijn reflexen, zijn uitkomen bij hoge ballen, etc.. Hij moet alleen (net als Onana toen hij voor Jong Ajax speelde) de blunders uit zijn spel halen (dat geld trouwens voor alle jonge keepers).
0 0
Liam
Varela lijkt puur voor de sfeer weer een jaartje langer te mogen blijven. Toch wel rare gang van zaken inderdaad. Dat houdt in dat Varela constant optrekt met Onana.....en dat de rest er maar een beetje bijhangt.
0 0
AlexIbarra
Waarom lijkt dat zo voor jou?

Lamprou gaat het niet meer worden en Kotarski en Scherpen zijn nog niet zo ver. Toch mooi als je die jongens een jaartje langer de tijd kan geven zonder een transfersom te betalen?
0 0
Ozymandias
Ik kan het aanhouden van Varela wel begrijpen aangezien Kotarski bij Jong Ajax moet spelen om zich verder te kunnen ontwikkelen en Ajax een tweede keeper nodig heeft.
0 0
EuforischeRealist
Met 4 keepers voor 2 teams is niks mis toch? Onana en Varela zijn na komend seizoen weg verwacht ik, dus Scherpen en Kotarski mogen dit seizoen vechten om de opvolging. Dan blijkt of dat 1 van de 2 er klaar voor is en zo niet wordt dat nog een seizoen uitgesteld en zal er over een jaar een nieuwe eerste keeper komen als Onana vertrekt.

Ik vind het eigenlijk wel een gezonde situatie.
0 0
Ozymandias
Ajax had met El Maach al een concurrent voor Scherpen. Als Scherpen nou een toptalent was geweest had ik het kunnen begrijpen maar dat is hij duidelijk niet. Scherpen zal over een jaar ook echt niet goed genoeg zijn om Onana op te volgen. Ik vind het geen gezonde situatie want Scherpen zal waarschijnlijk speeltijd bij Jong Ajax wegnemen van Kotarski omdat hij is gekocht terwijl Kotarski meer potentieel heeft en zich daardoor niet optimaal verder zal ontwikkelen.
0 0
EuforischeRealist
Dus welke conclusie kun je aan dit alles verbinden? Ofwel Kotarski wordt verhuurd ofwel El Maach is gewogen en te licht bevonden en wordt niet mee verlengd.

Dan kun jij beide keepers wel beter vinden dan Scherpen, maar kennelijk delen de mensen die het voor het zeggen hebben die mening niet. Ik ben overigens ook beter te spreken over El Maach en Kotarski maar ben te weinig op de hoogte om er een goed oordeel over te geven.
0 0
rickyboy1444
Het probleem met El Maach is dat zijn contract ook afloopt op 30 juni en hij heeft bij mijn weten nog niet verlengd. Zal dat dan nog wel gebeuren?
0 0
Ozymandias
Ajax heeft een optie om zijn contract met een seizoen te verlengen. Dat zullen ze nu misschien niet doen omdat ze Scherpen hebben gehaald maar het had me beter geleken om El Maach te houden dan om Scherpen te halen. Beide keepers lijken mij geen toekomstig basiskeeper materiaal maar Scherpen zal bij Jong Ajax waarschijnlijk speeltijd van Kotarski wegnemen omdat gekochte spelers bijna altijd speeltijd krijgen zelfs als ze dat niet verdienen.
0 0
ram
Als ik Ajax was zou ik El Maach wel verlengen om hem als tweede keeper van Jong Ajax te gebruiken zodat je Kotarski kunt verhuren.

Scherpen zal eerste keeper van Jong worden en dus zal Kotarski amper spelen. Ik acht hem wel iets beter dan El Maach en dus moet je Kotarski speeltijd gunnen bij een andere ploeg.

Lamprou, Van Bladeren en Van Leer heb je ook nog (al loopt daar deze zomer ook e.e.a. af, geloof ik) zou ik laten gaan.
0 0
Ozymandias
Ik hoop enorm dat Kotarski wordt verhuurd want als hij bij Jong Ajax op de bank terecht komt omdat Scherpen als aankoop moet spelen zou ik zeer teleurgesteld zijn in die keuze van Ajax. Kotarski heeft volgens mij veel meer potentieel dan Scherpen.
1 0
ram
Ik weet niet of Kotarski meer potentie heeft maar hoop ook écht dat ze Kotarski verhuren ja. Zou stom zijn als ze het niet doen.
0 0
FerdiZ
maar je vergeet wel even dat scherpen het grootste Nederlandse keeperstalent is. waarschijnlijk zelfs de opvolger van cillessen
0 -1
Ozymandias
Vergeet ik dat? Ik ben het er gewoon niet mee eens. Daarbij zie ik niet in waarom het belangrijk zou zijn dat hij een Nederlander is. Ik heb liever een zeer talentvolle buitenlandse keeper (zoals Kotarski) dan Scherpen.

Waarom denk jij dat Scherpen een groot talent is? Waar is hij volgens jou goed in als keeper?
0 0
Knalpot
Ik denk dat ze bij ajax een beetje geschrokken zijn van de ontwikkeling van Kotarski het afgelopen jaar, waarschijnlijk dat ze nu liever op 2 paarden wedden (El Maach reken ik eigenlijk niet mee, volgens mij is dat altijd al breedtevulling geweest).
0 0
Ozymandias
Dat kan maar paniekaankopen lijken mij nooit goed. Hoezo is El Maach volgens jouw altijd al breedtevulling geweest? Sinds zijn komst heeft hij altijd een basisplaats gehad en hij doet het niet slecht (ik denk niet dat hij een potentiele doelman voor het eerste is maar dat is Scherpen volgens mij ook niet tenzij hij zich uitzonderlijk goed zal ontwikkelen).
0 -1
Liam
Scherpen komt puur omdat Van der Sar gecharmeerd is van een lange keeper zoals hij. Dat heeft Edje zelf gezegd bij Studio Voetbal.
0 0
Ozymandias
Dat zou ik erg kwalijk vinden. Ik vind namelijk niet dat de algemeen directeur zich bezig moet houden met het transferbeleid.
0 -1
Arek Milik
Is er alsnog een optie tot koop in de nieuwe huurdeal?
0 0
MichelBoerebach
Ik zou hem weleens aan het werk willlen zien.
0 0
ditisdebeslissing
weet iemand wat er met lamprou gaat gebeuren?
0 0
Ferd
Aflopend contract toch?
0 0
Draufgänger
Contract loopt per 1 juli af. Met Varela, Kotarski en Sherpen neem ik aan dat hij transfervrij op zoek kan naar een nieuwe club. Als hij die niet vindt kan hij altijd een Grieks restaurant beginnen.
3 0
AjaxDaniel
Mooi man, is een geweldige gast
1 0