Sinkgraven voor vier jaar naar Leverkusen

ArthurV, 17-06-2019 om 17:25, 20183 views, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Er was al een persoonlijk akkoord, maar de overstap van Daley Sinkgraven naar Bayer Leverkusen is eindelijk beklonken. Dat maakten Ajax en de Duitse club maandag bekend via de officiële kanalen.

Sinkgraven tekent in Duitsland een contract voor vier jaar en wordt daarmee herenigd met zijn oude trainer Peter Bosz. Op de foto's van de contractondertekening valt te zien dat Sinkgraven met rugnummer 22 gaat spelen. 'Een spannende en motiverende kans om voor een Duitse topclub te spelen na mijn tijd bij Ajax. Leverkusen is al jarenlang één van de beste clubs in de Bundesliga', reageert Sinkgraven verheugd.

De linksbenige speler maakte zijn debuut voor Ajax op 5 februari 2015, in de met 0-1 verloren wedstrijd tegen AZ. In totaal kwam Sinkgraven tot 86 wedstrijden voor Ajax, waarin hij één keer het net wist te vinden. Mede door aanhoudend blessureleed kwam de Assenaar niet tot meer duels in Ajax 1.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
De_Realist
Was wat mij betreft een paniekaankoop toen wij hem naar een paar aardige potjes voor Heerenveen (maar zonder al teveel rendement) op het laatste moment kochten tijdens de winter periode. Uiteindelijk heeft hij het nooit waargemaakt als aanvallende middenvelder of buitenspeler, en ook als linksback was hij niet bijzonder. Bedankt voor je inzet Sinkgraven, maar het is voor Ajax beter dat je weg gaat.
0 -1
geDaante
Heeft nooit een kans gehad als (aanvallende) middenvelder, is geen buitenspeler, en als linksback wél bijzonder.
1 0
Hagmag
Goeie deal, het is geen linksback en geen bepalende factor op het middenveld en veel geblesseerd.
2 -1
Ansjo
Nu nog een nieuwe club vinden voor Cerny, Kristensen, Schöne, Lamprou, Labyad, Magallan. Door selecteren.
1 -3
ajaxwestland09
Je vergeet siem de jong
0 0
Web
Schone, waarom moet die weg?
Ideale 12e man ( moet er wel een betere wezen )
Magallan kun je niet beoordelen, heeft nooit met ruimte in de rug gespeeld.
Kan het nog maar zo oppakken, intelligente speler
1 0
ajaxwestland09
Hahaha toon gerbrands PSV moet binnen 4 jaar bij de beste 32 van Europa horen. Hoe dan met allerlei vage constructie met loose makelaars om Zo spelers te halen.
4 -1
flithje
Het zou natuurlijk gek zijn om geen ambitie uit te spreken. Betekend wel dat de visie is aangebroken om ook Europees het maximale er uit te halen. Iets waar ook Ajax van zal profiteren i.v.m. coëfficiënten en dergelijk. Kijk je even naar het desastreuze jaar waar maar 1 punt is binnengehaald lijkt het niet eens heel onlogisch om enige vorm van aansluiting te vinden. Over 4 jaar valt dat punt namelijk weg. Qua branding loopt PSV en Eindhoven mijlenver achter op Ajax. Al zouden ze meer kunnen halen uit de innovatie stad zoals Eindhoven door het buitenland wordt gezien (op technisch vlak). Zover ik mee heb gekregen van PSV supporters zijn ze daar iig wel mee bezig. Hoe graag ik ook hoop dat Ajax gaat domineren de komende jaren, zou het wel de charme van de Eredivisie teniet doen. Geen Ligue 1 taferelen.
1 0
Bean
Ik vond hem niet goed genoeg voor AJAX 1, ik hield mn hart vast als hij in de verdediging stond.. dan had ik nog liever dijks toendertijd. Ik wens hem het beste in de bundesliga. N
0 0
DiAngelo
Jammer, heeft r alles aan gedaan maar heeft pech gehad. Had m graag nog een jaar bij Ajax gezien in bv de rol van F. de Jong. Op zeker geen linksachter, al helemaal niet voor de Bundesliga. Wens m alle succes, prima voetballer !!
1 -1
Ar
Ik had hem ook graag in de rol van Frenkie gezien.
Maar hij deed het onder Bosz ook gewoon goed als linksback, vooral qua positionering, timing (wanneer wel opkomen, wanneer niet), en inzicht. Kan me ook een aantal slidings en onderscheppingen van hem herinneren.
In de bundesliga kan ie zeker ook wel linksback, zolang ie dat maar aanvallend kan invullen zoals Nico en Maz. Je mag natuurlijk niet van hem verwachten dat ie achterin als mandekker een mannetje zal uitschakelen. Maar dat geldt ook voor Mazraoui, dus dat hoeft geen belemmering te zijn. Ben alleen wel bang dat als Bosz ontslagen zou worden, Sinkie het heel erg moeilijk krijgt. Willems heeft in Duitsland ook geen basisplaats weten te bemachtigen, terwijl ie bij PSV in of tegen Oranje zat.
0 0
ajaxwestland09
Affelay naar PSV overal mislukt gaat het weer proberen in Eindhoven
1 0
Ajaxxxisdebeste
33 jaar ze zijn echt wanhopig daar...
0 0
ajaxwestland09
Tja geen geld Daar
0 0
Web
Zal ze niets kosten, proberen toch waard voor PSV?
Geld is er daar ook niet
1 0
ajaxwestland09
Transfervrij
0 0
Rentokill
Hoop dat het alsnog de topper wordt die in hem schuilt. Heb bij hem een beetje hetzelfde gevoel als bij Wober... Is dit geen prima backup voor Nico? Maar ik snap dat ie weg wilde en waardeer dat Ajax m de kans geeft.
0 0
grannig mokum1
Succes gozer komt goed en voordat je weet wordt je opgeroepen voor NL Elftal
0 0
Web
Waar op gebaseerd is dit?
Leuke speler, niets meer.
Bosz vind hem veel groter dan hij is
1 -2
Thaitshirtfactory
Jammer had hem graag eens samen met dolberg in dames 1 willen zien
1 -11
IkJijHijWijJullieZijnAjax
succes topper, ik vind het jammer dat je weggaat maar begrijp je keuze.

ga ervoor, en trap deuren uit de sponingen:)
0 0
FTS95
Ik vind het toch jammer dit, het talent spatte er van af bij hem. Kwam na zijn blessures wat onzeker terug en speelde daarna zonder zijn lef en bravoure van daarvoor. Ik hoop voor hem dat hij zichzelf terugvind. Gun hem het beste.
4 0
Tomajax1990
Zit je al weken te klagen over het niveau van het vrouwenvoetbal, zie je curaçao- el salvador voorbij komen....
0 0
ajacied017
Nunnely naar Willem2 (verkocht)
0 0
AjaxDaniel
Mooie stap voor hem, en goed om door te selecteren en nieuwe jongens de kans te geven in Jong.
0 0
ST
Goede keuze voor Ajax en Sinkgraven. Komt fysiek tekort voor de echte top. Kan nu nog wat centen pakken.
0 0
Joseph
Prima, kreeg onder ten Gaf niet het vertrouwen dat hij nodig had. Hopelijk ontwikkeld hij zich goed, een linksback bij Oranje zou betekenen dat Blind naar het middenveld kan!
1 0
Web
Voor wie had hij dan mogen spelen?
Oranje heeft heel veel goede middenvelders.
Blind is vele malen beter dan Sinkgraven, op de back positie, alleen al zijn inspeelpas en inzicht, gaat nooit gebeuren
0 0
Rentokill
ehm, hij was geblesseerd en er was geen plek...
0 0
gi0vanni
Hoop eigenlijk dat hij weer aanvallende middenvelder wordt. Niet zijn fout dat Ajax hem tot 2x toe niet op zijn eigen positie zet. Blessures hebben ook veel roet in het eten gegooid. Blijft jammer, een goede bank is als je succes wil hebben ook nodig. Hoop dat hij een mooie loopbaan krijgt.
0 0
Vertonghen
Veel geluk Daley.
Persoonlijk erg blij dat deze jongen vertrokken is.
Net als Rasmus, Siem, Zakaria en nog wat twijfelaars dienen deze gasten verkocht of verhuurd te worden.
Laten we nu eens echt doorpakken en ook de bank Ajax 1 waardig maken!
0 -1
Schip
Zal daar ook weer op het middenveld uitkomen denk ik. Zou goed zijn als hij doorbreekt voor het NL voetbal.
0 0
AlexIbarra
Mist de over-mijn-lijk-mentaliteit voor de echte top, in mijn ogen.
Net als bijvoorbeeld Schöne, Blind, Eiting en Dolberg trouwens.

Dan moet je echt heel stabiel zijn en zorgen dat je alleen in je kracht komt te spelen. Schöne en vooral Blind beheersen dat als geen ander. Sinkgraven (nog) niet omdat hij nooit lang genoeg fit is om op een vaste plek te groeien en te ontdekken wat zijn kracht precies is.

Hij is redelijk snel maar geen vleugelflitser, redelijk balvast maar geen zekerheidje op 6, redelijk creatief maar geen genie op 10, kan meeverdedigen maar niet echt kort, enz.
Zo lang we niet weten wie er uit de basis vertrekken hou ik dit soort jongens liever hier, maar ik snap dat hij na 4,5 seizoen proberen nu ergens anders een frisse start wil maken.

Er had zeker meer in gezeten bij Ajax dan eruit is gekomen, deels door pech maar soms ook door wat gebrek aan gogme.
Toch heeft hij voor mij alles goed gemaakt door er 75 minuten te staan tegen Juve. :)
4 -7
fujaka
Het moet nu toch ECHT WEL DUIDELIIJK ZIJN dat je Blind niet moeten onderschatten. Hij presteert samen met De Ligt het meest stabiel van onze hele selectie.
0 0
AlexIbarra
Ik onderschat Blind absoluut niet, vind het juist heel knap dat hij op dit niveau 65 wedstrijden CV kan voetballen zonder fysiek, snelheid of agressiviteit.

Hij is zo goed in het positioneren en 95 minuten lang alles op tijd zien, dat hij ermee weg komt. Hetzelfde geldt in iets mindere mate voor Schöne. Bij Sinkgraven (en Eiting / Dolberg) zie je echter dat zij de routine missen om altijd alles op techniek en inzicht te kunnen oplossen.

2 jaar in de basis en dan hebben ze die routine ws wel, maar voorlopig is het dringen om een basisplek. Nico of Donny vind ik bijvoorbeeld beter, stabieler en belangrijker op de LB en AM posities dan Sinkgraven.
0 0
Web
Dat hij er mee wegkomt? Dat noemen ze inzicht, goed staan, weten wanneer je druk moet zetten of niet.
Hoort dat niet in het top voetbal?
Blind was de laatste wedstrijden ver uit de beste bij Ajax.
Sinkgraven heeft gewoon niet het inzicht van Blind, niks mis mee.
Frank de Boer had dit ook vroegen, nooit of zelden er uitgelopen, alles op inzicht, en een kop kleiner maar verloor geen lucht duel
0 0
AlexIbarra
Daar bedoel ik juist, het inzicht, de positionering, focus, timing, etc. van Blind zijn zó superieur geworden, dat hij bijna niet hoeft te kleunen, bikkelen, sprinten etc.

Eiting, Dolberg en Sinkgraven zijn nog niet zo ervaren dat ze alles eerder door hebben dan de tegenstander. En alles technisch kunnen oplossen.
En ons niveau is nu zo hoog dat het lastig is om 2 seizoenen lang te groeien in je rol als basisspeler.

Bij alledrie ben ik ervan overtuigd dat ze in topvorm het gewenste niveau voor Ajax 1 hebben of kunnen halen. Zo lang technisch mindere goden als Huntelaar en Tagliafico echter beter presteren op basis van wilskracht en ervaring, wordt het lastig.
0 0
Wesl
Zou je, aangezien je Blind, Schone en Eiting aanhaalt, kunnen definieren wat je als 'over-mijn-lijk-mentaliteit beschouwt en waarom deze drie dat dan niet hebben?
1 0
AlexIbarra
Dat je Lucas Moura uitschakelt als je dertiger bent en weet dat De Ligt en Blind samen ff weg zijn achterin. Dat je halve finale CL even opspringt om je keeper een losse bal te laten pakken, met het risico dat je misschien valt. Of anders de bal wegpoeiert uit je 5 meter gebied, ipv om je heen te gaan kijken. (Schöne).

Dat je als verdedigingsleider tegen PSV-uit niet 3x hun spits letterlijk ongehinderd laat aannemen en doordraaien om een counter in te leiden. (Blind) Pak eens een enkel of een kaart wanneer je weet dat het niet goed staat achter je.
Dit zijn natuurlijk flauwe momentopnames want met name Blind heeft geweldig gespeeld.

Toch lijkt me duidelijk waarom Tagliafico onze 1e linksback is terwijl Sink technisch de betere voetballer is. Sinkgraven is (nog) niet in staat om 'lekker voetballen' te combineren met strijden op het hoogste niveau.
0 0
DeKenner
Ik heb dat gevoel ook bij Blind en Schone. Die paar wedstrijden in de Eredivisie waar we punten lieten liggen vielen zij mij echt in negatieve zin op met het laten hangen van het hoofd.
0 -1
Schip
Ik vind dit echt onzin. Sinkgraven liet het nooit afweten op inzet en was qua duels juist sterk voor zijn relatief lichte bouw. Schone is voetballer pur sang en geen echte controleur en Blind heeft zich fantastisch gemanifesteerd op de 4 positie, terwijl hij op 6 nog meer uit de verf komt.
4 0
NUL20
Herinner mij ook een potje thuis tegen Heerenveen dit seizoen, zag er niet best uit. Al was hem dat niet helemaal persoonlijk aan te rekenen natuurlijk...
0 0
Web
Ik kan mij hier helemaal in vinden
1 -1
Gronkjaer
Van de bank bij Ajax naar de bij bank bij Leverkusen. Het enige positieve is de bankrekening van hem, maar voor de rest snap ik niet waarom je deze stap neemt. Ga dan bij een club spelen waar je uitzicht hebt op een basisplek.
0 -2
Tinus
Als hij fit blijft heeft hij die basisplek zo te pakken onder Bosz. Jammer dat hij vertrekt. Had hem graag willen zien spelen als hij een jaar fit is. Dat laatste is echter steeds het probleem gebleken.
0 0
Web
Bij Bosz speelt hij. Die vind hem zelfs de beste linksback van Nederland.
Blind is op die positie twee klassen Beter
0 -1
geDaante
Houd alsjeblieft op zeg. Blind voegt als back helemaal niks toe. Op linker CV is hij op zijn plaats.
2 0
Web
Blind alleen zijn inzicht en inspeelpass is al zoveel beter
Dat jij dat niet ziet.
Bosz en een paar mee lopers hier vinden hem een goede back
Nooit iemand over gehoort hier. De miskoop van de Boer, dat was het hier.
0 -1
fujaka
nee Blind moet naar het middenveld hij pakte op die positie de gouden schoen!
1 0
Web
Daar kan hij ook goed spelen, vandaar dat het een goede voetballer is. Moeiteloos op drie posities een hoog nievaue halen.
0 0
Rommy
Geen Ajax materiaal.
3 -3
trooop
Één van m’n favoriete spelers, hoewel lang niet de beste. Doodzonde dat hij eigenlijk nooit echt doorgebroken is. Desondanks een hele mooie transfer.
6 0
Ajax#1900
Mooi voor hem. Gun het hem van harte.
2 0
Pierre Heno
Hij speelt in elke geval zeker CL
0 -1
FrankBeton
Jammer.
Viel hartstikke goed in tegen Juventus
7 0
Ruudje74
Assenaar? Hahaha, hij is er alleen geboren, maar opgegroeid aan de rand van Meppel, Nijeveen. Dat is 45 minuten met de auto vanaf Assen.
3 0
Clarence
Dan rijd je niet echt hoor he? ;)
0 0
Yeshyeshyall
Superjammer maar ook begrijpelijk! Veel succes!
3 0
Bjorn
Veel succes man. Heel mooie transfer voor hem.
3 0
Pupa
Zeer jammer dat Sinky vertrekt. Succes bij Peter en schat in dat je - als het blessurespook eens wegblijft - veel zwartgalligen zal verbazen
5 0
PJSM
Niet goed genoeg voor ajax en van weinig toegevoegde waarde geweest. Succes in Germany. Wellicht kun je daar de verwachtingen wel waar maken.
0 -7
Ruudje74
Zeker goed genoeg van Ajax, maar hij moet eens een paar seizoenen zonder blessures kunnen spelen. Prachtige voetballer, enorm veel potentie (werd hoger ingeschaald dan Ziyech een jaar of 4 terug)
3 0
Naoro
Jammer
3 0
EersteAanname
Heel veel succes bij Leverkusen Sinkie! Ik vond je altijd een leuke speler, technisch zeer begaafd. Helaas door omstandigheden en concurrentie net niet gered. Het ga je goed!
4 0
AmsterdamNorthSide
Angelino?? Nee toch dat is echt middelmaat!!! Lekker bij die boeren blijven
5 -3
FrankBeton
Angelino is heel goed juist
2 -3
AFCAU
Maar niet beter dan Nico, wel jongen. Dus heeft nog veel groeipotentie, verwacht eigenlijk ook wel dat hij onder Guardiola een van de beste backs van Europa kan worden.
0 -1
AFCAU
Jonger.
1 0
mgtow
Gaat natuurlijk niet gebeuren(!) maar als Ajax nu Angelino koopt voor een bescheiden bedrag dan lach ik me echt te barste. Ahahahah.
1 -1
GvanderK
Geweldige stap voor hem
1 0
Ar
Heel erg jammer, maar gun het hem wel.
Hoop dat ie helemaal opbloeit onder Bosz en zich aandient voor Oranje.
5 0
hakkietjakkie
Hij heeft geluk met die transfer, het is hem iig gegund! Succes jongen! Volgend jaar in Oranje!
1 0
driesterren***
Succes in Duitsland kerel!
2 0
Ozymandias
Jammer dat Sinkgraven bij Ajax zo blessuregevoelig is geweest want dat hij een groot voetballend vermogen heeft is wel duidelijk. Ik vind het mooi dat Ajax hem naar Bosz laat gaan want in Amsterdam zou hij ook volgend seizoen geen basisplaats hebben gehad. Ajax heeft namelijk (ten minste) drie betere middenvelders en twee betere linksbacks. Zo wordt er ook ruimte gemaakt voor de ontwikkeling van talenten als Eiting, Lang, Ekkelenkamp, Quinten Timber en Gravenberch.
7 -2
Hans Kraay Jr.
Het is idd jammer dat mede door blessures Sinkgraven eigenlijk het eeuwige talent gebleven is bij Ajax. Had volgens mij zoveel meer ingezeten.

Om eerlijk te zijn vind ik Sinkgraven beter dan boven genoemde talenten op dit moment en ik had hem zelf hoger in de pikorde staan.

Maar snap Ajax wel en ik denk dat dit voor Sinkgraven zeker beter is.
1 0
Ozymandias
Inderdaad, Sinkgraven is nu zeker nog beter dan de talenten die ik noemde en eigenlijk te goed voor op de bank. Daarom vind ik het ook mooi dat Ajax hem een transfer naar Bosz heeft gegunt. Ik zou persoonlijk volgend jaar met Blind op '6' en Marin en Vd Beek als halven spelen en met Schöne, Eiting en Lang op de bank heeft Ajax het middenveld meer dan prima bezet. Sinkgraven was een mooi extra'tje geweest maar het is voor hem natuurlijk veel mooier om in de Bundesliga in de basis te staan.
0 0
Minsc
Eiting, hahaha.
4 -8
Yeshyeshyall
Eiting wordt volgens mij door mensen bij de club juist als een enorm talent gezien. Ik heb hem te weinig gezien en de keren dat ik hem zag varieerde het van uitstekend tot beperkt. Ben erg benieuwd hoe hij zich zal ontwikkelen. In potentie lijkt het me de opvolger voor Frenkie
2 0
Jelephi
Eiting heeft helemaal niet de (handelings)snelheid voor de top. Is qua intelligentie een prima speler maar veel en vee te langzaam. Type schone
3 -3
Ozymandias
Eiting heeft juist een hoge handelingssnelheid door zijn goed functionele techniek en grote spelintelligentie. Zijn enige probleem is zijn matige atletisch vermogen.
2 -2
FrankBeton
Klopt helemaal
1 0
Ar
Blind kon er ook niets van, veel te langzaam en zo.
3 -1
Jelephi
Jezus wat een vergelijking. Blind en eiting zijn totaal andere spelers.

Zeg dan gewoon niets...
0 0
AFCAU
Haha. Eiting zou zomaar een gevalletje Blind kunnen worden.
1 -1
Gajes
Als hij niet geblesseerd raakt is hij het koopje van de eeuw, blijft gewoon een geweldige voetballer. Zo zonde dat Ajax geen vertrouwen meer in hem heeft, zou hem nooit hebben verkocht voor onder de 20 miljoen. Ook met het ook op de waarschijnlijk velen verkopen die plaats gaan vinden kan je een speler als Sinkgraven die multi inzetbaar is gewoon goed gebruiken.
2 -1
JPM
Blijf dit jammer vinden. Maar goed, het is Daley gegund. Succes topper!
4 -1
Jelephi
Beste voor beide partijen. Ik hoop dat er een doorverkoop percentage is bedongen en hij weer opbloeit in Duitsland. Is een prima jongen met een prima karakter

Bedankt daley en heel veel succes!
6 -1
ajax4ever01
Het is je van harte gegund Daley na veel blessureleed, nooit geklaagd kortom een goede prof!
7 0
Jaridebeste
Jammer. Maar veel succes Daley! Blijf fit en laat maar zien dat Ajax je had moeten houden.
3 0
Rockpotje
Toch vind ik dit ontzettend jammer. Ik was enthousiast toen hij gehaald werd en daarna heeft hij laten zien echt een Ajax-speler te zijn. Helaas is het er mede door blessures nooit helemaal uitgekomen. Dit is wel het type speler dat je er bij wilt hebben als Frenkie vertrekt. Balvast, heeft overzicht en kan makkelijk onder de druk uitvoetballen. Natuurlijk is dit voor hem een prachtige kans, maar ik had hem graag een de kans zien krijgen op de plek van Frenkie. Eeuwig zonde hoe het is gelopen.
6 0
AjaxDaniel
Ff offtopic maar hahahaha

https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/883089/-angelino-kan-voor-fooi-vertrekken-clausule-niet-12-maar-6-miljoen-euro-.html

Wat een beleid daar als dat echt waar is, ik hoop dat dat hele kaartenhuis daar in elkaar dondert.
8 -2
Godenzoon24
Ajax halen dan en weer doorverkopen!
0 -1
Sterspeler
Waarom doorverkopen. Lekker houden. Je hebt een brede selectie nodig en Angelino past uitstekend bij Ajax. Volgend jaar vertrekt Nico.
1 0
Web
Angelino uitstekende back, veel meer dynamiek dan Sinkgraven. Ajax moet hem helen
1 -1
Mocrodammerr
volgens mij moeten ze ook flink afstaan aan oude club van lozano.
2 0
BrandjeXL
Ja er worden zelfs percentages van 40% genoemd en volgens de Mexicaanse media kostte hij destijds zo'n 12 miljoen terwijl hier 8 miljoen werd gezegd
0 0
Bobbaasje
Had ik ook gelezen... wat een wanbeleid ten top idd.

On: Ik zie P$V het niet reden tegen Basel of Olympiakos in de Champions League.

Vooral de laatste genoemde club zal het zwaar worden; Valbuena, Fortounis, Cissé, Christodoulopoulos, Natcho en Podence. Allemaal jongens die vaak een goal maken.
0 -1
AjaxDaniel
Hoop het ook, Psv hoort ook helemaal niet thuis in de CL. En daarnaast krijgen ze die miljoenen dan ook mooi niet.
0 -2
Bobbaasje
Als P$V weet te winnen (1 van de 2) dan plaatst het zich sowieso al voor de Europa League.
0 0
AjaxDaniel
Ja klopt, maar die bedragen in de EL zijn peanuts vergeleken met de CL. De startpremie CL is al even hoog als het geld dat je krijgt als je de gehele EL wint.
0 -1
AFCAU
Als ze die clausule niet hadden, had Angelino ook nooit bij psv gespeeld. Ze hadden hem simpelweg niet kunnen betalen dan, daarom zo’n lage terug koop clausule of het handig beleid is? Mmm, verleden heeft ons al vaker laten zien van niet.
0 0
Schwalbino
Veel lopen en hoog tempo. Zoals ook bij Ajax. Ik wens hem het beste!
1 0
433metdepuntnaarlinks
Mooie transfer dit! Iedereen gunt het hem, Bosz blij, Leverkusen een prima speler erbij, zeker voor dat geld. En wij krijgen een prima prijs voor een speler die we toch niet echt meer nodig hebben. En Leverkusen is toch ook gewoon een mooie club, kun je echt wel een prima carriere hebben.

Succes Sinkie!
2 0
Cupmetgroteoren
Welke prima prijs dan? Wat is de transfersom?
0 0
dianaajax
goed gezegd
0 0
AFCA-B93
Mooi voor ‘m, is ‘m gegund. Succes Daley!
0 0
AltijdGelijk
Eigenlijk precies dezelfde speler als Odegaard, alleen vanwege zijn vele blessures kan hij hopelijk 75 % van zijn potentie behalen.

De kans is groot dat hij er binnekort weer uit ligt, dat is ook de reden waarom hij w9rd verkocht, kwaliteit genoeg, maar het fysiek van een 13 jarig meisje, helaas
0 0
Toon meer reacties