Hoogewerf kiest voor buitenlands avontuur

FinnDekker, 23-05-2019 om 20:50, 20710 views, Ajax.nl |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Dillon Hoogewerf vertrekt eind dit seizoen bij Ajax. De talentvolle spits uit de jeugd van de Amsterdammers kiest voor een buitenlands avontuur, zo bevestigt Saïd Ouaali bij Ajax TV. De Hoofd Jeugdopleiding baalt van de keuze van de aanvaller. 

'Afgelopen week heeft Dillon aangegeven de club te gaan verlaten. Hij kiest voor een buitenlands avontuur. Dat moeten wij accepteren. Wij wensen hem ontzettend veel succes', aldus Ouaali, die vindt dat Ajax alles heeft geprobeerd. 'We hebben alles gedaan om hem te behouden. Wij hebben alle voorwaarden gecreëerd. Maar uiteindelijk mag hij de keuze maken.'

'Natuurlijk willen wij onze toptalenten behouden. Daarom ben ik blij dat overige talenten wel zijn gebleven. Dat blijft ons streven', stelt de 49-jarige. 

Naci Ünüvar

Een toptalent dat wel blijft bij Ajax is Naci Ünüvar. De middenvelder tekende donderdag een driejarig contract. 'Geweldig nieuws voor de club. Een talentvolle speler met potentie voor Ajax 1. Hij stond in de belangstelling van buitenlandse clubs. Het feit dat hij voor ons kiest is geweldig.'

Bestel nu een product uit de nieuwe trainingscollectie van Ajax!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
HenryVakH1972
1.65 deze gast .... Dwerg
1 0
DaishRedan
En dan wilt hij naar Engeland wat een mafkees
0 0
mistermiyagi
Binnen dit elftal zullen dit soort jongens snel tekort schieten..
Ik zie alleen een Gravenbech en een Unuvar de basis halen bij Ajax.
Ünüvar voor op de flanken, Gravenbech als Controlerende middenvelder.
Het probleem is dat het niveau omhoog gaat, er is geen plek meer voor probeersels als bij een Mazraoui.

Daarom is het goed om veel spelers te verhuren..
Het zal moeilijk worden om Ajax 1 te halen en te blijven staan. (+/- 15 wedstrijden weet te spelen)
0 0
insectenverdelg
Succes. tot over 3 jaar dat je met psv 2e wordt in de eredivisie met psv.
0 -2
vak114
Gaat daar 1 miljoen per jaar verdienen,hulde aan Peter Hoogewerf !
Ging voor het maximale, heeft alle topclubs tegen elkaar uitgespeeld.

Alles voor het eigen gewin.
2 0
Web
Doodzonde, maar dit zul je altijd houden
Gelukkig denkt Unuvar hier anders over.
Bij Ajax groot worden en dan cashen
Want daar gaat het alleen maar om, geld maakt ze gek
0 0
Sampaoli
Helaas, groot talent. Kiest voor de korte termijn. Zal daar (veel) meer verdienen dan bij Ajax.
0 0
MichelAngelo66
Heb je er weer zo een. Sommigen kunnen de weelde en veren in hun kont in de jeugd al niet meer aan. Geen Ajax hart, ga dan lekker. Succes en de mazzel. Dat soort gasten heb je geen flikker aan. Hoe eerder die weg zijn hoe beter. Scheelt een hoop nutteloze energie.
0 0
WZAWZDB14
Dit gaat echt puur om de poen, helemaal na dit seizoen van Ajax. Ajax is op dit moment op sportief gebied gewoon verder dan man united.
1 0
PaulC
En over een paar jaar zal hij wel weer zeggen dat Ajax geen duidelijk plan had liggen en dat die club waar hij dan speelt zogenaamd veel warmer is dan Ajax.
0 0
Maus1978
Ik baal hier wel van hoor. Ik vond dit misschien nog wel een groter talent dan Brobbey, hoewel het op die leeftijd natuurlijk moeilijk te zeggen is. Enfin, zijn keuze, hij zal z'n redenen hebben.
1 -2
delphiero
Altijd flink balen als een groot talent weggaat bij Ajax. Ben wel benieuwd waarom hij nou vertrekt, hij gaf namelijk ongeveer een jaar geleden nog aan dat hij bij Ajax wou blijven. Verder ben ik benieuwd waar hij later gaat spelen want ik zie hem door zijn geringe lengte niet snel in de spits spelen in de PL terwijl dat (naar mijn idee) wel zijn favoriete positie is.
0 0
Francisco81
Horen we straks niks meer van. Of uiteindelijk bij subtopper hier in NL. Moet nog steeds de eerste speler ontdekken die bij ons uit de jeugd vertrok en gemaakt heeft in de Europese top. Ze spelen voornamelijk in de marge. De jongens die uiteindelijk zijn gebleven en debuteren hebben doorgaans meer kans van slagen in de top
3 0
ajax4ever01
Die zien we over een paar jaar wel terug bij Nac, Rkc of Sparta
0 0
MankeNelis
Hoogwerf komt voor de val. Bouy 2.0
0 0
JPM
PSV weet dus al wie ze in 2021 gaan contracteren. Schijtclub.

En al dat gelul dat we "gebaat" zouden zijn bij een zo sterk mogelijk PSV, blablabla. Nee, van mij mag die neppe tent door de grond zakken. Doe mij maar een absolute hegemonie van Ajax de komende tig jaar. Een oneindige heerschappij. Elk jaar CL spelen. We hebben zelf gezien dat je met de juiste omstandigheden, ook met een zeer zwakke Eredivisie, gewoon kunt stunten Europees. Daar hebben we niemand voor nodig en zeker PSV niet.
4 -6
3*stars*3
Heb een gruwelijke hekel gekregen aan die club maar vergeet niet dat een sterk PSV onze spelers juist ook tot het gaatje pusht.
PSV eindigde met 3 punten achterstand en groot deel van de competitie moest Ajax achtervolgen.

Als Ajax komende tig jaar titels blijft pakken, prima maar wel in een serieuze strijd met PSV en misschien Fey of Az.

Moet niet zo zijn dat we in februari al een gat hebben van 20 punten en in maart al de schaal pakken.
Zoals Celtic al jaren doet en Olympiakos in Griekenland deed.
3 -3
MK77
Lijkt me één keertje wel leuk hoor.
0 0
JPM
Fair enough.
0 0
Tomajax1990
Off: Stuttgart - Union 1-0 gescoord door A.donis.
2 0
Gonzo
Doei en door.
0 0
KVF
Ieder z’n ding maar als je het sportief wilt maken is Ajax de beste club voor je, als je dan weg wilt snap je er in mijn ogen niet zoveel van, maar ach wie ben ik:)
2 0
Koningtoto
Als je geen trots hebt om bij Ajax te voetballen, is het ook gewoon beter om weg te gaan. Dit soort spelers ga je niet missen. Ik wens hem veel succes, hij zal het echt nodig hebben.
6 0
AjaxBaggio
Die gast is nog geeneens 1.70. Wat heb je in godsnaam in Engeland te zoeken als kleine spits?

Als kleine spits moet je echt Messiaans goed zijn, om het te redden in Engeland. .

Zelf voor Redan (die veel meer talent dan Hoogewerf heeft) is het nog maar de vraag of hij uiteindelijk kansen gaat krijgen in Chelsea 1.

Ach ja, hij kan over 3 jaar alsnog naar PSV als hij het niet heeft gered.
3 -1
appeltje
Hij is 16 dus kan nog genoeg groeien.
Aguëro is 1,73.
Gabriel Jesus, Lacazette en Javier Hernández Balcázar zijn 1,75.
En hij kan altijd nog vleugelaanvaller worden. Genoeg goeie kleine daarvan.
1 0
BayernvanNederland
Ben regelmatig op de Toekomst en hoor slechte verhalen over hem langs de lijn. Slechte mentaliteit, slecht milieu. Verwend nest. Geen topmentaliteit zoals de Donny’s, Frenkie’s en De Ligt. Geen wonder dat hij dan ook het pad van Fosu Mensah, Riedewald, Dilrosun enz kiest.

Toch opvallend dat het vaak de buitenlandse/donkere jongens zijn die al snel voor het geld kiezen. Domme jongens met korte termijn denken meestal. Zonder verstandige ouders. Als je echt ambitie hebt weet je dat via Ajax 1 de beste weg is, ook de beste weg naar uiteindelijk het grote geld.

Ik baal er dan ook niet van dat ie weg is. Nepajacieden. Liever doorgaan met spelers die wel hun eigen ontwikkeling op 1 zetten ipv de snelle weg naar het geld.
15 -5
Cupmetgroteoren
Je maakt expliciet het verband tussen huidskleur en eerder naar het buitenland gaan. Klassiek vals verband. Het echte verband is natuurlijk sociaal-economische positie en eerder voor geld kiezen. Donkere jongens komen vaker uit armere gezinnen (gemiddeld gezien). Dat is het logische verband, als het er überhaupt is. Want hoe zit het met Frenkie de jong die Willem 2 in de jeugd verliet? Of telt dat dan weer niet?
6 -9
RedFeather
Typisch weer.
Het echte verband is cultuur: van gezin, van sociale context, van herkomst.
Mentaliteit is hier bepalend. En kom nou, cultuur en huidskleur zijn zeer sterk verbonden.
Die link is logisch.
Een stap van Willem II naar Ajax is sportief logisch. Een stap van Ajax naar Utd ook als je 19 bent en die band met drie kruizen om je arm mag schuiven.
Maar in zijn positie gaan is sportief niet de beste keuze. Financieel op lange termijn ook niet.
En dat geduld opbrengen, niet zwichten voor geld, dat bepaalt of je de juiste sportmentaliteit hebt.
Ik wens hem alle succes. Begrip voor zn keuze. Maar sportief is het wel matig van hem. En dat mag je best linken aan cultuur.
8 -4
Cupmetgroteoren
Ga eens vragen wat de supporters van Willem 2 vonden van de vroege move van de jong destijds. Je bekijkt het nu puur vanuit Ajax-kant en veegt vergelijkbare gevallen gewoon weg. De jong kan heel goed communiceren in de media. Zijn acties zijn echter altijd op meer geld gericht geweest. Verder geen probleem, hij heeft dit jaar zijn waarde bewezen voor Ajax, aardige gast ook. Maar daar gaat het hier niet om.
2 -2
Hollister
Snap niet waarom die huidskleur niet zo benoemd kan worden zonder dat je dat racistisch bedoeld.. het is toch gewoon een feit, ook kijkend naar het verleden, dat dit vaak met gekleurde jongens gebeurd... denk bv eens aan de befaamde kabel destijds... vergelijk de interviews van Seedorf, davids, Bogarde eens met Frenkie en De Ligt en Donny nu... als je dat soort dingen niet meer mag benoemen zonder ban of zgn de racisme kaart??
7 -3
Rukboor
Je vergeet de interviews met Domfries van PSV nog.

Ook een IQ van onder de 50.
0 0
Cupmetgroteoren
Ik zeg niet dat het niet benoemd mag worden, maar wees dan ook accuraat. Ook dat laatste is weer een bizarre vergelijking. Een generatie van 95 vergelijken met een generatie van nu. Ga eens een generatie terug: winter, Gullit, rijkaard, menzo, Roy. Allemaal zo verkaast als wat. Ik heb trouwens zelf niet zoveel met 'keurige gasten'. De jong vind ik een aardige gast maar verblind door geld. Verliet Willem 2 al in de jeugd en was al sinds z'n komst bij Ajax met geld bezig. De ligt speelt via zijn zaakwaarnemer tig clubs tegen elkaar uit om het hoogste salaris binnen te harken. Dus ja, ze zijn hooguit wat slimmer en subtieler als het om geldzaken gaat en kunnen goed communiceren. Hun drijfveren zijn dezelfde.
3 -4
JesperOlsen74
Ik vind je vergelijk met de Ligt en de Jong niet reëel.
Het verschil tussen Hoogwerf en de Ligt en de Jong is dat de laatste twee eerst in hun sportieve loopbaan geïnvesteerd hebben en op hoog niveau al een en ander gepresteerd hebben.
Door deze weg te kiezen zijn ze nu in de positie om dat te verzilveren.

Hoogwerf kiest voor het snelle geld (mag), met het risico dat hij over een paar jaar op de bank zit bij een Eredivisie club tegen een dito salaris.
Als je bij Ajax blijft en je overtuigd bent van je eigen kwaliteiten, dan weet je dat als je Ajax 1 haalt, er altijd wel een club voor je komt.
0 0
Lazell
Niet per definitie. Het is niet uitgesloten dat De Ligt rechtstreeks in de basis start en De Jong binnen 2 jaar basis staat(Busquets) of ook direct. In beide gevallen is het sportief dan een slimme keuze. Daarbij hebben ze wat gepresteerd met Ajax en gaat Hoogewerf weg voor hij 1 pot in zelfs maar Jong Ajax heeft gespeeld.

Vind niet dat ze langer hadden moeten blijven vanuit hun standpunt gezien. Ook op je 26ste kan je mislukken bij Barca, nu hebben ze tenminste nog geduld met je.
1 0
RedFeather
Feyenoord wordt er ook gek van las ik.
2 0
BayernvanNederland
Zo bedoel ik het natuurlijk ook. Omdat ze vaker uit een slechtere sociaal economische positie komen.
1 0
3*stars*3
Snap niet wat Riedewald in jouw rijtje doet?
Debuteerde op zijn 16/17e in Ajax1, heeft een aantal jaar in het 1e gespeeld maar kwam onder Bosz, in een lastige situatie terecht.
Hij heeft seizoen afgemaakt maar Frank nam hem in 2017 over.

Dat deze jongen een mentaliteitsprobleem had of heeft, weet ik niet.
Het is wel duidelijk dat dit een financiële kwestie is.
Juist bij Ajax krijgt jeugd een echte kans.
Dus hij kan niet gaan zeggen dat Ajax geen plan had ofzo want dat is tegenwoordig hip.
Spelers roepen snel dat een club geen plan had...
7 0
Ajax1969
Riedewald hoort inderdaad niet in dit rijtje.
Is wel te vroeg weg gegaan, maar pas na een flink aantal wedstrijden in het eerste. Het zelfde geldt voor Kluivert en Bazoer. Die worden ook vaak genoemd in dit soort rijtjes, maar zijn alledrie spelers die het eerste gehaald hebben en daar een periode een min of meer vaste waarde zijn geweest, dat is heel wat anders dan een jeugdspeler die zijn debuut in het profvoetbal (Jong Ajax) nog moet maken.
0 0
Kaito
Er is ook een groep donkere jongens die bij Ajax zijn gebleven ondanks veel interesse vanuit het buitenland. En zij hebben het uiteindelijk ook niet gered.

Die vergeet je even om dat het je uitkomt.
6 -4
Boer
Zou kunnen. Welke jongens doel je op? Ik heb twijfels over Hoogewerf. Lijkt mij typisch zo’n jongen die uitblinkt in de jeugd maar als volwassen speler tekort komt. Hoop oprecht dat ik het verkeerd zie, want ik gun ieder zijn droom.
0 0
tikkie takkie
Zal wel naar Chelsea of Manchester City gaan .. die zie je over drie jaar terug in de nederlandse competitie bij een club als PEC Zwolle of De Graafschap .. lijkt mij geen slimme keuze van hem!
2 0
MarLuuk76
Die speelt binnen 3 jaar bij PSV. Ik heb dan ook een vermoeden, dat PSV hier eigenlijk achter zit, en samen spant ManU. Zo maar eens aangifte van vermoeden van dit doen.
3 -1
Caparzo
Je hoopt toch dat dit seizoen met parels als Hakim, Frenkie, Donny en Mathijs (en al die gestrande ‘supertalenten’ daar tegenover) geleerd hebben dat € niet alles is in het leven, maar helaas geldt dat niet voor de ‘eye on the fast momey’ boys uit de scène .. helaas..
0 0
Stibba020
Achja, je houd er altijd jongens bij die gewoon dom zijn. Kunnen ze ook niks aan doen..
1 0
Rukboor
Domfries?
0 0
ErikDeBosz
Hoe dom kun je zijn, hoeveel hebben nou de absolute top gehaald? 1 of 2?
2 0
AFCA-B93
Vraag me toch af wat de andere jongens nou vinden van zo'n keuze. Ik vind het een hele domme en bovenal ook een domme keuze. Ja ik zei 2x dom, want zo dom is het.
0 0
Ajaxbrl
Veel plezier in het 3e van een Engelse grootmacht en wie weet zien we je nog wel een keer opduiken in de KKD, terwijl je teamgenoten CL spelen bij Ajax of een andere topclub die ze via Ajax1 hebben kunnen bereiken!
0 -1
Persian07
Ben ik de enige die hem geen groot talent vind? Ik vind hem een beetje type nunnely/lukoki....kan me niet voorstellen dat hij de eerste zou gaan halen. Mist gewoon heel erg het verfijnde...
2 -2
tikkie takkie
Het is wel een talentvolle speler maar hij oogt soms laconiek .. vraag mij af of hij de echte drive heeft om een topvoetballer te worden!
0 0
Papito020
Doeg jongen. Succes over een paar jaar bij helmond sport. Ajax zal je wel een goede aanbieding gedaan hebben. Maar meneertje zou meer willen waarschijnlijk.
0 -1
JSF
Roept over een paar jaar dat Ajax geen goed plan had....
1 -1
jaripettersson
Het eerste van ajax vraagt naast goed voetbal ook om een goeie kop erop. Prima dat er zo alvast wordt uitgefilterd.
1 -1
Wzawzdb1997
ajoh die zien we over 5jaar bij die kakkies.
0 0
bremovic
Grote fout maar daar komt hij nog wel achter.
man utd doet zo weinig met jeugd.
2 0
Hollister
Ik dacht laatst al.. als er iemand niet tekent is het Dillon wel... Bij Naci en Brobbey had ik geen enkele twijfel... sorry voor de in sommigen vooroordelen, maar deze jongen is al diverse keren disciplinair gestraft en is blijkbaar weer heel gevoelig voor de leuke bedragen die in het buitenland worden betaald... maar let op.. over 3 a 4 jaar duikt hij weer op bij PSV en hebben Naci en Brobbey een mooie transfer afgedwongen met een heel dik salaris... maw korte termijn denken. Maar 1 ding..... Hoeveel voorbeelden willen dit soort geldwolven hebben voordat het kwartje valt.?
Benoem ff de successpelers die zo vroeg zijn vertrokken? Welk percentage slaagt op deze manier en welk percentage via Ajax1? Zeker Dillon had heel snel kunnen doorbreken.. zeker beter als Bergwijn op die leeftijd
5 0
Lazell
Zal blijven gebeuren. Zijn mensen van net 16, die zijn gevoelig voor geld en de status van zo'n grote club. Zal altijd blijven.
0 0
Suarez16_
Tja en dan straks als zo'n Dilrosun bij Hertha op de bank zitten met 10 officiele profwedstrijden op je 21ste of lekker als Fosu-Mensah 3de rechtsback bij Fulham zijn op je 22ste. Blijf het zonde vinden dat ze vroeg weg gaan. Ook Redan gaf in een interview aan dat hij dacht niet door te gaan breken bij Chelsea. Zit je dan straks op je 22ste bij Cardiff City na je 3de verhuur.
7 0
3*stars*3
Snap jouw punt wel maar Dilrosun was op een gegeven moment een sensatie in de Bundesliga en haalde daarom ook oranje.
Raakte daarna geblesseerd en belande daarom opende bank.

Maar hij heeft het in Engeland niet gemaakt, zoals 99% die naar een opleiding ging van een Engelse topclub.
1 0
Suarez16_
Heeft aan het begin van het seizoen inderdaad 4 leuke wedstrijden gespeeld, maar 4 leuke profwedstrijden op je 21ste vind ik wel heel mager.
1 0
Francisco81
Precies dat. Ze spelen paar keer leuk in het buitenland en dan zijn ze ook gelijk geslaagd. En vervolgens belanden ze op de bank
0 0
de_pitbull
En dat zijn nog vrij succesvolle voorbeeelden ;)
Hie zit gewoon in dat hij het eerste van Ajax toch nooit gaat halen. Brobbey is de BOM
4 0
Suarez16_
Ja klopt hahahaha. Of zoals bouy en van velzen straks lekker KKD mer volendam oid.
1 0
Catenaccio
Verwacht blijkbaar niet door tebreken in Ajax 1.
Geen vechter. Easy way out.
Future cup vond ik hem ook niks. Was hij geblesseerd of zo .
Maar sluit me aan bij de rest: hoor je nooit meer iets van. Duikt Jaren later op als spit bij FC Antwerp
0 0
Harrie Nak
Doekoe doekoe!
3 0
ajax4altijdamsterdam
Erg jammer dat hij niet bij ajax blijft. Groot talent en een echte killer met zowel links als rechts.
2 0
LuisManuelOrejuela
Oprecht benieuwd eigenlijk, maar is er een speler die de jeugdopleiding vroegtijdig verlaten heeft en vervolgens wel een geslaagde carrière heeft gehad? Volgens mij mislukken ze echt allemaal namelijk.
6 0
Nick
Dillion Hoogewerf in 2024 op De Herdgang na 5 weggegooide jaren:

"Ajax had geen plan met mij."
9 0
mickey2602
Of:"Ajax is geen warme club,PSV wel..."
5 0
JSF
Zaakwaarnemer wilde hws cashen...
0 0
vak114
Hou het maar op zijn ouwe heer,die wil al jaren het onderste uit de kan.
Waren vele topclubs in het geïnteresseerd,Real,Barça en Chelsea.

Hij zou volgend seizoen ook niet doorstromen naar de O19.

Gaat er naar alle wAarschijnlijKheid nog 1 vertrekken die niet naar de 017 doorstroomt.
2 0
Mocrodammerr
Het is het falen van de hoofd opleiding dhr Ouali. geen moer gepresteerd in het voetbal, maar mag zich hoofd opleiding noemen bij ajax. echt schandalig.
7 -9
FlyingDutchMan
Plus de kantinejuffrouw die de voorraad AA drank niet op orde had...
2 0
Mocrodammerr
is dat zo? droppen bij het grof vuil
0 0
Dit is mijn club
Want jij kent all ins en outs. Lekker kort door de bocht.
4 -1
Mocrodammerr
yup, ik heb me bronnen. Ajax opleiding is eigenlijk vrij treurig. Daar is hij verantwoordelijk voor. maar hij is een ja-knikker. geeft geen weerwoord aan de technische verantwoordelijken.
2 -4
Spuit11
Sjo, sjo... ik geloof een anonieme gozer op een Ajax forum gelijk.

Wat een lulkoek.
2 0
Mocrodammerr
Heb niet om je vertrouwen gevraagd - is namelijk niet interessant. Aju!
2 0
Spuit11
Je zegt "Ik heb me bronnen." om geloofwaardig over te komen.

Als Valentijn Driessen het ergens heeft gehoord, kronkelen we met zijn allen erover als een pot palingen, jouw 'ik heb me bronnen' is van hetzelfde kaliber.
0 0
036AFCA97
Weet iemand trouwens hoe het met Daishawn Redan gaat bij Chelsea? Leek eerst een uitzondering te worden op de regel dat jonge talenten mislukken in Engeland, maar is nu stil rondom hem? Binnenkort transfer naar PSV? ;)
8 0
appeltje
Heeft het iets minder dan vorig seizoenen, maar is doorgaans gewoon basisspeler bij Chelsea O23 op 18-jarige leeftijd. Is ook basisspeler bij Nederland O19, al heeft-ie de laatste 4 wedstrijden niet gescoord. In de 6 wedstrijden daarvoor wel 9 goals. Heeft nog tweejarig contract.
Dus niet echt reden om laagdunkend over hem te doen.
0 0
036AFCA97
Zouden deze jongens het nou nooit leren? Kijk even naar Fosuh Mensah, Malen, Mink Peeters en in mindere mate Kishna en Riedewald. En zet daar tegenover Donny, Daley, Veltman, Frenkie, Matthijs. Duidelijk toch?
10 0
AjaxDaniel
Jep, maar karakter verander je niet.
4 0
Pheadrus
Chapeau; Zo doe je dat als Ajax. Als hij dan toch besluit om te vertrekken dan ga je niet zitten zuurpruimen. Je geeft toe dat je het jammer vind maar je respecteert zijn keuze en wens je hem alle succes bij zijn nieuwe club.
Je houd niet iedereen binnen. Daarnaast haalt Ajax dit jaar vele talenten van AZ, Fey en andere clubs. Het is beter om er goed en netjes mee om te gaan en de in en uitgaande stromen te managen.
10 0
Matzet
Spijker op z’n kop. Daar moet je als club zijnde boven staan. Veel succes wensen en over een paar jaar mag hij een prachtige tweede plaats vieren bij de Lampen.
2 0
Schip
Frustrerend. Maar wat mij betreft niet uit het juiste hout gesneden. Zulke gasten krijgen niet de speeltijd bij zo'n club, die ze nodig hebben om echt door te groeien. Maar goed. Plata talks.
6 0
Vlieske
Ik wens hem helemaal geen succes. Wens hem een compleet mislukte stink Carrière
11 -4
pablofranka
Welke garantie heeft hij dat zijn carrière hier bij Ajax wel lukt?
1 -2
Mikey Stormram
Bij PSV hebben ze alvast een contract klaar liggen, naar verwachting tekent hij daar over een jaartje of 2-3
1 0
AjaxPassion
Ben benieuwd wanneer ze in NL aan 15 jarigen een contract aan mogen bieden. Laatst de Eredivisie gevraagd en die gaven aan dat ze er mee bezig zijn...
2 0
Joseph
Had voor deze jongen niks uitgemaakt, weigerde al een paar maanden te tekenen. Dat had hij ook gedaan als hij op zijn 15e kon tekenen.

Dit zijn jongens die hun ouders rijk moeten maken, doodzonde..
3 0
AjaxPassion
Als ze op hun 15e niet tekenen kun je ze er een jaar langs zetten, want dan mogen ze nog niet naar het buitenland.
1 -1
Joseph
En wat als dat talent zegt: dan ga ik wel naar een andere club..

Aan zijn niet bestaande contract houden?
0 0
AjaxPassion
Dan zeg je prima, zoek er maar een in NL, want ze mogen nog niet naar het buitenland want geen 16. Je moet als NL club dan wel dom zijn om zo'n speler binnen te halen. Dus een jaar niet, nauwelijks of niet op niveau spelen.

Maar in de praktijk zal het wel iets anders werken.
0 0
amthree
Nou over een paar jaar te zien bij de lampen??
3 0
Toon meer reacties