[Update] 'Van interesse bij Ajax is geen sprake'

FinnDekker, 22-05-2019 om 20:55, 43529 views, VI |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Ajax wil zich deze zomer versterken met nog een Roemeen. Na Razvan Marin willen de Amsterdammers ook Ianis Hagi aantrekken. De zoon van voormalig voetballer Gheorghe staat momenteel onder contract bij FC Viitorul in Roemenië.

De talentvolle, aanvallende middenvelder, die ook als buitenspeler gebruikt kan worden, heeft nog een verbintenis tot en met de zomer van 2023. Toch zou de voetballer willen vertrekken. Ajax is een grote kanshebber met betrekking tot zijn handtekening, zo meldt Voetbal International woensdagmiddag. 

Ajax zou de drievoudig international van Roemenië al langer volgen. De twintigjarige gooit hoge ogen in Ovidiu. Aankomende maand speelt Hagi op het EK O21 in Polen. Hoeveel de spelmaker moet gaan kosten, is vooralsnog onduidelijk.

Update - 20.55 uur (22 mei 2019) - 'Van interesse bij Ajax is geen sprake'

Volgens Mike Verweij is er geen sprake van interesse bij Ajax voor Ianis Hagi. 'Dat is een hardnekkig gerucht', schrijft de Ajax-watcher op Twitter. Verweij: 'Het houdt verband met het bezoek van Ajax-fan Gheorghe (vader, red.) aan Ajax Juventus. Van Amsterdamse interesse in Ianis is volgens meerdere bronnen bij Ajax op dit moment geen sprake.'

 Bestel nu het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pointer1
Tweet is verwijderd op twitteraccount van Mike.
0 0
WZAWZDB14
Als ik beelden zo bekijk valt het talent van hagi redelijk tegen. Heeft een aardig schot in de poten maar zie hem met zn fysiek, passes en in de kleine ruimtes niet uitblinken.
Maar goed, de ajax scouts weten er natuurlijk meer van dan ik. (hoop ik ten minste.)
0 0
Truth
Mooi, driessen ontkracht het, dan zal het binnenkort wel rond zijn
2 0
JanTa
zeeeeer scherp!
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
aan de posities te zien, lijkt het er eerder op dat ajax bezig is om de bank te versterken.
0 -1
MankeNelis
Aldus de frikandel onder de sportjournalisten.
3 0
Cupmetgroteoren
Overmars heeft geleerd van eerdere fouten en wedt nu op meerdere paarden zodat ie niet afhankelijk is van één speler die wel of niet komt.
0 0
ajax4ever01
Wat denken jullie? Gaat Ajax Ødegaard en Bergwijn echt binnenhalen? Ik heb echt zo'n voorgevoel van wel net zoals ik afgelopen jaar had dat Tadic zou komen waar veel niet in geloofden.
0 0
AnsB
Ik ben bang dat Odegaard niet wéér in de eredivisie wil spelen, ondanks dat Ajax voor hem an sich wel een aantrekkelijke clubs is. Hij kan ook in b.v. Spanje aan de slag.

PSV zal voor Bergwijn de hoofdprijs willen (misschien wel 40 miljoen) en ik verwacht niet dat Ajax bereid is die te betalen. Bergwijn zelf wil volgens mij wel, maar heeft nog een meerjarig contract, zonder gelimiteerde vraagprijs, en is dus afhankelijk van wat PSV wil.

Ik hoop dat ik er in beide gevallen naast zit of dat in elk geval één van beiden wel komt, want ik vind beiden uitstekende en misschien wel de best denkbare versterkingen c.q. vervangers voor resp. Ziyech en Neres.
0 0
sdjt01
Ik denk (en hoop) in ieder geval odegaard. Bergwijn eordt waarschijnlijk een hele soap van psv kant..
0 0
Ajaxadept
Je moet je ook afvragen of je zo'n idioot bedrag als €35 miljoen ( of zelfs meer) voor zo'n speler wil uitgeven. Lopen wel betere voor minder geld rond buiten Nederland.
0 0
ajax4ever01
Ja lets hope!
Wat betreft Bergwijn is dat PSV eigen probleem want als Bergwijn zelf wil kan PSV hoog of laag springen maar hebben ze zelf een probleem met een ontevreden speler.
0 0
PJSM
Gelukkig komt er bij Ajax tegenwoordig weinig tot niets naar buiten. Dus die sensatiezoekers van de media roepen ook maar wat om hun krantje te vullen. Ik hecht er weinig waarde aan.
1 0
Babangida83
Kan me ook zo voorstellen dat Ajax nu naar buiten toe roept dat ze geen interesse hebben. Simpelweg omdat de deal nog lang niet beklonken hebben. Lijkt me sowieso dat Odegaard kandidaat nummer 1 is voor die positie.
0 0
Cupmetgroteoren
Ik wou net zeggen. Is bepaald niet zijn vader. (Nog) bij lange na het niveau niet wat Ajax zoekt.
0 0
ajaxwestland09
Hahaha 010 gaat voor fer, maher, vincent Jansen , narsingh. Denken ze ook nog dat ze odegaard kunnen halen
0 -1
ajax4ever01
Ødegaard gaat echt niet naar Feyenoord. Dat soort voetbal past niet bij hem.
0 0
Redrum
Dat niet alleen, ik denk niet dat Real Madrid hem wil verkopen voor 8 ton.
0 0
Babangida83
Omdat ze Odegaard dan huren.
0 -1
appeltje
Letterlijk niemand van Feyenoord denkt dat.
0 0
RensvN
Bij Feyenoord denkt uberhaupt niemand iets.
1 0
Ajacied33
Past precies bij Feyenoord vind ik. Vind er niks raars aan. Middelmaat gaat voor middelmaat toch?
1 -1
JariJari
Jsnsen kunnen ze ook heus betalen.
0 0
ajaxminimax
Heel opmerkelijk dat de Telegraaf en VI elkaar tegenspreken nu. Vaak zitten die op 1 lijn. Maarja ik zie Mike Verweij vannacht ook wel opeens met een tweet komen dat Ajax hem toch wil gaan halen.
1 0
afcasven1995
VI vs Telegraaf.

Wie gaat er winnen?
2 0
FWAjacied
Oorspronkelijke verhaal komt uit Roemenië. Zoals zo vaak de laatste tijd is het een buitenlandse medium eerst en volgen VI en Telegraaf. Maar inderdaad niet vaak dat de een ontkent wat de ander zegt.
2 0
Schwalbino
Haha. Als ik een 'media' had zou ik gewoon verzinnen dat 'Akkoord Hagi met PSV nabij is'. Iedereen inclusief psveeers click.
6 0
FWAjacied
Mike Verweij zegt geen interesse in Hagi.
0 0
GinoAFCA
die roept wel eens vaker wat
0 0
Boer Gijs
Ten Hagi
2 0
Hans Kraay Jr.
Ik denk dat Verweij morgen zijn Hagi redt.
0 0
Lagasj
Uit Den Haag
0 0
3*stars*3
Zou extra mooi zijn als Ajax morgen Hagi presenteert. ;-)
1 -1
ajaxwestland09
Goede voetballer welkom !!!
0 0
FrankBeton
Alles draait om kwaliteit.
Grote talenten vanuit de eigen jeugdopleiding zullen bij AJAX altijd blijven aanhaken.
Met veel kwaliteit (goede aankopen) zullen onze eigen talenten makkelijker kunnen meedoen en meegroeien in en naar dat hoge niveau.

No worries here
1 0
RaynoFischer
En de Nederlandse talenten a la De Ligt en Frenkie worden weer weggekocht en we hebben een goeie 017 lichting, maar daar mag je ook nog niet op rekenen denk dat ze bij Ajax echt wel weten wat ze doen en de echte grote talenten krijgen hun kansen wel zodra ze er klaar voor zijn;)
1 0
Aad82
Yess. We gaan geen Pavon meer halen! Check Argentijnse media. Overmars heeft de onderhandelingen gestaakt. Hij zou niet aan het profiel voldoen.
4 -2
FWAjacied
Als hij niet aan het profiel zou voldoen, zou je toch verwachten dat ze überhaupt niet starten met onderhandelen.
4 -1
JariJari
Dit.
0 0
Koekepeer
Ho had een plusje moeten zijn.
0 0
FrankBeton
En nu? Trossard? Vargas?
0 0
Boer Gijs
Nu Bergwijn. Of Depay
0 -1
Ajacied33
Zet Bergwijn nu uit je hoofd kerel. Die komt echt niet
0 0
AlexLitmanen10
Eerder Groeneveld of Dilrosun
0 0
GrandMasterFlex
Of allebei, want die kan je zeker voor gezamenlijk 30 binnenhalen denk ik
0 0
BrandjeXL
Beiden niet goed genoeg.
0 0
fc Barcelona_ke
Omdat boca graag 20 miljoen wil voor hebben.. goede keuze overmars. Niet snel gehapt!
3 0
afcasven1995
Zal wel back-up zijn van Donny om het volgend jaar over te nemen.
0 0
7172AFCA7395
Zijn vader is EEN van de beste roemeense spelers aller tijden.
Kan me nog een wereldgoal op het WK 94 herinneren.
1 0
Gonzo
Maar hier gaat het over de zoon
0 0
behangdelul
Al komen ze van Mars...als ze maar spelen alsof ze van Mars komen!
3 -1
Jelle2500
Identiteit bla bla bla, Wat loopt iedereen nou te huilen dan? Wees blij dat Ajax eindelijk eens echt goede spelers kan halen... Als daar een Nederlandse speler tussen zit zal Ajax die ook zeker halen.


Jeugd? Ja inderdaad er komt iniedergeval een topper aan in de naam van Gravenberch, Ook dat gaat gewoon door.
5 -1
ajax4lifebaby
Gewoon ook 15-16 jarige spelers kopen dus 2-3 jeugd spelen en 100% ready zijn voor het 1e is ook mooi hoor.
1 0
Jelle2500
Zeker
0 0
DeKenner
Wat een discussie is hier toch gaande zeg. 1. Ik denk dat ALLE Ajacieden graag Nederlandse (het liefst nog Amsterdamse) talenten vanuit de jonge Ajax jeugd zien doorgroeien naar Ajax 1. 2. Dat die vervolgens weggekocht worden voor grote bedragen is een compliment aan Ajax, maar betekent automatisch dat er een gat gevuld moet worden. 3. Dan heb je 2 vijvers om uit te vissen. Nederlanders of buitenlanders. Als je uit de NL vijver wilt vissen, moet je al snel kijken naar het Nederlands elftal, want aanstormende jeugd daargelaten vinden we alleen daar de benodigde kwaliteit. Uit de geruchten blijkt dat Ajax daar ook naar kijkt (Bergwijn, Propper). Verder zit daar niet veel haalbaars, of benodigds. Ajax kijkt echter ook naar de NL vijver met jonge visjes (Schuurs, Pierie, Scherpen, die jeugdtalentjes van AZ; Hillen en ...?). Dus wie zegt dat Ajax niet in NL kijkt moet nog eens een keer harder nadenken. 4. Wat je in NL niet vindt moet je, zolang je eigen jeugd er jog niet klaar voor is, elders zoeken. Dat doet Ajax nu met op het oog hele goede versterkingen (Traore, Marin, Martinez) Volgens mij is Ajax uitstekend beter en krijgt ieder wat wils. Ik wou dat er wat minder gezeurd werd.
7 -1
Schwalbino
Goed verhaal!
0 0
Dolberg25
Wat een bullshit wordt er hier allemaal gezegd. “We verliezen onze identiteit”. Dus jullie willen dat Ajax weer kansloos is in Europa? Ik vind het ook jammer, maar er is nou eenmaal geen Nederlands talent te vinden voor ons, wat het gestreefde niveau haalt.
5 -1
dianaajax
is er wel - maar moet je oplieden daarnaast vind ik het nietr erg om spelers te kopen maar we beginnen wel een koopclub te worden en heb t gevoel dat er meer aan jeugdopleiding gedaaan kann worden
1 -2
Ajaxxxisdebeste
Mooi op shirt al, nu nog dat die kan voetballen en je zit gebakken.
0 0
AnsB
Het is wel duidelijk dat Ajax op rechts aan het zoeken is: Odegaard, Bergwijn, Pavon, en nu weer Hagi. Ik vrees zó dat én Ziyech én Neres vertrekken!
Dan moet je echt iemand op rechts hebben die er direct stáát. Ik ga er maar van uit dat Overmars hetzelfde denkt, dus in zoverre ben ik er ook wel weer gerust op. Als het niet lukt mag Neres gewoon niet weg, klaar! Alternatief is dat je twee goede spelers voor de rechterflank koopt en aan risicospreiding doet.

Persoonlijk verwacht ik niet dat Odegaard weer in de eredivisie wil spelen, ook al is het bij Ajax. Hoop dat ik me vergis.
0 -1
IkJijHijWijJullieZijnAjax
denk eerder voor de bank, we hebben helemaal geen alternatieven voor die posities.
0 0
insectenverdelg
Enige club uit de eredivisie voor odegaard zal Ajax zijn. Anders niet. Alleen neem aan dat Ajsx alleen eil kopen.

Hagi weet ik weinig van, alleen dat ik xijn naam het laatste half jaar vaker heb langs horen komen. Je moet wel nu toeslaan en niet na jeugd EK. Duurste speler van Viitorul is tot nu toe 4.3 miljoen voor Marin geweest aan Standard.. Dat zal hiermee wel verbroken worden Als Ajax hem haalt zal dit verbroken worden, maar het zal ook niet direct 2x zo hoog worden. denk dst je hem voor rond de 6 a 7 binnen hebt.
0 0
AnsB
Het zou me zéér verbazen als Odegaard - ook al vindt hij Ajax een fantastische club - kiest voor wéér eredivisie. Ik denk echt dat Ajax te laat is voor hem; hij is te goed geworden en kan overal, o.a. in Spanje terecht. Niet bij de echte topclubs misschien, maar in elk geval in een betere competitie.

Maar goed, ik kan het allemaal zo bedenken, hij neemt de beslissing. Dus ja, ik hoop van harte dat ik me vergis en dat hij puur kiest voor de uitstraling en het speltype van Ajax, de bijna-zekerheid van Europees voetbal (en wellicht/hopelijk weer CL*) en de aandacht die Ajax als vanzelf krijgt Europees.

*Mede afhankelijk van hoeveel spelers vertrekken; het kost meestal tijd om weer een team te smeden. De Copa en de Africa Cup zitten dat deels in de weg (gespreide instroom) en je loopt extra risico als je loot tegen tegenstanders die al lang samenspelen onder dezelfde trainer en/of clubs die ons niet liggen qua speltype.
Ik ben daarom niet zonder meer overtuigd van soortgelijke prestaties in de voorrondes als dit jaar. Het blijft gewoon waardeloos dat je Europees moet spelen als de competitie nog niet eens is gestart. Er ligt wel erg veel druk op die wedstrijden als je nog geen ingespeeld team hebt.
0 0
Cupmetgroteoren
Neres mag weg van Overmars als minstens hetzelfde bod komt als de Chinese club. Overmars heeft nooit gezegd dat Neres niet weg mag.
0 -5
AnsB
Nee, ik denk dat dit te eenzijdig geredeneerd is. Het gaat niet alleen om geld, minstens net zo belangrijk is dat er goede vervangers zijn. Overmars zet daar absoluut ook op in.
Met Ziyech is een deal gesloten toen hij binnenkwam, dus die móet je laten gaan als hij de club vindt bij wie hij wil spelen. Dan kun je niet ook Neres laten gaan als er niet iemand klaar staat om hem te vervangen - temeer we überhaupt al dun zitten in de vleugelspitsen.

Het zou heel raar zijn om anders te denken. Vooral als je in ogenschouw neemt dat het volgende kampioenschap nog veel belangrijk wordt omdat de kampioen hoogstwaarschijnlijk rechtstreeks naar de groepsfase van de CL gaat.
Dát zou pas kapitaalvernietiging zijn als je dan geen volwaardige vervanger van Neres hebt en mede daardoor geen kampioen wordt.

Natuurlijk, je kunt je ook nog voor de CL kwalificeren als tweede, maar dan neem je nodeloos risico. En moet je je bovendien voorstellen hoe dat scheelt in de voorbereiding na een EK bovendien. Gerelateerd óók nog aan het vertrek van wéér sterkhouders (Tagliafico, Onana, Neres en vdBeek mochten deze laatste twee blijven, en misschien zelfs Blind en/of Tadic). Dan moet je dus wéér een lading spelers vervangen. Een nieuw team smeden kost meestal tijd, je hebt niet altijd het 'geluk' dat je team snel vaststaat/ingespeeld is.
Een trainer als TH is daar weliswaar goed in, maar hij kan geen ijzer met handen breken, en het is hoe dan ook een extra handicap als je een korte voorbereidingstijd hebt.

Ajax MOET volgend jaar kampioen worden, als was het maar omdat het te zuur voor woorden zou zijn als PSV profiteert van de door vooral Ajax verdiende punten.
1 0
Cupmetgroteoren
Ik weet niet waar je het over hebt maar Overmars was bereid Neres in de winter te verkopen, echter kwam laniez niet en moest ie toen blijven. De tekenen zijn nu ook daar: Overmars is alvast Bergwijn aan het polsen.
0 -3
ETM
Bij mijn weten is er nog geen harde bron die dit Neres verhaal bevestigd heeft?
0 0
AnsB
Ik heb het over een vervanger die zeker moet komen als Neres (en Ziyech) weggaat. Dus Neres mag niet tegen een hoge prijs weg als die er nog niet is. Dat is mijn punt.
Jij begon over weg mogen tegen een bepaalde prijs, zonder dat je daar een restrictie aan verbond. Ik maak die restrictie wel.

In jouw voorbeeld met Lainez maak je wel die restrictie, dus wellicht denken we er uiteindelijk hetzelfde over.
0 0
ram
Zeer welkom. Voor zijn naam alleen al.. Maar schijnt een aardig talent te zijn én kan uit de voetem op de posities die bij ons dun bezet zijn.
0 0
Gecko
Drie Argentijnen. Twee Roemenen. Een Braziliaan en een paar Denen
We gaan onze identiteit verliezen!
IK vind het geen goede zaak
2 -13
de_pitbull
Als je alleen maar Hollandse boeren wilt wordt je maar fan van Harkemase Boys ofzo. Amsterdam = Multicultureel.
4 -1
Patrick78
Onze identiteit? 55000 toeschouwers vanuit alle kanten van Europe elke zondag op de tribune. Wij zijn Ajax en geen VVV of Zwolle.
1 0
Bky
Jij vindt niets een goede zaak dus dat scheelt.
4 0
Gajes
Je beste NL spelers vertrekken, wat moet je dan? NL spelers van AZ halen die niet goed genoeg zijn? Je bent genoodzaakt om veel buitenlandse spelers in te passen als je in de top wil meedraaien.
1 0
Ozymandias
Wat heeft de identiteit van Ajax te maken met de nationaliteit van de spelers? De Deen Dolberg heeft als spelers die in de jeugdopleiding is begonnen meer een Ajacied identiteit dan de Nederlander Sinkgraven.
2 -3
Cupmetgroteoren
Je wilt geen tweede Chelsea worden, dus begrijpelijk. Echter, de Nederlandse jeugdproducten worden weggekaapt (Kluivert, beek, de ligt, de jong) en zyiech is natuurlijk ook een Nederlander. Klaassen vertrok twee jaar terug. Dus wat moet je dan doen? Het is niet zo dat er ieder jaar een de jong en de ligt doorbreken.
0 0
Ozymandias
Nogmaals, wat heeft de identiteit van Ajax te maken met de nationaliteit van de spelers? Had Litmanen niet meer een Ajax identiteit dan Vd Hoorn? Had Finidi George niet meer een Ajax identiteit dan Boerrigter?

Ajax is Amsterdams, niet Nederlands.

Hoeveel Amsterdammers ken jij die als ze zich voorstellen zeggen "ik kom uit Nederland" in plaats van "ik kon uit Amsterdam"? Ik namelijk geen enkele Amsterdammer die dat doet en ben zelf een geboren en getogen Amsterdammer dus ken dus behoorlijk wat Amsterdammers.

Ik zie liever elf buitenlanders die in de jeugdopleiding van Ajax zijn begonnen dan elf Nederlanders op latere leeftijd zijn gekocht in de basis van Ajax. Als er geen zelf opgeleide speler van het nodige niveau beschikbaar is maakt het mij niets uit of ze een Nederlander naar Amsterdam importeren of een buitenlander. Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat er in Amsterdam geboren en getogen supporters van Ajax zijn die het wel iets uitmaakt. De cultuur van Ajax komt uit de cultuur van Amsterdam en Ajax vertegenwoordigt Amsterdam.
2 -2
Cupmetgroteoren
Dan snap je er niet veel van. Litmanen speelde in een elftal met hoofdzakelijk jeugdproducten en Nederlandse spelers als Davids, seedorf, de de boertjes, blind etc. Ajax heeft haar naam en imago opgebouwd als talentenclub met spelers van eigen bodem. Men zeurt hier elke keer over city, Chelsea en Arsenal die alles wegkopen en hun identiteit verliezen. Ajax was dit seizoen nou net de uitzondering daarop, en nu interesseert het supporters plots niet meer.
1 -4
Web
Ik snap je punt, maar de tijden zijn verandert
44 procent wil een winnend Ajax het liefs met eigen talenten, maar als die niet voorhanden zijn moet je kopen.
Kluivert loopt al met 18 jaar de deur uit.

Als de spelers zoals vroeger rond de 25 jaar vertrokken kon dit nog
0 0
Ozymandias
De identiteit van Ajax bestaat primair uit twee dingen. Ten eerste, Amsterdam. Ajax is een Amsterdamse club en de Ajax cultuur komt voort uit de Amsterdamse cultuur. Amsterdam is kosmopolitisch en dus lijkt het me alleen maar logisch en passend dat Ajax dat ook is.

Ten tweede, de jeugdopleiding. Ajax zal zijn identiteit verliezen wanneer er niet genoeg zelf opgeleide jeugdspelers in het eerste spelen. Dat heeft niets te maken met of de spelers in het eerste Nederlands of buitenlands zijn. Eriksen gaf als Deense jeugdspeler van Ajax de club meer van z'n indentiteit dan Sinkgraven als Nederlandse aankoop.
0 -2
Cupmetgroteoren
Ja dus? Je koopt nu overal spelers weg die geen eigen jeugd zijn. Het valt Ajax bijna niet kwalijk te nemen want alle jeugdproducten, van bazoer tot Kishna tot de ligt worden na twee jaar weggeplukt. Daarom is het niet verkeerd om Bergwijn terug te halen. aan z'n interviews te horen staat Overmars er ook zo in
0 -3
Ozymandias
Dus heeft de identiteit van Ajax niets met de nationaliteit van aankopen te maken (zoals Gecko doet voorkomen). Het heeft te maken met of er genoeg eigen jeugdspelers een kans krijgen.

De vraag wordt dan: Heeft Ajax deze Hagi wel nodig of zal hij een eigen jeugdspeler in de weg lopen? Dat is een totaal andere discussie. Eén die veel interessanter en belangrijker is dan of Ajax wel genoeg Nederlanders in de selectie heeft.
0 -1
Cupmetgroteoren
Dat moet toch iedereen voor zichzelf uitmaken? Sommige mensen identificeren zich vooral met oerhollandse gasten als de ligt en de jong, anderen meer met neres en tagliafico en anderen meer met zyiech en mazraoui. Bottomline is dat Ajax nooit een koopclub is geweest.
0 0
Ozymandias
"Bottomline is dat Ajax nooit een koopclub is geweest."

Ajax is ALTIJD een koopclub geweest. Kijk maar naar hoeveel spelers niet uit de eigen jeugdopleiding kwamen in de ploeg van begin jaren '70. Ajax is alleen naast een koopclub ook altijd een opleidingsclub geweest. De grootste successen kwamen wanneer Ajax het juiste balans vond tussen koop- en opleidingsclub.

"Sommige mensen identificeren zich vooral met oerhollandse gasten als de ligt en de jong, anderen meer met neres en tagliafico en anderen meer met zyiech en mazraoui."

Maar dat sommige Ajax supporters zich daar makkelijker mee identificeren betekent niet dat dit ook daadwerkelijk iets te maken heeft met de identiteit van Ajax.
0 0
Rockpotje
Want met Lerby, Chivu en Maxwell konden ook weinig Ajacieden zich identificeren?
2 -2
insectenverdelg
1 van mijn favoriete Ajacieden blijft Jari.

Schone is voor mij soms meer Nederlander dan sommige jongens met een Nederlands paspoort.

Belangrijkste is dat het een goed team is
Verder is het voor het Nederlands elftal wel belangrijk dat er doorstroom komt vanuit Ajax. is niet je 1e verantwoordelijk. Maar het is wel iets wat je in je achterhoofd moet houden.
0 0
Truth
prima speler. Hoop alleen dat hij ook nog haalbaar is na een goed EK en niet de interesse van Ajax gebruikt om mee te schermen naar andere clubs
0 0
Pierre Heno
5 NL spelers in de basis lijkt me toch wel wenselijk voor behoud van de eigen identiteit.
0 -3
Ferd
zegt de gek met de Franse naam .....
0 0
Ozymandias
Wat heeft de identiteit van Ajax met de nationaliteit van de spelers te maken? Had Litmanen niet veel meer een Ajax identiteit dan Vd Hoorn? Ajax is Amsterdams (niet Nederlands) en Amsterdam is kosmopolitisch.
5 0
Rockpotje
Hoezo? Ik wil vooral elf spelers die aantrekkelijk aanvallend voetbal spelen. Een aantal jongens uit de eigen opleiding en een paar gasten die al langer bij de club spelen. Dat lijkt me belangrijker voor de identiteit van Ajax. Nationaliteit zegt me weinig. Ik heb liever Schöne, Ødegaard en Nico dan De Roon, Stengs en Van Aanholt.
4 0
Cupmetgroteoren
De toppers komen sowieso niet naar Ajax. Zelfs odegaard wil niet. Dan moet je toch in de relatief onbekende hoek gaan vissen met hagi en Martinez etc. Ajax heeft een begroting van 95 miljoen euro. Daar dienen de salarissen in te passen. Verder kun je nog tekengeld bieden en constructies zoals bij tagliafico waarbij de speler x percentage krijgt van transfersom, maar veel gekker moet het niet worden
0 -2
Ajaxxxisdebeste
Klopt AJAX creëert toppers...
0 0
koenos1
Ødegaard wil niet? bron?
3 0
Bonno1978
Ervan uitgaande dat jongens als Cerny en Labyad vertrekken, lijkt me het een prima versterking..
0 0
Sterspeler
Is dit materiaal voor het eerste? Ken hem niet goed. En wat zijn zijn kwaliteiten?
0 0
Schip
Kijk even op youtube zou ik zeggen. Is wendbaar, doet graag de Cruijff turn of iets dat er op moet lijken, heeft een steekpass en een goeie trap. Was niet vreselijk onder de indruk, maar dat heeft vermoedelijk te maken met degene die de compilatie heeft samengesteld. Als een speler opstaat na te zijn gevallen, is dat tegenwoordig al een paar beelden waard in zo'n filmpje.
0 0
JSF
Slim om papa te hebben uitgenodigd eerder dit jaar
4 0
Dolberg25
Lijkt me een goede investering. Eerlijk gezegd beter als Odegaard. Deze jongen is veel goedkoper en doet echt niet onder voor Odegaard.
1 -2
appeltje
Kijk jij de Roemeense competitie?
3 0
Schip
Beter dan Odegaard nog wel. Maar zoals hieronder wordt gezegd: haal ze beiden. Je verliest Ziyech en Frenkie, terwijl Labyad echt geen basiswaardige speler is gebleken. Althans niet in de CL. Nu krijgen we Lang er bij, maar zeker ook op de vleugels komen we tekort.
2 0
Mokum31
Nou ze komen gewoon beide
Denk dat je deze zomer niet te snel tevreden moet zijn
0 0
Patrick78
Zeker een talent, prima speler voor ons!
1 0