Ajax na seizoen met Ten Hag om de tafel

FinnDekker, 15-05-2019 om 19:10, 10226 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Edwin van der Sar is blij dat Ajax weer de uitstraling heeft van de glorietijden van vroeger. De club produceerde een aantal geweldige talenten, waarmee het eerste hoge ogen gooide dit seizoen. In gesprek met FOX Sports deelt de algemeen directeur zijn blijdschap. 

'Een glansrijk seizoen met een manier van voetballen waar Ajax voor staat. We hebben een ongelooflijk niveau gehaald.' Dit deed Ajax met 'eigen' jongens als Matthijs de Ligt en Donny van de Beek. 'Ajax heeft vaker mooie lichtingen voortgebracht. Maar dit jaar zeker ook. Dat doet ons goed. Iedereen heeft het erover, waar je ook komt. Ook over het plezier wat ze uitstralen. De uitstraling van de club is heel belangrijk voor Ajax.'

Mogelijk komt daar volgend seizoen weer een nieuw product van de eigen opleiding bij: Steven Bergwijn. Ajax is geïnteresseerd in de oud-jeugdspeler, die nu bij PSV speelt. 'Er zijn wel meer geruchten in het voetbal. Ajax wordt ook regelmatig onder vuur genomen. Je moet daarmee dealen als grote jongen.' Van der Sar ontkent de interesse niet. 'Het is niet raar dat gekeken wordt naar wat er in Nederland rondloopt. Er staan meer jongens uit Nederland op de lijst.'

Tot slot krijgt trainer Erik ten Hag een aantal complimenten. Na De Graafschap-uit gaat Ajax om de tafel met de coach. 'Er zijn een aantal knopen die doorgehakt moeten worden. Erik heeft uiteraard goed gepresteerd. Hij heeft zich staande gehouden, ondanks de kritiek. Het is een hele mooie manier om hem te belonen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
totallossie
Geef die man zo'n hoog salaris dat financien geen reden zijn om weg te willen bij Ajax
0 0
Ar
Wat is die Kraay toch een walgelijke intervieuwer.
Het hele jaar is die smerige lampenrat al bezig spelers naar het buitenland te lullen, en nu probeert ie het ook bij de coach.
Al in oktober was ie bezig De Jong en De Ligt naar het buitenland te lullen, bij Ziyech doet ie het ook om haverklap, bij Dolberg ook als ie de kans krijgt, bij Donny.
Kan iemand alsjeblieft deze man laten stoppen met zijn ondermijnende gedrag?!
2 0
atalantanio
Wat heeft dat rare mannetje Kraay te maken met dit artikel? Maak hem niet groter dan hij is. Geniet in plaats daarvan van Ajax.

Ten Hag moet je behouden voor Ajax, daar hoort geen enkele twijfel over te zijn. Volgend jaar weer wat moois opbouwen met Ten Hag en Poulsen, en met een selectie die redelijk intact is.
0 0
Rdk1983
Toptrainer! Beste Ajax sinds jaren. En dat zegt wat, onder Bosz ging t ook lekker.
0 0
PetrusKeizer
waarom toch altijd om de tafel. ga lekker naar t strand, of de disco!
0 0
AFCAMM
Erik ten Hag blijft gewoon lekker. Net als de meeste spelers. Komt allemaal weer goed.

Zag net ook het interview met Van Bommel. Prachtig hoor, die frustratie.
6 0
ajaxxcied4life
Ik kijk niet alles en al zeker niet als Mark van Bommel het lijdend voorwerp is van een intetview, maar je maakt mij wel benieuwd. Had hij er de pé in ja?
2 0
VierdeSterIn2023
van Bommel vertelde dat het niet altijd groots was wat psv heeft laten zien, maar dat er wel altijd een plan achter zit, namelijk de tegenstander in slaap sussen met zaaddodend voetbal, in de 95e minuut de winnende goal maken en dan voor de camera vertellen dat het plan uitstekend is uitgevoerd en dat dat een kwaliteit is.
4 0