Ziyech: 'Heel blij onderdeel te zijn van dit team'

BVeenstra, 04-05-2019 om 13:00, 48610 views, Veronica, Champions League Magazine |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Hakim Ziyech heeft het naar eigen zeggen ongelooflijk naar zijn zin bij Ajax. Dat vertelt de creatieve middenvelder in gesprek met Champions League Magazine, dat wordt uitgezonden door Veronica.

'Het is heel lekker om onderdeel te zijn van dit team. Ik ben ook blij om onderdeel te zijn van dit team. Iedereen vult elkaar aan', stelt Ziyech, die geniet bij Ajax. 'Ik denk dat het een team is dat niet bang is, dat met lef voetbalt. We kunnen het de grote teams moeilijk maken en verslaan. Iedereen in het team kan goed met elkaar opschieten. Dat is een goed punt van wat je laat zien op het veld.'

Ziyech maakt met Ajax kans om op 1 juni de finale van de Champions League te spelen. Het zou een droom zijn die uitkomt, maar de Marokkaans international weigert te vroeg te juichen. 'Het is soms moeilijk te beseffen. Ik denk dat we op dit moment niet aan de finale moeten denken, maar alleen aan de halve finale. Het is is mooi dat het er nu uitkomt en dat je het zo ver weet te schoppen.'

Denk jij dat Ajax in de bekerfinale met 1-3 van Willem II wint? Zet dan in en krijg 9 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Heiko
Willen ze bij Feyenoord nou Jordi Cruijf als technisch directeur?
1 0
tiestomaat
volgens mij vergeet je onze rots in de branding:Donny vd Beek..heeft Davy Klaassen doen verBeeken..
1 0
ambtenaar
Wat een team !
Bijna onmogelijk om een favoriet te hebben met jongens als, Ziyech, frenkie,de Ligt, Tadic, Neres, Blind, Nico, Onana.
4 0
Jaridebeste
Wat dacht je van Donny!
2 0
ambtenaar
Oei.... gewoon vergeten idd
0 0
ajax1981
Huntelaar (op passie), Schone (op traptechniek)
1 -1
ambtenaar
Mooi dat je die gasten noemt, iedereen is momenteel top
0 0
Ajaxio
Schone ging wel lekker door het ijs toen het tempo hoog werd en het fysiek werd tegen Tottenham. Ik zou hem niet opstellen Tottenham thuis en in een CL finale.
0 0
WouterBerg83
Tot ie een vrije trap van 18 meter afstand erin trapt en de wedstrijd doet kantelen...
0 0
SilverHaze
Wij ook pik. Onverstoorbaar doorgegaan met voetballen.
2 0
PetrusKeizer
Ik lach me kapot als Hakim en Lasse allebei scoren uit n vrije trap tegen die Spurz.
2 0
jarenfan
Zou leuk zijn deze tekst,blijf nog een jaar,.....
3 0
Ajax2018
nedved90, zo 10 februari 2019 om 12:36Is die kale gek al ontslagen?

DeWijsneus, zo 10 februari 2019 om 13:04Ten Hag heeft steeds geen antwoorden. Het is gewoon klaar met die stumperd.

Kuningast, zo 10 februari 2019 om 11:51Niet met jou als coach, ga weg!

KlasseLasse, zo 10 februari 2019 om 11:40vorm kan er morgen zijn! je ontslagbrief ook

DeBaarsjes, zo 10 februari 2019 om 11:03Hou gewoon je bek man

HupSjakie, zo 10 februari 2019 om 10:55Mismatch vanaf dag 1, met z,n Utrecht-tasje. Opbokken met deze clown en neem die geweldige Overmars maar mee.

lauw, zo 10 februari 2019 om 10:53Totaal geen ajax trainer dit tactisch gehandicapt en totaal geen People manager. Pleur deze boer eruit en haal een trainer met ervaring desnoods een buitenlandse trainer. Seizoen is nu naar de klote dan maar wederom een half jaar wennen en volgend jaar knallen

Benleiden, zo 10 februari 2019 om 10:28Grootste fout die Ajax de afgelopen jaren heeft gemaakt. Na een profielschets uitkomen bij een trainer als EtH. Om te huilen is het, wat een mismanagement

Renevanrijswijk, zo 10 februari 2019 om 10:37Ten hag vervangen per direct

Jelephi, zo 10 februari 2019 om 10:13Je kan me niet kwaaier krijgen met dit soort uitspraken. Ten Hag flikker op met je wazige opstellingen en wisselbeleid. Je hebt geen autoriteit over deze groep en te lang geteerd op individuele vorm en kwaliteit de eerste seizoenshelft.

Gerrr, zo 10 februari 2019 om 09:48Gisteren was die lamlul nog verrast door het hoge druk zetten van Heracles, en nu heeft hij voor de wedstrijd gewaarschuwd.

Straatje weer aan het schoonvegen.

Opbokken met die kale incompetente zakkenwasser.

Gerrr, zo 10 februari 2019 om 09:43De vorm kan er morgen weer zijn als jij maar opgesodemietert bent, lamlul,

ArnoAjax, zo 10 februari 2019 om 09:30Ten hag, jouw tijd zit erop! Je hebt niets met de spelersgroep en zij niets met jou! Ik vond je nooit een Ajax trainer en dat heb je nu wel bewezen denk ik zo. De verwende spelertjes hebben iemand nodig die boven de groep staat. Louis wanneer kom je?!

DeWijsneus, zo 10 februari 2019 om 09:22Kale glimmende kop is het enige wat vorm heeft, oprotten met die vent

arcelvTol1971, zo 10 februari 2019 om 09:22Dat is te laat achterlijk paasei met je schijterige wisselbeleid. Ben helemaal klaar met die eikel.

AjaxisMokum, zo 10 februari 2019 om 09:08We wachten al 4 jaar Erik, dus tot morgen lukt ook nog wel.
Oprotten dwaas!

Renevanrijswijk, zo 10 februari 2019 om 08:41#tenhagout

Johan1, zo 10 februari 2019 om 08:36oprotten clown

Nouwske, zo 10 februari 2019 om 08:25Rot op te hag!!!! Rot op
6 -2
Sterspeler
De kritiek was deels gewoon terecht. Ook de periode na de winterstop. Tot die wedstrijd tegen Real leek het er gewoon op dat Ajax alles zou gaan verspelen in een maand tijd. Ajax is er sterker uit gekomen. Ook credits voor ten Hag.
Ik wil hem ook niet meer kwijt als trainer. Waar ik aan het begin van aanstellen ook m'n twijfels had: goede trainer, maar past die bij Ajax? Zeker z'n persmomenten waren ronduit debiel. Hij is echt 180 graden gedraaid, enorm gegroeid en alles wat hij nu zegt klopt ten opzichte van toen.

Het gevaar van jou post is dat je nu je gelijk wil halen, terwijl als je de comments in het perspectief van het moment van schrijven plaatst, een hoop critici terecht boos waren. Ik ook. Hoe kan je nou rustig blijven na een verliespartij van 6-2 tegen middelmaat Rotjeknor Feyenoord? Ik vond in de eerste plaats op het moment zelf dat ze Keizer nooit eruit hadden moeten gooien omwille van ten Hag ivm tragedie Nouri maargoed. It happened. Het is dan wel makkelijk om te zeggen dat er geen kritiek mag zijn op ten Hag. Zeker als hij een jaar later na aanstellen zoveel punten morst in een maand tijd.

Wanneer je nu kijkt naar het seizoen, dan gaat het fantastisch, maar wees je er bewust van dat het ook als een kaartenhuis in elkaar had kunnen storten. Dat dat niet gebeurt is inderdaad de verdienste van EtH
0 0
PetrusKeizer
ik heb heb me ook schuldig gemaakt aan dat gebash: "ik neem nog maar ns n stukkie appeltaart bij mn pittig, geurende bakkie HAG". tot vervelens toe..sorry, Erik.
0 0
AnsB
Je schiet je doel aardig voorbij door iedereen dit door de strot te willen duwen.
Ik ben TH-fan van het eerste uur (obv zijn visie en aanpak), maar dit spreekt mij totaal niet aan. Het kan en mag best wat subtieler.
3 0
Ruff Rhythim
Zucht...ik word hier zo moe van....
0 -2
Ajax2018
Halve finale CL, finale beker, 1e plek ranglijst...

Jan Doedel, di 12 februari 2019 om 00:40Dit heeft niks met vorm te maken lul!
Puur mentaliteit en daar ben jij verantwoordelijk voor

blava, ma 11 februari 2019 om 06:47
Ik heb veel geduld met trainers maar sinds zaterdagavond is het voor mij over met TH.

mercurius3, ma 11 februari 2019 om 00:51Ten hag moet tegen zichzelf beschermd worden. Heel het land lacht hem inmiddels uit, het is de lijdensweg van de treurige clown.

mercurius3, zo 10 februari 2019 om 21:02Heb nog nooit iemand gezien die met zo weinig merites op een functie geplaatst wordt. Het is alsof de werknemer die in een bedrijf het minst presteert twee keer achter elkaar promotie krijgt.

Ten hag hoort helemaal geen trainer bij Ajax te zijn. Sterker nog, ten hag hoort helemaal geen trainer te zijn. Je kunt gewoon geen trainer zijn als je geen didactisch en communicatief vermogen hebt. Dat is vragen aan iemand zonder armen en benen om koorddanser te worden

Gerrr, zo 10 februari 2019 om 19:58Het enige kansje wat Ajax nog heeft op de titel is als Ten Hag ontslagen wordt.

Overmars en Sar, doe je werk en maak een einde aan deze ellende.

michaellaudrup, zo 10 februari 2019 om 19:18Die vorm komt alleen terug wanneer jij met je 2 clowns bent opgestapt

Ansjo, zo 10 februari 2019 om 15:01Nou ik hoop dat jij morgen je baan niet meer hebt. Wat maakt die vent een hoop domme fouten. Geblesseerde spelers opstellen. 7 of meer middenvelders opstellen. Frenkie de Jong dus Luuk de Jong laten dekken. Sinkgraven opstellen als verdediger. Hij durft nooit te wisselen naar wat de wedstrijd nodig heeft. Is altijd bang om de vedettes te wisselen. Heeft geen overwicht. Het ziet er niet uit voor de camera en persconferenties

Gerrr, zo 10 februari 2019 om 14:56Marc en Edje, jullie denken er toch niet aan om deze falende coach te laten zitten hè ?

Doorpakken en wegwezen met deze hansworst

Ansjo, zo 10 februari 2019 om 15:05Nee joh die spelers moeten hem niet. Supporters pruimen hem niet. Ajax is gewoon te hoog gegrepen voor hem

SjaakWolfs, zo 10 februari 2019 om 13:34Jammer dat Bosz vastligt bij Leverkusen. Die weet wel raad met dit spelersmateriaal. Ten Hag kan gewoon echt niet op dit niveau. Een stamelende Tukker, zonder enige ervaring in het topvoetbal.
3 -2
JariHeijden
Hahaha! Mooi in het archief gedoken. Veel reacties zijn heel lang heel treurig geweest. Het kan verkeren!
0 0
T.reckveugel
Dit hebben we nodig, een scherpslijper met de kwaliteiten van een gründliche archivaris.
Op 4 mei, je vraagt je af wat jij in een situatie als in de bange jaren gedaan zou hebben.
Laten we alles wat iedereen ooit geroepen heeft tegen hem gebruiken, dat wordt gezellig.
Dat Ajax nog geen kampioen is ligt niet aan de kwaliteit van pisvee. Rouleren in de 1e competitiewedstrijd kostte 2 punten en was niet het plan van de supporters. Frenkie de Jong op de plek van de Ligt in lampegat was ook zelfmoord. Zomaar 5 punten. Maar shit happens. En sommigen uiten machteloze frustratie wat sterker dan anderen. Verder alle lof voor wat er bereikt is.
3 -1
Pjait
En wij zijn heel blij dat jij onderdeel uitmaakt van dit team!
2 0
Nesta
"het is heel lekker om onderdeel te zijn van dit team" "ik ben ook blij om onderdeel te zijn van dit team" redactie? 50-50 dat hij blijft
0 0
Len nart
Als hij niet bijtekent loopt hij na volgend seizoen dan gratis weg. Wat heel jammer zou zijn, al zou ik graag nog een jaar van Ziyech genieten
0 0
Van Reenen
Ik ben bang dat Hakim na Andre Onana en Nico Tagliofico de 3s Ajaxspeler is die nog een jaar blijft. Nou ja, bang? Ik juich het van harte toe.
2 -1
de-Ajacied
Hij is dé motor van Ajax.
4 -1
Koningtoto
Samen met Nico.
0 0
Schip
Eens. De grote aanjager. Zonder Frenkie was het tegen Bayern nog steeds erg goed, zonder Ziyech mis je gif, energie, gevaar.
1 0
Kikke
Zeker maar andere spelers net zo! Iedereen vecht voor elkaar!
2 0
JesperOlsen74
Hij liegt dat het gedrukt staat.

Ene Valentijn roept al maanden dat de spelers niet met elkaar (incl trainer) overweg kunnen.
Die kan het toch allemaal beter weten dan onze Hakim...?

Buiten het voetballend vermogen wat hij heeft, man wat en energie legt hij in de wedstrijden (zeker Europees). Geweldenaartje.
13 0
PetrusKeizer
Heeft Valentijn voetballend vermogen? Bij welk café-elftal speelt-ie? 1 beerenburger voor elk gescoord doelpunt?
0 0
Kikke
Wat een onzin zeg, of het het hele jaar goed heeft gelopen. Maar het belangrijkste is dat de sfeer weer helemaal goed is, ik ben niet vergeten hoor, dat het na de winterstop even niet goed liep. De sfeer is uiteindelijk het allerbelangrijkst en de hele wereld praat over je! Het is geweldig!
0 -2
Stroeve
Deze man kwam als medewerker van Ajax en is nu op en top Ajacied. Dat weet ik zeker. Je ziet het aan alles.
6 0
0h0Litmanen0h0
Heel goed Hakim, we staan nog zeker niet in de finale. Spurs gaat alles of niets spellen en heeft het voordeel dat het uitdoelpunten kan maken. Ajax moet ook gewoon vol voor de winst gaan

Btw Derksen sloeg wat betreft Ziyech de plank volledig mis na de wedstrijd. Was het voor de rest wel met hem eens dat Ajax zijn spel niet speelde, maar werk wat Hakim verzet heeft is ongelofelijk!
8 0
Ajaxxxisdebeste
Ik ben er niet gerust op hoor... we moeten ze van scoren houden en kansen direct benutten. Laten we allemaal een schietgebedje doen en duimen voor een finale Ajax
2 -1
Joodhannus73
Geef hem een contract voor het leven! Waarom niet? Doe nu een bonus van 5 miljoen, daarna 3,5 miljoen per jaar salaris tot hij stopt en daarna een mooie pensioenuitkering van de club. Hij kan de nieuwe Schöne worden. Waarom niet? In het buitenland mag hij echt niet zoveel fouten maken als hier. Hij heeft de vrije rol en volgens mij heeft iedereen hem nu wel in de armen gesloten.
2 -1
Sterspeler
Een bonus van 5 miljoen? 1 miljoen zou al prima zijn. Een salarisverhoging heeft hij al gehad. An sich kan er nog iets op gooien, maar laten we aub niet alles door de plee spoelen.
0 0
Sampaoli
Moet altijd lachen om mensen die denken dat Ajax elke speler miljoenen bonussen kan geven. Zo'n grote en kapitaalkrachtige club zijn wij nou ook weer niet.

Spelers moeten hier willen spelen, omdat wij CL hebben, omdat we aanvallend voetbal spelen en omdat wij talent de kans geven. Een goed salaris kunnen wij ook bieden, maar we moeten niet doorslaan hoor.
7 -1
koenos1
Wat een ongelooflijk contrast met een paar jaar geleden. Je ziet hem hem iedere interview stralen, dat was 1 á 2 jaar geleden wel anders.
0 0
AFCA1510
Hakim! Levenslang ajacied dan maar, met een dik loon.
3 0
Redrum
Dat interview van Jack van Gelder met Hakim was trouwens erg mooi om te zien. Van Gelder die gewoon normale oprechte vragen stelde over de huidige mentale en fysieke gesteldheid van Ajax en Hakim die aangaf dat het nu eigenlijk pas echt leuk begint te worden. Dan de afsluiter waarbij Jack van Gelder Hakim oprecht succes wenst en de grote glimlach van Hakim die hem bedankt. Mooie beelden. Hakim is een gevoelig jongen en het is fijn voor hem dat hij eindelijk eens gewaardeerd wordt en ook in een team speelt waarin hij optimaal kan renderen. Ik zie hem zomaar nog een jaar blijven hoor.
8 0
Van Reenen
Op welke zender en op welke dag werd dit uitgezonden Rectum? Ga ik het ook even bekijken. En bij voorbaat dank en prettige wedstrijd morgen die aanvallend voetbal van 2 kanten kan opleveren. Bij winst Ajax en kampioen van Nederland wordt Willem II automatisch geplaatst.
1 -1
eijsenring
Rectum hahahaa
1 -1
Mocrodammerr
nja jack van gelder is enkel voor Ajax bij een aanstaande succes. als het minder gaat is hij opeens voor afc.
6 -1
ajax4ever01
Broeder regel jij even dat Hakim nog een seizoen blijft, jij hebt je connecties je weet toch? ;)
1 0
Redrum
Jack van Gelder is een eng mannetje, maar dat interview deed hij heel goed. Het is jammer dat hij zich soms genoodzaakt voelt zijn liefde voor Ajax te verbergen, iets waar bijvoorbeeld ook Jan-Joost van Gangelbitch enorm veel last van heeft.
8 0
JesperOlsen74
Is die Jan-Joost nu wel of niet voor Ajax? Als ik af moet gaan hoe hij over Ajax spreekt en wat hij allemaal roept, zou je denken dat hij 100% anti is.

Mocht hij wel voor Ajax zijn, wat is dat dan voor een hypocriet gel*l van hem. Anderen laten hun voorkeur toch ook gewoon doorschemeren?
Wat is daar mis mee?
Hij hoeft geen polonaise te lopen, maar Ajax proberen af te zeiken is het andere uiterste.
Dus conclusie: ongeschikt!
1 0
de-Ajacied
Eigenlijk is het gewoon een hockeyer, die bij FOX meer carrière kan maken als hij voor feyenoord is.
1 0
Luck76
Ik kan me nog de kampioenswedstrijd in 2011 tegen Fc Twente herinneren. Toen straalde het gewoon van JJvG af dat hij voor Ajax was.

Ik denk dat hij inderdaad zo negatief is over Ajax, om te verbloemen dat hi voor Ajax is....
1 0
JesperOlsen74
Totaal onnodig. Je hoeft niet af te zeiken, je kunt je voorkeur verbloemen door objectief te zijn. Als het slecht is, mag het gezegd worden, maar als het goed is is het goed. Zelfs supporters van F'noord, Utrecht, Psv spreken hun bewondering en waardering uit over het Europese seizoen (een enkeling met zuurstoftekort bij de geboorte daargelaten).
2 0
Koningtoto
Hij is meerdere keren met de dood bedreigt door wat kakkies.

http://www.soccernews.nl/news/436958/ajaxhoofd-van-gangelen-doet-pijnlijke-onthulling
0 0
Vinc-ajacied
Het probleem is dat als je als journalist uitgesproken Ajaxfan bent dat half voetbalminnend gelijk een hekel aan je heeft. Natuurlijk zijn er een boel journalisten Ajaxfan maar dat zullen ze nooit laten merken.
0 0
Redrum
Het blijven van Hakim heeft zowel voor Ajax als voor hemzelf fantastisch uitgepakt. Ik kan nog steeds niet geloven dat we komende woensdag spelen voor een plek in de finale van de Champions League finale. Het is echt te onwerkelijk voor me eigenlijk. Het behalen van de Europa League finale twee jaar geleden was al fantastisch, maar dit slaat echt alles. Verder ook gewoon mooi voor Hakim als mens dat hij dit jaar wel de waardering van de fans krijgt. Wat een wereld van verschil met vorig seizoen.
5 0
ajax4lifebaby
Geef hem nog een ophoging van 200-300k!
0 0
ST
Of 1M
0 0
Mike1
Stel je voor dat Ziyech wel naar AS Roma was vertrokken; hoezeer had hij dan gebaald dat Ajax zo ver was gekomen in de CL zonder hem?
1 -1
Suarez16_
Zonder Ziyech hadden we hier niet gestaan.
9 -1
Farry
Zonder Ziyech komt er ook geen steekpass naar VDB 1-0 Tottenham
6 0
AJAIXIXIXI
Net zozeer als Kluivertje nu baalt, al zegt hij wat anders.
5 0