Traoré helpt Jong Ajax aan ruime overwinning

FinnDekker, 15-04-2019 om 21:50, 33475 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Jong Ajax heeft maandagavond in een doelpuntrijke wedstrijd gewonnen van Go Ahead Eagles. De ploeg van Michael Reiziger kwam al vroeg in de wedstrijd op achterstand, maar kwam al heel snel terug in de wedstrijd. Spits Lassina Troaré nam de beloften met twee goals en een assist bij de hand en zorgde met zijn ploeggenoten voor een ruime overwinning: 5-2.

Beide ploegen vlogen uit de startblokken. Go Ahead Eagles kwam al heel snel op voorsprong. Geklungel achterin door Dominik Kotarski en Dean Solomons leverde een kans op voor Thomas Verheydt, die deze gelijk verzilverde. Maar nog geen twee minuten later lag de bal ook aan de overkant in het net. Het was Traoré die een lage voorzet van Teun Bijleveld in het doel schoof.
 
Na de twee goals zakte het tempo wat naar beneden. De eerste grote kans kwam pas na zo’n twintig minuten. Traoré moest zijn tweede maken, maar faalde oog in oog met doelman Hobie Verhulst. Ook de bezoekers werden halverwege de eerste helft weer gevaarlijk, mede door onnodige fouten achterin bij de Amsterdammers.

Het was Jong Ajax dat uiteindelijk weer het net wist te vinden. Eerst was Noa Lang nog dichtbij met een prachtige volley na een heerlijk lobje van Vaclav Cerny. Maar vervolgens was het uit een vrije trap alsnog raak. De bal werd breed gelegd richting Perr Schuurs, die de bal hard en laag in de linkerhoek ramde. Zodoende gingen de beloften met een voorsprong rusten.

De openingsfase van de tweede helft was een kopie van die van de eerste helft. Weer scoorde Go Ahead een snelle goal, maar hetzelfde deed Jong Ajax opnieuw niet veel later. Verheydt scoorde zijn tweede van de avond, terwijl aan de andere kant Pereira trefzeker was. De bezoekers moesten daarmee weer op zoek naar een treffer, alleen waren de grootste kansen voor de thuisploeg. Vooral Lang en Traoré werden gevaarlijk.
 
Jong Ajax nam even later alsnog afstand door een goal van Traoré. De spits nam de bal met de hak mee en bleef kalm in de afronding. De Afrikaan bekroonde zijn sterke spel enkele minuten later met een assist op Pereira, die zijn tweede en Jong Ajax’ vijfde maakte. Het duel was daarmee gespeeld.

Opstelling Jong Ajax:

Kotarski; Bakboord (Ter Heide 86'), Schuurs, Solomons, Kemper (Bakker 68'); Bijleveld, Gravenberch, Lang; Cerny (Nunnely 78'), Traoré, Pereira.

Wissels Jong Ajax:

Van Bladeren, Bakker, Pasquali, Nunnely, Ter Heide, Thethani.

Opstelling Go Ahead Eagles:

Verhulst; Lelieveld, Bosz, Veldmate, Baas; Stans, Bakx, Van Moorsel; Dzepar, Verheydt, Dekker.

Wissels Go Ahead Eagles:

Spenkelink, Jansen, Bliek, Wakana, Langedijk, Van der Venne, Pouwels, Agbalian, Baukema, Groenbast, Buttner.

Doelpunten:

0-1 Verheydt (3')
1-1 Traoré (5')
2-1 Schuurs (39')
2-2 Verheydt (52')
3-2 Pereira (57')
4-2 Traoré (68')
5-2 Pereira (76')

Volg de wedstrijd via Twitter:

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ozymandias
Ik vraag me af of Danilo in de voorbereiding op het volgende seizoen een kans krijgt in de selectie van het eerste. Hij lijkt zich goed aan de linksbuiten positie aan te passen (hij speelde een beetje op de manier waarop Villa dat bij Barcelona deed) en hoewel hij een periode was minder speelde heeft hij dit seizoen toch een behoorlijke indruk gemaakt. Mijn verwachtingen van hem waren niet hoog (ik had verwacht dat hij pas in de loop van het seizoen misschien een basisplaats zou veroveren) en die heeft hij in ieder geval overtroffen.
2 0
Joseph
Toch mooi om te zien dat er wel een paar jongens tussen zitten die prima mee zouden kunnen in de eredivisie. Dit jaar durfde ten Hag zijn team niet om te gooien, volgende stap zal toch zijn om met een bredere selectie in de eredivisie te winnen.
1 0
BarcoVanMasten
Poeh, die Pereira vanaf linksbuiten met Traoré in de spits is me wel een mooie combinatie hoor! Weten elkaar heel makkelijk te vinden, en hebben allebei een sterke functionele techniek, explosieve versnelling, goed fysiek en neusje voor de goal. Hopelijk zijn deze jongens langzaam onderweg naar het eerste elftal, is ze zeker gegund :)
6 0
Starkoo
Voorbode tukkers Vrijdag in blikken!
1 0
Lagasj
2de helft genoten van Lang en Gravenbergh.
Gravenbergh is pas 16 en dat hij wat onzeker is siert hem alleen maar.
Alle ogen zijn op hem gericht en de druk moet dan ook zeer groot voor hem zijn.
Ga er maar aan staan. TH had hem ook niet naar het eerste moeten halen, was nog echt te vroeg.
Een inschattingsfout waar Gravenbergh nu voor moet betalen.
Belangrijk lijkt me dus voor zijn trainers om die druk eraf te krijgen zoadat hij zich in alle rust kan ontwikkelen.
Plezier in het voetballen krijgen en houden is nu het belangrijkste want als dat terug is kan hij wel zo met het eerste mee trainen.
2 -5
Cello
Traore twee keer gescoord, maar ook Danilo Pereira twee maal trefzeker. Goede overwinning dit keer voor JA.
2 -1
soewares
Hopelijk pakken deze kanjers de tukkers aan. Kampioen worden ze toch wel maar liever niet hier
2 0
MPAjax
Traore klasse apart, wederom een Traore maar nu een spits
6 0
Rsv
Hoe zit het eigenlijk met Cerny, kan die nog aanhaken en basisspeler worden bij Ajax denken jullie?
1 -3
ajaxx123
Vond hem gister erg tegenvallen. Danilo (geen pure buitenspeler?) waren veel meer aanwezig dan Cerny. Koos ook vaak voor eigen succes ipv meegeven op opkomende back Bakboord (speelde overigens ook sterk).

Schuurs was erg goed gister, vooral opbouwend. Wel een vreemde keuze om bij de goal weg te lopen bij zijn directe tegenstander en te gokken op een teruggetrokken bal.

Lang was ook genieten, af en toe wat overdreven maar hoort er ook een beetje bij. Samen met Gravenberch wel potentie voor Ajax 1.
0 0
WantAmsterdam
Heb er een hard hoofd in, staat door blessures al jaren stil in zijn ontwikkeling, vind hem dit seizoen nog niet overtuigend, vaak onzichtbaar en lijkt behoorlijk explosiviteit en snelheid kwijtgeraakt te zijn. Het is twee voor twaalf want hij wordt dit jaar 22...
2 0
Ajax#1900
Cerny is duidelijk klaar. Ik vond het voor z'n blessure ook niet veel eigenlijk. Heeft toen bijna 30 keer mee mogen doen in het eerste, maar kon niet overtuigen.
4 -1
AnsB
Heel fijn om hier de reacties te kunnen lezen. Op deze manier kan ik toch een beetje op de hoogte blijven welke talenten goed spelen (ik woon niet meer in Amsterdam).
Goed om te lezen dat Lang, Schuurs en Traoré dichterbij het eerste komen.
Gravenberch lijkt me daar nog te jong voor, al weet je nooit hoe dingen kunnen gaan.

Nog even over zijn mentaliteit. Ook ik heb op basis van het interview met zijn ouders twijfels of hij wel echt geschikt is voor de top, maar ik geef onmiddellijk toe dat hij nog erg jong is en dit dus nog lang niet alles zegt. Toch houd ik dit in mijn achterhoofd, al was het maar om mijn eigen verwachtingen te temperen.

En nu maar hopen dat het eerste ook gaat winnen morgen!
6 0
WantAmsterdam
Ik ben ook heel kritisch, maar komaan Gravenberch is 16, tuurlijk is hij soms heel nonchalant maar vergeet niet hij speelt pas (op die leeftijd) zijn eerste seizoen in jong, en doet dat uitstekend, ja hij moet nog veel leren maar daar heeft hij tijd genoeg voor.
10 -1
paulurs
De vraag is of hij die tijd neemt met zijn zaakwaarnemer. Groot risico om hem te laten spelen met een contract van nog maar 2 jaar. Hoop dat Marc geleerd heeft van Kluivert.
0 -3
arigold
16 is absurd jong idd, bij Ajax zit hij op de beste voetbalschool van NL. Mijn verwachtingspatroon is gezien zijn leeftijd misschien nog te hoog.
8 0
WantAmsterdam
Mag ook bij Ajax, maar we moeten niet vergeten dat Gravenberch verder is dan bijna alle spelers binnen Ajax op die leeftijd, kan me nog herinneren dat lang ook verschrikkelijk nonchalant was begin dit , en het laatste seizoen. En die is 3 jaar ouder en ontwikkelt zich absoluut top de laatste maanden.
6 0
Red Devil
Mooie overwinning van de boys.
2 0
NouriVandeBeek
Ik ben een huge fan van Gravenberch, maar 1e helft wat echt te nonchalant. Hij moet met meer concentratie en focus spelen. Ik zie het dan goed komen, maar moet daar wel aan gaan werken. 2e helft was die serieuzer en dan zie je zijn kwaliteiten.
7 0
WantAmsterdam
Misschien een keer rust? Lijkt soms wel vermoeid, is pas 16! Word vaak vergeten maar is altijd de jongste op het veld
6 0
Ozymandias
Hij lijkt inderdaad vermoeid en dat is ook logisch gezien het feit dat hij na Botman van alle jeugdspelers van Ajax dit seizoen het meeste minuten heeft gespeeld (en dan ook nog eens als 16 jarige voornamelijk op Eerste Divisie niveau) én hij door het EK o17 maar een korte zomervakantie heeft gehaald. Jammer genoeg moeten er weer wat kortzichtige mensen direct vol de zuur in schieten en doen alsof hij een slechte mentaliteit heeft. Dat hij soms nonchalant is (bijvoorbeeld in zijn passing) klopt maar welke 16 jarige creatieve middenvelder is dat niet?

Een paar seizoenen geleden speelde De Jong met enige regelmaat een wedstrijd waarin hij door nonchalance veel balverlies leed en als hij niet aan de bal was niet erg geinteresseerd in het spel was maar Frenkie werd nooit een slechte mentaliteit verweten en een jongen als Gravenberch wel. Ik vraag me af hoe dat komt...
5 -3
DeMeervanweleer
Deze bijna reflexmatige suggestie is net zo erg als de kwaal waar je op doelt. Het beeld dat ik bijvoorbeeld van hem heb is gebaseerd op een interview met zijn ouders.Daarin komt hij niet naar voren als een jongen die overloopt van ambitie en passie. Talent genoeg, maar heel laidback, misschien wel omdat jongens van 16 dat nou eenmaal kunnen zijn...
3 -1
Ozymandias
Wat heeft dat met zijn mentaliteit te maken. Dolberg komt
niet over als iemand met veel passie maar niemand schrijft dat hij een slechte mentaliteit heeft. Het valt me op dat veel AS leden heel snel over mentaliteit beginnen bij niet-blanke spelers en dat als blanke spelers zich hetzelfde gedragen niemand het over hun mentaliteit heeft.
0 0
DeMeervanweleer
Ik waardeer je post meestal zeer Ozymandias, maar ik denk dat je AS`ers of de Ajaxsupporters hier onderschat. Het merendeel leeft in de werkelijkheid van de multiculturele samenleving waar de voetballers zelf het voorbeeld geven, volgens mij zijn de meeste voetballers prima collega`s waarbij prestaties doorslaggevend en onderscheidend zijn, niet kleur, afkomst of religie.
0 0
Schip
Vrijwel alles is reflexmatig bij deze poster.
0 0
Ozymandias
Saai...
0 0
WantAmsterdam
Bizar veel wedstrijden voor zo’n jongen. En ja, soms een beetje de waan van de dag, als ie geweldig speelde vandaag zat iedereen hier te roepen dat hij naar het eerste moet, maar dat hoort misschien ook bij Ajax :)
1 0
Aad82
Ik roep het al een tijdje. Zijn zwakke mentaliteit zal hem uiteindelijk belemmeren om een absolute topper de worden a la de ligt en van de beek.
2 -3
NouriVandeBeek
Ik link dat niet aan mentaliteit. Meer een gewoon een klik die een speler moet maken. Besef moet er meer komen.
1 0
Ozymandias
Gravenberch heeft helemaal geen zwakke mentaliteit.
3 -3
altijdwelwat
Lang toont aan dit niveau te zijn ontgroeid, was echt weergaloos vandaag. Het gemak waarmee hij passeert en zijn medespelers weet te vinden , zijn een lust voor het oog. Schuurs op wie ik vaak kritisch ben , is toch ook wel stappen aan het zetten, speelde een prima wedstrijd.
7 -1
Sampaoli
Schuurs speelt hele tweede seizoenshelft al goed. Maakt nog (kleine) foutjes maar dat is op die leeftijd niet meer dan normaal. Zijn compagnons in de verdediging zijn ook brandhout.
2 0
Ajax#1900
Eens. Mooi dat Schuurs een goede tweede seizoenshelft speelt. Als hij ook een goede voorbereiding draait vind ik dat hij een kans moet krijgen in 1. Is een risico maar dat is Ajax.

Lang had ik bijna afgeschreven maar doet het idd erg goed. Labyad zou plaats moeten maken voor hem volgend seizoen.
3 0
Babangida83
Lekker wedstrijdje wel. Lang solliciteert naar het eerste. Vond Dekker ook niet onverdienstelijk. Mag wel iets meer rendement gaan krijgen, maar is eerste seizoen na knieblessure. Gaat nu om kracht opbouwen. Verder Kotarski prima wedstrijd. Viel mij echt op. Op eerste 5 minuten na natuurlijk. Gravenbergh mag iets nadrukkelijker aanwezig zijn nog. Zal moeten wennen aan een heel seizoen op dit niveau. Verder was Schuurs goed bezig. Stapt naar mijns inziens soms nog wat te Blind in. Heeft in mijn ogen een ervaren iemand naast hem nodig die hem daarin kan coachen. Aantal invalbeurten naast Blind in het eerste kan wonderen doen. Traore mag nog iets beter en rustiger worden als aanspeelpunt. Maar pas 18 en al heel dicht tegen t eerste aan.
Voetbal was redelijk tot goed. Af en toe echt genieten. Op de bank verwacht je talent uit O19. Niet Nunnely of Bakker.
7 -1
WantAmsterdam
Alles gezegd hier onder.
Traore en lang waren geweldig, echte Ajax spelers, verdienen imo absoluut een tijdje de kans in Ajax 1.
6 -1
Aad82
Volgend seizoen.
0 0
WantAmsterdam
Dit seizoen zijn ook nog genoeg wedstrijden
1 -1
Aad82
Je bent niet goed bij je hoofd om nu nog te gaan experimenteren. We moeten ALLES winnen om kampioen te kunnen worden en dan stel je je beste spelers op. Wat heb je liggen roken?
1 0
Schip
Traore heeft 3 kanjers voor zich doe allemaal voor 1 plek strijden. Die mag volgend jaar aansluiten.

Maar ik zie geen reden om Lang er niet vaker bij te halen. De basismiddenvelders worden zelden gerouleerd en hebben enorm veel kilometers in de benen.
0 -1
WantAmsterdam
Als ekkelenkamp minuten krijgt dan mogen van mij die twee ook minuten krijgen, heb het niet over iedereen wedstrijd basis maar voor de laatste minuten.
Oh ja als we een keer niet voorstaan breng ik liever traore of lang erin in plaats van sinkgraven, labyad, de wit of ekkelenkamp, die twee kunnen tenminste iets forceren.
Overigens, had gisteren morgen nog een space cake en een jointje, misschien ziet die er nog in.
2 0
Gecko
Geen Kuhn?
2 0
WantAmsterdam
Ziek heeft iemand ergens aangegeven, weet het niet zeker maar zal vast kloppen
5 0
wolterx
Hij is ziek inderdaad.
3 0
Gecko
Hartelijk dank!,
1 0
4EVERAJAX
mooie zege!
0 0
3*stars*3
Kan pot vandaag niet zien maar zie mooie reacties hieronder over Traoré en Lang.
Moet altijd denken aan woorden van Hans Vonk destijds.
Hij had twijfels over een andere stagiair die meekwam met Traoré maar zei dat Traoré een sensatie gaat worden.

Benieuwd naar de samenvatting morgen.
9 0
Boer
Moeite waard om te bekijken! Ik heb genoten van Lang en Traore. En je zou haast vergeten dat Gravenberch nog maar B-junior is. Deze drie kunnen volgend jaar wel bij de A-selectie. Bij Cerny houd ik twijfels. Die zou ik verhuren, ook al gezien zijn leeftijd. Hij is volgend seizoen vierdejaars senior!
4 0
DeMeervanweleer
Die Lang kan toch wel een potje voetballen moet ik mijn mening herzien, lijkt met toch wel Ajax 1 materiaal net als Gravenberch, Traore en Schuurs. Over Danilo Cerny en Bijleveld twijfel ik. De rest is gewoon eerste of eredivisie materiaal
5 0
Tomajax1990
Gravenberch is in potentie zeker weten een super groot talent, maar zal mentaal echt gigantische stappen moeten zetten. Wat hij vandaag heeft laten zien is Ajax onwaardig. Op deze leeftijd zou je zo blij moeten zijn dat je bij jong Ajax mag meedoen en je stinkende best doen. Ik heb het gevoel alsof ik naar een vedette zat te kijken die terug gezet is naar jong Ajax als straf.
3 -1
Boer
Daar heb je een punt. Het gaat hem nu al te gemakkelijk af lijkt het. Verhuren aan degradatiekandidaat? Daar leert hij knokken.
0 -5
MokumVoorAltijd
En jij denkt dat een jongen als Gravenberch daar op zit te wachten? Komop zeg, er zitten grote clubs achter die jongen aan, iedereen kan zien dat hij bulkt van het talent. Lijkt net of sommige vergeten dat hij pas 16 is, dan hoort wisselvalligheid erbij, maar serieus verhuren aan een degradatie kandidaat, terwijl Europese topclubs achter deze jongen aanzitten? Gaat het wel lekker gap?
1 0
WantAmsterdam
Komaan, hij is 16, een in andere wedstrijden was hij gewoon sterk, speelde vandaag niet best maar sommige slaan helemaal door hier
2 -1
Engeltje
blijft jammer dat Bakker weg gaat, zag daar wel potentie in
4 0
SpursAjax
Was altijd positief over kotarski maar toch te klein. En maakt zoveel fouten...
3 -1
Aad82
Hij keept al weken vreselijk slecht.
1 0
BillSplate
Je wordt niet enthousiast van onze bank. Niet eens jonge talenten die aan het zware werk eventueel mogen ruiken op de bank.
1 -3
Ozymandias
Schuurs en Lang zijn voor mij dé mannen van de tweede seizoenshelft voor Jong Ajax. Die twee hebben een duidelijke stap in hun ontwikkeling zijn.
10 -1
Ajax95Duivendrecht
Echt goed wat Traoré vanavond laat zien. Ook Danilo weer scherp voor de goal.
7 0
Jajijdaar
Traore maar eens wisselen met Dolberg.
Kan Dolberg weer eens gaan knokken en echte winnaarsmentaliteit tonen (En ja, ook na die goal van afgelopen weekend tegen Excelsior...).
4 -7
IboAFCA
Traore is fraude op dit niveau
6 0
RensvN
Wat een held die Traore!
6 0
sdds
Noa lang en traore top en danilo
5 0
ajaxwestland09
5-2
3 0
didierajax020
Heerlijke pot dit zeg. 5-2.
6 0
jeremyscheg
lang speelt een hele goeie wedstrijd, als je ziet hoe makkelijk hij passeert, versneld en mensen weg steekt. zou hij niet de opvolger kunnen zijn van ziyech? als je ziet hoeveel creativiteit hij brengt.
10 0
Knalpot
Lang moet nog heel veel gecoached worden vanaf de zijkant (evenals Gravenbergh), zij moeten echt nog stappen gaan maken zeker in de omschakeling om echt kandidaat voor het 1e te worden. Technisch kunnen ze het wel aan maar tactisch valt er nog flink wat bij te slijpen.
0 -1
jeremyscheg
ja oke dat was inderdaad duidelijk te horen, maar ik denk dat als lang bij spelers als tadic, blind, Huntelaar enzo komt te staan dat die heb ik die zin ook nog kunnen ondersteunen, ook heeft ten Hag nu al de mogelijkheid om hem erbij te betrekken en hem zo nu en dan wat minuten te geven op de momenten dat de wedstrijd al gespeeld is. Tel daarbij op het voorseizoen en ik denk dat lang ook in tactisch opzicht stappen kan gaan maken evenals gravenberch. als dat gebeurd denk ik dat lang zomaar de stap kan maken naar het eerste en ook zeker van waarde kan zijn.
1 0
Knalpot
Hij zit er niet voor niets dichtbij en is al van waarde geweest. Sinds januari zet ie echt megastappen en hopelijk zet ie dit voort. Volgend seizoen zal ie wel wat vaker minuten mogen maken schat ik in.
0 0
BillSplate
Ja, dat kan, maar je mag niet verwachten dat hij er direct gaat staan. Een vervanger halen is wel noodzakelijk en aan Lang de taak om te zorgen dat hij meer minuten moet gaan krijgen.
0 -1
jeremyscheg
nee dat is waar, maar als lang zich zo blijft doorontwikkelen zoals hij nu doet en ten Hag zou hem in de kleinere wedstrijden op het moment dat het kan wat meer minuten geven, dan kan je misschien in het voorseizoen kijken hoe hij ervoor staat en hem dan laten concurreren met een vervanger eventueel mocht ziyech vertrekken.
1 0
IboAFCA
De dribbel van Lang heeft wel iets weg van Frenkie
1 0
Ajax95Duivendrecht
Middenveld staat heerlijk te tikken in de 2e helft. Lang de absolute uitblinker. Ook Bijleveld vind ik solide spelen als nummer 6, wat best knap is aangezien hij er lang uit is geweest.
1 -1
Chesterson93
Bijleveld solide? Die lift mee op de goede spelers van vandaag, maar verder is het heel matig.
2 -1
Ozymandias
Ongelofelijk knap hoe de 18 jarige Traoré zich direct in zijn eerste halve seizoen in Europa direct een constant redelijk hoog niveau weet te halen. Hij lijkt ook al heel goed te begrijpen hoe hij zich als Ajax spits moet bewegen.
3 0
didierajax020
Goed verwoord. Past zich uitermate goed aan inderdaad.
3 0
Chesterson93
Scherp gezien. Je ziet het Ajax-spel al snel bij hem, zoals hij al op de middellijn de bal afgeeft, maar vaak genoeg in de 16 te vinden is.
3 0
Ajax95Duivendrecht
Heerlijke pass weer van Lang!
1 0
Ajax_33
Lang speelt wel lekker hoor.

Heerlijke goal
2 0
didierajax020
LEKKER! Noa Lang.. Wat een voetballer man. Die hoort bij Ajax 1.
2 0
afcas
lekker goaltje hoor
1 0
Ajax95Duivendrecht
Heerlijke combinatie!
0 0
didierajax020
Lang.. Die had moeten zitten. Jammer, heerlijke baller.
4 0
RedFeather
Lang had in Turijn moeten zitten ipv Labyad
6 0
AFCAHOOLIGAN
u zegt?
0 0
amthree
heeft twente aan een punt genoeg om kampioen te worden bij ons aanstaande vrijdag?
2 0
Onpartijdig
Het ligt eraan wat Sparta doet. Maar een punt is niet genoeg wanneer Sparta wint. Het verschil is nu 10 punten met nog 4 wedstrijden. Wanneer Twente gelijk speelt en Sparta wint, dan is het verschil nog 8 punten met 3 wedstrijden en zijn ze nog geen kampioen
3 0
Ajax95Duivendrecht
Mooi hoor
0 0
ajaxwestland09
Jaa danilo
0 0
didierajax020
Heeeerlijke aanval zeg!
2 0
sdds
moooi
2 0
Ajax95Duivendrecht
Je mag ook uitkomen, Kotarski...
1 0
didierajax020
Zooo slap die verdediging op Schuurs na.. 2-2
1 -1
Knalpot
Bakboord speelde een prima partij en zelfs Solomons speelde voor zijn doen een aardige wedstrijd op dat slippertje in het begin na natuurlijk. Voor kemper gaat dit niveau duidelijk allemaal te snel.
0 0
Engeltje
schuurs loopt gewoon weg van zijn man
1 -1
Gonzo
Traore en Schuurs bevallen mij het meest.
6 -1
Ajax95Duivendrecht
Schuurs is de laatste weken sowieso echt goed bezig. In dit zwalkende elftal is hij al weken lang de meest stabiele speler. Sinds de winterstop heb ik hem amper meer kunnen betrappen op fouten, die hij voor de winterstop nog wel maakte.
9 0
Toon meer reacties