Ten Hag: 'De enkel van Frenkie gaat goed'

FinnDekker, 09-04-2019 om 15:45, 10147 views, persconferentie |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Frenkie de Jong kan woensdagavond naar alle waarschijnlijkheid gewoon starten bij Ajax. Dit blijkt uit uitspraken van trainer Erik ten Hag op de persconferentie. De Amsterdammers spelen dan in de eigen Johan Cruijff ArenA tegen Juventus in de kwartfinale van de Champions League. 

'De enkel van Frenkie gaat goed. We gaan het zo zien op de training. Maar ik denk dat het geen probleem is', luidt het antwoord op een vraag over de gesteldheid van zijn middenvelder. Afgelopen zaterdag moest De Jong vroegtijdig naar de kant in het duel met Willem II. De creatieveling kreeg gelijk een grote zak ijs op zijn enkel. Maar er lijkt niets ernstigs aan de hand.

Het valt de aanwezige media op dat de selectie van Ajax, ondanks het drukke programma, erg fit is. 'Ik moet een compliment aan de spelers maken. Voor de discipline, het werk dat ze verzetten. Maar ook het team om het team heen werkt hard aan een plan.' 

Giorgio Chiellini

Bij Juventus is er wel schade opgelopen in de voorbereiding, namelijk bij Giorgio Chiellini. De verdediger raakte maandag geblesseerd aan zijn kuit en is zodoende afwezig. 'Chiellini is ontzettend belangrijk voor ze. Het zal een groot gemis voor hen zijn. Maar Juventus kan zaken goed opvangen gezien de hele brede selectie', aldus Ten Hag.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
3sterren
Lekker slim om te vermelden dat er lichte twijfels waren over de enkel van Frenkie. Dat kun je wel aan Italianen overlaten om er een ernstige blessure van te maken ...
1 0
Spuit11
Inderdaad. Die houden er wel van hier en daar een tikkie uit te delen.
1 0
louis60
De Italiaanse Ramos is geblesseerd en Ronaldo zal zich de Ligt nog herinneren tijdens Nederland Portugal. Met de 12e man gaat Ajax winnen! En uit geef ik Ajax ook een goede kans a la Real Madrid. Wat ben ik toch trots een Ajax fan te zijn. We moeten 2x 95 minuten zingen en juichen. Ons team zal bovenzich zelf uitstijgen. Veltman verras ons met je beste wedstrijd ooit! Ajax go go. Ik ben er nu al helemaal klaar voor.
3 0
Vak430
Geen grap..
Psv is vandaag begonnen met het verkopen van Juventus shirts bij het Phillips Stadion. Wat een zielige club is dat toch.
10 0
SjaakWolfs
Eerder meelijwekkend dan boosmakend. Het blijft een fletse provincieclub, zonder identiteit en - laten ze nu zien - zonder enig zelfrespect.
0 0
JGAjax
Ze hebben het bericht verwijderd.
0 0
Bky
https://pbs.twimg.com/media/D3tvA4JUcAAZx8F.jpg:large
0 0
PuurGeluk
Je moet ergens je inkomsten vandaan halen
0 0
MankeNelis
Iedere keer denk je dat de ondergrens van hun schaamteloosheid bereikt is, maar nee ze kunnen nog dieper zinken.
3 0
SammyR
hahahahaha wauw. Steeds vraag je je af, kan dat tyfus clubje nog verder door de grond zakken qua imago, en telkens krijgen ze het voor elkaar om zichzelf nóg meer voor schut te zetten. Niet te doen.
6 0
Habalaski
Hoe kom je aan dat nieuws?

Edit: Ik zie het ja, op hun officiële insta account
https://www.instagram.com/psvfanstore/p/BwCHw_uBnnT/?utm_source=ig_share_sheet
5 0
Labrador
Chielinni is een beetje de Ramos van Juve. Dit kan een voordeel zijn
2 0
GvanderK
En met een beetje geluk valt Ronaldo vroeg uit.
2 -2
PuurGeluk
Waarom 2 minnetjes? Oh wacht...psv supporters in een Juve shirt gesignaleerd!!
1 -1
GvanderK
Laat gaan, als ze zich dan stoer voelen :-)
0 0
BGB
Dit is een voordeel
1 0
Ajaxxxisdebeste
Dont jinx it.
0 0