[Update] 'Scherpen wordt met afstand duurste Emmen-speler'

JesseTH, 07-04-2019 om 16:10, 57308 views, FOX Sports ; Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Als we de voorzitter van FC Emmen mogen geloven, is de transfer van Kjell Scherpen naar Ajax dichtbij. Ronald Lubbers spreekt over enkele dagen tot de deal rond zal zijn. De twee clubs hebben de onderhandelingen rondom het duel stopgezet, maar zullen deze na woensdag continueren.

'Er is niet heel veel over te zeggen, alleen dat de onderhandelingen lopen. We hebben het rust gegeven, bewust is de ijskast gezet', aldus de voorzitter van de laagvlieger in gesprek met FOX Sports. 'Na vanavond zal het verder gaan. Als we eruit gaan komen, zal het eind deze week zijn of begin volgende week. Wij willen een passende deal. Het is afwachten of hij direct naar Ajax gaat of nog een jaar hier blijft.'

De keeper van Ajax' tegenstander van woensdag ziet een transfer in ieder geval wel zitten. 'Kjell staat er voor open. Spelers vinden dat natuurlijk reuze interessant.' In Amsterdam zal de talentvolle goalie moeten vechten voor een plek achter André Onana, gezien de hevige concurrentie.

Update - 16.10 uur (7 april 2019) - 'Scherpen wordt met afstand duurste Emmen-speler'

Nadat Ronald Lubbers, voorzitter van FC Emmen, aangaf te verwachten dat de Kjell Scherpen-deal eind deze week rond zou zijn, voegt ook Reon Boeringa zijn zegje eraan toe. De journalist van Voetbal International, die onder andere FC Emmen volgt, geeft aan dat er binnen enkele dagen witte rook verwacht wordt.

Niet alleen dat, ook zal de goalie in dat geval 'met afstand' de hoogste transfersom opleveren in de historie van zijn club. 'Op het moment is Bas Dost nog de duurste Emmen-speler in de geschiedenis van de vereniging, met een transfersom van 300.000 euro', valt te lezen op Voetbal International.

Denk jij dat Ajax met 2-1 van Juventus wint? Zet dan in en krijg 10,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
NouridolbergNeres34
Ik snap werkelijk niets van deze aankoop keepen kan hij niet, hij is lang enigste pluspunt, meevoetballen kan hij ook niet en het is een uitgesproken kakkerlak. Kortom , een kutaankoop mocht hij echt komen.
2 0
Kikke
Als je er recentelijk nog vijf door laat, lijk je me geen goede keeper... maar goed...
0 0
OuweDibbes
Ach ja,

Van der Sar was vroeger voor Feyenoord
Dirk Kuyt voor Ajax
Landzaat zat gezellig bij ons op F
Bosvelt vroeger voor Ajax
Van der Vaart voor PSV.

Die jongen heeft net zijn broer verloren, kortom geef hem een kans. Nee het zal nooit mijn favoriete speler worden, maar die heb ik de afgelopen 20 jaar toch steeds minder.
0 0
De Stift
Scherpen wordt met het oog op de toekomst gekocht. Dat wil dus ook zeggen dat Ajax niet heel veel vertrouwen lijkt te hebben in Varela. Verder hebben we dan komend seizoen met Onana, Scherpen en Kotarski prima keepers in huis.

Verder hangt het natuurlijk af van de verkopen. Zoals het er nu naar uitziet zullen De Jong en Ziyech zo goed als zeker vertrekken. Bij De Ligt heb ik het gevoel dat er met Barcelona wordt gewerkt aan een koop/huurdeal. Er is niet direct een vervanger voor Pique nodig en Barcelona zal na de aankoop van Frenkie nog wel op de centen willen letten. Lijkt mij overigens een topdeal. Zestig miljoen voor De Ligt, als we hem nog een jaartje mogen houden.

Verder lijkt Tagliafico toch sterk aan te sturen op een transfer. Heel erg jammer, want het is een geweldige linksback. Deze zomer zal er ook vast en zeker de nodige interesse komen voor Mazraoui, Van de Beek en Neres. Daar moet Overmars absoluut voor gaan liggen.

Qua inkomende transfers bestaan mijn droomaankopen uit Vertonghen, Depay en Kluivert. Vertonghen omdat het een baas is en als lcv heerlijk in kan schuiven. Depay omdat hij bij Lyon niet onomstreden is, maar bij het Nederlands elftal laat zien perfect te zijn voor het huidige Ajax. Hij is beweeglijk, laat zich veel inzakken (zoals ook Tadic doet) en heeft natuurlijk een geweldig schot en snelheid. En Kluivert omdat hij gewoon te vroeg is vertrokken. Met zijn snelheid en dribbel kan hij heel wat toevoegen aan dit Ajax. Vertonghen is 30 juni 2019 transfervrij, Kluivert kan je voor 20 miljoen waarschijnlijk wel terugkopen en voor Depay moet je denk ik rekenen op 45 miljoen. Dan haal je drie topspelers binnen voor minder dan Frenkie heeft opgebracht.

De ideale opstelling volgend seizoen (uitgaande van een vertrek van Tagliofico, De Jong en Ziyech):

Onana
Mazraoui - De Ligt - Vertonghen - Blind
Marin - Van de Beek - Tadic
Neres - Depay - Kluivert

Met Neres, Depay en Kluivert heb je dan ongelooflijk veel snelheid en diepgang voorin, terwijl Depay ook ruimte maakt voor diepgaande spelers als Van de Beek en Tadic. Spelers als Marin, De Ligt, Vertonghen en Blind hebben prima lange passes in huis om daar gebruik van te maken. Verder heeft dit team veel beweging in zich en de nodige ervaring. In de opbouw komen Mazraoui, Marin en Blind op een lijn te staan, waardoor je in balbezit in feite 2-3-3-2 als veldbezetting hebt.

Mochten Vertonghen, Depay en Kluivert niet haalbaar zijn, dan komen spelers als Pierie, Angelino, Odegaard, Stengs, Isak, en Boadu in beeld. Maar willen we echt aanhaken bij de Europese subtop, dan zullen we daar ook spelers vandaan moeten halen.
0 -1
atouba19
Phoe wat n hoop onzin kraam jij uit zeg
0 0
Ferd
60 miljoen? Ben jij niet helemaal lekker?
0 0
AlexIbarra
3 ton als transferrecord, dat is niet aanzienlijk maar wel aandoenlijk..
0 0
Ferd
vergeet niet dat Emmen altijd een eerste divisionist is geweest he.
1 0
Superjan
Ik vind het prima om een jonge keeper te halen maar dan moet hij wel tot zijn 23e verhuurd worden. Alleen in uitzonderlijke gevallen is een keeper eerder rijp voor Ajax 1.
0 0
Joseph
Ik heb liever dat ze bij Ajax getraind worden.
1 0
Afcatobias
Huddersfield town is gedegradeerd dus zouden Kongolo en Bacuna niet redelijk goedkoop opgehaald kunnen worden?
0 -7
GvanderK
De tijd dat Ajax alleen B voetballers kon halen is voorbij. Kongolo en Bacuna is Feyenoord materiaal.
0 0
Afcatobias
Ik vind Kongolo niet persee een B voetballer en Bacuna is 21 en heeft een heel seizoen in de premier league gespeelt. Ik zou ze ook alleen kopen als het echt om lage bedragen gaat.
0 0
Stroeve
Ja, Feyenoord, letten jullie op?
4 0
Godenzoon88
Straks niet gaan huilen is die blunders gaat maken.

Als die een man met principes was geweest had hij Ajax geweigerd. Maar blijkbaar heeft ie geen ballen, net zoals genoeg mensen op deze site die hem maar wat graag willen hebben..

Op welke wedstrijden is dat überhaupt gebaseerd? Kan niet van vandaag zijn. Deze man heeft op het veld nog nooit klasse vertoond en daarbij is hij ook nog feyenoorder. Twee keer ellende dus.
1 -8
Ferd
Principes zijn er voor supporters, niet voor professionals. Zijn prioriteit is zijn carriere, en de kans dat hij via Ajax verder komt dan via Feyenoord is reeel. Als professional neemt hij dus de keuze die hem het meeste brengt. Dat is een topsportmentaliteit, zulke jongens moet je hebben.

Als Danny Blind een man van principes was had hij ook nooit bij Ajax gespeeld, hadden we Peter van Vossen nooit gehad (die dankzij Ajax wel een CL achter zijn naam heeft, dus ook een topsport keuze), Wimpie Janssen. En hadden andersom jongens als Cruijff, Robbi Witschge en Vermeer nooit bij Feyenoord gezeten. En Kluivert, Reiziger etc nooit bij PSV.
0 0
Godenzoon88
Hoewel ik je kan volgen dat principes iets voor supporters is en niet voor Professionals gaat dat in dit geval niet op. Want je kan mij namelijk niet met droge ogen vertellen dat als iemand 3 maanden geleden zegt dat feyenoord zijn droomclub is toch vervolgens uit "professionele redenen" voor Ajax kiest.

Daarbij vergelijk je, net als een paar andere, wederom appels met peren.
Jij noemt voetballers die al gearriveerd waren of juist hun loopbaan afsloten. Over Cruijff hoef je verder niks te zeggen. En met de move van Wim Janssen was niemand blij
Van Vossen speelde eerst voor Ajax en pas later voor feyenoord. Robbie Witsche en vermeer, tja je kan zelf ook wel invullen dat zij twee slapzakken zijn.

Het gaat erom dat een jongen van 18 op de drempel van een carrière staat en als eerste club de grote rivaal kiest. Dan ben je niet geloofwaardig. Zijn keeperskwaliteiten daargelaten.

Ik snap werkelijk waar niet dat mensen dat niet snappen.
0 0
Ansjo
Ik zie het als een experiment om te kijken of we zo'n keeper na 2 jaar kunnen omtoveren naar een topkeeper. En dat Feyenoord geleuter. Als het goed gaat maken we van een Feyenoorder een Ajacied.
9 0
Ajaccus
Zeker gezien het feit dat echte Ajacieden die de overstap naar F. in het verleden maakten dit toch wel een heel erg klein dingetje is om je zo druk over te maken. Hij was toen nog een jochie en besefte zich niet dat Ajax de topclub is waar je naar toe wil. Als je voor Ajax kiest wordt je Ajacied en daarmee elders uitgekotst.
Dappere move dus.
3 -1
Afcatobias
Precies!
0 0
Shardo
Wat zou deze jongen moeten kosten?
0 0
mvdk
Even voor de duidelijk: Scherpen is geen kakkerlak, want hij komt voor Ajax spelen. Is Kenneth Vermeer ook nog steeds een Ajacied?
3 0
Godenzoon88
Nee feyenoorder.
0 0
mvdk
Dan is Scherpen dus binnenkort een Ajacied.
1 -2
MPAjax
Ben benieuwd naar z'n top. Hij komt toch dus maar beter accepteren en kijken wat hij te brengen heeft.
2 -1
ajaxwestland09
Kjell scherpen komt , kik pierie komt, nu nog davy propper erbij
1 -1
xDusanTadic
Wat zullen ze beven in Spanje en Italie met Kjell, Kik en Davy
2 -1
Afcatobias
Ze gingen ook niet beven van Tadic voor dit seizoen begon... Dingen veranderen en spelers ontwikkelen.

Wacht gewoon af wat er gebeurd, daarnaast zijn Kjell en Kik allebei Nederlanders met potentie en hebben ze al aardig wat ervaring op Eredivisie niveau.
1 -1
flodder
Kjell ...Welkom
13 -5
Sandro19
Kjellkom
10 0
mgtow
Ach voor die paar ton kan je het risico wel nemen.
2 -3
Ajax114
Denk 3 miljoen. Overmars is de beroerdste niet.
1 -2
mgtow
Ach ja laat Emmen maar een leuk clubje bouwen. Leuke stad.
1 0
insectenverdelg
idd. 3 ton is peanuts.
0 0
Papito020
We staAn 1stee jaaaaa
4 0
swing
scherpen is toch een kakkerlak? ...Zie uitzending van een paar maanden geleden op tv Drenthe, zegt genoeg.
0 -15
D3nn1s1995
Vind t wel een goede aankoop. Hij heeft zeker potentie en zit niet voor niets bij Oranje -19. Ben zelf voor Emmen en zie m wekelijks spelen. Mensen die zeggen dat hij fout op fout stapelt, niet kan meevoetballen en de meeste goals tegen krijgt hebben niet vaak een wedstrijd van ons gezien. Met het spel van ons kun je amper meevoetballen, er staat nooit een verdediger zo vrij dat er rustig opgebouwd kan worden. Verdedigend gezien laten we nogal eens wat steken vallen. Dus die goals krijgen WE met zijn allen tegen en niet de schuld van Kjell. Die jongen blijft stoïcijns, rustig en is mentaal erg sterk. Dat is wel gebleken door die ellende in de familie. Hij stond gewoon weer te keepen. Dat hij afgebrand wordt omdat hij iets gezegd heeft over die andere club, geen woorden voor. Gaan we voortaan dan iedereen zo behandelen? Maar goed, gelukkig bepalen de fans niet wie er gehaald moet worden.

OFF: ik zie odegaard spelen, hopelijk gaat hij naar Ajax. Speelt weer erg sterk.
7 -1
Rukboor
Off topic, maar de KNVB is nu echt bezig om PSV erdoor de sleuren in Arnhem.
Er zijn nu al 3 foute beslissingen genomen in het voordeel van PSV.
Ongelofelijk!!
Die Lozano had rood moeten krijgen i.p.v. een pingel.
En van een pingel voor gevaarlijk spel dus helemaal niet, voordeel PSV.
En de Jong maar janken en zuigen.
KUTCLUB is PSV.
5 -1
Frenkie85
Het lijlt me nu wel duidelijk dat pisvee aan alle kanten geholpen wordt. Echt niet normaal hoe slecht die flapdrol fluit
5 0
AFCA4L
Gelukkig 2-1
0 0
koetje
3-3 inmiddels
0 0
trainer
gevaarlijkspel was buiten strafschop gebied dus vrije trap. en pingel was terecht. overigens leuke pot alleen word PSV wel sterker helaas.
0 0
Babangida83
Mooi voor zo'n club uit Emmen. Gaan in één keer hun hele begroting verdubbeld zien (bij wijze van spreke)
0 0
vandergun
ongelofelijke var ook bij vitesse, gvd
2 0
Afcatobias
We worden keihard genaaid! Psv word met alles geholpen deze wedstrijd...
1 0
Bramzel
Tja PSV moet weer geholpen worden vanuit Zeist. Nous krijg rood voor gevaarlijk spel (terwijl Angelino er gewoon vol tegen aanliep) en dan ook nog eens een strafschop geven voor een schwalbe en dat terwijl de bal ook nog eens naar links gaat en niet richting de goal.
1 0
Hobbemastraat
Belachelijke aankoop
1 -2
Nicoonzeredder
Ah joh, voor 3 ton kan je de gok best nemen
0 0
Dooye
Bas dost was 3 ton. Dit is met afstand de duurste dus hopelijk niet meer dan 1 a 1,5 mln. Anders is Marcie echt aan het strooien
1 0
NelsonAFCA
Onbegrijpelijke aankoop. Had nou Barkas van AEK Athene aangetrokken, dan deze prutser.
2 0
AFCA0492
als je dan al een prutser koopt, koop dan een nederlandse prutser.
0 -4
Litmanen85
Barkas is half Nederlands
3 0
MPAjax
Waarom hebben ze Gabriel Brazão niet opgehaald bij Parma, de nieuwe Julio Cezar..

Snap de aankopen in eigen land wel was er ook voor daar niet van maar toch..

Jankers weer eens minnetjes aan het uitdelen.. groei op!
2 -2
3*stars*3
Onbegrijpelijke aankoop.
Geef maar vertrouwen aan jongens als El Maach of Kotarski.
En tuurlijk is Scherpen jong maar ik zie geen type Ajax keep in hem.
Meer wat voor een counterploeg als PSV ofzo.
4 -7
Ferd
want hij is zo lekker snel?

Een keeper 'voor een counterploeg', echt, veel onzin heb ik hier al gelezen, maar dit slaat alles.
0 0
Red Devil
Laat hij maar lekker naar 010 gaan of naar een andere middenmoter.
3 -3
wdw020
Vindt ik ook zie geen potentie in deze jongen meest gepasseerde keeper ok verdediging is ook niet al te best maar hij ook niet wat voor 010 kan hij zijn pyjama meenemen
2 -1
MPAjax
De vraag gaat worden hoe scherp hij is als keeper of dat hij nog lang moet scherpen?
0 -3
niquedegraaff
Die jongen verdient een kans ipv afgebrand te worden. Onana speelde ook niet zo goed bij jong.
5 -2
VIPete
Jonge keeper met goed postuur, kan je een gokje mee wagen als het niet te veel kost. Feyenoord verhaal vind ik niet boeiend, hij is jong genoeg om in te zien dat Ajax de mooiste club van Nederland is. Spelers als Jaap Stam en Huntelaar hebben ook bij PSV gespeeld voordat ze naar Ajax kwamen en hebben we ook graag binnen gehaald. Verder lijkt het me een nuchtere jongen als je hem hoort praten . Mocht het niks worden verkoop je hem voor het zelfde bedrag aan Feyenoord.
11 -3
AjaxBaggio
Voor hetzelfde geldt wordt hij de nieuwe vd Sar. Dan heb je natuurlijk goud in handen.

Kijk zelf nooit naar Emmen. Dus hoe goed die jongen daadwerkelijk is weet ik niet.
6 -2
Boer
Emmen voetbalt best leuk, heb ze vaak zien spelen. Op dit moment is Scherpen de slechtste keeper van de eredivisie. Stapelt fout op fout. Dat Emmen zo laag staat, komt vooral op zijn conto. Maar Ajax verwacht dat hij veel beter wordt. Hoop voor alle partijen dat dit zo is. Anders zijn we hoofdsponsor van een kunstgrasclub. Best ironisch.
3 -6
niquedegraaff
Die gaan echt gras aanleggen in de zomer, mits handhaving eredivisie
0 0
MPAjax
De nieuwe van der sar? Daar zal hij nog erg hard zijn best voor moeten doen.
0 0
ST
Wegwezen.
2 -6
Ajax4life94
Lekkere inhoudelijke reactie prutser...
3 -2
Renevanrijswijk
Dat is goed, kunnen ze met deze subsidie van ajax kunstgras eruit gooien
5 0
Bky
Gaan ze al doen, dus dat is mooi.
5 0
AJAIXIXIXI
Zou wel een miljoen of 2 worden. Lijkt me een onnodige aankoop maar ik laat me graag verassen!
2 0
Minsc
Ik zal een aansteker opsturen, veel plezier ermee!
1 0
Ajax114
2 M voor iemand van Emmen met 1 jaar contract. Er is geen club op de hele wereld te vinden die dat over zal hebben voor deze keeper behalve Ajax dan . Overmars mag van mij stoppen. Is echt het geld aan het verbrassen aan echt slechte spelers als Scherpen en Pierie. Belachelijk.
0 0
HsvHoek
Zo lekker lijkt me dat anders niet.
1 0
AjaxDaniel
Dat klinkt niet best, alles boven de half miljoen is veel te veel. En zelfs een half miljoen vind ik al vrij gortig.
1 -1
Patrick78
Bas Dost 300000 euro, deze matige keeper misschien 300001 euro.
1 -2
amthree
Hebben we de scouting van de kakkies overgenomen ofzo??
1 -2
Veliborvasovic
Lekker hoor Pierie en Scherpen. 129 goals tegen al.
5 -3
Ajax114
Hahahahaha echt he. Maar pas op hier op het forum , je moet deze spelers steunen. Spelers die behalve bij hun huidige club nergens terecht kunnen.
2 -1
supporter sinds
Die willen hem wel heel graag verkopen
0 0
goajaxgo
De keeper die van alle 38 betaald voetbalclubs er het meeste per wedstrijd doorlaat die....... kopen we. Dat is logica, kennelijk.
2 -2
DUDE92
Hoewel ik Scherpen zeker niet overtuigend vind, is dit natuurlijk wel een non-argument. Hij speelt nou eenmaal in één van de slechtste teams van de Eredivisie, en als je ziet dat hun linksback vooral bezig is met goals maken, en de rest van de verdedigers gewoon KKD-spelers zijn, ligt het aantal tegengoals echt niet alleen aan hem.
1 0
Good Luck
Staat hij alleen op het veld dan?
0 0
Rockpotje
Aan de hele kakkerlakkendiscussie ga ik niet eens aandacht besteden. Maar ik vind de twijfel over zijn kwaliteiten ook wel ook wel overtrokken. Keepers hebben meestal gewoon wat meer tijd nodig. Hij loopt drie jaar voor op het schema van Cillessen, hij is enorm lang en volgens mij tweebenig. Met slechts een jaar contract en een mogelijke degradatie van Emmen is dat een gokje dat je gewoon moet wagen. Train hem een jaar op het meevoetballen, leen hem uit aan een Eredivisieclub en misschien is hij op zijn twintigste al wel een hele stabiele keeper. En anders misschien op zijn tweeëntwintigste. Wordt het niks heb je een beetje zakgeld verspeeld. Er is genoeg budget en het grootste talent moet gewoon naar Ajax komen.
5 -2
Ajax114
Het grootste non-talent bedoel je. Deze keeper heeft geen enkel talent. Hier lopen er 100 van rond op de amateurvelden.
0 0
Joseph
Dit is vooruit denken, de meeste mensen op dit forum hebben blijkbaar niet meegekregen dat Onana nog een jaar blijft, Scherpen gaat gewoon concurreren met el Maach en kotarski. Ajax heeft genoeg geld en middelen om te gokken op dit soort talenten.
1 ding weet je ook zeker: als hij zich ontwikkeld, heeft hij een enorm voordeel van zijn lengte.
1 0
FerdiZ
amen
1 0
MPAjax
mallerd word hier meer gewaardeerd, geef me een min als je het met me eens bent
0 -1
EricAjax1
Heb het vandaag niet gezien.. Maar misschien wordt ie nog beter als ie op niveau traint. we zullen het meemaken
0 0
Bky
HELD, direct halen.
5 -4
MPAjax
zie dat hier accounts worden aangemaakt door zelfde persoon om minnen uit te delen en proberen mensen te zuigen die een andere mening hebben om wat voor reden dan ook
1 -10
Gonzo
Ik zie alleen jouw naam maar om de paar alineas.
0 0
MPAjax
hm? waar heb je het in vredesnaam over
0 -1
mallerd
Is dat niet het hele punt van de duimpjes omhoog en omlaag om je mening te geven? Als je daar zover waarde aan hecht is een voetbalforum misschien toch niet de juiste plek voor jou.
3 -1
MPAjax
duimpjes omhoog of naar beneden geven kan je niet als mening zien nee want een mening is een omschrijving van een voor of tegen gedachte anders is het letterlijk een zinloze beoordeling

duimpje omhoog of naar beneden kan op basis van gevoel gebeuren en dan heb je er niks aan want ratio is sterker dan gevoel als het gaat om voetbal

maargoed kinderen moeten nog leren en dat komt met de jaren, waar ze nu tegen zijn, zijn ze over een weken voor, zo gaat dat met kinderen
0 -8
3sterren
Voetbal is volgens mij één en al emotie, en heeft nauwelijks iets met ratio te maken. Hoe verklaar je anders dat er supporters bestaan van ”Emmen”, ”Cambuur”, ”Almere City” of zelfs van ”Feijenoord” om er slechts een paar te benoemen ...
0 0
trainer
ik zie zijn talent nog niet zo. maar wie ben ik. dat gedoe van toen hij 11 was.. lekker belangrijk. alleen daarom al halen en een dikke vinger naar die eencellige die hem dat kwalijk nemen. met 11 zit je in groep 7 basisschool.
3 0
afcas
niemand die hem dat per se kwalijk neemt. het gaat. f-side bijvoorbeeld om de uitspraken van vorig jaar. die uitspraken van hem toen hij 11 was worden er alleen maar als extra'tje bijgehaald. waarom begrijpt men dat niet en doet men of het alleen om die uitspraken gaat toen hij zo jong was terwijl dat dus totaal niet het geval is?
1 -1
Ajax_026
In één van die reacties geeft hij zelf aan een Ajax spits te vermoorden als die de winnende zou maken en noemt daarbij Ajax een kutclub.

Is allemaal niet zo erg maar ga dan nu niet roepen dat Ajax de beste club van Nederland is als het hem uitkomt. Ajax heeft hem echt NIET nodig.
3 -2
SpursAjax
Vind hem lomp en slungelig ogen. Totaal niet atletisch.. is natuurlijk met zijn 2.03 een beer van een gozer maar zonder atletisch vermogen heb je daar weinig aan...
4 -2
1eringzuid2
Nee Van der Sar en vroeger Schrijvers waren lekker atletisch......
0 -2
Red Devil
Laat hij maar lekker naar 010 gaan.
9 -7
MPAjax
Beste club voor hem en anders lekker laten garen in Emmen, willen de supporters daar ook
0 -5
Hobbemastraat
Lekker in Emmen blijven!
4 -5
MPAjax
Is geen keeper voor Ajax 1 en op de bank laten zitten zo jong is niks
7 -6
mallerd
Nog jong en kan zich nog prima ontwikkelen, als hij voor weinig is op te halen gewoon doen en gelijk verhuren zoals PSV dat doet met Unnerstal.
3 -2
MPAjax
mallerd op dit forum word meer gewaardeerd dan weet je het niveau hier, trolol
1 0
Joodhannus73
Onana blundert tegen PSV en nu helemaal. Wat is hij aan het doen? Zolang je dit doet, ben je nog geen topkeeper. Dus goed dat hij nog heeft bijgetekend. Heeft nog wat te ontwikkelen... Waarom Scherpen halen als je Kotarski hebt en Onana nog een jaar blijft? Wie gaat er volgend jaar dan bij Jong keepen? Valeria zou ik als tweede keeper houden. Je hebt ervaring nodig. Zou het Scherpen ook niet aandoen om bij Ajax te komen. Vind hem bovendien te statisch. Te weinig katachtig. Niet doen!
10 0
Toon meer reacties