Ten Hag: 'Winnende trainer heeft altijd gelijk'

GinoHaverkamp, 31-03-2019 om 20:00, 20495 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Erik ten Hag is trots op zijn team na afloop van Ajax - PSV. De Amsterdammers wonnen met 3-1 en zijn weer terug in de titelstrijd. De achterstand op koploper PSV is nu nog slechts twee punten.

Veel tactische veranderingen werden er lange tijd niet verwacht van Ten Hags kant, maar na de rode kaart van Noussair Mazraoui gooide de trainer het roer om. 'We besloten om 4-4-1 te spelen en om Blind op het middenveld te zetten. Magallán zetten we er dan voor in voor wat extra kopkracht, omdat PSV lange ballen ging inbrengen', zegt de trainer tegen FOX Sports.

De oefenmeester vindt de rode kaart voor de rechtsachter wel terecht. 'Ik heb hem gezien en helaas. Dan valt de 1-1 gelijk en dan heeft het team toch nog de rug weten te rechten. En de manier waarop vooral. David Neres, de straatvoetballer; geweldig hoe hij daar de achterhoede bezig houdt. Bijna ongrijpbaar. Als collectief hebben we geweldige veerkracht getoond. En dan spelers als Ziyech, Tadic en Neres. Die heb je nodig om voorin individueel wat te kunnen.'

Op het statement dat de winnende trainer altijd gelijk heeft en elke wissel goud is, durft Ten Hag geen antwoord te geven. 'Zo wil ik het niet zeggen. Maar het is wel waar dat elke trainer gelijk heeft', lacht hij.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MarLuuk76
Nou kijk ik echt nooit VI. Maar kom er net langs en zie dat Johan weer gaat zeiken over de wissels van Ten Hag. Ben benieuwd hoe die de maatschapij nu weer gaat framen.
0 0
b.hulshof
De laatste drie competitiewedstrijden heb ik een zeer slap ajax gezien na de rust. Ik denk dat Ten Hag hier zich echt zorgen om moet maken. NL kwam ajax knap terug gisteren met 10 man, maar de start van de tweede helft was echt zeer slap.
0 0
Rentokill
Ten Hag heeft zeker gelijk. Voorgangers (Keizer, Bosz en Boer) hadden eigenlijk geen plan B. Het vechtvoetbalmiddenveld van PSV werd aanvankelijk compleet weggespeeld. Pas later kregen ze (PSV) wat grip en lukt het ze om de boel te ontregelen en het antivoetbal te spelen waar Bommel op had gehoopt.

Daarna Rood 1-1 en 2-1. Ten Hag zorgde voor 4-4-1 met Blind als middenvelder. Geniaal.
3 0
waayop
De Boer had wel degelijk een plan B. Bij 2-0 voorsprong verdedigende middenvelder erbij.
0 0
JanTa
Met schijtbakkenvoetbal van v. Bommel daar win je geen prijzen mee. Ajax heeft met 10 man bewezen waarom zij bij de laatste 8 CL zitten en PSV een bijrol vervulde.
1 0
VakO
Ten Hag heeft juist dat gebracht waar Ajax al jaren naar smacht, n.l. een beetje internationale ideeën over voetbal. Bosz was daar trouwens ook al mee begonnen. De laatste jaren dachten we dat we hier het voetbal hadden uitgevonden, maar internationaal was het knudde reutefleut, op die oprisping in de Europa League na. Maar na enkele lucky uitslagen zagen we dat de echte lat wat te hoog lag in de finale.
We zijn bezig aan een waanzinnig seizoen met wedstrijden voor de eeuwigheid. Drie (!) voorrondes van de CL overleefd terwijl de laatste jaren middenmoters uit tweederangs voetballanden al te sterk waren. De poule overleefd en als klap op de vuurpijl de kwartfinale gehaald. En wie weet wat er nog meer komt. De tweeluiken tegen Bayern en Real staan voor altijd in het geheugen gegrift.
De transferwaarde van spelers is verdubbeld of verdrievoudigd en het allerbelangrijkste, Ajax heeft zichzelf internationaal weer op de kaart gezet. Spelers willen ook weer naar Amsterdam komen. Ok, wellicht niet de Messi's en Ronaldo's, maar wel een groep die daar onder zit. Ajax is eindelijk ook fatsoenlijk gaan betalen. Nou ja, fatsoenlijk. Wat is fatsoenlijk in de voetballerij?
We staan in de bekerfinale en hebben nu weer een legendarisch duel met PSV gewonnen.
Waar hebben we het eigenlijk over? Ajax acteert op CL-niveau en heeft inmiddels 7 wedstrijden meer gespeeld dan PSV. Het zou super balen zijn als we geen kampioen worden, maar ik vind dat ETH, de technische staf, het bestuur en de spelers alle lof verdienen.
13 -2
Babangida83
Dit is ook beleid. Want we wilden graag weer spelers die hun mannetje uit konden spelen. Met dit als resultaat.

Maar eerlijk is eerlijk. Had hij verloren, had de kritiek op hem niet mals geweest. Nu gewonnen, dus ook zijn verdienste.
1 0
Schip
Ik had 100% druk verwacht, zoals vorig jaar. Maar TH gaat altijd twijfelen als hij tegen PSV moet. Snap dat niet. Dan loopt het dun door de broek lijkt het wel. Die wissels waren ook weer extreem.

Maar goed, 3 punten zijn binnen nu Emmen.
2 -4
ghouleseddik
De eerste helft drukten ze psv helemaal weg joh. Zonder dat het in echte kansen resulteerde. Na die rode kaart was het gewoon overleven, dan moet je je verwachtingen ook bijstellen.
0 0
Schip
Aan overleven hadden we niets. Ajax moest winnen. Het is dat Neres het op zijn heupen had.

IK wil niet overkritisch zijn hoor, maar de wissels waren dubieus. Niemand begreep ze ook tijdens de wedstrijd. Het is een beetje de blijdschap achteraf, dat er overheen wordt gestapt.
0 -2
Rentokill
En wat als we verloren hadden met 10 tegen 11 terwijl we Dolberg en Lang erin hadden gebracht? Ging jij dan hier ETH bejubelen dat hij zo progressief gewisseld had? Volgens mij niet.
7 -3
Schip
Drie defensieve wissels waren er twee teveel. Veltman is logisch, want Lozano wil je niet vrij laten. Magallan was een bange wissel. Je had De Ligt gewoon hoor, voor de hoge ballen. Dit was een soort overreactie voor PSV uit, toen De Jong niet te stoppen was.

Het is niet zo dat het resultaat de wissels opeens logisch maakt. Behalve voor iemand als jij dan.
1 -5
Heeren
Kristensen was logisch aangezien Ziyech Angelino continu liet lopen waardoor er van links gevaarlijke voorzetten kwamen. Magallan kwam er de 86ste minuut in om de laatste minuten de ballen weg te pompen. Beide logisch met 10 man.

Prima eerste helft, Dun in de broek slaat kant nog wal. Rode kaart veranderde de hele wedstrijd.
3 0
MarLuuk76
Echt top van Ten Hag. Gewoon niet schamen pot dicht gooien, en over de streep getrokken. Zijn laatste kans om de titel te vechten gepakt. Nu moet PSV ook alles winnen net als wij. Dus die moeten hun laffe spel gaan omgooien, hopelijk lukt dat ze niet. En winnen wij alles.
10 -1
ETM
Veel mensen vonden de eerste helft helemaal ruk, maar ik ben het daar niet mee eens. Ik vind dat Ajax sowieso goed begon. Ik zag wel degelijk wat fraaie aanvalsopzetten en ik vond ook dat Ajax goed stond bij het opvangen van de bal.
Je weet wel dat PSV haar hele spel heeft ingericht op verdedigen, eruit breken en de hoge ballen van achteruit. Met zelfs 3 controleurs op het middenveld. Dit is ook een spel dat PSV goed kan spelen, dat moeten we erkennen. Er waren 2 momenten dat PSV een mogelijkheid kon creeren. Maargoed we zagen het bekende recept. Bepaald geen recept voor aantrekkelijk voetbal. We zagen een soort PSV United.
De 1-0 mocht wat gelukkig zijn, hij hing weldegelijk in de lucht. Credits ook naar de scherpe voorzet, en de aanwezigheid van Tadic. Ik baalde wel van Ziyechs schoten in de eerste helft. Het zit zo in zn spel gebakken, en is zo zonde.
Ik had zelf iets van; prik er de 2de helft snel nog 1 bij en geef dan die blauwe gluiperts maar de bal. Echt waar, dan haal je de angel uit hun spel. En vergeet niet dat Ajax ook spelers heeft om snel mee om te schakelen.

Dan krijgt Lozano een grote kans die Onana prachtig red en vind ik dat Ajax heel rommelig die 2de helft begonnen is. Was de bedoeling PSV wat te laten komen? Maar uiteraard is het echte kantelpunt de rode kaart. Ik vond het in eerste instantie geen rode kaart, maar bij nader inzien begrijp ik m toch wel. Ajax wordt meteen geklopt bij de eerste vrijetrap. Onana gaat de mist in, maar je kunt veel over Luuk zeggen (ik trek die gozer ook heel slecht) maar dat is wel echt zn ding natuurlijk.
Ik las toen mee op het live-topic (vraag me niet waarom) en stoor me dan wel aan hoe reacties van supporters ver voor het einde al gaan over wie er allemaal weg moeten en hoe triest het allemaal is. Ajax moest een soort van uit de dood opstaan a la tegen Schalke uit en dan gaan mensen het zo snel opgeven..

Vervolgens vind ik Ajax onnodig een hele fase helemaal van de kaart. Rood is klote, maar je hoeft niet zo in paniek te raken als dat Ajax deed. Je kreeg de splitsing in het team van verdedigend denkende spelers en aanvallend denkende. En de stress van het enorme belang. Zoals Onana ook zei; Ajax heeft absoluut de spelers om uit het niets toe te slaan. En dat was de pingelsituatie eigenlijk ook. Dat Kuipers m niet gaf vond ik niet heel gek, ik dacht ook dat Neres de boel fopte, maar uit de VAR blijkt dat hij absoluut gehaakt word en dan is het dus 100% een strafschop.

Vervolgens duurt die pot natuurlijk nog veel te lang. Vooral als je de reputatie van PSV kent. Maar de aanvalsgolfen van PSV waren wel heel beperkt in de opzet. PSV bewees andermaal dat het gewoon niet echt het spel kan maken. Zo weinig variatie in de opbouw. Idd bleef het grootste wapen de luchtmacht Luuk de Jong. Ik kan niet ontkennen dat het me dwars zat dat Ten Hag toen met zn dumptruck cement aan kwam rijden. Toen Magalan ook nog eens algauw de mist in ging (hoewel ik de pass van de Jong ook dubieus vond) toen dacht ik ook: waarom weer die Magalan in zo'n beladen duel?! Ajax kwam daar goed weg.
Kristensen vond ik wel logische wissel, Angelino moest een directe tegenstander krijgen en achter hem lag de ruimte.
Ik werd uiteraard gek van de spanning en begon door de kamer te lopen, dus heb toen beslist momenten gemist. Maar je kunt TH's wissels nog zo onAjax vinden, al met al wist PSV zich geen raad met Ajax. Als je dan nog die oerbevrijdende 3-1 erin countert dan is een pluim ook voor de wissels wel op zn plaats. TH had Neres bijv laten staan- wat toch geen gekke speler is om te wisselen, hoewel je natuurlijk precies hoopt op een uitbraak met hem. Tadic kan verdedigend minder dan Ziyech, maar heeft dan wel de rust in zn spel om die aanval te helpen uitspelen etc.
Ik sprong een enorm gat in de lucht en genoot ook zeer van de Ajaxspelers die tot en met de bank uit hun plaat gingen.
Ironisch wel, dat PSV uiteindelijk door de rode kaart het spel is gaan spelen dat zij juist niet wilde spelen. Keihard afgestraft door Ajax, en ook door de teamgeest van Ajax, die teamgeest die zo vaak dit seizoen door de media ter discussie werd gesteld. Proost!
16 -2
Van Reenen
Grote KLASSE beschrijving van de wedstrijd. Zo'n beschrijving heb ik nog nergens gelezen in de media. En Willem van Hanegem zag meer een valpartij van Neres dan dat hij gehaakt werd op de achterlijn. Meer dan 1 duimpje kan helaas niet ETM.
2 0
ETM
Dank je wel.
0 0
Babangida83
Weet niet meer wie dat hier een keer zei. Maar hij miste het positiespel bij Ajax. Het is erg sterk afhankelijk van De Jong. Haal die eruit en het positiespel is helemaal weg. Maar ook nu heeft Ajax geen positiespel om op terug te vallen als ze het moeilijk krijgen. Althans, niet genoeg, mijns inziens. Dat is on-Ajax. Dat zag je gisteren tegen PSV ook. Die rode kaart is daar wat mij betreft ook een indirect gevolg van: Niet genoeg rust om het uit te spelen.
1 -2
ETM
Ben het daar niet helemaal mee eens. Frenkie wordt terecht wel heel belangrijk hierin gemaakt, maar dat is wat anders. Goed positie spel is ook het goed benutten van kwaliteiten naar gerelateerd aan de positie. Menigeen vond juist qua positiespel Bayern-uit 1 van de beste zo niet beste pot(ten) Zonder Frenkie.
Neemt niet weg dat het in fases dit seizoen ook nergens op leek. Als de bal circulatie te laag is dan eindigt Ajax met oportunistische voorzetten vanaf de flanken. Na de winter kreeg je echt een spel voorgeschoteld van individuen, toen viel de boel flink uit elkaar.
Ik vind dat je het positiespel wisselvallig kan noemen, maar niet dat het perse te zeer afhangt van een individu. In goede wedstrijden valt juist het sterke positiespel op.
Ajax is door hoe het speelt wel afhankelijk van de klasse van bepaalde spelers. Maar dat is een wisselwerking.
Ajax was gisteren in de 1ste helft aan de bal sterker dan PSV in de 2de helft tegen 10 man. PSV vind ik dan een prangend voorbeeld van slecht positiespel. Die konden de extra man al niet vinden. En hadden een zeer eenzijdige aanvalsopzet.
0 -1
Babangida83
Ik heb destijds het Barca-succes van Guardiola redelijk intensief gevolgd en vaak zelf bekeken in het stadion. 90% (of misschien was t 70%) balbezit was geen uitzondering. Ook niet tegen topploegen. En dat was geen balbezit om t balbezit. Ik vind dat je als Ajax-zijnde dat als referentiepunt moet hebben. Omdat het tenslotte onze 'uitvinding' en trademark is. Met types als Nouri en FdJ scheelt dat al wel een slok op een borrel als je die dan hebt.
0 0
ETM
Ik ging vooral in op de stelling waarin het positiespel slecht is zonder Frenkie.
Ik begrijp nu dat jij iets anders bedoeld.
Ik vind momenteel Ajax ook geen balbezit om het balbezit ploeg, maar ook geen Guardiolaans Barca ;)
0 0
Tomajax1990
Met 10 man 2 doelpunten maken tegen PSV... ja oke een penalty en met hangen en wurgen, maar volgens mij na die rode kaart en tegengoal hadden weinig mensen nog geloof in winst. Eigenlijk ideaal moment voor mazraoui om rood te pakken als je het nu bekijkt. Veltman heeft wedstrijden nodig voor Juventus en krijgt nu daarvoor de mogelijkheid. Alleen voor de volgende keer Nous, beuk lozano in de 90e minuut bij 3-0 de boarding over.
1 0
JordanAFCA
Off: schijnt dat Pavon weer in de belangstelling staat. Ik las dat Ajax meer dan 10 miljoen wilt betalen voor hem.
0 -1
JPM
#TenHagIN
#AlleCriticasters&TrollenOUT
8 -7
Joseph
Tactisch gewoon een hele zwakke wedstrijd, ik vrees echt voor volgend jaar met Ten Hag aan het roer em Frenkie bij Barcelona en de Ligt waarschijnlijk ook weg.
2 -20
Knalpot
Jou heb ik echt zelden op enig voetbalverstand kunnen ontdekken.
4 -1
Aad82
Hahaha, wij hebben met 10 man (!) gewonnen joh gek. Tot aan die rode kaart domineerden wij de wedstrijd.
4 -1
Ozymandias
Ten Hag maakte de wissels die nodig waren om de wedstrijd over de streep te trekken. Niet mooi, niet des' Ajax maar broodnodig. Winnen is het belangrijkste en deze wissels hebben Ajax helpen winnen.
12 -3
Schwalbino
Ajax heeft ook in het veleden op cruciale momenten een wedstrijd doodgemaakt. Onder Michels, Cruijff, Van Gaal, noem maar op. Anders win je geen prijzen maar sterf je in schoonheid.
4 -1
ajaxxcied4life
Onana; Veltman, De Ligt, Blind, de Jong, van, de Beek, Kristensen, Tagliafico, Tadic, Neres, Ziyech.... Mogelijk dat vandaag door toeval de opstelling tegen Juve is ontstaan.
1 -5
JPM
Kristensen, yeah right.
0 0
Freddy Al
Een paar clichés over Ajax kunnen de prullebak in;
Ajax kan niet verdedigen, Ajax wil niet in het duel komen ,heeft geen mentaliteit, Ajax is geen team, Ajax kan wedstrijden niet professioneel uitspelen.

TH had een aantal goede wissels toen ze met 10 man stonden, tegen de schoonheid die we wensen in zette hij een stugge verdediging weg, hij bleef wel geloven in de onberekenbaarheid van Tadic en Neres en haalde gewoon een geweldig resultaat .
PSV kon voetballend helemaal niet mee, zelfs in de overtal situatie was het lange ballen spelen, nul voetbal en al helemaal geen idee.

Petje af gasten, nu even langs Emmen en niets meer weggeven.
8 -2
HenryVakH1972
Die wissels waren ook gewoon on Ajax en hadden best es fataal af kunnen lopen. 2 klunzen erin.
2 -21
Leviathan
Had gekunnen ? Het had ook gekunnen dat Ajax de 1e helft 3-0 voor stond of dat Psv 2 rode kaarten kreeg maar dat is niet gebeurd dus volstrekte onzin.
5 -1
talent020
haha en als hij niet verdedigend had gewisseld, en we hadden het deksel op de neus gekregen, dan staan mannen zoals jij vooraan om te schreeuwen hoe naïef Ajax en Ten Hag zijn.
5 -1
Bky
What the fuck?

PSV heeft geen kans gekregen na de 1-1. Geen één kans. GEEN EEN! Ze waren totaal verlamd door die wissels.
8 -6
AFCA.
JAAAAAAAAAAA
0 -1
Bky
JAAAAAAAAAAA WE WORDEN GEK
1 -2
HenryVakH1972
Er was anders gelijk een misverstand met Kristensen waardoor PSV ook weer uit kon breken en voor hetzelfde geld veroorzaakt die Magellan nog even een penalty. Ik snap sowieso niet wat die Kristensen doet bij Ajax, wat een dweep zeg.
3 -3
Gouda
Kristensen en Magallan maakten idd een zeer onbetrouwbare indruk. Kristensen verwacht ik niks meer van, die aankoop heb ik nooit kunnen begrijpen. Magallan moeten we nog een kans geven, maar de minuten tot nu toe zijn niet enorm hoopgevend.
0 0
Leviathan
Voor hetzelfde geld alweer zo'n term. Voor hetzelfde geld kwam het dak van de arena naaf beneden dan was iedereen plat. 3-1 gewonnen met 10 man dan heeft de winnende trainer gewoon gelijk.
2 -1
Gronkjaer
De wedstrijd van vandaag is uitgespeeld met zeven verdedigers op papier! Zeven! Onana, De Ligt, Blind, Tagliafico, Kristensen, Magallan en Veltman. Dat is toch wel ongekend hoor. Tel daarbij een eigen goal, een makkelijke penalty en een goal in de laatste seconden aan toe en het kan gewoon niet beter! Hoe mooi om juist op deze manier van PSV te winnen.
7 -7
JKFM
Op papier misschien wel, maar aanvallend zou het een 1-3-4-3 kunnen zijn met Tagliafico en Kristensen op de flank. Daarmee zou naar mijn idee Kristensen ook veel meer in zijn kracht staan met Veltman in zijn rug die hem verdedigend ondersteund! Terwijl je ook flexibel met Blind naar 6 zou kunnen doorschuiven.

Edit: ervan uitgaande dat je dit met 11 man zou doen dan, ipv 10 wat het geval was vandaag
1 0
Freddy Al
Waar liep Blind ook alweer toen Magallan erin kwam?
1 0
3*stars*3
Alles veranderde na die rode kaart.
Ja en dan maakt het geen reet uit hoe je die punt kan behouden.
Als die punt zelfs 3 is, lach je je suf.
En helemaal als die 3-1 valt in extra tijd.
Heb me suf gelachen!
7 0
FUBAR
Onana is een keeper kneus. Bovendien maakt het geen drol uit hoe iets op papier is. Het gaat erom hoe er gespeeld wordt. Blind kan notabene als half voetballen indien nodig.
3 -1
MickS
Wat was die vBommel trouwens weer bloed irritant. Van de 90 minuten is hij zeker 80 minuten buiten z'n vakkie geweest. En niet een beetje, maar vaak meters. En maar zeiken tegen de 4e man. Bah
9 0
Sterspeler
Het is ongelofelijk dat ie daarvoor niet de tribune op word gestuurd.
0 0
insectenverdelg
21 punten Erik. En dan hopen dat je de titel hebt.
5 0
Bky
Beste wissels in tijden.

Geweldig.

Chapeau.

Meesterwerk.
12 -7
Hobbemastraat
Gewoon schijtwissels. Zo eerlijk moet je zijn. Magalan deed alles fout wat hij fout kon doen.

Zou Ten Hag sieren om dat toe te geven.
4 -30
PetrusKeizer
dat moet ten Hag nou juist NIET doen en daar is t ook de man niet naar, om zn spelers openlijk te bekritiseren. had hij overigens, toen hij dus opnieuw verdedigend wisselde, dan een alternatief op de bank? Hij moest Magallan wel brengen. Ben t overigens op zich met je eens dat die Magallan n koekenbakker is. Hij past totaal niet bij Ajax
0 0
Ajax#1900
AS op z'n best. Ga gewoon weg hier.
16 -3
Ajax114
Nee, supporters die alles recht praten wat krom is , daar kom je verder mee. Magallan heeft 10 M gekost en is de grootste miskoop uit deze eeuw wanneer zien jullie dat nou eens in.
3 -19
Knalpot
Ach en volgend seizoen roep je weer dat je van hem houdt enzo.
0 0
Freddy Al
En jij kan dat zien na 100 minuten speelltijd?
Zeker nog nooit gehoord van Atouba, Sanogo en anderen ?
0 0
ambtenaar
Geef hem de tijd, hoe kan je nu al een oordeel hebben ?
Albert Luqeu was deze eeuw trouwens sws slechter.
0 0
Tienus
Sanogo, zimling ..
0 0
Patrick78
Een miskoop na drie wedstrijden? Pfffffff no comment.
5 0
Web
Zullen wij even afwachten
Ooit zag ik een verdediger uit Zuid-Amerika bij PSV, deed werkelijk alles fout in zijn eerste wedstrijden, tot hij het voetbal in Nederland door had.
Kan niet op zijn naam komen
Maggalan is een intelligente speler, ik denk dat hij het ook nog oppakt.
7 0
Sterspeler
Je bedoelt Alex. Overigens: Gomes kon bij Pisvee er geen kut van en had te grote handen en voeten. Tot ie alles begon te pakken en een bal van de ene 16 de ander in kon gooien. Toen was ie plotseling niet zo kut meer.

Het is niet eens Ajax eigen dat debiele gezeik op eigen spelers. Het is gewoon iets Nederlands. Want ik merk het in de randstad en in de provincie: als t goed gaat met Nederland, gaan we zeiken op de meest irreële dingen.
1 0
DMDTagz
Alex?
1 0
ajaxminimax
Een winnende trainer heeft gewoon gelijk. Dan mag je dingen vinden van de wissels, maar die trainer staat wel gewoon met de 3punten
3 -1
ChrisEriksen8
Toen Kristensen erin kwam, was angelino niks meer Erg sterke wissel
14 -2
020bornraised
Angelino had natuurlijk wel al 80 min in de benen
1 0
Sterspeler
En een nekschop.
1 0
ajaxwestland09
ja die viel goed in geen gekke dingen gezien
2 -1
Web
Wat deden Veltman en Kristensen verkeerd?
Top wissels
15 -4
ajaxwestland09
veltman viel uitstekend in
3 0
Labrador
Veltman viel prima in
3 0
Patrick78
Schijtwissels???? 3 punten.
6 -1
ajax0916
Schijtwissels? Veltman uitstekend, Kristensen begrijpelijk op die spaanse rat, amper nog een gevaarlijke voorzet van hem na die wissel, en ja magallan ongelukkige pass maar verder geen fout gemaakt. Onzin wat je zegt dus
9 -1
Wheelie
#THIN :-D
0 0
Hziyech14
Het schijnt dat de spelersbus van psv 40 minuten vertraging heeft opgelopen omdat van bommel nog steeds staat te janken bij de 4e man.
69 -3