Jong Ajax overwint in heet avondje bij NEC

BvdPloeg, 29-03-2019 om 21:54, 35261 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jong Ajax heeft vrijdagavond een 1-2 overwinning geboekt bij NEC. De Amsterdammers gingen lang gelijk op met de thuisploeg, maar toen Joey van den Berg na een uur direct rood ontving, trokken de beloften de wedstrijd naar zich toe. 

Al vroeg in de wedstrijd kwam NEC, dat fel en sterk begon, op een 1-0 voorsprong. Na enkele waarschuwingsschoten was het Ferdy Druijff die de bal achter Issam El Maach kopte. Jong Ajax lag in die fase even in de touwen, maar knokte zich knap terug in het duel. De bal ging steeds makkelijker rond, er werden wat kansen gecreëerd via onder meer Sergino Dest en Vaclav Cerny zag zelfs een zuivere goal vanwege buitenspel onterecht afgekeurd worden.

Diezelfde Cerny zorgde niet veel later voor de revanche. De Tsjech werd op de penalty-stip ingespeeld en hij legde de bal rustig in de rechterhoek. Beter was de ploeg daarna zeker niet dan NEC, dat ook enkele kansen kreeg op meer. De beide goalies traden echter meerdere keren goed op onder de lat.

Na rust bleef het spelbeeld gelijk en konden beide ploegen hun ziel en zaligheid kwijt in een intens potje. Dat veranderde toen Van den Berg na een dik uur voetballen rood kreeg. De verdediger was het niet eens met een vrije trap en mocht inrukken toen hij te aanvallend bij scheidsrechter Christian Mulder verhaal kwam halen. Met de vrije trap zelf werd door Jong Ajax niets gedaan.

De rapen waren echter wel gaar want de goede sfeer in het stadion sloeg meteen om. Mulder was de pineut met spreekkoren en Cerny kreeg bij de corners die hij nam enkele liters bier naar zich toe gegooid. Het was in de slotfase reden voor Mulder om het duel zelfs even stil te leggen, maar na een minuut gaven beide ploegen aan dat ze toch vooral door wilden spelen.

Jong Ajax ging in dat laatste half uur op zoek naar de winnende en kreeg meerdere grote kansen. Lassina Traoré miste twee keer dichtbij met het hoofd en Jurgen Ekkelenkamp zag een punter miraculeus gered worden. Net toen het gelijk leek te gaan eindigen was het een minuut voor tijd toch raak. Traoré anticipeerde goed op een rebound uit een schot van Ryan Gravenberch: 1-2. Jong Ajax kreeg daarna nog mogelijkheden op meer, maar kwam bovenal niet meer in de problemen aan de overkant. 

Opstelling NEC:

Branderhorst; Joppen, Lartey Sanniez, Kvida, Labylle; Van den Berg, Bruijn, Dijkstra; Okita, Druijff, Wolters.

Opstelling Jong Ajax:

El Maach; Dest, Schuurs, Botman, J. Timber; Ekkelenkamp, Gravenberch, Jensen (Ter Heide, 90'); Cerny, Traoré, Kühn (Nunnely, 63').

Doelpunten:

1-0 Druijff (8')
1-1 Cerny (23')
1-2 Traoré (89')

Rood:

Van den Berg (NEC, 64')

Bijzonderheden:

- Het duel werd één minuut stilgelegd vanwege spreekkoren. 

Volg de wedstrijd via Twitter:

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
fanatiekeling
ja lang heeft bijgetekend, voor achter de bar!!!!!!!
0 0
Sampaoli
Gister genoten van Schuurs. Voetballend uitzonderlijk goed, steekt er echt bovenuit. Verdedigend kan hij nog stappen maken, maar positioneert zich al een stuk beter én verliest veel minder duels. Gaat helemaal goed komen met deze jongen, hij gaat bewijzen dat een traject bij Ajax (spelen bij Jong, trainen bij 1) wél effectief is.
3 -2
Ozymandias
Inderdaad, Schuurs heeft zich dit seizoen goed ontwikkeld. Zoals je noemt positioneert hij zich (zeker bij voorzetten vanaf de flanken) veel beter. Het valt me op dat hij ook steeds mondiger wordt. Hij durft zijn ploeggenoten nu veel meer rond de commanderen en toen hij net bij Ajax kwam zag je dat veel minder. Volgens mij heeft Overmars de juiste keuze gemaakt om hem naar Jong Ajax te halen en niet direct terug te verhuren aan Fortuna Sittard. Fysiek moet Schuurs nog een paar stappen maken maar als hij dat doet is hij volgens mij klaar voor speeltijd in het eerste.
2 -1
Beffie
Die Traore zie ik volgend jaar gedurende het seizoen wel in de basis komen. Wat een beest is dat zeg. Dan Brobbey er nog bij met de tijd. Dolberg moven. KJH de trainersstaf in.
1 -1
RedFeather
Off
Lainez mag ballen in het 2e elftal, niet goed genoeg (nog) voor het 1e
15 miljoen
8 0
Sampaoli
Een giller. Het zou niet mogen, maar stiekem vind ik het prachtig.
2 0
AjaxPassion
En jij denkt dat hij bij Ajax direct in de basis was gekomen? :')
0 -1
AjaxPassion
Weet iemand of lang al een contractverlenging aangeboden heeft gekregen?
1 0
Kees999
Joey van den Berg vindt de aanwezigheid van de beloftenteams geen verrijking voor de Keuken Kampioen Divisie. Volgens de NEC-routinier zijn de wedstrijden tegen Jong Ajax, Jong PSV, Jong AZ en Jong FC Utrecht 'veredelde trainingen'. Grappig om dit vanavond met terugwerkende kracht te lezen.
6 0
AlexIbarra
Ik weet niet wanneer hij dit gezegd heeft maar voor iemand die zelf vanuit de eredivisie naar de KK divisie is gedegradeerd is dit wel een heel domme uitspraak.
0 0
Tomajax1990
Totaal off topic: We worden toch wel eventjes verwend dit jaar zeg. De zenuwen en adrenaline voor zondag stroomt weer lekker door de aderen. Real, Bayern, de zenuwslopende wedstrijden tegen Benfica, binnenkort Juventus. Zondag staat PSV met knikkende knietjes in de Johan Cruijff Arena. Vanaf minuut 1 met ze alle vol gas( supporters en spelers ) en PSV met een enorme dreun weer terug de bus insturen.
2 -2
Ozymandias
Er is heel veel kritiek op Reiziger en Heitinga maar ik vind dat onterecht. Beide begonnen dit seizoen met een gemiddeld zeer jonge selectie en hebben binnen een seizoen een bepaalde lijn in het spel kunnen krijgen. Jong Ajax en de o19 spelen ook duidelijk volgens de basisprincipes van de Ajax School. Dat gaat niet altijd goed maar dat is logisch met zulke jonge spelers. De meeste grote talenten lijken zich individueel ook goed te ontwikkelen. Kijk vandaag naar jongens als Schuurs, Kühn, Jensen, Dest, Timber en Gravenberch die allen duidelijk een grote stap in hun ontwikkeling hebben gezet ten opzichte van een jaar geleden.

Hier op AS is er nogal wat negativiteit rondom de jeugdopleiding maar dat is te veel gebaseerd op de slechte prestaties van de zeer jonge ploegen. Ik denk dat mensen over een jaar al weer veel positiever over de jeugdopleiding zijn wanneer Jong Ajax, de o19 en o17 gemiddeld iets meer ervaren zal zijn dan dit seizoen. Het enige waar ik persoonlijk grote kritiek op heb is de manier waarop Overmars, Ouaali en Heitinga met de wedstrijden in de Youth League om zijn gegaan. Het selectiebeleid was vreemd en de opstellingen van Heitinga nog vreemder. Terwijl Heitinga in de competitie wel het meest logische elftal neerzet.
5 -5
Sampaoli
Heitinga speelt (gebaseerd op de YL, want in de competitie is het bij vlagen prima) niet het voetbal wat Ajax wilt nastreven in de jeugd. Dat geef jij overigens ook al aan. Dat is voor een opleidingsclub als Ajax toch erg kwalijk?

Uiteindelijk is het zo dat Ajax een geweldige opleiding heeft die onder Overmars jaarlijks groeit en ontwikkelt. Toch twijfel ik of een beginnende trainer als Heitinga bij de A1 trainer moet zijn. Je zal me niet geloven, maar een vriend van me kent Heitinga van zijn trainersopleiding en hij vond hem geen goede indruk maken (zachtst gezegd). De ontwikkeling van de spelers kan dankzij maar ook ondanks Heitinga zijn, dat is lastig te bepalen.
1 0
Ozymandias
Wat Overmars, Ouaali en Heitinga met de Youth League deden vond ik schandalig maar om ze daar op af te rekenen vind ik te ver gaan. De spelers in Jong Ajax, de o19 en o17 ontwikkelen zich individueel goed en Jong Ajax, de o19 en o17 streven (op de o19 in de Youth League na) om de basisprincipes van de Ajax School na te komen. Dat dit niet altijd goed gaat is logisch gezien het feit dat Ajax nu met de jongste jeugdselecties ooit werkt. Volgens mij onderschatten mensen hoezeer de gemiddelde leeftijd van een jeugdelftal de prestaties van zo'n elftal beinvloed. Kijk bijvoorbeeld naar de punten die de o19 in de competitie heeft laten liggen. Bijna al die punten werden verloren doordat de tegenstander op de lange bal ging spelen en de spelers van de o19 op fysiek werden afgetroefd door jongens die één, twee of zelfs drie jaar ouder zijn.

"Je zal me niet geloven, maar een vriend van me kent Heitinga van zijn trainersopleiding en hij vond hem geen goede indruk maken (zachtst gezegd)."

Ik geloof je wel hoor. Ik hecht alleen veel minder waarde aan de mening van jouw vriend dan die van Overmars. Tot nu toe heeft Overmars op mij namelijk aangetoond een goed oog voor trainers te hebben. Zo werden Bosz en Ten Hag door hem naar voren geschoven.

"De ontwikkeling van de spelers kan dankzij maar ook ondanks Heitinga zijn, dat is lastig te bepalen."

Inderdaad, maar wij kunnen als buitenstaanders jeugdtrainers alleen beoordelen op hoe de talenten zich individueel ontwikkelen. Dat is namelijk de enige belangrijke taak van een jeugdtrainer. Zolang de talenten zich individueel goed ontwikkelen vind ik het voor Ajax supporters vreemd om te vinden dat een jeugdtrainer moet vertrekken. Als hij de o19 nou op z'n Vink's had laten spelen okay maar dat is duidelijk niet het geval.

Als we kritiek hebben op een jeugdtrainer dan vind ik het veel logischer om kritiek te hebben op de opstellingen van Vos. Die heeft dit seizoen namelijk een potje gemaakt van zijn opstellingen. Toen hij Hoogewerf en Ünüvar nog ter beschikking had speelde die voornamelijk op de flanken terwijl hij Pinas in de spits zetten, Pynadath en Zamani op de bank hield en met drie (Beelen, Warmerdam en Regeer) "verdedigende" middenvelders speelde. Hij had voor Warmerdam ('6'), De Waal en Ünüvar op het middenveld en Pynadath, Zamani en Hoogewerf (spits) in de aanval kunnen kiezen maar koos voor een middenveld met Warmerdam, Beelen en Regeer en een aanval met Hoogewerf, Ünüvar en Pinas (spits). Nu hij Ünüvar en Hoogewerf niet (of minder) ter beschikking heeft speelt hij regelmatig met De Waal (een type Vd Beek) in de aanval. Als Heitinga dit soort dingen had gedaan had AS massaal om zijn ontslag geroepen maar Vos is een lievelingetje van AS dus niemand heeft het daar over. Trouwens wil ik niet zeggen dat ik vind dat ze Vos moeten ontslaan. Volgens mij is dat een talentvolle (jeugd)trainer maar ik heb dit seizoen meer kritiek op zijn keuzes dan die van Heitinga.
0 0
MosesD
Wederom eens met jou. De door jou genoemde spelers krijgen vermoedelijk allemaal hun kans in de voorbereiding voor het komende seizoen. Gedaante is iemand die beweert dat er helemaal niks meer deugd sinds zijn grote held Jonk is vertrokken. Nou, het gaat sindsdien alleen maar beter met Ajax. Lees ook eens het verhaal over de gebroeders Timber, ook die en de familie zijn louter enthousiast over de opleiding. En waar is Wim Jonk? Ja, die wordt wellicht trainer van Volendam. Van wie? Ja, van Volendam. I rest my case.
2 -4
Ozymandias
Jonk heeft de jeugdopleiding uit het slop getrokken maar heeft ook fouten gemaakt. Ouaali doet nu veel goede dingen maar maakt net als Jonk ook fouten. Mensen vergeten wel eens dat Ouaali de visie van in relatie tot het opleiden van Jonk deelt. Ouaali is niet voor niets door Jonk eerst naar Volendam en daarna naar Ajax gehaald. Dat de prestaties van de o19 onder Jonk beter waren is logisch. In het laatste seizoen van Jonk als hoofd jeugdopleiding was de gemiddelde leeftijd van het basiselftal van de o19 niet veel jonger dan het huidige basiselftal van Jong Ajax.
2 -2
MosesD
Ik betwijfel of Jonk dat heeft gedaan. De opleiding was en is niet slecht. Je hebt in een klein voetballand alleen te maken met golfbewegingen qua goede lichtingen. Ouaali is een prima hjo. Goede visie, leidinggevende capaciteiten en heldere communicatie intern en extern.
1 0
Lagasj
Tjonge wat een waardeloos elftal, misschien 1 speler voor het eerst de rest kan weg.
1 -21
DonQ
Ga zelf lekker weg.
8 -3
Pheadrus
Bizar!
Het hele team van vanavond is O19 behalve Cerny en Schuurs!
Gravenberch is O17!!!!!!!!
Kan zo mee aan de Future Cup.
15 0
Noxin
De gemeente Enschede en ABN Amro hebben 9 miljoen schuld van FC Twente kwijtgescholden. Gekkenhuis.
2 -1
MPAjax
Puur genot om de scheids een onterechte corner te zien geven, normaal krijgen we die tegen
1 0
Marcw1972
huilie huilie Jack de Gier. het ligt allemaal aan de scheids boehoe.
4 -1
Aad82
Peter Bosz' Leverkusen wordt afgemaakt. 4-1 achter tegen Hoffenheim.

Hoffenheim laat Leverkusen komen en counteren Leverkusen vervolgens kapot.

Ik denk dat Bosz het ook niet gaat redden bij Leverkusen.
7 -5
Ozymandias
Guardiola begreep dat hij zijn speelstijl aan de Bundesliga moest aanpassen. Bosz lijkt dat nog steeds niet helemaal te begrijpen.
8 -6
insectenverdelg
Dat is Bosz zn manco. Wil zich nooit aan iemand aanpassen en is overtuigd van zijn eigen visie. ergens goed, maar zolang je geen City of PSG traint zal je rekening moeten houden met de tegenstander.
2 0
Mikes
Zelfs City moet dat. Pep doet heel veel detail veranderingen per wedstrijd, Bosz echt nauwelijks.
1 0
X-RaY
Het gekke is dat hij zelf vertelde dat hij had geleerd van z'n tijd bij Dortmund.
6 0
Aad82
Wedstrijd is afgelopen: 7 tegengoals in de laatste 2 duels!
1 0
X-RaY
Op een gegeven moment krijgen ze het spelletje door van Bosz. Het blijft een hoop risico met veel ruimte in de rug spelen. Dat is bij Ajax ook het geval, counters zijn levensgevaarlijk als je goede spelers heb want die straffen het genadeloos af. In de ED kom je er nog vaak goed vanaf vanwege gebrek aan kwaliteit van de tegenstander. In de CL hebben we daarentegen vaak genoeg gezien dat het goed fout kan aflopen.
1 0
mercurius3
Tsja... Hij zit er pas twee maanden. Waar gaat het over.
2 0
ambtenaar
Knappe overwinning.
Dacht dat NEC wel een mooie club was, maar wat mij betreft blijft dit vreemde clubje maar lekker in de kkk.

Aan de andere kant zijn dit ook wel de clubs waar je als jong Ajax tegen wilt voetballen. Het lijkt mij heerlijk om die haat te voelen, zou mij echt maximaal motiveren.
0 -1
Marcw1972
Door dat gedoe vorig jaar met die wedstrijd die overgespeeld moest worden, ben ik klaar met nec. Die mogen lekker in de KKD blijven.
1 -1
Web
Ik word echt blij van Traore, heeft alles om bij Ajax te slagen
9 -1
Ozymandias
Ik keek eigenlijk al een jaar uit op de komst van Traoré omdat ik hele positieve verhalen over hem had gelezen. Ik kan nu goed begrijpen waarom Vonk en Ten Hag zo lyrisch over hem waren. Ik denk dat Ajax met Traoré de opvolger van Dolberg in huis heeft. Ik hoop alleen dat Dolberg tot medio 2021 bij Ajax blijft. Hij is dan nog altijd pas 23 jaar oud en hij heeft die twee extra seizoenen bij Ajax ook duidelijk wel nodig. Hij is nog lang niet klaar voor de stap naar de top van Europa.
8 -1
Ozymandias
Het laatste halve uur was minder maar het eerste uur speelde Jong Ajax attractief voetbal. De bal ging snel rond doordat de middenvelders alle drie bijna nooit de bal langer bij zich hielden dan nodig was. Alle drie speelde ook verreweg hun meeste passes naar voren. Ik vond Dest vandaag een beetje tegenvallen en Traoré werd te weinig bij spel betrokken (en betrok zichzelf te weinig bij het spel) maar verder haalde iedereen wel het niveau wat je van ze kan verwachten. Bij sommige is dat natuurlijk wat hoger dan bij andere.
6 0
insectenverdelg
Ben zelf geen fan van Botman. Vond Schuurs wel verdienstelijk spelen en el Maach overtuigend. Hoewel ik t 1e doelpunt niet gezien heb moet ik bekennen
1 0
Ozymandias
Schuurs speelt een hele goede tweede seizoenshelft. Positioneel heeft hij duidelijk grote stappen gezet en hij wordt ook steeds mondiger. Nu moet hij zijn atletische vermogen nog wat verder ontwikkelen (met name qua fysiek) en dan zal hij volgens mij klaar zijn voor speeltijd bij het eerste.

Botman vind ik puur verdedigend gezien een groot talent. Hij maakt zeker nog fouten maar dat is logisch voor een tweedejaars A-juniors. Ik vind het knap hoe hij met relatief gemak zich staande houdt op Eerste Divisie niveau. Zijn opbouwende kwaliteiten zijn jammer genoeg een ander verhaal...
5 -1
Gonzo
Er staan wel twee kerels met Schuurs en Botman. Flink blok.
1 0
Aeter
Nou ja, Botman kan nog wel wat worden. Een strakke inspeelpass is te leren. Zoals bij Sanchez. Verdedigend een beest, maar technisch ook niet top uiteraard. Maar goed Sanchez heeft wel een andere mentaliteit en is fysiek echt oersterk.
0 -2
Ozymandias
Het verschil is dat Botman bij Ajax natuurlijk al jaren zonder veel succes aan zijn inspeelpass heeft gewerkt. Ik denk niet dat hij ooit een goede inspeelpass zal krijgen. Misschien dat hij toch kan slagen als hij zich verdedigend optimaal ontwikkeld. Voor een speler van boven de 1,90 meter heeft hij een goede dynamiek (hetzelfde geld trouwens voor Schuurs). Hij durft daardoor ook tot hoog op het veld door te dekken. Trouwens heeft hij wel een redelijke crosspass.

Als ik tussen Botman en Pierie zou moeten kiezen zou ik wel altijd Pierie kiezen. Die heeft veel meer kwaliteit aan de bal en heeft een grote spelintelligentie waardoor ik er wel op vertrouw dat hij zijn verdedigende kwaliteiten verder kan ontwikkelen de komende jaren. Voor een 18 jarige zijn z'n verdedigende kwaliteiten trouwens prima. Als Ajax van plan is om Pierie niet eerst nog een seizoen aan Heerenveen te verhuren kunnen ze misschien Botman als vervanger aanbieden.
1 -1
insectenverdelg
grootste gevaar voor Schuur is dat je in Ajax1 nog met veel meer ruimte in de rug speelt. Maar ik heb Schuur nog zeker niet afgeschreven. Heeft zeker potentie.
2 0
Ozymandias
Schuurs lijkt langzaam doordat hij van die grote passen neemt maar zijn dynamiek is verraderlijk goed. Ik denk niet dat hij veel moeite zal hebben met het spelen met meer ruimte in zijn rug. Ik denk dat hij het nu voornamelijk fysiek nog zwaar zou hebben. Ook moet hij zich positioneel zeker nog verder ontwikkelen maar daar maakt hij dus wel duidelijk stappen in.
2 0
Martano
De scheidsrechter was niet zo beroerd als de commentator, Leo
3 0
Martano
De scheidsrechter was niet zo beroerd als de commentator, Leo
1 0
MPAjax
Die Leo houdt wel vol he, was een terechte gele kaart voor een tackle op de voet van Jensen
3 0
Dexy
Lekker voor dat schijtpubliek
1 0
MPAjax
Knap gedaan hoor, achterstand toch nog winnen

Traore matchwinnaar
4 0
appeltje
Prima professionele overtreding van Traoré.
5 0
didierajax020
Lekkere overwinning. Is weleens anders geweest.
1 0
TwoLegsAlwaysWin
lekker voor dat publiek en lekker voor leo
3 0
Ozymandias
Slimme overtreding van Traoré.
5 0
insectenverdelg
Daar twijfelde ik over. Je kon nu iedereen voor t doel zetten. Terwijl ze nog niet echt een man meer situatie hadden in de omschakelimg. Maar als ze m zo nemen idd. hele slimme overtreding. :)
1 -1
Ozymandias
In de omschakeling wanneer het team niet in positie staat ben je altijd kwetsbaarder dan wanneer je met elf man achter de bal kan gaan staan bij een vrije trap op redelijk grote afstand. Ik denk dat het maken van de overtreding 99 van de 100 keer de juiste keuze is.
1 0
insectenverdelg
normaal helemaal mee eens. Maar dit was een alles of niets poging. Met zelfs keeper mee naar voren. Dat is toch altijd net anders dan normaal de omschakeling eruit halen.
0 0
Dexy
We missen weer zo verschrikkelijk veel grote kansen.
4 0
trooop
Traore is een goeie, die gaat het eerste halen.
7 0
insectenverdelg
die moet che toch gewoon meegeven?
3 0
X-RaY
Nunnely...
1 0
didierajax020
Hoe kijken jullie aan tegen Nunnely? In mijn ogen einde verhaal. Al weken.
2 0
Gonzo
Gaat het niet worden vrees ik
1 0
insectenverdelg
als je niet ziet dat je dit moet meegeven heb je zelfs niets bij Jong te zoeken.
1 0
ajaxxcied4life
Hoe speelt Graafje jongens?
0 0
Ajax_33
Lekker voor die supporters en voor Leo!
2 0
Ozymandias
Traoré is een echte spits en zo'n kans is duidelijk wel aan hem besteed. Ongelofelijk hoe hij vanaf de eerste dag een relatief hoog niveau haalt bij Jong Ajax. Dit is trouwens wel een van zijn mindere wedstrijden geweest. Dat is niet helemaal zijn eigen fout want hij werd minder bij het spel betrokken dan normaal.
3 0
Lazell
Alsnog goal en assist.
2 0
Ozymandias
Inderdaad, dat is trouwens ook een belangrijke kwaliteit voor een spits om toch productief te zijn zelfs als je niet goed in een wedstrijd zit.
0 0
stefanwillem
hahaha leo ouwe bloedbak!
2 0
de-Ajacied
Haha lekker voorLeo Oldenburger
Die heeft echt een hekel aan Ajax
2 0
onderkantlat
Ik heb nog niet genoeg gezien van hem maar Traore oogt wel als toekomstig Ajax 1 waardig, wat vinden jullie?
5 0
swing
lekker hoor!
2 0
Dexy
Wauw, ik dacht alweer: die gaat mis. Maar gelukkig zit hij nu wel.
1 0
TontoKarnaggel
Kom op leo, trek het je niet zo aan. Het is maar een spelletje...
1 0
onderkantlat
wat betekent tonto karnaggel
0 0
TontoKarnaggel
Bijnaam van vroeger, exacte vertaling is niet te geven maar het hield een beetje in dat met drank op het er bij mij allemaal niet verstandiger op werd :)
0 0
Aeter
Heppie em weer hoor, Tonto Karnaggel, loopt ie weer de kozijnen der uit.
0 0
didierajax020
Kut hé, Leo
5 0
Gonzo
Top!
2 0
X-RaY
Lekker hoor en verdient!
2 0
ajaxwestland09
Jaaaa
0 0
insectenverdelg
afstraffen die hap.
1 0
TwoLegsAlwaysWin
lekker voor Leo
2 0
MankeNelis
Boem hoppa die hangt
3 0
onderkantlat
Ik heb nog nooit zo hard voor J Ajax gejuicht
3 0
Bky
Goaltje Cassierra tegen MVV of Johnsen tegen NEC vorig seizoen stond ik iets harder te juichen haha.
0 0
Bky
JAAA ABSOLUTE WIL OM TE WINNEN.
3 0
didierajax020
JAAAAAAA
2 0
Toon meer reacties