[Update] ‘Onana verlengt tot medio 2022’

FinnDekker, 28-03-2019 om 16:40, 30820 views, Marca; VI |

Bekijk nu de nieuwe thuis-trainingslijn van Ajax!

Ajax gaat er alles aan doen om André Onana voor volgend seizoen te behouden. De keeper van de Amsterdammers staat in de belangstelling van veel clubs, waaronder voornamelijk FC Barcelona, maar is te belangrijk voor Ajax. Marc Overmars en co willen zijn contract daarom verlengen.

Dat is wat het Spaanse Marca dinsdag meldt. Het contract van de doelman uit Kameroen loopt nog tot medio 2021. Desondanks wil Ajax de verbintenis verlengen en opwaarderen, zodat Onana nog minimaal een seizoen extra in Nederland blijft, alvorens hij een transfer maakt naar een topclub. 

FC Barcelona ziet in Onana de opvolger voor Jasper Cillessen, die niet langer wil fungeren als tweede doelman achter Marc-André ter Stegen. In de zomer van 2016 vertrok de ex-Ajacied naar de Spaanse topclub, waar Cillessen het voornamelijk moet doen met bekerwedstrijden.

Update - 16.40 uur (28 maart 2019) - ‘Onana verlengt tot medio 2022’

André Onana zet spoedig een handtekening onder een nieuw contract bij Ajax. Deze verbintenis verbindt de doelman tot medio 2022 aan de Amsterdammers, zo meldt onder andere Voetbal International.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
NoPants
Nu matthijs nog overhalen, en indien hij niet gaat muiten zoals sanchez zou ik Tagliafico ook nog een jaartje aan zijn contract houden.

Marthijs 15% van zijn verkoopwaarde aanbieden als hij nog een jaar blijft, en 3 miljoen salaris geven. Als hij dan over een jaar voor 80 miljoen vertrekt, verdient hij dit jaar €15 miljoen. Zijn weinig clubs waar die dat kan verdienen komend jaar. Bovendien komt het EK eraan, en is de concurrentie bij oranje voor de centrale verdedigers moordend. Als hij geen vaste basisspeler is bij een eventuele nieuwe ploeg, zie ik (al dan niet terecht) Ake of de Vrij zo zijn plek naast virgil in nemen.
Daarnaast hem verzekeren dat er flink in de selectie geinvesteerd wordt, zodat er volgend jaar weer meegedaan kan worden in de CL.

Op die manier is het zowel sportief als financieel aantrekkelijk voor hem om te blijven. Volgens mij woont hij nog bij zijn ouders, dus misschien wil hij wel graag blijven.

Als er geen topclub voor ziyech komt zie ik hem ook nog wel blijven. Ik denk dat hij sowieso niet naar een ploeg vertrekt die geen CL speelt. Bovendien denk ik dat ziyech ervan geniet de grote meneer te zijn, en bij een stap omhoog is hij dat niet.

Als neres weg wilt, een serieuze buitenspeler kopen.
Donnie en dolberg lijken me makkelijk te behouden.
0 0
Joodhannus73
En dat s één..! Kijk, zo moet je het doen. Verlengen en opwaarderen. Kan ook nog steeds bij De Ligt. Waarom niet? Hij is nog maar 19 jaar..! En volgend jaar is hij nog meer waard... Praat op hem in. Onana blijft door zijn vader, Seedorf en Kluivert. Lees niets over Van der Sar of Overmars... Zeker de eerste had op hem in moeten praten. En dan iedereen hier gelijk Overmars de credits geven. Typisch... Onana zegt daar niets over in zijn interview... Een contract voorleggen kan de materiaalman ook. Niet heel ingewikkeld. Het gaat om het verhaal...
0 -1
SammyR
Je hebt een fout gemaakt bij het maken van je account, gebruikersnaam moest lulhannes73 zijn. Maja, fouten maken is menselijk hé :)
0 0
mercurius3
Waar gaat dit over? Van der Sar praat al drie jaar op Onana in. Ze hebben ook veel gesprekken na wedstrijden met elkaar.
1 0
Koningtoto
Ga je nu echt serieus Overmars en Sar bekritiseren om het bijtekenen van Onana? Sorry, jij bent echt een domme lul.
2 0
NouridolbergNeres34
Zo is dit ff goed nieuws!!! Fantastische keeper en een geweldige kerel.
2 0
artteun
Hoppa , en nu de rest nog verlenen vd groep. Alleen Frenkie en Mathijs weg, en de rest blijft... heerlijk nieuws voor het slapen gaan
0 0
mercurius3
Zeer belangrijke factor in de groep. Ook erg populair bij de supporters, geeft Ajax echt een 'gezicht'. Een van de meest geliefde spelers van de afgelopen jaren bij Ajax. Snap overigens niet dat sponsoren die met Ajax te maken hebben geen spelers zoals Onana inhuren en extra samenwerkingsverbanden aangaan met Ajax. Onana weet nog kiezelstenen aan Ajax-supporters te verkopen, puur door zijn uitstraling. Koppel een product aan Onana en je verkoopt 50 procent meer. Sponsoren liggen al jaren te slapen. Ajax is nog één van de weinige clubs met een eigen identiteit: aanvallend voetbal, Johan Cruijff, Van Basten, Bergkamp, Sneijder, Zlatan, Suarez, de Toekomst, succesvolle smeltkroes in een multiculturele samenleving, prijzenkast, enorme achterban, wat wil je als sponsor nog meer?
0 0
AlexIbarra
Lekker Dre!

Betekent natuurlijk niet dat hij zeker blijft, maar een 'niet te weigeren bod' zal toch weer 5-10 mln hoger moeten zijn. Voor die verhoging alleen kun je al een aardige keeper halen.

Hopelijk blijft hij lekker nog 2 jaar bij ons oogsten. :)
1 0
Michels
Hahaha! Lekker Marc!
0 0
Ajacied33
Betekent dit nu ook dat er geen interesse meer zal zijn in die clown van Emmen?
1 -4
Joseph
Hoeveel keepers kun jij opnoemen die op hun 18e al onder de lat stonden bij een eredivisieclub?

Gewoon een uitstekende gok, je kan keepers veel leren, zeker met de goede opleiding die Ajax heeft, langer kun je ze alleen nooit maken.
0 -1
Voetbalverstand
Wat is dat filmpje van Ajax media ook weer heerlijk zeg!!! Klasse André!
2 0
DrD3k
Dikke duim voor het filmpje idd. Mag ook wel eens gezegd worden.
0 0
AjaciedRK
Ajax confirmed it :)
0 0
Ruff Rhythim
Hehe briljant dit
0 0
Koningtoto
Hier krijg ik tranen van geluk van in mijn ogen. Als oud onbenul keeper is Onana echt mijn held. Als dit betekent dat hij nog een jaar blijft kan Kotarski zich nog opwerken en we hebben Varela nog die ook gruwelijk goed is. Wat is Overmars toch een onbenul he? Sukkeltjes.
5 0
SammyR
Shoutout naar BrandjeXL en Duif
4 0
DrD3k
Met recht ben ik TROTS op Overmars!
1 0
Ajax#1900
*Tovermars.
0 0
JSF
Weer een ‘zekere leaver’ minder. Dag media, goed bezig Marc
0 0
JPM
JAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! HELD!

Onze eerste fantastische transfer voor aankomend seizoen (-:
2 0
MPAjax
Die foto hoe hij naar Lamprou kijkt, prijsloos..
1 0
Beffie
Waanzinnig goed nieuws. Dat had ik niet verwacht . Goed aangepakt directie! Opvolger vast in huis halen. Zodat die er volgend seizoen klaar voor is
1 0
MPAjax
heeft het naar zn zin hier dan wil je niet meteen weg en als keeper nog jong
0 0
Stibba020
Heel goed nieuws dit
0 0
MPAjax
Ze moeten Brobbey inmiddels ook langer binden.. heeft het verdiend, heeft nog maar een 2-jarig contract...

Verleng het naar 3 jaar en geef hem op 18-jarige leeftijd een 4-jarig contract, zeker een goede spits voor de toekomst en een signaal dat je langer met hem doorwilt zodat hij niet wordt weggekaapt of weg wilt.

Achter Dolberg neerzetten, meenemen naar oefenwedstrijden en KNVB wedstrijden tegen amateurclubs wisselen als ze voorstaan.
1 -1
Sampaoli
Traoré (en misschien Danilo ook wel) staat nog altijd boven Brobbey in de pikorde. Geheel terecht overigens.
0 0
VoorMokum
Heerlijk nieuws!
0 0
Freddy Al
Prima, gaat goed zo!
0 0
ajaxrulesz
loyaliteit naar een club toe bestaat nog!. Kijk naar Onana.
0 0
AFCA.
Heerlijk! Aanvoerder maken. Gewoon om die klootviolen van een interviewers te fucken.
Hans Kraay of Jan Joost in gebrekkig engels tegen Onana die er niks van begrijpt en steeds maar weer die geniale anekdote verteld van Bosz die hem vertelde dat hij de nieuwe nummer 1 zou zijn.

Gewoon omdat alle journalisten toch niet serieus te nemen zijn.
4 0
Lane 8
Wat een held
2 0
SammyR
ONANAAAAAA!!! WAT EEN HEERLIJK NIEUWS
2 0
Gecko
Topper!,
1 0
JordanAFCA
Wat een legend! Echt heerlijk nieuws.
3 0
Onpartijdig
Lekkkeeeerrr!!!
2 0
MelleAfca
Als ik er van één had verwacht dat hij weg zou willen, dan was het Onana wel geweest. Top nieuws dit.
Alleen wat hieronder over Tagliafico staat kan me iets minder bekoren helaas...
2 0
Ozymandias
Overmars ontwikkeld zich zo wel in korte tijd tot één van de beste technisch beleidsbepalers die Ajax ooit heeft gehad. Als Verela genoegen neemt met een rol als tweede keeper mag Ajax hem van mij definitief van Benfica overnemen. In de zomer van 2020 kan Ajax dan bekijken of Varela of Kotarski goed genoeg is om Onana op te volgen.
4 0
Ajax#1900
Klopt, verloopt qua keepers perfect. Heb in beide wel vertrouwen. Kotarski heeft duidelijk nog een jaar JA nodig, maar dat is logisch voor een keeper van net 19. Heeft nog wat moeite met hoge ballen maar dat is een kwestie van ervaring op doen. Als lijn keeper prima en goed in de 1 tegen 1. Varela kan ook zeker keepen, anders keep je niet twee seizoenen in Portugal.
1 0
Sampaoli
En dan komt Scherpen ook nog (tenzij hij nu niet meer wilt na de belachelijke berichten aan zijn adres, wat ik heel goed zou begrijpen).
1 0
ajaxrulesz
Logisch onana is loyaal aan ajax toe verdient een goed salaris en als zijn dromclub hem geen basisplek belooft blijft hij gewoon. Overmars doet prima werk!>
1 0
Bky
Legendarisch.
0 0
JordyAjacied
ONANANANA! Dit maakt me blij. Wat een keeper, onmisbaar en niet vervangbaar op korte termijn. (Mooiste redding tot nu toe, de redding op die kopbal van Lewandowski van dichtbij.
1 0
4EVERAJAX
wat een lekker nieuwtje dit!
1 0
Joseph
Zou echt geweldig zijn, belangrijk signaal ook naar de rest van de ploeg!

De Ligt en Ziyech zijn dan de enige met een contract tot 2021, die zie ik niet meer verlengen, maar als je alleen deze 2 en Frenkie verliest, is er genoeg geld om een heel sterk team te houden!
2 0
Deepblue
toppie!
2 0
RedFeather
Lees dat Tagliafico contractverlenging niet heeft geaccepteerd
Hij wil een stap maken in de zomer, aldus zijn zaakwaarnemer.
0 0
Sampaoli
Waar lees je dat? Nico ligt overigens vast tot 2022 dus Ajax kan hem prima nog een jaar aan zijn contract houden.
2 0
Vertonghen
Had het echt andersom verwacht...
Onana de broodvoetballer die hier al langer zit, en Tagliafico die nu aan zijn eerste jaar bezig is...
Zeker omdat Nico ook aangeeft zo van de stad/club/land te houden had ik wel het idee dat je hem nog een jaartje extra kon binden.

Ik zou hem denk gewoon een nee (geen verkoop) verkopen deze zonder tenzij er een extreem bod (50 miljoen +) voorbij komt.
Gewoon nog een jaartje in Amsterdam, komop Nico!

Blij om Onana en verdrietig on Nico tegelijk.
2 0
HansBeus
Goed nieuws hopelijk gaan er nog velen zo denken!
0 0
jollie18
Wauw geweldig nieuws en ook verrassend
0 0
RedFeather
Zaakwaarnemer zegt dat Ajax na (volgend) seizoen zal meewerken aan transfer (Verweij)
2 0
Joseph
Die mag dan goedkoop naar Barcelona.
0 0
Libero
Of zou hij er door deze verlenging een leuk percentage aan overhouden? Denk overigens dat hij ook volgend jaar tweede viool zou spelen daar; hij is er juist weggegaan omdat hij daar geen trek in had.
0 0
pizzapunt
Deze zag ik niet aankomen, geweldig nieuws!
3 0
Aspers73
Ze zijn we erg met transfers bezig bij Ajax in deze belangrijke periode.
0 -5
Libero
Want dit is een transfer? Juist nu wel of niet verlengen houdt in dat ze weten of ze met een directe opvolger in de weer moeten. Ook wel zo'n prettige bijkomstigheid is dat het andere spelers hun eventuele twijfel om te vertrekken kan doen wegnemen.
0 0
MrPink
Gaat het hele jaar door hoor.
1 0
apeldoorner
tis soms net een bedrijf he...dat elke dag werkt. Staat ook binnenkort dus wees gerust Onana traint en speelt gewoon...heeft vast niet tot 4 uur in de nacht zitten overleggen
3 0
OKP-AFCA
Zucht.
2 0
MrPink
Heerlijk. Was al bang voor een of andere debiel in het doel.
0 0
Sampaoli
Onana! Minimaal nog een jaar genieten van het grootste keeperstalent van de wereld.
0 0
ajax4ever01
Goed signaal richting de rest vd spelersgroep9
5 0
Dexy
Geweldige zet van Ajax!

Ontzettend belangrijk ook, want Onana is toch een van de absolute sterkhouders in ons team.
1 0
Danos
Dit is toch wel goed nieuws!! in iedergeval weer 1 waar ik mij geen zorgen meer hoef te maken deze zomer.
0 0
Gecko
Top nieuws. Hoop dat er meerdere spelers volgen
0 0
didierajax020
Heerlijk!
0 0
gerard
Top!
0 0
Ajaxbrl
Dit zijn goede berichten! Die gasten proberen te behouden is natuurlijk de allerbeste optie! Vooral als we er alleen maar niveau Marin voor terugkrijgen..
0 -3
NoPants
Hoeveel wedstrijden heb jij van marin gezien?
2 0
Toon meer reacties