Poulsen vervangt Schreuder na dit seizoen

FinnDekker, 19-03-2019 om 12:50, 28308 views, De Telegraaf |

Bekijk nu de nieuwe thuis-trainingslijn van Ajax!

Alfred Schreuder vertrekt aan het einde van het seizoen bij Ajax, zo meldt De Telegraaf dinsdagmiddag. De assistent van Erik ten Hag begon net als de hoofdtrainer in de winterstop van het voorgaande seizoen bij Ajax.

Maar na anderhalf jaar komt er dus aan de samenwerking een einde. De voormalig voetballer wordt de hoofdtrainer bij TSG Hoffenheim. Bij de Duitse club uit de Bundesliga heeft de coach een meerjarig contract getekend. Dat is wat Ajax-watcher Mike Verweij schrijft op Twitter.

Dit seizoen weigerde Ajax al een bod van Red Bull Leipzig op de assistent van Ten Hag. Destijds zou er naar verluidt een bedrag van een miljoen euro mee gemoeid zijn. Nu is er opnieuw sprake van een dergelijk bod. 

Christian Poulsen

De vervanger van Schreuder is reeds bekend. Christian Poulsen, oud-middenvelder van Ajax, zal vanaf volgend seizoen de assistent zijn van Ten Hag. Dit brengt Ajax zelf middels de officiële kanalen naar buiten. Zijn contract loopt tot medio 2021. De Amsterdammers bevestigen daarbij ook het nieuws omtrent Schreuder.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JanTa
Klinkt in 1e instantie heel aantrekkelijk maar ik denk niet dat Ajax hier beter van zal worden. Ajax leid Barcelonaspelers op en zal misschien daar een vergoeding voor krijgen maar dat weegt lang niet op tegen de transfersommen dat Ajax eventueel zou krijgen als ze spelers in eigen beheer hebben. Hier zit altijd een adder onder het gras.
0 -1
Sterspeler
Poulsen kan hen ook een bepaalde sluwheid aanleren. Daarvoor is zo iemand meer dan welkom.
1 0
jeppas
Voordat mensen gelijk een oordeel vellen. Poulsen heeft een aantal maanden stage gelopen bij de technische staf. Op basis van deze ervaring is blijkbaar geconcludeerd dat ze hem er graag bij willen. Geef hem een kans In het huidige seizoen zijn er diverse wedstrijden geweest waar het ajax ontbrak aan inzet. Poulsen lijkt mij een gozer die zich alleen op dat vlak kan laten zien. Als speler kon hij namelijk de mouwen opstropen en volle bak geven.
0 0
JohanvanBasten
Kunnen we Poulsen tegen PSV alvast opstellen? :-)
1 0
Cello
Tsjonge...
Velen hieronder lijken wel een top-authoriteit te zijn om vast te kunnen stellen of iemand iets wel kan of niet kan.
Velen hebben de ballen verstand van hoe of je moet trainen, laat staan kunnen bepalen of iemand zijn werk goed of slecht doet.
Maar de mening is al klaar. Het vooruitzicht op Christian Poulsen doet ze al walgen, want ze denken te weten dat ie er niets van kan, al helemaal niet de visie en speelwijze van Ajax zou kunnen uitdragen.
Eén van de argumenten is dat Poulsen het helemaal niet uitstraalt ajax-speler te zijn, meer bikkelaar is, meer een verdedigende speler is en dus helemaal niet een dé purist is wbt aanvallend en kort combinatiespel, druk zetten en ga zo maar door.

Maar ja... dat was Alfred Schreuder in zijn actieve voetbalcarriere ook niet. Dat was Peter Bosz in zijn actieve voetbal carriere ook niet. Mannen als Danny Blind en ook Frank de Boer ook niet. Morten Olsen ook niet in zijn actieve voetbal carriere. En wbt Van Gaal al helemaal niet, want die was een gemiddelde voetballer bij o.a. Sparta, echt geen hoogvlieger, die zelfs daarvoor bij Ajax als speler niet goed genoeg werd bevonden.
En toch zat bij al deze voormalige trainers, misschien Danny Blind uitgezonderd, het wel goed.

Neem dan de echte puristen uit het verleden, een Dennis Bergkamp, een Marco van Basten....spelers die het summum waren in hun actieve voetbal carriere, spelers die fantastisch goed waren in het begijpen van de ajax-visie en bovenal de manier van spelen...die, dat soort van spelers faalden als trainer.

Uitzonderingen zijn Cruijff en ook Michels geweest, beide aanvallende spelers in hun actieve carriere, beide begrepen ze hoe het spel gespeeld moest worden en wisten dit over te brengen. Maar het waren uitzonderingen. Een zeldzaamheid.

Ik weet totaal niet hoe of Christian Poulsen het tot dusver heeft gedaan. Kan dus niet zeggen of ie goed is of niet. Kan niet zeggen of ie wel, danwel niet een aanvulling is binnen de staf op EtH en Winter. Wat ik wel geloof is dat Overmars (maar ook EtH) niet over één nacht ijs gaan. Heus wel Poulsen gevolgd hebben en al helemaal hem goed in de gaten gehouden hebben toen hij bij ons stage liep.

Geef het een kans. Oordelen kan altijd later nog.
12 -6
Clarence
Hear hear!
0 -3
ETM
Opzich met je eens dat er geen gegronde argumenten worden genoemd om te veronderstellen dat Poulsen geen goede zet is. Maar je kunt het ook omdraaien; waarom wel Poulsen.?
Dan zou het idd kunnen dat hij met zn stage heel veel indruk heeft gemaakt, maar ik snap de scepsis bij supporters ook. Op zoveel posities onervaren ex-spelers. Dan ga jij je toch afvragen hoe het met het vakmanschap zit?
1 -4
geDaante
My god, Winter, Poulsen, Reiziger, Heitinga...

Allemaal oud-verdedigers of bikkelaars die niet bepaald de Cruijff-visie uitdragen.
Waar zijn de puristen en ware liefhebbers van aanvallend kort en vlot combinatiespel? Dit zijn allemaal mensen die vooral met tactiek bezig zijn. De basis hoort het combinatiespel te zijn, dan kan je overal op het veld heersen.

Ik zie ook geen link met Ten Hag. Je zou bijna denken dat Laudrup hem straks als assistent wil.
5 -5
dezengene
Want Schreuder was een schitterende voetballer. Niet dus. Niemand hier weet hoe dit uit gaat pakken, we gaan het zien.
3 -1
Clarence
Heb je Winter en Heitinga wel zien voetballen? Winter, een erg sierlijke, aanvallend ingestelde middenvelder en Heitinga een aanvallend ingestelde verdediger, die met veel ruimte in zijn rug kon verdedigen. Precies wat een Ajax-verdediger moet kunnen.

Al dat geleuter hier van alle sceptici. Laat Poulsen eerst een jaar meelopen. Ik denk dat hij juist op het gebied van mentale weerbaarheid van onze spelers heel veel kan betekenen. Dat is op dit moment veel belangrijker dan al dan niet de juiste Ajax-genen hebben.
2 -1
Ajax114
Wat een niveau he met zulke trainers. Het is om te janken wat een trainers er rondlopen. Het wordt echt helemaal niets meer de komende jaren.
2 -5
appeltje
Wie zie jij dan graag komen?
1 -1
Nicknaam
Overmars en Van der Sar zijn vreselijke opportunisten.
Hadden ook allang ontslagen moeten zijn vanwege hun achterbakse acties. Ze doen maar wat. Geen visie, geen langetermijnbeleid.

Op de Toekomst wordt het er ook niet beter op.
3 -9
PJSM
Beste wat Ajax ooit is overkomen wous
1 -2
soewares
Welke achterbakse acties?
1 -3
Nicknaam
De heertjes hebben hun baantje te danken aan Johan maar hebben hem vervolgens van onder tot boven besodemieterd.
(Sluwe Overmars nog erger dan de ietwat naïeve Van der Sar)

Maar nu wel dwepen met zijn naam voor de camera omdat dat zo lekker scoort.
3 -3
ELMagico
Waarom Poulsen!
Ik snap het echt niet.
3 -3
Clarence
Waarom zou jij het moeten snappen?
0 0
Noxin
Die kan die luie flikkers een keer een schop onder hun kont geven.
1 -2
Klasseman
Nu zuinig op ten Hag zijn die moeten we vasthouden. Snap niet dat zijn contract nog niet is aangepast.
2 -4
Ajax114
Alsjeblieft zeg. Had liever gehad dat Hoffenheim Ten Hag had gehaald.
1 -1
RedFeather
Depay & Propper halen
2 -8
wdka
Snap die minnetjes niet helemaal als die twee komen zou ik mijn handjes haast stuk knijpen.
0 0
MankeNelis
Poulsen vs v Bommelding langs het veld. Elleboog op die rotkop.
7 -3
Puurvoetbal
Ex-Feyenoorders, Bosz en Schreuder, verlaten Ajax. In beide gevallen helaas.
3 -4
Mario65
Twee mannen die topwerk hebben verricht voor Ajax.
Waarom moet persé vermeld worden dat zij ex-F'noorders zijn.
Zit daar een bedoeling achter?
0 -2
Puurvoetbal
Niet echt, ik ben wel sterk voor rivaliteit ipv haat tussen Ajax en Feyenoord.
0 0
Noxin
Poulsen, held.
8 0
bremovic
meulensteen of lijnders erbij halen? winter moet sws weg
6 -3
Intec
Waarom zou winter weg moeten ? Ken jij zijn taak en of hij die naar behoren uitvoerd ? Heb nog nooit iets specifieks gehoord dat zijn functie in discussie is. Het lijk mij puur iets persoonlijks terwijl je niks weet wat er achter de schermen echt gaande is.
2 0
Woodenshoe
Lijnders? Serieus???
1 -1
Joodhannus73
Je ziet gewoon aan de positieve coach stijl en de communicatieve vaardigheden van Schreuder dat het een toptrainer kan worden. Geen wonder dat Hoffenheim hem wil hebben. Goed in de gaten houden deze gast! Poulsen lijkt een prima keus. Maar je ziet op de bank de klik tussen Ten Hag en Schreuder. Moet maar blijken hoe dat met Poulsen gaat. Vind dat Winter er altijd een beetje als lulletje rozenwater bij hangt. Dus hoe gaat dat allemaal verlopen? Zou toch geen voorbode zijn dat Ten Hag naar Bayern gaat..?
3 -1
Intec
Welke taken heeft winter ? Oordeel hem daarop. Vind dit zeer goedkoop scoren.
1 0
RedFeather
Wow zag ik ff niet aankomen
Goede stap
2 0
alvin01
Als Poulsen komt, komt Bosz ook volgend seizoen.
3 -5
Bjorn
Wat is het verband?
1 0
Joseph
Dat zou fantastisch zijn, maar ik zie geen verband. Zie ze bij Ajax die fout niet herstellen..
2 -2
Nicknaam
Zou mooi zijn maar lijkt me niet reëel.
0 0
MPAjax
Ligt eraan of hij de doelstellingen in zijn contract behaald bij Leverkusen dit seizoen en of hij daarna zin heeft om bij Ajax te coachen want toen hij contractloos was en Keizer op de schopstoel zat is hij geen optie geweest.

Wil niet anders was hij allang weer aangetrokken. Ajax fans willen hem graag dus weet zeker dat hij nog een keer benaderd is.
2 -2
Ozymandias
Deze begrijp ik niet. Hoezo?
2 0
Benleiden
Ik zie EtH na het seizoen eigenlijk wel vertrekken. Ik denk dat Poulsen de assistent van iemand anders wordt.
4 -6
WillyBrokamp
Morton Olsen ??
0 -2
Ajacied33
Zolang het maar niet onder F. de Boer zal zijn vind ik alles best
4 -3
Ajaxxxisdebeste
4 kampioenschappen waarvan de helft met een matige selectie is geen kattepis...de respect voor hem is beneden peil... belachelijk..
7 -4
AFCAR
fdB heeft tijdens de 4 kampioenschappen mzzl gehad dat de rest nog slechter was.
Een echte Ajacied, maar nooit meer als trainer terughalen!
Zijn prestaties na Ajax zeggen genoeg.
0 0
TontoKarnaggel
Ik vind De Boer een echte Ajacied en heb groot respect voor hem, maar ik zie hem liever niet meer als trainer van Ajax, mag dat ook?
0 0
Web
Zeker mag dat.
0 0
Mario65
Hoe sommigen ondankbaar over Frank de Boer spreken is bij het misselijke af.
En die noemen zich Ajacied??
Eens of oneens met deze trainer, hij is een top Ajacied zowel als speler en trainer.
1 -5
Nicknaam
Matige selectie door hem zelf samengesteld.

Hij had van Dijk ipv de trage vd Hoorn kunnen halen en voetballer Propper ipv werkertje Gudelj. Maar nee hoor, laat Frankie maar schuiven.
2 -3
Web
Wel waarheden vertellen
Propper is benadert door Ajax, maar Vitesse wou niet mee werken. Dat geeft hij overegens zelf ook aan
0 -1
Ozymandias
Dat was eerder in zijn loopbaan toen hij nog niet geheel was doorgebroken bij Vitesse. Nicknaam heeft het over de zomer waarin Pröpper naar PSV ging. Ajax had hem toen ook kunnen kopen maar De Boer koos voor Gudelj.
1 0
soewares
ja en een jaar later kochten ze hakim. Daarnaast had Vitesse gewoon een kutstreek geleverd want toen ajax kwam zou hij meer dan 8 miljoen moeten kosten terwijl hij uiteindelijk voor bijna de helft naar psv is gegaan.
0 0
MelleAfca
Er is eigenlijk geen enkele aanleiding om dat te denken.
Toch sluit ik het inderdaad ook niet uit.
Ten Hag merkt waarschijnlijk ook aan alles dat hij nooit de volledige waardering van de supporters zal krijgen. Wat dat betreft kun je dan beter weggaan na dit Europese succes, dan over 2 jaar na een mogelijk ontslag of wat dan ook.
Het rijtje clubs zal dan ietwat verschillen.
3 0
davidgravemaker
Ah, zie het alweer, allemaal Poulsen kenners die hem persoonlijk kennen en natuurlijk allemaal al met hem als trainer op het veld hebben gestaan... Zijn aanstelling is echt niet binnen 1 dag besloten.
6 -3
Ajaxxxisdebeste
Dat je hem verkoopt voor miljoen te begrijpen het is maar een assistent he... Ik had alleen iemand anders voorgesteld dan Poulsen...
1 -5
Ajax_026
Ik schat de waarde van Schreuder bijna even groot in als die van Ten Hag en nee ik ben geen Ten Hag hater.
0 0
AFCA.
Had graag Xavi als assistent gezien.
5 -1
trooop
Poulsen kwam op mij altijd over als een slimme en bedachtzame man. Maar om een gelauwerd tacticus als schreuder, die waarschijnlijk niet voor niets begeerd wordt door hyperambitieuze clubs als rb leipzig, te vervangen door een beginneling? Terwijl je verder alleen aron natte winter hebt? Zo komt in de praktijk zo’n beetje alle macht bij ten hag terecht.
Voor mij is dat geen rooskleurig vooruitzicht, zacht uitgedrukt.
5 -4
Balgobind
Top. Poulsen eeuwige krijger. beetje mentaliteit in die ploeg voetballend is niet het probleem
8 -1
mgtow
Prima. Hebben we meteen iemand om Bommeltje te motiveren om normaal te doen aan de zijlijn.
4 0
Turbo
Als Schreuder inderdaad zo'n getalenteerde trainer is laten we hem wel erg makkelijk lopen imo.

Poulsen als vervanger klinkt ook niet geweldig. Met Ten Hag is er al voldoende "realisme" en nuance op de Ajax manier van spelen en denken. Die balans verder een kant op duwen kan gevaarlijk zijn. Ervan uitgaande dat Poulsen zn denkwijze overeen komt met zn speelwijze.
8 -7
MPAjax
Is een goede assistent maar wil graag hoofdcoach/ trainer zijn dus als hij gevraagd wordt daarvoor is hij weg.
0 0
JPM
Goed dat je weer terug bent.
1 -1
Libero
Da's een hoop angst gebaseerd op een aanname. Rustaaahg!
1 0
RaynoFischer
Volgens mij was Bosz een beetje hetzelfde type als speler dan Poulsen, dat komt dus goed ;)

Ook Schreuder en Ten Hag waren verdedigende middenvelders geloof ik
2 -2
Duif63
Dat was Jan Wouters ook en wat is daarvan terechtgekomen als trainer ?
0 0
Turbo
True. Al lag bij Bosz de wat romantische blik op voetbal er wel heel dik bovenop. Bij Poulsen spat de degelijkheid er af. Maar goed, hopelijk heb je gelijk.
3 0
Nicknaam
Dit^
1 -1
Ozymandias
"Ervan uitgaande dat Poulsen zn denkwijze overeen komt met zn speelwijze."

Dat is natuurlijk maar de vraag. Hij speelde naar zijn kwaliteiten en dat zegt volgens mij weinig over zijn tactische visie. Er zijn genoeg voorbeelden van trainers die hun ploegen totaal anders lieten spelen dan de manier waarop ze zelf als individuele voetballer speelden. Of dit bij Poulsen het geval is kunnen we natuurlijk nog niet inschatten maar het lijkt me voorbarig om aan te nemen dat hij een behoudende hoofdtrainer is omdat hij als breker op het middenveld speelde.
0 -1
Turbo
Dat is inderdaad de vraag. Maar wel een enorme gok. Mocht het wel zo zijn breng je alles rondom Ajax 1 onnodig in gevaar.
2 0
Ozymandias
Hoezo is het een gok? Ik neem aan dat Overmars en Ten Hag inhoudelijke gesprekken hebben gevoerd met Poulsen over zijn tactische visie. Dat wij het niet kunnen inschatten betekent niet dat Overmars en Ten Hag dat niet kunnen.
0 -2
Turbo
Tja, we namen ook aan dat Heitinga fysiek beter gekeurd zou worden. Dat Westermann misschien toch wél een aanwinst zou kunnen zijn, want waarom halen ze hem anders?. Of dat een speler als Siem buiten de deur gehouden zou worden. Mensen die binnengehaald worden "op voorspraak van" is helaas een dingetje.

Het is een gok omdat een assistent de manier van denken beinvloedt. En nuance is er al voldoende op het moment.
5 0
Ozymandias
Inderdaad, het kan dat ze een fout maken maar dat ontken ik ook niet. Ik schreef alleen dat ik niet denk dat het een gok is of zijn tactische visie bij Ajax past omdat ik aanneem dat ze weten wat zijn tactische visie is. Als die tactische visie niet bij Ajax past is het dus niet omdat ze hebben gegokt wat zijn tactische visie is maar omdat ze (wetende wat zijn tactische visie is) de verkeerde keuze hebben gemaakt.
0 -1
DeWijsneus
Welcome back!
1 -1
AjaxDaniel
Balen, schijnt veel aan de tactiek toe te voegen
1 0
Petterson1964
Tja Poulsen. Kunnen nog niks zeggen over zijn visie/opvatting.

Dit ijkt me wel een signaal richting meneer Heitinga trouwens.
2 0
Libero
Weet je niet, misschien hebben ze hem wel eerst gevraagd.
0 0
Gerrr
Een titel alleen kan Ten Hag nog redden.
Anders Ten Hag ook Exit.
7 -12
appeltje
CL winnen samen met een beker kan ik ook wel mee leven. Dan komt die titel volgend jaar wel.
0 -2
Freddy Al
Krijgt Valentijn Driessen toch nog een beetje zijn zin.
0 -1
Puurvoetbal
Extra reden voor Hakim Ziyech om te vertrekken. Schreuder en Ziyech hebben een warme band met elkaar.
4 -5
RaynoFischer
Zal sws wel gaan als de juiste club komt en het plaatje klopt met of zonder Schreuder..
6 -3
Puurvoetbal
Das waar natuurlijk maar bij twijfel kan een hechte band met mensen binnen de club wel een rol gaan spelen.
2 0
stefanwillem
das wel humor, kan ie die idioot van Bommel meteen in de eerste minuut een rotschop geven langs de lijn.
6 -2
Ozymandias
Ik vind het jammer dat Schreuder vertrekt gezien zijn tactische en sociale kwaliteiten. Over de aanstelling van Poulsen heb ik geen mening aangezien het volgens mij onmogelijk is om daar een echte mening over te hebben. We hebben namelijk niets waar we hem als trainer op kunnen beoordelen. Het enige wat we kunnen stellen is dat hij onervaren is maar kwaliteit is belangrijker dan ervaring en of hij kwaliteit als trainer kunnen wij onmogelijk inschatten. Ik vertrouw wel op het inzicht van Overmars qua aanstelling van trainers. Bosz, Ten Hag en Schreuder waren zijn keuze's en hebben beide geweldig uitgepakt.

Ik hoop trouwens wel dat Reiziger volgend seizoen Winter vervangt als tweede assistent van Ten Hag. Dit seizoen loopt het niet zo lekker bij Jong Ajax maar dat ligt in mijn ogen niet aan Reiziger maar aan de selectie waar hij mee werkt. Ik blijf erbij dat het enorm knap is dat Reiziger vorig seizoen met een middelmatige selectie kampioen van de Eerste Divisie is geworden. Jong Ajax speelde toen (ondanks dat spelers als Doekhi en De Wit een basisplaats hadden) ook het soort voetbal wat elk elftal van Ajax hoort na te streven. Ik denk dat Reiziger als assistent van Ten Hag de volgende stap in zijn ontwikkeling kan zetten.
2 -2
godenzonenssuper
Reiziger kiest voor lopers. Jij ziet het anders, ik verwijt hem dat. Speelde pas met een heerlijk middenveld na blessures.

Hoop wel met je mee dat Aron Winter wordt vervangen.
3 -1
Ozymandias
Spelers met het meeste speeltijd op het middenveld onder Reiziger dit seizoen: 1) Gravenberch (1.638 minuten), 2) Bijleveld (1.357 minuten), 3) De Wit (1.127 minuten), 4) Ekkelenkamp (1.120 minuten) en 5) Jensen (897 minuten). Volgens mij zijn alleen De Wit en Ekkelenkamp "lopers" en Gravenberch, Bijleveld en Jensen niet. Dus hoezo kiest Reiziger voor "lopers"?
2 -3
godenzonenssuper
Omdat hij voor Ekkelenkamp en de Wit koos.
3 -3
Ozymandias
Zijn Gravenberch, Bijleveld en Jensen "lopers"? Want daar kiest Reiziger vaak voor. Gravenberch heeft een vaste basisplaats en Bijleveld stond tot zijn blessure ook bijna altijd in de basis.

Het lijkt me heel normaal dat spelers die de hoofdtrainer van het eerste in zijn wedstrijdselecties gebruikt speeltijd worden gegeven wanneer ze beschikbaar zijn. Ze moeten namelijk wedstrijfit worden gehouden voor het geval dat de hoofdtrainer ze wil gebruiken.

Trouwens speelde Ekkelenkamp maar vier van zijn zestien wedstrijden onder Reiziger als "loper". In de andere wedstrijden speelde hij als opbouwende middenvelder. Het is dus nogal vreemd om hem als voorbeeld te gebruiken.
1 -3
geDaante
Niet zo flauw doen, jij weet net zo goed dat wanneer Heitinga of Reiziger de beschikking hadden over Dani de Wit of Ekkelenkamp, zij altijd voor hen kozen, met name voor De Wit. Die twee speelden werkelijk altijd, als ze dus beschikbaar waren. Werden ook het eerste bij het eerste gehaald. Is gewoon onderdeel van de nieuwe visie blijkbaar.

Men streeft altijd naar een lopende 10, zo ook Ten Hag, met Van de Beek op 10. Die doet wel meer dan dat, maar hij kan ook lopen en voor de goal komen, en daarom staat hij op 10, niet omdat hij zo'n begaafde creatieve technicus is.
0 -1
Ozymandias
Nogmaals, Ekkelenkamp speelt onder Reiziger bijna nooit als "loper". Hij speelt onder Reiziger namelijk bijna altijd als opbouwende middenvelder. Het is dus belachelijk om hem als voorbeeld te gebruiken. Als Reiziger zo van "lopers" houdt waarom laat hij Ekkelenkamp dan bijna nooit als "loper" spelen?

Daarbij ook nogmaals, " Het lijkt me heel normaal dat spelers die de hoofdtrainer van het eerste in zijn wedstrijdselecties gebruikt speeltijd worden gegeven wanneer ze beschikbaar zijn. Ze moeten namelijk wedstrijfit worden gehouden voor het geval dat de hoofdtrainer ze wil gebruiken."
0 0
bremovic
het brein vertrek en de domme blijft achter
8 -13
Ozymandias
Knap dat jij kan inschatten dat Schreuder het brein was. Ben je op veel trainingen van Ajax aanwezig?
8 -6
bremovic
jammer dat hij weg gaat, nu moeten we ook nog even iemand vinden die winter op gaat volgen want dat is echt helemaal niks
2 -6
Intec
Waar baseer jij dat op dat Winter niks is ? Is het persoonlijk of wat is het probleem precies ? Ken jij zijn taken en hoe hij ze uitvoerd. praat je veel met Ten Hag of anderen uit de staf. Snap je wijsheid niet precies.
1 0
Jojo45
Karakter speler, als hij dat over brengt .
4 0
Mark10
Wel weer typisch voor Ajacieden, om bij voorbaat iemand al weer af te zeiken.
7 -3
Ajax#1900
Die jankers hier zijn geen Ajacieden
0 -3
Ruff Rhythim
Hebben we toch ons "type Poulsen" binnen he?
4 0
OntlastendeMiddenvelder
Ik hoop dat Poulsen tegen die tijd wel gewoon ook kaal is.

Sinds Bosz hebben er alleen kale mensen aan het roer gestaan en gaat het goed.

Kale mensen worden te weinig gewaardeerd in het voetbal, omdat de geschiedenis vaak wordt geschreven door mensen met haar.
16 -2
AFCA.
Ik zou de rollen omdraaien. Poulsen hoofdtrainer en Ten Hag assistent. Gewoon voor de bühne.
Sinds we kale trainers hebben zijn we geen kampioen meer geworden.
2 0
Red Devil
We gaan het zien in de voorbereiding en in het nieuwe seizoen.
0 0
Ajax27
Heel benieuwd naar de capaciteiten van Poulsen. Als speler het maximale uit zijn carriere gehaald. Heel gedisciplineerd bij al z'n clubs gevoetbald, topfit gebleven, geleefd als een prof. Die discipline kan een hoofdtrainer goed naast zich gebruiken. Of ie nu een tactisch creatief en aanvallend brein/inzicht heeft om een ploeg als hoofdtrainer te vertegenwoordigen, dat zal de tijd uitmaken. Denk iig dat ie als assistent een hoop kan brengen.
0 0
Web
Dat gevoel heb ik ook, verder kun je er niets zinnigs over zeggen
Zal indruk gemaakt hebben in zijn stage periode.
Kan ook heel goed uit pakken met Ten Hag, Schreuder en Ten Hag lijken denk kwa trainers veel op elkaar, Poulsen lijkt mij een totaal ander persoon
Gisteren had ik het nog over, dat ik bij Ten Hag niet aan zijn tactisch vermogen twijfel, maar als people manager lijkt jij hij mij zwak? Zie hem geen grapjes maken, altijd bloed serieus en dat kan niet.
0 -1
Leviathan
Die zag ik niet aankomen maar denk dat het best een goede keuze kan zijn Poulsen
1 0
Maxwell5
Waar baseer je dat op? Of bedoel je 't gevoelsmatig?
0 0
Leviathan
Nee gevoelsmatig hoor. Denk dat hij best wel een goede kijk erop heeft ook wel genoeg internationale ervaring.
0 0
juicy
Yo Alfred, neem je Erik ook gelijk mee?
6 -16
JPM
Yo juicy, vind je het erg als jij en jouw comments volledig irrelevant blijven zoals dat eigenlijk nooit anders is geweest?
4 -5
Web
Poulsen heeft naar mij idee het maximale als voetballer uit zijn carrière gehaald, gezien zijn aanleg
Als hij dat nu ook als trainer doet, kan Ajax nog heel veel aan hem hebben.
Bovendien een prima persoon
Voor de rest kunnen wij er geen zinnig woord over zeggen.
Met zijn stage plek heeft hij indruk gemaakt, anders komen ze niet bij hem terecht

Zegt ook alles over Heitinga, normaal zou hij die stap moeten maken
Twee jaar O19 trainen en coachen dan een paar jaartjes assistent en hoofd trainer.
Aan het eind van het seizoen maar afscheid nemen van Heitinga.
9 0
Nicknaam
Is Enoh niet ook trainer? Misschien kan hij ook komen.
En Jan van halst?

Realisme enzo.
4 -7
JPM
Zoek even het woord realisme op voordat je interessant probeert te doen. Altijd fijn wanneer je weet wat je schrijft, nietwaar? Oelewapper.
4 -4
Nicknaam
Nee leg jij het even uit pop.
3 -3
MPAjax
Lol Enoh aan tafel bij Fox sports naast Perez
0 0
esteban
christian poulsen. ghehe zou bommetje al bang worden dat ie straks weer vlak bij hem staat. miest er gelijk aan denken
2 0
rammbo
Die Schreuder komt nog eens terug als hoofdtrainer. Ik heb de indruk dat hij in potentie een tactisch genie is en erg goed met de spelers overweg kan.
5 0
ghouleseddik
Dit team had dit seizoen een Poulsen op 't veld kunnen gebruiken.
0 -2
Labrador
HAHA heeft driessen toch nog zijn zin
1 0
ajax2004
Heel erg jammer natuurlijk maar een fantastische uitdaging voor hem. Gun het hem wel.
3 0
Ajax114
Waarom Christian Poulsen ? Wat is zijn track record als trainer ? Twee zwakke assistenten komend jaar.
4 -12
JPM
Aldus onze kansloze huistroll, die nog steeds geen nut in het leven heeft gevonden. Elke dag bidden zelfs de ongelovigen met hem mee, maar vooralsnog mag het niet baten.
2 -2
talent020
waarom Christian Poulsen? die loopt al een tijdje mee binnen Ajax en was in het veld al een verlengstuk van de trainer, denk dat Ten Hag ook erg over hem te spreken is aangezien hij al regelmatig bij 1 meedraait,
3 -1
RaynoFischer
Loopt al een tijdje mee, kent de club.
Heeft ook stage gelopen bij Ten Hag, verder ook iemand met de juiste mentaliteit.

Ze komen echt niet zomaar bij hem uit, kan prima uitpakken denk ik
4 0
AFCAMM
Waarom niet Poulsen, volgens jou? Ik vermoed dat ze niet lukraak een naam hebben gekozen. Hij loopt al een tijdje mee.
4 0
Good Luck
Gaap.......
1 0
Rujar
Het zijn 'maar ' assistenten. De rol moet je niet groter maken dan het is
1 -2
trodat4030
Maar je moet ook vooral niet onderschatten hoe belangrijk zij kunnen zijn. Zo schijnt Schreuder op zowel tactisch als op sociaal vlak erg belangrijk te zijn binnen de staf.
0 0
AFCA2211
En straks weer geen kampioen? Doorselecteren zou ik zeggen.
1 -1
Web
Ongelooflijk
Eerst kom je met wat is zijn track, geen flow idee dus, en dan gelijk er achter aan
Twee zwakke assistenten volgend jaar. Heel bijzonder.
3 0
IboAFCA
Heeft de afgelopen tijd stage gelopen bij Ten Hag, Erik zak dus wel dusdanig onder de indruk zijn geraakt om hem zo snel door te willen schuiven.
1 0
Redrum
Poulsen vast op 31 maart op de bank zetten om van Bommel aan te pakken.
7 0
gi0vanni
Poulsen. Mooi dan kan hij ze nog wat extra vechters mentaliteit bijbrengen. Tagliafico is geweldig en een plaag voor iedereen maar die Poulsen had slechts 5 minuten nodig op de super vervelende van Bommel en Toivonen in zijn broekzak te stoppen. Als hij die Matusiwa nu eens dat bijbrengt dan kunnen de tegenstander van Ajax weer eens ouderwets gaan bibberen.
2 -1
trodat4030
Daar had ie allang aan kunnen beginnen, want volgens mij loopt Christian al n paar maanden stage bij Erik en co..
1 0
AjaxPassion
Als Frenkie Poulsen dan nog kan aanleren wat voetballen is, dan ben ik ook tevreden.
0 -1
Toon meer reacties