Ajax O19 plaatst zich voor de halve finale

FinnDekker, 06-03-2019 om 21:20, 18708 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax Onder 19 heeft zich woensdagavond geplaatst voor de halve finale van de beker. De ploeg van John Heitinga had het lastig tegen Alphense Boys, maar ging er wel met de winst vandoor. Dit mede door een penalty in de slotfase. Het werd uiteindelijk 1-2 door goals van Liam van Gelderen en Venitchio Sint.

FT |  Alphense Boys O19 - Ajax O19 1-2

Opstelling Ajax: Reiziger; Van Gelderen, Kasanwirjo (Aberkane), Llansana, Douglas; Q. Timber, Abid (Sint), Taylor (Ünüvar); Maddy, Dostanic (Hoogewerf), Hansen.

Wissels: Gorski, Aberkane, Ünüvar, Hoogewerf, Sint.

Doelpunten:

0-1 Van Gelderen (17’)
1-1 Alphense Boys (42')
1-2 Sint pen. (89')

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
da;s best n aardig spelertje hoor, die Alphense Boys die de 1-1 scoorde.
0 0
Sampaoli
Heitinga moet zo snel mogelijk vertrekken bij Ajax O19, echt.
2 -2
Ozymandias
Waarom? De belangrijkste taak van een jeugdtrainer is het individueel ontwikkelen van talenten. Onder Heitinga ontwikkelen de grote talenten van de o19 zich dit seizoen goed. De kritiek dat hij zijn ploeg niet des' Ajax laat voetballen gaat dit seizoen ook zeker niet op. Alle basisprincipes van de Ajax School worden nagestreefd. Dat het nog niet altijd goed gaat is logisch aangezien Heitinga werkt met waarschijnlijk de gemiddeld jongste selectie die de A1/o19 ooit heeft gehad.

Ik wil trouwens een lans breken voor Ter Heide die bij Jong Ajax relatief weinig aan spelen toekomt maar wel een goede indruk maakt in de minuten die hij als '6' krijgt. Toen Jong Ajax met 5-1 van Roda JC kwam werd er nauwelijks over Ter Heide geschreven maar hij was die wedstrijd zeker een belangrijke schakel. Met zijn goede dynamiek, snelheid en felheid liep hij veel verdedigende gaten dicht en hij versnelde de opbouw door de bal zo snel mogelijk naar Lang of Jensen te spelen.
1 -1
Knalpot
Klopt die speelde een toppartij toen was (in)direct bij 4 van de 5 doelpunten betrokken.
0 0
chloorbestendig
Leuk cluppie dat Alphense Boys trouwens.
0 0
MarcelvTol1971
Was verschrikkelijk slecht, niet om aan te zien. Met Unuvar werd het iets beter. Pingel was wel terecht. Snel douchen en vergeten
2 0
Dolberg25
Ajax was echt ongelofelijk slecht. Heitinga mag echt zo snel mogelijk weg. Alphse Boys had net zo goed kunnen winnen, maar schoot niet raak. De 1-1 was ook een ongelofelijke fout van Reiziger.
7 0
Engeltje
Is 1-2 geworden 90 4
0 0
MarcelvTol1971
Staat 1-1 is niet best. Breng Unuvar maar
0 0
Web
Niet doen, heeft tegen AZ gespeeld met O17
2 0
Fluitje
Hopelijk wordt de samenvatting ergens uitgezonden, ben benieuwd
2 -1
Huntelaar020
Tot zo.
0 0