'Varela mogelijk bij selectie, Magallán sowieso niet'

GinoHaverkamp, 22-02-2019 om 14:00, 10479 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Bruno Varela zit mogelijk bij de wedstrijdselectie van Ajax voor het duel tegen ADO Den Haag. Dat heeft trainer Erik ten Hag laten weten op de persconferentie voorafgaand aan het duel. Voor Lissandro Magallán komt het duel sowieso te vroeg.

'Op het veld teruggekeerd deze week zijn Varela en Magallán. Of ze bij de wedstrijdselectie zitten, bekijken we morgen. Bruno is wat verder, maar Magallán verwacht ik niet voor zondag. Hij maakt progressie en het ziet er goed uit', aldus Ten Hag vrijdagmiddag.

Voor Hassane Bandé en Carel Eiting komt het treffen met ADO Den Haag sowieso te vroeg. 'Zij zijn nog langer geblesseerd', zegt Ten Hag over hun situatie. Bandé kwam deze zomer over van KV Mechelen, maar brak in de voorbereiding voorafgaand aan het seizoen zijn linkerkuitbeen. Tevens scheurde hij zijn binnenband van zijn enkel af. Tot op heden is de Burkinees nog steeds herstellende daarvan, waardoor hij nog niet zijn officiële debuut voor Ajax heeft gemaakt. Eiting is nog herstellende van een operatie aan zijn linkerknie.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FernandoRedondo
Blijft enorm zonde dat Bande zo lang eruit ligt. Was een mooie extra optie voor in de spits en buitenposities geweest dit seizoen.
0 -1
Duif63
Bande had nooit gekocht mogen worden. Niet omdat hij nu geblesseerd is maar omdat heel België nog ligt bij te komen van het lachen dat Ajax 8 miljoen voor een hele matige voetballer heeft betaald.
3 -5
Mikenick
Ah daar is de beroeps azijnpisser weer. Als je op je 55/56 al iedere dag zo zuur bent, vrees ik dat jouw verzorgers over een x aantal jaar een zeer slechte tijd tegemoet gaan.

ON.
Hopen dat iedereen verder fit blijft en dan met name in de verdediging. Voorin kan nog wel wat geschoven worden maar achterin zijn we kwetsbaar zodra er iemand wegvalt.
2 -2
Mikee
@AS: Je binnenste kruisband bestaat niet. Even aanpassen.
0 0
Jojo49
Die geblesseerden zijn goedkoper.
0 0
Redrum
Ben nog steeds erg benieuwd naar Bandé.
4 -2