Lamprou rekent zich derde Heerenveen-goal aan

JesseTH, 20-01-2019 om 19:35, 20028 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Kostas Lamprou is van mening dat hij enkel bij de derde goal van sc Heerenveen beter in had moeten en kunnen grijpen. Verder snapt de tweede goalie van Ajax dat er pas laat werd geanticipeerd op het wegvallen van André Onana, maar vond hij dat zelf niet al te prettig.

'Ik hoorde het tijdens de laatste vijf à tien minuten van het warmlopen. Dat is niet de ideale voorbereiding, maar dat is nu eenmaal zo', spreekt de doelman na afloop van de wedstrijd in gesprek met FOX Sports. 'André is de eerste keeper en wilde er voor de wedstrijd alles uithalen. Ik zou liever op tijd horen dat ik zou spelen, maar ja…'

Lamprou krijgt vervolgens de vraag aan welke tegentreffers hij zelf denkt dat hij iets had kunnen doen. 'Ik heb tot nu toe niets teruggezien, maar ik denk dat ik bij de derde goal iets meer kan doen.' De verslaggever dan dienst, Hans Kraay jr., zet ook zijn vraagtekens bij de dodelijk 4-4.'Die bal is uitdraaiend, gaat over twee spelers en daalt ineens. Voor me staat Nous met een speler en die loopt naar de eerste paal. Hij valt laag, wij staan niet goed te verdedigen en hij valt binnen', legt de Griek het vanuit zijn oogpunt uit.

Tot slot ook de niet gegeven strafschop nadat Lamprou aanvaller Sam Lammers onderuit liep. De doelman is na het zien van de beelden zeker van een goede beslissing. 'Natuurlijk ben ik te laat en raak ik hem, maar hij kan niets met de bal. Het is heel goed dat de VAR er is, maar tegenwoordig lijkt het alsof we geen contact meer kunnen maken met elkaar. Ik wil hem blokkeren en hij komt als eerst, maar de bal springt ook vijf meter van hem af. Het is niet zo dat hij door mij niet kan scoren.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mercurius3
Het is toch bizar dat er in Nederland bijna geen fatsoenlijke keepers rondlopen.
0 0
debarbaar
Er lopen keepers zat rond. Helaas hebben we te maken met een trainer die tactisch niet altijd de juiste keuzes maakt. Van Leer verhuren leek leuk maar als je een man met te korte armpjes in het doel hebt staan die overigens ook tegen Zwolle en Roda de fout inging dan mag je je dat zelf aanrekenen. Maar zet Kotarski als de man fit is of een van je andere twee keepers er maar in hoor. Onana had ze alle 4 gehad, de keepers van jong en de A! hadden er zeker twee en misschien wel drie gehad.
0 0
blessure
Haal doelman van Fc Emmen maar.
Scherpen is 2.04 meter!
Is in ieder geval lang genoeg.
0 0
NR34
En die andere dan? Is dat ook niet toevallig zijn fout. Zulk soort ballen kun je gewoon niet door laten gaan als keeper in Ajax 1. Dan mag je wel 3de keeper zijn maar zelf die horen zulk soort ballen te houden.
0 0
TwoLegsAlwaysWin
Na wat therapeutisch gevloek (valt niet goed bij de wederhelft, maar goed het helpt wel) begin ik er overheen te raken onder het motto; dat hebben we dan maar gehad en hopelijk van geleerd. Ben allang blij dat het niet de laatste speelronde is......
1 0
waayop
Oh ja, en Ziyech speelde ook benedenmaats.
0 0
waayop
Jammer genoeg is het puntenverlies niet op het conto van Lamprou te schuiven. Net als tegen Bayern vielen er enorme gaten op het middenveld bij de omschakeling en dat speelde Heerenveen goed uit. Daarnaast was de passing ondermaats en is Sinkgraven geen verdediger en heeft Kristensen de draaicirkel van een stoomboot en was Dolberg de bal voortdurend kwijt. Ten Hag heeft in Florida de ploeg niet naar een hoger niveau gebracht.
3 0
unis
Wat gek zeg... vreemd eigenlijk... er waren hier een aantal mensen die in de zomer en nog voor de winterstop al riepen dat met onze 2e keeper worst een probleem, ook ik zei dat maar kreeg net zoals velen alles over mij heen aan stront... want Lamprou was de beste 2e keeper van NL.. jaja en zie daar heerlijk als je gelijk krijgt!

Als je weer geen kampioen wordt, is het mede door beleid en indirect Lamprou! Wat een kut keeper! En dat dachten enzo verdedigers ook!
1 0
AFCAULLATH
Dat Lamprou niet Ajax 1 materiaal is dat weet en ziet iedereen.
De enige die je dit kan aanrekenen, zijn degene die ervoor hebben gezorgd dat hij een contract heeft gekregen en degene die hem opstelt!!!

Mbt Sinkgraven, ook voor zijn blessure was het al duidelijk dat hij geen linksback is, hij dekt op afstand en staat vaak verkeerd opgesteld.
Ook dit is de trainer aan te rekenen want hij beslist om hem op te stellen.

We hebben nu in 3 wedstrijden in de competitie punten laten liggen en alle 3
1 0
Nouwske
Wat ben ik hier ziek van. Weinig woorden voor, maar als we geen kampioen worden dan wordt het tijd dat de gehele directie en staf oprot
2 -1
meerzicht
Wat een amateurisme toch weer lees net bij de TG dat ajax een nieuwe tweede keeper niet uitsluit. Alsof ze pas de eerste keer deze gast zien. Of zoals ten hag gisterenavond zei " hij voorkomt verlies" ja koekebakker maar hij zorgt voor een gelijkspel.
4 0
Aquanovio
Wat dacht je van die eerste 2 Kostas, daar ging je ook niet vrij uit.
3 0
Leviathan
Die eerste was gewoon prima geschoten
0 0
Sterspeler
De eerste is gewoon Ziyech zn schuld. Hij verliest de bal en zakt niet eens in.
0 0
mercurius3
Dus omdat lamprou meer 'aanwezig' was, werd ie als tweede keeper gekozen? Wat een rare criteria.
0 0
Nouwske
Meer aanwezig bij Marc begrijp ik wel. Beide 1.50
0 0
Labrador
Wat gaat deze man de komende dagen nog een hoop stront over zich heen krijgen. Ga er maar vanuit dat hij er donderdag ook gewoon in staat. Ik ben het er niet mee eens maar ja, wat kan ik er aan doen? Niets. Vandaag en morgen flink balen en daarna de draad weer oppakken. Het is niet anders.
0 -1
ETM
Vond hem idd niet sterk bij de 3rde en 4de goal. Bij de 4de moet hij absoluut verder voor de lijn staan. Ben het verder eens met de VAR mbt het strafschopmoment.
Zijn optredens bij het 1ste zijn nu steeds niet sterk. Eerder nam ik het op voor de keuze voor hem ansich, maar ik moet bekennen bij te draaien. De druk op die man kan ook niet goed zijn. Die krijgt vast veel mee van hoe er over hem gedacht wordt. Het is hoe dan ook een factor van onrust en dat kan niet. Een ervaren 2de doelman moet voor degelijkheid staan. Er moet dus een andere 2de doelman zijn. Lamprou heeft zn kans niet gegrepen.
Alle schuld op Lamprou, waar het veel van heeft als je zo de reacties leest, gaat natuurlijk ook nergens over. En ik zie dingen voorbij komen die ik echt niet acceptabel vind. Plaatsvervangende schaamte voor wat supporters allemaal denken te moeten roepen na zo'n uiterst teleurstellend resultaat.
0 0
Tomajax1990
Hij kan er zelf niet zoveel aan doen, hij kan niet beter. Maar hoe kan het dat de restverdediging voor de winterstop beter stond dan na de winterstop, terwijl hier juist de nadruk op lag tijdens de winterstop? Hopelijk donderdag gewoon weer de draad van voor de winter oppakken en was dit eenmalig, anders sta je straks nog voor lul ook tegen Real Madrid. Kom op jongens! 16 wedstrijden knallen in de eredivisie, PSV gaat echt nog wel punten verspelen hoor.
3 0
ajacied017
Daar dacht ik ook al aan.

En je zag het al in de oefenwedstrijden, hoe makkelijk de tegenstander erdoorheen liep.
Toen werd er gezegd, zijn niet 100% scherp in een oefenwedstrijd.
Maar het is toch een teken aan de wand, zie het somber in voor sommige wedstrijden..
0 0
ajacied017
Voor de mensen die het willen weten.

In de Telegraaf van maandag:

Ten Hag sluit een nieuwe 2e keeper niet uit.
“We zijn alert op de transfermarkt”.

Voor de rest samenvatting( van interviews) over de wedstrijd tegen Heerenveen.
0 0
mercurius3
Ja, het is nu al te laat. De kans dat Onana lange tijd geblesseerd gaat zijn is miniem. Het is juist nu dat je een degelijke tweede keeper nodig had.
1 0
Trainer21
Hoop niet dat die donderdag keept. Wat een souflakie zeg
0 0
FollowAjax1
Poh, heeft iemand op de Instagram-pagina van Kostas gekeken? Gaat wel heel ver hoor.

Ondanks dat hij (en de rest) fouten heeft gemaakt, is het gat met PSV niet groter. Alles nog in eigen hand! Als fan zou je spelers nooit met de dood moeten bedreigen.
2 0
mercurius3
Nou, wat staat er dan voor bijzonders? Niks opmerkelijks behalve wat gescheld van kinderen en meisjes die het voor 'm opnemen. Die gasten willen zichzelf zo graag showen op Instagram, dus dan moet je ook niet klagen dat iedereen commentaar kan hebben, ook de mensen die je niet mogen of weg willen.

Ik dacht eerst dat er doodsbedreigingen op zaten maar dat valt wel mee. En dan nog, als er doodsbedreigingen worden gestuurd, dat is tegenwoordig aan corrosie onderhevig. Stelt niks voor, zit gewoon een kind achter.
0 -1
Gerrr
Dat is wel heel triest.
Als iemand slecht speelt mag je best kritiek hebben maar doodsbedreigingen is te walgelijk voor woorden
2 0
je
Onana heeft nog nooit meer Dan 2 goals tegen gehad in een thuis wedstrijd .
Tegenstanders weten nu wat eigenlijk Ajax ook had moeten weten de 2de keeper is 10 centimeter te kort mik de bal maar in de uiterste hoek altijd raak hij Komt er nooit bij.
4 0
Stroeve
Ajax móet een nieuwe tweede keeper halen voor de tweede seizoenshelft. Stekelenburg of Vorm (kan die nog wat?) bijvoorbeeld. Dit kan écht niet.
4 0
HsvHoek
Idd geen idee wie maar dat is cruciaal, kijk een 2e keeper zal altijd minder zijn dan de 1e, maar in ons geval scheelt het 5 niveaus. Vandaag had Onana er zeker 1 gepakt, Overmars is aan zet, er moet echt iets gebeuren!

Zit net te kijken op Lamprou z'n Instagram, maar dat gaat veel te ver allemaal, er moet wel een goede 2e keeper komen ipv Lamprou natuurlijk maar dit gaat te ver.
2 0
iammike
Als Ajax een zaalvoetbalteam begint hebben ze wel al een keeper
3 -2
Zwan
Wauw, wat een zelfreflectie van lamprou
4 -1
NouriVandeBeek
Maar kunnen we Lamprou aanrekenen dat hij een slechte keeper is? Denk het niet. Hij heeft een bereik van een chinchilla. Daar kan hij ook niks aan doen. Het is wel kwalijk dat de kans aan hem wordt geboden om bij ons te keepen. Die gasten zijn verantwoordelijk.
8 -1
Sulejmanibesteaankoopooit
alleen de derde? Ajax moet met spoed een derde doelman halen. Zo kan het niet. Wanneer lamprou tegen real speelt weet je bij voorbaat al dat je gaat verliezen.

Iemand zei het al in een ander topic maar
Onana 17 wedstrijden 8 tegendoelpunten
Lamprou 1 wedstrijd 4 tegendoelpunten.
4 -2
appeltje
Ja joh, dat leg echt aan Lamprou. Verdediging was vandaag gewoon belachelijk slecht.
2 0
RaynoFischer
Nou het is duidelijk dat de verdediging erg onzeker is met Lamprou achter zich en met Onana is het juist aardig stabiel, nou was het waarschijnlijk ook door Sinkgraven
6 0
appeltje
Het zou best kunnen dat de verdediging regelmatig steken laat vallen, maar dat dat verbloemd wordt door het geweldige keeperswerk van Onana.
2 0
MichelAngelo66
Hlekker makkelijk om een keeper te slachtofferen. We praten elkaar weer lekker allemaal na...
Er staan 10 gasten voor hem die de kantjes eraf lopen. Laten zich eruit lopen, laten tegenstanders gewoon volgeltje vrij een bal inschieten. Het is geen Onana, maar de zogenaamde goden De Ligt, Blind, de Jong en Ziyech maken niet het verschil. Laten het ongelofelijk afweten. Dan de worden Sinkgraven en later Kristensen nog door die klungels van de technische staf als reddende engel gezien.

Tel uit je winst als keeper. Dan moet je wel een geweldenaar zijn als Onana om daar nog wat van te maken.
5 -1
appeltje
Vandaag kwam ik tot de conclusie dat het best wel eens zo kan zijn dat Onana een te goede keeper is. Namelijk dat de verdediging lakser wordt omdat ze op Onana kunnen vertrouwen.
1 0
Gerrr
Het is geen napraten, maar bijna iedereen heeft dezelfde mening over Lamprou, toeval?
0 -1
Gerrr
Als hij echt iets met Ajax heeft, levert hij gewoon zijn handschoentjes in.
4 -2
Jornnn
Dat is nou net het probleem.
1 0
RSM
Ten Hag is schuldig aan het feit dat hij Lamprou liet keepen. Al een paar wedstrijden dat Lamprou heeft gekeept zie je dat het systeem waarin Ajax speelt deze keeper niet tot zn recht komt. Jammer maar deze wedstrijd is al gespeeld. Waarschijnlijk de competitie nu ook.
1 -3
Leviathan
Niemand dacht dat psv gelijk zou spelen tegen Emmen er veranderd dus niks nog steeds in eigen hand.
0 0
Knalpot
De competitie nu ook, god god wat een dramaqueens hebben we hier toch rondlopen. Er zit een laddertje in je panty pas op!
1 0
Ajaxvooraltijd
Wie dan volgens jou?
1 0
Gerrr
Vd Sar . Piet Schrijvers, Pizza Verhoeven,

allemaal beter.
0 -1
Ajaxvooraltijd
Hahaha ja vd Sar zou inderdaad beter zijn geweest. Zonder enige twijfel. Maar je begrijpt natuurlijk wel dat ten Hag geen andere keuze had toch? Van Bladeren is net zo klein en Kotarski is geblesseerd helaas. Ik had standaard El maach mee genomen dat wel.
2 0
appeltje
El Maach zat ook op de bank.
1 0
mrsoul
Unnerstal als tweede keeper zou mooi zijn. Haalbaar ook...
1 -2
P.Russo
Unnerstal was haalbaar, hij speelt volgend seizoen bij PSV
2 0
Gerrr
Nope, is gekocht door psv
1 0
mrsoul
Verdomde pisvlekken..
0 0
JohanCruijffAFCA
Van je supporters moet je het hebben... Bij de volgende wedstrijd staat hij te bibberen van angst. Zeker als dat in een kolkende Kuip is met die agressieve kakkies.
2 -1
unis
Van je 2e keeper moet je het hebben als supporter?!

Bibberen van angst de Kuip in!
0 0
AFCAHOOLIGAN
gewoon Onana opstellen dus
0 0
JohanCruijffAFCA
Daar hoop ik ook op ja
0 0
Ajaxvooraltijd
Sorry hoor ik vind het een prima keeper maar als je de goals ziet is dat door een gebrek aan helaas een aantal centimeters lengte. Ik zeg helaas want een lamprou van 1,85 oid had ik graag op goal zien staan. Tegenstander rollen nu het balletje bewust de verre hoek in.
0 0
JohanCruijffAFCA
Eens. Hij heeft gewoon zijn lengte niet mee
0 0
Gerrr
Dan is het ook geen prima keeper als je de lengte hebt van een dwerg....
0 0
Ajaxvooraltijd
Qua techniek in een etjes goal zou hij prima zijn.
0 0
Ajax114
Waarom blijft hij bij die vierde goal niet gewoon in het midden staan ? Dan had hij de bal zo opgevangen.
0 0
Labrador
Omdat hij amper boven het gras uitkomt. Die bal had gewoon weggestompt moeten worden.
0 -1
Ajaxvooraltijd
Ik roep het al een tijdje maar je kan dan toch beter een Kotarski of El Maach inbrengen? Ik noem deze jongens want van Bladeren is ook een dwergje. Ik snap niet dat je als Ajax zijnde de eerste twee keepers niet boven de 1,85 laat zijn. Ik heb helemaal geen moeite met Lamprou als 3e keeper omdat hij ook zijn meerwaarde heeft voor de teambuilding enz.
0 -1
lf87
Heb je El Maach zn debuut bij Jong gezien? Die zou ik nog even niet bij het eerste zetten
2 0
P.Russo
Ik zie El Maach ook idd vaak voorbij komen als optie en hij heeft veel potentie naar op dit moment is hij gewoon niet klaar voor het grote werk. Tegen RKC was het inderdaad echt zwak van hem, had het idee dat hij bij 3 van de 4 treffers er niet lekker uit zag. Nu Kotarski ook geblesseerd is, is dat ook geen optie. Van Bladeren lijkt mij ook niet wenselijk en daardoor moet je eigenlijk wel met Lamprou spelen. Het is Ajax wel aan te rekenen dat er geen adequate vervanger is voor Onana. Ik vind dat je eerste en tweede keeper qua niveau heel dicht tegen elkaar aan moeten zitten, ook omwille van concurrentie en dat je derde doelman een jongeling moet zijn tussen de 18 en 22 die in beginsel de eerste doelman van JA is. Dat laatste is het geval met Kotarski maar het verschil tussen Onana en Lamprou is veel te groot
1 0
lf87
Spijker op zijn kop dit
0 0
Ajax#1900
Van Leer was eigenlijk onze 2e keeper en keepte goed bij Roda... Lamprou was puur als 3e keeper bedoeld eigenlijk. Dat vergeten veel mensen hier.
1 0
P.Russo
Ik was zelf idd zeer te spreken over het aantrekken van Van Leer maar mede door zijn blessures en het feit dat hij gewoon weer in een ritme moest komen begreep ik zijn verhuur ook weer. Helaas heeft Ajax niet geanticipeerd daarop en Lamprou doorgeschoven wat eigenlijk niet had gemogen omdat hij als 3de man is aantrokken
1 0
Wieno
Vergeet niet dat je het hebt over 2 jeugdkeepers. Als hen een wedstrijd zoals vanmiddag overkomt, kun je ze mentaal bij elkaar vegen. Daarbij is Kotarski geblesseerd.
0 0
VanDeMolen
Aan de andere kant, het is wel een zegen dat dit nu gebeurt, want de transfermarkt is nog open. Stel je voor dat je deze wint en half februari Onana een been had gebroken. Sta je mooi 8 wedstrijden met Grote Smurf in het doel. Nu snel nog ff wat huren en je bent veilig.
0 -2
Duif63
Dat kost geld. Doet Overmars nooit.
0 0
goajaxgo
Alsof ze dat gaan doen.
0 0
Boer Gijs
Hij kan er niks aan doen dat Ajax hem als 2e keeper heeft he? Ik zou ook ja zeggen als ze mij vroegen.
3 -1
Schip
Hij kwam als derde keeper, maar dan nog moet je als club altijd rekening houden met de mogelijkheid dat je hem moet inzetten.

Die jongen komt letterlijk en figuurlijk veel tekort.
0 0
Boer Gijs
Bij Willem 2 was hij eigenlijk al niet goed genoeg. En nu mag hij in dit Ajax kloten. Er is bewust gekozen dat hij 2e keeper werd, sorry maar dan moet je als keepertrainer toch ook schamen
0 0
Wieno
Al helemaal als je hoort dat de keuze voor Lamprou t.o.v. van Leer gemaakt is op basis van het introverte karakter van Benjamin. Lamprou was verbaal meer aanwezig, waardoor hij de voorkeur kreeg. Nou geef mij dan maar die 10 cm lengte extra i.p.v. iemand die fanatiek is in partijvormen.
0 0
Ajaxvooraltijd
Ik ben niet zo'n Lamprou basher maar 3 van de 4 goals had Onana gewoon tegengehouden.
6 0
VanDeMolen
Als je het anderhalve week van tevoren weet scheelt dat niet opeens 20 centimeter, Kostas.
2 0
Wieno
Ten Hag had in de voorbereiding zijn oren niet zoveel moeten laten hangen naar L'ami. Door de nieuwe regel van de knvb konden zowel Lamprou als van Leer niet meer uitkomen in jong Ajax. Tijdens de voorbereiding vond de technische staf beide keepers gelijkwaardig en L'ami koos voor Lamprou omdat hij 'extrovert' was op de training en in de kleedkamer. Van Leer is een introvert persoon en in de ogen van L'ami niet zo 'fanatiek' als Lamprou. Daarbij had Benjamin de pech met wat kleine blessures. Als keeperstrainer zou ik persoonlijk alleen al voor de lengte voor van Leer kiezen. Nu weet ik dat de meeste hier beide geen toppers vinden, maar ik richt me puur en alleen even op de twee reserve keepers die we hebben / hadden. Voor Kotarski en El Maach is het gewoon nog te vroeg.
3 0
RaynoFischer
Kleine blessures, maar heeft in de voorbereiding gespeeld, dat was niet best...
Ook tijdens zijn 1ste wedstrijden bij NAC liep hij te blunderen..
Benjamin heeft in alles een hogere gunfactor, maar of hij wel goed genoeg is betwijfel ik
2 0
Wieno
Ik zeg ook niet dat hij dat hij een topper is. Hij is t.o.v. Lamprou een stuk beter. Dat er een nieuwe tweede keeper moet komen is duidelijk, alleen is de vraag wie dan. Als je Vorm kunt voorleggen dat hij nu tweede keeper is en in de zomer voor zijn kans kan gaan. Ook dan zal hij alsnog moeten kiezen tussen banken in de PL of ED en het salaris. Dan kun je alleen maar hopen dat hij gewoon graag tussen de palen wilt staan.
0 0
Flarkow
En de 1 en 2e?
2 0
M.Olsen
Wat ook opvalt is dat onana met meevoetballen ongeveer 10 meter van de middenlijn staat. Nu staat hij randje 16 en moet de hele boel terug bij een terugspeelbal en sta je direct onder druk op eigen helft.
2 0
3*stars*3
Onana is igewoon de beste Ajax keep na vd Sar en ontwikkeld zich stormachtig door.
Ik weet zeker dat hij bijv bij die 4-4 ook zou uitkomen.
Sterker nog, weet dat hij minimaal 3 van die 4 ballen zou pakken.
Hij organiseert beter en verdediging straalt ook meer rust uit.

Maar ik ga mijn zondagavond niet laten verpesten want we kunnen uren doorgaan maar er niets meer aan veranderen.
Lamprou is gewoon geen Ajax niveau...
5 -1
Vlieske
Wat voor supporter ben jij dan. Want mijn avond is helemaal kapot
1 -1
Vos
We pakken ze in eigen huis Psv gaat er aan
0 0
VanDeMolen
Stekelenburg in 2010 was anders ook geen koekebakker hoor. Onana heeft veel meer potentie, maar is nog niet zo goed als Stekelenburg toen.
0 -3
Suarez16_
Misschien te negatief, maar we worden weer geen kampioen denk ik. In 15/16 verspeelde psv meermaals punten waardoor we konden uit/inlopen, maar nee wij speelden dan gelijk tegen nec in de 87ste minuut in eigen huis waardoor we niet uit/inliepen. 16/17 kan ik me nog herinerren dat feyenoord verloor bij sparta en dat wij het toen 2 uur later weg gaven tegen groningen. 18/19 vul zelf maar in. Schijtziek ben ik van dit patroon. Onder De Boer was het juist andersom. Wonnen wij dan verzuurde de beentjes bij de concurrentie in de competitie. Helaas een patroon dat je 1 keer moet door breken om weer de "macht" te grijpen lijkt het. Zie psv dat 7 jaar geen kampioen werd nadat wij ook iets van 6 jaar droog stonden in 2011.

Er mogen toch wel echt vraagtekens worden gezet bij Lamprou na vandaag. De eerste 3 goals had Onana allemaal klem gehad, 100%. Waarom heeft een topclub zo'n slechte 2de keeper. Waar is de degelijke Cillessen/vermeer/boer? Waarom spelen we nog met Sinkgraven op linksachter? Hoe vaak moet die jongen nog bewijzen dat hij daar niet kan spelen? Daarnaast lachwekkend waar alle verdedigende spelers stonden bij de 3-3. De Ligt kwam terug wandelen uit de 16 van heereveen. Leuk dat de Eredivisie een "komt wel goed" speeltuin is, maar je moet af en toe ook je plek kennen bij een moeizame wedstrijd waar het 3-2 staat. Doe dat lekker als het 4-1 staat. Typische gemakzucht en nonchalance die waarschijnlijk de titel gaan kosten.
7 -1
Radie125
wat een kut keeper hebben wij wat een kut keeper
1 -2
Lagasj
Wie kan jou wat kwalijk nemen, je bent gewoon ongeschikt en je hebt jezelf overschat.
Wel verantwoordelijk zijn de trainer en Overmars.
Zij hebben niet gehandeld daar waar het nodig was.
Ten Hag..... Ajax onwaardige trainer door belachelijke opstelling en daarna ook nog eens de wissels.
0 -2
RaynoFischer
1x een gelijkspel, waar vooral bijna alle spelers verzaakten en Ten Hag is meteen Ajax onwaardig, tuurlijk....
0 0
M.Olsen
Jajoh. Ten Hag kan hier niets aan doen. Helemaal niets. Individuele fouten in de verdediging.. gewoon gebrek aan scherpte.
1 0
iammike
Ben even de wedstrijd aam t terugkijken maar die Lamprou heb je echt geen kut aan.
4 -2
arigold
Held, dat je dat kan, pure kwelling
2 -1
PetervanAmsterdam
Vorige week tegen São Paulo FC was de verdediging in de eerste helft ook al een gatenkaas.

Blind verdedigde vandaag in enkele situaties weer als een jonge juffrouw, zoals wel vaker. Ook in de zogeheten restverdediging stond hij enkele keren positioneel helemaal niet goed.

En dat Sinkgraven geen linksachter is als de tegenpartij een (snelle) rechtsbuiten heeft, hebben we vandaag duidelijk kunnen zien - hij is een middenvelder.

Misschien gaat Ten Hag donderdag voor de beker met het oog op Feyenoord-uit wel oefenen met een verdediging Mazraoui-De Ligt-Magallán-Tagliafico. Dan moet Blind maar met Schöne strijden om één plaats op het middenveld (ik verwacht trouwens niet dat de trainer Blind zal passeren).

Uit bij Feyenoord en thuis tegen PSV en ook in beide wedstrijden tegen Real Madrid zou ik in ieder geval niet achterin met én Blind én Sinkgraven gaan spelen. Dat is veel te wankel.

Laten we in ieder geval allemaal hopen dat Onana volgende week in De Kuip de volledige wedstrijd in het doel zal staan. Dat zou al een zorg minder zijn.
5 0
mercurius3
Kijk even naar de uitstraling van blind, sinkgraven en de jong, dan weet je genoeg. Drie slappelingen die beter madeliefjes kunnen plukken.
0 -1
AJAIXIXIXI
Ik zou voor vanmiddag gewoon Magallan erin hebben gezet voor Sinkgraven zodat Daley naar linksachter kon, het was op dat moment wel duidelijk dat Blind verdedigend niet zijn beste wedstrijd speelde en met magallan had je in elk geval meer zekerheid achterin.
3 0
ErikDeBosz
Het is de schuld van Overmars, hoe kun je nou een kabouter als tweede keeper hebben.
5 -1
Duif63
Precies, dat is het.
0 0
de-Ajacied
Lamprou heeft gelijk, bij de eerst 2 goals kwam hij lengte tekort. Dat kan je hem niet aanrekenen maar Ten Hag wel
Maar tegen Soa Paulo zag je dezelfde keeper die bij willem II Ook zoveel blunderde
4 0
RaynoFischer
Moest Ten Hag dan El Maach of Van Bladeren laaten keepen?
En Onana speelde gewoon tegen Sao Paulo :P
0 0
rattaplan01
We zitten te kijken en zien het bij 3-1 gebeuren! Het werd chaotisch en heerenveen werd gevaarlijk! Ik begrijp werkelijk niet waarom de ervaren spelers dat niet zien en het tempo eruit halen ipv blind op de counter en direct bal verlies! En na de 4-3 gebeurt het weer, loopt de lb in de aanval.
1 0
Adamoost
Maarten ophalen uit Liverpool?
1 0
Ajacied33
Van Everton als 2e keeper naar Ajax in dezelfde rol? Denk niet dat hij dat wil
1 0
Wieno
Maarten heeft in VI al aangegeven dat niet te zien zitten. Denk ook dat Vorm de bank van de Spurs (en salaris) niet zal inruilen voor die van Ajax. Tenzij hij verder nadenkt en de kans groot is dat hij volgend kaar dan onder de lat staat.
1 0
ajaxwestland09
Donderdag mag deze keeper weer keepen tegen heerenveen thuis schande
1 0
Starkoo
Al fans hebben wij er wat over te zeggen, hij is morgen gewoon exit!
0 -1
Mokum31
Ajax moet gewoon met vaste kern spelen.
Dus zonder die laaf en met Hunter.
Ruimte maken voor Neres.

De beker en de titel zijn prio lijkt mij
Ook al leek het vandaag nergens op.

Ik zou niemand rust geven
1 0
talent020
na vandaag zou dat 1 grote grap zijn, echter zie ik het Ten Hag gewoon doen, dus dat word bij elke bal richting de hoek weer billen knijpen donderdag. ik hoop dat Onana gauw weer fit is
1 0
Gerrr
Dan mag Ten Hag op staande voet ontslagen worden.
1 -1
ChrisEriksen8
Het is niet eerlijk om de veruit beste keeper van de eredivisie te vergelijken met je tweede keeper. Tuurlijk is je tweede keeper minder en pakt ie niet de meest beslissende ballen, daarvoor ben je tweede keeper. Het is niet mogelijk om een tweede Onana op de bank te hebben..
1 0
Ajax0317
Toch is hij niet het niveau wat Ajax altijd moet willen nastreven
0 0
ChrisEriksen8
Daar zouden we inderdaad over kunnen discussiëren, maar hoe die nu wordt afgeweken en wordt uitgelachen op de tribunes kan niet
0 0
de_pitbull
nu weer met z'n allen Lamprou de grond in branden. Had hij dan nee moeten zeggen toen Ajax hem een contract aanbood?
0 0
Gerrr
Klopt, kun je hem niet verwijten, dat komt op het bordje van Overmars
0 0
Joseph
Ajax had hem gewoon niet moeten halen, en toen ze hem zagen stuntelen tegen Sao Paolo, had er ingegrepen moeten worden. De enige die hiervoor de grond in geboort kan worden, is Overmars.
Ben verder een grote fan van Overmars, maar dit puntverlies komt op de naam van Overmars. Die netto natuurlijk veel punten gekocht heeft, want Ajax heeft met grote afstand de beste selectie van de eredivisie.
1 0
Ajacied33
Had hij maar "nee" gezegd..
0 0
Lane 8
Iemand die feyenoord een mooiere club vindt, zou nooit ons shirt mogen dragen. Lamprou is de mol.
1 0
Toon meer reacties