Kristensen: 'Blijf in principe bij Ajax'

SJvanveen, 13-01-2019 om 17:50, 17495 views, VTBL |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Rasmus Kristensen blijft in principe dit seizoen bij Ajax, maar sluit bij een soortgelijk aanbod als Sevilla voor Maximilian Wöber een winters vertrek niet uit. Dit stelde de Deen bij VTBL

De rechtsback is dit seizoen voorbij gestreefd door Noussair Mazraoui en zit steevast op de Ajax-bank. Zo af en toe maakt Kristensen minuten als invaller of als basisspeler in bekerwedstrijden, maar dat is niet per se wat hij wil. 'Natuurlijk moet je erover nadenken', doelt Kristensen op het moment als een club als Sevilla een aanbod zou doen. 'Helemaal in mijn situatie. Maar ik ben er voor het team, honderd procent, en wil winnen hier.' 

In principe blijft Kristensen deze winter bij Ajax, zo vertelt hij in soortgelijke woorden zelf ook. 'Je weet het nooit honderd procent zeker, maar met mijn hoofd zit ik volledig bij Ajax. Ik blijf in principe minimaal tot de zomer, tenzij er iets onverwachts gebeurd.' Over zijn assist tegen Sao Paolo besloot de jeugdinternational: 'Het is een van mijn kwaliteiten en het is goed om het team offensief te helpen.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Gecko
Wat een treurnis
Dat is toch geen Ajax speler. Wat moeten we met al die net niet spelers?
Allemaal weggegooid geld
0 0
GvanderK
Misschien is het een laatbloeier, laat hem maar veel spelen in Jong Ajax en bij veilige situaties minuten maken in Ajax 1, verhuren is ook een optie. Ondermeer Blind en Vertonghen waren in het begin ook spelers die veel fouten maakte en werden zo nu en dan flink afgezeken. Niet ieder talent breekt op zijn 18e door. Ik geef Kristensen liever nog even de tijd. Voorlopig is Mazraoui toch de eerste keus.
1 0
trainerdv
Reiziger en Trabelsi waren misschien ook niet de technisch meest verfijnde. Daar ben nou net rechtsback voor. Ik vind deze kerel wel goed.
1 -1
Pointer1
Dan kom maar terug die 10.5 miljoen krijgen we in de zomer ook wel voor hem.
0 0
mercurius3
Ik vind hem helemaal niet zo slecht. Dit soort spelers met niet zo'n verfijnde motoriek worden altijd dubbel zo hard aangepakt. Aanvallende vind ik hem sowieso van toegevoegde waarde.
3 0
PetrusKeizer
ik neem aan dat deze sympathieke jongeman niet de genen van Jorgen Kristensen heeft. Die kon pas voetballen. Ik vind Rasmus aanvallend wel OK m.n. zn voorzet, maar verdedigend mist hij rust en overzicht.
1 0
GvanderK
Misschien kan hij zelf beter verdergaan als rechtermiddenvelder/vleugelspeler, maar die positie is natuurlijk flink bezet.
0 0
3*stars*3
Te beperkt in de kleine ruimtes.
Zou een goede back zijn voor een counterploeg.
1 0
aniel.rambharos
Een heel normale reactie van even goede professional. Ik zou hem houden. Er zit zeker rek in deze jongen. Hij is nog maar 21 en heeft nog veel te leren. Het is een goede back up. Ik denk dat hij er wel komt.
Kijk z'n beelden maar op YouTube even terug van het jaar 2017. https://www.ajaxshowtime.com/article/.../rasmus-nissen-kristensen-highlights-2017 Dat zegt genoeg hoeveel kwaliteiten deze jongen heeft. Een kwestie van tijd.
2 0
lf87
https://www.youtube.com/watch?v=oRrJ-Ze77H0 deze bedoel je denk
0 0
ajaxinho
Ik ben best wel onder de indruk van de beelden.

Volgens Wikipedia speelde hij 6 jaar (4 jeugd en 2 prof) bij Midtjylland.
Ik denk eerder dat hij heel erg ingespeeld was op het team.

Bovendien speelde hij in 3-5-2 systeem
en had hij de hele flank voor zichzelf.

Ik vind niet dat er veel rek in hem zit.
Maar qua mentaliteit past hij zeker in de groep.
Net zoals Dani de Wit, zeg maar.
0 0
lf87
Ik snap ook wel dat je iemand niet kan beoordelen obv een youtube filmpje van 5 min, maar als je die ziet kan hij echt wel voetballen.
Ik snap ook niet waarom het er bij Ajax allemaal wat stroever uitkomt. Kan best dat je gelijk hebt, bij jong Denemarken speelt hij wel weer beter (ook tijdens zijn Ajax periode).
1 0
ajaxinho
Ik snap de mensen niet die hem 'beschermen'.

Zien jullie niet dat het team slechter draait als hij speelt.
En nog erger, we krijgen altijd een goal tegen als hij speelt.

Hij kan misschien van waarde zijn in een 3-5-2 opstelling als aanvallende back.
Maar zelfs dan kunnen tegenstanders hem makkelijk vastzetten in de opbouw.
De voetballer Kristensen is gewoon 10x niks.
Ben wel gecharmeerd van de persoon (qua intelligentie).
1 -2
Ozymandias
Kristensen zou in een platte 3-4-3 (met twee opbouwende middenvelders centraal en op de flanken spelers met een enorm loopvermogen) ook goed tot zijn recht komen. Zo speelde hij voor hij naar Ajax kwam in Denemarken ook. Dat is iets wat ik Ten Hag in de loop van de seizoenen wel zie proberen tegen ploegen die in een 4-4-2 spelen.
2 0
ajaxinho
Bij Midtjylland had hij ook de hele flank voor zich.

Het kan misschien wel werken in goede samenwerking met Ziyech/Neres.
Want Kristensen heeft wel een precieze voorzet.
Dat heb ik wel gezien.
0 0
Remark
Ietwat onbesuisd, maar verder een prima speler en een toffe peer die je er best bij kunt hebben. En wat die ongenuanceerde en denigrerende opmerkingen waard zijn die Kristensen vanaf dag één op dit forum om z'n oren krijgt, hebben we met Ten Hag gezien. From zero to hero (and back again, als 't effe tegenzit).
2 -2
Rentokill
In principe... in principe beloof ik iedereen hier 500,- te betalen die reageert...
2 0
PetrusKeizer
ik begrijp dat je daar niet echt aan te houden bent?

//maak er maar een rug van
0 0
JohanvanBasten
Daar ben ik het ''eigenlijk'' wel mee eens.
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
vind die positie sowieso de achilleshiel van ajax.
mazroui speelt ook al een tijdje onder nivo, en met veltman los je het niet op.

lijkt mij heel lastig zoeken naar de ideale man, ik zou als eerst zoeken naar backs die tegenstanders een achtr
achterlijn niet laten halen.
1 -3
X-RaY
Eens. Je gaat vooral voetballend er inderdaad op achteruit op de rechtsback. Het is te hopen dat Kristensen zich verder ontwikkeld nog maar ik ben bang dat hij gewoon tekort komt.
0 0
ajaxinho
Veltman is verdedigend sterk hoor.
Vooral in topwedstrijden (in de Eredivisie).

Hij trekt wel vaak aan de noodrem.
Maar dat doet Tagliafico ook best vaak.

Het is alleen de vraag hoe snel hij weer topfit is.

Kristensen moet hem sowieso niet worden.
Vind hem wel een relaxte gast trouwens (obv USA Quiz).
0 0
X-RaY
Sterker nog Tagliafico is recordhouder in kaarten momenteel. Staat voor de 2e keer op scherp in de CL. Zowel Veltman als Tagliafico hebben iets onbesuist in zich zitten waardoor ze vaker dan normaal domme onnodige overtredingen maken.
1 0
ajaxinho
Ik vind ze vaker nodig dan onnodig.

Het laat aanvallers 2x nadenken om voluit te gaan
of een actie te maken.

Alleen de echte topspelers kunnen ervan profiteren.
(2 gele kaarten uitlokken.)
0 0
Trainer21
Ja anders ga je kaal als je weg gaat
0 -1
Sterspeler
Wat zeikt iedereen op hem zeg. Het is gewoon een prima back voor erbij. Ik verwacht geen wonderen van een reserve rechtsback. Daarbij is het nog maar de vraag of Veltman ooit zn oude niveau gaat halen.
7 -2
dezengene
Vanuit VI is een soort haatcampagne tegen deze jongen begonnen, maar zo slecht is hij echt niet. Kristensen is gewoon een prima back-up. Natuurlijk maakt hij (nu nog) niet het verschil zoals Mazraoui dat wel doet, maar hij is nog jong, dus er zit veel rek in. Ik zou hem gewoon houden.
5 -4
Daandaan
Daar zijn wij ook bang voor ...
1 0
Ajaxadept
Mazraoui is technisch Kristensen vele malen de baas! Waar Mazraoui vaak voetballend de oplossing weet te vinden, speelt Kristensen de bal (te) vaak breed of terug. Wat je daarnaast bij Kristensen mist is om 'kort bij de tegenstander erop te blijven zitten' om deze geen schotkans te geven. Met een killermentaliteit van Tagliafico zou een Kristensen verder komen, maar dat mist hij gewoon. Sympathieke jongen maar te licht voor Ajax!
0 0
PJSM
Helaas geen Ajax waardige speler.
0 -1
JCr14
In de zomer moet Kristensen ook lekker proberen weg te komen. Naar een soort club als PSV waar je compact voor de pot kan hangen. En af en toe als een malle naar voren rent.
1 0
ETM
Wat een reacties. Als je alleen de quotes leest dan lijkt Kristensen hier een beetje vanuit zelfoverschatting te zinspelen op een vertrek. Maar als je het interview ziet geeft hij gewoon eerlijk antwoord op vragen. Geen rare antwoorden. Die jongen snapt ook Wober, en het zou pas zelfoverschatting zijn als hij Wober niet zou begrijpen.

Ik denk ook dat het m niet gaat worden, trouwens, maar al dat neerbuigende gelul to gewoon een sympathieke jongen. Had hij soms nee moeten zeggen toen Ajax hem wilde?
Kristensen heeft veel loopvermogen, een redelijke techniek en een bovengemiddelde voorzet en is nog jong. Ook lijkt hij over een grote drive te beschikken. Zoals Ajax nu speelt past hij qua profiel redelijk. Links wordt er echter veel meer en korter gecombineerd met Taglia Frenkie en Tadic. Rechts is meer individueel aanvalsspel. Kristensen is duidelijk een speler die moet overlappen zonder bal. Volgens mij ontwikkelt hij zich wel maar ik zie hem Mazraoui er niet uitspelen, die verdedigend ook vooruit blijft gaan. Denk dat Kristensen dat ook weet, en dus moet hij het uiteraard overwegen als er een andere club komt.
Hij komt er wel eens in dus is hij nu ook weer niet zover verwijderd van meer minuten en hij is niet de koekenbakker die mensen er hier van maken. Als hij er echt niks van zou bakken zou hij zo de Orejuela route belopen.
Mensen die Ajax zo goed volgen mogen zich wel eens bedenken dat je niet iedere keer een nieuwe ster te pakken hebt en dat ook niet iedere aankoop boven de 10 kan kosten. Je kunt op basis van recente ontwikkelingen concluderen dat het de goede kant op gaat met de scouting.
En stel nou dat zo'n Dest er over een jaar klaar voor is dan heeft zo'n Kristensen gewoon prima gediend als overbrugging.
10 0
Ferd
Komt wel heel arrogant over, deze uitspraak. Alsof hij naar de allergrootste clubs ter wereld kan en AJax blij moet zijn dat hij nog een half jaartje de bank komt warmhouden hier.
0 -11
ETM
Dat vond ik toen ik dit artikel las, maar niet na het interview te hebben gekeken. Als er al wat 'ego' naar voren komt is dat een gezond stuk 'ego'. Die jongen mag vertrouwen hebben in zn kwaliteiten.
7 0
NouriVandeBeek
Heeft een goede voorzet, maar voor de rest zijn al zijn andere vaardigheden ondermaats om basisspeler te worden bij Ajax. Te houterig voor een back. Dat moet een scout toch ook zien?
6 -3
Ajaxvooraltijd
En toch ondanks dat houterige is het funtioneel wat hij doet. Als je Europees hebt gekeken kun je zien dat veel buitenspelers en opkomende backs lastig tegen hem spelen vanwege zijn snelheid, uithoudingsvermogen en fysieke kracht.
5 0
AFCA024AFCA
Hoe deze jongen ooit bij Ajax is gekomen blijft nij een raadsel.
5 -4
Maxwell5
Dat kun je van bijvoorbeeld Westermann zeggen maar niet van Wöber, kerel.
0 -7
3*stars*3
Kristensen topic.
1 0
Hagmag
Kristensen is tot nu toe niet de gedroomde Ajax rechtsback.
1 0
ajaxinho
Jammer, slechtste Ajacied ooit.
5 -20
Sterspeler
Wat dacht je van Ferdi Vierklau, Ivan Gabrich, Rob Wielaert, Bakircioglu, John Nieuwenburg, Ronald Graafland (weliswaar 4e keeper), Mitchell Donald, Yaya Sanogo en Frank Verlaat? Vooralsnog heeft Kristensen al meer betekend voor Ajax dan al deze spelers.
8 -3
goajaxgo
Ik hou het op good old Hans Werdekker. De traagste was in elk geval Leo van Veen.
0 0
Dapperestrijders81
Kerlon, Mido part 2, Machlas, Sonck, ,Aissati, Castillion,Tom Soetaers, ik kan tot morgenochtend door gaan...
0 0
Sterspeler
Sonck, Aissati en Machlas vallen me dan nog wel mee. Maar Soetaers. My goodnesswat was die slecht.
0 0
jackwolf
Wim Meudstege?
0 0
rodnet
Wim MeuTstege was een niks bijzonders maar gewoon een degelijke rechtsback en hoort zeker niet genoemd te worden bij de slechtste Ajacieden ooit.
0 0
PetrusKeizer
zo is dat. Net als Everse en Boeve. Gewoon goede spelers, maar niks bijzonders.
0 0
jackwolf
Ok. René Kraai dan?
0 0
Gijsje
Guido Pen
0 0
ajaxinho
Zelfde pot nat.

Ik hoop dat Mazraoui niet geblesseerd raakt.
En dat Veltman (of Dest) als reserve wordt ingezet.
0 0
Ajaxvooraltijd
Kolbein Sightorsson.
0 0
GvanderK
Angelos Charisteas, Tainio, John O'Brien.
0 -1
Sterspeler
John O Brien was blessure gevoelig maar was lang niet zo slecht als jij wil doen geloven..
0 0
afcas
kuffour, atouba
0 0
Wieno
Ik mis nog Teemu Tainio in dit gouden rijtje.
1 0
Maxwell5
Als de criterium is; 'ikvindjenietgoedmaariknoemjedantochdeslechtsteooit'...dan vind ik jou de slechtste Ajax supporter ooit. Snap je 'm of moet iemand het je uitleggen?
2 0
ajaxinho
Ik zeg gewoon wat ik zie.

Ik moet toegeven dat hij een goede voorzet heeft.
Maar verdedigend is hij om te janken, zo slecht.
0 0
OKP-AFCA
Dan ben jij dus dit jaar begonnen met kijken naar Ajax want dat zou het inderdaad voor jou weleens de slechtste Ajacied kunnen zijn... jij gezien hebt.

Maar goed, je overdrijft natuurlijk gigantisch zoals dat altijd gaat.
0 0
ajaxinho
Zo gaat het hier op AS vaak.

Maar als ik het eens mag doen.
Is dit wel het juiste onderwerp/moment.

Kristensen is een (Engelse) Spurs-speler.
Ik kijk liever naar een (Spaanse) Barca-speler.
(Mazraoui.)
0 0
Sampaoli
Haha wat een onzin zeg.
0 -1
swing
overdrijven is ook een vak
0 0
Gecko
Dat was Viergever. En Dijks. En Duarte. Etc
De miskoopjes van Marc Overmars
0 0
Koen94
Mij staat bij dat Duarte prima begon haha o.a. tegen Milaan, weet het niet meer zeker. Hij raakte echter geblesseerd staat me bij.
0 0
RedFeather
Viergever was niet zn beste aankoop, maar als je moeiteloos bij Ajax en PSV meekan ben je niet slecht
4 -1
Gecko
Ben geschrokken gisteren van de defensie. Het leek wel een gatenkaas af en toe

Kristensen vind ik geen Ajax materiaal. Idem voor Veltman
Afscheid nemen van deze twee spelers en wat goeds kopen

Magallan twijfel ik over. Niet echt een speler met een goede techniek.
1 -1
IkJijHijWijJullieZijnAjax
kwam door het middenveld, daar werd steeds balverlies geleden, normaal is dat niet zo schokkend maar het gebeurde veelal halverwege de helft van de tegenstander. dan onstaan er veel ruimtes voor de counter. die aanvallers (vooral de A selectie van sao paulo) waren ook lichamelijk sterk in duels.


sowieso vind ik het middenveld, niet sterk de afgelopen 2 maanden. die uitslag verbloemd veel, want ik denk niet dat ajax die wedstrijd had gewonnen als er in de tweede helft niet 11 wisselspelers van sao paulo hadden gestaan.
1 0
Alexander40
Deze jongen kan helaas niet voetballen. Dat zag je meteen de eerste wedstrijd al. Jammer. De scout die hem heeft aanbevolen heeft zich iig onbekwaam getoond. Hoop eenmalig
4 -4
Web
Heeft ook Eriksen en Dolberg gescout ( Olsen )
6 0
lf87
Zlatan zelfs
4 0
Daveajax1976
Helemaal niks raars aan !
Hij zegt toch niet dat ie naar een Europese (sub) topclub gaat ?
Wober naar Sevilla , kristensen naar een getafe of iets is helemaal niet vreemd
3 0
Stone020island
Ik kan weer rustig slapen
2 -3
joodje1234
Met alle respect Kristensen je mag blij zijn dat je bij Ajax gekomen bent. Als we eerlijk zijn komt hij gewoon tekort voor Ajax. Zie hem liever verkocht worden net zoals Lamprou, Veltman, Cassierra en Eiting. Allemaal niet goed genoeg, vind ik.
8 -8
godenzonenssuper
Ja laten we Eiting wegdoen!
2 0
Oeroeboeroe
toont weinig respect jouw opmerking...
5 -5
Juichtoon
Gewoon respectloos zal je bedoelen.
3 -5
onderkantlat
Mee eens. Veltman zou ik nog houden als back-up
4 -7
mrfootballplayer
Veltman is helemaal geen Ajax materiaal
6 -7
Michelangelo

inderdaad is alleen maar de beste rechtsback die we hebben. Ik hoop dat hij snel weer in de basis staat. niks tegen mazraoui, maar hij kan totaal niet verdedigen. Is gewoon een echte middenvelder en een vleugel verdediger moet in ieder geval een beetje kunnen verdedigen. aanvallende gedeelte is ook niet nodig met huidige systeem, want bijna niets gaat over de rechter vleugel.
1 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
veltman kan ook niet verdedigen, ja alleen met het hoofd.
word continu overlopen aan de flank.
best wel vreemd he dat ajax zo weinig tegengoals krijgt in alle competities sinds zijn afwezigheid.

tegenstanders halen gewoon de achterlijn
0 0
aka
Idd
0 0
onderkantlat
Mee eens. Veltman zou ik nog houden als back-up
0 -4
Ajaxvooraltijd
Nu kan hij er opeens geen reet meer van. Sommige types hier laten zich echt kennen. Het is een prima speler en ik ben blij dat Ajax zulke spelers op de bank heeft. Kijk even naar PSV en Feyenoord, daar zou hij gewoon basis staan zonder concurrent.
7 -10
Sterspeler
Als je denkt dat deze jongen een Dumfries eruit kegelt zou ik toch wat meer voetbal kijken.
0 0
Ferd
Het is niet dat hij er nu opeens geen reet van kan. Hij heeft er nooit een reet van gekund.
1 0
marrene
Wat heb je gedronken?
6 -2
3*stars*3
Hij mag heel blij zijn dat hij voor onze mooie club mag spelen.
Zou mooi zijn als Ajax wat terug kan zien van die 5mil...
3 -3
insectenverdelg
Gelukkig. denk niet dat we deze klap nog te boven warwn gekomen
4 -3
Alexander40
Dest is nu al beter. Misschien ook al beter dan Veltman op rechtsback
4 -2
RedFeather
Hopen op 'iets onverwachts' dus
1 -1
lauw
Zou er niet rouwig om zijn als hij vertrekt totaal geen toegevoegde waarde voor dit Ajax. Dest heeft veel meer klasse als hem
6 -8
Eastwood
Doe nou eerst eens je stinkende best om een basisplaats in Ajax 1 te krijgen, ipv nu al te schermen met een vertrek.
4 -9
Bky
Met de terugkomst van Veltman en de opkomst van Dest zou ik zeggen;

T.E.A.B. of lekker verhuren.
9 0
Rood Gevaar
absoluut, zeker Dest zou een verademing zijn
2 -1
Knalpot
Rustig aan.
3 -1
Rood Gevaar
bedoel als vervanger voor Kristensen. Dus om zo nu en dan in te vallen en bij mindere tegenstanders in de basis
0 0
Mivado
'Tenzij er iets onverwachts gebeurd'

Zou dit wel even corrigeren :p

Buiten dat mag Kristensen wel weg van mij bij een goed bod.
3 0
Web
Vond hem gisteren redelijk spelen.
Maar eigelijk is het geen Ajax niveau.
5 0
marrene
Kan niet verdedigen, is traag en opbouwend matig. Snel laten gaan. Dest wordt de RB als Mazraoui vertrekt. Dest is zowel verdedigend als aanvallend goed.
1 0
appeltje
Als hij de lijn doortrekt van hoe hij zich het afgelopen jaar heeft verbeterd, kun je Kristensen er prima bij hebben. Moet verdedigend en positioneel nog wel de nodige stappen maken, maar de progressie die hij heeft geboekt is toch wel prijzenswaardig.
4 -1
Bocarra
Sommige spelers die van buiten komen hebben iets meer tijd nodig. Als backup zeker bruikbaar. Maar ik zou graag zien dat Ajax weet te doorselecteren op posities waar spelers verkocht kunnen worden of verkocht gaan worden. Hoger hoger het niveau van Ajax des te moeilijker het wordt. Dit vraagt heel veel van de scouting. Ben heel benieuwd of Ajax in de zomer de volgende stap weet te zetten.
3 0
talent020
Aanvallend is hij wel oké met name zijn voorzetten zijn vaak dreigend, in het positie spel moet hij dan wel nog stappen maken, verdedigend ben ik geen fan van hem, loopt vaak achteruit en weet niet wanneer hij in moet grijpen, ik zou hem nog niet wegdoen omdat er nog wel potentie in zit, maar als je qua transfer bedrag een winst op hem kan maken zou ik er serieus over nadenken.
2 0
lf87
Dacht dat er na deze week een positievere mening over hem was op AS, maar dat valt zo te zien weer erg tegen. Sympathieke jongen en hij speelt graag voor Ajax, goede back-up voor Mazraoui, hoop dat hij zich nog meer gaat ontwikkelen
14 -1
Knalpot
Welkom in de wereld van de AS-meelullers.
1 -1
RedFeather
Deze man heeft nog geen minuut het Ajaxniveau benaderd
Kan er niets van
0 -4
Ozymandias
Het valt me op dat als Kristensen met de A-keus speelt hij het redelijk doet maar dat zodra hij met de B-keus speelt hij het dramatisch doet. Daarom vind ik het nogal moeilijk om een echt beeld van hem te krijgen. Zijn dynamiek lijkt stukken beter dan vorig seizoen en zijn voorzetten zijn geweldig maar er mankeert ook nog zo veel aan. Als Ajax hem net als Wöber zonder verlies kan verkopen moeten ze dat zeker doen. Met Veltman hebben ze een redelijke back-up voor Mazraoui en Dest maakt bij Jong Ajax een goede indruk.
7 0
Alexander40
Het is echter simpel. Hij kan rennen en een voorzet geven, maar 1 ding kan hij niet, voetballen
0 0
MosesD
Eens. Veltman zal vertrekken, maar Dest komt eraan. Zie weinig perspectief. Vooral verdedigend vind ik hem erg matig.
1 0
Maxwell5
Exact, bovendien lijkt hij ook aan de bal veel sterker met de A-keus. Wellicht niet gek, aangezien je met De Wit en Ekkelenkamp op het middenveld niet heel erg sterk en zeker staat.
0 -1
Koningtoto
Lol, een vergelijkbaar bod als van Wöber? Ik vrees voor hem, dat zo'n bod er nooit gaat komen, sorry.
1 -3
JmokumB
lekker weg gaan na dit seizoen
2 -4