'Zullen voor hem vechten, hij moet hier blijven'

JesseTH, 11-01-2019 om 22:00, 30605 views, VTBL |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Erik ten Hag is niet van plan om David Neres zomaar te laten gaan. De trainer van Ajax 1 wil de kern van de spelersgroep bij elkaar houden en daar maakt de Braziliaan een belangrijk onderdeel van uit. Wel beseft Ten Hag dat niet elke transfer te stoppen is.

'We willen de kern van de groep bij elkaar houden, ook omdat ze heel erg goed met elkaar omgaan', spreekt Ten Hag voor de camera's van VTBL. 'Neres is zeker onderdeel van die kern. Hij is een belangrijke speler voor ons en we hebben hem nodig. Hij mag niet weg. Soms komen er echter processen op gang die niet te stoppen zijn. Wij zullen voor hem vechten, hij moet hier blijven.'

Ook komt de oefenmeester te spreken over een speler die al wel wegging: Max Wöber. 'Hij heeft een goede bijdrage geleverd, een fantastische jongen. Als dan een club als Sevilla komt, dan moet je hem dat gezien het perspectief dat hij bij ons heeft gunnen. We hebben goede verdedigers en zijn goed bezet, zowel centraal in de verdediging als links op de vleugel met de terugkeer van Daley Sinkgraven.'

De laatste transferbezigheid rondom Ajax was de mogelijke komst van Diego Lainez. Iedereen binnen Ajax ging ervan uit dat de jongeling naar Amsterdam zou komen, maar niets bleek minder waar. 'Er zijn veel mensen die daar hard en goed aan gewerkt hebben. We waren er honderd procent van overtuigd dat dit een speler van Ajax voor de toekomst zou zijn. Ik denk dat we alles goed hebben gedaan. We schaken natuurlijk op meerdere borden en dan moet je je targets verleggen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
begrijp ik t nou goed dat Ajax een paar miljoen pakt en gokt op de comeback van Daley Sinkgraven? Gaat me niet om Daley, vind ik een erg goeie voetballer die hopelijk beter terugkomt, maar is dit nou wel slim.
Verder heb ik niet zo'n behoefte aan ingewikkelde verhalen over Neres. Ik vind t een heerlijke voetballer die zich 'onbraziliaans' onderdeel gemaakt heeft van het ajax-teamspel. Doodzonde als hij weggaat.
0 0
Mario65
Als Ten Hag zo'n groot punt maakt omtrent Neres, waarom maakt hij dan een bankzitter van dit geweldige talent?
Natuurlijk is die jongen ontevreden en terecht sinds hij na die geweldige prestatie van hem tegen Bayern meer op de bank zit dan dat hij speelt. LEKKER DANKBAAR TEN HAG!!
Zo ga je niet met die jongen om.
Doet me denken aan hoe destijds v.Basten met Leonardo solde. Dat was tergend..
Nu wordt weer zo'n situatie gecreëerd en Ten Hag ziet het niet, of wil het niet zien.
Vecht je om hem te houden, laat hem dan ook spelen en hou gasten als Eiting en Labyad maar naast het veld.
4 -2
Toeschouwer
Mario je heb helemaal gelijk.
1 0
AFCAsphere
Waar maak jij je druk om? Donny komt gewoon wat beter van pas in de tactiek die EtH hanteerd, met een 10 een twee naar binnen trekkende vleugelaanvallers. Ziyech ga je niet op de bank zetten, dus die neemt Neres zijn positie in.

Niemand had ook verwacht dat Ziyech zou blijven, dus dat is de reden dat Neres nu wat minder aan spelen toekomt dan verwacht. Lekker makkelijk om de schuld in de schoenen van ten Hag te schuiven. Mede door hem draaien we tot nu toe lekker dit seizoen.
0 -1
Mario65
Ten Hag draait zeker goed, maar dat komt door een geweldige spelersgroep
Daar is iedere coach van afhankelijk dus ook Ten Hag
Zou hij ook top draaien als hij voor bijv. Roda JC zou werken???
Lijkt me niet hè?
Hij heeft heus wel een gezond verstand van voetbal maar hoe met mensen om te gaan is een ander verhaal.
Het tevreden houden van spelers is niet altijd eenvoudig.
1 -1
Web
Ajax heeft een slechte trainer, jij je zin
0 0
blueberry
nou bij FC Utrecht deed hij toch ook niet erg slecht
1 -1
AFCAsphere
Leuk dat je die vraagt stelt. Onder ten Hag promoveerde Go Ahead Eagles na jaren weer eens naar de Eredivisie. Onder ten Hag wist Utrecht een record aantal punten te halen in een kalenderjaar, bereikte ze na tien jaar weer de bekerfinale, en versloegen ze Russische gigant Zenit Sint Petersburg. Dus nee, het heeft niet alleen te maken met het materiaal wat hij tot zijn beschikking heeft.
0 0
Schip
Zo ontzettend gehyped, die prestaties bij Utrecht. Komt niet in de buurt van het soort voetbal en de prestaties die Adriaanse en Ten Cate met subtoppers hebben laten zien. Kijk ook even naar Utrecht met en zonder Haller.
0 0
AFCAsphere
Iedereen bij Utrecht is lovend over ten Hag. En een lekkere vergelijking ook. Adriaanse bij Willem II. Andere club, andere selectie, ander tijdperk, andere omstandigheden in de ED. Non-argument die je nu levert.
0 0
Web
Neem eens contact op met de spelers en van Seumeren
Dat weet je wel beter.
0 0
JohanvanBasten
De transfers van Frenkie en de Ligt zijn toch ook te stoppen. Dacht dat er niemand weg mocht in de winter.......................................
2 -1
AFCAsphere
De Ligt en Frenkie zijn twee exceptionele talenten die we absoluut niet kunnen missen in de strijd om de titel. Voor Neres ligt dat iets anders. We kunnen hem heel goed gebruiken, maar ik snap dat Ajax het bod (43 miljoen) in overweging neemt. Met dat geld zou je eventueel een hele goede vervanger kopen die er dan ook meteen zal staan.
1 0
Babangida83
Nu Lainez niet komt, zul je Neres nodig gaan hebben.
Voor de aanval hebben we Neres, middenveld Eiting en verdediging Magallan. Dit niveau als 'wisselspeler' heb je nodig. Want het zijn niet echt wisselspelers. Meer roulatiespelers. Meer dan één is weer te veel voor een Ajax omdat we gewoon goede jeugd hebben.
0 0
Lagasj
Is gewoon slavernij. Iemand miljoenen door de neus boren die hij ergens anders kan verdienen en dan verwachten dat hij hier volgend jaar nog speelt.
Want we hebben het over een reserve speler die deze kans misschien nooit meer krijgt.
Wat doe zo'n ventje en zijn fam. aan
Dat is de werkelijke realistische discussie.
1 -18
Mario65
Dat jij dit als slavernij ziet is gewoon achterlijk.
Denk even na voor dat je reageert
Ga even terug in de schoolboeken!!
2 0
Ozymandias
Definitie van slavernij: "Niet je ene miljoenen contract mogen inruilen voor een ander miljoenen contract".

Inderdaad, net zoals al die vrouwen die miljoenen verdienen als slaven in de gedwongen prostitutie. Oh wacht, nee dit is absoluut geen slavernij. Er zijn dit moment meer slaven dan in welke andere periode in de historie dan ook (meer dan 27 miljoen) maar Neres is daar zeker niet één van en het is disrespectvol richting die meer dan 27 miljoen slaven om te doen alsof hij dat wel is.
2 -1
Mario65
Goed verwoord.
0 0
Lagasj
Politiek correct geneuzel. Vallen over het woord slavernij. Hahaha.
Feit blijft dat er miljoenen misgelopen worden door Neres.
En iedereen maar lullen over of hij wel dan niet op rechts of op 10 moet. Mafkezen.
Deze jongen is als bijna iedere betaald voetballer een broodvoetballer.
Voor hem en zijn familie betekend dat gelul van jullie toch echt iets anders.
Het betekend dat jullie van elke realiteit verspeent zijn en jullie identiteit ontlenen aan een stukje plastic van 21 inch. Daar "bestaan" jullie op. Diep triest om de Ozymanissen vele keren per dag te zien verschijnen op deze en misschien nog vele andere sites How sad !
En dan dat geleuter over dat woord slavernij.
Mooi is dan te lezen dat ik dat niet heb meegemaakt, nee dat klopt.
En jullie ?
Slavernij is op 10 keer grotere schaal bedreven door Arabieren dan door blanken. Een echte dombo die zijn geschiedenis lessen heeft gemist.
En ook nog eens duizenden jaren eerder.
Politiek correct links gelul dus.
Pas maar op dat je geen vrouw op de mannen WC tegenkomt die je met de woorden "Is toch gender neutraal" om de oren slaat.
Flikker toch op met z'n allen.
Oh ja, Ozymandias, gedwongen prostitutie bestaat in jouw achterlijke Great (hahaha) Brittain nog, hier is dat voor het grootste deel allang een uitzondering. En mag ik even de bron dat er momenteel meer dan 27 mio slaven zijn.
Je lult zoals gebruikelijk uit je narcistische nek.
1 -4
Hwb
Dude, waar loop je allemaal over te bazelen? Slavernij door Arabieren, genderneutrale wc's? Hou het lekker over voetbal hier jo.
0 0
AFCAsphere
Nee, niks ‘politiek correct geneuzel’. Denk maar niet dat je weg kan komen met zo’n domme opmerking als ‘slavernij’ en de reactie daarop af kunt doen als linkse politieke correctheid. Gewoon niet zulke achterlijke vergelijkingen maken.

Het feit dat je zegt dat Arabieren slavernij op grotere schaal bedreven dan de Europeanen zegt al genoeg over je algemene kennis over dit onderwerp, dus op zich had ik deze stommiteit van je kunnen verwachten.
0 -1
Lagasj
Bij iemand als jij kan ik overal mee wegkomen. Je bent helaas voor jou geen partij voor mij. Nog even verder over de oorsprong van slavernij studeren jochie.
0 -1
AFCAsphere
‘Bij iemand als jij’ haha kerel, jij kent me niet eens. Niet doen alsof je boven mij staat want je weet dat dat niet zo is en ook nooit zo zal zijn. Alleen een simpele ziel zou zo’n ontzettend domme vergelijking van Neres met slavernij maken en dan kom je er vervolgens ook nog overheen met zo’n slecht argument waarin je noemt dat de Arabische bevolking slavernij in veel grotere schaal bedreef dan de Europeanen, wat bullshit is. In werkelijkheid ontlopen de cijfers elkaar nauwelijks. Ook hebben de Europeanen deze slavenhandel gedreven in een kortere periode dan de Arabieren, maar in die periode wel een vergelijkbaar aantal levens heeft verwoest.

Wat er toe doet is dat de Europeanen mee zijn gegaan in die slavenhandel en dat ze tientallen miljoenen mensen van hun vrijheid hebben beroofd, ze hebben mishandeld en gebruikt voor hun eigen doeleinden.

Daarnaast vergeet je ook nog eens dat de Europeanen driekwart van de wereld hadden gekoloniseerd, de inheemse bevolking daarvan uitbuitte, mishandelde, kleineerde/denigreerde, sommige volkeren compleet uitmoordde en daarmee de wereld voorgoed op een negatieve wijze veranderde.

En dan zeggen dat je geen partij voor mij bent en mij een jochie noemen, hahaha. Je hebt gewoon geen enkel degelijk argument om op terug te vallen, simpleton.
0 0
Mario65
Jij hebt van moeder natuur dus echt alleen een hoofd gekregen om de regen uit jouw nek te houden.
Simpele ziel !!
0 -2
Babangida83
Op zich verdient hij miljoenen en wordt hij niet gemarteld als hij niet doet wat hem gecommandeerd wordt. Daarnaast heeft hij met zijn volle verstand een contract bij Ajax getekend, waar hij zelf voor kon kiezen. Exact als tijdens de slavernij inderdaad.
1 -1
Hwb
Hij heeft een contract, zelf met z'n volle verstand getekend en verdient goud geld. Dat is geen slavernij.

Bovendien is hij geen reservespeler. Ajax heeft dit seizoen 32 wedstrijden gespeeld, daarvan heeft hij in 28 wedstrijden gespeeld (22 in de basis). Gemiddeld kwam hij in die 28 wedstrijden tot 68 minuten. In een ranglijst van de meeste minuten dit seizoen, staat Neres op de 10e plaats. Dan ben je geen reservespeler. Hij is, zeker, ook geen speler die altijd/alles speelt.

Daarnaast verwacht niemand dat hij hier volgend jaar nog speelt. Als hij van de zomer weer zo'n transfer zal kunnen maken, zal Ajax daaraan meewerken. En wat dat ventje aangedaan wordt? Dat hij zijn favoriete sport op hoog niveau kan bedrijven, strijdend om een kampioenschap en met wedstrijden tegen Real Madrid. Voor een vorstelijk salaris. Wat moet dat afschuwelijk voor hem zijn.
8 0
afcas
eenvoudige discussie. dat is dus geen slavernij. klaar.
5 -1
Lagasj
Dombo. Bij jou gaat de rode vlag werken bij het woordje slavernij. Ik ben geen linkse rakker die ons een schuldcomplex probeert aan te praten , maar niemand denkt hier aan hoe dat ventje zich moet voelen.
Eerst afserveren en vervolgens "vechten" om hem miljoenen door de neus te boren.
Ajax had allang een vervanger klaar moeten hebben staan. Klaar.
2 -5
Redrum
De linkse moraalridders kunnen je zoals verwacht niet volgen, maar ik ben het wel met je eens. Het is kranzinnig naief om te denken dat die jongen nog van enige waarde voor Ajax kan zijn als je hem een salaris van 10 miljoen per jaar door zijn neus boort. Dit is financieel geweld waar Ajax simpelweg niet tegenop kan. Onze enige hoop is dat de Chinezen een andere speler kopen.
2 -1
AFCAsphere
Iedereen snapt wat hij bedoeld, het gaat er gewoon om dat de vergelijking met slavernij nergens op slaat en dat het een gevoelige snaar kan raken bij mensen met een bepaalde ethnische achtergrond. Helaas snappen de meeste kortzichtige mensen niet. Verrassend ook weer dat er wederom de vinger naar links word gewezen, want deze misplaatste opmerking over slavernij is precies iets wat bij rechts past. Veel mensen die rechts-georiënteerd zijn hebben blijkbaar een enorm tekort aan empatisch vermogen en hebben moeite om zichzelf in de schoenen van gekleurde mensen te plaatsen.
0 0
Jariiii
Afserveren? Waar heb je het over?
0 0
afcas
jij noemt iemand dombo terwijl je zelf niet weet wat slavernij inhoudt en wanneer iemand het niet met je eens is gelijk over politieke idealen begint? sorry hoor, maar zo beperkt ben ik ze niet vaak tegengekomen...
4 -2
Starring
Ten Hag: 'Soms komen er echter processen op gang die niet te stoppen zijn'. Ajax begint zich nu al in te dekken op een mogelijke transfer van Neres. Na het afketsen van Lainez nog doodleuk over een mogelijke vertrek van Neres praten. Wil dit Ajax nog wel prijzen pakken vraag ik mij af? Of is het aandeel op de beurs belangrijker?
5 0
Jaridebeste
Hij kan met die processen ook bedoelen hoe Neres er zelf in staat en hoe die zich vervolgens opstelt.
0 0
Bastardo37
Neres moet blijven. Nooit wegdoen nu, krijg je van de zomer ook nog goed geld voor. Ik vind het toch een zorgwekkende conclusie dat je steeds afgetroefd word door clubjes als Watford en Betis Sevillla. Puur om het geld, Ajax is een veel grotere club.
3 0
Jaridebeste
En toch. Spelers als Tadic en Blind komen wel. Juist ook omdat ze heel graag voor Ajax willen spelen. Trots zijn om voor Ajax te spelen. Daar heb ik dan toch veel meer mee. Of Ziyech die bij Ajax speelt en volgens mij naar enkele andere clubs kon, waaronder (uit mijn hoofd) volgens mij Sevilla. Maar toch graag bij Ajax wil blijven.
1 0
Mikey Stormram
Je gaat nooit een gelijkwaardige vervanger voor Neres vinden die in de Eredivisie wil komen voetballen. Hij heeft de pech dat het met Ziyech als een tierelier loopt op rechts. Volgend jaar gaat hij daar zeker weer vlammen zoals vorig seizoen toen hij onze MVP was (wat velen hier lijken te vergeten). Ik zou hem ook nog wel eens op links willen zien met Tadic in de spits of op ‘10’. Ik denk dat Tadic op ‘10’ beter kan spelen dan Donny, zeker omdat Tadic én technisch genoeg is voor de kleine ruimte alsmede ook het fysiek heeft om daar duels te winnen indien het heel druk is rondom zijn positie.
5 0
Jariiii
Eens met de teneur van je reactie, maar Neres is zelf natuurlijk ook gevonden.
0 0
ETM
Ben het grotendeels eens. Maar ik denk wel dat mensen onderschatten hoezeer de keuze voor Ziyech verbonden is aan een bepaalde rol. Neres kan de Ziyech-rol niet vervullen. Uiteraard kan Neres wel als rechtsbuiten, maar je gaat dan echt een ander spel krijgen.
In de discussie over Neres wijzen mensen vooral op zijn rendement. Maar het rendement van het team is veel belangrijker. In de huidige speelwijze is Ziyech gewoon een middenvelder en Tadic en Donny zijn stuctureel actief in de laatste fase.
Neres kan prima elders voorin spelen. En sterker nog, dat deed hij al prima. Dat Neres ter discussie staat komt door het simpele feit dan Ten Hag niet voor hem kiest. En omdat men graag simpel zijn rendement erbij pakt dan steevast vergelijkt met zijn rendement op rechts een seizoen terug. Dat is imo zelfs vrij onzinnig. Daardoor schetst men een beeld dat Neres alleen op rechts kan.
Bovendien gaat men er aan voorbij dat juist als 10 je vaak in de praktijk Neres op rechtsbuiten zult zien. Dat de keuze voor een bepaalde speler op een bepaalde positie gevolgen heeft.
Je kunt zoals Ajax nu speelt geen voorhoede hebben die stijf vanuit posities spelen. Het hele systeem met 2 controleurs is gebaseerd op de vrijheid voorin.

Eens met je qua Tadic. In theorie zou Tadic in de huidige speelwijze mijn 10 zijn. Tadic is het meest compleet voor die rol. Hij kan als geen ander simpel spelen, maar heeft ook een actie. Hij weet wanneer hij in de 16 moet duiken, maar kan ook de spits bedienen. Waarschijnlijk is hij ook het meest balvast in de kleine ruimte en hij gaat even makkelijk naar links als naar rechts. En hij heeft uiteraard ook een schot.
Maar dat lijkt me meer iets voor volgend seizoen. De driehoek Frenkie- Tagliafico- Tadic blijft nu echt wel staan.

Imo is de te voeren discussie momenteel Donny of Neres. En dan kies ik voor Neres. En Ten Hag niet ;)
4 0
Web
Ik ben het helemaal met je eens, echt alles.
Ik zou ook kiezen voor Neres i.p.v. Donny
Misschien dat Donny het verdedigende aspect iets beter uitvoert in Ten Hag zijn visie
1 -1
ETM
Zou kunnen. Ik denk dat het ook zo kan zijn dat Ten Hag vindt dat Vd Beek beter zonder bal beweegt, en/of dat Neres te veel met de bal loopt. Neres lijkt imo ook iets beter uit de verf te komen als Huntelaar ipv Dolberg speelt. Met Dolberg heb je te veel aanvallers die de bal willen.

Desalnietemin zie ik liever Neres. En ik vind het (Neres naar de bank) de meest aparte ontwikkeling dit seizoen. Hoop dat ze een goed plan met Neres hebben..
0 0
ddavidd99021
Ik ben het met je eens, al ben ik bang dat als hij nog een half jaar (deels) op de bank moet zitten hij in de zomer wel weg is.
1 0
Ozymandias
Ik denk dat Ten Hag de komende seizoenshelft meer moet rouleren met Tadic, Ziyech en Neres. Laat ze alle drie maar twee van elke drie wedstrijden in de basis beginnen en de andere wedstrijd invallen. Volgend seizoen kunnen Tadic en Neres dan elke wedstrijd in de basis spelen wanneer Ziyech is vertrokken.
8 0
Web
Dat vind ik ook, Tadic en Ziyech mogen best eens meer rouleren met Neres.
0 0
ErikDeBosz
Gewoon verkopen, 43 miljoen voor een wisselspeler is de ultieme deal. Straks heb je een half jaar lang een ongemotiveerde speler op de bank zitten.
0 -9
ddavidd99021
Tja, lastig verhaal, ook ik zie hem liever blijven. Had in een andere post al iets geplempt over de uitgaande transfers van PSV, ging het net eens allemaal optellen: PSV heeft in de afgelopen 3 seizoenen 77,4 miljoen binnen geharkt aan transfers (transfers van minder dan 1 miljoen buiten beschouwing gelaten).

Ajax verkoopt 1 bankzitter en wellicht 1 groot talent en het harkt 70,4% van de totale transferwaarde van PSV in drie seizoenen binnen. Mooie video ook hieronder gepost door @ditisdebeslissing het kijken waard.
0 0
Ferd
Ajax verkoopt alleen De Ligt of De Jong al voor meer
1 0
kaashaas
43.000.000 is een hoop geld... zie veel reacties hier op de site dat je hem voor dat geld beter kan verkopen.

Nadeel van verkoop:

1. Teamspirit kan verdwijnen.
2. Er is minder concurrentie.
3. Verliest een speler met diepte, een actie, en die goed is in kleine ruimtes.

Kortom je breekt een redelijk geoliede machiene open.

Is dit op dit moment als je speelt voor 3 prijzen een goed plan?

NEE natuurlijk niet.
Of dan maar geen prijzen?
15 0
Jaridebeste
Precies.
0 0
Ozymandias
Ajax moet nu ze Lainez mis zijn gelopen zeker geen afscheid nemen van Neres. Sterker nog, Ajax moet hem een nieuw contract aanbieden waarmee hij vanaf volgend seizoen één van de grootverdienaars wordt. Zodat hij inziet dat hij volgend jaar een vaste basisplaats als rechtsbuiten zal hebben en dan ook als één van de belangrijkste schakels wordt gezien. Ziyech zal vertrekken en Neres is een fenomenale vervanger.
11 0
Jaridebeste
Waarom weten we eigenlijk allemaal zo zeker dat Ziyech volgend seizoen wel vertrekt?
0 0
mickey2602
Dat weten we niet zeker. Maar het ligt in de lijn der verwachting,net als afgelopen zomer. Toen hadden wij het geluk dat hij een slecht WK had gespeeld en dat er geen club kwam waar hij een goed gevoel bij had.
Maar dit seizoen heeft hij zich wel laten zien in de CL en kan het alsnog weer gebeuren dat hij toch blijft omdat dat goede gevoel bij een andere club er niet is.
Beter rekening houden met het negatieve en op het laatste moment verrast worden door het positieve(denken dat Ziyech weggaat en hij blijft toch) als andersom(denken dat hij niet weggaat en hem dat zelf ook horen zeggen en vervolgens een transfer op de 30e augustus).
0 0
WillyBrokamp
We gaan alleen de passing van Ziyech wel missen. Dat is wel een essentieel onderdeel van het spel van Ajax tegenwoordig.
0 0
kaashaas
Neres word ook onderschat.
2 -1
ditisdebeslissing
https://youtu.be/18lRG1_SRrk prachtig filmpje en da zit tagliafico en wöber er nog niet eens bij.
4 0
ddavidd99021
Lol, mooie trol video, vooral het einde. 't zou wat zijn, dan doeken ze zichzelf per direct op in 010.
0 0
Redrum
"Wij hebben 5 prijzen gewonnen de afgelopen 4 jaar en jullie niks hahaha". Ondertussen zijn wij in staat hun fucking stadion te financieren en zijn zij al maandenlang als zwervers aan het bedelen overal en nergens. Leuk die bekers en die JC-schalen, maar je koopt er niet zoveel voor he? Helemaal niets in Amsterdam! Ja, helemaal niets, behalve een toekomst. Iets wat niet te zeggen valt voor alle andere clubs in Nederland.
6 0
didierajax020
Haha, heerlijk man. Desalniettemin, ik word liever kampioen dan al die poen.
6 0
Markopantelic007
Vinden jullie Neres nou echt zo goed jongens? Ik bedoel, onmisbaar goed zoals Suarez dat was? Ik denk dat Neres gewoon weg is. En niet alleen omdat hij dat wil maar ook omdat men bij Ajax ziet dat ie natuurlijk nooit 43 miljoen waard is...
6 -1
ETM
Maar het slaat nergens op om je afweging te maken op basis van een vergelijking met 1 van de beste aanvallers bij Ajax ooit.
1 0
Jornnn
Ja ik vind hem net zo goed als Suarez destijds. Bouw een team rondom Neres en hij schiet er 30 in een bereid er bijna net zo veel voor. Het mooie aan Neres is dat hij pas weet wat hij gaat doen, zodra hij dat aan het doen is. Dit maakt hem ongrijpbaar.
Ik vind het ook een schande dat hij op 10 gezet wordt, terwijl je Ziyech of Tadic ook goed op 10 kan zetten.
2 -4
ErikDeBosz
Ga even naar Eyelove.
1 0
mercurius3
Ten hag heeft helemaal niks te zeggen
0 -11
Labrador
maar wat hij hier zegt klinkt niet meer dan logisch
0 0
eenamsterdammer
Neres is 13 miljoen meer waard geworden omdat een transfer niet doorging, zie dat niet zo gauw bij psv-er gebeuren.
3 -2
Schwalbino
Wordt weer tijd voor competitievoetbal. Ik heb het wel gehad met al die transfer bs.
10 0
Duif63
Tsja, duurt toch nog 3 weken.
0 0
Bensco
Lainez: "ik kan nu eindelijk in de voetsporen treden van mijn grote held Rafael van der Vaart. Ik hoorde dat het uitzicht op de tribune schitterend is in het stadion van Betis"
5 -1
Lazell
Gaan we nu doen alsof er 3 wereldtoppers voor hem staan in de hiërarchie bij Betis? Zij hebben daar echt geen Tadic, Ziyech en Neres voor hem in de pikorde hoor. Als hij daar nieteens in de basis komt, moet je hem hier helemaal niet willen joh.
5 0
Bensco
neeuh dat ook weer niet. Was meer als geintje bedoelt. Betis is misschien geen verkeerde keuze. Leuke competitie, goed klimaat en hij zal ongetwijfeld aan spelen toekomen. Maar als ik moest kiezen tussen Ajax en Betis was ik, puur berust op feite, echt wel voor Ajax gegaan als jong talent zijnde. Dit is een van de weinige clubs ter wereld waar je Champions League voetbal kan spelen op zeer jonge leeftijd. En bovendien een club die bekend staat op het gebied van speler ontwikkeling. Als je dan toch naar een club gaat om naam te maken is Betis wel de laatste die in mijn hoofd opkomt.
2 0
Sampaoli
Ze spelen daar wel met 3 centrale verdedigers, 2 pendelaars aan de buitenkant (Firpo en Tello), 2 of 3 middenvelders (Carvalho, Canales, Guadrado, Lo Celso) en 2 spitsen. Ben benieuwd waar Lainez gaat spelen, is niet echt een spits en hij gaat Lo Celso niet van de 10-positie spelen.
2 0
Radie125
Ten Hag denk ff na 43 miljoen dit krijg je hierna niet meer. Is een aderlating dat wel maar zo veel geld.
1 -12
trodat4030
Radie denk ff na! Erik krijgt welgeteld 0 euro van die 43 milj en wordt aan het eind vh seizoen afgerekend op wat hij heeft gepresteerd, niet voor hoeveel Neres wordt verkocht. Dus tuurlijk heeft Erik de voorkeur om Neres niet te verkopen, want die aderlating is voor hem veel meer van toepassing, dan de berg spaargeld die weer wat hoger wordt.
1 0
Hagmag
Jij spoort niet.
De schaal is veel meer waard.
Komende zomer is hij dat ook waard, na al zijn speelminuten en wedstrijden die hij nog gaat krijgen en spelen.
Ziyech en Tadic gaan en kunnen niet alles spelen.
2 -1
RaynoFischer
Kan makkelijk, daar heeft Neres genoeg potentie voor.
En willen ze deze zomer niet betalen dan blijft hij lekker en volgt hij Ziyech op in de vaste basis ;)
8 0
Stefanaladin
stel m op whoeshoem
0 -1
Sampaoli
Mooie teksten van Ten Hag. Neres gaat nergens heen. Die Chinezen mogen dat bedrag, hoe hoog ook, op de bank bewaren tot wij kampioen zijn.
7 -1
Duif63
Neres moet sowieso blijven, maar dan nog moet er een buitenspeler bij. Plus een lcv nu Wober weg is en een fatsoenlijke reservekeeper. Maar Overmars zal zijn centen wel op zak houden en Neres nog proberen te verpatsen ook.
9 -1
Ozymandias
Magallán is een rechtsbenige linkercentrale verdediger. Hij heeft bij Boca Juniors (bijna) altijd als linkercentrale verdediger gespeeld en de tackle in zijn linkerbeen is (minstens) net zo goed als dat in zijn rechterbeen. Doordat hij rechtsbenig is kan hij waarschijnlijk net zo goed als rechtercentrale verdediger spelen maar tot nu toe was hij een linkercentrale verdediger.
2 -1
Ajax#1900
Blijkbaar is Magallan een prima lcv. Dat wist ik eerst niet. Dan is de verkoop van Wober een stuk logischer
6 0
Duif63
Magallan is rechtsbenig, de Ligt, Schuurs en Veltman ook. Er moet echt nog een linkspoot bij en dan hoop ik niet op Jan Vertonghen die duidelijk over the hill is.
7 -1
Lazell
Dacht dat hij 2 being was, zoals Moisander. Mja, met rechts kan hij, als ik de analisten mag geloven, ook geen goede pass geven. Hoe dan ook, het maakt geen fluit uit of hij links op rechts staat, hij levert ze toch wel in.

En als hij echt zo slecht kan meevoetballen, zal Blind ook wel niet naar de 6 positie gaan.
2 0
Ozymandias
Magallán heeft bij Boca Juniors altijd als linkercentrale verdediger gespeeld en de tackle in zijn linkerbeen is net zo goed als in zijn rechterbeen. Hij komt dus misschien wel beter tot zijn recht als LCV.
0 0
Ajax0317
Davie Selke zit bij Hertha op de bank, iets voor ons?
1 0
Starkoo
Alles aan gedaan had je gewoon met een sterke delegatie naar Mexico gegaan zoals Betis was die Mexicaan nu een Ajacied!

Nu is het een speler die hopelijk niet meer nr 34 gaat dragen wat dat hoort niet bij een verrader die zelf zei ik wil naar Ajax!
4 -1
FlyingDutchMan
Wij hadden Jack Black moeten meenemen, die kende hij vast!
0 0
Web
Hier uit blijkt dat hij Wober niet ziet als basis speler, wel goed dat hij voor Neres is
En ook de kwaliteiten van Sinkgraven kent
7 -1
RaynoFischer
Dat was toch al duidelijk, Neres is met alle respect ook wel wat belangrijker dan Wober ;)
3 0
pmarty14a
Targets verleggen?
0 0
Duif63
Ja en schaken op meerdere borden. Misschien komt er dan toch nog wat ? Maar geloven doe ik dat eerlijk gezegd niet.
2 0
Beer
Is Breel Embolo misschien iets voor Ajax?
5 0
RayJordaan
Zou fantastisch zijn, helaas mannetje van glas zo lijkt het..
1 0
Redrum
Alweer hele logische en realistische teksten van onze Erik. Wöber had weinig tot geen perspectief meer bij Ajax en als je hem dan voor 11 miljoen kan verpatsen zou je een dief zijn van je eigen portemonnee om dit te blokkeren. Neres laten gaan ben ik nu niet zo happig meer op, tenzij hij zelf dolgraag wil. Je hebt niks aan een boze en ongemotiveerde Neres. Het is alleen maar de vraag of die Chinezen doorzetten, want ze hadden ook nog andere spelers op het oog.
7 -1
AJAIXIXIXI
Begin dan maar eens met hem in de basis zetten waar hij thuishoort.
8 -3
RaynoFischer
Ja, Ziyech en Tadic ook :)
Donny ook volgens velen...
4 0
Patrick78
Ipv van Ziyech? Nee thanks.
2 -5
AJAIXIXIXI
Ipv Donny.
6 -1
De_Realist
Ziyech kan gewoon op 10, een positie waar hij altijd goed presteerde. Dan kan Neres op rechts.
7 -1
RaynoFischer
Ziyech komt nu juist het beste tot zijn recht vanaf rechts, dan zou ik eerder voor Tadic op 10 gaan en Neres op links in een vrije rol
4 -1
AJAIXIXIXI
Precies, heb ik al eerder aangegeven hier. Tadic lijkt me op 10 ook beter dan op linksbuiten.
2 0
RaynoFischer
idd en op links doet hij het al geweldig zeker met rendement, maar heb toch het idee dat qua spel er op 10 toch wat meer uitgehaald kan worden ;)
1 0
appeltje
Nog beter :O
1 0
Patrick78
Ziyech op rechts is de beste keuze. Neres is een prima backup voor Hakim.
1 -3